Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Orlík necteno

10.10.2007 | vosakh | Domácí revíry | 3.608 zobrazení | 8 odpovědí

Ahoj.Mohl by mi někdo z vás doporučit nějaké ubytování na orlíku.Mělo by to být hned u vody.a tak pro 6–8 osob.dik.zatim se mě líbí jedna chatka na Pukňově.nevíte tak jdou ryby tam??

navijáky a pruty necteno

2.4.2013 | thomas777 | Kaprařina | 3.606 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím pánové, potřebuji poradit s prutem a navijákem na daleké nahozy tak 120–140m poradí mi někdo?

Indikátory záběru necteno

19.8.2004 | Uzel | Ostatní nádobíčko | 3.606 zobrazení | 11 odpovědí

Víte někdo něco o indikátorech záběru? Chci koupit indikátor záběru české výroby (kvůli reklamaci). Jaký vybrat? . poraďte

Taky si občas plavete pro návnadu?? necteno

5.12.2004 | DEATH | Přívlač | 3.605 zobrazení | 19 odpovědí

Chtěl bych zjistit touto anketou,jestli taky občas plavete do vody pro cennější nástrahu,která vám ve vodě uvízla… Já osboně letos plaval 12×..... Jednou v 18 stupních(to mě málem zabilo. to je na mě málo!) Tak jak???Povídej­te,nestyď te se!!

ca janča necteno

13.7.2009 | poli | Rybaření v zahraničí | 3.603 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

prosím napište mi jaké to tam je, jestli je to dobrá cestovka jaké se tam chytají ryby nebo v jakém termínu je to tam nejlepší.

Prak necteno

6.11.2006 | Stín | Ostatní nádobíčko | 3.603 zobrazení | 16 odpovědí

Máte zkušenosti s používáním praků na vnadění.Na vzdálenostdo 90m. Poraďte . Dík.

rybolov na Máchově jezeře necteno

17.5.2005 | NAKL2 | Domácí revíry | 3.603 zobrazení | 1 odpověď

jak je to s možností rybolovu na Máchově jezeře budu tam pracovně od 18.7. – 30.7. položená, přívlač, pokusy s plavanou. Díky za pomoc NAKL2

Rybníky Dolní Žandov necteno

1.9.2006 | Candátoman | Domácí revíry | 3.602 zobrazení | 11 odpovědí

Kolegové, potřebuji co nejvíce informací o revírech v Dolním Žandově nedaleko Chebu. Jedeme tam na podzim na kola a přímo u penzionu (Manský Dvůr), kde budeme bydlet jsou rybníky, na které vydává i správce penzionu povolenky. Co je tam za ryby? Je to soukromý revír? Koukal jsem, že blízko je také Jesenice a Skalka, takže je možnost lovu i zde, ale více mě zajímají ty rybníky v Dolním Žandově. Děkuji za informace.

kaprovy prut VMF necteno

15.1.2005 | | Legislativa | 3.602 zobrazení | žádná odpověď

Ma niekto skusenosti s prutom VMF Origin III Carp? Podelte sa s nimi. Zaujimaju ma vlasnosti tohto prutu a pomer cena-kvalita. Dakujem.

Nĕjaké revíry okolo hradce králové???? necteno

14.7.2014 | makes | Domácí revíry | 3.599 zobrazení | 30 odpovědí

Zdravim, může nĕkdo říct nové zkušenosti s revíry okolo hradce králové?? Klidnĕ smĕrem jaromĕř. Chytám formou chyť a pusť tak se nemusíte bát, že vám tam nic nenechám :)… Jde mi spíš o dravce.. sumci, štiky, candáti, okouni.. Dík za info a lovu zdar!!

Jak rozpojit vlaceci prut??? necteno

26.8.2010 | Alkoj | Pruty | 3.599 zobrazení | 24 odpovědí

Zdravim, mam takovou prekerku, nejak jsem asi moc pri skladani prutu na privlac (dva dily) zatlacil, a uz to za boha nemuzu rozebret. Mate nejaky figl jak to rozpojit? Mam nutkani to chytit za oka a zksuit otocit, ale to bych tak akorat ty oka urval…co s tim?

Sumci na nechranicích... necteno

17.2.2010 | Vydra11111 | Domácí revíry | 3.599 zobrazení | 4 odpovědi

Poradtě prosím, Vydry, úspěšná místa na sumce na nechranicích. Předem děkuji.........

Bič necteno

24.1.2007 | Kubajs | Plavaná | 3.599 zobrazení | 2 odpovědi

Jak navazujete vlasec na bič moc dík??A používáte tzv.kostřičky

RekMaj necteno

10.12.2006 | Kubajs | Přívlač | 3.599 zobrazení | 5 odpovědí

Co říkate na woblery této fitmy mám tři ještě jsem je nezkoušel?????

povolenka k lovu ryb ??? necteno

24.7.2009 | Bass Master | Vaše názory | 3.597 zobrazení | 4 odpovědi

Kde se smí chytat s touto povolenkou---územní povolenka k lovu ryb na mimopstruhových revírech Východočeského ÚS

feeder a cejn necteno

23.12.2008 | okoun27 | Ryby | 3.597 zobrazení | 16 odpovědí

Čau chtěl bych poradit s výběrem míst na řece(klidné nebo rychlejší),nás­trahy,krmení,mon­táže atd. díky všem za odpověď

Prut Amnesia necteno

5.12.2007 | sus1 | Pruty | 3.597 zobrazení | 14 odpovědí

Jakou máte zkušenost s feedrovým prutem Amnesia?

Rybolov Orlik necteno

26.7.2017 | Romanovosk | Dravci | 3.596 zobrazení | žádná odpověď

Ahojte jedu poprve na Orlik přesně Orlik nad Vltavou ma někdo zkušenosti s tamni vodou jedu skusit sumce alei býle ryby

Pomoc při výběru surovin pro výrobu boilies necteno

7.5.2013 | chytil jsem pustil jsem | Kaprařina | 3.595 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Ahoj Chtěl bych si tento rok uválet nějaké to boilies ale jsem zmatený z těch všech přísad potřeboval bych hlavně pomoct s výběrem tekutých přísad ale i suchých cenový strop je 1000,– Chtěl bych v tom mít nějaké moučky atd… cca na 5–10kg a nějaké tekuté taky na těch cca 5–10kg díval jsem se na něco od nikla ale nevím je to samé aktivátory atraktanty amino a mam v tom zmatek prostě bych chtěl udělat 5–10kg boilies a nevím co si na to objednat

Nástražní ryby a RS necteno

22.6.2007 | jarvan | Legislativa | 3.595 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím, představte si takovouto situaci: sedíte u vody a máte políčeno na sumce, jako nástražní rybku používáte kapra (samozřejmě míráka), ve vezírku máte asi ještě 5 kapříků(samoz­řejmě přinešené) a najednou přijde RS a začne vás podezřívat z pytláctví, „protože dení limit je přece 2 ryby a vy jich máte hned 5“. Jak vysvětlit podezdřívavé RS že jde o nástražní rybky, že jste je nenachytal na revírech rybářského svazu a jak se proti takvémuto nařčením chránit?