Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

zn. BYRON necteno

29.3.2005 | Ciffik | Pruty | 3.724 zobrazení | 7 odpovědí

hm. chtěl bych se zeptat jaké máte zkušenosti s touto značkou. potřebuji druhý prut na těžko a dnes jsem se byl podívat do rybářství a zistil jsem,že tam pracuje známý. a nabídl mi prut od Byronu . kaprovou deličku . třídílnou a jestli si ji vezmu budu to mít za velkoobchodní cenu, která činí asi 900 kč jo odhazovka 45–90gr. délka asi 4–4,20 m ted si nejsem jistej. a grafitová. co vy na to. mel bych to vzít nebo si koupit klasiku jako je thompson .....

Obří úhoř! necteno

21.2.2005 | rybar11 | Ryby | 3.724 zobrazení | 13 odpovědí

ČTK: V austrálii vyhlásili odměnu tomu, kdo chytí 4 metry dlouhého úhoře. Hlavu má velikou jako kopací míč! Decimuje jim nějakou rybí farmu. Jedná se o mořský druh křídlatého úhoře. (Já bych na něj šel hned, jen kdyby to bylo blíž…) Co Vy na to?

Naviják na ultralehkou přívlač necteno

28.9.2010 | michal94 | Navijáky | 3.721 zobrazení | 6 odpovědí

Prosím o doporučení navijáku na ultralehkou přívlač..... Cena tak do 4000 Kč ..... Díky za odpověd!!!

Tzv. mělká cívka necteno

10.2.2010 | FISHERBOY | Navijáky | 3.721 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravím pánové, prosím Vás, mohl by mi někdo vysvětlit pojem ,,mělká" cívka, její výhody , nevýhody?? Jde mi konkrétně o porovnání modelu navijáku Shimano Exage 3000 FB vs. Shimano Exage 3000 S FB… díky

Chytání v zimě necteno

8.12.2015 | Ancina | Kaprařina | 3.720 zobrazení | 10 odpovědí

Chodíte někdo na kapry v zimních měsících?A jakou jste měli úspěšnost? V zimě jsem zatím chodila jen na vláčku.Dík…

Jezdí čeští rybáři rybařit do zahraničí...??? necteno

27.1.2006 | Rafino | Ryby | 3.719 zobrazení | 28 odpovědí

Tuto otázku jsem položil abych zjistil vztah čekých rybářů k zahraniční rybařině. Zajímá mě to a myslím,že by se na toto téma dala rozvinout kvalitní diskuze…

woblery RedBass necteno

13.7.2008 | inspo | Přívlač | 3.718 zobrazení | 19 odpovědí

Chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti s těmito woblery. Ja si koupil letos na výstavě v Brně tři kousky. Dva chodí pěkně a jeden (imitace štiky) nechodí (uhýbá na jednu stranu a má snahu rotovat). Při bližším zkoumání se mi zdá, že má lehce vyhnutou lopatku. Jinak vypadají moc hezky za tu cenu.

Pruty FOX XT, ES, ELITE necteno

11.11.2007 | Kouba | Pruty | 3.718 zobrazení | 13 odpovědí

Prosím mate někdo tyhle pruty napište jak ste snimi spokojení jak daleko hazite s jakou zatěží…Prosím všechny drobnosti… vybíram si mezi těmahle typy a nemůžu si vybrat tak vas prosim poraďte

Plandavka Blue Fox Moresilda necteno

15.1.2013 | sethy | Přívlač | 3.717 zobrazení | 23 odpovědí

Plandavka Blue Fox MoresildaNevíte kde sehnat plandavky Blue fox Moresilda v 10g (na barvě nesejde) http://www.normark.cz/…ky/Moresilda

Nejmenší sumec na největší nastraženou rybu. necteno

3.8.2005 | Grendel | Sumcařina | 3.717 zobrazení | 14 odpovědí

Jakého nejmenšího sumce se vám podařilo ulovit na největší nastraženou rybu. Zajímalo by mě, na co si sumec ještě ke své velikosti troufne.

Multiplikátory necteno

27.1.2005 | Tloust | Navijáky | 3.717 zobrazení | 9 odpovědí

Rád bych znal vaše poznatky a zkušenosti týkající se těchto navijáků. Zejména:za kolik, na co je to dobré atd

Vánoce jsou tady a proto..... necteno

22.12.2004 | Padis | Vánoce | 3.716 zobrazení | 4 odpovědi

Přeji všem chytákům pěkné vánoce a bohatého jéžiška.

Vltava necteno

12.5.2010 | deniiis | Tipy & triky | 3.715 zobrazení | 17 odpovědí

jsem pražák a chtěl bych jít někam na vltavu(samozřejme v Praze)ale nevím kam.poradíte mi někdo kam mám jít na co chytat a jaké tam jsou ryby.jednou jsem to náhodně zkusil na jednom místě jsem seděl 3,5hodiny ale ani záběr.prosím pomoc.

Lužnice 4 necteno

4.7.2011 | jirin8 | Domácí revíry | 3.713 zobrazení | 21 odpovědí

Čau lidi, chtěl bych se zeptat jak to vypadá s rybama v Lužnici pod Táborem. Slyšel jsem, že tam jsou hodně kormoráni. Jedu tam nyní k babičce a chtěl bych se zeptat co se tám chytá. Dravci, úhoři, kapři atd. Dík za odpovědi. Jirka

Rychle boilies na par hodin necteno

6.5.2009 | LuboO | Kaprařina | 3.713 zobrazení | 11 odpovědí

Mozno sa touto otazkou opakujem, ale ide mi o toto: chodim na ryby tak max. na 8 hodin, vacsinou sa bavim s matchkou a druhy prut mam na polozenu. Chcel by som poradit, kedze v tomto odvetvi sa nevyznam, ake sa daju pouzit boilies na kratku dobu lovu, ci su take boilies a ako sa odlisuju od tych dlhodobo posobiacich. Snad mi rozumiete. Chytam na dohod. Dakujem.

muskrasy zveracik necteno

9.11.2008 | lacika3000 | Muškaření | 3.711 zobrazení | 11 odpovědí

POCUL SOM ZE SI HO NIEKTO UZ AJ VYROBIL…NEVIETE NEIKTO PORADIT AKO NA TO??DIK

Prodej nové povoleky k lovu ryb necteno

29.5.2014 | pepanov | Legislativa | 3.710 zobrazení | 11 odpovědí

Zdar, byla mi dočasně odebrána povolenka k lovu – přestupek. Dle přestupkového řízení si stanovenou dobu nezachytám a zaplatím pokutu. Udělal jsem blbost, jsem si toho vědom, souhlasím s trestem, zasloužím si ho. Ale získal jsem informaci, že pokud chci pokračovat v legálním rybolovu, mám možnost zakoupit novou povolenku v plné ceně po předložení Rybářského lístku a Členské legitimace. Údajně nákup nové povolenky k lovu právními předpisy není omezen a fakticky budu zakoupením nové povolenky v plné roční ceně potrestán 3× (odebrání povolenky, pokuta a nákup nové). Po dotazu u mé základní organizace mi bylo sděleno, že mi novou povolenku nemohou prodat, ale nedokázali mi vysvětlit proč resp. kde je toto zakázáno. Raději si tuto informaci chci nějak ověřit, abych neudělal ještě větší malér. Díky moc za názory či zkušenosti.

Co je ještě suché muškaření a co už ne? necteno

25.9.2006 | HaD | Muškaření | 3.710 zobrazení | 22 odpovědí

Diskuze ve fóru o FC mě zaujala a zejména „spor“ o tom, co je vlastně ještě suché muškaření a co už ne. Myslel jsem si, že suchá muškařina je od slova suchý – tudíž že je muška na suchu, tedy na hladině. Ocením názory na toto téma.

Žížaly-hnojaci necteno

20.3.2006 | svaca | Ryby | 3.708 zobrazení | 10 odpovědí

ne kazdy z nas ma doma kompost nebo hnuj a nema kde narybat jednu z nejuspesnejsich nastrah na feedr a to hnojaka!zajimalo by me jak je shanite vy nebo pokud mate kompost jak docilit toho aby meli nej podminky!

Říčka v Rakousku necteno

19.8.2004 | HaD | Rybaření v zahraničí | 3.708 zobrazení | 20 odpovědí

Chtěli by jste si zachytat na takovéhle říčce? Vždy, když jedu kolem, tak jsem z toho úplně vedle. Spousta ryb 50–70 (80) cm a skáčou i po vhozeném kamínku či klacíku. Chytali jste někdy v Rakousku nebo na obdobném revíru?