Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Chytáte v letních horkách? Co a na co? necteno

24.6.2005 | efendi | Ryby | 3.664 zobrazení | 15 odpovědí

Chytáte někdo v těchto letních pařácích, např. přes poledne? Co se dá chytit kromě úpalu? Na co se popřípadě chytá a co na vedra říkají dravci?

Mitchell necteno

29.7.2004 | morpheus | Pruty | 3.664 zobrazení | 5 odpovědí

neznáte někdo odkazy na nějaké stránky zabývající se přívlačovýmy pruty mitchell. Nebo přímo na výrobce? Konkrétně mě zajímá prut Mitchell goldfinger 240 ,10–35g action semi rapide.

Daiwa Sweepfire nebo Shimano Catana Spin ? necteno

25.2.2013 | Zemak | Přívlač | 3.663 zobrazení | 4 odpovědi

Jedna se mi o stredni privlac, prut 2.40 10–40g radeji s tvrdsi spickou na woblery a trpytky, poradte, predem diky:)

Shimano aerocast spin 240 M+ navi shimano aernos.. necteno

27.3.2013 | MOndo | Pruty | 3.661 zobrazení | 21 odpovědí

Dobrý den, už měsíc lustruji webové stránky a různé diskuse a hledám přívlačák+navi. do nové sezóny. Do oka mi prvně padl beastmaster, ale nakonec jsem se zakoukal do toho aerocastu, který teď mají ve slevě. Zajímaly by mě praktické zkušenosti, vaše doporučení, pokud možno nějaké fotky hlavně rukojeti(je tam nějaká blbůstka a nevím o co jde, viděl jsem jen nekvalitní foto), taky by mě zajímalo jestli je k tomu prutu tubus, tak jako jsem viděl na pár fotkách které jsem vygooglil. Nemám možnost si ho jít někde osahat a 2000 pro mě není zrovna malá částka. Dřív jsem vysedával u kapřáků, ale minulý rok jsem z důvodu nedostatku času hodně provětrával svoje staré shimano alivio AX 210M+exage 2500 a našel jsem v tom velké zalíbení (: ,to už je ale po těch letech a po tom vypružování pařezů jak zvějka. To samé by mě zajímalo u navijáku, nevím ani jakou velikost a jetli vůbec tento. Všude doporučují ryobi nebo red arca. Chytám v místech kde je hodně přezů= často váznu a mám pocit, že když koupím cokoliv, do dvou, maximálně do tří let to oddělám. Kupodivu to exage mi celkem drží, ale dřív jsem na tom měl namontované ty levnější řady a ty dostávali slušně zabrat. Děkuji všem za příjemnou diskusi a cenné rady. Vím že tu je toho o prutech dost, ale konkrétně o tomto jsem našel jen pár zápisů.(možná neumím hledat:))

feeder + multiplikator necteno

27.6.2005 | Moravec | Navijáky | 3.661 zobrazení | 12 odpovědí

zajimalo co je vlastne multiplikator zac vsude se o tom mluvi a me jako zacatecnikovi to moc nerika. co to vlastne umi na co je to urceno a tak podobne

da se miltiplikator pouzit na freeder?

Návazec necteno

20.6.2005 | palcat | Přívlač | 3.661 zobrazení | 14 odpovědí

Byl jsem o víkendu na moravě na sumce a chytal jsem na podvodní splávky jelikož tam není dovoleno zavážet a setkal jsem se s problémem . Přišel záběr 2 krat se prut řádně ohnul a nic , rybyčka v prd… to se opakovalo 3 za výkend což byly všechny záběry. Proto se ptám jestly máte nějakou osvědčenou montáž , která by se hodila k lovu na podvodni splávek?

koupit nebo nekoupit? necteno

31.10.2006 | novas32 | Pruty | 3.659 zobrazení | 7 odpovědí

zdravim, jaky je vas nazor na kaprove delicky Byron Integra IM-8X carp 3, 3,0lb, 3,9 m? koupit nebo nekoupit? diky za odpoved

ryb. časopisy necteno

28.7.2004 | Prizrak | Ryby | 3.659 zobrazení | 18 odpovědí

Které ryb. časopisy si kupujete a proč?

Naviják na kaprařinu necteno

25.9.2010 | Grand2 | Kaprařina | 3.657 zobrazení | 5 odpovědí

Prosím o rady při výběru navijáku na kaprařinu. Chtěl bych baitrunner a mělkou cívku s cenou kolem 2000 Kč. Zatím jsem koukal na Okuma Power Liner PL 860 a Naviják SPRO Super Long Cast LCS 460. Díky

Prut dělička zátěž do 100g délka 3m necteno

17.9.2008 | baddy73 | Pruty | 3.656 zobrazení | 14 odpovědí

Zdravím. Chtěl bych si pořídit místo svého teleskopů dvou nebo tří dílný prut. Problém vidím v tom, že mi vyhovuje délka 270–300m pro zátěž do 100g (lov na se spirálovým krmítkem,případně na položenou na meší vodě a řece.) Zajímalo by mě jestli někdo víte o nějakém prutu výše uvedených parametrů a nebo jestli si myslíte, že by bylo možnépoužít přívlačové pruty které mají odhozovou zátěž kolem těch 90–100g. Dík za odpověď a za případné typy.

Rybníky Dolní Žandov necteno

1.9.2006 | Candátoman | Domácí revíry | 3.656 zobrazení | 11 odpovědí

Kolegové, potřebuji co nejvíce informací o revírech v Dolním Žandově nedaleko Chebu. Jedeme tam na podzim na kola a přímo u penzionu (Manský Dvůr), kde budeme bydlet jsou rybníky, na které vydává i správce penzionu povolenky. Co je tam za ryby? Je to soukromý revír? Koukal jsem, že blízko je také Jesenice a Skalka, takže je možnost lovu i zde, ale více mě zajímají ty rybníky v Dolním Žandově. Děkuji za informace.

Pod nohama necteno

19.8.2005 | kkarlos | Přívlač | 3.656 zobrazení | 27 odpovědí

Mam takovy dojem ze dravci berou jen u brehu. Pred dvema dny jsem zacal vlacet a chytl sem nekoulik tloustu a okounu ale vzdy jen kousek ode mne. Tak jak je to teda??? Stava se vam to taky???

Manuál na Eagle necteno

26.4.2005 | koko | Ostatní nádobíčko | 3.656 zobrazení | 5 odpovědí

Hľadám manuál na sonar Eagle Seafinder 480 DF v slovenčine alebo češtine. Po odkopírovaní vrátim. Na Vaše podmienky pristupim. romi29@azet. sk

podvodni splavek a mrtva rybka necteno

7.8.2011 | sm.sm | Dravci | 3.653 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj, chtel bych se poptat jake mate zkusenosti s podvodnim splavkem a nastrazenou mrtvou rybkou. Chytat budu na rece, takze jsem si rikal, ze by nemusel byt problem nastrazit i mrtvoku. Mam totiz trosku problem s dobravou vetsi zive ryby. Tak uz jsem se predzasobil 40cm tloustem. Diky za zkusenosti. Martin

ostrava necteno

9.10.2007 | hanz.333 | Domácí revíry | 3.653 zobrazení | 25 odpovědí

nevite někdo o revirech ondřejnice nebo lubina 1 dik za odpověd

Servis echolotu Eagle necteno

2.10.2009 | Master | Ostatní nádobíčko | 3.652 zobrazení | 1 odpověď

Dobry den, Rozbil se mi echolot Cuda 240 od Eaglu. A nemuzu sehnat zadny servis,byl dovezen z US.

Poradi nekdo?

Moc dekuji,

Otázka ohleně ponechání dravých ryb při přívlači necteno

28.7.2009 | FISHERBOY | Přívlač | 3.651 zobrazení | 13 odpovědí

v případě, že chytím dravou rybu(např. štiku) a rozhodnu se, že si ji ponechám-jak s ní naložit v případě ze chci i po ulovení eště dále chytat??? příjde mi blbost ji dat do vezírku (kterej při přivlači nikdy nenosim) a prenášet ji po stanovištích, kde bych dále chytal…říkal jsem si, ze by bylo lepší jí hned na místě zabít, dát do batohu, ale zase bych mel strach kdybych ji dal např. do igelitky, aby se nezapařila a nezkazila se tím..Třeba pstruha vykucham , naskladam mu do břicha kopřivy a dám do košíku- ten je větranej…ale co se štikou, toť otazka..zatím jsem žádnou nezmasil:) protoze štiku bych si vzal od 75 vejš- a takovou jsem ještě nechytil:D jak to děláte vy, kteří si občas rybu ponecháte ????? díky za odpovědi..

Sumci na nechranicích... necteno

17.2.2010 | Vydra11111 | Domácí revíry | 3.650 zobrazení | 4 odpovědi

Poradtě prosím, Vydry, úspěšná místa na sumce na nechranicích. Předem děkuji.........

Měl někdo z vás štěstí na štiky v labi? necteno

12.10.2009 | IoKosta | Dravci | 3.650 zobrazení | 5 odpovědí

Ahojda,měl z vás někdo štěstí a potkal štiku na labi,mezi jaroměří a smiřicema?O víkendu se s přáteli chystáme na labe na vláčku tak by mě zajímaly vaše ůlovky.díky

Dražba necteno

29.11.2005 | Robur | chytej.cz | 3.650 zobrazení | 19 odpovědí

Možná přepustím přihlášku na . muškařském vázacím víkendu. ZN. Nejlepší nabídce