Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Darkovske moře necteno

7.6.2009 | okoun27 | Ostatní ryby | 3.499 zobrazení | 2 odpovědi

Ahoj chtěl bych se zeptat jestli někdo nechytá na tomto revíru…nebo jestli nemá jiný název..popřípadě kde se nachází vím jenom něco že je v karviné..jaké tam mate úlovky díky všem za poskytnuté informace

Jak vypadá Skalka u Chebu? necteno

8.8.2015 | rockDJ | Domácí revíry | 3.498 zobrazení | 3 odpovědi

Chystám se po letech navštívit na týden Cheb a okolí. Jak to prosím, vypadá s rybařinou na Skalce po tom všem napouštění a vypouštění?

MALÉ RYBÁŘSKÉ ZÁVODY necteno

10.3.2006 | tevis | Domácí revíry | 3.498 zobrazení | 10 odpovědí

Vkládejte informace o termínech rybářských závodů . Na netu není všechno.

Feeder Esox Evolution Carp 360 necteno

20.8.2008 | MaReK_93 | Pruty | 3.496 zobrazení | 6 odpovědí

mate niekto tento prut??? ak ano ak e mate s nim skusenosti ?? ak ho nemate tak napiste aspon co si o nom myslite 8oDD…diki

MO ČRS Tábor necteno

8.2.2006 | Lerak | Ryby | 3.496 zobrazení | 5 odpovědí

Blíží se doba výroční členské schůze MO… Prosím „tábority“, aby se vyjádřili k dosavadnímu fungování MO, jaké mají požadavky na nový výbor MO který budou na výročce volit,připomínky vůči celému svazu apod. Prosím jen o konstruktivní návrhy a připomínky – případné nevhodné projevy budou odstraněny. Díky !

Echolot Lowrance ELITE 5X DSI necteno

7.1.2013 | Marko | Sumcařina | 3.495 zobrazení | žádná odpověď | upravit

Zdravim všechny…Mam zajem o koupi tohoto echolotu tak jsem se chtel zeptat zda s tim uzž měl někdo z vás zkušenost…a jestli ano tak jaky mate na nazor..

Veselé příhody z nočních lovů rousnic necteno

17.5.2007 | paccco | Tipy & triky | 3.493 zobrazení | 17 odpovědí

Jsou to tak tři roky zpátky,co na mě někdo zavolal PČR,že lezu v noci v keřích na sídlišti.Občane co tady děláte?Sbírám rousnice!A co to je? Zněla odpověď!!Občanský průkaz atd atd.To bylo teda vysvětlování.Za necelý měsíc se mě to stalo znovu,tentokrát Městká Policie!!!!Tak mě tak napadlo,jestli se to může stát jenom mě nebo se vám stalo něco podobného?

Pelety necteno

26.9.2006 | Carpboy | Ryby | 3.493 zobrazení | 14 odpovědí

Pokud máte zkušenosti s loven na tu to nástrahu tak prosím poradte!

Feeder a nástrahy necteno

18.5.2004 | novis | Feeder | 3.493 zobrazení | 6 odpovědí

Jaké barvě a příchuti dáváte přednost v úpravě krup,pšenice a kukuřice,popř. kterými výrobky to provádíte?

novinka od Savage Gear necteno

13.11.2011 | svery | Dravci | 3.492 zobrazení | 9 odpovědí

Ahoj máte někdo zkušenost s těmito nástrahami? http://www.youtube.com/watch?…

Slepé rameno - Vltava u Libeňského mostu necteno

13.7.2009 | hulibrk | Domácí revíry | 3.491 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravím všechny..víte někdo něco o slepém ramenu Vltavy u Libeňského mostu po pravé straně? Dnes jsem jel kolem a vypadá to tam pěkně..

zlomený prut necteno

14.6.2010 | runcajs | Přívlač | 3.486 zobrazení | 13 odpovědí

čáu, mám takovej problémek.. mám prut jaxo perseus 1.9m do 9g a podařilo se mi zlomit vrchní díl prutu.. zajímalo by mě jak bych to mohl vyřešit protože si nevím rady… díky

Koupě nových teleskopů necteno

14.6.2007 | sasoun | Pruty | 3.485 zobrazení | 25 odpovědí

Ahoj, chtěl bych zakoupit levné teleskopy převážně na menší vody.Cílová ryba: kapr, bílá ryba a jiné. Mohli byste poradit jakým směrem se mám ubírat. Díky předem za reakce a odpovědi.

Jak odělit díly prutu od sebe :D :( ? Prosím necteno

25.5.2006 | DEATH | Ryby | 3.485 zobrazení | 17 odpovědí

Mno tak jsem minulou rybačku spojil svůj dvojdílnej prut a ejhle už rozebrat nejde.. Nemáte nějakej fígl prosím ? Je to sice kšunt za pár šlupů od Byronu, ale přece jen mám k němu vztah, protože to byl můj první prut. Děkuji všem ! Death

Nová vyhláška necteno

7.5.2004 | Dědek | Ryby | 3.485 zobrazení | 11 odpovědí

Jak je to teda vlastně s vláčkou podle nové vyhlášky?

chatka mušov necteno

17.1.2016 | lades37 | Domácí revíry | 3.482 zobrazení | 1 odpověď | upravit

Zdarec, nevi nekdo o chatce na cca. tyden v lete. Co nejblize u vody ,oblast Musov

Nutrigga necteno

18.7.2006 | J.I.M. | Kaprařina | 3.482 zobrazení | 2 odpovědi

Měl bych dotaz , Máte někdo zkušenosti s bojlim této značky?Já zkoušel klobásu a lososa ale z 10 kaprů jen jeden na nutriggu a zbytek na eurobaits. navíc na sáčku je napsáno že je opatřen patentovaným zipovým uzávěrem ale sáček je jen prostě svařen. Tak nevím jestli jde o plagiát nebo co.

Naviják bojová brzda necteno

24.5.2006 | sharkcom | Feeder | 3.482 zobrazení | 9 odpovědí

Pokukuji po navijáku s bojovou brzdou na feeder. Líbí se mi cormoran Antera Pro-3Ai 35. Jaký je váš názor, nebo jde sehnat za ty peníze něco jinýho? dík

Pstruhová řeka (soukromá) necteno

28.3.2008 | Piranha | Domácí revíry | 3.481 zobrazení | 11 odpovědí

Cus lidi, 16teho chci jet s kamosem na pstruhovou vodu, mame ale mimopstruhove povolenky a tak hledame bud revir kde se da zakoupit nejaka hostovacka, nebo usek reky kterej se da zaplatit jako soukroma voda.Takova voda je v Susici na Otave, ale nevime jestli se tam smi chytat, protoze je tam plno omezeni a tak.Nejlepe by byly kraje jihiceske, nebo lepe zapadoceske.Dik.

Říční kapři jak na ně! necteno

13.7.2006 | Carpboy | Kaprařina | 3.481 zobrazení | 12 odpovědí

Poradtě nezkušeným kaprařům jak na říční kapry!(jak krmit,montáže,nás­trahy a návnady…)