Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Darkovske moře
7.6.2009 | okoun27 | Ostatní ryby | 3.499 zobrazení | 2 odpovědi
Ahoj chtěl bych se zeptat jestli někdo nechytá na tomto revíru…nebo jestli nemá jiný název..popřípadě kde se nachází vím jenom něco že je v karviné..jaké tam mate úlovky díky všem za poskytnuté informace
Jak vypadá Skalka u Chebu?
8.8.2015 | rockDJ | Domácí revíry | 3.498 zobrazení | 3 odpovědi
Chystám se po letech navštívit na týden Cheb a okolí. Jak to prosím, vypadá s rybařinou na Skalce po tom všem napouštění a vypouštění?
MALÉ RYBÁŘSKÉ ZÁVODY
10.3.2006 | tevis | Domácí revíry | 3.498 zobrazení | 10 odpovědí
Vkládejte informace o termínech rybářských závodů . Na netu není všechno.
Feeder Esox Evolution Carp 360
20.8.2008 | MaReK_93 | Pruty | 3.496 zobrazení | 6 odpovědí
mate niekto tento prut??? ak ano ak e mate s nim skusenosti ?? ak ho nemate tak napiste aspon co si o nom myslite 8oDD…diki
MO ČRS Tábor
8.2.2006 | Lerak | Ryby | 3.496 zobrazení | 5 odpovědí
Blíží se doba výroční členské schůze MO… Prosím „tábority“, aby se vyjádřili k dosavadnímu fungování MO, jaké mají požadavky na nový výbor MO který budou na výročce volit,připomínky vůči celému svazu apod. Prosím jen o konstruktivní návrhy a připomínky – případné nevhodné projevy budou odstraněny. Díky !
Echolot Lowrance ELITE 5X DSI
7.1.2013 | Marko | Sumcařina | 3.495 zobrazení | žádná odpověď | upravit
Zdravim všechny…Mam zajem o koupi tohoto echolotu tak jsem se chtel zeptat zda s tim uzž měl někdo z vás zkušenost…a jestli ano tak jaky mate na nazor..
Veselé příhody z nočních lovů rousnic
17.5.2007 | paccco | Tipy & triky | 3.493 zobrazení | 17 odpovědí
Jsou to tak tři roky zpátky,co na mě někdo zavolal PČR,že lezu v noci v keřích na sídlišti.Občane co tady děláte?Sbírám rousnice!A co to je? Zněla odpověď!!Občanský průkaz atd atd.To bylo teda vysvětlování.Za necelý měsíc se mě to stalo znovu,tentokrát Městká Policie!!!!Tak mě tak napadlo,jestli se to může stát jenom mě nebo se vám stalo něco podobného?
Pelety
26.9.2006 | Carpboy | Ryby | 3.493 zobrazení | 14 odpovědí
Pokud máte zkušenosti s loven na tu to nástrahu tak prosím poradte!
Feeder a nástrahy
18.5.2004 | novis | Feeder | 3.493 zobrazení | 6 odpovědí
Jaké barvě a příchuti dáváte přednost v úpravě krup,pšenice a kukuřice,popř. kterými výrobky to provádíte?
novinka od Savage Gear
13.11.2011 | svery | Dravci | 3.492 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj máte někdo zkušenost s těmito nástrahami? http://www.youtube.com/watch?…
Slepé rameno - Vltava u Libeňského mostu
13.7.2009 | hulibrk | Domácí revíry | 3.491 zobrazení | 4 odpovědi
Zdravím všechny..víte někdo něco o slepém ramenu Vltavy u Libeňského mostu po pravé straně? Dnes jsem jel kolem a vypadá to tam pěkně..
zlomený prut
14.6.2010 | runcajs | Přívlač | 3.486 zobrazení | 13 odpovědí
čáu, mám takovej problémek.. mám prut jaxo perseus 1.9m do 9g a podařilo se mi zlomit vrchní díl prutu.. zajímalo by mě jak bych to mohl vyřešit protože si nevím rady… díky
Koupě nových teleskopů
14.6.2007 | sasoun | Pruty | 3.485 zobrazení | 25 odpovědí
Ahoj, chtěl bych zakoupit levné teleskopy převážně na menší vody.Cílová ryba: kapr, bílá ryba a jiné. Mohli byste poradit jakým směrem se mám ubírat. Díky předem za reakce a odpovědi.
Jak odělit díly prutu od sebe :D :( ? Prosím
25.5.2006 | DEATH | Ryby | 3.485 zobrazení | 17 odpovědí
Mno tak jsem minulou rybačku spojil svůj dvojdílnej prut a ejhle už rozebrat nejde.. Nemáte nějakej fígl prosím ? Je to sice kšunt za pár šlupů od Byronu, ale přece jen mám k němu vztah, protože to byl můj první prut. Děkuji všem ! Death
Nová vyhláška
7.5.2004 | Dědek | Ryby | 3.485 zobrazení | 11 odpovědí
Jak je to teda vlastně s vláčkou podle nové vyhlášky?
chatka mušov
17.1.2016 | lades37 | Domácí revíry | 3.482 zobrazení | 1 odpověď | upravit
Zdarec, nevi nekdo o chatce na cca. tyden v lete. Co nejblize u vody ,oblast Musov
Nutrigga
18.7.2006 | J.I.M. | Kaprařina | 3.482 zobrazení | 2 odpovědi
Měl bych dotaz , Máte někdo zkušenosti s bojlim této značky?Já zkoušel klobásu a lososa ale z 10 kaprů jen jeden na nutriggu a zbytek na eurobaits. navíc na sáčku je napsáno že je opatřen patentovaným zipovým uzávěrem ale sáček je jen prostě svařen. Tak nevím jestli jde o plagiát nebo co.
Naviják bojová brzda
24.5.2006 | sharkcom | Feeder | 3.482 zobrazení | 9 odpovědí
Pokukuji po navijáku s bojovou brzdou na feeder. Líbí se mi cormoran Antera Pro-3Ai 35. Jaký je váš názor, nebo jde sehnat za ty peníze něco jinýho? dík
Pstruhová řeka (soukromá)
28.3.2008 | Piranha | Domácí revíry | 3.481 zobrazení | 11 odpovědí
Cus lidi, 16teho chci jet s kamosem na pstruhovou vodu, mame ale mimopstruhove povolenky a tak hledame bud revir kde se da zakoupit nejaka hostovacka, nebo usek reky kterej se da zaplatit jako soukroma voda.Takova voda je v Susici na Otave, ale nevime jestli se tam smi chytat, protoze je tam plno omezeni a tak.Nejlepe by byly kraje jihiceske, nebo lepe zapadoceske.Dik.
Říční kapři jak na ně!
13.7.2006 | Carpboy | Kaprařina | 3.481 zobrazení | 12 odpovědí
Poradtě nezkušeným kaprařům jak na říční kapry!(jak krmit,montáže,nástrahy a návnady…)