Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Máte na štedrý den k večeři rybu? A na jaký způsob? necteno

20.12.2004 | Padis | Vánoce | 3.571 zobrazení | 22 odpovědí

Není toto téma moc troufalé.

Jalec na privlač necteno

1.8.2006 | Mysho 22 | Přívlač | 3.570 zobrazení | 14 odpovědí

Chcel by som sa spytat na aky typ umelej nastrahy mate najvačšie uspechy s lovom jalca na malých riekach.

Pojďme na ryby do brna a okolíí necteno

3.7.2006 | Kouba | Domácí revíry | 3.570 zobrazení | 27 odpovědí

Tak co ma někdo nejakou vodu s kterou by se mohpl pochlubit?Kde to bere??kam na přívlač?? Plavanou??? Velký sumce??? Kapry??Štiky…Dom­luvme se a pojedem na ryby:)

Echolot Lowrance ELITE 5X DSI necteno

7.1.2013 | Marko | Sumcařina | 3.569 zobrazení | žádná odpověď | upravit

Zdravim všechny…Mam zajem o koupi tohoto echolotu tak jsem se chtel zeptat zda s tim uzž měl někdo z vás zkušenost…a jestli ano tak jaky mate na nazor..

dovolená 2011 necteno

25.1.2011 | lukane | Ubytování | 3.569 zobrazení | 7 odpovědí

zdravím.potřeboval bych radu.Scháním dovolenou v čechách v chatě na břehu nějakého rybníka.Jezdil jsem na mrhal a chtěl bych to změnit,ale něco podobného.poraď­te díky

Rybaření v Norsku necteno

9.10.2006 | zany | Ryby | 3.569 zobrazení | 5 odpovědí

zdarevím kolegové rybáři…Rodiče se nějak dohadujou kam jet na dovolenou a tak padali návrhy jako je chorvatsko a další přímořské státy, ale jelikož jseme vášivý rybáři tak bychom chtěli dovolenou zaměřenou na ryby.tak začali padat návrhy jako je Norsko aj,.Mamka to vzala do svích rukou a začala domů nosit prospekty od různých cestovních kancelářích.tak vás žádám o radu kam jet a popřípadě doporučit cestovku.mamka rybářka není ta má dovolenou zajištěnou..díky

Jizera 6 MO Mnichovo Hradiště necteno

11.5.2005 | Rico | Domácí revíry | 3.569 zobrazení | 4 odpovědi

Jedu do Hubálova na dovču a teče tam Jizera tak sem se chtěl zeptat jestli někdo z vás nemá s tím to revírem zkušenosti, nebo o něm něco neví. Druhy ryb atd… Děkuji za každou informaci.....

Takovy maly testicek. necteno

28.4.2005 | pupak | Ryby | 3.569 zobrazení | 22 odpovědí

Myslite si, ze stika ma zuby, nebo nema a kapr naopak zuby ma?

Dyje 7 necteno

7.7.2006 | Tomasinecek | Kaprařina | 3.568 zobrazení | 9 odpovědí

Ahoj vsem, chtel jsem poprosit o radu a nejake info, co se tyce D7, chystam se tam asi tak za dva tydny a chci tam poprve zkusit chytat na vlasovou metodu(zatim jsem tam vzdycky chytal klasicky na krmitko) a tak se chci zeptat, co byste mi doporucili za nastrahu??Jestli boilie, pelety nebo kuku a jake od tam mate zkusenosti??A nemam k dispozici echolot, clun asi mit budu, tak jak vybrat misto, kde vnadit?jestli tam zaplavat a zkusit se tam potopit nebo pomoci olovenky?Mam zvolit 2 mista a na jednom krmit jen boiliem(popr.jakou firmu byste mi doporucili) a na druhem treba kuku?Vim, ze tech otazek je opravdu moc, ale za kazdou radu budu moc rad, diky moc :))) P.S. Kdyby jste tam treba nekdo za tech 14 dni byl take tak bychom mohli chytat spolu nebo tam aspon pokecat

Nastrahy necteno

20.12.2005 | Poperr | Přívlač | 3.568 zobrazení | 21 odpovědí

Napište vaši neoblíbenější nastrahu na přívlač a kde na ni nejradeji například: Wobler Rapala -Pomalu tekoucí vody dyje 15

Vodní nádrž Les Království necteno

25.10.2016 | RuSaKsRo | Vaše názory | 3.566 zobrazení | 2 odpovědi

Zdravím všechny slušné rybáře, chtěl bych se zeptat jaké máte zkušenosti s kaprařinou na vodní nádrži Les Království, či zda to má vůbec cenu. Předem děkuji za rozumné odpovědi :-)

lov sumce necteno

11.7.2012 | korek | Dravci | 3.564 zobrazení | 3 odpovědi | upravit

Prosím, popište mi postup lovu sumce na bójku ze břehu. Jsem začátečník a nevím si rady. Každá rada dobrá, prosím…

Spinnerbait a co sním ? necteno

25.3.2007 | Uno | Přívlač | 3.562 zobrazení | 3 odpovědi

Při prohlížení různých zámořských rybářských stránek mně zaujala nástraha nazvaná spinnerbait ,tak že pro tuto sezonu jsem se rozhodl zkusit zase něco nového . Mám na mysli opravdu originální spinner a ne třeba cyankáli nebo podobné tandemy Hlavní problém ovšem je jako vždy kde jej sehnat?
Tak že jestli máte někdo s touto určitě zajímavou nástrahou nějaké zkušenosti, Budu velice rád a myslím že nebudu sám , když se s námi podělíte.

Chystáte se letos na mníky. necteno

19.10.2005 | Padis | Ostatní ryby | 3.561 zobrazení | 14 odpovědí

Chci se o mě pokusit. Máte s chytáním mníků zkušenosti. Je lepší nástraha rybka nebo žížala.

Twistery Orka necteno

28.1.2005 | Tomash | Ostatní nádobíčko | 3.561 zobrazení | 6 odpovědí

Máte někdo nějaké zkušenosti s lovem na tyto gumy? Jak se vodí, napichují, jaké barvy… atd. Předem děkuji. Tomash*

krmeni boilisem necteno

4.7.2004 | spinningman | Kaprařina | 3.561 zobrazení | 4 odpovědi

zacinam se ted vic venovat kaprarine a zkusit boilis. ale nevim jak mam krmit. na reviru kde hodlam lovit moc ryby boilis neznaji. jedna se o 2 hektarovi rybnicek. piskove dno,hodne bilich ryb. a kde mam krmit jetsli na hrane nebo nekde jinde. vsem diky

Parmy-privlac necteno

12.3.2010 | | Přívlač | 3.560 zobrazení | 16 odpovědí

Ahojte Kuciii chtel sem vas zeptat jake nastrahy se vam osvedcily pri lovu parem.....Diky za odpovedi

Guma a trojháček necteno

28.7.2004 | Dědek | Přívlač | 3.560 zobrazení | 18 odpovědí

Jak navazujete trojháček na gumu. Z jednoháčku mi 90% ryb spadne, coľ mě uľ opravdu ątve.

LOWRANCE HDS 10 necteno

25.5.2011 | ollo | Ostatní nádobíčko | 3.559 zobrazení | 4 odpovědi

Má niekto skúsenosť so sonarom LOWRANCE HDS 10 , tipy , triky ,skratky . Je to silná vec ale aj ho nastaviť a naučiť sa ho ovládať.

Velcí CEJNI necteno

23.3.2007 | ivošš | Ostatní ryby | 3.559 zobrazení | 17 odpovědí

Zdravim všechny,Chtěl bych se zeptat jak to vypadá na revíru Svratka a JIhlava 1,Jestli už tam jsou velcí cejni,kteří jako každý rok jdou do tření…Díky za odpovědi…