Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
ca janča
13.7.2009 | poli | Rybaření v zahraničí | 3.633 zobrazení | 5 odpovědí | upravit
prosím napište mi jaké to tam je, jestli je to dobrá cestovka jaké se tam chytají ryby nebo v jakém termínu je to tam nejlepší.
Pomoc při výběru surovin pro výrobu boilies
7.5.2013 | chytil jsem pustil jsem | Kaprařina | 3.632 zobrazení | 5 odpovědí | upravit
Ahoj Chtěl bych si tento rok uválet nějaké to boilies ale jsem zmatený z těch všech přísad potřeboval bych hlavně pomoct s výběrem tekutých přísad ale i suchých cenový strop je 1000,– Chtěl bych v tom mít nějaké moučky atd… cca na 5–10kg a nějaké tekuté taky na těch cca 5–10kg díval jsem se na něco od nikla ale nevím je to samé aktivátory atraktanty amino a mam v tom zmatek prostě bych chtěl udělat 5–10kg boilies a nevím co si na to objednat
Nĕjaké revíry okolo hradce králové????
14.7.2014 | makes | Domácí revíry | 3.630 zobrazení | 30 odpovědí
Zdravim, může nĕkdo říct nové zkušenosti s revíry okolo hradce králové?? Klidnĕ smĕrem jaromĕř. Chytám formou chyť a pusť tak se nemusíte bát, že vám tam nic nenechám :)… Jde mi spíš o dravce.. sumci, štiky, candáti, okouni.. Dík za info a lovu zdar!!
povolenka k lovu ryb ???
24.7.2009 | Bass Master | Vaše názory | 3.630 zobrazení | 4 odpovědi
Kde se smí chytat s touto povolenkou---územní povolenka k lovu ryb na mimopstruhových revírech Východočeského ÚS
dovolená 2011
25.1.2011 | lukane | Ubytování | 3.629 zobrazení | 7 odpovědí
zdravím.potřeboval bych radu.Scháním dovolenou v čechách v chatě na břehu nějakého rybníka.Jezdil jsem na mrhal a chtěl bych to změnit,ale něco podobného.poraďte díky
RekMaj
10.12.2006 | Kubajs | Přívlač | 3.629 zobrazení | 5 odpovědí
Co říkate na woblery této fitmy mám tři ještě jsem je nezkoušel?????
Prut Amnesia
5.12.2007 | sus1 | Pruty | 3.627 zobrazení | 14 odpovědí
Jakou máte zkušenost s feedrovým prutem Amnesia?
feeder a cejn
23.12.2008 | okoun27 | Ryby | 3.625 zobrazení | 16 odpovědí
Čau chtěl bych poradit s výběrem míst na řece(klidné nebo rychlejší),nástrahy,krmení,montáže atd. díky všem za odpověď
rozpoznání záběru na feederu
14.5.2005 | efendi | Feeder | 3.625 zobrazení | 15 odpovědí
Zdravím, dnes jsem poprvé vyrazil na ryby s feederem. Foukal dost silně vítr a špička se mi trochu třásla. Poraďte kdy mám sekat, (i za bezvětří). Stačí když se špička zachvěje, nebo mám čekat na větší ohnutí. Chytil jsem dva cejny, ale ty se lapli sami, já je jen vytáhl. Asi to bude chtít sekat a sekat, až se to naučím poznávat.
Rapala Sliver
24.12.2004 | BigMike | Přívlač | 3.624 zobrazení | 7 odpovědí
Máte někdo Slivera? A jaké s ním máte zkušenosti? Kdysi to prý byla 1 na štiky a nyní?
Šnůra na sumce
29.4.2008 | ksandik13 | Sumcařina | 3.623 zobrazení | 6 odpovědí
Zdar moh by mi nikdo doporučit nějákou solidní šnůru na sumce a chci jí mutlík a ne jako návazcovku dík.
Místa na mníky
30.11.2009 | Kantik | Dravci | 3.622 zobrazení | 14 odpovědí
Zdravím všechny rybáře. Mám připravené 2 feedrové pruty, vlasce 0,20 mm, rousnice a rybky a chci vyrazit tento víkend, tedy 5 a 6 prosince na mníky. Jenže nevím kam. Na mých oblíbených revírech evidentně nejsou a tak se chci zeptat, kam mám jít. Čím blíže to bude k Jindřichohradeckému okresu v Jihočeském kraji, tím lépe.
Naviják pro 3,6m / 120-180g
13.10.2013 | 00Inferno00 | Navijáky | 3.621 zobrazení | 26 odpovědí
Zdarec, po cca 8mi leté přestávce chci začít zase rybařit. Hledám vhodný naviják pro prut 3,6m / 120–180g (Polsko). Vzhledem k „nosnosti“ spíše na položenou, občas plavačku na revírech Opava 2C, 2A. jako favorita mám: http://www.tropicliberec.cz/…0-baitrunner
Kam se poděl Rex Hunt?
19.5.2007 | fikus | chytej.cz | 3.620 zobrazení | 12 odpovědí
každý víkend dopoledne býval na Discovery Chanel pořad Rybaření s Rexem Huntem. Nevíte co se stalo, že už nevysílá? Bylo tam občas na co koukat. Pak by mě ještě zajímalo, jestli víte o dalších pořadech s rybářskou tématikou?
Nejlepsi barva twisteru
5.7.2005 | Stavba | Přívlač | 3.619 zobrazení | 9 odpovědí
Zajimalo by me jake mate zkusenosti s barvami twisteru s ohledem na rocni dobu, cas, druh lovenych ryb atd.....
Trofeje z ryb
13.8.2008 | Stanosek | Ryby | 3.618 zobrazení | 11 odpovědí
Petův zdar! Mám dotaz-jelikož je muj táta myslivec, nemůžu nepřehlídnout všechny ty trofeje a napadlo mě, jestli se dělají podobné věci s rybama(nemám na mysli preparaci, ale čelist štiky atd.)
jaka montaz?
9.2.2006 | barn | Kaprařina | 3.616 zobrazení | 12 odpovědí
nazdarek lidicky zajimalo by me jakou pouzivate nejcasteji montaz na lov kapru?
Jak vypadá Skalka u Chebu?
8.8.2015 | rockDJ | Domácí revíry | 3.615 zobrazení | 3 odpovědi
Chystám se po letech navštívit na týden Cheb a okolí. Jak to prosím, vypadá s rybařinou na Skalce po tom všem napouštění a vypouštění?
tvistery relax
17.3.2007 | frenki | Ostatní nádobíčko | 3.615 zobrazení | 15 odpovědí
Neznáte někdo prosím webovou adresu na tvistery relax velice by jste mi pomohli. díky moc