Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Lov tloušťů na pelety necteno

24.6.2010 | Jak.novi | Bílá ryba | 3.815 zobrazení | 11 odpovědí

Už nějaké na pelety chcené mám, mám vypilované některé techniky, ale zajímali by mě vaše zkušenosti.

Prut pouze k lovu s vábničkou necteno

3.1.2013 | rompeprop | Pruty | 3.813 zobrazení | 3 odpovědi

Zdraví a chci požádat o vaše doporučení a zkušenosti ohledně proutků se kterýma chytáte nebo jste je měly možnost ozkoušet.Do teďka jsem používal sanger uni cat 2,70m ,které normálně používám na bojkování a není to jaksi ono.celkem se mi zamlouvjí WFT NEVER CRACK- BIG FISH nebo CAT FISH oba 2,1m.Druhý označený se mi zamlouvá o něco víc díky LTC očkům ,ale ta zátěž prutu 250–1000g je celkem ostrá.Prodejci,ale tvrdí že díky laminátovejm špicím jsou na vábku super.Předem díky za vaše názory.

rozkoš necteno

1.7.2017 | mišák01 | Domácí revíry | 3.812 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravím, chtěl bych se zeptat zda někdo máte nějaké zkušenosti s nádrží rozkoš ? chtěli by jsme vyrazit na kapry. Díky :)

Studenovodni akvaristika necteno

4.2.2010 | | Dravci | 3.812 zobrazení | 18 odpovědí

Čau.Nevíte někdo kde v Táboře nebo jeho okolí sehnat sumce do akvárka??? Mam na mysli třeba ve Štičí líhni. Nebo nemáte možnost sehnat vy??? chci tak 10 cm.

Kdy seknout při přívlači? necteno

15.7.2005 | Tumi | Dravci | 3.812 zobrazení | 15 odpovědí

Kdy seknout při přívlači?(jak se pozná záběr.(

Mazury necteno

3.6.2007 | ??? | Domácí revíry | 3.811 zobrazení | 3 odpovědi | upravit

Rád bych se zeptal jestli někdo nevíte jak to je na Mazurských jezerech ( začátkem srpna se tam chceme jet podívat-okolí Szczytna )beru jakoukoliv informaci především jak to je s rybama, povolenky(kde a za kolik je koupit), stanování u vody, ryb.řádu atd. Dík

Máš štěstí ? necteno

27.12.2005 | | Dravci | 3.811 zobrazení | 24 odpovědí

Každý z nás asi nepatří k partě ,,vyvolených" někdo na rybách štěstí má a chytá mu to samo,někdo studuje literaturu ,učí se od zkušenějších atd. a ono to pořád nepřichází. Když pominu ostatní okolnosti ,setkal jsem se ve svém životě mnohokrát se situací kdy dva rybáři chytající na stejnou nástrahu, ve stejné hloubce,na stejném dně,5 metrů od sebe charakterizovali oba příklady tohoto tématu. Jeden tahal,druhý si kousal nehty. K jaké karegorii patříte vy?Myslíš že máš štěstí?

Srdeční kolaps z množství parem ! necteno

15.5.2004 | | Domácí revíry | 3.809 zobrazení | 10 odpovědí | upravit

Byl jsem dnes na Svitavě 1, řece, kterou se teprve učím poznávat a kulil jsem oči. Asi poprvé v životě si budu muset pořídit atlas ryb,což je pro rybáře , který loví od svých pěti let docela hanba. Na mušku jsem tahal všehno možné, jelce,boleny a o červenkách a pstruzích ani nemluvím a už jsem v tom měl docela zmatek. Co mne ale tak zarazilo? Kdybych neměl sluneční brýle, byl bych oslněn zlatavými odlesky šupin parem. Nikdy jsem žádnou nevytáhl, ale to množství co jsem viděl mne přivedlo do úplného tranzu!!! V půlmetrové hloubce se převalovaly jako na pláži a mám odvahu říci,že co metr čtvereční to jedna nad 40 cm. Teď na těchto stránkách studuji jak na ně! Díky za takový web !!!!!!!

Jaký naviják na položenou necteno

4.2.2015 | Radek106 | Položená | 3.802 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím Máte někdo skušenosti s navijáky do 2000 kč od těchto značek(shimano,da­iva ,ryobi ,dragon,cormoran) a kterým se obloukem vyhnout?Parametry navijáku -cívka max 40,přední brzda. Za osobní skušenosti a rady předem děkuji.

TV programi necteno

30.11.2005 | Bublima | Ryby | 3.802 zobrazení | 9 odpovědí

Co si myslíte o úrovni českýchTV ,,kanálů''.

RYBARSKY RAD 2008 necteno

10.1.2008 | Czudko | Legislativa | 3.801 zobrazení | 25 odpovědí

Krom toho, ze v novem rybarskem radu je zakazano pouzivani pet lahvi a neopracovanych polystyren coby bojku-HURA!!! Mi prece jen neco vrta hlavou. V odstavci, ktery popisuje chovani u vody je veta: „pouzivat plovoucich a jinych předmětů oznacujicich krmna mista se zakazuje“. To jako nesmim pouzivat napr. tycovou bojku nebo jak si to mam vysvetlit???? Potom jeste v odstavci: „Uchovani ulovenych ryb“ se zakazuje „pouzivat spolecnych zarizeni k uchovani ulovenych zivych ryb“. To jako nesmim dat ryby k sobe do vezirku a musim mit kazdou zvlast nebo kazdou nastrazni rybku musim mit solo????? Dekuji za objasneni.

Čím lepíte broďáky? necteno

14.6.2004 | BigMike | Ryby | 3.801 zobrazení | 7 odpovědí

Zdar. Chlapi a ženský, čím lepíte prsačky? Mám je z materiálu PVC/Pylyester a pátrám, čím ty ďuzny zalepit. Díky

třešně=tloušti necteno

28.6.2004 | Prizrak | Ryby | 3.798 zobrazení | 13 odpovědí

Tak už jste poškádlili nějakýho pěknýho tloušťa třešničkou?

naviják na řeky???? necteno

22.12.2009 | tom_f | Feeder | 3.797 zobrazení | 21 odpovědí

ahoj chci se zeptet jaké velikosti navijáků používáté na řeky a od jakých výrobců? Já osobně používám shimano catana 4000Fa, ale chtěl bych si koupit něco menšiho prosím poraďte.

Shimano SpeedMaster 240L necteno

3.3.2014 | Téca | Pruty | 3.795 zobrazení | 13 odpovědí

Zdravím všechny. Měl bych otázku na rybáře – gumaře, zda-li má někdo zkušenosti s chytáním na smáčky/twistery za použití prutu Shimano SpeedMaster 240L (gramáž 3–15, pokud se nepletu). Chytal jsem na rybníku na smáčky s o číslo tvrdší verzí (7–21g) a dojem byl všelijaký. Nejspíš se moc nehodí, ikdyž chytání nemožné nebylo. Na řadu SpeedMaster nedám dopustit, proto bych ji rád rozšířil i o tento proutek, jen mě zajímá, jestli to nebude krok vedle. Díky za info!

prut mikado silver eagle 3.6m...3lb necteno

26.3.2009 | lukass456 | Pruty | 3.795 zobrazení | 4 odpovědi

zdravim…mate skusenosti s takýmito prutmi …chcem kupiť je tam dobrá cena 46€ neviem či za tu cenu bude aj daka kvalita ..s mikadom nemám žiadne skusenosti ..diky

Sekerka nebo vrták? necteno

3.1.2009 | Radim11 | Rybaření na dírkách | 3.795 zobrazení | 19 odpovědí

Ahoj, mam takovej pro mě důležitej dotaz. Dneska jdu na dírky a nevim jestli se dírka může vysekat sekerou nebo jestli jenom tim vtrtákem. Jestli třeba sekerou neodpudím ryby na druhou stranu rybníka..:D Díky moc

na co se jeste da vytahnout sumec?? necteno

11.9.2005 | Lukas | Dravci | 3.795 zobrazení | 15 odpovědí

na jakej prut se vam podarilo vytahnout sumce?myslim treba s prutem na stiky nebo na neco slabsiho. a s jakym naviakem a s ceho byl a na co s te ho vytahli?

Sumci na Mostecku a okolí necteno

5.5.2010 | tjjack | Sumcařina | 3.793 zobrazení | 15 odpovědí

Nevěděl byste někdo kde je na mostecku hodně rozšířenej sumec??? Mám na mysli volný revíry (ne Jezero Vrbenský).

Pstruhové těsto Berkley mimo zimu? necteno

28.3.2010 | tomashr | Lososovité ryby | 3.793 zobrazení | 4 odpovědi

Nazdar všem, měl bych jeden dotaz. Asi všichni znáte barevná těsta na pstruhy od Berkley, která se běžně užívají v zimě na dírkách – viz http://www.berkley-fishing.com/prod.php?…(1130663) . O tom, že se dají použít na dírkách není třeba diskutovat, máte ale někdo s touto nástrahou zkušenosti při normálním chytání? Ať už přímo na pstruhy na MP revírech s výskytem duháka, tak ale i na jiné ryby – třeba tloušť, okoun, ještě něco jiného… Pokud by to fungovalo, tak by se mi to občas hodilo – člověk někdy má možnost na ryby vyrazit tak nějak neplánovaně, třeba na chvíli z práce, kdy těžko může mít po ruce červy atd., tohle je jedna z nástrah, která se může válet v brašně a být k dispozici kdykoli :-)