Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
feeder a cejn
23.12.2008 | okoun27 | Ryby | 3.551 zobrazení | 16 odpovědí
Čau chtěl bych poradit s výběrem míst na řece(klidné nebo rychlejší),nástrahy,krmení,montáže atd. díky všem za odpověď
Kam se poděl Rex Hunt?
19.5.2007 | fikus | chytej.cz | 3.550 zobrazení | 12 odpovědí
každý víkend dopoledne býval na Discovery Chanel pořad Rybaření s Rexem Huntem. Nevíte co se stalo, že už nevysílá? Bylo tam občas na co koukat. Pak by mě ještě zajímalo, jestli víte o dalších pořadech s rybářskou tématikou?
Znovu začínající rybář
21.2.2011 | Frit | Legislativa | 3.549 zobrazení | 11 odpovědí | upravit
Nám na Vás dotaz. Před necelými 7 lety jsem si udělal rybářský lístek a chodil na ryby. Ale chodil jsem jenom ten rok. Nyní uvažuju ,že bych zase chodit začal. Co pro to mám udělat? Děkuji za odpověď
Šnůra na sumce
29.4.2008 | ksandik13 | Sumcařina | 3.549 zobrazení | 6 odpovědí
Zdar moh by mi nikdo doporučit nějákou solidní šnůru na sumce a chci jí mutlík a ne jako návazcovku dík.
Nejlepsi barva twisteru
5.7.2005 | Stavba | Přívlač | 3.549 zobrazení | 9 odpovědí
Zajimalo by me jake mate zkusenosti s barvami twisteru s ohledem na rocni dobu, cas, druh lovenych ryb atd.....
Naviják pro 3,6m / 120-180g
13.10.2013 | 00Inferno00 | Navijáky | 3.548 zobrazení | 26 odpovědí
Zdarec, po cca 8mi leté přestávce chci začít zase rybařit. Hledám vhodný naviják pro prut 3,6m / 120–180g (Polsko). Vzhledem k „nosnosti“ spíše na položenou, občas plavačku na revírech Opava 2C, 2A. jako favorita mám: http://www.tropicliberec.cz/…0-baitrunner
Rybníky Dolní Žandov
1.9.2006 | Candátoman | Domácí revíry | 3.547 zobrazení | 11 odpovědí
Kolegové, potřebuji co nejvíce informací o revírech v Dolním Žandově nedaleko Chebu. Jedeme tam na podzim na kola a přímo u penzionu (Manský Dvůr), kde budeme bydlet jsou rybníky, na které vydává i správce penzionu povolenky. Co je tam za ryby? Je to soukromý revír? Koukal jsem, že blízko je také Jesenice a Skalka, takže je možnost lovu i zde, ale více mě zajímají ty rybníky v Dolním Žandově. Děkuji za informace.
Bublina
3.5.2005 | Mlady_Rybar | Lososovité ryby | 3.547 zobrazení | 4 odpovědi
Počítá se bublinaření jako lov umělou muškou nebo přívlačí? Moc děkuji!
Pstruhům zdar!
pomozte rybari....
26.1.2010 | Vydra11111 | Dravci | 3.546 zobrazení | 27 odpovědí
chtel bych jet v lete na sumce a vubec si newim rady nejblizsi revir nadejny pro me jsou nechranice poradi nekdo kde a kam a co na nejj ?? predem dekuji :-)
Amuři na Balatonu
19.12.2005 | mlacina | Rybaření v zahraničí | 3.545 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravím všechny. Máte někdo zkušenosti s lovem amura na Balatonu?Veškeré informace o nástrahách, návnadách a všeho kolem včetně ceny povolenek, ubytování a padobných nezbytných věcech. Dík
Trofeje z ryb
13.8.2008 | Stanosek | Ryby | 3.543 zobrazení | 11 odpovědí
Petův zdar! Mám dotaz-jelikož je muj táta myslivec, nemůžu nepřehlídnout všechny ty trofeje a napadlo mě, jestli se dělají podobné věci s rybama(nemám na mysli preparaci, ale čelist štiky atd.)
Technika dalekých hodů
2.9.2005 | Honza2 | Muškaření | 3.540 zobrazení | 4 odpovědi
Mám problém. Koulil jse si prut #6–7 a šňůru WF7-I. Když vyhážu hlavu začne se mi šňůra propadat a hytám buď vzadu za trávu nebo ve předu o vodu. Jak jí mám udržet co nejlíp ve vzduchu?
Rybaření v Norsku
9.10.2006 | zany | Ryby | 3.538 zobrazení | 5 odpovědí
zdarevím kolegové rybáři…Rodiče se nějak dohadujou kam jet na dovolenou a tak padali návrhy jako je chorvatsko a další přímořské státy, ale jelikož jseme vášivý rybáři tak bychom chtěli dovolenou zaměřenou na ryby.tak začali padat návrhy jako je Norsko aj,.Mamka to vzala do svích rukou a začala domů nosit prospekty od různých cestovních kancelářích.tak vás žádám o radu kam jet a popřípadě doporučit cestovku.mamka rybářka není ta má dovolenou zajištěnou..díky
jaka montaz?
9.2.2006 | barn | Kaprařina | 3.537 zobrazení | 12 odpovědí
nazdarek lidicky zajimalo by me jakou pouzivate nejcasteji montaz na lov kapru?
rybaření v okolí Vodňan
14.4.2007 | bubu | Domácí revíry | 3.536 zobrazení | 10 odpovědí
prosím o radu,zdali je v okolí Vodňan možnost rybaření mimo Blanici. Myslím stoják,nejraději privátní revír. Mám možnost sehnat chatu na dovolenou právě ve Vodňanech, tak bych moc ocenil nějaké info. Díky.
Takovy maly testicek.
28.4.2005 | pupak | Ryby | 3.535 zobrazení | 22 odpovědí
Myslite si, ze stika ma zuby, nebo nema a kapr naopak zuby ma?
Dyje 7
7.7.2006 | Tomasinecek | Kaprařina | 3.534 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj vsem, chtel jsem poprosit o radu a nejake info, co se tyce D7, chystam se tam asi tak za dva tydny a chci tam poprve zkusit chytat na vlasovou metodu(zatim jsem tam vzdycky chytal klasicky na krmitko) a tak se chci zeptat, co byste mi doporucili za nastrahu??Jestli boilie, pelety nebo kuku a jake od tam mate zkusenosti??A nemam k dispozici echolot, clun asi mit budu, tak jak vybrat misto, kde vnadit?jestli tam zaplavat a zkusit se tam potopit nebo pomoci olovenky?Mam zvolit 2 mista a na jednom krmit jen boiliem(popr.jakou firmu byste mi doporucili) a na druhem treba kuku?Vim, ze tech otazek je opravdu moc, ale za kazdou radu budu moc rad, diky moc :))) P.S. Kdyby jste tam treba nekdo za tech 14 dni byl take tak bychom mohli chytat spolu nebo tam aspon pokecat
Dalešická přehrada
27.12.2004 | Zlinsky_lovec | Domácí revíry | 3.533 zobrazení | 3 odpovědi
Zdar,vláčíte někdy na dalasu??Já tam občas vláčím,ale jen u přítoku. Slyšel jsem,že bez loďky je to docela nepřístupný revír a to díky skalám. Jaký máte z tama ůlovky??Já z tama mám jen tloušťáky(okolo 40cm) a jednu štiku 62cm,ale slyšel jsem,že ta jsou obrovský štiky(vím o úlovcích 125 a 127cm). Strýc tam taky s úspěchem loví sumce. Na co tam lovíte?Já jsem tam lovil na malé rotačky(00) a na malé woblerky(tak do 5 cm). To by bylo tak vše,co by mě o tomto revíru zajímalo. Díky a zatím,denyg
Rada
24.1.2017 | KRIKO | Přívlač | 3.532 zobrazení | 22 odpovědí | upravit
Ahoj,chtěl bych se zeptat začínám s rybařinou a chtěl bych se zeptat jaký je v hodný vlasec na přívlač jak silný ?lov bude na orlíku děkuju za radu.
Tvar zátěže na řeku
25.1.2010 | spike | Feeder | 3.531 zobrazení | 26 odpovědí
Zajímalo by mě jaké používáte na chytání v proudných úsecích řeky tvary olověných zátěží.
Nejde mi jen o to abych olovo udržel v klidu na dně ale hlavně když budu chytat v podmínkách mezi kameny například pod jezem, aby olovo co nejméně vázlo.
Popřípadě sem kdyžtak vkládejte i fotky.