Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Kdo ma povolenku? necteno

25.3.2006 | Lukas | Ostatní nádobíčko | 3.586 zobrazení | 25 odpovědí

Máte nekdo povolenku ja ne,a to
cekam uz mesic.Chodim tam kazdej tejden a nemaji ji.Ja chci na ryby a nemuzu .TAK KDO UZ MA POVOLENKU A KDO PORAD NE A STVE HO TO?????

lov dravcu zejmena stik na zivou rybku. necteno

22.11.2008 | Losfedos | Ryby | 3.584 zobrazení | 8 odpovědí

lov dravcu zejmena stik na zivou rybku.je to sice ucine ale dost nesetrne k rybam oproti privlaci.na rybku se chytaji velke stiky ale i hodne malich bouzel se casto stava ze jsou dost zazrane trojhacek maj hluboko ,dost jich timto zpusobem zemre a zbytecne.neni to skoda?

Nosnost feederu? necteno

12.5.2005 | rybar11 | Feeder | 3.584 zobrazení | 16 odpovědí

Koupil jsem si feeder medium mikado do 90 g.

Byl jsem včera na rybách a s nejemnější špicí jsem chytal s krmítkem 15g + šrot.

Chytal jsem ve svahu a bylo mokro, takže jsem musel zvedat ulovené ryby prutem.

Nemůžu tu nejjemnější špicu zlomit, nebo je to taká guma, že to vydrží (to krmidlo i to zvedání úlovků).

Předem děkuji za odpověď, jsem feederovy analfabet.

DOBRODRUŽSTVÍ KAPŘÍKA METLÍKA necteno

7.4.2011 | Pstrouzek | Úspěchy | 3.582 zobrazení | 1 odpověď

Na začátku tohoto roku mi vyšla knížka o kapříkovi Metlíkovi. Jsou to příběhy kapříka Metlíka a jeho kamarádů, které prožívá potom, co ho rybáři z malého chovného rybníčka vysadí do veliké přehrady. Je to knížka pro děti od 5 – 99 let a měla by být k dostání v knihkupectvích po celé ČR. Zajímá mě, jestli už jste se s ní setkali a co na ni říkáte. Nějaké informace o ní můžete nalézt i na stránkách www.kaprikmetlik.cz

Ví nekdo Revír na kapry a stiky ??? Dik moc .. necteno

25.8.2005 | Hosty | Domácí revíry | 3.582 zobrazení | 14 odpovědí

Ví nekdo Revír na kapry a stiky ??? Severní cechy .. stredni cechy ..

Darkovske moře necteno

7.6.2009 | okoun27 | Ostatní ryby | 3.580 zobrazení | 2 odpovědi

Ahoj chtěl bych se zeptat jestli někdo nechytá na tomto revíru…nebo jestli nemá jiný název..popřípadě kde se nachází vím jenom něco že je v karviné..jaké tam mate úlovky díky všem za poskytnuté informace

Koupě nových teleskopů necteno

14.6.2007 | sasoun | Pruty | 3.580 zobrazení | 25 odpovědí

Ahoj, chtěl bych zakoupit levné teleskopy převážně na menší vody.Cílová ryba: kapr, bílá ryba a jiné. Mohli byste poradit jakým směrem se mám ubírat. Díky předem za reakce a odpovědi.

OKOUN+MUSKA necteno

10.4.2006 | komodor | Ryby | 3.580 zobrazení | 18 odpovědí

zdravim vsechny muskare chtel bych vas poprosit jak nejucineji lovit okouny na musku!jsem zacatecnik!diky za vase odpovedi

Feeder a nástrahy necteno

18.5.2004 | novis | Feeder | 3.579 zobrazení | 6 odpovědí

Jaké barvě a příchuti dáváte přednost v úpravě krup,pšenice a kukuřice,popř. kterými výrobky to provádíte?

Noční přívlač necteno

23.8.2006 | Kosmik | Přívlač | 3.577 zobrazení | 17 odpovědí

Chtěl bych se zeptat, jak vláčíte pří noční přívlači, jestli pouštíte nástrahu až na dno nebo pouze trochu pod hladinu?

Revír v Libni necteno

5.11.2009 | voltor | Domácí revíry | 3.576 zobrazení | 21 odpovědí

Prosím vás co je za revír :Vtava nebo Rokytka v Libni .Je to to rameno u bývalých loděnic.,Stěhuji se do Prahy a byl bych rád za nějaké informace o tomto revíru.Děkuji

Jak odělit díly prutu od sebe :D :( ? Prosím necteno

25.5.2006 | DEATH | Ryby | 3.576 zobrazení | 17 odpovědí

Mno tak jsem minulou rybačku spojil svůj dvojdílnej prut a ejhle už rozebrat nejde.. Nemáte nějakej fígl prosím ? Je to sice kšunt za pár šlupů od Byronu, ale přece jen mám k němu vztah, protože to byl můj první prut. Děkuji všem ! Death

Berkley Cherywod - očka necteno

19.12.2005 | Prutos | Pruty | 3.576 zobrazení | 14 odpovědí

Všiml jsem si, že dost lidí si u cherywooda ztěžuje na prořezávání oček,tak bych to rád shrnul do diskuze. Jak to máte vy? Prořezává se vám jen koncové? A jak tyto pruty hodnotíe?

Pelety necteno

26.9.2006 | Carpboy | Ryby | 3.575 zobrazení | 14 odpovědí

Pokud máte zkušenosti s loven na tu to nástrahu tak prosím poradte!

MALÉ RYBÁŘSKÉ ZÁVODY necteno

10.3.2006 | tevis | Domácí revíry | 3.575 zobrazení | 10 odpovědí

Vkládejte informace o termínech rybářských závodů . Na netu není všechno.

pŕívlačový prut necteno

21.11.2016 | Kristýna | Přívlač | 3.574 zobrazení | 8 odpovědí | upravit

Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Přítel si zlomil přívlačový prut a chtěla bych mu na vánoce pořídit nový. Bohužel se v tom vůbec nevyznám, tak bych vás chtěla poprosit o nějaký tip na přívlačový prut. Na internetu jich je strašná spousta a vůbec si nevím rady. Chtěla bych za něj dát tak kolem těch 1500,–. Děkuji za každý tip i radu.

chytáte koljušky tříostné na splávek? necteno

19.2.2008 | cercer | Lososovité ryby | 3.573 zobrazení | 16 odpovědí

Chytáte koljušky tříostné na mušky nebo na třpytku? Jakou největší máte?? :-)))HaDe promiň!!

Nová vyhláška necteno

7.5.2004 | Dědek | Ryby | 3.573 zobrazení | 11 odpovědí

Jak je to teda vlastně s vláčkou podle nové vyhlášky?

Technika lovu přívlačí necteno

19.11.2006 | Kubajs | Přívlač | 3.572 zobrazení | 6 odpovědí

Jak tahate woblery,rotac­ky,plandy,gumy atd. Díky

Slepé rameno - Vltava u Libeňského mostu necteno

13.7.2009 | hulibrk | Domácí revíry | 3.569 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravím všechny..víte někdo něco o slepém ramenu Vltavy u Libeňského mostu po pravé straně? Dnes jsem jel kolem a vypadá to tam pěkně..