Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Jak vazat nastrazni rybicky
12.9.2006 | jopo | Dravci | 3.775 zobrazení | 10 odpovědí
Muzete mi poradit popripade poslat obrazek jak vazat rybicku na splavek mam spatnou uspesnost se stikama a potreboval bych ji zlepsit dekuji…
Prut na kapra
2.3.2017 | KaprKopr | Pruty | 3.774 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj, minulý týden jsem byl poprvé rybařit. Moc mě to bavilo a sháním nějaký prut. Myslel jsem si, že koupím prut a půjdu rybařit, ale podle obrázků se pruty prodávají bez lanka. Jak mohu začít za dobrou cenu? Bude mi stačit na kapry tento prut? https://www.alza.cz/…d4042371.htm?… Jaké lanko k němu mám vybrat? Mám poukázky do alzy, proto jsem vybíral zde.
Cézava 2A
7.5.2013 | carpium | Domácí revíry | 3.773 zobrazení | 3 odpovědi
Zkušenosti z revíru Cézava 2A Číslo revíru:
461 014
nádrže: Cukrovarská 10 ha V ligářích 1 ha
Supa budou dárky !!!!
21.9.2010 | Mr. Vydra | Vánoce | 3.772 zobrazení | 27 odpovědí
Tak co vánoce už jsou za dveřmi a vi pořád přemýšlíte co si budete přát k vánocům je to těžké se rozhodnout jestli prut naviják nebo celý rybýřský set, tak co svěříte se sem se svými sny ????
Nástražní rybičky
14.8.2005 | havel | Dravci | 3.772 zobrazení | 8 odpovědí
Co si myslíte o chytání nástražních rybek na háčky bez protihrotů? Jaké to podle Vás má výhody a nevýhody?
tlak a ryby
19.5.2005 | Zcuter | Domácí revíry | 3.769 zobrazení | 6 odpovědí
chlapi moc by mě zajímalo,jestli někdo zvás měří a zkoumá barometrický tlak a zkouší jak na ryby působí(příznivě nebo nepříznivě)pokud možno napište kdy je nejlepší tlak(i počasí)na tu a tu rybu ddddiiiiiiikkkkkk moc mi pomůžete
norsko 2006
10.4.2006 | hany.milan | Rybaření v zahraničí | 3.763 zobrazení | 13 odpovědí
Na co to letos bere v Norsku? Ať víme co si máme nakoupit co tam teprve vyrážíme.
Pruty na položenou
12.1.2010 | kaakii | Pruty | 3.761 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj potřebuju poradit s výběrem prutů.Sem začátečník a chtěl bych se vlézt do 2000,– celkem za dva pruty. Budu chytat na stojatých vodách do 20ha takže žádné velké náhozy a ryby nejvíc kapři, ale nevím jestli jít do kaprařských nebo teleskopů. Uvažuju i o feedru, ale nevím jak by to s ním na kapry šlo. Kvůli přepravě by pruty museli být 3 dílné. Díky za rady. Ještě musím dodat že na revírech kde budu chytat je i nejvzšší míra kapra 65cm takže je možné že pujdou i větší.
Mník na Berounce?
31.1.2007 | Kosák | Ostatní ryby | 3.761 zobrazení | 8 odpovědí
Nazdar, chtel bych se optat, jestli nemate nekdo nejake info o tom, zda jsou na Berounce mnici???
Mivardi universum feeder 330 cm
3.12.2008 | Jak.novi | Feeder | 3.760 zobrazení | 7 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s tímto prutem a jaké máte na něj úlovky? Díky za odpovědi!
Hýbání vodou na přehradách v době tření
11.5.2008 | tomchamik | Legislativa | 3.759 zobrazení | 19 odpovědí
I když jsem toto psal do Pěsti na oko,nedá mi to a zakládám samostatné téma.Tak jsem se vydal na Orlík,od středy do neděle ryby nebrali,vše se tře a jak se hýbe s vodou tak na břehu zůstává tisíce jiker.Vzhledem k tomu,že Orlík má přes 150km břehů tak tady dochází k obrovským škodám na rybí osádce.Za ty 4 dni klesla voda asi o 30cm,pak zase stoupla,ale to už je pozdě,jikry uschli.Rybářský svaz o tomto jevu informoval povodí,ale prý je to vše jen pro dodržení průtoku pro turbínu.Pánové z ČEZu si plní plán a na břehu schnou miliony jiker!!!! Protože toto není problém jen Orlíku,ale všech přehrad,docela by mě (a snad nejsem sám)zajímalo vyjádření někoho z kompetentních lidí,jak z povodí tak ze svazu.
vyvažování wobler
12.11.2006 | ART | Ryby | 3.759 zobrazení | 20 odpovědí
udělal jsem si krasnyho woblera ale plave bokem nahoru místo toho aby plaval hřbetem , jak ho mam upravit aby plaval normalně hřbetem nahoru
Jak na plotici?
17.11.2005 | Mlady_Rybar | Bílá ryba | 3.758 zobrazení | 12 odpovědí
Ahoj,
chtěl bych poradit na co berou plotice(ale i perlín, karas apod.), obvykle chytím kapra(na rousnici, na těsto) pište tipy na nástrahy, vlasce, splávky, č. háčků, způsoby lovu. Děkuji moc všem.
Kurzy sumcařiny
1.6.2014 | MB | Sumcařina | 3.755 zobrazení | 28 odpovědí
Ahoj všichni! Jestli se ptám na něco zde již řešeného, tak se omlouvám, ale nenarazil jsem na žádné podobné téma. Zajímalo by mě, jestli víte o nějakých kurzech sumcařiny u nás v ČR (chytat se může u v zahraničí, jde mi o české lektory)? Pokud ano, máte s tím někdo zkušenosti? Osobně bych chtěl se sumcařinou začít, ale po zkušenostech s muškařením a několika lety naprosto mizerného chytání jsem se poučil a chci najít nejdřív někoho, kdo to umí a ukáže mi alespoň základy :-)
Moc díky za rady ;-)
Signalizátory
25.6.2008 | Bobs | Ostatní nádobíčko | 3.755 zobrazení | 11 odpovědí
Prosím potřeboal poradit s výběrem dvou signalizátorů+příposlech.Mohli byste mi napsat jaké bych si mel koupit cena by mela být okolo 6000Kč děkuji
Máš štěstí ?
27.12.2005 | | Dravci | 3.752 zobrazení | 24 odpovědí
Každý z nás asi nepatří k partě ,,vyvolených" někdo na rybách štěstí má a chytá mu to samo,někdo studuje literaturu ,učí se od zkušenějších atd. a ono to pořád nepřichází. Když pominu ostatní okolnosti ,setkal jsem se ve svém životě mnohokrát se situací kdy dva rybáři chytající na stejnou nástrahu, ve stejné hloubce,na stejném dně,5 metrů od sebe charakterizovali oba příklady tohoto tématu. Jeden tahal,druhý si kousal nehty. K jaké karegorii patříte vy?Myslíš že máš štěstí?
mořské pruty
21.3.2004 | gore | Pruty | 3.751 zobrazení | 2 odpovědi
Prosím o radu. Kupuji pilkr. prut cca500g. V nabídce prodejcu jsou druhy s koncovým očkem nebo s koncovou rolničkou. Osobně si myslím, že pro pilkrování s pletačkou bude lepší typ s rolnou. Mám v úmyslu používat smekací naviják. Dostal jsem informaci, že pokud je na konci prutu rolna je tento určen výhradně pro lov s multiplikátorem. Prosím o fundovanou radu.
Dejte mi typ na zajímavé místo pro natáčení ryb pod vodou.
5.8.2013 | Frenky Cheb | Tipy & triky | 3.748 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím všechny na Chytej. Rád bych vás poprosil jestli někdo nenáte typ na nějaké místo kde by se daly pořídit pěkné podvodní záběry. Jde mi o to aby tam byla aspoň trošku čistá voda. A nebyl to zrovna nějaký potapěčský lom kde jsou ryby pro to chovány. Jde mi o přirozené přostřědí. Pokud možno někde v západních Čechách či ještě lépe v Karlovarském kraji. Může to být potok řeka vpodstatě cokoliv. Díky všem za ohlasy. Láďa případné info mi prosím piště do mailu vkulstejn@seznam.cz www.podvodnisvet.hys.cz
Rapala pro fishing
2.12.2006 | troutman2 | Ryby | 3.748 zobrazení | 10 odpovědí
Nemáte někdo tuhle hru?
Kdy seknout při přívlači?
15.7.2005 | Tumi | Dravci | 3.748 zobrazení | 15 odpovědí
Kdy seknout při přívlači?(jak se pozná záběr.(