Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Lipno necteno

24.4.2008 | migin | Domácí revíry | 3.909 zobrazení | 21 odpovědí

Lipno, Přední Výtoň – jaká je tam hloubka? A co se tam dá chytit? Prosím o radu.

Prút na strednú prívlač necteno

30.3.2005 | RASTOK | Pruty | 3.904 zobrazení | 15 odpovědí

Aký prút by ste mi poradili ? Prívlač woblerov a gúm od 8–13 cm, mal by mať akciu niečo medzi A-B, 3 metre, krátku cca 50 cm štíhlu korkovú rukoväť, cenove do 5000,–Sk

Atraktory(Ochucovadla) na přívlač necteno

12.1.2005 | PV | Přívlač | 3.901 zobrazení | 10 odpovědí

Vážení, používáte nějaká ochucovadla při vláčce s gumama? Já jsem o tom zatím akorát četl, doporučovali např. olej ze sardinek atd. Taky vím, že se někaký prodávají a je to za dost peněz. Jaké máte zkušenosti? díky.

dírky a jestřabice ? necteno

25.1.2007 | pAlomi | Rybaření na dírkách | 3.898 zobrazení | 4 odpovědi

tak kdy konecne zamrzne voda :(

Slovinsko necteno

22.7.2012 | allpapa | Rybaření v zahraničí | 3.897 zobrazení | 1 odpověď

Máte někdo zkušenosti s rybolovem ve Slovinsku ? Nemyslím muškaření tomu neholduji, ale rybolov na Alpských jezírcích…

Trofejní cejni a plotice z Orlíku necteno

1.5.2010 | osprey | Bílá ryba | 3.896 zobrazení | 15 odpovědí

Mám dotaz na všechny, kdo už léta loví na Orlíku. Běžně se tam loví cejni do 50 cm a vzácněji i kousek přes.

Sem tam ale slýchám o ojedinělých úlovcích daleko větších ryb.

Podobné je to s ploticí. Do 35 cm naprosto není problém. Měly by tam ale být i o dost větší.

Víte někdo o úlovcích cejna 60+ a plotic 40+ na Orlíku?

rozkoš necteno

1.7.2017 | mišák01 | Domácí revíry | 3.895 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravím, chtěl bych se zeptat zda někdo máte nějaké zkušenosti s nádrží rozkoš ? chtěli by jsme vyrazit na kapry. Díky :)

Shimano SpeedMaster 240L necteno

3.3.2014 | Téca | Pruty | 3.893 zobrazení | 13 odpovědí

Zdravím všechny. Měl bych otázku na rybáře – gumaře, zda-li má někdo zkušenosti s chytáním na smáčky/twistery za použití prutu Shimano SpeedMaster 240L (gramáž 3–15, pokud se nepletu). Chytal jsem na rybníku na smáčky s o číslo tvrdší verzí (7–21g) a dojem byl všelijaký. Nejspíš se moc nehodí, ikdyž chytání nemožné nebylo. Na řadu SpeedMaster nedám dopustit, proto bych ji rád rozšířil i o tento proutek, jen mě zajímá, jestli to nebude krok vedle. Díky za info!

Jaký naviják na položenou necteno

4.2.2015 | Radek106 | Položená | 3.892 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím Máte někdo skušenosti s navijáky do 2000 kč od těchto značek(shimano,da­iva ,ryobi ,dragon,cormoran) a kterým se obloukem vyhnout?Parametry navijáku -cívka max 40,přední brzda. Za osobní skušenosti a rady předem děkuji.

Shimano Nexave Winkelpicker necteno

9.4.2005 | xycht | Sumcařina | 3.892 zobrazení | 6 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s tímhle proutkem? Díky

Začátečník muškaření - kam na Severu čech necteno

5.5.2009 | tiggerpike | Muškaření | 3.890 zobrazení | 5 odpovědí

Ahoj, letos bych rád poprvé vyzkoušel muškaření. Chtěl bych se zeptat, zda-li by mi někdo ze zkušených muškařů nedoporučil na mé první pokusy nějakou MP vodu (nemám zatím P povoleku) v okolí měst Česká Lípa, Liberec, Mladá Boleslav, Děčín. Jde mi o místo k chytání na mušku, kde bych mohl něco (cokoliv) chytit, aby mě to neodradilo… Myslím nějaké konkrétnější rady, ne „zkus Labe nebo Ploučnici“ :-). Předem děkuji za dobré rady…

norsko 2006 necteno

10.4.2006 | hany.milan | Rybaření v zahraničí | 3.890 zobrazení | 13 odpovědí

Na co to letos bere v Norsku? Ať víme co si máme nakoupit co tam teprve vyrážíme.

DEEPER fishfinder necteno

6.4.2015 | honzaD | Ostatní nádobíčko | 3.888 zobrazení | 2 odpovědi | upravit

Nemáte někdo zkušenost s fishfinderem DEEPER ? Našel jsem ho na www.lodni-motory.eu za cca 5400,–. Mají ho někde levněji ?

Sázava & Vysočina necteno

14.7.2005 | HAT | Domácí revíry | 3.887 zobrazení | 15 odpovědí

Téma ohledně vyměňování zkušeností na řece Sázavě

Srdeční kolaps z množství parem ! necteno

15.5.2004 | | Domácí revíry | 3.887 zobrazení | 10 odpovědí | upravit

Byl jsem dnes na Svitavě 1, řece, kterou se teprve učím poznávat a kulil jsem oči. Asi poprvé v životě si budu muset pořídit atlas ryb,což je pro rybáře , který loví od svých pěti let docela hanba. Na mušku jsem tahal všehno možné, jelce,boleny a o červenkách a pstruzích ani nemluvím a už jsem v tom měl docela zmatek. Co mne ale tak zarazilo? Kdybych neměl sluneční brýle, byl bych oslněn zlatavými odlesky šupin parem. Nikdy jsem žádnou nevytáhl, ale to množství co jsem viděl mne přivedlo do úplného tranzu!!! V půlmetrové hloubce se převalovaly jako na pláži a mám odvahu říci,že co metr čtvereční to jedna nad 40 cm. Teď na těchto stránkách studuji jak na ně! Díky za takový web !!!!!!!

Vábení sumců necteno

21.5.2013 | Fidel | Sumcařina | 3.886 zobrazení | 4 odpovědi

Čau všichni, nemám moc zkusenností s lovem na vábničku tak jestli by jste mi mohl někdo dát nějaké praktické informace. A ještě bych se chtěl zeptat, jestli při vábení je potřeba mít ukotvenou lod nebo ne.

Díky

Sekerka nebo vrták? necteno

3.1.2009 | Radim11 | Rybaření na dírkách | 3.884 zobrazení | 19 odpovědí

Ahoj, mam takovej pro mě důležitej dotaz. Dneska jdu na dírky a nevim jestli se dírka může vysekat sekerou nebo jestli jenom tim vtrtákem. Jestli třeba sekerou neodpudím ryby na druhou stranu rybníka..:D Díky moc

Jeremy Wade - River monsters necteno

16.10.2012 | -tom- | Vaše názory | 3.882 zobrazení | 16 odpovědí

Zajímalo by mne, jakej máte názor na tuhle dokumentární sérii, našli jste tam třeba nějaký faktický nesmysly? Osobně ho poměrně dost „žeru“, přijde mi, že si na nic nehraje a je tam plno úžasných záběrů (třeba když mu medvěd ukradne lososa ještě přímo z prutu :D) A informace tam jsou leckdy dost šokující, třeba výsledky pokusu, jak velká ryba by stačila k utopení dospělýho člověka ve vodě – tuším cca. 80cm a sebelepší plavec by neměl šanci – srovnejte s „naším“ Mistrem, kterej i z vody zdolává 200cm čudly jako nic (ostatně v tomhle seriálu je spousta vodítek k tomu, že je Vágner lhář a dělá z lidí blbce). Nebo, zrovna teď jsem tenhle díl dokoukal, že pytlák dostane jen za kaviár z Vyzy velký tolik, kolik by si vydělal chytáním lososů za 3,5 roku…

Vážně se mi tenhle seriál líbí, takže jestli ho někdo neznáte, doporučuju. Trochu mě zarazilo, že tu nemá téma :-)

Signalizátory necteno

25.6.2008 | Bobs | Ostatní nádobíčko | 3.882 zobrazení | 11 odpovědí

Prosím potřeboal poradit s výběrem dvou signalizátorů+pří­poslech.Mohli byste mi napsat jaké bych si mel koupit cena by mela být okolo 6000Kč děkuji

rozpoznavaci pohlavi u ryb necteno

25.12.2009 | sm.sm | Dravci | 3.877 zobrazení | 6 odpovědí

Pekny vecer, chtel bych se poptat, jestli nekdo vi, jak rozpoznat pohlavi u ryb. Konkretne mi jde o candata, ale treba i stiku… Jsem schopny poznat lina a sumce. Diky a zdravi Martin