Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Kamarád na ryb. z Ostravy?a okolí necteno

21.4.2005 | Ciffik | Ryby | 3.443 zobrazení | 25 odpovědí

jsem z Ostravy a na ryby chodim casto sam. chtel bych aspon parkrat si s nekym z chytejaku zachytat. pokecat, zachytat. vazne by se tu nikdo takovy kdo by si zasel na ryby nenasel? (jo a pokud vam nevadi,ze je mi 16. podminky si urcete ja se rad prizpusobim. nemusi byt nutne z Ostravy . klidne se projedeu po okolí…)

rad chytam na plavacku. ale bobkarina mi taky neni cizi

dravci na rece jihlave 13 a 14 necteno

22.6.2007 | Vlky | Dravci | 3.442 zobrazení | 16 odpovědí

Nazdar, nevite nekdo jestli jsou nejaky dravci na jihlave 13 a 14??? kdyztak piste

PROBLÉMY necteno

18.5.2004 | LOS | Navijáky | 3.442 zobrazení | 4 odpovědi

Jsem schopen sehnat v ČR smekací naviják, na který by se vešlo aspoň 320m vlasce 50

ANACONDA SENSIBLE TOUCH III necteno

9.1.2013 | olda53 | Kaprařina | 3.441 zobrazení | 1 odpověď

ahoj máte někdo zkušenosti s tím to prutem nebo značkou děkuji http://www.gscarp.cz/…-13ft-3-00lb

čím podložit pletenku? necteno

29.6.2009 | peet26 | Sumcařina | 3.440 zobrazení | 10 odpovědí | upravit

Zajímalo by mě, čím kdo podkládáte pletenku proti prokluzu,na multíku bez očka na cívce.. Já dával tenký molitan, ale když jsem ji chtěl otočit, zjistil jsem že je pletenka zničená:(

úplný začátečník necteno

26.1.2015 | LaurS | Ostatní nádobíčko | 3.439 zobrazení | 16 odpovědí

Zdravím! Jsem úplný začátečník, nic o rybaření nevím. Mám doma tenhle prut: Awa-Shima Exel Primer Match 3,90m a chci začít rybařit :) Co byste poradili úplnému začátečníkovi? Co si mám koupit dál? Prosím konkrétní odkazy na internetové stránky, kde danou věc objednám. Díky!

prut na smacky necteno

9.2.2014 | Frysi | Přívlač | 3.436 zobrazení | 25 odpovědí

Ahoj schanim nejakej prut na smacky a pokud mozno aby se dal pouzit i na nejake woblery trpytky atd.Chtel bych s nim chytat Stiky candaty okouny na na prehradach rybnicich i na mirne tekoucich rekach.Popripade poradte i navijak.Jsem zacatecnik diky za kazdou radu.

Jaký naviják na match prut? necteno

11.4.2008 | Phoenix410 | Navijáky | 3.436 zobrazení | 5 odpovědí

Ahojte všeci. Hodlám si pořídit match prut od Triany – Eagle Fuji a hledám pro něj vhodný naviják. Cena navijáku by se měla pohybovat do 1700,– Při lovu hodlám používat maximální tloušťku koncového vlasce 0,18mm, ale spíše budu používat 0,14 – 0,16mm. Jestli máte někdo nějaké zkušenosti s navijákama pro match pruty tak mi prosím poraďte. Předem díky.

Identifikace Woblera necteno

27.6.2007 | Jeffry | Ostatní nádobíčko | 3.436 zobrazení | 19 odpovědí

Netušíte někdo náhodou co je to na obrázku za woblera? Obrázek je s přebalu knihy Přívlač od autora Tomáše Kepra

Přídavný trojháček necteno

26.6.2013 | flussy | Přívlač | 3.433 zobrazení | 24 odpovědí

Zdravím, mohl by mě prosím někdo poradit kam,jak a jakým způsobem se připevní přídavný trojháček pod velkou gumovou nástrahu na jigové hlavě? Nikde jsem to tu nenašel a to jsem prolezl skoro celou encyklopedii uzlů. Ještě jsem ho nikdy nepřidával ale po zkušenostech z uplynulého víkendu není jiného východiska. Na menší velikosti gum mi ryba nereagovala a ty velke překusovala vejpůl, ale háček nidy netrefila.Díky za odpovědi.

Rybnik vrchotice necteno

16.9.2009 | pelik | Domácí revíry | 3.433 zobrazení | 1 odpověď

Ahoj vsemm rybarum jen se chci zeptat nema nekdo zkusenosti na rybniku Vrchotice diky za odpoved a petru zdar.

Drzak prutu na nafukovacich clunech necteno

1.4.2013 | pete2 | Tipy & triky | 3.431 zobrazení | 4 odpovědi

Zravim Vas, nemate nekdo zkusenosti s drzaky prutu na nafukovacich clunech typu M-Boat atp., ci nejaky domaci navod na vyrobu?

Diky za Vase nazory a rady. pete2

kde chytat na Labi u Mělníku! necteno

7.6.2007 | novacek | Domácí revíry | 3.431 zobrazení | 1 odpověď

Byl jsem s kamarádem na soutoku a nic.Jezdily jsme na pískovny a taky nic moc.Tak co by jste nám poradily.Jedeme ne kapry.Dík za každou radu.Petrův zdar.

Povrchové woblery necteno

5.6.2009 | drobcek | Přívlač | 3.429 zobrazení | 16 odpovědí

Blíži sa začiatok sezóny a chcel by som si doplniť nejaké povrchové woblery. Ktoré sú vaše najobľúbenejšie a aké máte s nimi skúsenosti?

Rejžíkov u Udraže necteno

18.6.2007 | Kulik | Domácí revíry | 3.429 zobrazení | 11 odpovědí

Vážení kolegové, v sobotu jedu na týdenní rybaření na Rejžíkov u Udraže,původně jsem se moc těšil na úlovky, nové osobáčky a bezva týden na rybách, ale nyní se obávám co z mého snu bude v reálu a proto prosím kolegy rybáře, kteří zde byli v posledních dnech o sdělení jaké úlovky se jim podařili a o případné rady, aby se můj sen aspoň částečně vyplnil. Díky všem a Petrův zdar.

Kaprové pruty SPRO necteno

2.6.2006 | Pitsman | Pruty | 3.429 zobrazení | 2 odpovědi

Nemáte někdo zkušenosti s Kapráky od SPRA? Konkrétně Royalty Carp, 3,9m…případně jiné pruty?Co považujete za nejlepší volbu v cenové relaci do 3000,– kus?Díky za info…

Dyje 4,5,6,7, necteno

21.6.2009 | Cehun | Kaprařina | 3.427 zobrazení | 6 odpovědí

Petrův zdar,chtěl bych se vydat příšti výkend na kapry na dyji,tak by mě zajímalo jestli kapři koušou.

Okolí Brna necteno

25.3.2004 | Dědek | Feeder | 3.425 zobrazení | 4 odpovědi

Dejte typ na pěknou vodu pro chytání kaprů feederem v okolí Brna. janosici@quick. cz

rotační třpytka necteno

5.5.2007 | ??? | Přívlač | 3.424 zobrazení | 15 odpovědí | upravit

jakou velikost rotační třpytky mepps by jste mi doporučili na okouna?

Praha a Střední Čech?? necteno

17.2.2006 | Petas | Domácí revíry | 3.423 zobrazení | 21 odpovědí

Zajímalo by mě kolik je tu rybářů z Prahy a Středních čech. Ať vím na koho se mohu případně obrátit. Sám jsem přistěhovalí Pražák, narodil jsem se v Českém Bradě.