Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Dalešická přehrada
27.12.2004 | Zlinsky_lovec | Domácí revíry | 3.559 zobrazení | 3 odpovědi
Zdar,vláčíte někdy na dalasu??Já tam občas vláčím,ale jen u přítoku. Slyšel jsem,že bez loďky je to docela nepřístupný revír a to díky skalám. Jaký máte z tama ůlovky??Já z tama mám jen tloušťáky(okolo 40cm) a jednu štiku 62cm,ale slyšel jsem,že ta jsou obrovský štiky(vím o úlovcích 125 a 127cm). Strýc tam taky s úspěchem loví sumce. Na co tam lovíte?Já jsem tam lovil na malé rotačky(00) a na malé woblerky(tak do 5 cm). To by bylo tak vše,co by mě o tomto revíru zajímalo. Díky a zatím,denyg
Jemné zábery na hladinové voblery
6.9.2017 | palopalka | Přívlač | 3.558 zobrazení | 5 odpovědí
Zdravím Vás, chytám v noci sumce na štrkovej plytčine (0,5–1m) na povrchové voblery (Norizi sm7, Rapala J9,J11 a Yo-Zuri Bug Bug). Neviem si vysvetliť veľké množstvo akoby netrafených záberov. Cítim krátke, takmer nesekateľné trhnutie a vtom počujem cmuknutie na hladine. Stáva sa mi, že to spraví sumec aj trikrát za sebou na jeden hod. Sú to určite sumce, cez deň som ich tam už chytil na hlbšej vode, v noci som ich videl na plytčine po zasvietení čelovkou. Voblery vediem úplne pomaly, skoro už ani nepracujú. Máte prosím niekto podobnú skúsenosť, resp. nápad, čo s tým ? ďakujem
Nákup rybiček
20.11.2010 | tom1234 | Obchod | 3.558 zobrazení | 18 odpovědí | upravit
Ahoj, zařizuji si akvárko a chtěl bych v něm chovat naše ryby. Není problém sehnat nějaké ty plotičky a pod…ale chtěl bych nějakého sumečka, uhoře a pod. a nedaří se mi je sehnat :( prosím o pomoc
Tření duháků
10.6.2005 | Dědek | Lososovité ryby | 3.557 zobrazení | 5 odpovědí
Do dnešního dne jsem žil v domění, že duhák se v našich vodách nevytírá. Jaké bylo mé překvapení, když mi známý a velice dobrý rybář zdělil, že mluvil s vedoucím ústavu rybářství na MZLU a ten mu řek, že to tak nemusí být a vede se na toto téma výzkum. Tak co, co na to říká chytejácké osazenstvo?
Kam nahazujete
9.5.2007 | | Tipy & triky | 3.556 zobrazení | 9 odpovědí
Kam v noci při vláčení na sumce nahazujete? Myslím tím do jednoho místa nebo vjejířovitě.Co se vám kdy osvědčilo?
Plavaná
10.10.2006 | Kubajs | Plavaná | 3.556 zobrazení | 12 odpovědí
Chci začít s plavanou prut si zatím nechám feederový ale chci vědět co potřebuji a kolik to asi bude stát komplet výbava krom prut a naviják???
Prut D.A.M. Sumo Zander
16.7.2006 | spin | Pruty | 3.556 zobrazení | 6 odpovědí
Vlastníte někdo tenhle kousek a pokud ano,jak jste s ním spokojeni.
chatka mušov
17.1.2016 | lades37 | Domácí revíry | 3.555 zobrazení | 1 odpověď | upravit
Zdarec, nevi nekdo o chatce na cca. tyden v lete. Co nejblize u vody ,oblast Musov
Kdo ma povolenku?
25.3.2006 | Lukas | Ostatní nádobíčko | 3.555 zobrazení | 25 odpovědí
Máte nekdo povolenku ja ne,a to
cekam uz mesic.Chodim tam kazdej tejden a nemaji ji.Ja chci na ryby a nemuzu
.TAK KDO UZ MA POVOLENKU A KDO PORAD NE A STVE HO TO?????
DOBRODRUŽSTVÍ KAPŘÍKA METLÍKA
7.4.2011 | Pstrouzek | Úspěchy | 3.553 zobrazení | 1 odpověď
Na začátku tohoto roku mi vyšla knížka o kapříkovi Metlíkovi. Jsou to příběhy kapříka Metlíka a jeho kamarádů, které prožívá potom, co ho rybáři z malého chovného rybníčka vysadí do veliké přehrady. Je to knížka pro děti od 5 – 99 let a měla by být k dostání v knihkupectvích po celé ČR. Zajímá mě, jestli už jste se s ní setkali a co na ni říkáte. Nějaké informace o ní můžete nalézt i na stránkách www.kaprikmetlik.cz
Feeder do 3000 KC
16.5.2008 | Ciffik | Feeder | 3.553 zobrazení | 15 odpovědí
zdravim…predem rikam ze jsem projel vsechny fora vcetne konkurencniho webu…ale na me otazky jsem nenasel odpoved…hledam feeder mimochodem muj prvni medium 3,6…chtel bych ho na reky kolem 20m ale i 60 ale na tech nebude protreba nahazovat dal nez 20m…hojna navstevnost mensich rybnicku a tuni…obcas prehradka taky zadne daleke hdy…asi by to chtelo velky rozsah spicek…jiank hodlam investovat do 3000kc za prut bez navijaku…predstavoval bych si parabolickou nebo poloparabolickou akci a spise tvrdsi prut…zvejky nemam rad(mam na mysli nahoz a 5 minut se prut trepe)…jiank shimo bych pokud mozno vyloucil…pokud me nepresvedcite o opaku…cekam na case odpovedi…diky predem
Darkovske moře
7.6.2009 | okoun27 | Ostatní ryby | 3.552 zobrazení | 2 odpovědi
Ahoj chtěl bych se zeptat jestli někdo nechytá na tomto revíru…nebo jestli nemá jiný název..popřípadě kde se nachází vím jenom něco že je v karviné..jaké tam mate úlovky díky všem za poskytnuté informace
skitter prop
10.1.2009 | wenaX | Ostatní nádobíčko | 3.552 zobrazení | 19 odpovědí
kde ho sehnat na internetu ve sříbrný barvě?
Prosím o radu...
22.5.2008 | HonzaHD | Muškaření | 3.552 zobrazení | 20 odpovědí
Dobrý večer, začínám s muškařením a potřeboval bych poradit s nějakými základními návazci atd… díky…
Nosnost feederu?
12.5.2005 | rybar11 | Feeder | 3.552 zobrazení | 16 odpovědí
Koupil jsem si feeder medium mikado do 90 g.
Byl jsem včera na rybách a s nejemnější špicí jsem chytal s krmítkem 15g + šrot.
Chytal jsem ve svahu a bylo mokro, takže jsem musel zvedat ulovené ryby prutem.
Nemůžu tu nejjemnější špicu zlomit, nebo je to taká guma, že to vydrží (to krmidlo i to zvedání úlovků).
Předem děkuji za odpověď, jsem feederovy analfabet.
Místa na mníky
30.11.2009 | Kantik | Dravci | 3.550 zobrazení | 14 odpovědí
Zdravím všechny rybáře. Mám připravené 2 feedrové pruty, vlasce 0,20 mm, rousnice a rybky a chci vyrazit tento víkend, tedy 5 a 6 prosince na mníky. Jenže nevím kam. Na mých oblíbených revírech evidentně nejsou a tak se chci zeptat, kam mám jít. Čím blíže to bude k Jindřichohradeckému okresu v Jihočeském kraji, tím lépe.
Jak to zatím vypadá s dravcema
29.9.2005 | Rduz | Domácí revíry | 3.549 zobrazení | 18 odpovědí
Chtěl bych se Vás všech zeptat, co říkáte na letošní dravčí sezonu, já osobně jsem docela zklamanej a nejsem sám. V létě jsem skoro skákal po hlavě, když sem dumal v čem je problém.
Lov sumcu na podvodni splavek
23.12.2004 | Radim | Sumcařina | 3.549 zobrazení | 1 odpověď
Vase zkusenosti s lovem sumcu na podvodni splavek
lov dravcu zejmena stik na zivou rybku.
22.11.2008 | Losfedos | Ryby | 3.547 zobrazení | 8 odpovědí
lov dravcu zejmena stik na zivou rybku.je to sice ucine ale dost nesetrne k rybam oproti privlaci.na rybku se chytaji velke stiky ale i hodne malich bouzel se casto stava ze jsou dost zazrane trojhacek maj hluboko ,dost jich timto zpusobem zemre a zbytecne.neni to skoda?
OKOUN+MUSKA
10.4.2006 | komodor | Ryby | 3.547 zobrazení | 18 odpovědí
zdravim vsechny muskare chtel bych vas poprosit jak nejucineji lovit okouny na musku!jsem zacatecnik!diky za vase odpovedi