Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

jezero jaroslav necteno

20.1.2014 | zdenda50 | Kaprařina | 3.682 zobrazení | 4 odpovědi

Ahoj. Mám dotaz na chytání na Jaroslavi. Můžete poradit na co je dobré chytat ? Dik Zdenek

Vánoce jsou tady a proto..... necteno

22.12.2004 | Padis | Vánoce | 3.681 zobrazení | 4 odpovědi

Přeji všem chytákům pěkné vánoce a bohatého jéžiška.

Plandavka Blue Fox Moresilda necteno

15.1.2013 | sethy | Přívlač | 3.680 zobrazení | 23 odpovědí

Plandavka Blue Fox MoresildaNevíte kde sehnat plandavky Blue fox Moresilda v 10g (na barvě nesejde) http://www.normark.cz/…ky/Moresilda

Tzv. mělká cívka necteno

10.2.2010 | FISHERBOY | Navijáky | 3.680 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravím pánové, prosím Vás, mohl by mi někdo vysvětlit pojem ,,mělká" cívka, její výhody , nevýhody?? Jde mi konkrétně o porovnání modelu navijáku Shimano Exage 3000 FB vs. Shimano Exage 3000 S FB… díky

Vltava necteno

12.5.2010 | deniiis | Tipy & triky | 3.677 zobrazení | 17 odpovědí

jsem pražák a chtěl bych jít někam na vltavu(samozřejme v Praze)ale nevím kam.poradíte mi někdo kam mám jít na co chytat a jaké tam jsou ryby.jednou jsem to náhodně zkusil na jednom místě jsem seděl 3,5hodiny ale ani záběr.prosím pomoc.

S mirabelkama na Amury necteno

20.8.2011 | henny | Položená | 3.676 zobrazení | 10 odpovědí

Chci vědět co si o této nástraze na amury myslíte. Máte sní zkušenosti a podobně …

Dírky severní morava necteno

3.1.2009 | toms | Ryby | 3.676 zobrazení | 8 odpovědí

Chcise zeptat kam jezdíte chytat na dírky na severní moravě a jak se vám tento spůsob rybaření daří.

Přívlač v noci necteno

25.3.2005 | | Přívlač | 3.673 zobrazení | 19 odpovědí

Letos bych rád zkusil vláčet na sumce v noci. Máte s tim někdo zkušenost na řece? Vim že už se tak chytá.

Fenwick UL - máte ho někdo? necteno

12.11.2004 | playboy007 | Pruty | 3.671 zobrazení | 26 odpovědí

pokoukávám po ňákým krátkým ultralajtu. zatím vede Fenwick BNH. znáte? máte? chytáte?

Lužnice 4 necteno

4.7.2011 | jirin8 | Domácí revíry | 3.670 zobrazení | 21 odpovědí

Čau lidi, chtěl bych se zeptat jak to vypadá s rybama v Lužnici pod Táborem. Slyšel jsem, že tam jsou hodně kormoráni. Jedu tam nyní k babičce a chtěl bych se zeptat co se tám chytá. Dravci, úhoři, kapři atd. Dík za odpovědi. Jirka

Odpuzovač komárů necteno

9.7.2006 | ESKY | Ostatní nádobíčko | 3.670 zobrazení | 3 odpovědi

Ahoj kolegové, prosím o vaše zkušenosti s elektronickými odpuzovači komárů u vody, popřípadě uveďte značku a cenu, kde se to dá objednat/koupit­.*jak dlouho je používáte, jak dlouho vydrží baterie, zda-li jsou vodu vzdorné. Děkuji Radek.

Prodej nové povoleky k lovu ryb necteno

29.5.2014 | pepanov | Legislativa | 3.669 zobrazení | 11 odpovědí

Zdar, byla mi dočasně odebrána povolenka k lovu – přestupek. Dle přestupkového řízení si stanovenou dobu nezachytám a zaplatím pokutu. Udělal jsem blbost, jsem si toho vědom, souhlasím s trestem, zasloužím si ho. Ale získal jsem informaci, že pokud chci pokračovat v legálním rybolovu, mám možnost zakoupit novou povolenku v plné ceně po předložení Rybářského lístku a Členské legitimace. Údajně nákup nové povolenky k lovu právními předpisy není omezen a fakticky budu zakoupením nové povolenky v plné roční ceně potrestán 3× (odebrání povolenky, pokuta a nákup nové). Po dotazu u mé základní organizace mi bylo sděleno, že mi novou povolenku nemohou prodat, ale nedokázali mi vysvětlit proč resp. kde je toto zakázáno. Raději si tuto informaci chci nějak ověřit, abych neudělal ještě větší malér. Díky moc za názory či zkušenosti.

Jezdí čeští rybáři rybařit do zahraničí...??? necteno

27.1.2006 | Rafino | Ryby | 3.669 zobrazení | 28 odpovědí

Tuto otázku jsem položil abych zjistil vztah čekých rybářů k zahraniční rybařině. Zajímá mě to a myslím,že by se na toto téma dala rozvinout kvalitní diskuze…

Rychle boilies na par hodin necteno

6.5.2009 | LuboO | Kaprařina | 3.668 zobrazení | 11 odpovědí

Mozno sa touto otazkou opakujem, ale ide mi o toto: chodim na ryby tak max. na 8 hodin, vacsinou sa bavim s matchkou a druhy prut mam na polozenu. Chcel by som poradit, kedze v tomto odvetvi sa nevyznam, ake sa daju pouzit boilies na kratku dobu lovu, ci su take boilies a ako sa odlisuju od tych dlhodobo posobiacich. Snad mi rozumiete. Chytam na dohod. Dakujem.

woblery RedBass necteno

13.7.2008 | inspo | Přívlač | 3.668 zobrazení | 19 odpovědí

Chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti s těmito woblery. Ja si koupil letos na výstavě v Brně tři kousky. Dva chodí pěkně a jeden (imitace štiky) nechodí (uhýbá na jednu stranu a má snahu rotovat). Při bližším zkoumání se mi zdá, že má lehce vyhnutou lopatku. Jinak vypadají moc hezky za tu cenu.

Nejmenší sumec na největší nastraženou rybu. necteno

3.8.2005 | Grendel | Sumcařina | 3.667 zobrazení | 14 odpovědí

Jakého nejmenšího sumce se vám podařilo ulovit na největší nastraženou rybu. Zajímalo by mě, na co si sumec ještě ke své velikosti troufne.

vláčecí prut necteno

27.4.2007 | ??? | Přívlač | 3.666 zobrazení | 16 odpovědí | upravit

prosím Vás poraďte mi jestli máte zkušenosti s tímhle prutem Berkley – prut Tactix 2,4m/4–24g, má lehčí až středně těžkou akci a je zhotoven na lehčí až sředně těžkou přívlač a chci se zeptat jestli to je vhodný na okouny

Tření??? necteno

11.2.2006 | ale | Ryby | 3.666 zobrazení | 10 odpovědí

Jsem trochu v uzkých,někdo řiká,že kapři(když se třou berou) já myslim,že nežerou. Co vy nato??

Multiplikátory necteno

27.1.2005 | Tloust | Navijáky | 3.666 zobrazení | 9 odpovědí

Rád bych znal vaše poznatky a zkušenosti týkající se těchto navijáků. Zejména:za kolik, na co je to dobré atd

Podvodní splávek necteno

18.4.2014 | Filo | Položená | 3.665 zobrazení | 3 odpovědi

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jesli je možné v tomto období (do 16.6) použít montáž olůvko podvodní splávek a jednoháček např. s bolie,peletou nebo žižalou atd. Předem díky za odpověď.