Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
novinka od Savage Gear
13.11.2011 | svery | Dravci | 3.643 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj máte někdo zkušenost s těmito nástrahami? http://www.youtube.com/watch?…
Kdo ma povolenku?
25.3.2006 | Lukas | Ostatní nádobíčko | 3.643 zobrazení | 25 odpovědí
Máte nekdo povolenku ja ne,a to
cekam uz mesic.Chodim tam kazdej tejden a nemaji ji.Ja chci na ryby a nemuzu
.TAK KDO UZ MA POVOLENKU A KDO PORAD NE A STVE HO TO?????
Twistery Orka
29.1.2005 | Tomash | Ostatní nádobíčko | 3.642 zobrazení | 6 odpovědí
Máte někdo nějaké zkušenosti s lovem na tyto gumy? Jak se vodí, napichují, jaké barvy… atd. Předem děkuji. Tomash*
Jak to zatím vypadá s dravcema
29.9.2005 | Rduz | Domácí revíry | 3.640 zobrazení | 18 odpovědí
Chtěl bych se Vás všech zeptat, co říkáte na letošní dravčí sezonu, já osobně jsem docela zklamanej a nejsem sám. V létě jsem skoro skákal po hlavě, když sem dumal v čem je problém.
pŕívlačový prut
21.11.2016 | Kristýna | Přívlač | 3.637 zobrazení | 8 odpovědí | upravit
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Přítel si zlomil přívlačový prut a chtěla bych mu na vánoce pořídit nový. Bohužel se v tom vůbec nevyznám, tak bych vás chtěla poprosit o nějaký tip na přívlačový prut. Na internetu jich je strašná spousta a vůbec si nevím rady. Chtěla bych za něj dát tak kolem těch 1500,–. Děkuji za každý tip i radu.
Tření duháků
10.6.2005 | Dědek | Lososovité ryby | 3.637 zobrazení | 5 odpovědí
Do dnešního dne jsem žil v domění, že duhák se v našich vodách nevytírá. Jaké bylo mé překvapení, když mi známý a velice dobrý rybář zdělil, že mluvil s vedoucím ústavu rybářství na MZLU a ten mu řek, že to tak nemusí být a vede se na toto téma výzkum. Tak co, co na to říká chytejácké osazenstvo?
Lov sumcu na podvodni splavek
23.12.2004 | Radim | Sumcařina | 3.636 zobrazení | 1 odpověď
Vase zkusenosti s lovem sumcu na podvodni splavek
DOBRODRUŽSTVÍ KAPŘÍKA METLÍKA
7.4.2011 | Pstrouzek | Úspěchy | 3.635 zobrazení | 1 odpověď
Na začátku tohoto roku mi vyšla knížka o kapříkovi Metlíkovi. Jsou to příběhy kapříka Metlíka a jeho kamarádů, které prožívá potom, co ho rybáři z malého chovného rybníčka vysadí do veliké přehrady. Je to knížka pro děti od 5 – 99 let a měla by být k dostání v knihkupectvích po celé ČR. Zajímá mě, jestli už jste se s ní setkali a co na ni říkáte. Nějaké informace o ní můžete nalézt i na stránkách www.kaprikmetlik.cz
zlomený prut
14.6.2010 | runcajs | Přívlač | 3.634 zobrazení | 13 odpovědí
čáu, mám takovej problémek.. mám prut jaxo perseus 1.9m do 9g a podařilo se mi zlomit vrchní díl prutu.. zajímalo by mě jak bych to mohl vyřešit protože si nevím rady… díky
lov dravcu zejmena stik na zivou rybku.
22.11.2008 | Losfedos | Ryby | 3.634 zobrazení | 8 odpovědí
lov dravcu zejmena stik na zivou rybku.je to sice ucine ale dost nesetrne k rybam oproti privlaci.na rybku se chytaji velke stiky ale i hodne malich bouzel se casto stava ze jsou dost zazrane trojhacek maj hluboko ,dost jich timto zpusobem zemre a zbytecne.neni to skoda?
Chystáte se letos na mníky.
19.10.2005 | Padis | Ostatní ryby | 3.634 zobrazení | 14 odpovědí
Chci se o mě pokusit. Máte s chytáním mníků zkušenosti. Je lepší nástraha rybka nebo žížala.
dravci na rece jihlave 13 a 14
22.6.2007 | Vlky | Dravci | 3.633 zobrazení | 16 odpovědí
Nazdar, nevite nekdo jestli jsou nejaky dravci na jihlave 13 a 14??? kdyztak piste
Nosnost feederu?
12.5.2005 | rybar11 | Feeder | 3.633 zobrazení | 16 odpovědí
Koupil jsem si feeder medium mikado do 90 g.
Byl jsem včera na rybách a s nejemnější špicí jsem chytal s krmítkem 15g + šrot.
Chytal jsem ve svahu a bylo mokro, takže jsem musel zvedat ulovené ryby prutem.
Nemůžu tu nejjemnější špicu zlomit, nebo je to taká guma, že to vydrží (to krmidlo i to zvedání úlovků).
Předem děkuji za odpověď, jsem feederovy analfabet.
krmeni boilisem
4.7.2004 | spinningman | Kaprařina | 3.633 zobrazení | 4 odpovědi
zacinam se ted vic venovat kaprarine a zkusit boilis. ale nevim jak mam krmit. na reviru kde hodlam lovit moc ryby boilis neznaji. jedna se o 2 hektarovi rybnicek. piskove dno,hodne bilich ryb. a kde mam krmit jetsli na hrane nebo nekde jinde. vsem diky
Noční přívlač
23.8.2006 | Kosmik | Přívlač | 3.632 zobrazení | 17 odpovědí
Chtěl bych se zeptat, jak vláčíte pří noční přívlači, jestli pouštíte nástrahu až na dno nebo pouze trochu pod hladinu?
MALÉ RYBÁŘSKÉ ZÁVODY
10.3.2006 | tevis | Domácí revíry | 3.632 zobrazení | 10 odpovědí
Vkládejte informace o termínech rybářských závodů . Na netu není všechno.
SUMEC - vhodné lovné místo
1.3.2006 | marin | Sumcařina | 3.631 zobrazení | 12 odpovědí
Poraďte prosím, kam umístit bojku na konkrétním místě (více foto) na UN Orlík, parametry: prudký spád do hloubky ,max. hloubka až 50m, šířka toku 320m, koryto je cca 20–30m od protějšího břehu. Podle čeho mám zvolit vhodné místo? Má význam chytat 25m od břehu (dle RŘ),když koryto je až na druhé straně? Budu mít šanci? Přivítám jakékoliv rady.Děkuji
Ví nekdo Revír na kapry a stiky ??? Dik moc ..
25.8.2005 | Hosty | Domácí revíry | 3.631 zobrazení | 14 odpovědí
Ví nekdo Revír na kapry a stiky ??? Severní cechy .. stredni cechy ..
Naviják bojová brzda
24.5.2006 | sharkcom | Feeder | 3.630 zobrazení | 9 odpovědí
Pokukuji po navijáku s bojovou brzdou na feeder. Líbí se mi cormoran Antera Pro-3Ai 35. Jaký je váš názor, nebo jde sehnat za ty peníze něco jinýho? dík
Berkley Cherywod - očka
19.12.2005 | Prutos | Pruty | 3.629 zobrazení | 14 odpovědí
Všiml jsem si, že dost lidí si u cherywooda ztěžuje na prořezávání oček,tak bych to rád shrnul do diskuze. Jak to máte vy? Prořezává se vám jen koncové? A jak tyto pruty hodnotíe?