Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Gumový rak
25.4.2007 | Jeffry | Přívlač | 3.744 zobrazení | 6 odpovědí
Kdy v kterém období se hodí použit tuhle nástrahu?Mam pocit ze jsem to tu někde viděl ale nemůžu to najit.A ještě jakým způsobem se nástraha vodí?
Lososi v Norsku
8.6.2013 | švéd39 | Lososovité ryby | 3.743 zobrazení | 4 odpovědi
Nemáte někdo info z loňska ,jak to vypadalo
s lososi na norských řekách ,Mandalselva ,příp.sousední Otra.
výroba boilies
21.10.2010 | deniiis | Tipy & triky | 3.740 zobrazení | 6 odpovědí
včera jsem byl na rybách a ryby braly jenom na kamarádoví mléčné boilie.Dal mi na to ingredience ale já sem boilies nikdy nevyráběl takm vás žádám o radu
ingredience: 125g sójové mouky tučné 125g sójové mouky odtučněné 125g kukuřičné kaše 125g polenty 125g sušeného mléka pro dobytek 250g pšeničné krupičky doporučil mi s příchutí a sladidlem prosim vás na kolik kilo boilies to je s čím mám začít prostě postup.
Liptovská Mara
20.1.2007 | barn | Domácí revíry | 3.740 zobrazení | 2 odpovědi
chystáme se tam v létě na kapry.Potřeboval bych informace.Cena povolenek atd.díky.
jak s úhořem na sumce
12.8.2006 | hany.milan | Sumcařina | 3.740 zobrazení | 16 odpovědí
Nemůžu ulovit sumce na jelce karase plotice a rád bych to vyzkoušel na úhoře.Myslím že učitě nejsem sám tak bych od vás zkušených bral radu jak jej nastražit aby se nezamotal.pokud mi někdo zašle foto s návazcem budu jenom rád. moje adresa hany.milan@seznam.cz Petrův zdar
Sestava
9.4.2006 | kukurice | Položená | 3.740 zobrazení | 1 odpověď
Jak navázet olovo dole a 2 háčky po straně?Dík
Soukromé rybářské revíry v okolí Prahy
9.7.2012 | Mišalka | Domácí revíry | 3.739 zobrazení | 2 odpovědi | upravit
Dobrý den, jezdili jsme na ryby do Mirošovic u Prahy a chtěli by jsme vyzkoušet také něco nového na jednodenní chytání a i s možností stavaní nebo campu. Poradte kde se Vám líbí nebo líbilo :))
guma vs. plech
28.7.2011 | fishman123 | Dravci | 3.737 zobrazení | 25 odpovědí
Jakému typu vláčecích nástrah dáváte přednost, měkkým gumovým nástrahám (twistery , kopyta smáčky..),nebo tvrdým plechovým ( rotačky , plandavky..)? těším se na odpovědi :)
Tření???
11.2.2006 | ale | Ryby | 3.733 zobrazení | 10 odpovědí
Jsem trochu v uzkých,někdo řiká,že kapři(když se třou berou) já myslim,že nežerou. Co vy nato??
Rybářské prodejny v Č. Budějovicích
4.5.2005 | efendi | Ryby | 3.731 zobrazení | 17 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s ryb. prodejnami v Č. Budějovicích, tedy s Gamarusem, Aquazonou a Rybářskými potřebami Tůma? Každý z kamarádů rybářů má svého favorita a ostatních říká, že prodávají brak.
Nový televizní pořad
20.10.2004 | toulovec | Ryby | 3.731 zobrazení | 19 odpovědí
Minulý měsíc se mi náhodou podařilo v televizi zachytit nový pořad o rybářích a pro rybáře, s názvem „To mě baví“, který točí Brněnská Česká televize. Viděli jste někdo??? Vysílací časy jsou přímo příšerný, ale druhá repríza je ve čtvrtek na čt2 okolo 16:00, což už mám šanci někdy chytit. Mě se první díl docela líbil a hlavně byl k věci, (ne o JV a RH). czech-tv. cz
S mirabelkama na Amury
20.8.2011 | henny | Položená | 3.730 zobrazení | 10 odpovědí
Chci vědět co si o této nástraze na amury myslíte. Máte sní zkušenosti a podobně …
Vnadící směsi
3.4.2006 | kubas | Recepty | 3.730 zobrazení | 1 odpověď
Jaká je vaše zkušenost s plavačkovým krmením,nej. značka,nej. recept?
Dírky severní morava
3.1.2009 | toms | Ryby | 3.729 zobrazení | 8 odpovědí
Chcise zeptat kam jezdíte chytat na dírky na severní moravě a jak se vám tento spůsob rybaření daří.
Rybník jinín
26.8.2010 | Šnek | Domácí revíry | 3.728 zobrazení | 1 odpověď
Zdravím,může mi někdo poradit jak to momenálně vypadá na rybníce Jinín u Strakonic.Jde mi hlavně o kapříky a líny.díky..
Zacatky s feederem
24.9.2008 | clingfish | Feeder | 3.728 zobrazení | 19 odpovědí
Zdarec, chtel bych se zeptat, kde byla chyba, nebo jeslti se vam to stava taky. Koupil sem s feeder s predstavou, ze budu mastit rybu za rybu, jako na plavacku, akorat na vetsi vzdalenosti. Ale ono ouvej. Prvni den sem chytl sice 15 cejnu nebo spis cejnku a kaprika, ale vedle sedici bobkar chytl 4 kapry a 8 solidnich cejnu. Druhy den sem chyt jen 5 cejnu a bobkari vedle meli vsichni 1–2 kapry a cejnu zhruba to co ja. Nakonec sem si od jednoho znich vyslechl prednasku, ze chytam na nic, ze to chce rohlikac a pockat az zahrci. Todle me docela heclo a chci mu priste dokazat, ze to tak neni. Proto se ptam, kde byla chyba. silon sem mel 0,16/0,12, prubezna montaz, vacek 12, navazce sem zkousel od 8cm-40cm, nastraha 3–7 masnaku nebo bondulka. V krmitku komercni smes se srotem, kuku a strouhankou. Chtel bych chytat nejaky lepsi cejny a sem tam toho kaprika abych si vychutnal nejaky to zdolavani. Za kazdou radu budu strasne rad
Rada
24.1.2017 | KRIKO | Přívlač | 3.727 zobrazení | 22 odpovědí | upravit
Ahoj,chtěl bych se zeptat začínám s rybařinou a chtěl bych se zeptat jaký je v hodný vlasec na přívlač jak silný ?lov bude na orlíku děkuju za radu.
Jaké máte zkušenosti s woblerem: Berkley Frenzy Popper
25.1.2007 | parmen | Přívlač | 3.726 zobrazení | 21 odpovědí
Üvažuji o tomto wobleru (Berkley Frenzy Popper ), ale nevím, jestli to nebudou vyhozené peníze. Díky za odpovědi
Křížení ryb
17.6.2007 | ??? | Ostatní ryby | 3.725 zobrazení | 6 odpovědí | upravit
Je možné křížit kapří jikry s jikrami z karase či naopak?
Přívlač v noci
25.3.2005 | | Přívlač | 3.725 zobrazení | 19 odpovědí
Letos bych rád zkusil vláčet na sumce v noci. Máte s tim někdo zkušenost na řece? Vim že už se tak chytá.