Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

cílený lov kapra na dírkách necteno

2.2.2010 | 22cruiser22 | Rybaření na dírkách | 3.723 zobrazení | 4 odpovědi

Lovili jste někdy cíleně kapra na dírkách? nebo třeba jen náhodně? jaké jsou vaše skušenosti s tímto druhem rybařiny? uspěšné nástrahy atd… díky předem..

Záplaty na gumové broďáky - poraďte prosím necteno

17.7.2004 | | Ostatní nádobíčko | 3.723 zobrazení | 1 odpověď | upravit

Vím,že už to téma tady jednou bylo,ale potřebuji vědět,zda-li přijdu do ryb. obchodu,řeknu si o záplaty na broďáky a on mi je předhodí v takové barvě,jako mám zrovna já. Nechci si lepit broďáky červenýma zaplatami od kol. Existují na to specialní záplaty v podobné barvě? Hoši, za každou radu děkuji!!!!!!!!!!!!! Nemohu sakra na ryby !!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!

ANKETA necteno

8.9.2004 | HaD | chytej.cz | 3.722 zobrazení | 28 odpovědí

Máte někdo zajímavý návrh na anketu? Sem s ním!

Pro který se rozhodnout - Mitchell / Mistrall / Dragon necteno

29.8.2009 | Petas | Kaprařina | 3.721 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravím Vás přátelé, dovolím si Vás poprosit o radu, chci si pořídit nové pruty, délka 390cm, trojdílný ( transport ), zátěž 2,5 až 3lgs. Pruty budou v 80% využívány při nahazování na vzdálenost max 120m, osazeny navijáky Tica Abyss 9007, ovšem párkrát v roce dojde i na vyvážku cca 150 až 250m. U prutů jde mi převážně o požitek z lovu, lidově řečeno chci rybu na prutu cítit i MRŇOUSE 50CM, dále bych uvítal tenký průměr blanku prutu – " žádné násady od lopaty ) ty už mám ve 4ks. Doposud jsem objevil 3 FAVORITY:

http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…y-3-lbs.html Tyto pruty mě velice zaujali designem, ale ten není hlavní.

http://www.tropicliberec.cz/…e-1-1-zdarma značka Mistrall mi vůbec nic neříká + akce tipu 1+1 zdarma?? Vyvolává to ve mě pocybnosti ve zboží.

http://www.rsp-fishing.cz/…-90m-2-5-lbs od Dragonu mám 2ks přívlačových prutů, jsem s nimi max spokojen, ale carp pruty od této firmy bez zkušenosti.

Pokud máte chvilku času a náladu, koukněte na mnou přiložené odkazy a podělte se o Vaše zkušenosti.

Případně poraďte nějaký jiný prut v zadaných parametrech v ceně do 2000Kč za kus. Poprosím však o konkrétní pruty ze kterými máte vlastní zkušenost. Rad typu kamarád povídal je plný internet.

Děkuji za Váš čas a Vaše názory.

rybolov v Norsku necteno

3.3.2005 | glajza | Navijáky | 3.719 zobrazení | 1 odpověď

chystám se v květnu na rybolov do Norska,zajímalo by mě ,jaký vhodný prut bych si měl pořídit na přívlač. myslím tím zda děličku nebo teleskop praďte prosím,díky.

Prut na sumce necteno

2.12.2004 | Zlinsky_lovec | Pruty | 3.719 zobrazení | 10 odpovědí

Jsem pevně rozhodnut,že si pořídím vláčák na sumce,ale nevím,který.Četl jsem články od HaDa,který tam píše o Balzer Magna. Po tomto prutu jsem se pídil,až jsem objevil pouze Balzer Magna Matrix a domnívám se,že to zrovna on není. Jestli víte o nějakém odkazu na tento prut,tak napište. Ale pište všichni,kteří by mi mohli doporučit kvalitní,uhlíkový s kevlarovou „punčoškou“,se kterým jste spokojeni a který vás nikdy nezklamal a napište i odkaz na něj!Zatím díky,denyg

zjištění hloubky necteno

14.1.2008 | paia | Ryby | 3.718 zobrazení | 8 odpovědí

Jak se provádí zjišťování hloubky pomocí olovnice? Dokázal by mi to někdo vysvětlit? V životě jsem to neviděl…

Shimano Technium FA vs Okuma VS necteno

17.8.2007 | Hybo | Navijáky | 3.718 zobrazení | 10 odpovědí

Chci si koupit naviják na lehkou přívlač a nemůžu se rozhodnout jestli Shimano Technium FA 1000, Okumu VS 20, nebo Okumu Aveon AE 20. Kdo máte s těmito navijáky nějaké zkušenosti tak prosim napište.Děkuju za odpovědi.

Jarní nástrahy necteno

27.3.2006 | Kosmik | Recepty | 3.718 zobrazení | 2 odpovědi

Jaká je vaše oblíbená jarní nástraha a v jaké hloubce chytáte?

OKOUNI DO AKVÁRKA necteno

17.5.2011 | maatesaak | Dravci | 3.717 zobrazení | 12 odpovědí

Zdravím rybáře,rybářky a chovatelé.
Já bych si chtěl založit akvárko pro minimálně TŘI OKOUNY do 12 cm . Okouny si chytnu ale potřebuju akvárko na a mám jen 800 korun potřebuju poradit jestli si za tech 800 korun akvárko sOKOUNY zařídit můžu DĚKUJI

Matěj Šilar

PVTV konečně s českými titulky necteno

10.1.2010 | Koumes | Vaše názory | 3.717 zobrazení | 2 odpovědi

Po dlouhé době co byl spuštěn na DiGi TV nový rybářský kanál PVTV po přesunutí FaH na jiný transpordér i jinou družici se řada rybářů ptala,zda se bude vysílat v českém jazyce,nebo s českými titulky? V průběhu listopadu a prosince probíhaly upoutávky,že zanedlouho budete moci sledovat pořad v českém,bulharském a srbském jazyce.Upoutávky skončili a stále se nic nedělo.Až při náhodné kontrole jsem zjistil,že mimo maďarštiny a rumunštiny je aktivní i angličtina.Ti­tulky zatím žádné nebyly.Nyní už jsou aktivní české,bulharské i srbské titulky,i když u některých pořadů nestíhají překlad.Jsou to začátky doufám,že to zkvalitní.Stačí stisknout na DO žluté tlačítko,vybrat srbské titulky,protože Rumuni neví,že česky je něco jiného,pro ně jsou slovanské jazyky asi jedno a OK je hotovo.Až to opraví,tak si to taky přehoďte.

Lososi v Norsku necteno

8.6.2013 | švéd39 | Lososovité ryby | 3.716 zobrazení | 4 odpovědi

Lososy v NorskuNemáte někdo info z loňska ,jak to vypadalo s lososi na norských řekách ,Mandalselva ,příp.sousední O­tra.

Gumový rak necteno

25.4.2007 | Jeffry | Přívlač | 3.716 zobrazení | 6 odpovědí

Kdy v kterém období se hodí použit tuhle nástrahu?Mam pocit ze jsem to tu někde viděl ale nemůžu to najit.A ještě jakým způsobem se nástraha vodí?

Pomoc!! jakej navazec je nej na uhore necteno

2.5.2005 | peter | Ostatní ryby | 3.714 zobrazení | 13 odpovědí

navazec. typ lovu. nastraha…

Pražská kaprařina v zimě necteno

9.3.2011 | dannnyX | Kaprařina | 3.711 zobrazení | 30 odpovědí | upravit

máte někdo zkušenosti se zímní kaprařinou v praze nebo okolo prahy s MP povolenkou???

Sestava necteno

9.4.2006 | kukurice | Položená | 3.707 zobrazení | 1 odpověď

Jak navázet olovo dole a 2 háčky po straně?Dík

Mělice necteno

30.5.2007 | spigel | Domácí revíry | 3.706 zobrazení | 2 odpovědi

Chtěl jsem ze zeptat , kde se dá zakoupit povolenka na pískovnu Mělice !!! poř. kolik stojí , jednodení nebo týdení . Děkuji všem za odpověd !! Můžete psát na můj e-mail: josefburian@centrum.cz

Máte zkušenosti s nástrahami od firmy EMTE necteno

28.3.2005 | Lovec | Přívlač | 3.706 zobrazení | 19 odpovědí

Chtěl jsem se zeptat zda nemáte někdo zkušenosti s nástrahami od firmy EMTE (www. emte. info). Jak chodí a zda povrchová úprava po čase nerezne . Předem Dík

ÚN Pastviny necteno

2.9.2008 | baddy73 | Domácí revíry | 3.703 zobrazení | 3 odpovědi

Zdravím,Na víkend jedu do okolí Pastvinské přehrady.Beru si sebou přívlačák, tak by mě zajímalo jak to na téhle přehradě vypadá s dravci.

Rybářské prodejny v Č. Budějovicích necteno

4.5.2005 | efendi | Ryby | 3.702 zobrazení | 17 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s ryb. prodejnami v Č. Budějovicích, tedy s Gamarusem, Aquazonou a Rybářskými potřebami Tůma? Každý z kamarádů rybářů má svého favorita a ostatních říká, že prodávají brak.