Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Nastrahy
20.12.2005 | Poperr | Přívlač | 3.690 zobrazení | 21 odpovědí
Napište vaši neoblíbenější nastrahu na přívlač a kde na ni nejradeji například: Wobler Rapala -Pomalu tekoucí vody dyje 15
Servis echolotu Eagle
2.10.2009 | Master | Ostatní nádobíčko | 3.688 zobrazení | 1 odpověď
Dobry den, Rozbil se mi echolot Cuda 240 od Eaglu. A nemuzu sehnat zadny servis,byl dovezen z US.
Poradi nekdo?
Moc dekuji,
Orlík
10.10.2007 | vosakh | Domácí revíry | 3.687 zobrazení | 8 odpovědí
Ahoj.Mohl by mi někdo z vás doporučit nějaké ubytování na orlíku.Mělo by to být hned u vody.a tak pro 6–8 osob.dik.zatim se mě líbí jedna chatka na Pukňově.nevíte tak jdou ryby tam??
povolenka k lovu ryb ???
24.7.2009 | Bass Master | Vaše názory | 3.684 zobrazení | 4 odpovědi
Kde se smí chytat s touto povolenkou---územní povolenka k lovu ryb na mimopstruhových revírech Východočeského ÚS
Taky si občas plavete pro návnadu??
5.12.2004 | DEATH | Přívlač | 3.683 zobrazení | 19 odpovědí
Chtěl bych zjistit touto anketou,jestli taky občas plavete do vody pro cennější nástrahu,která vám ve vodě uvízla… Já osboně letos plaval 12×..... Jednou v 18 stupních(to mě málem zabilo. to je na mě málo!) Tak jak???Povídejte,nestyď te se!!
Naviják pro 3,6m / 120-180g
13.10.2013 | 00Inferno00 | Navijáky | 3.681 zobrazení | 26 odpovědí
Zdarec, po cca 8mi leté přestávce chci začít zase rybařit. Hledám vhodný naviják pro prut 3,6m / 120–180g (Polsko). Vzhledem k „nosnosti“ spíše na položenou, občas plavačku na revírech Opava 2C, 2A. jako favorita mám: http://www.tropicliberec.cz/…0-baitrunner
Pomoc při výběru surovin pro výrobu boilies
7.5.2013 | chytil jsem pustil jsem | Kaprařina | 3.681 zobrazení | 5 odpovědí | upravit
Ahoj Chtěl bych si tento rok uválet nějaké to boilies ale jsem zmatený z těch všech přísad potřeboval bych hlavně pomoct s výběrem tekutých přísad ale i suchých cenový strop je 1000,– Chtěl bych v tom mít nějaké moučky atd… cca na 5–10kg a nějaké tekuté taky na těch cca 5–10kg díval jsem se na něco od nikla ale nevím je to samé aktivátory atraktanty amino a mam v tom zmatek prostě bych chtěl udělat 5–10kg boilies a nevím co si na to objednat
Indikátory záběru
19.8.2004 | Uzel | Ostatní nádobíčko | 3.681 zobrazení | 11 odpovědí
Víte někdo něco o indikátorech záběru? Chci koupit indikátor záběru české výroby (kvůli reklamaci). Jaký vybrat? . poraďte
rybolov na Máchově jezeře
17.5.2005 | NAKL2 | Domácí revíry | 3.680 zobrazení | 1 odpověď
jak je to s možností rybolovu na Máchově jezeře budu tam pracovně od 18.7. – 30.7. položená, přívlač, pokusy s plavanou. Díky za pomoc NAKL2
Splávek jako vábnička na sumce!
18.3.2005 | rybar11 | Ostatní nádobíčko | 3.680 zobrazení | 11 odpovědí
Mám dotaz na sumcaře. V jednom z pořadů s Vágnerem jsem viděl, jak chytal na kačenu, která vydávala stejný zvuk jako vábnička. Když ryby zabrala a kačenu zatáhla pod vodu, tak to šplouchlo. Jelikož se u nás nesmí používat vábnička rád bach vyzkošel tohle. Nevíte jestli to funguje, kolik to stojí a jak se to jmenuje?? Máte s tím nějaké zkušenosti?
feeder a cejn
23.12.2008 | okoun27 | Ryby | 3.678 zobrazení | 16 odpovědí
Čau chtěl bych poradit s výběrem míst na řece(klidné nebo rychlejší),nástrahy,krmení,montáže atd. díky všem za odpověď
Kam nahazujete
9.5.2007 | | Tipy & triky | 3.678 zobrazení | 9 odpovědí
Kam v noci při vláčení na sumce nahazujete? Myslím tím do jednoho místa nebo vjejířovitě.Co se vám kdy osvědčilo?
ca janča
13.7.2009 | poli | Rybaření v zahraničí | 3.677 zobrazení | 5 odpovědí | upravit
prosím napište mi jaké to tam je, jestli je to dobrá cestovka jaké se tam chytají ryby nebo v jakém termínu je to tam nejlepší.
Máte na štedrý den k večeři rybu? A na jaký způsob?
20.12.2004 | Padis | Vánoce | 3.677 zobrazení | 22 odpovědí
Není toto téma moc troufalé.
Dalešická přehrada
27.12.2004 | Zlinsky_lovec | Domácí revíry | 3.675 zobrazení | 3 odpovědi
Zdar,vláčíte někdy na dalasu??Já tam občas vláčím,ale jen u přítoku. Slyšel jsem,že bez loďky je to docela nepřístupný revír a to díky skalám. Jaký máte z tama ůlovky??Já z tama mám jen tloušťáky(okolo 40cm) a jednu štiku 62cm,ale slyšel jsem,že ta jsou obrovský štiky(vím o úlovcích 125 a 127cm). Strýc tam taky s úspěchem loví sumce. Na co tam lovíte?Já jsem tam lovil na malé rotačky(00) a na malé woblerky(tak do 5 cm). To by bylo tak vše,co by mě o tomto revíru zajímalo. Díky a zatím,denyg
Prut Amnesia
5.12.2007 | sus1 | Pruty | 3.674 zobrazení | 14 odpovědí
Jakou máte zkušenost s feedrovým prutem Amnesia?
Kam se poděl Rex Hunt?
19.5.2007 | fikus | chytej.cz | 3.674 zobrazení | 12 odpovědí
každý víkend dopoledne býval na Discovery Chanel pořad Rybaření s Rexem Huntem. Nevíte co se stalo, že už nevysílá? Bylo tam občas na co koukat. Pak by mě ještě zajímalo, jestli víte o dalších pořadech s rybářskou tématikou?
Nejlepsi barva twisteru
5.7.2005 | Stavba | Přívlač | 3.674 zobrazení | 9 odpovědí
Zajimalo by me jake mate zkusenosti s barvami twisteru s ohledem na rocni dobu, cas, druh lovenych ryb atd.....
Veselé příhody z nočních lovů rousnic
17.5.2007 | paccco | Tipy & triky | 3.673 zobrazení | 17 odpovědí
Jsou to tak tři roky zpátky,co na mě někdo zavolal PČR,že lezu v noci v keřích na sídlišti.Občane co tady děláte?Sbírám rousnice!A co to je? Zněla odpověď!!Občanský průkaz atd atd.To bylo teda vysvětlování.Za necelý měsíc se mě to stalo znovu,tentokrát Městká Policie!!!!Tak mě tak napadlo,jestli se to může stát jenom mě nebo se vám stalo něco podobného?
Šnůra na sumce
29.4.2008 | ksandik13 | Sumcařina | 3.672 zobrazení | 6 odpovědí
Zdar moh by mi nikdo doporučit nějákou solidní šnůru na sumce a chci jí mutlík a ne jako návazcovku dík.