Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

preklápač necteno

13.12.2005 | bizkit | Přívlač | 3.747 zobrazení | 29 odpovědí

hojky! zaujímalo by ma ako si preklápate späť preklápač po nahodení. ja osobne to robím ručne a nie za pomoci klučky, aj preto že klučkou to vždy ide ťažšie. som toho názoru, že ak sa to robí kučkou može sa dačo ulomiť v systéme. čo vy na to?

RYBÁŘSKÝ DOTAZNÍK necteno

3.2.2009 | vagi | chytej.cz | 3.745 zobrazení | 25 odpovědí

V novém rybářství a na www.rybsvaz.cz je k dispozici rybářský dotazník pro zpracování socioekonomické studie sportovního rybolovu v ČR.Je tam 30 otázek od nej způsobu lovu, počtu ulovených, odnesených, zkonzumovaných ryb, přes roční investice do ryb. vybavení až po četnost kontroly RS atd. Budete ho vyplňovat a co si o tom myslíte? Za sebe vyplním a budu doufat, že to bude k něčemu dobré.

Rybníky Dolní Žandov necteno

1.9.2006 | Candátoman | Domácí revíry | 3.744 zobrazení | 11 odpovědí

Kolegové, potřebuji co nejvíce informací o revírech v Dolním Žandově nedaleko Chebu. Jedeme tam na podzim na kola a přímo u penzionu (Manský Dvůr), kde budeme bydlet jsou rybníky, na které vydává i správce penzionu povolenky. Co je tam za ryby? Je to soukromý revír? Koukal jsem, že blízko je také Jesenice a Skalka, takže je možnost lovu i zde, ale více mě zajímají ty rybníky v Dolním Žandově. Děkuji za informace.

Použití swingru necteno

26.8.2005 | Hrouzek02 | Kaprařina | 3.742 zobrazení | 1 odpověď

Jaký je rozdíl v použití swingru při sestavách průběžné a srkačky. Jedná se o správné nastavení průvěsu pod prutem. Slyšel jsem, že u srkačky má mít swingr malý průvěs s povolenou brzdou pro jízdu kapra. hrouzek02@cen­trum. cz

Jižní Morava a štiky? necteno

22.9.2005 | Bobr-007 | Přívlač | 3.739 zobrazení | 2 odpovědi

Nevíte někdo nějaký dobrý revír na štiky na Jižní Moravě?Popřípadě i úspěšnou nástrahu na daný revír. Dík moc! Bobr

Bič necteno

24.1.2007 | Kubajs | Plavaná | 3.736 zobrazení | 2 odpovědi

Jak navazujete vlasec na bič moc dík??A používáte tzv.kostřičky

Univerzální bójka necteno

22.7.2005 | Kosmik | Ryby | 3.736 zobrazení | 10 odpovědí

Vyzkoušel jste někdo univerzální bójku Magic Bobbers, která je inzertována v časopise Rybářství, jaké máte s ní zkušenosti?

Tvar zátěže na řeku necteno

25.1.2010 | spike | Feeder | 3.734 zobrazení | 27 odpovědí

Zajímalo by mě jaké používáte na chytání v proudných úsecích řeky tvary olověných zátěží.

Nejde mi jen o to abych olovo udržel v klidu na dně ale hlavně když budu chytat v podmínkách mezi kameny například pod jezem, aby olovo co nejméně vázlo.

Popřípadě sem kdyžtak vkládejte i fotky.

Kam na dravce??? necteno

7.6.2009 | Kímot | Muškaření | 3.734 zobrazení | 2 odpovědi

Dobrý den, chci se zeptat, kde tady na severní Moravě se dají lovit dravci (hlavně štiky) muškařením? Mám na mysli pouze pstruhové revíry kromě Moravice, tam vím, kde na ně jít. Ale, co třeba taková Morávka nebo Ostravice, třeba hned někde pod hrází, tam by něco mohlo být ne? Díky za rady. Tom

ochrana před kormorány necteno

24.2.2006 | Lukas | Ostatní nádobíčko | 3.734 zobrazení | 25 odpovědí

Mam plan z casopisu rybarstvi a tam se popisuje ochrana pred kormorany.je to tak ze se koupi snura ze sisalu ktera se pomoci haku upina na vetve nad rekami to ma odplasit kormorany.Kachnam to nevadi ale kormoranum jo.a odklizeni zase lehke sestrihne se snura vezme a zlikviduje a co tam zbyde to zlikvyduji mravenci a  cmelaci. To by se dalo pouzit na reky a potoky v zime a na jare se to zlikvyduje.Ale nezvyknou si KORMORANI na to????

lanko technostel necteno

28.5.2009 | recek | Dravci | 3.733 zobrazení | 30 odpovědí

Dobry den zajimalo by me jake mate skusenosti s lankem technostel na stiky muzu ho dat i na candata kdyz hrozi ze rybycku sezere stika a pak by se trapila z ukouslim hackem.

podvodni splavek a mrtva rybka necteno

7.8.2011 | sm.sm | Dravci | 3.731 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj, chtel bych se poptat jake mate zkusenosti s podvodnim splavkem a nastrazenou mrtvou rybkou. Chytat budu na rece, takze jsem si rikal, ze by nemusel byt problem nastrazit i mrtvoku. Mam totiz trosku problem s dobravou vetsi zive ryby. Tak uz jsem se predzasobil 40cm tloustem. Diky za zkusenosti. Martin

ryb. časopisy necteno

28.7.2004 | Prizrak | Ryby | 3.731 zobrazení | 18 odpovědí

Které ryb. časopisy si kupujete a proč?

Lov na P vodách v prosinci necteno

30.11.2006 | Axamith | Legislativa | 3.730 zobrazení | 27 odpovědí

Zajímalo by mě, jak je to s lovem na P vodách v prosinci. Na severní moravě je hájení lipana posunuto na 31.12. , ale na povolence je platnost do 30.11. Na schůzi MO bylo řečeno, že na „našich“ vodách nebude lov v prosinci považován za přestupek. V sousední MO si vlastnívi p povolenky nechali změnit datum a orazítkovat. Zajímal by mě kompetentní názor, jestli se vystavuji riziku, pokud budu chytat na sev. moravě s datumem platnosti do 30.11.

Kroucení vlasce necteno

21.8.2005 | Chose | Přívlač | 3.727 zobrazení | 11 odpovědí

Jak zabraňujete kroucení vlasce při vláčce?Obratlík mi nepomáhá. díky

Slatina Libochovice necteno

3.4.2007 | pike-007 | Domácí revíry | 3.725 zobrazení | 1 odpověď

nemáte někdo skušenosti s chytáním kaprů na Slatině u Libochovic, na boilie nebo na jiné nástrahy.

Rybářský přístřešek Delphin Zero. necteno

24.4.2014 | pavlík.ova | Kaprařina | 3.723 zobrazení | žádná odpověď

Petrův zdar. Má někdo praktickou zkušenost s tímto přístřeškem? Zatím je dostupná cena, rozměry a nic neříkající foto.

Rybolov v zahraničí - legislativa necteno

5.3.2005 | Boxer | Rybaření v zahraničí | 3.721 zobrazení | žádná odpověď

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli náhodou nevíte o nějakém serveru nebo jiném zdroji, který by shrnoval rybářskou legislativu v zahraničí (třeba alespoň pro jednotlivé země Evropy)? Takhle když člověk někam jede, musí to dávat dohromady ze stránek různých cestovek, dlouho to trvá a někdy se dopracuje i k protichůdným údajům. (Konkrétně mě teď zajímá Kypr, moře a vnitrozemí, nebyl jste tam někdo chytat?) Mějte se

sumář 2005 necteno

23.12.2005 | skwor | chytej.cz | 3.720 zobrazení | 30 odpovědí

Tak už bude konec roku, což je doba rekapitulací. Celkem by mě zajímalo, kolik ryb jste si letos vzali domů?

CHytáme sumce s Davidem Havlíčem necteno

22.3.2008 | smecko | Obchod | 3.719 zobrazení | 17 odpovědí

CHtěl bych vědět jak se vám líbí toto dvd já jsi myslím, že je super a chtěl bych touto cestou podekovat davidovi.