Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

ca janča necteno

13.7.2009 | poli | Rybaření v zahraničí | 3.633 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

prosím napište mi jaké to tam je, jestli je to dobrá cestovka jaké se tam chytají ryby nebo v jakém termínu je to tam nejlepší.

Pomoc při výběru surovin pro výrobu boilies necteno

7.5.2013 | chytil jsem pustil jsem | Kaprařina | 3.632 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Ahoj Chtěl bych si tento rok uválet nějaké to boilies ale jsem zmatený z těch všech přísad potřeboval bych hlavně pomoct s výběrem tekutých přísad ale i suchých cenový strop je 1000,– Chtěl bych v tom mít nějaké moučky atd… cca na 5–10kg a nějaké tekuté taky na těch cca 5–10kg díval jsem se na něco od nikla ale nevím je to samé aktivátory atraktanty amino a mam v tom zmatek prostě bych chtěl udělat 5–10kg boilies a nevím co si na to objednat

Nĕjaké revíry okolo hradce králové???? necteno

14.7.2014 | makes | Domácí revíry | 3.630 zobrazení | 30 odpovědí

Zdravim, může nĕkdo říct nové zkušenosti s revíry okolo hradce králové?? Klidnĕ smĕrem jaromĕř. Chytám formou chyť a pusť tak se nemusíte bát, že vám tam nic nenechám :)… Jde mi spíš o dravce.. sumci, štiky, candáti, okouni.. Dík za info a lovu zdar!!

povolenka k lovu ryb ??? necteno

24.7.2009 | Bass Master | Vaše názory | 3.630 zobrazení | 4 odpovědi

Kde se smí chytat s touto povolenkou---územní povolenka k lovu ryb na mimopstruhových revírech Východočeského ÚS

dovolená 2011 necteno

25.1.2011 | lukane | Ubytování | 3.629 zobrazení | 7 odpovědí

zdravím.potřeboval bych radu.Scháním dovolenou v čechách v chatě na břehu nějakého rybníka.Jezdil jsem na mrhal a chtěl bych to změnit,ale něco podobného.poraď­te díky

RekMaj necteno

10.12.2006 | Kubajs | Přívlač | 3.629 zobrazení | 5 odpovědí

Co říkate na woblery této fitmy mám tři ještě jsem je nezkoušel?????

Prut Amnesia necteno

5.12.2007 | sus1 | Pruty | 3.627 zobrazení | 14 odpovědí

Jakou máte zkušenost s feedrovým prutem Amnesia?

feeder a cejn necteno

23.12.2008 | okoun27 | Ryby | 3.625 zobrazení | 16 odpovědí

Čau chtěl bych poradit s výběrem míst na řece(klidné nebo rychlejší),nás­trahy,krmení,mon­táže atd. díky všem za odpověď

rozpoznání záběru na feederu necteno

14.5.2005 | efendi | Feeder | 3.625 zobrazení | 15 odpovědí

Zdravím, dnes jsem poprvé vyrazil na ryby s feederem. Foukal dost silně vítr a  špička se mi trochu třásla. Poraďte kdy mám sekat, (i za bezvětří). Stačí když se špička zachvěje, nebo mám čekat na větší ohnutí. Chytil jsem dva cejny, ale ty se lapli sami, já je jen vytáhl. Asi to bude chtít sekat a sekat, až se to naučím poznávat.

Rapala Sliver necteno

24.12.2004 | BigMike | Přívlač | 3.624 zobrazení | 7 odpovědí

Máte někdo Slivera? A jaké s ním máte zkušenosti? Kdysi to prý byla 1 na štiky a nyní?

Šnůra na sumce necteno

29.4.2008 | ksandik13 | Sumcařina | 3.623 zobrazení | 6 odpovědí

Zdar moh by mi nikdo doporučit nějákou solidní šnůru na sumce a chci jí mutlík a ne jako návazcovku dík.

Místa na mníky necteno

30.11.2009 | Kantik | Dravci | 3.622 zobrazení | 14 odpovědí

Zdravím všechny rybáře. Mám připravené 2 feedrové pruty, vlasce 0,20 mm, rousnice a rybky a chci vyrazit tento víkend, tedy 5 a 6 prosince na mníky. Jenže nevím kam. Na mých oblíbených revírech evidentně nejsou a tak se chci zeptat, kam mám jít. Čím blíže to bude k Jindřichohra­deckému okresu v Jihočeském kraji, tím lépe.

Naviják pro 3,6m / 120-180g necteno

13.10.2013 | 00Inferno00 | Navijáky | 3.621 zobrazení | 26 odpovědí

Zdarec, po cca 8mi leté přestávce chci začít zase rybařit. Hledám vhodný naviják pro prut 3,6m / 120–180g (Polsko). Vzhledem k „nosnosti“ spíše na položenou, občas plavačku na revírech Opava 2C, 2A. jako favorita mám: http://www.tropicliberec.cz/…0-baitrunner

Kam se poděl Rex Hunt? necteno

19.5.2007 | fikus | chytej.cz | 3.620 zobrazení | 12 odpovědí

každý víkend dopoledne býval na Discovery Chanel pořad Rybaření s Rexem Huntem. Nevíte co se stalo, že už nevysílá? Bylo tam občas na co koukat. Pak by mě ještě zajímalo, jestli víte o dalších pořadech s rybářskou tématikou?

Nejlepsi barva twisteru necteno

5.7.2005 | Stavba | Přívlač | 3.619 zobrazení | 9 odpovědí

Zajimalo by me jake mate zkusenosti s barvami twisteru s ohledem na rocni dobu, cas, druh lovenych ryb atd.....

Trofeje z ryb necteno

13.8.2008 | Stanosek | Ryby | 3.618 zobrazení | 11 odpovědí

Petův zdar! Mám dotaz-jelikož je muj táta myslivec, nemůžu nepřehlídnout všechny ty trofeje a napadlo mě, jestli se dělají podobné věci s rybama(nemám na mysli preparaci, ale čelist štiky atd.)

jaka montaz? necteno

9.2.2006 | barn | Kaprařina | 3.616 zobrazení | 12 odpovědí

nazdarek lidicky zajimalo by me jakou pouzivate nejcasteji montaz na lov kapru?

Jak vypadá Skalka u Chebu? necteno

8.8.2015 | rockDJ | Domácí revíry | 3.615 zobrazení | 3 odpovědi

Chystám se po letech navštívit na týden Cheb a okolí. Jak to prosím, vypadá s rybařinou na Skalce po tom všem napouštění a vypouštění?

tvistery relax necteno

17.3.2007 | frenki | Ostatní nádobíčko | 3.615 zobrazení | 15 odpovědí

Neznáte někdo prosím webovou adresu na tvistery relax velice by jste mi pomohli. díky moc

Nastrahy necteno

20.12.2005 | Poperr | Přívlač | 3.615 zobrazení | 21 odpovědí

Napište vaši neoblíbenější nastrahu na přívlač a kde na ni nejradeji například: Wobler Rapala -Pomalu tekoucí vody dyje 15