Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

feeder a cejn necteno

23.12.2008 | okoun27 | Ryby | 3.551 zobrazení | 16 odpovědí

Čau chtěl bych poradit s výběrem míst na řece(klidné nebo rychlejší),nás­trahy,krmení,mon­táže atd. díky všem za odpověď

Kam se poděl Rex Hunt? necteno

19.5.2007 | fikus | chytej.cz | 3.550 zobrazení | 12 odpovědí

každý víkend dopoledne býval na Discovery Chanel pořad Rybaření s Rexem Huntem. Nevíte co se stalo, že už nevysílá? Bylo tam občas na co koukat. Pak by mě ještě zajímalo, jestli víte o dalších pořadech s rybářskou tématikou?

Znovu začínající rybář necteno

21.2.2011 | Frit | Legislativa | 3.549 zobrazení | 11 odpovědí | upravit

Nám na Vás dotaz. Před necelými 7 lety jsem si udělal rybářský lístek a chodil na ryby. Ale chodil jsem jenom ten rok. Nyní uvažuju ,že bych zase chodit začal. Co pro to mám udělat? Děkuji za odpověď

Šnůra na sumce necteno

29.4.2008 | ksandik13 | Sumcařina | 3.549 zobrazení | 6 odpovědí

Zdar moh by mi nikdo doporučit nějákou solidní šnůru na sumce a chci jí mutlík a ne jako návazcovku dík.

Nejlepsi barva twisteru necteno

5.7.2005 | Stavba | Přívlač | 3.549 zobrazení | 9 odpovědí

Zajimalo by me jake mate zkusenosti s barvami twisteru s ohledem na rocni dobu, cas, druh lovenych ryb atd.....

Naviják pro 3,6m / 120-180g necteno

13.10.2013 | 00Inferno00 | Navijáky | 3.548 zobrazení | 26 odpovědí

Zdarec, po cca 8mi leté přestávce chci začít zase rybařit. Hledám vhodný naviják pro prut 3,6m / 120–180g (Polsko). Vzhledem k „nosnosti“ spíše na položenou, občas plavačku na revírech Opava 2C, 2A. jako favorita mám: http://www.tropicliberec.cz/…0-baitrunner

Rybníky Dolní Žandov necteno

1.9.2006 | Candátoman | Domácí revíry | 3.547 zobrazení | 11 odpovědí

Kolegové, potřebuji co nejvíce informací o revírech v Dolním Žandově nedaleko Chebu. Jedeme tam na podzim na kola a přímo u penzionu (Manský Dvůr), kde budeme bydlet jsou rybníky, na které vydává i správce penzionu povolenky. Co je tam za ryby? Je to soukromý revír? Koukal jsem, že blízko je také Jesenice a Skalka, takže je možnost lovu i zde, ale více mě zajímají ty rybníky v Dolním Žandově. Děkuji za informace.

Bublina necteno

3.5.2005 | Mlady_Rybar | Lososovité ryby | 3.547 zobrazení | 4 odpovědi

Počítá se bublinaření jako lov umělou muškou nebo přívlačí? Moc děkuji!

Pstruhům zdar!

pomozte rybari.... necteno

26.1.2010 | Vydra11111 | Dravci | 3.546 zobrazení | 27 odpovědí

chtel bych jet v lete na sumce a vubec si newim rady nejblizsi revir nadejny pro me jsou nechranice poradi nekdo kde a kam a co na nejj ?? predem dekuji :-)

Amuři na Balatonu necteno

19.12.2005 | mlacina | Rybaření v zahraničí | 3.545 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím všechny. Máte někdo zkušenosti s lovem amura na Balatonu?Veškeré informace o nástrahách, návnadách a všeho kolem včetně ceny povolenek, ubytování a padobných nezbytných věcech. Dík

Trofeje z ryb necteno

13.8.2008 | Stanosek | Ryby | 3.543 zobrazení | 11 odpovědí

Petův zdar! Mám dotaz-jelikož je muj táta myslivec, nemůžu nepřehlídnout všechny ty trofeje a napadlo mě, jestli se dělají podobné věci s rybama(nemám na mysli preparaci, ale čelist štiky atd.)

Technika dalekých hodů necteno

2.9.2005 | Honza2 | Muškaření | 3.540 zobrazení | 4 odpovědi

Mám problém. Koulil jse si prut #6–7 a šňůru WF7-I. Když vyhážu hlavu začne se mi šňůra propadat a hytám buď vzadu za trávu nebo ve předu o vodu. Jak jí mám udržet co nejlíp ve vzduchu?

Rybaření v Norsku necteno

9.10.2006 | zany | Ryby | 3.538 zobrazení | 5 odpovědí

zdarevím kolegové rybáři…Rodiče se nějak dohadujou kam jet na dovolenou a tak padali návrhy jako je chorvatsko a další přímořské státy, ale jelikož jseme vášivý rybáři tak bychom chtěli dovolenou zaměřenou na ryby.tak začali padat návrhy jako je Norsko aj,.Mamka to vzala do svích rukou a začala domů nosit prospekty od různých cestovních kancelářích.tak vás žádám o radu kam jet a popřípadě doporučit cestovku.mamka rybářka není ta má dovolenou zajištěnou..díky

jaka montaz? necteno

9.2.2006 | barn | Kaprařina | 3.537 zobrazení | 12 odpovědí

nazdarek lidicky zajimalo by me jakou pouzivate nejcasteji montaz na lov kapru?

rybaření v okolí Vodňan necteno

14.4.2007 | bubu | Domácí revíry | 3.536 zobrazení | 10 odpovědí

prosím o radu,zdali je v okolí Vodňan možnost rybaření mimo Blanici. Myslím stoják,nejraději privátní revír. Mám možnost sehnat chatu na dovolenou právě ve Vodňanech, tak bych moc ocenil nějaké info. Díky.

Takovy maly testicek. necteno

28.4.2005 | pupak | Ryby | 3.535 zobrazení | 22 odpovědí

Myslite si, ze stika ma zuby, nebo nema a kapr naopak zuby ma?

Dyje 7 necteno

7.7.2006 | Tomasinecek | Kaprařina | 3.534 zobrazení | 9 odpovědí

Ahoj vsem, chtel jsem poprosit o radu a nejake info, co se tyce D7, chystam se tam asi tak za dva tydny a chci tam poprve zkusit chytat na vlasovou metodu(zatim jsem tam vzdycky chytal klasicky na krmitko) a tak se chci zeptat, co byste mi doporucili za nastrahu??Jestli boilie, pelety nebo kuku a jake od tam mate zkusenosti??A nemam k dispozici echolot, clun asi mit budu, tak jak vybrat misto, kde vnadit?jestli tam zaplavat a zkusit se tam potopit nebo pomoci olovenky?Mam zvolit 2 mista a na jednom krmit jen boiliem(popr.jakou firmu byste mi doporucili) a na druhem treba kuku?Vim, ze tech otazek je opravdu moc, ale za kazdou radu budu moc rad, diky moc :))) P.S. Kdyby jste tam treba nekdo za tech 14 dni byl take tak bychom mohli chytat spolu nebo tam aspon pokecat

Dalešická přehrada necteno

27.12.2004 | Zlinsky_lovec | Domácí revíry | 3.533 zobrazení | 3 odpovědi

Zdar,vláčíte někdy na dalasu??Já tam občas vláčím,ale jen u přítoku. Slyšel jsem,že bez loďky je to docela nepřístupný revír a to díky skalám. Jaký máte z tama ůlovky??Já z tama mám jen tloušťáky(okolo 40cm) a jednu štiku 62cm,ale slyšel jsem,že ta jsou obrovský štiky(vím o úlovcích 125 a 127cm). Strýc tam taky s úspěchem loví sumce. Na co tam lovíte?Já jsem tam lovil na malé rotačky(00) a na malé woblerky(tak do 5 cm). To by bylo tak vše,co by mě o tomto revíru zajímalo. Díky a zatím,denyg

Rada necteno

24.1.2017 | KRIKO | Přívlač | 3.532 zobrazení | 22 odpovědí | upravit

Ahoj,chtěl bych se zeptat začínám s rybařinou a chtěl bych se zeptat jaký je v hodný vlasec na přívlač jak silný ?lov bude na orlíku děkuju za radu.

Tvar zátěže na řeku necteno

25.1.2010 | spike | Feeder | 3.531 zobrazení | 26 odpovědí

Zajímalo by mě jaké používáte na chytání v proudných úsecích řeky tvary olověných zátěží.

Nejde mi jen o to abych olovo udržel v klidu na dně ale hlavně když budu chytat v podmínkách mezi kameny například pod jezem, aby olovo co nejméně vázlo.

Popřípadě sem kdyžtak vkládejte i fotky.