Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Rapala pro fishing
2.12.2006 | troutman2 | Ryby | 3.875 zobrazení | 10 odpovědí
Nemáte někdo tuhle hru?
mořské pruty
21.3.2004 | gore | Pruty | 3.875 zobrazení | 2 odpovědi
Prosím o radu. Kupuji pilkr. prut cca500g. V nabídce prodejcu jsou druhy s koncovým očkem nebo s koncovou rolničkou. Osobně si myslím, že pro pilkrování s pletačkou bude lepší typ s rolnou. Mám v úmyslu používat smekací naviják. Dostal jsem informaci, že pokud je na konci prutu rolna je tento určen výhradně pro lov s multiplikátorem. Prosím o fundovanou radu.
Candát, po slovensky Zubáč
9.12.2004 | ywan | Dravci | 3.874 zobrazení | 2 odpovědi
Ako naňho v lete, jeseni a zime ?Budem vďačný za každý príspevok
Mazury
3.6.2007 | ??? | Domácí revíry | 3.873 zobrazení | 3 odpovědi | upravit
Rád bych se zeptal jestli někdo nevíte jak to je na Mazurských jezerech ( začátkem srpna se tam chceme jet podívat-okolí Szczytna )beru jakoukoliv informaci především jak to je s rybama, povolenky(kde a za kolik je koupit), stanování u vody, ryb.řádu atd. Dík
feeder prut 3,6 m medium
15.5.2006 | sharkcom | Feeder | 3.872 zobrazení | 18 odpovědí
Poraďte feeder prut vhodný pro univerzální použití. Tj. přehrada,
řeka, spíš měkčí než koště. 3 dílný, ceno kolem 1500Kč ± něco.
Dík
U nás v Chebu mají pouze 2 !!! ron thomson 3,6 13 ft g-force. a sema
Cartel Special Feeder. TOť vše , ten ron thomson vypadá pěkně, nevím ale
co znamená označení 13 ft ?? Připadá mi tvrdčí… Dák za typy –
zkušenosti
vazači, hmyzáci, muškaři pozor!
4.3.2005 | Tomucha | Muškaření | 3.871 zobrazení | 20 odpovědí
Jak jste na tom s vázáním mušek? Máte oblíbený vzor na vázání. jak často vážete muchy. Necháte se při výrobě inspirovat knížkami nebo zapojujete fantazii? Jaký typ mušek je oblíbený na vázání. Zajímal by Vás nějaký postup vázání nebo technika či speciální vzor? Pište
rada s novým feederovým? prutem
3.9.2009 | Troopik | Pruty | 3.870 zobrazení | 23 odpovědí
čau. chtěl bych poradit s výběrem prutu . co se týče prutu chtěl bych chytat s krmítkem tak nějakej s větší zátěží (aspoň 100g) s možností dlouhýho hodu. moc konkrétní představu nemám spíš bych chtěl poradit na co si dát při koupi pozor(co je opravdu na prd, doporučit nějakou značku a tak podobně…) cena by se měla pohybovat kolem tisícovky.
KRETINKA
30.9.2005 | | Domácí revíry | 3.869 zobrazení | 14 odpovědí | upravit
Cau kluci,tak bych tady zalozil odkaz,jak to ted bere na Kretinske prehrade,takze kdo jste byl,tak piste,jak to vypadalo,kde jste byli a na co to bralo…
Máš štěstí ?
27.12.2005 | | Dravci | 3.868 zobrazení | 24 odpovědí
Každý z nás asi nepatří k partě ,,vyvolených" někdo na rybách štěstí má a chytá mu to samo,někdo studuje literaturu ,učí se od zkušenějších atd. a ono to pořád nepřichází. Když pominu ostatní okolnosti ,setkal jsem se ve svém životě mnohokrát se situací kdy dva rybáři chytající na stejnou nástrahu, ve stejné hloubce,na stejném dně,5 metrů od sebe charakterizovali oba příklady tohoto tématu. Jeden tahal,druhý si kousal nehty. K jaké karegorii patříte vy?Myslíš že máš štěstí?
cílený lov kapra na dírkách
2.2.2010 | 22cruiser22 | Rybaření na dírkách | 3.867 zobrazení | 4 odpovědi
Lovili jste někdy cíleně kapra na dírkách? nebo třeba jen náhodně? jaké jsou vaše skušenosti s tímto druhem rybařiny? uspěšné nástrahy atd… díky předem..
Kdy seknout při přívlači?
15.7.2005 | Tumi | Dravci | 3.867 zobrazení | 15 odpovědí
Kdy seknout při přívlači?(jak se pozná záběr.(
Lov tloušťů na pelety
24.6.2010 | Jak.novi | Bílá ryba | 3.866 zobrazení | 11 odpovědí
Už nějaké na pelety chcené mám, mám vypilované některé techniky, ale zajímali by mě vaše zkušenosti.
RYBARSKY RAD 2008
10.1.2008 | Czudko | Legislativa | 3.866 zobrazení | 25 odpovědí
Krom toho, ze v novem rybarskem radu je zakazano pouzivani pet lahvi a neopracovanych polystyren coby bojku-HURA!!! Mi prece jen neco vrta hlavou. V odstavci, ktery popisuje chovani u vody je veta: „pouzivat plovoucich a jinych předmětů oznacujicich krmna mista se zakazuje“. To jako nesmim pouzivat napr. tycovou bojku nebo jak si to mam vysvetlit???? Potom jeste v odstavci: „Uchovani ulovenych ryb“ se zakazuje „pouzivat spolecnych zarizeni k uchovani ulovenych zivych ryb“. To jako nesmim dat ryby k sobe do vezirku a musim mit kazdou zvlast nebo kazdou nastrazni rybku musim mit solo????? Dekuji za objasneni.
Prut pouze k lovu s vábničkou
3.1.2013 | rompeprop | Pruty | 3.865 zobrazení | 3 odpovědi
Zdraví a chci požádat o vaše doporučení a zkušenosti ohledně proutků se kterýma chytáte nebo jste je měly možnost ozkoušet.Do teďka jsem používal sanger uni cat 2,70m ,které normálně používám na bojkování a není to jaksi ono.celkem se mi zamlouvjí WFT NEVER CRACK- BIG FISH nebo CAT FISH oba 2,1m.Druhý označený se mi zamlouvá o něco víc díky LTC očkům ,ale ta zátěž prutu 250–1000g je celkem ostrá.Prodejci,ale tvrdí že díky laminátovejm špicím jsou na vábku super.Předem díky za vaše názory.
Studenovodni akvaristika
4.2.2010 | | Dravci | 3.863 zobrazení | 18 odpovědí
Čau.Nevíte někdo kde v Táboře nebo jeho okolí sehnat sumce do akvárka??? Mam na mysli třeba ve Štičí líhni. Nebo nemáte možnost sehnat vy??? chci tak 10 cm.
prut mikado silver eagle 3.6m...3lb
26.3.2009 | lukass456 | Pruty | 3.862 zobrazení | 4 odpovědi
zdravim…mate skusenosti s takýmito prutmi …chcem kupiť je tam dobrá cena 46€ neviem či za tu cenu bude aj daka kvalita ..s mikadom nemám žiadne skusenosti ..diky
Jaky Feeder na rychlejsi reku
23.4.2008 | shakalik | Feeder | 3.862 zobrazení | 13 odpovědí
Ahoj. Jaky feeder pouzivate do silnejsiho proudu. Mam Hyperloop Medium, chytal jsem zatim pouze na prehradach nebo na pomalu tekouci rece, dnes jsem byl na Vltave, spicka 2oz a 30g krmitko a nedalo se to, proud krmitko stale popotahoval. Pomuze 3oz spicka, tezssi krmitko, a nebo Heavy prut?
Vezírek
20.5.2004 | monty | Legislativa | 3.861 zobrazení | 4 odpovědi
Neví někdo jak to doopravdy je? Slyšel jsem, že ta nová vyhláška zakazuje použití vezírků mimo těch co jsou jen z mikrosíťoviny.
naviják na řeky????
22.12.2009 | tom_f | Feeder | 3.859 zobrazení | 21 odpovědí
ahoj chci se zeptet jaké velikosti navijáků používáté na řeky a od jakých výrobců? Já osobně používám shimano catana 4000Fa, ale chtěl bych si koupit něco menšiho prosím poraďte.
Sumci na Mostecku a okolí
5.5.2010 | tjjack | Sumcařina | 3.856 zobrazení | 15 odpovědí
Nevěděl byste někdo kde je na mostecku hodně rozšířenej sumec??? Mám na mysli volný revíry (ne Jezero Vrbenský).