Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Mník na Berounce? necteno

31.1.2007 | Kosák | Ostatní ryby | 3.822 zobrazení | 8 odpovědí

Nazdar, chtel bych se optat, jestli nemate nekdo nejake info o tom, zda jsou na Berounce mnici???

Mivardi universum feeder 330 cm necteno

3.12.2008 | Jak.novi | Feeder | 3.821 zobrazení | 7 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s tímto prutem a jaké máte na něj úlovky? Díky za odpovědi!

Amur na trojháček? necteno

17.7.2007 | ??? | Ostatní ryby | 3.821 zobrazení | 11 odpovědí | upravit

Dnes sem slyšel zajímavý názor a zajímalo by mě co si o tom myslí více lidí… Myslíte, že když chytáte amury je výhodnější chytat na trojháček a to z důvodů – malé ryby to nenasají a údajně má amur tvrdou tlamu… co je tam reality?

Nástražní rybičky necteno

14.8.2005 | havel | Dravci | 3.821 zobrazení | 8 odpovědí

Co si myslíte o chytání nástražních rybek na háčky bez protihrotů? Jaké to podle Vás má výhody a nevýhody?

Prút na strednú prívlač necteno

30.3.2005 | RASTOK | Pruty | 3.820 zobrazení | 15 odpovědí

Aký prút by ste mi poradili ? Prívlač woblerov a gúm od 8–13 cm, mal by mať akciu niečo medzi A-B, 3 metre, krátku cca 50 cm štíhlu korkovú rukoväť, cenove do 5000,–Sk

Amuři necteno

19.1.2006 | | Ryby | 3.815 zobrazení | 12 odpovědí | upravit

Cau kluci,nevite kde by byla aspon nejaka realna sance chytnout nekde na jizni Morave amura?nikdy se mi to totiz jeste nepostestilo,tak bych chtel vyjit stesti trochu naproti. dikec

tlak a ryby necteno

19.5.2005 | Zcuter | Domácí revíry | 3.815 zobrazení | 6 odpovědí

chlapi moc by mě zajímalo,jestli někdo zvás měří a zkoumá barometrický tlak a zkouší jak na ryby působí(příznivě nebo nepříznivě)pokud možno napište kdy je nejlepší tlak(i počasí)na tu a tu rybu ddddiiiiiiikkkkkk moc mi pomůžete

Kam na pražskou povolenku na dravé ryby? necteno

1.9.2008 | Maradonak | Dravci | 3.814 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj, všechny vás zdravím. Už asi měsíc chodím na tůně na Vltavě poblíž Kralup. Za tu dobu jsem chytnul jen pár malých sumců a trůmenů. Tak se váš táži, kam si jít pořádně chytat dravce? Nejvíce mě láká nějaký rybník či přehrádka. Slapy mám taky ozkoušené, momentálně taky mrtvé. Děkuji za odpovědi…

Prut na malé rotačky necteno

6.1.2009 | Shiman | Pruty | 3.811 zobrazení | 28 odpovědí

Ahoj poraďte nějaký prut na malé rotačky od 1 do 000 a nějaké mikro gumky.Původně jsem chtěl Konger Equs Tango,ale ten asi jen tak neseženu.Uvžuji tedy nad:

1. Team Dragon 245cm 1–7g
  2. Robinson Diplomat Perch 215cm 1,5–7g

3)Shimano Technium Diaflash 210cm UL. Který z výběru by byl nejlepší a nebo napište nějaké osvědčné typy.Díyk Shiman

Mistrovství sveta plavačka 2015 Žilina. necteno

29.12.2014 | GEERS CZ | Závody | 3.810 zobrazení | 3 odpovědi

Mistrovství sveta plavačka 2015 Žilina.26–29.7.2015 MS plavačka družstva se budou konat na závodní trati Žilina Váh č.13.150 závodníkú a 30 družstev.

Sázava & Vysočina necteno

14.7.2005 | HAT | Domácí revíry | 3.810 zobrazení | 15 odpovědí

Téma ohledně vyměňování zkušeností na řece Sázavě

Přívlačak pro dítě necteno

12.11.2017 | madmax | Pruty | 3.809 zobrazení | 1 odpověď

Zdravím…konečně jsem se vrátil po 15 letech k muškařině a vzal ssebou na pstruhy svého 11tileteho syna.Ten muškařský prut nenahodí ,tak chytá na přívlač.A hodně ho to bere.Zatím hází s tímto https://www.decathlon.cz/…8237126.html a jelikož se blíží Ježíšek,rad by mu pod stromeček nadělil něco slušnějšího.Sa­mozřejmě s ohledem na věk i cenově dostupné. Třeba tento- https://www.decathlon.cz/…8323043.html tento – https://www.decathlon.cz/…8323045.html a nebo tento set https://www.decathlon.cz/…8323042.html Děkuji za rady. a nebo tento set – https://www.decathlon.cz/…8323046.html

Na štiky do Švédska necteno

20.9.2008 | -zruseno | Rybaření v zahraničí | 3.809 zobrazení | 2 odpovědi

Příští rok bych rád vyrazil na štiky do Švédska.Potřeboval bych vědět kolik by to asi stálo jak je to tam s ubytováním,na co chytat,s jakou cestovní kanceláří jet atd.Prostě veškeré info.

Pruty na položenou necteno

12.1.2010 | kaakii | Pruty | 3.804 zobrazení | 5 odpovědí

Ahoj potřebuju poradit s výběrem prutů.Sem začátečník a chtěl bych se vlézt do 2000,– celkem za dva pruty. Budu chytat na stojatých vodách do 20ha takže žádné velké náhozy a ryby nejvíc kapři, ale nevím jestli jít do kaprařských nebo teleskopů. Uvažuju i o feedru, ale nevím jak by to s ním na kapry šlo. Kvůli přepravě by pruty museli být 3 dílné. Díky za rady. Ještě musím dodat že na revírech kde budu chytat je i nejvzšší míra kapra 65cm takže je možné že pujdou i větší.

dírky a jestřabice ? necteno

25.1.2007 | pAlomi | Rybaření na dírkách | 3.801 zobrazení | 4 odpovědi

tak kdy konecne zamrzne voda :(

Jak na plotici? necteno

17.11.2005 | Mlady_Rybar | Bílá ryba | 3.801 zobrazení | 12 odpovědí

Ahoj,

chtěl bych poradit na co berou plotice(ale i perlín, karas apod.), obvykle chytím kapra(na rousnici, na těsto) pište tipy na nástrahy, vlasce, splávky, č. háčků, způsoby lovu. Děkuji moc všem.

Začátečník muškaření - kam na Severu čech necteno

5.5.2009 | tiggerpike | Muškaření | 3.800 zobrazení | 5 odpovědí

Ahoj, letos bych rád poprvé vyzkoušel muškaření. Chtěl bych se zeptat, zda-li by mi někdo ze zkušených muškařů nedoporučil na mé první pokusy nějakou MP vodu (nemám zatím P povoleku) v okolí měst Česká Lípa, Liberec, Mladá Boleslav, Děčín. Jde mi o místo k chytání na mušku, kde bych mohl něco (cokoliv) chytit, aby mě to neodradilo… Myslím nějaké konkrétnější rady, ne „zkus Labe nebo Ploučnici“ :-). Předem děkuji za dobré rady…

vyvažování wobler necteno

12.11.2006 | ART | Ryby | 3.799 zobrazení | 20 odpovědí

udělal jsem si krasnyho woblera ale plave bokem nahoru místo toho aby plaval hřbetem , jak ho mam upravit aby plaval normalně hřbetem nahoru

Dejte mi typ na zajímavé místo pro natáčení ryb pod vodou. necteno

5.8.2013 | Frenky Cheb | Tipy & triky | 3.797 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím všechny na Chytej. Rád bych vás poprosil jestli někdo nenáte typ na nějaké místo kde by se daly pořídit pěkné podvodní záběry. Jde mi o to aby tam byla aspoň trošku čistá voda. A nebyl to zrovna nějaký potapěčský lom kde jsou ryby pro to chovány. Jde mi o přirozené přostřědí. Pokud možno někde v západních Čechách či ještě lépe v Karlovarském kraji. Může to být potok řeka vpodstatě cokoliv. Díky všem za ohlasy. Láďa případné info mi prosím piště do mailu vkulstejn@seznam.cz www.podvodnisvet.hys.cz

Rapala pro fishing necteno

2.12.2006 | troutman2 | Ryby | 3.797 zobrazení | 10 odpovědí

Nemáte někdo tuhle hru?