Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Sumec na třpitku.
1.7.2005 | Salfa | Sumcařina | 3.423 zobrazení | 2 odpovědi
Nemá někdo povědomost o informacích o lovu sumce na třpitku?Zabral mi a já to podcenil(ale vlastně jsem se záběrem sumce nepočítal)přitahuju mašinku a on jede a jede. Odhad vzdálenosti byl slušně řečeno na nic a zajel mi pod strom,musej jsem to utrhnout-30 vlasec,lanko,třpitka. Dík Salfa
Oblíbený revír
9.5.2004 | Dzony | Domácí revíry | 3.421 zobrazení | 3 odpovědi
Je zde někdo, kdo zná revír Lužnice 3? Je zde kouzelná rybařina a dají se zde chytit krásné kusy.(Např. v loni kapr 10,5 kg, sumec 20 kg)
Lipno - chytání
2.6.2011 | kuba4 | Domácí revíry | 3.420 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím. V červnu jedeme na týden na Lipno a budeme ubytovaný v obci Jenišov. Je to poprvé co bych byl u lipna na rybách. Představoval bych si vláčení s woblerama, třpytkama a streamerama v revíru Vltava 33 a přímo na Lipně taky vláčení a plavaná. Někdy zahlídnu na forech že se někdo ptá na povolenky na Lipno… Já myslel že Lipno patří do svazové vody a stačí mi teda povolenka na celé jižní čechy od ČRS.. Nebo se pletu? Jinak díky za všechny informace, můžete vložit i fotky ryb a nějaká ta místa :)
Trofejní vody
25.8.2006 | Kosmik | Úspěchy | 3.420 zobrazení | 20 odpovědí
Jaká je Vaše TROFEJNÍ VODA?
A jaké trofejní úlovky jste na ní ulovily?
Echolot
17.11.2005 | R3F13X | Ostatní nádobíčko | 3.420 zobrazení | 7 odpovědí
Mate nekdo zkusenosti s echolotem?Podle ceho ho kupovat?A jake by mel mit vlastnosti?Chtel bych ho pouzivat hlavne na rekach a obcas na prehrade!Jaka je ucinnost echolotu na rekach?Myslim tim echolot za prijatelnou cenu do 2o oooKc. Dik za vsechny rady.
Na jakou nástrahu chytáte candáty??
11.10.2005 | lov3c | Domácí revíry | 3.419 zobrazení | 13 odpovědí
Co se vám vyplatylo za nástrahu na cadáta?? roll:
Splétané šňůry
10.3.2004 | zubac | Feeder | 3.417 zobrazení | žádná odpověď
Používáte někdo na feeder šnúru POWER PRO, pokud ano podělte se o zkušenosti. Vloni jsem měl Whiplash pro a nic moc, nerad bych znova koupil zajíce v pytli. Díky.
Relax
13.1.2008 | frenki | Obchod | 3.415 zobrazení | 12 odpovědí
Neznáte nějakou web abresu kde je velký výběr těchto gum ale i ve větších velikostech. díky za typy!!
CORMORAN ULF LIGHT 200cm/3-15g
10.9.2012 | stenli1998 | Pruty | 3.413 zobrazení | 2 odpovědi
chcel by som sa spytat na udicu CORMORAN ULF LIGHT 200cm/3–15g chcel by som vediet vas nazor na nu.ak snou dakto chyta
Plzeňský Rybář 2007
12.4.2007 | cercer | Výstavy | 3.412 zobrazení | 10 odpovědí
Kdo z vás se tam jede podívat??
JERKBAITS
23.2.2007 | PetrC | Přívlač | 3.412 zobrazení | 20 odpovědí
Názory, otázky a odpovědi. Aneb cukatůrou k lepším zítřkům.
Lov na povrchové nástrahy v zime.
21.11.2005 | ORIMP | Dravci | 3.411 zobrazení | 12 odpovědí
Aké máte skusenosti s lovom na poppery popr. iné povrchové nástrahy v chladnom počasí?
Petrův zdar 2008
29.12.2007 | Rico | Výstavy | 3.409 zobrazení | 2 odpovědi
Chystáte se už teď na „Rybářský veletrh: PETRŮV ZDAR 2008“ ?
Vnadeni cervy.
6.3.2007 | Jeffry | Legislativa | 3.409 zobrazení | 16 odpovědí
Já se omlouvám že se vůbec ptám ale nemůžu to na najit a rodiče mi už odmala vštepuji že když něco nevím tak se mam zeptat "lína huba hole neštěstí " nebo jak se to říká.Tak se tedy ptám je vnadění,krmeni červy a jinými živými pitvůrkami povoleno,zakázáno nebo jak to vůbec je?Když se ptám rybářů tak jeden mi tvrdí že je povolen druhý že není tak už fakt nevím sem s toho zmaten.
Poraďte s výběrem navijáku
21.8.2013 | martinhad | Navijáky | 3.408 zobrazení | 3 odpovědi | upravit
Dobrý den, potřeboval bych poradit s výběrem navijáků. Nejsem bůhví jakej profi rybář. Především na lov kaprů. Mám dva favority:
prosím poraďte mi. Děkuji Martin
uhoř
11.8.2009 | candatek | Dravci | 3.407 zobrazení | 23 odpovědí
nemate nekdo prosim skusenosti z uhořema na rybnicich kdyz tak se ozvete a kyby nekdovedel na co je chytat kromne žizal uvitam vše dekuju
HLEDAM KAPRARE ZACINAJICIHO S BOILIES
12.10.2005 | | Kaprařina | 3.404 zobrazení | 13 odpovědí | upravit
Rad bych poznal nekoho,kdo by se chte zacit vic venovat lovu kapru na boilies a chtel by vytvorit treba takovou dvokju a mohli bychom vyrazet spolecne,planovat vypravy,delat vlastni boilies a treba chytnout nejakeho pekneho kapra,tk se nkdo ozvete. jizni Moraval
Svratka 7-8A
21.7.2012 | Martin Mošna | Úspěchy | 3.403 zobrazení | 6 odpovědí
Má někdo nejaké zkušenosti s revirem Svratka 7_8A?Mam prblem chtit kapra chtam tam jenom Amuri a Když chtím kapra tak podmíru.Poradíte?
Feeder prut Byron...
27.9.2005 | Yuri | Feeder | 3.403 zobrazení | 3 odpovědi
Mate nekdo zkusenosti s prutem od fy byron premium X-wrap v provedeni medium?odhoz do 90g,3 vymenne spicky, korkova rukojet,blank z carbonu. diky za vsechny reakce
Labe lov sumcu
10.8.2005 | machy | Sumcařina | 3.402 zobrazení | 2 odpovědi
zajimalo by mne jak to vypada se sumci hlavne v okoli Pardubic a Kolina ,rad bych se tam o vikendu podival tak shanim informace