Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Vnadění bílými červy
31.5.2004 | Chose | Ryby | 3.586 zobrazení | 12 odpovědí
Dokáže mi někdo jasně odpovědět,proč je zakázáno vnadit bílými červy?
Prvá nástraha 16.4.
31.3.2008 | miroTT | Muškaření | 3.585 zobrazení | 17 odpovědí
Zdar. Len tak v ramci vseobecneho rozhladu sa chcem spytat co ako prve mrsknete do vody 16.4. :-)
Velká kontra malá a naopak
14.6.2005 | jake | Úspěchy | 3.585 zobrazení | 13 odpovědí
Tak mě napadlo tohle téma, když jsem na pstruhovce tudle vytáhl na 4 cm woblera asi 7 cm hrouzka . a zajímalo by mě, zda má někdo podobný kuriozní úlovek, kde byl minimální rozdíl ve velikosti mezi chycenou rybou a předloženou nástrahou nebo opačný extrém, kdy na malou nástrahu byla chycená velká ryba ?
Přídavný trojháček
26.6.2013 | flussy | Přívlač | 3.583 zobrazení | 24 odpovědí
Zdravím, mohl by mě prosím někdo poradit kam,jak a jakým způsobem se připevní přídavný trojháček pod velkou gumovou nástrahu na jigové hlavě? Nikde jsem to tu nenašel a to jsem prolezl skoro celou encyklopedii uzlů. Ještě jsem ho nikdy nepřidával ale po zkušenostech z uplynulého víkendu není jiného východiska. Na menší velikosti gum mi ryba nereagovala a ty velke překusovala vejpůl, ale háček nidy netrefila.Díky za odpovědi.
Poraďte s výběrem navijáku
21.8.2013 | martinhad | Navijáky | 3.581 zobrazení | 3 odpovědi | upravit
Dobrý den, potřeboval bych poradit s výběrem navijáků. Nejsem bůhví jakej profi rybář. Především na lov kaprů. Mám dva favority:
prosím poraďte mi. Děkuji Martin
Lipno - chytání
2.6.2011 | kuba4 | Domácí revíry | 3.581 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím. V červnu jedeme na týden na Lipno a budeme ubytovaný v obci Jenišov. Je to poprvé co bych byl u lipna na rybách. Představoval bych si vláčení s woblerama, třpytkama a streamerama v revíru Vltava 33 a přímo na Lipně taky vláčení a plavaná. Někdy zahlídnu na forech že se někdo ptá na povolenky na Lipno… Já myslel že Lipno patří do svazové vody a stačí mi teda povolenka na celé jižní čechy od ČRS.. Nebo se pletu? Jinak díky za všechny informace, můžete vložit i fotky ryb a nějaká ta místa :)
Dyje 4,5,6,7,
21.6.2009 | Cehun | Kaprařina | 3.581 zobrazení | 6 odpovědí
Petrův zdar,chtěl bych se vydat příšti výkend na kapry na dyji,tak by mě zajímalo jestli kapři koušou.
Chytaní v Západních Čechách
29.7.2006 | Bobs | Úspěchy | 3.579 zobrazení | 10 odpovědí
Pište jake uspěchy mate Západních Čechách
Podoustev v zime
11.12.2005 | kkarlos | Bílá ryba | 3.579 zobrazení | 11 odpovědí
Mate nekdo nejake zkusenosti s lovem podoustvi v zime(to tim myslim od dneska tak do brezna)??? Ja budu lovit na mensi ricce(Uslave). Napadlo mi to tak ze sem dostal typ od znamiho ze prej v zime u nas sou tak to chci zkusit. Tak a ted radte CHYTEJACI
Plynový měchýř
16.6.2006 | Robur | Ryby | 3.577 zobrazení | 15 odpovědí
Protože mají dravci měchýř přirostlý k tělu, tak se ptám na nějaký nápad, jak ten měchýř co nejefektivněji odstranit.
Vše o labi
29.9.2004 | morpheus | Domácí revíry | 3.577 zobrazení | 15 odpovědí
Prosím všechny zasvěcené ,zajímá mne úsek Labe mezi Ústím a Litoměřicemi + – 5km. Zajímá mne každý postřeh. Kam na kapra? Kam na vláčku? Kam s mouchou? Kam na parmy? kam na candoše? Kde je mrtvo? tlak rybářů (nemyslím krevní ,ale návštěvnost ? Atd. Prostě zajímá mne každej centimetr tohoto úseku. Chtěl bych si rozšířit pole působnosti. Předem díky za každou radu či postřeh.
Labe lov sumcu
10.8.2005 | machy | Sumcařina | 3.575 zobrazení | 2 odpovědi
zajimalo by mne jak to vypada se sumci hlavne v okoli Pardubic a Kolina ,rad bych se tam o vikendu podival tak shanim informace
Praha a Střední Čech??
17.2.2006 | Petas | Domácí revíry | 3.574 zobrazení | 21 odpovědí
Zajímalo by mě kolik je tu rybářů z Prahy a Středních čech. Ať vím na koho se mohu případně obrátit. Sám jsem přistěhovalí Pražák, narodil jsem se v Českém Bradě.
Je lepší prut nebo bič?
20.7.2012 | Jirka996 | Ostatní nádobíčko | 3.572 zobrazení | 11 odpovědí | upravit
Čau, plánuju koupi levného biče či prutu( zhruba do 280 kč).K prutu ještě musím koupit naviják, takže minimálně + 200 kč.Bič stojí třeba 150 kč, stačí koupit olůvko,háček a vlasec a splávek a jedu, takže za 250 kč jsem kompletní.Chytávám jen na pytlačku, prosím poraďte.
Odra 1 jak je to s úhoři
26.12.2008 | okoun27 | Ryby | 3.572 zobrazení | 7 odpovědí
jsou na odře 1 nějací úhoři..když jo na co je chytáte položenou,plavanou..jaké nástrahy díky za odpověďi
kde chytat na Labi u Mělníku!
7.6.2007 | novacek | Domácí revíry | 3.572 zobrazení | 1 odpověď
Byl jsem s kamarádem na soutoku a nic.Jezdily jsme na pískovny a taky nic moc.Tak co by jste nám poradily.Jedeme ne kapry.Dík za každou radu.Petrův zdar.
Dalešická přehrada
17.8.2006 | Tumi | Domácí revíry | 3.570 zobrazení | 12 odpovědí
Vím že už to tady asi bylo, ale nějak jsem to nenašel;Chystám se na týden na Dalešickou přehradu, hodlám lovit jen dravce na přívlač a chtěl bych se vás zeptat jestli byste mi nemohli poradit kde je to tam dobrý a kde naopak ne. Vím že to zní trochu divně tahle otázka, ale jestli to tam někdo dobřeznáte tak děkuji za odpovědi a hodně úspěchů.
Okolí Brna
25.3.2004 | Dědek | Feeder | 3.570 zobrazení | 4 odpovědi
Dejte typ na pěknou vodu pro chytání kaprů feederem v okolí Brna. janosici@quick. cz
Dioptrické polarizační brýle
12.6.2006 | sethy | Ostatní nádobíčko | 3.569 zobrazení | 3 odpovědi
Mate někdo zkušenosti popřípadě víte kde a za kolik sehnat. A nechci pouze polarizacni klipsny na bryle