Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Labe lov sumcu necteno

10.8.2005 | machy | Sumcařina | 3.508 zobrazení | 2 odpovědi

zajimalo by mne jak to vypada se sumci hlavne v okoli Pardubic a Kolina ,rad bych se tam o vikendu podival tak shanim informace

prut na smacky necteno

9.2.2014 | Frysi | Přívlač | 3.506 zobrazení | 25 odpovědí

Ahoj schanim nejakej prut na smacky a pokud mozno aby se dal pouzit i na nejake woblery trpytky atd.Chtel bych s nim chytat Stiky candaty okouny na na prehradach rybnicich i na mirne tekoucich rekach.Popripade poradte i navijak.Jsem zacatecnik diky za kazdou radu.

Pálava necteno

15.5.2005 | kkarlos | Domácí revíry | 3.505 zobrazení | 14 odpovědí

O prazdninách pojedem na Pálavu a já si s sebou chci vzít prut. Poraď te mi co si mám vzít s sebou jaké ryby se tam loví a na co. předem děkuji

FISHING TACKLE - zbytečný nákup necteno

12.3.2009 | fikus | Muškaření | 3.504 zobrazení | 7 odpovědí

Zajímalo by mne, jakou výbavu (pruty, lajny, střelné hlavy, brodící hole, svěráky, skalpy apod.) jste si koupili s vědomím, že ji nutně potřebujete (nákup veden třeba jen plkami kolegů na webu) a později jste zjistili, že vám leží buď ve skříni nebo její využití je minimální.
U mne to je třeba rotační svěrák který jsem prostě MUSEL mít a později zjistil, že pákový Tvrdek mi odvedl stejnou službu:-)

Plzeňský Rybář 2007 necteno

12.4.2007 | cercer | Výstavy | 3.502 zobrazení | 10 odpovědí

Kdo z vás se tam jede podívat??

Feeder a mušov?? necteno

11.2.2008 | matej | Feeder | 3.501 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravičko chci se zeptat jestli někdo chytá na feeder v okoli pasohlavek??pop­řípadě jaké mate zkušenosti???

uhoř necteno

11.8.2009 | candatek | Dravci | 3.500 zobrazení | 23 odpovědí

nemate nekdo prosim skusenosti z uhořema na rybnicich kdyz tak se ozvete a kyby nekdovedel na co je chytat kromne žizal uvitam vše dekuju

Sumec na třpitku. necteno

1.7.2005 | Salfa | Sumcařina | 3.500 zobrazení | 2 odpovědi

Nemá někdo povědomost o informacích o lovu sumce na třpitku?Zabral mi a já to podcenil(ale vlastně jsem se záběrem sumce nepočítal)přitahuju mašinku a on jede a jede. Odhad vzdálenosti byl slušně řečeno na nic a zajel mi pod strom,musej jsem to utrhnout-30 vlasec,lan­ko,třpitka. Dík Salfa

Relax necteno

13.1.2008 | frenki | Obchod | 3.498 zobrazení | 12 odpovědí

Neznáte nějakou web abresu kde je velký výběr těchto gum ale i ve větších velikostech. díky za typy!!

Trofejní vody necteno

25.8.2006 | Kosmik | Úspěchy | 3.498 zobrazení | 20 odpovědí

Jaká je Vaše TROFEJNÍ VODA?
A jaké trofejní úlovky jste na ní ulovily?

Rejžíkov u Udraže necteno

18.6.2007 | Kulik | Domácí revíry | 3.497 zobrazení | 11 odpovědí

Vážení kolegové, v sobotu jedu na týdenní rybaření na Rejžíkov u Udraže,původně jsem se moc těšil na úlovky, nové osobáčky a bezva týden na rybách, ale nyní se obávám co z mého snu bude v reálu a proto prosím kolegy rybáře, kteří zde byli v posledních dnech o sdělení jaké úlovky se jim podařili a o případné rady, aby se můj sen aspoň částečně vyplnil. Díky všem a Petrův zdar.

rotační třpytka necteno

5.5.2007 | ??? | Přívlač | 3.497 zobrazení | 15 odpovědí | upravit

jakou velikost rotační třpytky mepps by jste mi doporučili na okouna?

Poraďte s výběrem navijáku necteno

21.8.2013 | martinhad | Navijáky | 3.496 zobrazení | 3 odpovědi | upravit

Dobrý den, potřeboval bych poradit s výběrem navijáků. Nejsem bůhví jakej profi rybář. Především na lov kaprů. Mám dva favority:

1. http://www.tropicliberec.cz/…0-baitrunner
  2. http://www.tropicliberec.cz/…k-hpn-640-fs

prosím poraďte mi. Děkuji Martin

Lov na povrchové nástrahy v zime. necteno

21.11.2005 | ORIMP | Dravci | 3.496 zobrazení | 12 odpovědí

Aké máte skusenosti s lovom na poppery popr. iné povrchové nástrahy v chladnom počasí?

Feeder prut Byron... necteno

27.9.2005 | Yuri | Feeder | 3.495 zobrazení | 3 odpovědi

Mate nekdo zkusenosti s prutem od fy byron premium X-wrap v provedeni medium?odhoz do 90g,3 vymenne spicky, korkova rukojet,blank z carbonu. diky za vsechny reakce

Dalešická přehrada necteno

17.8.2006 | Tumi | Domácí revíry | 3.494 zobrazení | 12 odpovědí

Vím že už to tady asi bylo, ale nějak jsem to nenašel;Chystám se na týden na Dalešickou přehradu, hodlám lovit jen dravce na přívlač a chtěl bych se vás zeptat jestli byste mi nemohli poradit kde je to tam dobrý a kde naopak ne. Vím že to zní trochu divně tahle otázka, ale jestli to tam někdo dobřeznáte tak děkuji za odpovědi a hodně úspěchů.

Dioptrické polarizační brýle necteno

12.6.2006 | sethy | Ostatní nádobíčko | 3.494 zobrazení | 3 odpovědi

Mate někdo zkušenosti popřípadě víte kde a za kolik sehnat. A nechci pouze polarizacni klipsny na bryle

Sumci a jelci necteno

31.7.2006 | jake | Sumcařina | 3.492 zobrazení | 8 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s chytáním sumců na jelce – zejména teď v poslední době? Mám takový pocit, jakoby sumci (možná je to jen pro určitou lokalitu – konkrétně revír Morava 12) jelce naprosto ignorovali. Máte někdo podobnou zkušenost? Jaké zkoušet jiné alternativy? Plotice? oukleje? cejny? Případně něco úplně jiného?

Lososovité ryby na revírech Jihočeského Územního Svazu necteno

27.4.2014 | havel | Legislativa | 3.490 zobrazení | 15 odpovědí

Lososovité ryby na revírech Jihočeského Územního SvazuMěl bych takový dotaz, týkající se „Bližších podmínek výkonu rybářského práva platných na revírech Jihočeského územního svazu“, konkrétně pstruhových revírů.

V prvním odstavci tohoto dodatku jsou „definovány“ losovité ryby a omezení počtu ponechaných kusů. Ve druhém odstavci je stanovena minimální lovná míra losovitých ryb na 45cm. Zatím je vše srozumitelné, ale zádrhel pro mne nastal ve čtvrtém odstavci, kde je uvedeno, že minimální lovná míra lipana podhorního je zvýšena na 40cm. A teď babo raď :-)

Můj dotaz je spíše akademický a nekoření z potřeby odnášet od vody krásné lipany.

A druhý dotaz, který mne napadl, je spíš k zamyšlení – co si myslíte o tom, že se nejmenší lovná míra 45cm vztahuje i na nasazovaného pstruha „brojlera“ duhového? :-)

Povrchové woblery necteno

5.6.2009 | drobcek | Přívlač | 3.489 zobrazení | 16 odpovědí

Blíži sa začiatok sezóny a chcel by som si doplniť nejaké povrchové woblery. Ktoré sú vaše najobľúbenejšie a aké máte s nimi skúsenosti?