Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Nutrigga
18.7.2006 | J.I.M. | Kaprařina | 3.569 zobrazení | 2 odpovědi
Měl bych dotaz , Máte někdo zkušenosti s bojlim této značky?Já zkoušel klobásu a lososa ale z 10 kaprů jen jeden na nutriggu a zbytek na eurobaits. navíc na sáčku je napsáno že je opatřen patentovaným zipovým uzávěrem ale sáček je jen prostě svařen. Tak nevím jestli jde o plagiát nebo co.
Feeder Esox Evolution Carp 360
20.8.2008 | MaReK_93 | Pruty | 3.567 zobrazení | 6 odpovědí
mate niekto tento prut??? ak ano ak e mate s nim skusenosti ?? ak ho nemate tak napiste aspon co si o nom myslite 8oDD…diki
Naviják bojová brzda
24.5.2006 | sharkcom | Feeder | 3.567 zobrazení | 9 odpovědí
Pokukuji po navijáku s bojovou brzdou na feeder. Líbí se mi cormoran Antera Pro-3Ai 35. Jaký je váš názor, nebo jde sehnat za ty peníze něco jinýho? dík
DAIWA - CROSSFIRE X 4000,
14.12.2010 | jezek | Navijáky | 3.566 zobrazení | 2 odpovědi
zdravím všechny rybáře :) Měl bych dotaz, koupil jsem si navijáky shakespeary cypry 6000 a udělal sem chybu…přijdou mi dost těžké a velké a mají docela těžký chod (když navíjím tak divně vrní), četl jsem na ně samou kritiku (bohužel až když sem je měl doma) Takže bych je chtěl vyměnit za DAIWA – CROSSFIRE X 4000. A proto bych se chtěl zeptat co si o DAIWA – CROSSFIRE navijácích myslíte? Jsou spolehlivější? Budu moc rád za každou odpověď. Díky
zlomený prut
14.6.2010 | runcajs | Přívlač | 3.566 zobrazení | 13 odpovědí
čáu, mám takovej problémek.. mám prut jaxo perseus 1.9m do 9g a podařilo se mi zlomit vrchní díl prutu.. zajímalo by mě jak bych to mohl vyřešit protože si nevím rady… díky
čím podložit pletenku?
29.6.2009 | peet26 | Sumcařina | 3.564 zobrazení | 10 odpovědí | upravit
Zajímalo by mě, čím kdo podkládáte pletenku proti prokluzu,na multíku bez očka na cívce.. Já dával tenký molitan, ale když jsem ji chtěl otočit, zjistil jsem že je pletenka zničená:(
Úlovky na Hitře 2005
9.5.2005 | glajza | Rybaření v zahraničí | 3.562 zobrazení | žádná odpověď
Jak to vypadá letos v Norsku na ostrově Hitra? Myslím tím, zada je tam slušná rybačka. Může mě někdo napsat kdo tam byl v dubnu 2005 ?.,díky.
vyjasneni pojmu
11.10.2008 | salfi | Legislativa | 3.559 zobrazení | 22 odpovědí
ahoj, muzete mi nekdo vyjasnit osvojeni ryby? Pokud chytnu napr. 2 kapry, dam si je do vezirku, musim je ihned zapsat, tim padem musim ukoncit pro ten den lov? nebo mohu chytat dal s tim, ze si uz nemohu zadneho nechat? a nebo pokud chytnu tretiho, mohu si vybrat, ktere dva z tech tri si odnesu? dekuju za objasneni
Říční kapři jak na ně!
13.7.2006 | Carpboy | Kaprařina | 3.558 zobrazení | 12 odpovědí
Poradtě nezkušeným kaprařům jak na říční kapry!(jak krmit,montáže,nástrahy a návnady…)
SUMEC - vhodné lovné místo
1.3.2006 | marin | Sumcařina | 3.558 zobrazení | 12 odpovědí
Poraďte prosím, kam umístit bojku na konkrétním místě (více foto) na UN Orlík, parametry: prudký spád do hloubky ,max. hloubka až 50m, šířka toku 320m, koryto je cca 20–30m od protějšího břehu. Podle čeho mám zvolit vhodné místo? Má význam chytat 25m od břehu (dle RŘ),když koryto je až na druhé straně? Budu mít šanci? Přivítám jakékoliv rady.Děkuji
MO ČRS Tábor
8.2.2006 | Lerak | Ryby | 3.556 zobrazení | 5 odpovědí
Blíží se doba výroční členské schůze MO… Prosím „tábority“, aby se vyjádřili k dosavadnímu fungování MO, jaké mají požadavky na nový výbor MO který budou na výročce volit,připomínky vůči celému svazu apod. Prosím jen o konstruktivní návrhy a připomínky – případné nevhodné projevy budou odstraněny. Díky !
Jaké twistery používáte?
28.7.2004 | | Ostatní nádobíčko | 3.556 zobrazení | 14 odpovědí | upravit
Jakou vel. a barvu gum používáte na různé druhy ryb? Viděl jsem kupovat v obchodě twistera 15 cm úplně bílého. Několik kusů a nevím, na jakou rybu ho může dotyčný použít? Beru délku celé gumy i s ocáskem. Sám používám světle hnědé a žluté v délce 4–6cm na okouny.
Dalešice(Dallas)
17.7.2007 | Mal | Domácí revíry | 3.554 zobrazení | 28 odpovědí
Nevite někdo jak to bere v techto vedrech na dallasu. Např. pod čiměří, a pod Koněšínem? Dík za info
Okuma Titus Gold nebo Penn GLD50 II Graph-Lite Lever Drag Re
1.1.2008 | pjontrek | Navijáky | 3.552 zobrazení | 2 odpovědi
Jaky byste zvolili? Uprednostnujete celokovove multaky? Jaky prumer snury byste zvolili a kolik metru by melo byt na civce? Chtel bych to na chytani jak u nas tak i v zahranici. Predem dekuju za odpovedi.
Pstruhová řeka (soukromá)
28.3.2008 | Piranha | Domácí revíry | 3.551 zobrazení | 11 odpovědí
Cus lidi, 16teho chci jet s kamosem na pstruhovou vodu, mame ale mimopstruhove povolenky a tak hledame bud revir kde se da zakoupit nejaka hostovacka, nebo usek reky kterej se da zaplatit jako soukroma voda.Takova voda je v Susici na Otave, ale nevime jestli se tam smi chytat, protoze je tam plno omezeni a tak.Nejlepe by byly kraje jihiceske, nebo lepe zapadoceske.Dik.
Parťák na kaprařinu!!
13.12.2013 | papiksk12 | Kaprařina | 3.550 zobrazení | 27 odpovědí
Ahoj hledám parťáka na výpravy. Najde se tu nějaký kolem Milevska nebo Tábora?
Veletrh outdoorového vybavení
22.3.2011 | cercer | Výstavy | 3.547 zobrazení | 17 odpovědí
Nevíte náhodou někdo,kdy a kde se letos koná?Potřebuju sehnat nějaký nový stan(ne bivak)na letošní sraz,aby se mi už konečně Robur a spol nesmáli.Díky za tipy.
výbava pro začátečníka
6.3.2009 | novas32 | Muškaření | 3.547 zobrazení | 9 odpovědí
ahoj, muzete mi prosim poradit, co by mela obsahovat zakladni vybava na muskareni? rad bych s muskarenim zacal, zkusenosti ale zadne nemam a tedy ani nevim, co poridit. jaky prut, navijak, snury, nejake zakladni typy musek atd. dekuju za rady
alkohol?
14.12.2007 | rgb23 | Ryby | 3.547 zobrazení | 26 odpovědí
omlouvám se všem za minulost, ale dneska se konečně upíjím
Jak na KAPRA v zimním období ???
25.11.2010 | Jaroslav001 | Kaprařina | 3.544 zobrazení | 4 odpovědi
Zdravím všechny kapraře. Začínám po 9-ti leté pauze opět rybařit a
zajímalo by mě, jaká návnada, nástraha a rybolovná technika je v tomto
ročním obdobý nejúčinější na:
Řece ?
Rybníku ?
Přehradě ?
Předem mockrát děkuji za rady.