Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Náhradní přezka k broďákům
19.10.2008 | Marfi69 | Tipy & triky | 3.488 zobrazení | 19 odpovědí
Ahoj – chtěl bych se zeptat kde se dá sehnat náhradní přezka k broďákům (bohužel jsem jednu ztratil při své vycházece). Zkoušel jsem přímo výrobce KOH-I-NOOR, obchod „kutil“ kde mají všechny možné, /jen ne tu co potřebuji/ ale i galanterii, ale bohužel vše bez úspěchu
Echolot
17.11.2005 | R3F13X | Ostatní nádobíčko | 3.488 zobrazení | 7 odpovědí
Mate nekdo zkusenosti s echolotem?Podle ceho ho kupovat?A jake by mel mit vlastnosti?Chtel bych ho pouzivat hlavne na rekach a obcas na prehrade!Jaka je ucinnost echolotu na rekach?Myslim tim echolot za prijatelnou cenu do 2o oooKc. Dik za vsechny rady.
Super lepidlo na broďáky
2.7.2005 | Axamith | Přívlač | 3.487 zobrazení | žádná odpověď
Chci se podělit o zkušenosti s dobrým lepidlem na broďáky ( a nejen na ně ). Na neoprenech se ni odlepila podrážka a žádný běžný lepidlo na to nechytlo. Nakonec jsem sehnal lepidlo FREESOLE -lepidlo na bázi uretanové pryže. Vyrábí McNETT Corp., USA dováží PROSPORT Praha s. r. o. Lepidlo není zrovna levné (asi 300,– ), ale vyplatilo se. Ke gumě přilnulo perfektně a vyplnilo prasklinu novou pružnou hmotou. Existuje ještě měkčená varianta vhodná na neopren a podobné materiály. S tou zkušenosti nemám, ale věřím, že bude stejně kvalitní. Myslím, že když někdo investuje do drahé obuvi, tak tímto lepidlem zajisté prodlouží její životnost. a na závěr drobná rada. Lepidlo se rychle vypařuje, takže je vhodné po uzavření ještě víčko pořádně zamotat gumovou (elektrikářskou) lepící páskou, popř. zavoskovat. Tak ať vám to lepí stejně dobře jako mě.
Splétané šňůry
10.3.2004 | zubac | Feeder | 3.487 zobrazení | žádná odpověď
Používáte někdo na feeder šnúru POWER PRO, pokud ano podělte se o zkušenosti. Vloni jsem měl Whiplash pro a nic moc, nerad bych znova koupil zajíce v pytli. Díky.
Kaprové pruty SPRO
2.6.2006 | Pitsman | Pruty | 3.485 zobrazení | 2 odpovědi
Nemáte někdo zkušenosti s Kapráky od SPRA? Konkrétně Royalty Carp, 3,9m…případně jiné pruty?Co považujete za nejlepší volbu v cenové relaci do 3000,– kus?Díky za info…
CORMORAN ULF LIGHT 200cm/3-15g
10.9.2012 | stenli1998 | Pruty | 3.484 zobrazení | 2 odpovědi
chcel by som sa spytat na udicu CORMORAN ULF LIGHT 200cm/3–15g chcel by som vediet vas nazor na nu.ak snou dakto chyta
JERKBAITS
23.2.2007 | PetrC | Přívlač | 3.484 zobrazení | 20 odpovědí
Názory, otázky a odpovědi. Aneb cukatůrou k lepším zítřkům.
info jestřabice
12.9.2006 | judas.d | Kaprařina | 3.483 zobrazení | 11 odpovědí
zítra tam jedu má někdo pár dobrejch rad
Utržené štiky
8.11.2009 | voltor | Dravci | 3.482 zobrazení | 20 odpovědí
Včera jsem byl na rybách na jedné labské tůni.Kapři vůbec nespolupracovali,zato štiky ano.CHytli jsme ve dvou osm štik a pět se nám vyháklo. .Ale proč to píšu.Pěti s těch těch osmi koukaly s útrob lanka s vlasci.Museli jsme jim to ustříhnout,protože to měli tak hluboko,že při pokusu vyndat jim to by asi nepřežily.Hlavně ty vlasce co jim koukali byli nějaké osmnáctky.Je docela zajímavé,že i při takovém hendykepu,měli chuť žrát.Kromě jedné byli docela vypasené,takže asi hlady netrpěli.Pak jsme přišli na to proč to tak je.Naaproti nám si sedl jeden rybář,nastražil na štiku.Při záběru si prutu skoro nevšímal a asi 25 minut čekal pak zasekl vyndal štiku a strašně nadával,že to má prý až v pr..... Myslím,že i na rybičku se dá chytat šetrně.Tolik náš včerjší zážitek od vody.Momochodem,všechny ulovené štiky měli od 50 do 58 cm
Upravili byste míry některých ryb??
6.2.2005 | DEATH | Legislativa | 3.480 zobrazení | 20 odpovědí
Chci zde probudit debatu o tom,jestli byste upravili některé míry ryb,nebo jestli jste spokojení.............. Budu rád za každý příspěvek.
16. duben
13.4.2004 | pupak | Lososovité ryby | 3.480 zobrazení | 6 odpovědí
Jdete na zahájení s přívlačí, mouchou nebo s obojím?
Akvárium 2011
28.8.2011 | Nerodia | Výstavy | 3.479 zobrazení | 4 odpovědi
Vážení kolegové dovolte mě pozvat na výstavu AKVÁRIUM 2011.Mimo jiné zde budou k vidění i naši raci. Výstava mám termín 15–19.9 2011,místo konání je Botanická zahrada Na Slupi ,v Praze 2. Otevřeno je od 9 do 18 hodin.
Vnadeni cervy.
6.3.2007 | Jeffry | Legislativa | 3.479 zobrazení | 16 odpovědí
Já se omlouvám že se vůbec ptám ale nemůžu to na najit a rodiče mi už odmala vštepuji že když něco nevím tak se mam zeptat "lína huba hole neštěstí " nebo jak se to říká.Tak se tedy ptám je vnadění,krmeni červy a jinými živými pitvůrkami povoleno,zakázáno nebo jak to vůbec je?Když se ptám rybářů tak jeden mi tvrdí že je povolen druhý že není tak už fakt nevím sem s toho zmaten.
twistr na štiky
30.8.2005 | frenki | Sumcařina | 3.477 zobrazení | 3 odpovědi
chlapi poradte barvy twistru na štiky na podzim a zimu? zítra jdu na nákup tvistru. DÍK!!!
Náhradní díly na elektromotor
20.8.2013 | Horalcz | Ostatní nádobíčko | 3.474 zobrazení | 5 odpovědí
Zdravým všechny rybáře a kolegy.Potřeboval bych poradit,kde se dají sehnat náhradní díly na elektromotor,resp.Ve vrchní části ,kde je připojen přívodní kabel a kde se vlastně přeřazuje na rychlosti a a zpětný chod.(Otáčením rukojeti.)Je tam plastová krabička a v ní se ulomil malý kousek,který umožňuje jet vpřed nebo zpátky.Předem dík za nějaké info.
Mikuláš a chytejáci
5.12.2005 | Tomucha | Vánoce | 3.474 zobrazení | 9 odpovědí
tak se pochlubte co vám dneska přinesl Mikuláš? kdo zlobil a kdo ne?…
bezprotihroté hačky
1.11.2009 | paista | Přívlač | 3.473 zobrazení | 10 odpovědí
aké typi háčkov použiť na výrobu bezprotihrotých jigových hláv prípadne marmisiek… používate rozdielne typi na P vodách (cielová ryba pstruh) a MP vodách ( ostriež ,jalec ..atd)? Aké preferujete hroty prihnuté al. rovné?
ještě pár let a vyhynu...P - - - - ř
7.11.2009 | IV.TO.ŠIRDA | Ostatní ryby | 3.470 zobrazení | 28 odpovědí
Přátelé,kdy a kde jste se s tak nádhernou a vzácnou rybou setkali? Já v lokalitě Poodří CHKO.Pokud jste tuto rybu chytli někdy na háček,napište jakým způsobem.
brodici kalhoty z pvc nebo nylonu
11.6.2015 | Golfic | Vaše názory | 3.469 zobrazení | 5 odpovědí
Zdravim prosim vas jsou lepsi brodici kalhoty z Pvc nebo nylon? dekuji ...........................................
HÁJENÍ TLOUŠTĚ A PODOUSTVE
24.5.2005 | Vydrus | Legislativa | 3.469 zobrazení | 10 odpovědí
Jaký je váš názor na tuto letošní novinku?