Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Liptovská Mara
20.1.2007 | barn | Domácí revíry | 3.785 zobrazení | 2 odpovědi
chystáme se tam v létě na kapry.Potřeboval bych informace.Cena povolenek atd.díky.
Sestava
9.4.2006 | kukurice | Položená | 3.783 zobrazení | 1 odpověď
Jak navázet olovo dole a 2 háčky po straně?Dík
Nový televizní pořad
20.10.2004 | toulovec | Ryby | 3.782 zobrazení | 19 odpovědí
Minulý měsíc se mi náhodou podařilo v televizi zachytit nový pořad o rybářích a pro rybáře, s názvem „To mě baví“, který točí Brněnská Česká televize. Viděli jste někdo??? Vysílací časy jsou přímo příšerný, ale druhá repríza je ve čtvrtek na čt2 okolo 16:00, což už mám šanci někdy chytit. Mě se první díl docela líbil a hlavně byl k věci, (ne o JV a RH). czech-tv. cz
Rybaření Nový Zéland
12.3.2017 | Michal7 | Rybaření v zahraničí | 3.781 zobrazení | 10 odpovědí
Ahoj všichni, letos se mi podařilo získat pracovní vízum na Nový Zéland, takže budu mít tu možnost se do týhle krásný země podívat, rok tam pracovat a cestovat, a jelikož jsem rybář celým svým srdcem určitě bych tam chtěl strávit u vody co nejvíce času půjde. Proto bych se chtěl zeptat jestli někdo nemá nějaké zkušenosti s lovem na Novém Zélandu. Jde mi hlavně o lov pstruhů na přívlač a mušku a i o lehčí přivlač na pobřeží, jak je to s povolením, na jezera i řeky se dá koupit v rybářských prodejnách popřípadě jestli jsou i revíry kde povolení není potřeba a jak je to u moře, typy na dobrá místa, jestli je lepší si brát vybavení z domu nebo koupit tam, budu rád za úplně každou informaci. Vím že už tu tohle téma jednou bylo ale moc tam toho není a přece jen už je to 6 let a od té doby se toho mohlo plno změnit. Všem předem díky za odpověď.
Dírky severní morava
3.1.2009 | toms | Ryby | 3.780 zobrazení | 8 odpovědí
Chcise zeptat kam jezdíte chytat na dírky na severní moravě a jak se vám tento spůsob rybaření daří.
woblery RedBass
13.7.2008 | inspo | Přívlač | 3.780 zobrazení | 19 odpovědí
Chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti s těmito woblery. Ja si koupil letos na výstavě v Brně tři kousky. Dva chodí pěkně a jeden (imitace štiky) nechodí (uhýbá na jednu stranu a má snahu rotovat). Při bližším zkoumání se mi zdá, že má lehce vyhnutou lopatku. Jinak vypadají moc hezky za tu cenu.
Otázka ohleně ponechání dravých ryb při přívlači
28.7.2009 | FISHERBOY | Přívlač | 3.779 zobrazení | 13 odpovědí
v případě, že chytím dravou rybu(např. štiku) a rozhodnu se, že si ji ponechám-jak s ní naložit v případě ze chci i po ulovení eště dále chytat??? příjde mi blbost ji dat do vezírku (kterej při přivlači nikdy nenosim) a prenášet ji po stanovištích, kde bych dále chytal…říkal jsem si, ze by bylo lepší jí hned na místě zabít, dát do batohu, ale zase bych mel strach kdybych ji dal např. do igelitky, aby se nezapařila a nezkazila se tím..Třeba pstruha vykucham , naskladam mu do břicha kopřivy a dám do košíku- ten je větranej…ale co se štikou, toť otazka..zatím jsem žádnou nezmasil:) protoze štiku bych si vzal od 75 vejš- a takovou jsem ještě nechytil:D jak to děláte vy, kteří si občas rybu ponecháte ????? díky za odpovědi..
Křížení ryb
17.6.2007 | ??? | Ostatní ryby | 3.778 zobrazení | 6 odpovědí | upravit
Je možné křížit kapří jikry s jikrami z karase či naopak?
Vnadící směsi
3.4.2006 | kubas | Recepty | 3.777 zobrazení | 1 odpověď
Jaká je vaše zkušenost s plavačkovým krmením,nej. značka,nej. recept?
Nejmenší sumec na největší nastraženou rybu.
3.8.2005 | Grendel | Sumcařina | 3.777 zobrazení | 14 odpovědí
Jakého nejmenšího sumce se vám podařilo ulovit na největší nastraženou rybu. Zajímalo by mě, na co si sumec ještě ke své velikosti troufne.
Chytání v zimě
8.12.2015 | Ancina | Kaprařina | 3.775 zobrazení | 10 odpovědí
Chodíte někdo na kapry v zimních měsících?A jakou jste měli úspěšnost? V zimě jsem zatím chodila jen na vláčku.Dík…
Vltava
12.5.2010 | deniiis | Tipy & triky | 3.775 zobrazení | 17 odpovědí
jsem pražák a chtěl bych jít někam na vltavu(samozřejme v Praze)ale nevím kam.poradíte mi někdo kam mám jít na co chytat a jaké tam jsou ryby.jednou jsem to náhodně zkusil na jednom místě jsem seděl 3,5hodiny ale ani záběr.prosím pomoc.
zn. BYRON
29.3.2005 | Ciffik | Pruty | 3.775 zobrazení | 7 odpovědí
hm. chtěl bych se zeptat jaké máte zkušenosti s touto značkou. potřebuji druhý prut na těžko a dnes jsem se byl podívat do rybářství a zistil jsem,že tam pracuje známý. a nabídl mi prut od Byronu . kaprovou deličku . třídílnou a jestli si ji vezmu budu to mít za velkoobchodní cenu, která činí asi 900 kč jo odhazovka 45–90gr. délka asi 4–4,20 m ted si nejsem jistej. a grafitová. co vy na to. mel bych to vzít nebo si koupit klasiku jako je thompson .....
Obří úhoř!
21.2.2005 | rybar11 | Ryby | 3.775 zobrazení | 13 odpovědí
ČTK: V austrálii vyhlásili odměnu tomu, kdo chytí 4 metry dlouhého úhoře. Hlavu má velikou jako kopací míč! Decimuje jim nějakou rybí farmu. Jedná se o mořský druh křídlatého úhoře. (Já bych na něj šel hned, jen kdyby to bylo blíž…) Co Vy na to?
Tzv. mělká cívka
10.2.2010 | FISHERBOY | Navijáky | 3.774 zobrazení | 4 odpovědi
Zdravím pánové, prosím Vás, mohl by mi někdo vysvětlit pojem ,,mělká" cívka, její výhody , nevýhody?? Jde mi konkrétně o porovnání modelu navijáku Shimano Exage 3000 FB vs. Shimano Exage 3000 S FB… díky
Zacatky s feederem
24.9.2008 | clingfish | Feeder | 3.774 zobrazení | 19 odpovědí
Zdarec, chtel bych se zeptat, kde byla chyba, nebo jeslti se vam to stava taky. Koupil sem s feeder s predstavou, ze budu mastit rybu za rybu, jako na plavacku, akorat na vetsi vzdalenosti. Ale ono ouvej. Prvni den sem chytl sice 15 cejnu nebo spis cejnku a kaprika, ale vedle sedici bobkar chytl 4 kapry a 8 solidnich cejnu. Druhy den sem chyt jen 5 cejnu a bobkari vedle meli vsichni 1–2 kapry a cejnu zhruba to co ja. Nakonec sem si od jednoho znich vyslechl prednasku, ze chytam na nic, ze to chce rohlikac a pockat az zahrci. Todle me docela heclo a chci mu priste dokazat, ze to tak neni. Proto se ptam, kde byla chyba. silon sem mel 0,16/0,12, prubezna montaz, vacek 12, navazce sem zkousel od 8cm-40cm, nastraha 3–7 masnaku nebo bondulka. V krmitku komercni smes se srotem, kuku a strouhankou. Chtel bych chytat nejaky lepsi cejny a sem tam toho kaprika abych si vychutnal nejaky to zdolavani. Za kazdou radu budu strasne rad
Pruty FOX XT, ES, ELITE
11.11.2007 | Kouba | Pruty | 3.774 zobrazení | 13 odpovědí
Prosím mate někdo tyhle pruty napište jak ste snimi spokojení jak daleko hazite s jakou zatěží…Prosím všechny drobnosti… vybíram si mezi těmahle typy a nemůžu si vybrat tak vas prosim poraďte
Naviják na ultralehkou přívlač
28.9.2010 | michal94 | Navijáky | 3.773 zobrazení | 6 odpovědí
Prosím o doporučení navijáku na ultralehkou přívlač..... Cena tak do 4000 Kč ..... Díky za odpověd!!!
Vánoce jsou tady a proto.....
22.12.2004 | Padis | Vánoce | 3.773 zobrazení | 4 odpovědi
Přeji všem chytákům pěkné vánoce a bohatého jéžiška.
Revír 441 120 – Malhostický rybník
18.8.2017 | vita97 | Vaše názory | 3.771 zobrazení | 5 odpovědí | upravit
Dobrý den. Chtěl bych si jen zachytat na 441 120 – Malhostický rybník, ale nikdy jsem tam nebyl a zmínky dostupné na internetu jsou většinou dost staré. Má někdo zkušenosti z poslední doby? Není to moc zarostlé, nebo tak něco? Díky