Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Čím mazat spojky u dělenných prutů? necteno

30.3.2006 | ČudlařX | Pruty | 3.825 zobrazení | 15 odpovědí

Chtěl bych se zeptat čím mažete spojky u dělených prutů?

Úlovky štik při cíleném lovu sumce. necteno

10.7.2005 | HaD | Dravci | 3.822 zobrazení | 12 odpovědí

Lovu sumců se věnuji již mnoho let a v podstatě se mi ještě nikdy nestalo, abych měl záběr od štiky, či ji dokonce ulovil. Ani nikdo z mého okolí až na asi dvě výjimky taky žádnou štiku při sumcování nechytil. Zrovna předevčírem jsme se o tom s paťákem bavili v tom smyslu, že ví také pouze asi o jedné na bójku, ale jinak nic a včera chytil jak na objednávku dvě 85 cm a 70 cm a sousední rybáři prý taky dvě na bójku ulovili. Celá dlouhá léta nic a najednou se štiky asi zbláznili. Jaké jsou Vaše zkušenosti?

Rada necteno

24.1.2017 | KRIKO | Přívlač | 3.818 zobrazení | 22 odpovědí | upravit

Ahoj,chtěl bych se zeptat začínám s rybařinou a chtěl bych se zeptat jaký je v hodný vlasec na přívlač jak silný ?lov bude na orlíku děkuju za radu.

Nezamrzlá očka necteno

20.12.2004 | Prizrak | Přívlač | 3.818 zobrazení | 20 odpovědí

Jistě se vám stává, že když chytáte v tomto chladným počasí, že vám zamrzají očka na udici. Tedy pokud nemáte nějakej trik…

guma vs. plech necteno

28.7.2011 | fishman123 | Dravci | 3.817 zobrazení | 25 odpovědí

Jakému typu vláčecích nástrah dáváte přednost, měkkým gumovým nástrahám (twistery , kopyta smáčky..),nebo tvrdým plechovým ( rotačky , plandavky..)? těším se na odpovědi :)

Shimano Technium FA vs Okuma VS necteno

17.8.2007 | Hybo | Navijáky | 3.816 zobrazení | 10 odpovědí

Chci si koupit naviják na lehkou přívlač a nemůžu se rozhodnout jestli Shimano Technium FA 1000, Okumu VS 20, nebo Okumu Aveon AE 20. Kdo máte s těmito navijáky nějaké zkušenosti tak prosim napište.Děkuju za odpovědi.

nesvazove ani soukrome reviry! necteno

21.2.2006 | svaca | Domácí revíry | 3.816 zobrazení | 23 odpovědí

Zdravim vsechny rybare chtel bych se optat jak ste na tom s chytani na takovych revirech, myslim tim potoky ktere pod nic nespadaj ale ryby v nich jsou!v jiznich cechach je toho dost napr.odpadni vody z rybniku!neni to sice vzdy legalni ale nic za to nehrozi s metodou chyť a pusť

Revíry v okolí Liberce necteno

3.8.2005 | ZabiJack | Domácí revíry | 3.816 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj.

Můžete mně , prosím, poradit nějaké mimopstruhové revíry v okolí Liberce (přesně v okolí Oldřichova v Hájích)? A kde koupím povolenku? Jedu tam koncem srpna na dovolenou, tak že bych vzal cajk a občas utekl rodině na ryby.

Diky.

Kam na lipno v okolí Černé v pošumaví necteno

19.8.2010 | Šnek | Domácí revíry | 3.813 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím,mohl by mi někdo poradit,kde se dá chytat v okolí černé v pošumavý,mám na mysli položenou na kapra, či dravce,poradí někdo??díky..

Máte zkušenosti s nástrahami od firmy EMTE necteno

28.3.2005 | Lovec | Přívlač | 3.812 zobrazení | 19 odpovědí

Chtěl jsem se zeptat zda nemáte někdo zkušenosti s nástrahami od firmy EMTE (www. emte. info). Jak chodí a zda povrchová úprava po čase nerezne . Předem Dík

Jemné zábery na hladinové voblery necteno

6.9.2017 | palopalka | Přívlač | 3.811 zobrazení | 5 odpovědí

Zdravím Vás, chytám v noci sumce na štrkovej plytčine (0,5–1m) na povrchové voblery (Norizi sm7, Rapala J9,J11 a Yo-Zuri Bug Bug). Neviem si vysvetliť veľké množstvo akoby netrafených záberov. Cítim krátke, takmer nesekateľné trhnutie a vtom počujem cmuknutie na hladine. Stáva sa mi, že to spraví sumec aj trikrát za sebou na jeden hod. Sú to určite sumce, cez deň som ich tam už chytil na hlbšej vode, v noci som ich videl na plytčine po zasvietení čelovkou. Voblery vediem úplne pomaly, skoro už ani nepracujú. Máte prosím niekto podobnú skúsenosť, resp. nápad, čo s tým ? ďakujem

ANKETA necteno

8.9.2004 | HaD | chytej.cz | 3.810 zobrazení | 28 odpovědí

Máte někdo zajímavý návrh na anketu? Sem s ním!

Záplaty na gumové broďáky - poraďte prosím necteno

17.7.2004 | | Ostatní nádobíčko | 3.809 zobrazení | 1 odpověď | upravit

Vím,že už to téma tady jednou bylo,ale potřebuji vědět,zda-li přijdu do ryb. obchodu,řeknu si o záplaty na broďáky a on mi je předhodí v takové barvě,jako mám zrovna já. Nechci si lepit broďáky červenýma zaplatami od kol. Existují na to specialní záplaty v podobné barvě? Hoši, za každou radu děkuji!!!!!!!!!!!!! Nemohu sakra na ryby !!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!

OKOUNI DO AKVÁRKA necteno

17.5.2011 | maatesaak | Dravci | 3.808 zobrazení | 12 odpovědí

Zdravím rybáře,rybářky a chovatelé.
Já bych si chtěl založit akvárko pro minimálně TŘI OKOUNY do 12 cm . Okouny si chytnu ale potřebuju akvárko na a mám jen 800 korun potřebuju poradit jestli si za tech 800 korun akvárko sOKOUNY zařídit můžu DĚKUJI

Matěj Šilar

výroba boilies necteno

21.10.2010 | deniiis | Tipy & triky | 3.808 zobrazení | 6 odpovědí

včera jsem byl na rybách a ryby braly jenom na kamarádoví mléčné boilie.Dal mi na to ingredience ale já sem boilies nikdy nevyráběl takm vás žádám o radu

ingredience: 125g sójové mouky tučné 125g sójové mouky odtučněné 125g kukuřičné kaše 125g polenty 125g sušeného mléka pro dobytek 250g pšeničné krupičky doporučil mi s příchutí a sladidlem prosim vás na kolik kilo boilies to je s čím mám začít prostě postup.

PC hra o rybách necteno

18.7.2005 | Holajz2 | Ryby | 3.808 zobrazení | 12 odpovědí

Zdravím všechny. Máte někdo typ na dobrou hru o rybách a s rybami. Pro případ, že venku je tak škaredě, že se nedá někam jít.

jak s boilie necteno

7.10.2012 | jan.saf | Kaprařina | 3.807 zobrazení | 24 odpovědí

zdravím, chtěl bych příští sezonu vyskoušet lov s boilies, mohly poradit kolik krmit, jakou velikost atd. všem moc děkuji

Lososi v Norsku necteno

8.6.2013 | švéd39 | Lososovité ryby | 3.806 zobrazení | 4 odpovědi

Lososy v NorskuNemáte někdo info z loňska ,jak to vypadalo s lososi na norských řekách ,Mandalselva ,příp.sousední O­tra.

S mirabelkama na Amury necteno

20.8.2011 | henny | Položená | 3.806 zobrazení | 10 odpovědí

Chci vědět co si o této nástraze na amury myslíte. Máte sní zkušenosti a podobně …

Co candáti a jiní dravci necteno

2.10.2005 | Robur | Dravci | 3.806 zobrazení | 14 odpovědí

už zvyšují aktivitu?