Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Vlasec na matchku-čirý necteno

6.4.2011 | JKemr | Ostatní nádobíčko | 3.704 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravým rybářské kolegy. Chtěl bych poradit s vlascem na matchku. Doteď jsem používal cortest supermatch 0,16 od cormoranu, předtím vlasec take od fishing ferrari také v síle 0,16. Bohužel ani jeden z vlasců v této tloušťce již není k sehnání ani u nás v prodejnách ani na internetu. Jde mi hlavně o to, aby byl vlasec v barvě ČIRÁ, potápivý. Žádný takový jsem na trhu nenašel. Všechny byly hnědé, černé nebo vínové. Prosím o radu. Díky všem.

Vodní nádrž Les Království necteno

26.10.2016 | RuSaKsRo | Vaše názory | 3.703 zobrazení | 2 odpovědi

Zdravím všechny slušné rybáře, chtěl bych se zeptat jaké máte zkušenosti s kaprařinou na vodní nádrži Les Království, či zda to má vůbec cenu. Předem děkuji za rozumné odpovědi :-)

Naviják na kaprařinu necteno

25.9.2010 | Grand2 | Kaprařina | 3.703 zobrazení | 5 odpovědí

Prosím o rady při výběru navijáku na kaprařinu. Chtěl bych baitrunner a mělkou cívku s cenou kolem 2000 Kč. Zatím jsem koukal na Okuma Power Liner PL 860 a Naviják SPRO Super Long Cast LCS 460. Díky

VRBICE U ŘEKY ODRY necteno

12.5.2005 | frenki | Domácí revíry | 3.703 zobrazení | 2 odpovědi

Chci touto správou oslovit všechny vláčkaře kteří chodí na tento revír odra-1a a vláčí na něm!!! Rád bych si s někým z vás na tento revír vyrazil na přívlač!! prosím napište!!!

Oblíbená značka háčků necteno

17.1.2013 | vlčák | Ostatní nádobíčko | 3.702 zobrazení | 24 odpovědí

Vaše oblíbené háčky a jak často je v sestavě měníte(opotře­bení)?Používá­te na háčky brousek?

Jak si vnaděním nestáhnout cejny??? necteno

25.9.2008 | Michal2 | Tipy & triky | 3.702 zobrazení | 10 odpovědí

Mám takový problém: Na revíru kde zrovna chytám je kapr poměrně hojně zastoupen a na jaře (když cejni ještě nejsou aktivní) se docela dobře chytá, ale od začátku léta se tu skoro nedá chytat, protože když nezavnadím alespoň den dopředu tak nemám ani záběr a když zavnadím tak mi to pořád berou cejni...... Děkuju za všechny dobré tipy jak tento problém překonat......

Chytáte v letních horkách? Co a na co? necteno

24.6.2005 | efendi | Ryby | 3.702 zobrazení | 15 odpovědí

Chytáte někdo v těchto letních pařácích, např. přes poledne? Co se dá chytit kromě úpalu? Na co se popřípadě chytá a co na vedra říkají dravci?

Nástražní ryby a RS necteno

22.6.2007 | jarvan | Legislativa | 3.699 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím, představte si takovouto situaci: sedíte u vody a máte políčeno na sumce, jako nástražní rybku používáte kapra (samozřejmě míráka), ve vezírku máte asi ještě 5 kapříků(samoz­řejmě přinešené) a najednou přijde RS a začne vás podezřívat z pytláctví, „protože dení limit je přece 2 ryby a vy jich máte hned 5“. Jak vysvětlit podezdřívavé RS že jde o nástražní rybky, že jste je nenachytal na revírech rybářského svazu a jak se proti takvémuto nařčením chránit?

RekMaj necteno

10.12.2006 | Kubajs | Přívlač | 3.699 zobrazení | 5 odpovědí

Co říkate na woblery této fitmy mám tři ještě jsem je nezkoušel?????

Sumci na nechranicích... necteno

17.2.2010 | Vydra11111 | Domácí revíry | 3.698 zobrazení | 4 odpovědi

Poradtě prosím, Vydry, úspěšná místa na sumce na nechranicích. Předem děkuji.........

ostrava necteno

9.10.2007 | hanz.333 | Domácí revíry | 3.697 zobrazení | 25 odpovědí

nevite někdo o revirech ondřejnice nebo lubina 1 dik za odpověd

Prak necteno

6.11.2006 | Stín | Ostatní nádobíčko | 3.696 zobrazení | 16 odpovědí

Máte zkušenosti s používáním praků na vnadění.Na vzdálenostdo 90m. Poraďte . Dík.

Nĕjaké revíry okolo hradce králové???? necteno

14.7.2014 | makes | Domácí revíry | 3.695 zobrazení | 30 odpovědí

Zdravim, může nĕkdo říct nové zkušenosti s revíry okolo hradce králové?? Klidnĕ smĕrem jaromĕř. Chytám formou chyť a pusť tak se nemusíte bát, že vám tam nic nenechám :)… Jde mi spíš o dravce.. sumci, štiky, candáti, okouni.. Dík za info a lovu zdar!!

navijáky a pruty necteno

2.4.2013 | thomas777 | Kaprařina | 3.694 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím pánové, potřebuji poradit s prutem a navijákem na daleké nahozy tak 120–140m poradí mi někdo?

dovolená 2011 necteno

25.1.2011 | lukane | Ubytování | 3.694 zobrazení | 7 odpovědí

zdravím.potřeboval bych radu.Scháním dovolenou v čechách v chatě na břehu nějakého rybníka.Jezdil jsem na mrhal a chtěl bych to změnit,ale něco podobného.poraď­te díky

Pod nohama necteno

19.8.2005 | kkarlos | Přívlač | 3.694 zobrazení | 27 odpovědí

Mam takovy dojem ze dravci berou jen u brehu. Pred dvema dny jsem zacal vlacet a chytl sem nekoulik tloustu a okounu ale vzdy jen kousek ode mne. Tak jak je to teda??? Stava se vam to taky???

Rybolov Orlik necteno

26.7.2017 | Romanovosk | Dravci | 3.692 zobrazení | žádná odpověď

Ahojte jedu poprve na Orlik přesně Orlik nad Vltavou ma někdo zkušenosti s tamni vodou jedu skusit sumce alei býle ryby

Dražba necteno

29.11.2005 | Robur | chytej.cz | 3.692 zobrazení | 19 odpovědí

Možná přepustím přihlášku na . muškařském vázacím víkendu. ZN. Nejlepší nabídce

Jak rozpojit vlaceci prut??? necteno

26.8.2010 | Alkoj | Pruty | 3.691 zobrazení | 24 odpovědí

Zdravim, mam takovou prekerku, nejak jsem asi moc pri skladani prutu na privlac (dva dily) zatlacil, a uz to za boha nemuzu rozebret. Mate nejaky figl jak to rozpojit? Mam nutkani to chytit za oka a zksuit otocit, ale to bych tak akorat ty oka urval…co s tim?

Jak vypadá Skalka u Chebu? necteno

8.8.2015 | rockDJ | Domácí revíry | 3.690 zobrazení | 3 odpovědi

Chystám se po letech navštívit na týden Cheb a okolí. Jak to prosím, vypadá s rybařinou na Skalce po tom všem napouštění a vypouštění?