Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Rybolov v zahraničí - legislativa necteno

5.3.2005 | Boxer | Rybaření v zahraničí | 3.599 zobrazení | žádná odpověď

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli náhodou nevíte o nějakém serveru nebo jiném zdroji, který by shrnoval rybářskou legislativu v zahraničí (třeba alespoň pro jednotlivé země Evropy)? Takhle když člověk někam jede, musí to dávat dohromady ze stránek různých cestovek, dlouho to trvá a někdy se dopracuje i k protichůdným údajům. (Konkrétně mě teď zajímá Kypr, moře a vnitrozemí, nebyl jste tam někdo chytat?) Mějte se

ostrava necteno

9.10.2007 | hanz.333 | Domácí revíry | 3.598 zobrazení | 25 odpovědí

nevite někdo o revirech ondřejnice nebo lubina 1 dik za odpověd

Podvodní splávek necteno

18.4.2014 | Filo | Položená | 3.596 zobrazení | 3 odpovědi

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jesli je možné v tomto období (do 16.6) použít montáž olůvko podvodní splávek a jednoháček např. s bolie,peletou nebo žižalou atd. Předem díky za odpověď.

feeder + multiplikator necteno

27.6.2005 | Moravec | Navijáky | 3.596 zobrazení | 12 odpovědí

zajimalo co je vlastne multiplikator zac vsude se o tom mluvi a me jako zacatecnikovi to moc nerika. co to vlastne umi na co je to urceno a tak podobne

da se miltiplikator pouzit na freeder?

Shimano aerocast spin 240 M+ navi shimano aernos.. necteno

27.3.2013 | MOndo | Pruty | 3.594 zobrazení | 21 odpovědí

Dobrý den, už měsíc lustruji webové stránky a různé diskuse a hledám přívlačák+navi. do nové sezóny. Do oka mi prvně padl beastmaster, ale nakonec jsem se zakoukal do toho aerocastu, který teď mají ve slevě. Zajímaly by mě praktické zkušenosti, vaše doporučení, pokud možno nějaké fotky hlavně rukojeti(je tam nějaká blbůstka a nevím o co jde, viděl jsem jen nekvalitní foto), taky by mě zajímalo jestli je k tomu prutu tubus, tak jako jsem viděl na pár fotkách které jsem vygooglil. Nemám možnost si ho jít někde osahat a 2000 pro mě není zrovna malá částka. Dřív jsem vysedával u kapřáků, ale minulý rok jsem z důvodu nedostatku času hodně provětrával svoje staré shimano alivio AX 210M+exage 2500 a našel jsem v tom velké zalíbení (: ,to už je ale po těch letech a po tom vypružování pařezů jak zvějka. To samé by mě zajímalo u navijáku, nevím ani jakou velikost a jetli vůbec tento. Všude doporučují ryobi nebo red arca. Chytám v místech kde je hodně přezů= často váznu a mám pocit, že když koupím cokoliv, do dvou, maximálně do tří let to oddělám. Kupodivu to exage mi celkem drží, ale dřív jsem na tom měl namontované ty levnější řady a ty dostávali slušně zabrat. Děkuji všem za příjemnou diskusi a cenné rady. Vím že tu je toho o prutech dost, ale konkrétně o tomto jsem našel jen pár zápisů.(možná neumím hledat:))

Prut dělička zátěž do 100g délka 3m necteno

17.9.2008 | baddy73 | Pruty | 3.594 zobrazení | 14 odpovědí

Zdravím. Chtěl bych si pořídit místo svého teleskopů dvou nebo tří dílný prut. Problém vidím v tom, že mi vyhovuje délka 270–300m pro zátěž do 100g (lov na se spirálovým krmítkem,případně na položenou na meší vodě a řece.) Zajímalo by mě jestli někdo víte o nějakém prutu výše uvedených parametrů a nebo jestli si myslíte, že by bylo možnépoužít přívlačové pruty které mají odhozovou zátěž kolem těch 90–100g. Dík za odpověď a za případné typy.

Daiwa Sweepfire nebo Shimano Catana Spin ? necteno

25.2.2013 | Zemak | Přívlač | 3.593 zobrazení | 4 odpovědi

Jedna se mi o stredni privlac, prut 2.40 10–40g radeji s tvrdsi spickou na woblery a trpytky, poradte, predem diky:)

Jižní Morava a štiky? necteno

22.9.2005 | Bobr-007 | Přívlač | 3.592 zobrazení | 2 odpovědi

Nevíte někdo nějaký dobrý revír na štiky na Jižní Moravě?Popřípadě i úspěšnou nástrahu na daný revír. Dík moc! Bobr

Pod nohama necteno

19.8.2005 | kkarlos | Přívlač | 3.592 zobrazení | 27 odpovědí

Mam takovy dojem ze dravci berou jen u brehu. Pred dvema dny jsem zacal vlacet a chytl sem nekoulik tloustu a okounu ale vzdy jen kousek ode mne. Tak jak je to teda??? Stava se vam to taky???

VRBICE U ŘEKY ODRY necteno

12.5.2005 | frenki | Domácí revíry | 3.589 zobrazení | 2 odpovědi

Chci touto správou oslovit všechny vláčkaře kteří chodí na tento revír odra-1a a vláčí na něm!!! Rád bych si s někým z vás na tento revír vyrazil na přívlač!! prosím napište!!!

Slatina Libochovice necteno

3.4.2007 | pike-007 | Domácí revíry | 3.585 zobrazení | 1 odpověď

nemáte někdo skušenosti s chytáním kaprů na Slatině u Libochovic, na boilie nebo na jiné nástrahy.

S mirabelkama na Amury necteno

20.8.2011 | henny | Položená | 3.583 zobrazení | 10 odpovědí

Chci vědět co si o této nástraze na amury myslíte. Máte sní zkušenosti a podobně …

Dražba necteno

29.11.2005 | Robur | chytej.cz | 3.583 zobrazení | 19 odpovědí

Možná přepustím přihlášku na . muškařském vázacím víkendu. ZN. Nejlepší nabídce

Splávek jako vábnička na sumce! necteno

18.3.2005 | rybar11 | Ostatní nádobíčko | 3.583 zobrazení | 11 odpovědí

Mám dotaz na sumcaře. V jednom z pořadů s Vágnerem jsem viděl, jak chytal na kačenu, která vydávala stejný zvuk jako vábnička. Když ryby zabrala a kačenu zatáhla pod vodu, tak to šplouchlo. Jelikož se u nás nesmí používat vábnička rád bach vyzkošel tohle. Nevíte jestli to funguje, kolik to stojí a jak se to jmenuje?? Máte s tím nějaké zkušenosti?

RYBÁŘSKÝ DOTAZNÍK necteno

3.2.2009 | vagi | chytej.cz | 3.582 zobrazení | 25 odpovědí

V novém rybářství a na www.rybsvaz.cz je k dispozici rybářský dotazník pro zpracování socioekonomické studie sportovního rybolovu v ČR.Je tam 30 otázek od nej způsobu lovu, počtu ulovených, odnesených, zkonzumovaných ryb, přes roční investice do ryb. vybavení až po četnost kontroly RS atd. Budete ho vyplňovat a co si o tom myslíte? Za sebe vyplním a budu doufat, že to bude k něčemu dobré.

Candátové dvojháčky necteno

20.6.2007 | Jeffry | Tipy & triky | 3.582 zobrazení | 5 odpovědí

Pánové můžete mi někdo poradit jak se tyhle asymetrické dvojháčky používají respektive jak se nastražuji?

Rybaření Nový Zéland necteno

11.3.2017 | Michal7 | Rybaření v zahraničí | 3.581 zobrazení | 10 odpovědí

Ahoj všichni, letos se mi podařilo získat pracovní vízum na Nový Zéland, takže budu mít tu možnost se do týhle krásný země podívat, rok tam pracovat a cestovat, a jelikož jsem rybář celým svým srdcem určitě bych tam chtěl strávit u vody co nejvíce času půjde. Proto bych se chtěl zeptat jestli někdo nemá nějaké zkušenosti s lovem na Novém Zélandu. Jde mi hlavně o lov pstruhů na přívlač a mušku a i o lehčí přivlač na pobřeží, jak je to s povolením, na jezera i řeky se dá koupit v rybářských prodejnách popřípadě jestli jsou i revíry kde povolení není potřeba a jak je to u moře, typy na dobrá místa, jestli je lepší si brát vybavení z domu nebo koupit tam, budu rád za úplně každou informaci. Vím že už tu tohle téma jednou bylo ale moc tam toho není a přece jen už je to 6 let a od té doby se toho mohlo plno změnit. Všem předem díky za odpověď.

Manuál na Eagle necteno

26.4.2005 | koko | Ostatní nádobíčko | 3.580 zobrazení | 5 odpovědí

Hľadám manuál na sonar Eagle Seafinder 480 DF v slovenčine alebo češtine. Po odkopírovaní vrátim. Na Vaše podmienky pristupim. romi29@azet. sk

Chorvatsko,Kupa,Kupica,Curak,Gacka necteno

13.12.2008 | kinghlína | Muškaření | 3.579 zobrazení | 4 odpovědi

Ahoj, muškařil někdo z Vás na nějaké zmíněné řece v Chorvatsku? Rád bych spojil příjemné s užitečným a při dovolený si zamuškařil, pokud máte někdo nějaké zkušenosti pište je sem,díkes.

ryb. časopisy necteno

28.7.2004 | Prizrak | Ryby | 3.579 zobrazení | 18 odpovědí

Které ryb. časopisy si kupujete a proč?