Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Jeremy Wade - River monsters
16.10.2012 | -tom- | Vaše názory | 3.747 zobrazení | 16 odpovědí
Zajímalo by mne, jakej máte názor na tuhle dokumentární sérii, našli jste tam třeba nějaký faktický nesmysly? Osobně ho poměrně dost „žeru“, přijde mi, že si na nic nehraje a je tam plno úžasných záběrů (třeba když mu medvěd ukradne lososa ještě přímo z prutu :D) A informace tam jsou leckdy dost šokující, třeba výsledky pokusu, jak velká ryba by stačila k utopení dospělýho člověka ve vodě – tuším cca. 80cm a sebelepší plavec by neměl šanci – srovnejte s „naším“ Mistrem, kterej i z vody zdolává 200cm čudly jako nic (ostatně v tomhle seriálu je spousta vodítek k tomu, že je Vágner lhář a dělá z lidí blbce). Nebo, zrovna teď jsem tenhle díl dokoukal, že pytlák dostane jen za kaviár z Vyzy velký tolik, kolik by si vydělal chytáním lososů za 3,5 roku…
Vážně se mi tenhle seriál líbí, takže jestli ho někdo neznáte, doporučuju. Trochu mě zarazilo, že tu nemá téma :-)
Začátečník muškaření - kam na Severu čech
5.5.2009 | tiggerpike | Muškaření | 3.745 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj, letos bych rád poprvé vyzkoušel muškaření. Chtěl bych se zeptat, zda-li by mi někdo ze zkušených muškařů nedoporučil na mé první pokusy nějakou MP vodu (nemám zatím P povoleku) v okolí měst Česká Lípa, Liberec, Mladá Boleslav, Děčín. Jde mi o místo k chytání na mušku, kde bych mohl něco (cokoliv) chytit, aby mě to neodradilo… Myslím nějaké konkrétnější rady, ne „zkus Labe nebo Ploučnici“ :-). Předem děkuji za dobré rady…
Trofejní cejni a plotice z Orlíku
1.5.2010 | osprey | Bílá ryba | 3.744 zobrazení | 15 odpovědí
Mám dotaz na všechny, kdo už léta loví na Orlíku. Běžně se tam loví cejni do 50 cm a vzácněji i kousek přes.
Sem tam ale slýchám o ojedinělých úlovcích daleko větších ryb.
Podobné je to s ploticí. Do 35 cm naprosto není problém. Měly by tam ale být i o dost větší.
Víte někdo o úlovcích cejna 60+ a plotic 40+ na Orlíku?
TV programi
30.11.2005 | Bublima | Ryby | 3.744 zobrazení | 9 odpovědí
Co si myslíte o úrovni českýchTV ,,kanálů''.
Mistrovství sveta plavačka 2015 Žilina.
29.12.2014 | GEERS CZ | Závody | 3.743 zobrazení | 3 odpovědi
26–29.7.2015 MS plavačka družstva se budou konat na závodní trati
Žilina Váh č.13.150 závodníkú a 30 družstev.
KRETINKA
30.9.2005 | | Domácí revíry | 3.742 zobrazení | 14 odpovědí | upravit
Cau kluci,tak bych tady zalozil odkaz,jak to ted bere na Kretinske prehrade,takze kdo jste byl,tak piste,jak to vypadalo,kde jste byli a na co to bralo…
Slovinsko
22.7.2012 | allpapa | Rybaření v zahraničí | 3.740 zobrazení | 1 odpověď
Máte někdo zkušenosti s rybolovem ve Slovinsku ? Nemyslím muškaření tomu neholduji, ale rybolov na Alpských jezírcích…
feeder prut 3,6 m medium
15.5.2006 | sharkcom | Feeder | 3.740 zobrazení | 18 odpovědí
Poraďte feeder prut vhodný pro univerzální použití. Tj. přehrada,
řeka, spíš měkčí než koště. 3 dílný, ceno kolem 1500Kč ± něco.
Dík
U nás v Chebu mají pouze 2 !!! ron thomson 3,6 13 ft g-force. a sema
Cartel Special Feeder. TOť vše , ten ron thomson vypadá pěkně, nevím ale
co znamená označení 13 ft ?? Připadá mi tvrdčí… Dák za typy –
zkušenosti
Jak na amury v polovině srpna
12.8.2008 | Phoenix410 | Ostatní ryby | 3.737 zobrazení | 9 odpovědí
Ahojte, příští týden mám dovolenou a chystám se na ryby a rád bych přelstil i pár amurů. Hodlám na ně použít rohlík, chleha, rohlíkové boilies, dále bych chtěl zkusit boilies – scopex. Jaké jsou vaše zkušenosti s lovem amurů v tuhle dobu v polovině srpna? Jaké jsou vaše zkušenosti a jaké nástrahy by jste mi doporučily? Předem díky za vaše rady.
Čím lepíte broďáky?
14.6.2004 | BigMike | Ryby | 3.737 zobrazení | 7 odpovědí
Zdar. Chlapi a ženský, čím lepíte prsačky? Mám je z materiálu PVC/Pylyester a pátrám, čím ty ďuzny zalepit. Díky
Prut pouze k lovu s vábničkou
3.1.2013 | rompeprop | Pruty | 3.734 zobrazení | 3 odpovědi
Zdraví a chci požádat o vaše doporučení a zkušenosti ohledně proutků se kterýma chytáte nebo jste je měly možnost ozkoušet.Do teďka jsem používal sanger uni cat 2,70m ,které normálně používám na bojkování a není to jaksi ono.celkem se mi zamlouvjí WFT NEVER CRACK- BIG FISH nebo CAT FISH oba 2,1m.Druhý označený se mi zamlouvá o něco víc díky LTC očkům ,ale ta zátěž prutu 250–1000g je celkem ostrá.Prodejci,ale tvrdí že díky laminátovejm špicím jsou na vábku super.Předem díky za vaše názory.
RYBARSKY RAD 2008
10.1.2008 | Czudko | Legislativa | 3.734 zobrazení | 25 odpovědí
Krom toho, ze v novem rybarskem radu je zakazano pouzivani pet lahvi a neopracovanych polystyren coby bojku-HURA!!! Mi prece jen neco vrta hlavou. V odstavci, ktery popisuje chovani u vody je veta: „pouzivat plovoucich a jinych předmětů oznacujicich krmna mista se zakazuje“. To jako nesmim pouzivat napr. tycovou bojku nebo jak si to mam vysvetlit???? Potom jeste v odstavci: „Uchovani ulovenych ryb“ se zakazuje „pouzivat spolecnych zarizeni k uchovani ulovenych zivych ryb“. To jako nesmim dat ryby k sobe do vezirku a musim mit kazdou zvlast nebo kazdou nastrazni rybku musim mit solo????? Dekuji za objasneni.
shimano spheros fa
16.3.2005 | anal | Navijáky | 3.733 zobrazení | 7 odpovědí
celkom sa pozdava navijak SPHEROS FA 6000,chcel by som ho pouzit na tazku privlac ake s nim mate skusenosti?
Atraktory(Ochucovadla) na přívlač
12.1.2005 | PV | Přívlač | 3.731 zobrazení | 10 odpovědí
Vážení, používáte nějaká ochucovadla při vláčce s gumama? Já jsem o tom zatím akorát četl, doporučovali např. olej ze sardinek atd. Taky vím, že se někaký prodávají a je to za dost peněz. Jaké máte zkušenosti? díky.
Lov tloušťů na pelety
24.6.2010 | Jak.novi | Bílá ryba | 3.730 zobrazení | 11 odpovědí
Už nějaké na pelety chcené mám, mám vypilované některé techniky, ale zajímali by mě vaše zkušenosti.
Nejhezčí a nejromantičtější revír MRS
5.8.2007 | Rybar211 | Ryby | 3.730 zobrazení | 22 odpovědí
Jaký je váš nejkrásnější revír MRS? Máte radši chytání ryb někde v lesíku nebo přímo u rušné křižovatky??! Pochlubte se.....
Na štiky do Švédska
20.9.2008 | -zruseno | Rybaření v zahraničí | 3.727 zobrazení | 2 odpovědi
Příští rok bych rád vyrazil na štiky do Švédska.Potřeboval bych vědět kolik by to asi stálo jak je to tam s ubytováním,na co chytat,s jakou cestovní kanceláří jet atd.Prostě veškeré info.
Přívlačak pro dítě
12.11.2017 | madmax | Pruty | 3.726 zobrazení | 1 odpověď
Zdravím…konečně jsem se vrátil po 15 letech k muškařině a vzal ssebou na pstruhy svého 11tileteho syna.Ten muškařský prut nenahodí ,tak chytá na přívlač.A hodně ho to bere.Zatím hází s tímto https://www.decathlon.cz/…8237126.html a jelikož se blíží Ježíšek,rad by mu pod stromeček nadělil něco slušnějšího.Samozřejmě s ohledem na věk i cenově dostupné. Třeba tento- https://www.decathlon.cz/…8323043.html tento – https://www.decathlon.cz/…8323045.html a nebo tento set https://www.decathlon.cz/…8323042.html Děkuji za rady. a nebo tento set – https://www.decathlon.cz/…8323046.html
dírky a jestřabice ?
25.1.2007 | pAlomi | Rybaření na dírkách | 3.726 zobrazení | 4 odpovědi
tak kdy konecne zamrzne voda :(
naviják na řeky????
22.12.2009 | tom_f | Feeder | 3.725 zobrazení | 21 odpovědí
ahoj chci se zeptet jaké velikosti navijáků používáté na řeky a od jakých výrobců? Já osobně používám shimano catana 4000Fa, ale chtěl bych si koupit něco menšiho prosím poraďte.