Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Jalec na privlač
1.8.2006 | Mysho 22 | Přívlač | 3.531 zobrazení | 14 odpovědí
Chcel by som sa spytat na aky typ umelej nastrahy mate najvačšie uspechy s lovom jalca na malých riekach.
Tření duháků
10.6.2005 | Dědek | Lososovité ryby | 3.530 zobrazení | 5 odpovědí
Do dnešního dne jsem žil v domění, že duhák se v našich vodách nevytírá. Jaké bylo mé překvapení, když mi známý a velice dobrý rybář zdělil, že mluvil s vedoucím ústavu rybářství na MZLU a ten mu řek, že to tak nemusí být a vede se na toto téma výzkum. Tak co, co na to říká chytejácké osazenstvo?
Rybolov Orlik
26.7.2017 | Romanovosk | Dravci | 3.529 zobrazení | žádná odpověď
Ahojte jedu poprve na Orlik přesně Orlik nad Vltavou ma někdo zkušenosti s tamni vodou jedu skusit sumce alei býle ryby
Prut D.A.M. Sumo Zander
16.7.2006 | spin | Pruty | 3.529 zobrazení | 6 odpovědí
Vlastníte někdo tenhle kousek a pokud ano,jak jste s ním spokojeni.
Nastrahy
20.12.2005 | Poperr | Přívlač | 3.528 zobrazení | 21 odpovědí
Napište vaši neoblíbenější nastrahu na přívlač a kde na ni nejradeji například: Wobler Rapala -Pomalu tekoucí vody dyje 15
Jizera 6 MO Mnichovo Hradiště
11.5.2005 | Rico | Domácí revíry | 3.528 zobrazení | 4 odpovědi
Jedu do Hubálova na dovču a teče tam Jizera tak sem se chtěl zeptat jestli někdo z vás nemá s tím to revírem zkušenosti, nebo o něm něco neví. Druhy ryb atd… Děkuji za každou informaci.....
Twistery Orka
28.1.2005 | Tomash | Ostatní nádobíčko | 3.528 zobrazení | 6 odpovědí
Máte někdo nějaké zkušenosti s lovem na tyto gumy? Jak se vodí, napichují, jaké barvy… atd. Předem děkuji. Tomash*
Chystáte se letos na mníky.
19.10.2005 | Padis | Ostatní ryby | 3.527 zobrazení | 14 odpovědí
Chci se o mě pokusit. Máte s chytáním mníků zkušenosti. Je lepší nástraha rybka nebo žížala.
Guma a trojháček
28.7.2004 | Dědek | Přívlač | 3.527 zobrazení | 18 odpovědí
Jak navazujete trojháček na gumu. Z jednoháčku mi 90% ryb spadne, coľ mě uľ opravdu ątve.
Pojďme na ryby do brna a okolíí
3.7.2006 | Kouba | Domácí revíry | 3.526 zobrazení | 27 odpovědí
Tak co ma někdo nejakou vodu s kterou by se mohpl pochlubit?Kde to bere??kam na přívlač?? Plavanou??? Velký sumce??? Kapry??Štiky…Domluvme se a pojedem na ryby:)
Plavaná
10.10.2006 | Kubajs | Plavaná | 3.524 zobrazení | 12 odpovědí
Chci začít s plavanou prut si zatím nechám feederový ale chci vědět co potřebuji a kolik to asi bude stát komplet výbava krom prut a naviják???
Prosím o radu...
22.5.2008 | HonzaHD | Muškaření | 3.523 zobrazení | 20 odpovědí
Dobrý večer, začínám s muškařením a potřeboval bych poradit s nějakými základními návazci atd… díky…
Máte na štedrý den k večeři rybu? A na jaký způsob?
20.12.2004 | Padis | Vánoce | 3.523 zobrazení | 22 odpovědí
Není toto téma moc troufalé.
krmeni boilisem
4.7.2004 | spinningman | Kaprařina | 3.523 zobrazení | 4 odpovědi
zacinam se ted vic venovat kaprarine a zkusit boilis. ale nevim jak mam krmit. na reviru kde hodlam lovit moc ryby boilis neznaji. jedna se o 2 hektarovi rybnicek. piskove dno,hodne bilich ryb. a kde mam krmit jetsli na hrane nebo nekde jinde. vsem diky
Nosnost feederu?
12.5.2005 | rybar11 | Feeder | 3.522 zobrazení | 16 odpovědí
Koupil jsem si feeder medium mikado do 90 g.
Byl jsem včera na rybách a s nejemnější špicí jsem chytal s krmítkem 15g + šrot.
Chytal jsem ve svahu a bylo mokro, takže jsem musel zvedat ulovené ryby prutem.
Nemůžu tu nejjemnější špicu zlomit, nebo je to taká guma, že to vydrží (to krmidlo i to zvedání úlovků).
Předem děkuji za odpověď, jsem feederovy analfabet.
Noční přívlač
23.8.2006 | Kosmik | Přívlač | 3.520 zobrazení | 17 odpovědí
Chtěl bych se zeptat, jak vláčíte pří noční přívlači, jestli pouštíte nástrahu až na dno nebo pouze trochu pod hladinu?
Jak to zatím vypadá s dravcema
29.9.2005 | Rduz | Domácí revíry | 3.520 zobrazení | 18 odpovědí
Chtěl bych se Vás všech zeptat, co říkáte na letošní dravčí sezonu, já osobně jsem docela zklamanej a nejsem sám. V létě jsem skoro skákal po hlavě, když sem dumal v čem je problém.
Kam nahazujete
9.5.2007 | | Tipy & triky | 3.519 zobrazení | 9 odpovědí
Kam v noci při vláčení na sumce nahazujete? Myslím tím do jednoho místa nebo vjejířovitě.Co se vám kdy osvědčilo?
Prosím o službu
7.3.2017 | tomeek4 | Obchod | 3.516 zobrazení | 13 odpovědí
Ahoj, potřeboval bych od vás pomoc, manželka si dodělává dálkově vysokou školu a píše diplomku a potřebuje sehnat určitý počet lidí, aby ji vyplnilo dotazník a je zoufalá, protože už neví komu to poslat, aby naplnila minimalní počet respondentů. Je to dotazník o nakupování na eshopech. Vím, že to sem nepatří a sama nechtěla, abych to sem dával, ale pokud by jste byly tak hodní. Je poměrně dlouhý, tak prosím o trpělivost. A toto téma do 48 hod. smažu sám. Děkuji moc za pomoc.
Zde je odkaz: https://59131.vyplnto.cz/
Feeder do 3000 KC
16.5.2008 | Ciffik | Feeder | 3.516 zobrazení | 15 odpovědí
zdravim…predem rikam ze jsem projel vsechny fora vcetne konkurencniho webu…ale na me otazky jsem nenasel odpoved…hledam feeder mimochodem muj prvni medium 3,6…chtel bych ho na reky kolem 20m ale i 60 ale na tech nebude protreba nahazovat dal nez 20m…hojna navstevnost mensich rybnicku a tuni…obcas prehradka taky zadne daleke hdy…asi by to chtelo velky rozsah spicek…jiank hodlam investovat do 3000kc za prut bez navijaku…predstavoval bych si parabolickou nebo poloparabolickou akci a spise tvrdsi prut…zvejky nemam rad(mam na mysli nahoz a 5 minut se prut trepe)…jiank shimo bych pokud mozno vyloucil…pokud me nepresvedcite o opaku…cekam na case odpovedi…diky predem