Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
RYBÁŘSKÝ DOTAZNÍK
3.2.2009 | vagi | chytej.cz | 3.626 zobrazení | 25 odpovědí
V novém rybářství a na www.rybsvaz.cz je k dispozici rybářský dotazník pro zpracování socioekonomické studie sportovního rybolovu v ČR.Je tam 30 otázek od nej způsobu lovu, počtu ulovených, odnesených, zkonzumovaných ryb, přes roční investice do ryb. vybavení až po četnost kontroly RS atd. Budete ho vyplňovat a co si o tom myslíte? Za sebe vyplním a budu doufat, že to bude k něčemu dobré.
sumář 2005
23.12.2005 | skwor | chytej.cz | 3.626 zobrazení | 30 odpovědí
Tak už bude konec roku, což je doba rekapitulací. Celkem by mě zajímalo, kolik ryb jste si letos vzali domů?
potvory
4.4.2004 | Chose | Ryby | 3.625 zobrazení | 7 odpovědí
Mam par kapriku v rybnice a po zime maji vsichni na sobe male pruhledne pijavky a po tele krvave fleky od nich. nevite nekdo jak se tech potvor da hromadne zbavit?
Bójky na sumce
23.9.2010 | Mr. Vydra | Sumcařina | 3.624 zobrazení | 3 odpovědi
Jaké máte zkušenosti s nezrůznějšími bójkami jaké barvy tipy jak navázat atd. díky za odpovědi
Prut dělička zátěž do 100g délka 3m
17.9.2008 | baddy73 | Pruty | 3.624 zobrazení | 14 odpovědí
Zdravím. Chtěl bych si pořídit místo svého teleskopů dvou nebo tří dílný prut. Problém vidím v tom, že mi vyhovuje délka 270–300m pro zátěž do 100g (lov na se spirálovým krmítkem,případně na položenou na meší vodě a řece.) Zajímalo by mě jestli někdo víte o nějakém prutu výše uvedených parametrů a nebo jestli si myslíte, že by bylo možnépoužít přívlačové pruty které mají odhozovou zátěž kolem těch 90–100g. Dík za odpověď a za případné typy.
ryb. časopisy
28.7.2004 | Prizrak | Ryby | 3.624 zobrazení | 18 odpovědí
Které ryb. časopisy si kupujete a proč?
Mitchell
29.7.2004 | morpheus | Pruty | 3.623 zobrazení | 5 odpovědí
neznáte někdo odkazy na nějaké stránky zabývající se přívlačovýmy pruty mitchell. Nebo přímo na výrobce? Konkrétně mě zajímá prut Mitchell goldfinger 240 ,10–35g action semi rapide.
CHytáme sumce s Davidem Havlíčem
22.3.2008 | smecko | Obchod | 3.622 zobrazení | 17 odpovědí
CHtěl bych vědět jak se vám líbí toto dvd já jsi myslím, že je super a chtěl bych touto cestou podekovat davidovi.
Rybářský přístřešek Delphin Zero.
24.4.2014 | pavlík.ova | Kaprařina | 3.621 zobrazení | žádná odpověď
Petrův zdar. Má někdo praktickou zkušenost s tímto přístřeškem? Zatím je dostupná cena, rozměry a nic neříkající foto.
Pod nohama
19.8.2005 | kkarlos | Přívlač | 3.620 zobrazení | 27 odpovědí
Mam takovy dojem ze dravci berou jen u brehu. Pred dvema dny jsem zacal vlacet a chytl sem nekoulik tloustu a okounu ale vzdy jen kousek ode mne. Tak jak je to teda??? Stava se vam to taky???
Naviják na kaprařinu
25.9.2010 | Grand2 | Kaprařina | 3.619 zobrazení | 5 odpovědí
Prosím o rady při výběru navijáku na kaprařinu. Chtěl bych baitrunner a mělkou cívku s cenou kolem 2000 Kč. Zatím jsem koukal na Okuma Power Liner PL 860 a Naviják SPRO Super Long Cast LCS 460. Díky
Oblíbená značka háčků
17.1.2013 | vlčák | Ostatní nádobíčko | 3.618 zobrazení | 24 odpovědí
Vaše oblíbené háčky a jak často je v sestavě měníte(opotřebení)?Používáte na háčky brousek?
Manuál na Eagle
26.4.2005 | koko | Ostatní nádobíčko | 3.617 zobrazení | 5 odpovědí
Hľadám manuál na sonar Eagle Seafinder 480 DF v slovenčine alebo češtine. Po odkopírovaní vrátim. Na Vaše podmienky pristupim. romi29@azet. sk
Vlasec na matchku-čirý
6.4.2011 | JKemr | Ostatní nádobíčko | 3.616 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravým rybářské kolegy. Chtěl bych poradit s vlascem na matchku. Doteď jsem používal cortest supermatch 0,16 od cormoranu, předtím vlasec take od fishing ferrari také v síle 0,16. Bohužel ani jeden z vlasců v této tloušťce již není k sehnání ani u nás v prodejnách ani na internetu. Jde mi hlavně o to, aby byl vlasec v barvě ČIRÁ, potápivý. Žádný takový jsem na trhu nenašel. Všechny byly hnědé, černé nebo vínové. Prosím o radu. Díky všem.
Dražba
29.11.2005 | Robur | chytej.cz | 3.614 zobrazení | 19 odpovědí
Možná přepustím přihlášku na . muškařském vázacím víkendu. ZN. Nejlepší nabídce
koupit nebo nekoupit?
31.10.2006 | novas32 | Pruty | 3.612 zobrazení | 7 odpovědí
zdravim, jaky je vas nazor na kaprove delicky Byron Integra IM-8X carp 3, 3,0lb, 3,9 m? koupit nebo nekoupit? diky za odpoved
Jak si vnaděním nestáhnout cejny???
25.9.2008 | Michal2 | Tipy & triky | 3.611 zobrazení | 10 odpovědí
Mám takový problém: Na revíru kde zrovna chytám je kapr poměrně hojně zastoupen a na jaře (když cejni ještě nejsou aktivní) se docela dobře chytá, ale od začátku léta se tu skoro nedá chytat, protože když nezavnadím alespoň den dopředu tak nemám ani záběr a když zavnadím tak mi to pořád berou cejni...... Děkuju za všechny dobré tipy jak tento problém překonat......
Splávek jako vábnička na sumce!
18.3.2005 | rybar11 | Ostatní nádobíčko | 3.611 zobrazení | 11 odpovědí
Mám dotaz na sumcaře. V jednom z pořadů s Vágnerem jsem viděl, jak chytal na kačenu, která vydávala stejný zvuk jako vábnička. Když ryby zabrala a kačenu zatáhla pod vodu, tak to šplouchlo. Jelikož se u nás nesmí používat vábnička rád bach vyzkošel tohle. Nevíte jestli to funguje, kolik to stojí a jak se to jmenuje?? Máte s tím nějaké zkušenosti?
Měl někdo z vás štěstí na štiky v labi?
12.10.2009 | IoKosta | Dravci | 3.609 zobrazení | 5 odpovědí
Ahojda,měl z vás někdo štěstí a potkal štiku na labi,mezi jaroměří a smiřicema?O víkendu se s přáteli chystáme na labe na vláčku tak by mě zajímaly vaše ůlovky.díky