Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Okuma Titus Gold nebo Penn GLD50 II Graph-Lite Lever Drag Re
1.1.2008 | pjontrek | Navijáky | 3.462 zobrazení | 2 odpovědi
Jaky byste zvolili? Uprednostnujete celokovove multaky? Jaky prumer snury byste zvolili a kolik metru by melo byt na civce? Chtel bych to na chytani jak u nas tak i v zahranici. Predem dekuju za odpovedi.
alkohol?
14.12.2007 | rgb23 | Ryby | 3.462 zobrazení | 26 odpovědí
omlouvám se všem za minulost, ale dneska se konečně upíjím
Podoustev v zime
11.12.2005 | kkarlos | Bílá ryba | 3.462 zobrazení | 11 odpovědí
Mate nekdo nejake zkusenosti s lovem podoustvi v zime(to tim myslim od dneska tak do brezna)??? Ja budu lovit na mensi ricce(Uslave). Napadlo mi to tak ze sem dostal typ od znamiho ze prej v zime u nas sou tak to chci zkusit. Tak a ted radte CHYTEJACI
Plynový měchýř
16.6.2006 | Robur | Ryby | 3.461 zobrazení | 15 odpovědí
Protože mají dravci měchýř přirostlý k tělu, tak se ptám na nějaký nápad, jak ten měchýř co nejefektivněji odstranit.
RH - Redhead
21.12.2005 | RASTOK | Přívlač | 3.461 zobrazení | 28 odpovědí
RH – červená hlava a biele telo, aké máte skúsenosti s touto farbou woblerov ?
naviják na vláčku
3.10.2010 | pajkinc | Navijáky | 3.460 zobrazení | 28 odpovědí
Prosím o radu, potřebuji naviják na vláčku a zatím mám vybráno mezi Ryobi Zauber a Fujitsi Quartz Grey. Chtěl bych znát Vaš názory nebo Vaše zkušenosti s těmito navijáky. Nebo mi jen zkuste doporučit dle svých zkušeností jiný tak do 3.000Kč. Děkuji za Vaše reakce.
Dalešice(Dallas)
17.7.2007 | Mal | Domácí revíry | 3.457 zobrazení | 28 odpovědí
Nevite někdo jak to bere v techto vedrech na dallasu. Např. pod čiměří, a pod Koněšínem? Dík za info
Lov na mrtvou rybku na P revírech
13.1.2009 | albin | Legislativa | 3.456 zobrazení | 20 odpovědí
Jaký je váš názor na tuto problematiku.Nemusíte psát,že se vám to nelíbí spíš jestli má někdo nějaký erudovaný názor proč a s jakým úmyslem.Nikde jsem nenalezl vysvětlení tak kdyby byl někdo šikovnější a objevil kde najít Rozhodnutí Mze ČR č.j.2645/119–179/2000–2220.A je to jen výmysl ZČ svazu nebo i jiných?
Parťák na kaprařinu!!
13.12.2013 | papiksk12 | Kaprařina | 3.455 zobrazení | 27 odpovědí
Ahoj hledám parťáka na výpravy. Najde se tu nějaký kolem Milevska nebo Tábora?
rybářská blahopřání
27.4.2008 | monaster | chytej.cz | 3.454 zobrazení | 5 odpovědí
pánové a dámy nevíte kde sehnat rybářská přání a blahopřání? díky
Lov sumce
7.7.2005 | MichalB | Sumcařina | 3.453 zobrazení | 3 odpovědi
Uvazuji o cilenem lovu sumce. Nevim o tom prakticky nic a proto by me zajimalo, sezenu-li pouzity multik a prut celkem do 2000CZK.. Take se chci zeptat, jestli staci nastrazit rybu na jeden jednohak, nebo musim rybu prosivat a ovesovat trojhaky.. To se mi moc nelibi… Pokud nekdo poradi jaky prut a multik postaci zacatecnikovi, ktery se sumcum bude venovat okrajove, tak vase tipy uvitam diky MB..
Odra 1 jak je to s úhoři
26.12.2008 | okoun27 | Ryby | 3.451 zobrazení | 7 odpovědí
jsou na odře 1 nějací úhoři..když jo na co je chytáte položenou,plavanou..jaké nástrahy díky za odpověďi
Je lepší prut nebo bič?
20.7.2012 | Jirka996 | Ostatní nádobíčko | 3.449 zobrazení | 11 odpovědí | upravit
Čau, plánuju koupi levného biče či prutu( zhruba do 280 kč).K prutu ještě musím koupit naviják, takže minimálně + 200 kč.Bič stojí třeba 150 kč, stačí koupit olůvko,háček a vlasec a splávek a jedu, takže za 250 kč jsem kompletní.Chytávám jen na pytlačku, prosím poraďte.
Feeder a mušov??
11.2.2008 | matej | Feeder | 3.448 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravičko chci se zeptat jestli někdo chytá na feeder v okoli pasohlavek??popřípadě jaké mate zkušenosti???
Pálava
15.5.2005 | kkarlos | Domácí revíry | 3.448 zobrazení | 14 odpovědí
O prazdninách pojedem na Pálavu a já si s sebou chci vzít prut. Poraď te mi co si mám vzít s sebou jaké ryby se tam loví a na co. předem děkuji
Velká kontra malá a naopak
14.6.2005 | jake | Úspěchy | 3.446 zobrazení | 13 odpovědí
Tak mě napadlo tohle téma, když jsem na pstruhovce tudle vytáhl na 4 cm woblera asi 7 cm hrouzka . a zajímalo by mě, zda má někdo podobný kuriozní úlovek, kde byl minimální rozdíl ve velikosti mezi chycenou rybou a předloženou nástrahou nebo opačný extrém, kdy na malou nástrahu byla chycená velká ryba ?
Vše o labi
29.9.2004 | morpheus | Domácí revíry | 3.446 zobrazení | 15 odpovědí
Prosím všechny zasvěcené ,zajímá mne úsek Labe mezi Ústím a Litoměřicemi + – 5km. Zajímá mne každý postřeh. Kam na kapra? Kam na vláčku? Kam s mouchou? Kam na parmy? kam na candoše? Kde je mrtvo? tlak rybářů (nemyslím krevní ,ale návštěvnost ? Atd. Prostě zajímá mne každej centimetr tohoto úseku. Chtěl bych si rozšířit pole působnosti. Předem díky za každou radu či postřeh.
Jak lovit feederem na řece za větru???
4.9.2006 | | Feeder | 3.445 zobrazení | 15 odpovědí | upravit
Chtěl bych se zeptat jak postavit prut při lovu feederem na řece za větru.Na řece obecně platí,že musí být co nejvíce vlasce ve vzuchu aby proud vlasec neovlivňoval ,ale když fouká silný vítr??A když prut nastavim tak, aby byl těsně nad vodou tak mi špičku ohejbá proud.Zkoušel jsem použít i nejtvrdší špičku výbavy(2oz,)těžká krmítka ale nebylo to nic platné. Dík za rady.
Chytaní v Západních Čechách
29.7.2006 | Bobs | Úspěchy | 3.443 zobrazení | 10 odpovědí
Pište jake uspěchy mate Západních Čechách
Dyje 4d
21.12.2005 | kubas | Domácí revíry | 3.443 zobrazení | 3 odpovědi
Navštívily jste někdy tento revír?Prosím napište mi jak se vám tento revír líbyl a jakou technikou jste na něm lovily.