Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

rybaření v okolí Vodňan necteno

14.4.2007 | bubu | Domácí revíry | 3.599 zobrazení | 10 odpovědí

prosím o radu,zdali je v okolí Vodňan možnost rybaření mimo Blanici. Myslím stoják,nejraději privátní revír. Mám možnost sehnat chatu na dovolenou právě ve Vodňanech, tak bych moc ocenil nějaké info. Díky.

Velcí CEJNI necteno

23.3.2007 | ivošš | Ostatní ryby | 3.597 zobrazení | 17 odpovědí

Zdravim všechny,Chtěl bych se zeptat jak to vypadá na revíru Svratka a JIhlava 1,Jestli už tam jsou velcí cejni,kteří jako každý rok jdou do tření…Díky za odpovědi…

co na kapry? necteno

1.10.2006 | marianek | Kaprařina | 3.595 zobrazení | 8 odpovědí

ahojte chci se zeptat jaké jsou ted nejlepší nástrahy na kapry na stojatých vodách, když dochází k ochlazování?

Lov sumcu na podvodni splavek necteno

23.12.2004 | Radim | Sumcařina | 3.595 zobrazení | 1 odpověď

Vase zkusenosti s lovem sumcu na podvodni splavek

skitter prop necteno

10.1.2009 | wenaX | Ostatní nádobíčko | 3.594 zobrazení | 19 odpovědí

kde ho sehnat na internetu ve sříbrný barvě?

Prosím o radu... necteno

22.5.2008 | HonzaHD | Muškaření | 3.593 zobrazení | 20 odpovědí

Dobrý večer, začínám s muškařením a potřeboval bych poradit s nějakými základními návazci atd… díky…

Chystáte se letos na mníky. necteno

19.10.2005 | Padis | Ostatní ryby | 3.592 zobrazení | 14 odpovědí

Chci se o mě pokusit. Máte s chytáním mníků zkušenosti. Je lepší nástraha rybka nebo žížala.

Candát?Jak na něj? necteno

1.6.2005 | kkarlos | Ryby | 3.592 zobrazení | 3 odpovědi

Poraďte mi jak mam ulovit CANDÁTA(ne vláčenim) na rybníku o 5ha s leknínama spoustou kaprů amurů sumců atd. hloubka je kolem 2m s bahnitým dne. Spousta rybářů tam chytá na malý rabičky.

Guma a trojháček necteno

28.7.2004 | Dědek | Přívlač | 3.592 zobrazení | 18 odpovědí

Jak navazujete trojháček na gumu. Z jednoháčku mi 90% ryb spadne, coľ mě uľ opravdu ątve.

krmeni boilisem necteno

4.7.2004 | spinningman | Kaprařina | 3.592 zobrazení | 4 odpovědi

zacinam se ted vic venovat kaprarine a zkusit boilis. ale nevim jak mam krmit. na reviru kde hodlam lovit moc ryby boilis neznaji. jedna se o 2 hektarovi rybnicek. piskove dno,hodne bilich ryb. a kde mam krmit jetsli na hrane nebo nekde jinde. vsem diky

chatka mušov necteno

17.1.2016 | lades37 | Domácí revíry | 3.590 zobrazení | 1 odpověď | upravit

Zdarec, nevi nekdo o chatce na cca. tyden v lete. Co nejblize u vody ,oblast Musov

novinka od Savage Gear necteno

13.11.2011 | svery | Dravci | 3.590 zobrazení | 9 odpovědí

Ahoj máte někdo zkušenost s těmito nástrahami? http://www.youtube.com/watch?…

Tření duháků necteno

10.6.2005 | Dědek | Lososovité ryby | 3.590 zobrazení | 5 odpovědí

Do dnešního dne jsem žil v domění, že duhák se v našich vodách nevytírá. Jaké bylo mé překvapení, když mi známý a velice dobrý rybář zdělil, že mluvil s vedoucím ústavu rybářství na MZLU a ten mu řek, že to tak nemusí být a vede se na toto téma výzkum. Tak co, co na to říká chytejácké osazenstvo?

Feeder do 3000 KC necteno

16.5.2008 | Ciffik | Feeder | 3.589 zobrazení | 15 odpovědí

zdravim…predem rikam ze jsem projel vsechny fora vcetne konkurencniho webu…ale na me otazky jsem nenasel odpoved…hledam feeder mimochodem muj prvni medium 3,6…chtel bych ho na reky kolem 20m ale i 60 ale na tech nebude protreba nahazovat dal nez 20m…hojna navstevnost mensich rybnicku a tuni…obcas prehradka taky zadne daleke hdy…asi by to chtelo velky rozsah spicek…jiank hodlam investovat do 3000kc za prut bez navijaku…pred­stavoval bych si parabolickou nebo poloparabolickou akci a spise tvrdsi prut…zvejky nemam rad(mam na mysli nahoz a 5 minut se prut trepe)…jiank shimo bych pokud mozno vyloucil…pokud me nepresvedcite o opaku…cekam na case odpovedi…diky pre­dem

Prut D.A.M. Sumo Zander necteno

16.7.2006 | spin | Pruty | 3.589 zobrazení | 6 odpovědí

Vlastníte někdo tenhle kousek a pokud ano,jak jste s ním spokojeni.

Jak to zatím vypadá s dravcema necteno

29.9.2005 | Rduz | Domácí revíry | 3.589 zobrazení | 18 odpovědí

Chtěl bych se Vás všech zeptat, co říkáte na letošní dravčí sezonu, já osobně jsem docela zklamanej a nejsem sám. V létě jsem skoro skákal po hlavě, když sem dumal v čem je problém.

Zkušenosti se soukromým revírem Balaton v Sokolnicích u Brna necteno

11.5.2011 | malix | Úspěchy | 3.588 zobrazení | 2 odpovědi

Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat jestli máte někdo nějakou zkušenost s tímto soukromým revírem. chtěl bych tam vyrazit hlavně by mě zajímala obsádka kaprů a celková spokojenost s tímto místem díky

Nákup rybiček necteno

20.11.2010 | tom1234 | Obchod | 3.588 zobrazení | 18 odpovědí | upravit

Ahoj, zařizuji si akvárko a chtěl bych v něm chovat naše ryby. Není problém sehnat nějaké ty plotičky a pod…ale chtěl bych nějakého sumečka, uhoře a pod. a nedaří se mi je sehnat :( prosím o pomoc

Veselé příhody z nočních lovů rousnic necteno

17.5.2007 | paccco | Tipy & triky | 3.586 zobrazení | 17 odpovědí

Jsou to tak tři roky zpátky,co na mě někdo zavolal PČR,že lezu v noci v keřích na sídlišti.Občane co tady děláte?Sbírám rousnice!A co to je? Zněla odpověď!!Občanský průkaz atd atd.To bylo teda vysvětlování.Za necelý měsíc se mě to stalo znovu,tentokrát Městká Policie!!!!Tak mě tak napadlo,jestli se to může stát jenom mě nebo se vám stalo něco podobného?

Plavaná necteno

10.10.2006 | Kubajs | Plavaná | 3.586 zobrazení | 12 odpovědí

Chci začít s plavanou prut si zatím nechám feederový ale chci vědět co potřebuji a kolik to asi bude stát komplet výbava krom prut a naviják???