Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Feeder a nástrahy necteno

18.5.2004 | novis | Feeder | 3.627 zobrazení | 6 odpovědí

Jaké barvě a příchuti dáváte přednost v úpravě krup,pšenice a kukuřice,popř. kterými výrobky to provádíte?

alkohol? necteno

14.12.2007 | rgb23 | Ryby | 3.626 zobrazení | 26 odpovědí

omlouvám se všem za minulost, ale dneska se konečně upíjím

Nutrigga necteno

18.7.2006 | J.I.M. | Kaprařina | 3.625 zobrazení | 2 odpovědi

Měl bych dotaz , Máte někdo zkušenosti s bojlim této značky?Já zkoušel klobásu a lososa ale z 10 kaprů jen jeden na nutriggu a zbytek na eurobaits. navíc na sáčku je napsáno že je opatřen patentovaným zipovým uzávěrem ale sáček je jen prostě svařen. Tak nevím jestli jde o plagiát nebo co.

Okuma Titus Gold nebo Penn GLD50 II Graph-Lite Lever Drag Re necteno

1.1.2008 | pjontrek | Navijáky | 3.624 zobrazení | 2 odpovědi

Jaky byste zvolili? Uprednostnujete celokovove multaky? Jaky prumer snury byste zvolili a kolik metru by melo byt na civce? Chtel bych to na chytani jak u nas tak i v zahranici. Predem dekuju za odpovedi.

Technika lovu přívlačí necteno

19.11.2006 | Kubajs | Přívlač | 3.623 zobrazení | 6 odpovědí

Jak tahate woblery,rotac­ky,plandy,gumy atd. Díky

Parťák na kaprařinu!! necteno

13.12.2013 | papiksk12 | Kaprařina | 3.621 zobrazení | 27 odpovědí

Ahoj hledám parťáka na výpravy. Najde se tu nějaký kolem Milevska nebo Tábora?

čím podložit pletenku? necteno

29.6.2009 | peet26 | Sumcařina | 3.621 zobrazení | 10 odpovědí | upravit

Zajímalo by mě, čím kdo podkládáte pletenku proti prokluzu,na multíku bez očka na cívce.. Já dával tenký molitan, ale když jsem ji chtěl otočit, zjistil jsem že je pletenka zničená:(

Pelety necteno

26.9.2006 | Carpboy | Ryby | 3.621 zobrazení | 14 odpovědí

Pokud máte zkušenosti s loven na tu to nástrahu tak prosím poradte!

vyjasneni pojmu necteno

11.10.2008 | salfi | Legislativa | 3.620 zobrazení | 22 odpovědí

ahoj, muzete mi nekdo vyjasnit osvojeni ryby? Pokud chytnu napr. 2 kapry, dam si je do vezirku, musim je ihned zapsat, tim padem musim ukoncit pro ten den lov? nebo mohu chytat dal s tim, ze si uz nemohu zadneho nechat? a nebo pokud chytnu tretiho, mohu si vybrat, ktere dva z tech tri si odnesu? dekuju za objasneni

Jaké twistery používáte? necteno

28.7.2004 | | Ostatní nádobíčko | 3.618 zobrazení | 14 odpovědí | upravit

Jakou vel. a barvu gum používáte na různé druhy ryb? Viděl jsem kupovat v obchodě twistera 15 cm úplně bílého. Několik kusů a nevím, na jakou rybu ho může dotyčný použít? Beru délku celé gumy i s ocáskem. Sám používám světle hnědé a žluté v délce 4–6cm na okouny.

Na jakou nástrahu chytáte candáty?? necteno

11.10.2005 | lov3c | Domácí revíry | 3.617 zobrazení | 13 odpovědí

Co se vám vyplatylo za nástrahu na cadáta?? roll:

prut na smacky necteno

9.2.2014 | Frysi | Přívlač | 3.615 zobrazení | 25 odpovědí

Ahoj schanim nejakej prut na smacky a pokud mozno aby se dal pouzit i na nejake woblery trpytky atd.Chtel bych s nim chytat Stiky candaty okouny na na prehradach rybnicich i na mirne tekoucich rekach.Popripade poradte i navijak.Jsem zacatecnik diky za kazdou radu.

Svratka 7-8A necteno

21.7.2012 | Martin Mošna | Úspěchy | 3.615 zobrazení | 6 odpovědí

Má někdo nejaké zkušenosti s revirem Svratka 7_8A?Mam prblem chtit kapra chtam tam jenom Amuri a Když chtím kapra tak podmíru.Poradíte?

Slepé rameno - Vltava u Libeňského mostu necteno

13.7.2009 | hulibrk | Domácí revíry | 3.614 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravím všechny..víte někdo něco o slepém ramenu Vltavy u Libeňského mostu po pravé straně? Dnes jsem jel kolem a vypadá to tam pěkně..

Veletrh outdoorového vybavení necteno

22.3.2011 | cercer | Výstavy | 3.613 zobrazení | 17 odpovědí

Nevíte náhodou někdo,kdy a kde se letos koná?Potřebuju sehnat nějaký nový stan(ne bivak)na letošní sraz,aby se mi už konečně Robur a spol nesmáli.Díky za tipy.

Feeder Esox Evolution Carp 360 necteno

20.8.2008 | MaReK_93 | Pruty | 3.613 zobrazení | 6 odpovědí

mate niekto tento prut??? ak ano ak e mate s nim skusenosti ?? ak ho nemate tak napiste aspon co si o nom myslite 8oDD…diki

naviják na vláčku necteno

3.10.2010 | pajkinc | Navijáky | 3.612 zobrazení | 28 odpovědí

Prosím o radu, potřebuji naviják na vláčku a zatím mám vybráno mezi Ryobi Zauber a Fujitsi Quartz Grey. Chtěl bych znát Vaš názory nebo Vaše zkušenosti s těmito navijáky. Nebo mi jen zkuste doporučit dle svých zkušeností jiný tak do 3.000Kč. Děkuji za Vaše reakce.

Dalešice(Dallas) necteno

17.7.2007 | Mal | Domácí revíry | 3.612 zobrazení | 28 odpovědí

Nevite někdo jak to bere v techto vedrech na dallasu. Např. pod čiměří, a pod Koněšínem? Dík za info

Nová vyhláška necteno

7.5.2004 | Dědek | Ryby | 3.612 zobrazení | 11 odpovědí

Jak je to teda vlastně s vláčkou podle nové vyhlášky?

DAIWA - CROSSFIRE X 4000, necteno

14.12.2010 | jezek | Navijáky | 3.606 zobrazení | 2 odpovědi

zdravím všechny rybáře :) Měl bych dotaz, koupil jsem si navijáky shakespeary cypry 6000 a udělal sem chybu…přijdou mi dost těžké a velké a mají docela těžký chod (když navíjím tak divně vrní), četl jsem na ně samou kritiku (bohužel až když sem je měl doma) Takže bych je chtěl vyměnit za DAIWA – CROSSFIRE X 4000. A proto bych se chtěl zeptat co si o DAIWA – CROSSFIRE navijácích myslíte? Jsou spolehlivější? Budu moc rád za každou odpověď. Díky