Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

TV programi necteno

30.11.2005 | Bublima | Ryby | 3.773 zobrazení | 9 odpovědí

Co si myslíte o úrovni českýchTV ,,kanálů''.

rybolov na písáku v Plačicích necteno

17.3.2015 | rybako | Domácí revíry | 3.772 zobrazení | 2 odpovědi | upravit

Zdravím, tuto sobotu bych chtel jet na piskovnu do Plačic a tak se chci jen zeptat kdo tam kdy rybařil jestli se tam da na ťěžko dobře neco chytit no proste jak je to tam se zarybněním? D

rozpoznavaci pohlavi u ryb necteno

25.12.2009 | sm.sm | Dravci | 3.772 zobrazení | 6 odpovědí

Pekny vecer, chtel bych se poptat, jestli nekdo vi, jak rozpoznat pohlavi u ryb. Konkretne mi jde o candata, ale treba i stiku… Jsem schopny poznat lina a sumce. Diky a zdravi Martin

Srdeční kolaps z množství parem ! necteno

15.5.2004 | | Domácí revíry | 3.770 zobrazení | 10 odpovědí | upravit

Byl jsem dnes na Svitavě 1, řece, kterou se teprve učím poznávat a kulil jsem oči. Asi poprvé v životě si budu muset pořídit atlas ryb,což je pro rybáře , který loví od svých pěti let docela hanba. Na mušku jsem tahal všehno možné, jelce,boleny a o červenkách a pstruzích ani nemluvím a už jsem v tom měl docela zmatek. Co mne ale tak zarazilo? Kdybych neměl sluneční brýle, byl bych oslněn zlatavými odlesky šupin parem. Nikdy jsem žádnou nevytáhl, ale to množství co jsem viděl mne přivedlo do úplného tranzu!!! V půlmetrové hloubce se převalovaly jako na pláži a mám odvahu říci,že co metr čtvereční to jedna nad 40 cm. Teď na těchto stránkách studuji jak na ně! Díky za takový web !!!!!!!

RYBARSKY RAD 2008 necteno

10.1.2008 | Czudko | Legislativa | 3.768 zobrazení | 25 odpovědí

Krom toho, ze v novem rybarskem radu je zakazano pouzivani pet lahvi a neopracovanych polystyren coby bojku-HURA!!! Mi prece jen neco vrta hlavou. V odstavci, ktery popisuje chovani u vody je veta: „pouzivat plovoucich a jinych předmětů oznacujicich krmna mista se zakazuje“. To jako nesmim pouzivat napr. tycovou bojku nebo jak si to mam vysvetlit???? Potom jeste v odstavci: „Uchovani ulovenych ryb“ se zakazuje „pouzivat spolecnych zarizeni k uchovani ulovenych zivych ryb“. To jako nesmim dat ryby k sobe do vezirku a musim mit kazdou zvlast nebo kazdou nastrazni rybku musim mit solo????? Dekuji za objasneni.

naviják na řeky???? necteno

22.12.2009 | tom_f | Feeder | 3.766 zobrazení | 21 odpovědí

ahoj chci se zeptet jaké velikosti navijáků používáté na řeky a od jakých výrobců? Já osobně používám shimano catana 4000Fa, ale chtěl bych si koupit něco menšiho prosím poraďte.

třešně=tloušti necteno

28.6.2004 | Prizrak | Ryby | 3.764 zobrazení | 13 odpovědí

Tak už jste poškádlili nějakýho pěknýho tloušťa třešničkou?

na co se jeste da vytahnout sumec?? necteno

11.9.2005 | Lukas | Dravci | 3.762 zobrazení | 15 odpovědí

na jakej prut se vam podarilo vytahnout sumce?myslim treba s prutem na stiky nebo na neco slabsiho. a s jakym naviakem a s ceho byl a na co s te ho vytahli?

Sumci na Mostecku a okolí necteno

5.5.2010 | tjjack | Sumcařina | 3.761 zobrazení | 15 odpovědí

Nevěděl byste někdo kde je na mostecku hodně rozšířenej sumec??? Mám na mysli volný revíry (ne Jezero Vrbenský).

shimano spheros fa necteno

16.3.2005 | anal | Navijáky | 3.760 zobrazení | 7 odpovědí

celkom sa pozdava navijak SPHEROS FA 6000,chcel by som ho pouzit na tazku privlac ake s nim mate skusenosti?

Mazury necteno

3.6.2007 | ??? | Domácí revíry | 3.759 zobrazení | 3 odpovědi | upravit

Rád bych se zeptal jestli někdo nevíte jak to je na Mazurských jezerech ( začátkem srpna se tam chceme jet podívat-okolí Szczytna )beru jakoukoliv informaci především jak to je s rybama, povolenky(kde a za kolik je koupit), stanování u vody, ryb.řádu atd. Dík

rozkoš necteno

1.7.2017 | mišák01 | Domácí revíry | 3.758 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravím, chtěl bych se zeptat zda někdo máte nějaké zkušenosti s nádrží rozkoš ? chtěli by jsme vyrazit na kapry. Díky :)

Sekerka nebo vrták? necteno

3.1.2009 | Radim11 | Rybaření na dírkách | 3.756 zobrazení | 19 odpovědí

Ahoj, mam takovej pro mě důležitej dotaz. Dneska jdu na dírky a nevim jestli se dírka může vysekat sekerou nebo jestli jenom tim vtrtákem. Jestli třeba sekerou neodpudím ryby na druhou stranu rybníka..:D Díky moc

Motor pro BellyBoat necteno

19.8.2013 | Ouklejobijec | Ostatní nádobíčko | 3.754 zobrazení | 4 odpovědi

Ahoj lidičky, nedávno jsem se zúčastnil „chytu“ na jednom SR kde je preferován lov z BellyBoatu. Byl tam jeden zahraniční účastník (PL :) ), který pravidelně každou hodinu přisvištěl ke břehu na cigaretku za pomocí nějakého el. motorického zařízení. Než jsem jej stačil dohnat svým ploutevním pohonem a vyzpovídat co to má zač, vždy zmizel zpět na vodu. Takže mě napadlo, že se zeptám zde, zda náhodou někdo netuší něco o „automatických“ pohonech BellyBoatu. … předpokládám, že se jedná o elektrické zařízení. Dík všem za věcnou diskusi.

rada s novým feederovým? prutem necteno

3.9.2009 | Troopik | Pruty | 3.752 zobrazení | 23 odpovědí

čau. chtěl bych poradit s výběrem prutu . co se týče prutu chtěl bych chytat s krmítkem tak nějakej s větší zátěží (aspoň 100g) s možností dlouhýho hodu. moc konkrétní představu nemám spíš bych chtěl poradit na co si dát při koupi pozor(co je opravdu na prd, doporučit nějakou značku a tak podobně…) cena by se měla pohybovat kolem tisícovky.

Kdy seknout?(Feeder) necteno

5.9.2005 | Tloust | Neúspěchy | 3.749 zobrazení | 4 odpovědi

Koupil jsem si Picker (Blackwood), záběrů mám spoustu, ale nevím kdy mám zaseknout chytal jsem z 20g průběžným olovem na hnojku. Poradí mi někdo?

Rybaříte i na PC ? necteno

18.10.2005 | ESKY | Ryby | 3.748 zobrazení | 12 odpovědí

Mohu se zeptal, zda-li rybaříte na PC? Doporučte mi nějakou hru, já mám pár her na psx 1, ale jsou už ohrané a tak bych rád vyzkoušel něco nového.

Výsledky rybářských závodů NOUZOV I. Č.Brod necteno

12.5.2013 | džmana | Závody | 3.747 zobrazení | 6 odpovědí

Chtěl bych poděkovat p. Stárkovi za precizní organizaci r.závodů na jeho vodě Nouzov I.Český brod. Určitě se nás najde víc co sem napíší chválu.Byla to parádní chytačka! Děkuju za nás celý Šupina team Uhlířské Janovice.

vazači, hmyzáci, muškaři pozor! necteno

4.3.2005 | Tomucha | Muškaření | 3.747 zobrazení | 20 odpovědí

Jak jste na tom s vázáním mušek? Máte oblíbený vzor na vázání. jak často vážete muchy. Necháte se při výrobě inspirovat knížkami nebo zapojujete fantazii? Jaký typ mušek je oblíbený na vázání. Zajímal by Vás nějaký postup vázání nebo technika či speciální vzor? Pište

Jaký naviják na položenou necteno

4.2.2015 | Radek106 | Položená | 3.746 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím Máte někdo skušenosti s navijáky do 2000 kč od těchto značek(shimano,da­iva ,ryobi ,dragon,cormoran) a kterým se obloukem vyhnout?Parametry navijáku -cívka max 40,přední brzda. Za osobní skušenosti a rady předem děkuji.