Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
norsko 2006
10.4.2006 | hany.milan | Rybaření v zahraničí | 3.795 zobrazení | 13 odpovědí
Na co to letos bere v Norsku? Ať víme co si máme nakoupit co tam teprve vyrážíme.
Slovinsko
22.7.2012 | allpapa | Rybaření v zahraničí | 3.793 zobrazení | 1 odpověď
Máte někdo zkušenosti s rybolovem ve Slovinsku ? Nemyslím muškaření tomu neholduji, ale rybolov na Alpských jezírcích…
Signalizátory
25.6.2008 | Bobs | Ostatní nádobíčko | 3.793 zobrazení | 11 odpovědí
Prosím potřeboal poradit s výběrem dvou signalizátorů+příposlech.Mohli byste mi napsat jaké bych si mel koupit cena by mela být okolo 6000Kč děkuji
Hýbání vodou na přehradách v době tření
11.5.2008 | tomchamik | Legislativa | 3.793 zobrazení | 19 odpovědí
I když jsem toto psal do Pěsti na oko,nedá mi to a zakládám samostatné téma.Tak jsem se vydal na Orlík,od středy do neděle ryby nebrali,vše se tře a jak se hýbe s vodou tak na břehu zůstává tisíce jiker.Vzhledem k tomu,že Orlík má přes 150km břehů tak tady dochází k obrovským škodám na rybí osádce.Za ty 4 dni klesla voda asi o 30cm,pak zase stoupla,ale to už je pozdě,jikry uschli.Rybářský svaz o tomto jevu informoval povodí,ale prý je to vše jen pro dodržení průtoku pro turbínu.Pánové z ČEZu si plní plán a na břehu schnou miliony jiker!!!! Protože toto není problém jen Orlíku,ale všech přehrad,docela by mě (a snad nejsem sám)zajímalo vyjádření někoho z kompetentních lidí,jak z povodí tak ze svazu.
Jeremy Wade - River monsters
16.10.2012 | -tom- | Vaše názory | 3.791 zobrazení | 16 odpovědí
Zajímalo by mne, jakej máte názor na tuhle dokumentární sérii, našli jste tam třeba nějaký faktický nesmysly? Osobně ho poměrně dost „žeru“, přijde mi, že si na nic nehraje a je tam plno úžasných záběrů (třeba když mu medvěd ukradne lososa ještě přímo z prutu :D) A informace tam jsou leckdy dost šokující, třeba výsledky pokusu, jak velká ryba by stačila k utopení dospělýho člověka ve vodě – tuším cca. 80cm a sebelepší plavec by neměl šanci – srovnejte s „naším“ Mistrem, kterej i z vody zdolává 200cm čudly jako nic (ostatně v tomhle seriálu je spousta vodítek k tomu, že je Vágner lhář a dělá z lidí blbce). Nebo, zrovna teď jsem tenhle díl dokoukal, že pytlák dostane jen za kaviár z Vyzy velký tolik, kolik by si vydělal chytáním lososů za 3,5 roku…
Vážně se mi tenhle seriál líbí, takže jestli ho někdo neznáte, doporučuju. Trochu mě zarazilo, že tu nemá téma :-)
Vábení sumců
21.5.2013 | Fidel | Sumcařina | 3.787 zobrazení | 4 odpovědi
Čau všichni, nemám moc zkusenností s lovem na vábničku tak jestli by jste mi mohl někdo dát nějaké praktické informace. A ještě bych se chtěl zeptat, jestli při vábení je potřeba mít ukotvenou lod nebo ne.
Díky
feeder prut 3,6 m medium
15.5.2006 | sharkcom | Feeder | 3.787 zobrazení | 18 odpovědí
Poraďte feeder prut vhodný pro univerzální použití. Tj. přehrada,
řeka, spíš měkčí než koště. 3 dílný, ceno kolem 1500Kč ± něco.
Dík
U nás v Chebu mají pouze 2 !!! ron thomson 3,6 13 ft g-force. a sema
Cartel Special Feeder. TOť vše , ten ron thomson vypadá pěkně, nevím ale
co znamená označení 13 ft ?? Připadá mi tvrdčí… Dák za typy –
zkušenosti
Atraktory(Ochucovadla) na přívlač
12.1.2005 | PV | Přívlač | 3.787 zobrazení | 10 odpovědí
Vážení, používáte nějaká ochucovadla při vláčce s gumama? Já jsem o tom zatím akorát četl, doporučovali např. olej ze sardinek atd. Taky vím, že se někaký prodávají a je to za dost peněz. Jaké máte zkušenosti? díky.
mořské pruty
21.3.2004 | gore | Pruty | 3.787 zobrazení | 2 odpovědi
Prosím o radu. Kupuji pilkr. prut cca500g. V nabídce prodejcu jsou druhy s koncovým očkem nebo s koncovou rolničkou. Osobně si myslím, že pro pilkrování s pletačkou bude lepší typ s rolnou. Mám v úmyslu používat smekací naviják. Dostal jsem informaci, že pokud je na konci prutu rolna je tento určen výhradně pro lov s multiplikátorem. Prosím o fundovanou radu.
DEEPER fishfinder
6.4.2015 | honzaD | Ostatní nádobíčko | 3.786 zobrazení | 2 odpovědi | upravit
Nemáte někdo zkušenost s fishfinderem DEEPER ? Našel jsem ho na www.lodni-motory.eu za cca 5400,–. Mají ho někde levněji ?
Trofejní cejni a plotice z Orlíku
1.5.2010 | osprey | Bílá ryba | 3.781 zobrazení | 15 odpovědí
Mám dotaz na všechny, kdo už léta loví na Orlíku. Běžně se tam loví cejni do 50 cm a vzácněji i kousek přes.
Sem tam ale slýchám o ojedinělých úlovcích daleko větších ryb.
Podobné je to s ploticí. Do 35 cm naprosto není problém. Měly by tam ale být i o dost větší.
Víte někdo o úlovcích cejna 60+ a plotic 40+ na Orlíku?
KRETINKA
30.9.2005 | | Domácí revíry | 3.781 zobrazení | 14 odpovědí | upravit
Cau kluci,tak bych tady zalozil odkaz,jak to ted bere na Kretinske prehrade,takze kdo jste byl,tak piste,jak to vypadalo,kde jste byli a na co to bralo…
Máš štěstí ?
27.12.2005 | | Dravci | 3.779 zobrazení | 24 odpovědí
Každý z nás asi nepatří k partě ,,vyvolených" někdo na rybách štěstí má a chytá mu to samo,někdo studuje literaturu ,učí se od zkušenějších atd. a ono to pořád nepřichází. Když pominu ostatní okolnosti ,setkal jsem se ve svém životě mnohokrát se situací kdy dva rybáři chytající na stejnou nástrahu, ve stejné hloubce,na stejném dně,5 metrů od sebe charakterizovali oba příklady tohoto tématu. Jeden tahal,druhý si kousal nehty. K jaké karegorii patříte vy?Myslíš že máš štěstí?
Jak na amury v polovině srpna
12.8.2008 | Phoenix410 | Ostatní ryby | 3.778 zobrazení | 9 odpovědí
Ahojte, příští týden mám dovolenou a chystám se na ryby a rád bych přelstil i pár amurů. Hodlám na ně použít rohlík, chleha, rohlíkové boilies, dále bych chtěl zkusit boilies – scopex. Jaké jsou vaše zkušenosti s lovem amurů v tuhle dobu v polovině srpna? Jaké jsou vaše zkušenosti a jaké nástrahy by jste mi doporučily? Předem díky za vaše rady.
Prut pouze k lovu s vábničkou
3.1.2013 | rompeprop | Pruty | 3.777 zobrazení | 3 odpovědi
Zdraví a chci požádat o vaše doporučení a zkušenosti ohledně proutků se kterýma chytáte nebo jste je měly možnost ozkoušet.Do teďka jsem používal sanger uni cat 2,70m ,které normálně používám na bojkování a není to jaksi ono.celkem se mi zamlouvjí WFT NEVER CRACK- BIG FISH nebo CAT FISH oba 2,1m.Druhý označený se mi zamlouvá o něco víc díky LTC očkům ,ale ta zátěž prutu 250–1000g je celkem ostrá.Prodejci,ale tvrdí že díky laminátovejm špicím jsou na vábku super.Předem díky za vaše názory.
Nejhezčí a nejromantičtější revír MRS
5.8.2007 | Rybar211 | Ryby | 3.777 zobrazení | 22 odpovědí
Jaký je váš nejkrásnější revír MRS? Máte radši chytání ryb někde v lesíku nebo přímo u rušné křižovatky??! Pochlubte se.....
Kdy seknout při přívlači?
15.7.2005 | Tumi | Dravci | 3.777 zobrazení | 15 odpovědí
Kdy seknout při přívlači?(jak se pozná záběr.(
Candát, po slovensky Zubáč
9.12.2004 | ywan | Dravci | 3.777 zobrazení | 2 odpovědi
Ako naňho v lete, jeseni a zime ?Budem vďačný za každý príspevok
Čím lepíte broďáky?
14.6.2004 | BigMike | Ryby | 3.777 zobrazení | 7 odpovědí
Zdar. Chlapi a ženský, čím lepíte prsačky? Mám je z materiálu PVC/Pylyester a pátrám, čím ty ďuzny zalepit. Díky
Lov tloušťů na pelety
24.6.2010 | Jak.novi | Bílá ryba | 3.774 zobrazení | 11 odpovědí
Už nějaké na pelety chcené mám, mám vypilované některé techniky, ale zajímali by mě vaše zkušenosti.