Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Bójky na sumce necteno

23.9.2010 | Mr. Vydra | Sumcařina | 3.578 zobrazení | 3 odpovědi

Jaké máte zkušenosti s nezrůznějšími bójkami jaké barvy tipy jak navázat atd. díky za odpovědi

podvodni splavek a mrtva rybka necteno

7.8.2011 | sm.sm | Dravci | 3.576 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj, chtel bych se poptat jake mate zkusenosti s podvodnim splavkem a nastrazenou mrtvou rybkou. Chytat budu na rece, takze jsem si rikal, ze by nemusel byt problem nastrazit i mrtvoku. Mam totiz trosku problem s dobravou vetsi zive ryby. Tak uz jsem se predzasobil 40cm tloustem. Diky za zkusenosti. Martin

Naviják na kaprařinu necteno

25.9.2010 | Grand2 | Kaprařina | 3.576 zobrazení | 5 odpovědí

Prosím o rady při výběru navijáku na kaprařinu. Chtěl bych baitrunner a mělkou cívku s cenou kolem 2000 Kč. Zatím jsem koukal na Okuma Power Liner PL 860 a Naviják SPRO Super Long Cast LCS 460. Díky

potvory necteno

4.4.2004 | Chose | Ryby | 3.576 zobrazení | 7 odpovědí

Mam par kapriku v rybnice a po zime maji vsichni na sobe male pruhledne pijavky a po tele krvave fleky od nich. nevite nekdo jak se tech potvor da hromadne zbavit?

koupit nebo nekoupit? necteno

31.10.2006 | novas32 | Pruty | 3.575 zobrazení | 7 odpovědí

zdravim, jaky je vas nazor na kaprove delicky Byron Integra IM-8X carp 3, 3,0lb, 3,9 m? koupit nebo nekoupit? diky za odpoved

Mitchell necteno

29.7.2004 | morpheus | Pruty | 3.575 zobrazení | 5 odpovědí

neznáte někdo odkazy na nějaké stránky zabývající se přívlačovýmy pruty mitchell. Nebo přímo na výrobce? Konkrétně mě zajímá prut Mitchell goldfinger 240 ,10–35g action semi rapide.

Vlasec na matchku-čirý necteno

6.4.2011 | JKemr | Ostatní nádobíčko | 3.574 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravým rybářské kolegy. Chtěl bych poradit s vlascem na matchku. Doteď jsem používal cortest supermatch 0,16 od cormoranu, předtím vlasec take od fishing ferrari také v síle 0,16. Bohužel ani jeden z vlasců v této tloušťce již není k sehnání ani u nás v prodejnách ani na internetu. Jde mi hlavně o to, aby byl vlasec v barvě ČIRÁ, potápivý. Žádný takový jsem na trhu nenašel. Všechny byly hnědé, černé nebo vínové. Prosím o radu. Díky všem.

Oblíbená značka háčků necteno

17.1.2013 | vlčák | Ostatní nádobíčko | 3.573 zobrazení | 24 odpovědí

Vaše oblíbené háčky a jak často je v sestavě měníte(opotře­bení)?Používá­te na háčky brousek?

Orlík necteno

10.10.2007 | vosakh | Domácí revíry | 3.573 zobrazení | 8 odpovědí

Ahoj.Mohl by mi někdo z vás doporučit nějaké ubytování na orlíku.Mělo by to být hned u vody.a tak pro 6–8 osob.dik.zatim se mě líbí jedna chatka na Pukňově.nevíte tak jdou ryby tam??

Prodej nové povoleky k lovu ryb necteno

29.5.2014 | pepanov | Legislativa | 3.572 zobrazení | 11 odpovědí

Zdar, byla mi dočasně odebrána povolenka k lovu – přestupek. Dle přestupkového řízení si stanovenou dobu nezachytám a zaplatím pokutu. Udělal jsem blbost, jsem si toho vědom, souhlasím s trestem, zasloužím si ho. Ale získal jsem informaci, že pokud chci pokračovat v legálním rybolovu, mám možnost zakoupit novou povolenku v plné ceně po předložení Rybářského lístku a Členské legitimace. Údajně nákup nové povolenky k lovu právními předpisy není omezen a fakticky budu zakoupením nové povolenky v plné roční ceně potrestán 3× (odebrání povolenky, pokuta a nákup nové). Po dotazu u mé základní organizace mi bylo sděleno, že mi novou povolenku nemohou prodat, ale nedokázali mi vysvětlit proč resp. kde je toto zakázáno. Raději si tuto informaci chci nějak ověřit, abych neudělal ještě větší malér. Díky moc za názory či zkušenosti.

Měl někdo z vás štěstí na štiky v labi? necteno

12.10.2009 | IoKosta | Dravci | 3.572 zobrazení | 5 odpovědí

Ahojda,měl z vás někdo štěstí a potkal štiku na labi,mezi jaroměří a smiřicema?O víkendu se s přáteli chystáme na labe na vláčku tak by mě zajímaly vaše ůlovky.díky

Lowrance x87, x97, x125 necteno

10.6.2013 | Fidel | Sumcařina | 3.571 zobrazení | 2 odpovědi

Čau, nevíte někdo náhodou jaký je mezi těmito echoloty rozdíl? Chci se také zeptat jestli máte někdo zkušenost s x87 při lovu sumců?

Díky

navijáky a pruty necteno

2.4.2013 | thomas777 | Kaprařina | 3.571 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím pánové, potřebuji poradit s prutem a navijákem na daleké nahozy tak 120–140m poradí mi někdo?

CHytáme sumce s Davidem Havlíčem necteno

22.3.2008 | smecko | Obchod | 3.571 zobrazení | 17 odpovědí

CHtěl bych vědět jak se vám líbí toto dvd já jsi myslím, že je super a chtěl bych touto cestou podekovat davidovi.

RekMaj necteno

10.12.2006 | Kubajs | Přívlač | 3.571 zobrazení | 5 odpovědí

Co říkate na woblery této fitmy mám tři ještě jsem je nezkoušel?????

Indikátory záběru necteno

19.8.2004 | Uzel | Ostatní nádobíčko | 3.571 zobrazení | 11 odpovědí

Víte někdo něco o indikátorech záběru? Chci koupit indikátor záběru české výroby (kvůli reklamaci). Jaký vybrat? . poraďte

Taky si občas plavete pro návnadu?? necteno

5.12.2004 | DEATH | Přívlač | 3.569 zobrazení | 19 odpovědí

Chtěl bych zjistit touto anketou,jestli taky občas plavete do vody pro cennější nástrahu,která vám ve vodě uvízla… Já osboně letos plaval 12×..... Jednou v 18 stupních(to mě málem zabilo. to je na mě málo!) Tak jak???Povídej­te,nestyď te se!!

Jak si vnaděním nestáhnout cejny??? necteno

25.9.2008 | Michal2 | Tipy & triky | 3.567 zobrazení | 10 odpovědí

Mám takový problém: Na revíru kde zrovna chytám je kapr poměrně hojně zastoupen a na jaře (když cejni ještě nejsou aktivní) se docela dobře chytá, ale od začátku léta se tu skoro nedá chytat, protože když nezavnadím alespoň den dopředu tak nemám ani záběr a když zavnadím tak mi to pořád berou cejni...... Děkuju za všechny dobré tipy jak tento problém překonat......

ca janča necteno

13.7.2009 | poli | Rybaření v zahraničí | 3.566 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

prosím napište mi jaké to tam je, jestli je to dobrá cestovka jaké se tam chytají ryby nebo v jakém termínu je to tam nejlepší.

Nástražní ryby a RS necteno

22.6.2007 | jarvan | Legislativa | 3.566 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím, představte si takovouto situaci: sedíte u vody a máte políčeno na sumce, jako nástražní rybku používáte kapra (samozřejmě míráka), ve vezírku máte asi ještě 5 kapříků(samoz­řejmě přinešené) a najednou přijde RS a začne vás podezřívat z pytláctví, „protože dení limit je přece 2 ryby a vy jich máte hned 5“. Jak vysvětlit podezdřívavé RS že jde o nástražní rybky, že jste je nenachytal na revírech rybářského svazu a jak se proti takvémuto nařčením chránit?