Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Frolic necteno

26.4.2005 | Kyslik | Kaprařina | 3.929 zobrazení | 13 odpovědí

Mám dotaz na rybáře kteří chytají na frolic. Jaký frolic používáte nebo doporučujete na lov kaprů. Dík za info

Co říkate na naviják MITCHELL Mag-Pro? necteno

9.6.2011 | bushman | Navijáky | 3.928 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj, nemáte někdo zkušenost s navijákem: MITCHELL Mag-Pro?

Nebo s nějakým jiným od stejné firmy. Díky za radu.

Supa budou dárky !!!! necteno

21.9.2010 | Mr. Vydra | Vánoce | 3.928 zobrazení | 27 odpovědí

Tak co vánoce už jsou za dveřmi a vi pořád přemýšlíte co si budete přát k vánocům je to těžké se rozhodnout jestli prut naviják nebo celý rybýřský set, tak co svěříte se sem se svými sny ????

Amuři necteno

19.1.2006 | | Ryby | 3.926 zobrazení | 12 odpovědí | upravit

Cau kluci,nevite kde by byla aspon nejaka realna sance chytnout nekde na jizni Morave amura?nikdy se mi to totiz jeste nepostestilo,tak bych chtel vyjit stesti trochu naproti. dikec

Amur na trojháček? necteno

17.7.2007 | ??? | Ostatní ryby | 3.925 zobrazení | 11 odpovědí | upravit

Dnes sem slyšel zajímavý názor a zajímalo by mě co si o tom myslí více lidí… Myslíte, že když chytáte amury je výhodnější chytat na trojháček a to z důvodů – malé ryby to nenasají a údajně má amur tvrdou tlamu… co je tam reality?

přívlačák necteno

3.6.2006 | frenki | Ryby | 3.925 zobrazení | 29 odpovědí

potřeboval bych poradit nějaký přívlačák pro sřední přívlač na štiky a candáty cena do 4000kč max. díky za rady.

Hýbání vodou na přehradách v době tření necteno

11.5.2008 | tomchamik | Legislativa | 3.924 zobrazení | 19 odpovědí

I když jsem toto psal do Pěsti na oko,nedá mi to a zakládám samostatné téma.Tak jsem se vydal na Orlík,od středy do neděle ryby nebrali,vše se tře a jak se hýbe s vodou tak na břehu zůstává tisíce jiker.Vzhledem k tomu,že Orlík má přes 150km břehů tak tady dochází k obrovským škodám na rybí osádce.Za ty 4 dni klesla voda asi o 30cm,pak zase stoupla,ale to už je pozdě,jikry uschli.Rybářský svaz o tomto jevu informoval povodí,ale prý je to vše jen pro dodržení průtoku pro turbínu.Pánové z ČEZu si plní plán a na břehu schnou miliony jiker!!!! Protože toto není problém jen Orlíku,ale všech přehrad,docela by mě (a snad nejsem sám)zajímalo vyjádření někoho z kompetentních lidí,jak z povodí tak ze svazu.

Nejhezčí a nejromantičtější revír MRS necteno

5.8.2007 | Rybar211 | Ryby | 3.923 zobrazení | 22 odpovědí

Jaký je váš nejkrásnější revír MRS? Máte radši chytání ryb někde v lesíku nebo přímo u rušné křižovatky??! Pochlubte se.....

Popis ryby o které nic nevíme necteno

6.8.2014 | KikinaRybářka | Ostatní ryby | 3.922 zobrazení | 12 odpovědí

Dobrý den Potřebovala bych abyste si kdokoliv tipnul co by toto mohlo být za rybu.Na soukromém rybníce byla několikrát viděna ryba s masivním tělem barvy připomínající vyplavený kmen a vystrkuje z vody hřbet.Hřbetní ploutev není téměř vidět.Napište prosím k čemu byste tuto rybu přirovnali. Děkuji

Kam na pražskou povolenku na dravé ryby? necteno

1.9.2008 | Maradonak | Dravci | 3.922 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj, všechny vás zdravím. Už asi měsíc chodím na tůně na Vltavě poblíž Kralup. Za tu dobu jsem chytnul jen pár malých sumců a trůmenů. Tak se váš táži, kam si jít pořádně chytat dravce? Nejvíce mě láká nějaký rybník či přehrádka. Slapy mám taky ozkoušené, momentálně taky mrtvé. Děkuji za odpovědi…

vyvažování wobler necteno

12.11.2006 | ART | Ryby | 3.922 zobrazení | 20 odpovědí

udělal jsem si krasnyho woblera ale plave bokem nahoru místo toho aby plaval hřbetem , jak ho mam upravit aby plaval normalně hřbetem nahoru

Jak na plotici? necteno

17.11.2005 | Mlady_Rybar | Bílá ryba | 3.922 zobrazení | 12 odpovědí

Ahoj,

chtěl bych poradit na co berou plotice(ale i perlín, karas apod.), obvykle chytím kapra(na rousnici, na těsto) pište tipy na nástrahy, vlasce, splávky, č. háčků, způsoby lovu. Děkuji moc všem.

Ryobi Zauber - ale ktorý? necteno

10.5.2007 | aspius | Navijáky | 3.918 zobrazení | 13 odpovědí

O týchto navijakoch sa už veľa porozprávalo a iba v dobrom, až som sa rozhodol, že si ho tiež kúpim. Zaváhal som až keď som zistil, že na trhu sú dve verzie toho istého navijaka, ktoré sa líšia iba odlišnou kľučkou. Otázka teda znie: Ktorá verzia sa Vám viac osvedčila, alebo ktorá sa ako lepšia pozdáva Vám a prečo.

Bivak Starbaits Premium One Man necteno

20.3.2011 | kamet | Vaše názory | 3.916 zobrazení | 6 odpovědí

Bivak Starbaits Premium One Man ma nekdo zkusenosti kvalita popripade doporucte jiny za stejne penize

Kam začátkem února 2015 necteno

19.1.2015 | rybok4 | Domácí revíry | 3.915 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

Dobrýden, jen se chci zeptat kam by bylo nejlepší jet tetkom začátkem února na rybník na den. Nejdřív jsem myslel třeba Rozkoš nebo Plačický rybník u Hradce ale nejdřív se zeptám vás. Nejlepší by to bylo kdybyste poradili nákej z tech písáku u Hradce. Abych si tam ale alespon trochu zarybařil. Předem děkuji za odpovědi

Nástražní rybičky necteno

14.8.2005 | havel | Dravci | 3.915 zobrazení | 8 odpovědí

Co si myslíte o chytání nástražních rybek na háčky bez protihrotů? Jaké to podle Vás má výhody a nevýhody?

Pruty na položenou necteno

12.1.2010 | kaakii | Pruty | 3.913 zobrazení | 5 odpovědí

Ahoj potřebuju poradit s výběrem prutů.Sem začátečník a chtěl bych se vlézt do 2000,– celkem za dva pruty. Budu chytat na stojatých vodách do 20ha takže žádné velké náhozy a ryby nejvíc kapři, ale nevím jestli jít do kaprařských nebo teleskopů. Uvažuju i o feedru, ale nevím jak by to s ním na kapry šlo. Kvůli přepravě by pruty museli být 3 dílné. Díky za rady. Ještě musím dodat že na revírech kde budu chytat je i nejvzšší míra kapra 65cm takže je možné že pujdou i větší.

Jak na amury v polovině srpna necteno

12.8.2008 | Phoenix410 | Ostatní ryby | 3.913 zobrazení | 9 odpovědí

Ahojte, příští týden mám dovolenou a chystám se na ryby a rád bych přelstil i pár amurů. Hodlám na ně použít rohlík, chleha, rohlíkové boilies, dále bych chtěl zkusit boilies – scopex. Jaké jsou vaše zkušenosti s lovem amurů v tuhle dobu v polovině srpna? Jaké jsou vaše zkušenosti a jaké nástrahy by jste mi doporučily? Předem díky za vaše rady.

Prut Shakespeare Cypry Carp 3,6m 3lbs necteno

7.12.2008 | kam!kaze | Kaprařina | 3.910 zobrazení | 3 odpovědi

Máte někdo zkušenosti s těmihle proutky?Rád bych je koupil,tak sháním informace.Pokud můžete tak prosím napište.Děkuji.

Mistrovství sveta plavačka 2015 Žilina. necteno

29.12.2014 | GEERS CZ | Závody | 3.909 zobrazení | 3 odpovědi

Mistrovství sveta plavačka 2015 Žilina.26–29.7.2015 MS plavačka družstva se budou konat na závodní trati Žilina Váh č.13.150 závodníkú a 30 družstev.