Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Odra 1 jak je to s úhoři
26.12.2008 | okoun27 | Ryby | 3.524 zobrazení | 7 odpovědí
jsou na odře 1 nějací úhoři..když jo na co je chytáte položenou,plavanou..jaké nástrahy díky za odpověďi
Na jakou nástrahu chytáte candáty??
11.10.2005 | lov3c | Domácí revíry | 3.523 zobrazení | 13 odpovědí
Co se vám vyplatylo za nástrahu na cadáta?? roll:
Je lepší prut nebo bič?
20.7.2012 | Jirka996 | Ostatní nádobíčko | 3.522 zobrazení | 11 odpovědí | upravit
Čau, plánuju koupi levného biče či prutu( zhruba do 280 kč).K prutu ještě musím koupit naviják, takže minimálně + 200 kč.Bič stojí třeba 150 kč, stačí koupit olůvko,háček a vlasec a splávek a jedu, takže za 250 kč jsem kompletní.Chytávám jen na pytlačku, prosím poraďte.
Vše o labi
29.9.2004 | morpheus | Domácí revíry | 3.522 zobrazení | 15 odpovědí
Prosím všechny zasvěcené ,zajímá mne úsek Labe mezi Ústím a Litoměřicemi + – 5km. Zajímá mne každý postřeh. Kam na kapra? Kam na vláčku? Kam s mouchou? Kam na parmy? kam na candoše? Kde je mrtvo? tlak rybářů (nemyslím krevní ,ale návštěvnost ? Atd. Prostě zajímá mne každej centimetr tohoto úseku. Chtěl bych si rozšířit pole působnosti. Předem díky za každou radu či postřeh.
Praha a Střední Čech??
17.2.2006 | Petas | Domácí revíry | 3.520 zobrazení | 21 odpovědí
Zajímalo by mě kolik je tu rybářů z Prahy a Středních čech. Ať vím na koho se mohu případně obrátit. Sám jsem přistěhovalí Pražák, narodil jsem se v Českém Bradě.
Svratka 7-8A
21.7.2012 | Martin Mošna | Úspěchy | 3.518 zobrazení | 6 odpovědí
Má někdo nejaké zkušenosti s revirem Svratka 7_8A?Mam prblem chtit kapra chtam tam jenom Amuri a Když chtím kapra tak podmíru.Poradíte?
Dyje 4,5,6,7,
21.6.2009 | Cehun | Kaprařina | 3.518 zobrazení | 6 odpovědí
Petrův zdar,chtěl bych se vydat příšti výkend na kapry na dyji,tak by mě zajímalo jestli kapři koušou.
kde chytat na Labi u Mělníku!
7.6.2007 | novacek | Domácí revíry | 3.518 zobrazení | 1 odpověď
Byl jsem s kamarádem na soutoku a nic.Jezdily jsme na pískovny a taky nic moc.Tak co by jste nám poradily.Jedeme ne kapry.Dík za každou radu.Petrův zdar.
PROBLÉMY
18.5.2004 | LOS | Navijáky | 3.518 zobrazení | 4 odpovědi
Jsem schopen sehnat v ČR smekací naviják, na který by se vešlo aspoň 320m vlasce 50
Kamarád na ryb. z Ostravy?a okolí
21.4.2005 | Ciffik | Ryby | 3.517 zobrazení | 25 odpovědí
jsem z Ostravy a na ryby chodim casto sam. chtel bych aspon parkrat si s nekym z chytejaku zachytat. pokecat, zachytat. vazne by se tu nikdo takovy kdo by si zasel na ryby nenasel? (jo a pokud vam nevadi,ze je mi 16. podminky si urcete ja se rad prizpusobim. nemusi byt nutne z Ostravy . klidne se projedeu po okolí…)
rad chytam na plavacku. ale bobkarina mi taky neni cizi
rybářská blahopřání
27.4.2008 | monaster | chytej.cz | 3.515 zobrazení | 5 odpovědí
pánové a dámy nevíte kde sehnat rybářská přání a blahopřání? díky
ANACONDA SENSIBLE TOUCH III
9.1.2013 | olda53 | Kaprařina | 3.514 zobrazení | 1 odpověď
ahoj máte někdo zkušenosti s tím to prutem nebo značkou děkuji http://www.gscarp.cz/…-13ft-3-00lb
Drzak prutu na nafukovacich clunech
1.4.2013 | pete2 | Tipy & triky | 3.513 zobrazení | 4 odpovědi
Zravim Vas, nemate nekdo zkusenosti s drzaky prutu na nafukovacich clunech typu M-Boat atp., ci nejaky domaci navod na vyrobu?
Diky za Vase nazory a rady. pete2
Jaký naviják na match prut?
11.4.2008 | Phoenix410 | Navijáky | 3.513 zobrazení | 5 odpovědí
Ahojte všeci. Hodlám si pořídit match prut od Triany – Eagle Fuji a hledám pro něj vhodný naviják. Cena navijáku by se měla pohybovat do 1700,– Při lovu hodlám používat maximální tloušťku koncového vlasce 0,18mm, ale spíše budu používat 0,14 – 0,16mm. Jestli máte někdo nějaké zkušenosti s navijákama pro match pruty tak mi prosím poraďte. Předem díky.
Přídavný trojháček
26.6.2013 | flussy | Přívlač | 3.512 zobrazení | 24 odpovědí
Zdravím, mohl by mě prosím někdo poradit kam,jak a jakým způsobem se připevní přídavný trojháček pod velkou gumovou nástrahu na jigové hlavě? Nikde jsem to tu nenašel a to jsem prolezl skoro celou encyklopedii uzlů. Ještě jsem ho nikdy nepřidával ale po zkušenostech z uplynulého víkendu není jiného východiska. Na menší velikosti gum mi ryba nereagovala a ty velke překusovala vejpůl, ale háček nidy netrefila.Díky za odpovědi.
Petrův zdar 2008
29.12.2007 | Rico | Výstavy | 3.511 zobrazení | 2 odpovědi
Chystáte se už teď na „Rybářský veletrh: PETRŮV ZDAR 2008“ ?
Vnadění bílými červy
31.5.2004 | Chose | Ryby | 3.511 zobrazení | 12 odpovědí
Dokáže mi někdo jasně odpovědět,proč je zakázáno vnadit bílými červy?
Okolí Brna
25.3.2004 | Dědek | Feeder | 3.511 zobrazení | 4 odpovědi
Dejte typ na pěknou vodu pro chytání kaprů feederem v okolí Brna. janosici@quick. cz
Lov sumce
7.7.2005 | MichalB | Sumcařina | 3.509 zobrazení | 3 odpovědi
Uvazuji o cilenem lovu sumce. Nevim o tom prakticky nic a proto by me zajimalo, sezenu-li pouzity multik a prut celkem do 2000CZK.. Take se chci zeptat, jestli staci nastrazit rybu na jeden jednohak, nebo musim rybu prosivat a ovesovat trojhaky.. To se mi moc nelibi… Pokud nekdo poradi jaky prut a multik postaci zacatecnikovi, ktery se sumcum bude venovat okrajove, tak vase tipy uvitam diky MB..
Lipno - chytání
2.6.2011 | kuba4 | Domácí revíry | 3.508 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím. V červnu jedeme na týden na Lipno a budeme ubytovaný v obci Jenišov. Je to poprvé co bych byl u lipna na rybách. Představoval bych si vláčení s woblerama, třpytkama a streamerama v revíru Vltava 33 a přímo na Lipně taky vláčení a plavaná. Někdy zahlídnu na forech že se někdo ptá na povolenky na Lipno… Já myslel že Lipno patří do svazové vody a stačí mi teda povolenka na celé jižní čechy od ČRS.. Nebo se pletu? Jinak díky za všechny informace, můžete vložit i fotky ryb a nějaká ta místa :)