Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Lowrance x87, x97, x125 necteno

10.6.2013 | Fidel | Sumcařina | 3.689 zobrazení | 2 odpovědi

Čau, nevíte někdo náhodou jaký je mezi těmito echoloty rozdíl? Chci se také zeptat jestli máte někdo zkušenost s x87 při lovu sumců?

Díky

Lov na P vodách v prosinci necteno

30.11.2006 | Axamith | Legislativa | 3.687 zobrazení | 27 odpovědí

Zajímalo by mě, jak je to s lovem na P vodách v prosinci. Na severní moravě je hájení lipana posunuto na 31.12. , ale na povolence je platnost do 30.11. Na schůzi MO bylo řečeno, že na „našich“ vodách nebude lov v prosinci považován za přestupek. V sousední MO si vlastnívi p povolenky nechali změnit datum a orazítkovat. Zajímal by mě kompetentní názor, jestli se vystavuji riziku, pokud budu chytat na sev. moravě s datumem platnosti do 30.11.

Kroucení vlasce necteno

21.8.2005 | Chose | Přívlač | 3.684 zobrazení | 11 odpovědí

Jak zabraňujete kroucení vlasce při vláčce?Obratlík mi nepomáhá. díky

Chorvatsko,Kupa,Kupica,Curak,Gacka necteno

13.12.2008 | kinghlína | Muškaření | 3.681 zobrazení | 4 odpovědi

Ahoj, muškařil někdo z Vás na nějaké zmíněné řece v Chorvatsku? Rád bych spojil příjemné s užitečným a při dovolený si zamuškařil, pokud máte někdo nějaké zkušenosti pište je sem,díkes.

Pstruhařský seminář "Prapodivný svět", náměty k řešení.. necteno

18.2.2007 | Cottus | Lososovité ryby | 3.679 zobrazení | 5 odpovědí

V dubnu 2007(13.4)se v Bílých Karpatech uskuteční seminář na téma:HOSPODAŘENÍ NA PSTRUHOVÝCH TOCÍCH, a to nejen v závislosti na ZCHD živočichů. Proto bychom rádi k tomuto tématu přidali Vaše praktické náměty… Semináře se zúčastní zástupci „ochranářské“ i „rybářské“ větve zodpovědných úřadů,výzkumných ústavů ,svazů. OS aj. Nechceme jejich tlachání,ale výstup,který umožní změnu dosavadního smutného vývoje pstruhařiny u nás. Proto Vás žádám o smysluplné náměty,které by pomohli něco změnit. Předem děkuji.

Slatina Libochovice necteno

3.4.2007 | pike-007 | Domácí revíry | 3.678 zobrazení | 1 odpověď

nemáte někdo skušenosti s chytáním kaprů na Slatině u Libochovic, na boilie nebo na jiné nástrahy.

Sumčíci v Praze necteno

23.6.2007 | Mallos | Sumcařina | 3.677 zobrazení | 19 odpovědí

Přátelé, nevíte kam vyrazit v Praze na sumce a jakou techniku zvolit? Má to cenu ze břehu?

Rybolov v zahraničí - legislativa necteno

5.3.2005 | Boxer | Rybaření v zahraničí | 3.677 zobrazení | žádná odpověď

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli náhodou nevíte o nějakém serveru nebo jiném zdroji, který by shrnoval rybářskou legislativu v zahraničí (třeba alespoň pro jednotlivé země Evropy)? Takhle když člověk někam jede, musí to dávat dohromady ze stránek různých cestovek, dlouho to trvá a někdy se dopracuje i k protichůdným údajům. (Konkrétně mě teď zajímá Kypr, moře a vnitrozemí, nebyl jste tam někdo chytat?) Mějte se

Rybaření Nový Zéland necteno

12.3.2017 | Michal7 | Rybaření v zahraničí | 3.675 zobrazení | 10 odpovědí

Ahoj všichni, letos se mi podařilo získat pracovní vízum na Nový Zéland, takže budu mít tu možnost se do týhle krásný země podívat, rok tam pracovat a cestovat, a jelikož jsem rybář celým svým srdcem určitě bych tam chtěl strávit u vody co nejvíce času půjde. Proto bych se chtěl zeptat jestli někdo nemá nějaké zkušenosti s lovem na Novém Zélandu. Jde mi hlavně o lov pstruhů na přívlač a mušku a i o lehčí přivlač na pobřeží, jak je to s povolením, na jezera i řeky se dá koupit v rybářských prodejnách popřípadě jestli jsou i revíry kde povolení není potřeba a jak je to u moře, typy na dobrá místa, jestli je lepší si brát vybavení z domu nebo koupit tam, budu rád za úplně každou informaci. Vím že už tu tohle téma jednou bylo ale moc tam toho není a přece jen už je to 6 let a od té doby se toho mohlo plno změnit. Všem předem díky za odpověď.

sumář 2005 necteno

23.12.2005 | skwor | chytej.cz | 3.674 zobrazení | 30 odpovědí

Tak už bude konec roku, což je doba rekapitulací. Celkem by mě zajímalo, kolik ryb jste si letos vzali domů?

Podběrák k přívlači, když ano, tak jaký? necteno

15.11.2005 | topaga | Přívlač | 3.673 zobrazení | 14 odpovědí

Akademická otázka za kterou se rovnou omlouvám, protože jsem spíše kaprař, ale nedá mně to spát. Nosíte sebou na přívlač podběrák, když ano tak jaký? Mám pocit, že u ČRS je podběrák nutný 100% a MRS není s tím, že pokud tybu nelze vytáhnout udicí je nutný podběrák. Taková lišácká věta. Už mám dost tahání těch věcí k vodě, když si tam jdu odpočinout „chyť a pust“, ale bojím se, že bych asi narazil být bez podběráku …

CHytáme sumce s Davidem Havlíčem necteno

22.3.2008 | smecko | Obchod | 3.669 zobrazení | 17 odpovědí

CHtěl bych vědět jak se vám líbí toto dvd já jsi myslím, že je super a chtěl bych touto cestou podekovat davidovi.

potvory necteno

4.4.2004 | Chose | Ryby | 3.669 zobrazení | 7 odpovědí

Mam par kapriku v rybnice a po zime maji vsichni na sobe male pruhledne pijavky a po tele krvave fleky od nich. nevite nekdo jak se tech potvor da hromadne zbavit?

Candátové dvojháčky necteno

20.6.2007 | Jeffry | Tipy & triky | 3.668 zobrazení | 5 odpovědí

Pánové můžete mi někdo poradit jak se tyhle asymetrické dvojháčky používají respektive jak se nastražuji?

Jižní Morava a štiky? necteno

22.9.2005 | Bobr-007 | Přívlač | 3.668 zobrazení | 2 odpovědi

Nevíte někdo nějaký dobrý revír na štiky na Jižní Moravě?Popřípadě i úspěšnou nástrahu na daný revír. Dík moc! Bobr

lanko technostel necteno

28.5.2009 | recek | Dravci | 3.667 zobrazení | 30 odpovědí

Dobry den zajimalo by me jake mate skusenosti s lankem technostel na stiky muzu ho dat i na candata kdyz hrozi ze rybycku sezere stika a pak by se trapila z ukouslim hackem.

RYBÁŘSKÝ DOTAZNÍK necteno

3.2.2009 | vagi | chytej.cz | 3.667 zobrazení | 25 odpovědí

V novém rybářství a na www.rybsvaz.cz je k dispozici rybářský dotazník pro zpracování socioekonomické studie sportovního rybolovu v ČR.Je tam 30 otázek od nej způsobu lovu, počtu ulovených, odnesených, zkonzumovaných ryb, přes roční investice do ryb. vybavení až po četnost kontroly RS atd. Budete ho vyplňovat a co si o tom myslíte? Za sebe vyplním a budu doufat, že to bude k něčemu dobré.

Rybářský přístřešek Delphin Zero. necteno

24.4.2014 | pavlík.ova | Kaprařina | 3.665 zobrazení | žádná odpověď

Petrův zdar. Má někdo praktickou zkušenost s tímto přístřeškem? Zatím je dostupná cena, rozměry a nic neříkající foto.

VRBICE U ŘEKY ODRY necteno

12.5.2005 | frenki | Domácí revíry | 3.665 zobrazení | 2 odpovědi

Chci touto správou oslovit všechny vláčkaře kteří chodí na tento revír odra-1a a vláčí na něm!!! Rád bych si s někým z vás na tento revír vyrazil na přívlač!! prosím napište!!!

Bójky na sumce necteno

23.9.2010 | Mr. Vydra | Sumcařina | 3.664 zobrazení | 3 odpovědi

Jaké máte zkušenosti s nezrůznějšími bójkami jaké barvy tipy jak navázat atd. díky za odpovědi