Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

rozpoznání záběru na feederu necteno

14.5.2005 | efendi | Feeder | 3.672 zobrazení | 15 odpovědí

Zdravím, dnes jsem poprvé vyrazil na ryby s feederem. Foukal dost silně vítr a  špička se mi trochu třásla. Poraďte kdy mám sekat, (i za bezvětří). Stačí když se špička zachvěje, nebo mám čekat na větší ohnutí. Chytil jsem dva cejny, ale ty se lapli sami, já je jen vytáhl. Asi to bude chtít sekat a sekat, až se to naučím poznávat.

Jalec na privlač necteno

1.8.2006 | Mysho 22 | Přívlač | 3.671 zobrazení | 14 odpovědí

Chcel by som sa spytat na aky typ umelej nastrahy mate najvačšie uspechy s lovom jalca na malých riekach.

Revír v Libni necteno

5.11.2009 | voltor | Domácí revíry | 3.670 zobrazení | 21 odpovědí

Prosím vás co je za revír :Vtava nebo Rokytka v Libni .Je to to rameno u bývalých loděnic.,Stěhuji se do Prahy a byl bych rád za nějaké informace o tomto revíru.Děkuji

skitter prop necteno

10.1.2009 | wenaX | Ostatní nádobíčko | 3.670 zobrazení | 19 odpovědí

kde ho sehnat na internetu ve sříbrný barvě?

jaka montaz? necteno

9.2.2006 | barn | Kaprařina | 3.669 zobrazení | 12 odpovědí

nazdarek lidicky zajimalo by me jakou pouzivate nejcasteji montaz na lov kapru?

Dyje 7 necteno

7.7.2006 | Tomasinecek | Kaprařina | 3.668 zobrazení | 9 odpovědí

Ahoj vsem, chtel jsem poprosit o radu a nejake info, co se tyce D7, chystam se tam asi tak za dva tydny a chci tam poprve zkusit chytat na vlasovou metodu(zatim jsem tam vzdycky chytal klasicky na krmitko) a tak se chci zeptat, co byste mi doporucili za nastrahu??Jestli boilie, pelety nebo kuku a jake od tam mate zkusenosti??A nemam k dispozici echolot, clun asi mit budu, tak jak vybrat misto, kde vnadit?jestli tam zaplavat a zkusit se tam potopit nebo pomoci olovenky?Mam zvolit 2 mista a na jednom krmit jen boiliem(popr.jakou firmu byste mi doporucili) a na druhem treba kuku?Vim, ze tech otazek je opravdu moc, ale za kazdou radu budu moc rad, diky moc :))) P.S. Kdyby jste tam treba nekdo za tech 14 dni byl take tak bychom mohli chytat spolu nebo tam aspon pokecat

Místa na mníky necteno

30.11.2009 | Kantik | Dravci | 3.667 zobrazení | 14 odpovědí

Zdravím všechny rybáře. Mám připravené 2 feedrové pruty, vlasce 0,20 mm, rousnice a rybky a chci vyrazit tento víkend, tedy 5 a 6 prosince na mníky. Jenže nevím kam. Na mých oblíbených revírech evidentně nejsou a tak se chci zeptat, kam mám jít. Čím blíže to bude k Jindřichohra­deckému okresu v Jihočeském kraji, tím lépe.

Trofeje z ryb necteno

13.8.2008 | Stanosek | Ryby | 3.667 zobrazení | 11 odpovědí

Petův zdar! Mám dotaz-jelikož je muj táta myslivec, nemůžu nepřehlídnout všechny ty trofeje a napadlo mě, jestli se dělají podobné věci s rybama(nemám na mysli preparaci, ale čelist štiky atd.)

Jizera 6 MO Mnichovo Hradiště necteno

12.5.2005 | Rico | Domácí revíry | 3.665 zobrazení | 4 odpovědi

Jedu do Hubálova na dovču a teče tam Jizera tak sem se chtěl zeptat jestli někdo z vás nemá s tím to revírem zkušenosti, nebo o něm něco neví. Druhy ryb atd… Děkuji za každou informaci.....

Spinnerbait a co sním ? necteno

25.3.2007 | Uno | Přívlač | 3.664 zobrazení | 3 odpovědi

Při prohlížení různých zámořských rybářských stránek mně zaujala nástraha nazvaná spinnerbait ,tak že pro tuto sezonu jsem se rozhodl zkusit zase něco nového . Mám na mysli opravdu originální spinner a ne třeba cyankáli nebo podobné tandemy Hlavní problém ovšem je jako vždy kde jej sehnat?
Tak že jestli máte někdo s touto určitě zajímavou nástrahou nějaké zkušenosti, Budu velice rád a myslím že nebudu sám , když se s námi podělíte.

Velcí CEJNI necteno

23.3.2007 | ivošš | Ostatní ryby | 3.664 zobrazení | 17 odpovědí

Zdravim všechny,Chtěl bych se zeptat jak to vypadá na revíru Svratka a JIhlava 1,Jestli už tam jsou velcí cejni,kteří jako každý rok jdou do tření…Díky za odpovědi…

Takovy maly testicek. necteno

28.4.2005 | pupak | Ryby | 3.664 zobrazení | 22 odpovědí

Myslite si, ze stika ma zuby, nebo nema a kapr naopak zuby ma?

Rapala Sliver necteno

24.12.2004 | BigMike | Přívlač | 3.663 zobrazení | 7 odpovědí

Máte někdo Slivera? A jaké s ním máte zkušenosti? Kdysi to prý byla 1 na štiky a nyní?

LOWRANCE HDS 10 necteno

25.5.2011 | ollo | Ostatní nádobíčko | 3.662 zobrazení | 4 odpovědi

Má niekto skúsenosť so sonarom LOWRANCE HDS 10 , tipy , triky ,skratky . Je to silná vec ale aj ho nastaviť a naučiť sa ho ovládať.

Znovu začínající rybář necteno

21.2.2011 | Frit | Legislativa | 3.661 zobrazení | 11 odpovědí | upravit

Nám na Vás dotaz. Před necelými 7 lety jsem si udělal rybářský lístek a chodil na ryby. Ale chodil jsem jenom ten rok. Nyní uvažuju ,že bych zase chodit začal. Co pro to mám udělat? Děkuji za odpověď

Amuři na Balatonu necteno

19.12.2005 | mlacina | Rybaření v zahraničí | 3.661 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím všechny. Máte někdo zkušenosti s lovem amura na Balatonu?Veškeré informace o nástrahách, návnadách a všeho kolem včetně ceny povolenek, ubytování a padobných nezbytných věcech. Dík

Technika dalekých hodů necteno

2.9.2005 | Honza2 | Muškaření | 3.661 zobrazení | 4 odpovědi

Mám problém. Koulil jse si prut #6–7 a šňůru WF7-I. Když vyhážu hlavu začne se mi šňůra propadat a hytám buď vzadu za trávu nebo ve předu o vodu. Jak jí mám udržet co nejlíp ve vzduchu?

Candát?Jak na něj? necteno

1.6.2005 | kkarlos | Ryby | 3.661 zobrazení | 3 odpovědi

Poraďte mi jak mam ulovit CANDÁTA(ne vláčenim) na rybníku o 5ha s leknínama spoustou kaprů amurů sumců atd. hloubka je kolem 2m s bahnitým dne. Spousta rybářů tam chytá na malý rabičky.

Zkušenosti se soukromým revírem Balaton v Sokolnicích u Brna necteno

11.5.2011 | malix | Úspěchy | 3.660 zobrazení | 2 odpovědi

Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat jestli máte někdo nějakou zkušenost s tímto soukromým revírem. chtěl bych tam vyrazit hlavně by mě zajímala obsádka kaprů a celková spokojenost s tímto místem díky

Rybaření v Norsku necteno

9.10.2006 | zany | Ryby | 3.658 zobrazení | 5 odpovědí

zdarevím kolegové rybáři…Rodiče se nějak dohadujou kam jet na dovolenou a tak padali návrhy jako je chorvatsko a další přímořské státy, ale jelikož jseme vášivý rybáři tak bychom chtěli dovolenou zaměřenou na ryby.tak začali padat návrhy jako je Norsko aj,.Mamka to vzala do svích rukou a začala domů nosit prospekty od různých cestovních kancelářích.tak vás žádám o radu kam jet a popřípadě doporučit cestovku.mamka rybářka není ta má dovolenou zajištěnou..díky