Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Pojďme na ryby do brna a okolíí necteno

3.7.2006 | Kouba | Domácí revíry | 3.658 zobrazení | 27 odpovědí

Tak co ma někdo nejakou vodu s kterou by se mohpl pochlubit?Kde to bere??kam na přívlač?? Plavanou??? Velký sumce??? Kapry??Štiky…Dom­luvme se a pojedem na ryby:)

chatka mušov necteno

17.1.2016 | lades37 | Domácí revíry | 3.657 zobrazení | 1 odpověď | upravit

Zdarec, nevi nekdo o chatce na cca. tyden v lete. Co nejblize u vody ,oblast Musov

tvistery relax necteno

17.3.2007 | frenki | Ostatní nádobíčko | 3.655 zobrazení | 15 odpovědí

Neznáte někdo prosím webovou adresu na tvistery relax velice by jste mi pomohli. díky moc

OKOUN+MUSKA necteno

10.4.2006 | komodor | Ryby | 3.655 zobrazení | 18 odpovědí

zdravim vsechny muskare chtel bych vas poprosit jak nejucineji lovit okouny na musku!jsem zacatecnik!diky za vase odpovedi

Jak odělit díly prutu od sebe :D :( ? Prosím necteno

25.5.2006 | DEATH | Ryby | 3.654 zobrazení | 17 odpovědí

Mno tak jsem minulou rybačku spojil svůj dvojdílnej prut a ejhle už rozebrat nejde.. Nemáte nějakej fígl prosím ? Je to sice kšunt za pár šlupů od Byronu, ale přece jen mám k němu vztah, protože to byl můj první prut. Děkuji všem ! Death

rybaření v okolí Vodňan necteno

14.4.2007 | bubu | Domácí revíry | 3.653 zobrazení | 10 odpovědí

prosím o radu,zdali je v okolí Vodňan možnost rybaření mimo Blanici. Myslím stoják,nejraději privátní revír. Mám možnost sehnat chatu na dovolenou právě ve Vodňanech, tak bych moc ocenil nějaké info. Díky.

Prut D.A.M. Sumo Zander necteno

16.7.2006 | spin | Pruty | 3.653 zobrazení | 6 odpovědí

Vlastníte někdo tenhle kousek a pokud ano,jak jste s ním spokojeni.

Bublina necteno

3.5.2005 | Mlady_Rybar | Lososovité ryby | 3.652 zobrazení | 4 odpovědi

Počítá se bublinaření jako lov umělou muškou nebo přívlačí? Moc děkuji!

Pstruhům zdar!

co na kapry? necteno

1.10.2006 | marianek | Kaprařina | 3.650 zobrazení | 8 odpovědí

ahojte chci se zeptat jaké jsou ted nejlepší nástrahy na kapry na stojatých vodách, když dochází k ochlazování?

Guma a trojháček necteno

28.7.2004 | Dědek | Přívlač | 3.650 zobrazení | 18 odpovědí

Jak navazujete trojháček na gumu. Z jednoháčku mi 90% ryb spadne, coľ mě uľ opravdu ątve.

Echolot Lowrance ELITE 5X DSI necteno

7.1.2013 | Marko | Sumcařina | 3.649 zobrazení | žádná odpověď | upravit

Zdravim všechny…Mam zajem o koupi tohoto echolotu tak jsem se chtel zeptat zda s tim uzž měl někdo z vás zkušenost…a jestli ano tak jaky mate na nazor..

Parmy-privlac necteno

12.3.2010 | | Přívlač | 3.648 zobrazení | 16 odpovědí

Ahojte Kuciii chtel sem vas zeptat jake nastrahy se vam osvedcily pri lovu parem.....Diky za odpovedi

Feeder do 3000 KC necteno

16.5.2008 | Ciffik | Feeder | 3.648 zobrazení | 15 odpovědí

zdravim…predem rikam ze jsem projel vsechny fora vcetne konkurencniho webu…ale na me otazky jsem nenasel odpoved…hledam feeder mimochodem muj prvni medium 3,6…chtel bych ho na reky kolem 20m ale i 60 ale na tech nebude protreba nahazovat dal nez 20m…hojna navstevnost mensich rybnicku a tuni…obcas prehradka taky zadne daleke hdy…asi by to chtelo velky rozsah spicek…jiank hodlam investovat do 3000kc za prut bez navijaku…pred­stavoval bych si parabolickou nebo poloparabolickou akci a spise tvrdsi prut…zvejky nemam rad(mam na mysli nahoz a 5 minut se prut trepe)…jiank shimo bych pokud mozno vyloucil…pokud me nepresvedcite o opaku…cekam na case odpovedi…diky pre­dem

Plavaná necteno

10.10.2006 | Kubajs | Plavaná | 3.647 zobrazení | 12 odpovědí

Chci začít s plavanou prut si zatím nechám feederový ale chci vědět co potřebuji a kolik to asi bude stát komplet výbava krom prut a naviják???

Nákup rybiček necteno

20.11.2010 | tom1234 | Obchod | 3.646 zobrazení | 18 odpovědí | upravit

Ahoj, zařizuji si akvárko a chtěl bych v něm chovat naše ryby. Není problém sehnat nějaké ty plotičky a pod…ale chtěl bych nějakého sumečka, uhoře a pod. a nedaří se mi je sehnat :( prosím o pomoc

Prosím o radu... necteno

22.5.2008 | HonzaHD | Muškaření | 3.646 zobrazení | 20 odpovědí

Dobrý večer, začínám s muškařením a potřeboval bych poradit s nějakými základními návazci atd… díky…

Darkovske moře necteno

7.6.2009 | okoun27 | Ostatní ryby | 3.645 zobrazení | 2 odpovědi

Ahoj chtěl bych se zeptat jestli někdo nechytá na tomto revíru…nebo jestli nemá jiný název..popřípadě kde se nachází vím jenom něco že je v karviné..jaké tam mate úlovky díky všem za poskytnuté informace

chytáte koljušky tříostné na splávek? necteno

19.2.2008 | cercer | Lososovité ryby | 3.645 zobrazení | 16 odpovědí

Chytáte koljušky tříostné na mušky nebo na třpytku? Jakou největší máte?? :-)))HaDe promiň!!

lov sumce necteno

12.7.2012 | korek | Dravci | 3.644 zobrazení | 3 odpovědi | upravit

Prosím, popište mi postup lovu sumce na bójku ze břehu. Jsem začátečník a nevím si rady. Každá rada dobrá, prosím…

Koupě nových teleskopů necteno

14.6.2007 | sasoun | Pruty | 3.644 zobrazení | 25 odpovědí

Ahoj, chtěl bych zakoupit levné teleskopy převážně na menší vody.Cílová ryba: kapr, bílá ryba a jiné. Mohli byste poradit jakým směrem se mám ubírat. Díky předem za reakce a odpovědi.