Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Jarní nástrahy necteno

27.3.2006 | Kosmik | Recepty | 3.678 zobrazení | 2 odpovědi

Jaká je vaše oblíbená jarní nástraha a v jaké hloubce chytáte?

cílený lov kapra na dírkách necteno

2.2.2010 | 22cruiser22 | Rybaření na dírkách | 3.676 zobrazení | 4 odpovědi

Lovili jste někdy cíleně kapra na dírkách? nebo třeba jen náhodně? jaké jsou vaše skušenosti s tímto druhem rybařiny? uspěšné nástrahy atd… díky předem..

Sestava necteno

9.4.2006 | kukurice | Položená | 3.675 zobrazení | 1 odpověď

Jak navázet olovo dole a 2 háčky po straně?Dík

Lososi v Norsku necteno

8.6.2013 | švéd39 | Lososovité ryby | 3.674 zobrazení | 4 odpovědi

Lososy v NorskuNemáte někdo info z loňska ,jak to vypadalo s lososi na norských řekách ,Mandalselva ,příp.sousední O­tra.

OKOUNI DO AKVÁRKA necteno

17.5.2011 | maatesaak | Dravci | 3.674 zobrazení | 12 odpovědí

Zdravím rybáře,rybářky a chovatelé.
Já bych si chtěl založit akvárko pro minimálně TŘI OKOUNY do 12 cm . Okouny si chytnu ale potřebuju akvárko na a mám jen 800 korun potřebuju poradit jestli si za tech 800 korun akvárko sOKOUNY zařídit můžu DĚKUJI

Matěj Šilar

Pomoc!! jakej navazec je nej na uhore necteno

2.5.2005 | peter | Ostatní ryby | 3.674 zobrazení | 13 odpovědí

navazec. typ lovu. nastraha…

rozkoš necteno

1.7.2017 | mišák01 | Domácí revíry | 3.672 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravím, chtěl bych se zeptat zda někdo máte nějaké zkušenosti s nádrží rozkoš ? chtěli by jsme vyrazit na kapry. Díky :)

Prut na sumce necteno

2.12.2004 | Zlinsky_lovec | Pruty | 3.672 zobrazení | 10 odpovědí

Jsem pevně rozhodnut,že si pořídím vláčák na sumce,ale nevím,který.Četl jsem články od HaDa,který tam píše o Balzer Magna. Po tomto prutu jsem se pídil,až jsem objevil pouze Balzer Magna Matrix a domnívám se,že to zrovna on není. Jestli víte o nějakém odkazu na tento prut,tak napište. Ale pište všichni,kteří by mi mohli doporučit kvalitní,uhlíkový s kevlarovou „punčoškou“,se kterým jste spokojeni a který vás nikdy nezklamal a napište i odkaz na něj!Zatím díky,denyg

Záplaty na gumové broďáky - poraďte prosím necteno

17.7.2004 | | Ostatní nádobíčko | 3.672 zobrazení | 1 odpověď | upravit

Vím,že už to téma tady jednou bylo,ale potřebuji vědět,zda-li přijdu do ryb. obchodu,řeknu si o záplaty na broďáky a on mi je předhodí v takové barvě,jako mám zrovna já. Nechci si lepit broďáky červenýma zaplatami od kol. Existují na to specialní záplaty v podobné barvě? Hoši, za každou radu děkuji!!!!!!!!!!!!! Nemohu sakra na ryby !!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!

Nový televizní pořad necteno

20.10.2004 | toulovec | Ryby | 3.670 zobrazení | 19 odpovědí

Minulý měsíc se mi náhodou podařilo v televizi zachytit nový pořad o rybářích a pro rybáře, s názvem „To mě baví“, který točí Brněnská Česká televize. Viděli jste někdo??? Vysílací časy jsou přímo příšerný, ale druhá repríza je ve čtvrtek na čt2 okolo 16:00, což už mám šanci někdy chytit. Mě se první díl docela líbil a hlavně byl k věci, (ne o JV a RH). czech-tv. cz

Pražská kaprařina v zimě necteno

9.3.2011 | dannnyX | Kaprařina | 3.667 zobrazení | 30 odpovědí | upravit

máte někdo zkušenosti se zímní kaprařinou v praze nebo okolo prahy s MP povolenkou???

ÚN Pastviny necteno

2.9.2008 | baddy73 | Domácí revíry | 3.667 zobrazení | 3 odpovědi

Zdravím,Na víkend jedu do okolí Pastvinské přehrady.Beru si sebou přívlačák, tak by mě zajímalo jak to na téhle přehradě vypadá s dravci.

Měření ryby necteno

9.10.2006 | topaga | Ryby | 3.666 zobrazení | 9 odpovědí

Možná hloupá otázka. Jak měříte ryby? Odkud-kam je celkem jasné, otázka zní „kudy“. Měří se čistá délka „pod rybou“ nebou měříte rybu přes tělo což při svinovacím metru může udělat u větší ryby hezkých pár centimetrů …

Vnadící směsi necteno

3.4.2006 | kubas | Recepty | 3.666 zobrazení | 1 odpověď

Jaká je vaše zkušenost s plavačkovým krmením,nej. značka,nej. recept?

zjištění hloubky necteno

14.1.2008 | paia | Ryby | 3.665 zobrazení | 8 odpovědí

Jak se provádí zjišťování hloubky pomocí olovnice? Dokázal by mi to někdo vysvětlit? V životě jsem to neviděl…

prut mikado silver eagle 3.6m...3lb necteno

26.3.2009 | lukass456 | Pruty | 3.664 zobrazení | 4 odpovědi

zdravim…mate skusenosti s takýmito prutmi …chcem kupiť je tam dobrá cena 46€ neviem či za tu cenu bude aj daka kvalita ..s mikadom nemám žiadne skusenosti ..diky

Obří úhoř! necteno

21.2.2005 | rybar11 | Ryby | 3.664 zobrazení | 13 odpovědí

ČTK: V austrálii vyhlásili odměnu tomu, kdo chytí 4 metry dlouhého úhoře. Hlavu má velikou jako kopací míč! Decimuje jim nějakou rybí farmu. Jedná se o mořský druh křídlatého úhoře. (Já bych na něj šel hned, jen kdyby to bylo blíž…) Co Vy na to?

zn. BYRON necteno

29.3.2005 | Ciffik | Pruty | 3.663 zobrazení | 7 odpovědí

hm. chtěl bych se zeptat jaké máte zkušenosti s touto značkou. potřebuji druhý prut na těžko a dnes jsem se byl podívat do rybářství a zistil jsem,že tam pracuje známý. a nabídl mi prut od Byronu . kaprovou deličku . třídílnou a jestli si ji vezmu budu to mít za velkoobchodní cenu, která činí asi 900 kč jo odhazovka 45–90gr. délka asi 4–4,20 m ted si nejsem jistej. a grafitová. co vy na to. mel bych to vzít nebo si koupit klasiku jako je thompson .....

Sekerka nebo vrták? necteno

3.1.2009 | Radim11 | Rybaření na dírkách | 3.657 zobrazení | 19 odpovědí

Ahoj, mam takovej pro mě důležitej dotaz. Dneska jdu na dírky a nevim jestli se dírka může vysekat sekerou nebo jestli jenom tim vtrtákem. Jestli třeba sekerou neodpudím ryby na druhou stranu rybníka..:D Díky moc

Pruty FOX XT, ES, ELITE necteno

11.11.2007 | Kouba | Pruty | 3.657 zobrazení | 13 odpovědí

Prosím mate někdo tyhle pruty napište jak ste snimi spokojení jak daleko hazite s jakou zatěží…Prosím všechny drobnosti… vybíram si mezi těmahle typy a nemůžu si vybrat tak vas prosim poraďte