Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Máte zkušenosti s nástrahami od firmy EMTE
28.3.2005 | Lovec | Přívlač | 3.657 zobrazení | 19 odpovědí
Chtěl jsem se zeptat zda nemáte někdo zkušenosti s nástrahami od firmy EMTE (www. emte. info). Jak chodí a zda povrchová úprava po čase nerezne . Předem Dík
Zacatky s feederem
24.9.2008 | clingfish | Feeder | 3.653 zobrazení | 19 odpovědí
Zdarec, chtel bych se zeptat, kde byla chyba, nebo jeslti se vam to stava taky. Koupil sem s feeder s predstavou, ze budu mastit rybu za rybu, jako na plavacku, akorat na vetsi vzdalenosti. Ale ono ouvej. Prvni den sem chytl sice 15 cejnu nebo spis cejnku a kaprika, ale vedle sedici bobkar chytl 4 kapry a 8 solidnich cejnu. Druhy den sem chyt jen 5 cejnu a bobkari vedle meli vsichni 1–2 kapry a cejnu zhruba to co ja. Nakonec sem si od jednoho znich vyslechl prednasku, ze chytam na nic, ze to chce rohlikac a pockat az zahrci. Todle me docela heclo a chci mu priste dokazat, ze to tak neni. Proto se ptam, kde byla chyba. silon sem mel 0,16/0,12, prubezna montaz, vacek 12, navazce sem zkousel od 8cm-40cm, nastraha 3–7 masnaku nebo bondulka. V krmitku komercni smes se srotem, kuku a strouhankou. Chtel bych chytat nejaky lepsi cejny a sem tam toho kaprika abych si vychutnal nejaky to zdolavani. Za kazdou radu budu strasne rad
Soukromé rybářské revíry v okolí Prahy
9.7.2012 | Mišalka | Domácí revíry | 3.649 zobrazení | 2 odpovědi | upravit
Dobrý den, jezdili jsme na ryby do Mirošovic u Prahy a chtěli by jsme vyzkoušet také něco nového na jednodenní chytání a i s možností stavaní nebo campu. Poradte kde se Vám líbí nebo líbilo :))
Rybářské prodejny v Č. Budějovicích
4.5.2005 | efendi | Ryby | 3.649 zobrazení | 17 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s ryb. prodejnami v Č. Budějovicích, tedy s Gamarusem, Aquazonou a Rybářskými potřebami Tůma? Každý z kamarádů rybářů má svého favorita a ostatních říká, že prodávají brak.
Shimano Technium FA vs Okuma VS
17.8.2007 | Hybo | Navijáky | 3.646 zobrazení | 10 odpovědí
Chci si koupit naviják na lehkou přívlač a nemůžu se rozhodnout jestli Shimano Technium FA 1000, Okumu VS 20, nebo Okumu Aveon AE 20. Kdo máte s těmito navijáky nějaké zkušenosti tak prosim napište.Děkuju za odpovědi.
Mělice
30.5.2007 | spigel | Domácí revíry | 3.645 zobrazení | 2 odpovědi
Chtěl jsem ze zeptat , kde se dá zakoupit povolenka na pískovnu Mělice !!! poř. kolik stojí , jednodení nebo týdení . Děkuji všem za odpověd !! Můžete psát na můj e-mail: josefburian@centrum.cz
Odpuzovač komárů
9.7.2006 | ESKY | Ostatní nádobíčko | 3.645 zobrazení | 3 odpovědi
Ahoj kolegové, prosím o vaše zkušenosti s elektronickými odpuzovači komárů u vody, popřípadě uveďte značku a cenu, kde se to dá objednat/koupit.*jak dlouho je používáte, jak dlouho vydrží baterie, zda-li jsou vodu vzdorné. Děkuji Radek.
guma vs. plech
28.7.2011 | fishman123 | Dravci | 3.643 zobrazení | 25 odpovědí
Jakému typu vláčecích nástrah dáváte přednost, měkkým gumovým nástrahám (twistery , kopyta smáčky..),nebo tvrdým plechovým ( rotačky , plandavky..)? těším se na odpovědi :)
Plandavka Blue Fox Moresilda
15.1.2013 | sethy | Přívlač | 3.642 zobrazení | 23 odpovědí
Nevíte kde sehnat
plandavky Blue fox Moresilda v 10g (na barvě nesejde) http://www.normark.cz/…ky/Moresilda
Jaky Feeder na rychlejsi reku
23.4.2008 | shakalik | Feeder | 3.642 zobrazení | 13 odpovědí
Ahoj. Jaky feeder pouzivate do silnejsiho proudu. Mam Hyperloop Medium, chytal jsem zatim pouze na prehradach nebo na pomalu tekouci rece, dnes jsem byl na Vltave, spicka 2oz a 30g krmitko a nedalo se to, proud krmitko stale popotahoval. Pomuze 3oz spicka, tezssi krmitko, a nebo Heavy prut?
Jaké máte zkušenosti s woblerem: Berkley Frenzy Popper
25.1.2007 | parmen | Přívlač | 3.642 zobrazení | 21 odpovědí
Üvažuji o tomto wobleru (Berkley Frenzy Popper ), ale nevím, jestli to nebudou vyhozené peníze. Díky za odpovědi
výroba boilies
21.10.2010 | deniiis | Tipy & triky | 3.640 zobrazení | 6 odpovědí
včera jsem byl na rybách a ryby braly jenom na kamarádoví mléčné boilie.Dal mi na to ingredience ale já sem boilies nikdy nevyráběl takm vás žádám o radu
ingredience: 125g sójové mouky tučné 125g sójové mouky odtučněné 125g kukuřičné kaše 125g polenty 125g sušeného mléka pro dobytek 250g pšeničné krupičky doporučil mi s příchutí a sladidlem prosim vás na kolik kilo boilies to je s čím mám začít prostě postup.
vláčecí prut
27.4.2007 | ??? | Přívlač | 3.640 zobrazení | 16 odpovědí | upravit
prosím Vás poraďte mi jestli máte zkušenosti s tímhle prutem Berkley – prut Tactix 2,4m/4–24g, má lehčí až středně těžkou akci a je zhotoven na lehčí až sředně těžkou přívlač a chci se zeptat jestli to je vhodný na okouny
Nezamrzlá očka
20.12.2004 | Prizrak | Přívlač | 3.640 zobrazení | 20 odpovědí
Jistě se vám stává, že když chytáte v tomto chladným počasí, že vám zamrzají očka na udici. Tedy pokud nemáte nějakej trik…
Tzv. mělká cívka
10.2.2010 | FISHERBOY | Navijáky | 3.638 zobrazení | 4 odpovědi
Zdravím pánové, prosím Vás, mohl by mi někdo vysvětlit pojem ,,mělká" cívka, její výhody , nevýhody?? Jde mi konkrétně o porovnání modelu navijáku Shimano Exage 3000 FB vs. Shimano Exage 3000 S FB… díky
Vánoce jsou tady a proto.....
22.12.2004 | Padis | Vánoce | 3.637 zobrazení | 4 odpovědi
Přeji všem chytákům pěkné vánoce a bohatého jéžiška.
Univerzální bójka
22.7.2005 | Kosmik | Ryby | 3.636 zobrazení | 10 odpovědí
Vyzkoušel jste někdo univerzální bójku Magic Bobbers, která je inzertována v časopise Rybářství, jaké máte s ní zkušenosti?
Vltava
12.5.2010 | deniiis | Tipy & triky | 3.635 zobrazení | 17 odpovědí
jsem pražák a chtěl bych jít někam na vltavu(samozřejme v Praze)ale nevím kam.poradíte mi někdo kam mám jít na co chytat a jaké tam jsou ryby.jednou jsem to náhodně zkusil na jednom místě jsem seděl 3,5hodiny ale ani záběr.prosím pomoc.
jak s úhořem na sumce
12.8.2006 | hany.milan | Sumcařina | 3.635 zobrazení | 16 odpovědí
Nemůžu ulovit sumce na jelce karase plotice a rád bych to vyzkoušel na úhoře.Myslím že učitě nejsem sám tak bych od vás zkušených bral radu jak jej nastražit aby se nezamotal.pokud mi někdo zašle foto s návazcem budu jenom rád. moje adresa hany.milan@seznam.cz Petrův zdar
Žížaly-hnojaci
20.3.2006 | svaca | Ryby | 3.634 zobrazení | 10 odpovědí
ne kazdy z nas ma doma kompost nebo hnuj a nema kde narybat jednu z nejuspesnejsich nastrah na feedr a to hnojaka!zajimalo by me jak je shanite vy nebo pokud mate kompost jak docilit toho aby meli nej podminky!