Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Akvárium 2011
28.8.2011 | Nerodia | Výstavy | 3.401 zobrazení | 4 odpovědi
Vážení kolegové dovolte mě pozvat na výstavu AKVÁRIUM 2011.Mimo jiné zde budou k vidění i naši raci. Výstava mám termín 15–19.9 2011,místo konání je Botanická zahrada Na Slupi ,v Praze 2. Otevřeno je od 9 do 18 hodin.
FISHING TACKLE - zbytečný nákup
12.3.2009 | fikus | Muškaření | 3.401 zobrazení | 7 odpovědí
Zajímalo by mne, jakou výbavu (pruty, lajny, střelné hlavy, brodící
hole, svěráky, skalpy apod.) jste si koupili s vědomím, že ji nutně
potřebujete (nákup veden třeba jen plkami kolegů na webu) a později jste
zjistili, že vám leží buď ve skříni nebo její využití je
minimální.
U mne to je třeba rotační svěrák který jsem prostě MUSEL mít
a později zjistil, že pákový Tvrdek mi odvedl stejnou službu:-)
Mikuláš a chytejáci
5.12.2005 | Tomucha | Vánoce | 3.400 zobrazení | 9 odpovědí
tak se pochlubte co vám dneska přinesl Mikuláš? kdo zlobil a kdo ne?…
Super lepidlo na broďáky
1.7.2005 | Axamith | Přívlač | 3.399 zobrazení | žádná odpověď
Chci se podělit o zkušenosti s dobrým lepidlem na broďáky ( a nejen na ně ). Na neoprenech se ni odlepila podrážka a žádný běžný lepidlo na to nechytlo. Nakonec jsem sehnal lepidlo FREESOLE -lepidlo na bázi uretanové pryže. Vyrábí McNETT Corp., USA dováží PROSPORT Praha s. r. o. Lepidlo není zrovna levné (asi 300,– ), ale vyplatilo se. Ke gumě přilnulo perfektně a vyplnilo prasklinu novou pružnou hmotou. Existuje ještě měkčená varianta vhodná na neopren a podobné materiály. S tou zkušenosti nemám, ale věřím, že bude stejně kvalitní. Myslím, že když někdo investuje do drahé obuvi, tak tímto lepidlem zajisté prodlouží její životnost. a na závěr drobná rada. Lepidlo se rychle vypařuje, takže je vhodné po uzavření ještě víčko pořádně zamotat gumovou (elektrikářskou) lepící páskou, popř. zavoskovat. Tak ať vám to lepí stejně dobře jako mě.
HÁJENÍ TLOUŠTĚ A PODOUSTVE
24.5.2005 | Vydrus | Legislativa | 3.399 zobrazení | 10 odpovědí
Jaký je váš názor na tuto letošní novinku?
Utržené štiky
8.11.2009 | voltor | Dravci | 3.398 zobrazení | 20 odpovědí
Včera jsem byl na rybách na jedné labské tůni.Kapři vůbec nespolupracovali,zato štiky ano.CHytli jsme ve dvou osm štik a pět se nám vyháklo. .Ale proč to píšu.Pěti s těch těch osmi koukaly s útrob lanka s vlasci.Museli jsme jim to ustříhnout,protože to měli tak hluboko,že při pokusu vyndat jim to by asi nepřežily.Hlavně ty vlasce co jim koukali byli nějaké osmnáctky.Je docela zajímavé,že i při takovém hendykepu,měli chuť žrát.Kromě jedné byli docela vypasené,takže asi hlady netrpěli.Pak jsme přišli na to proč to tak je.Naaproti nám si sedl jeden rybář,nastražil na štiku.Při záběru si prutu skoro nevšímal a asi 25 minut čekal pak zasekl vyndal štiku a strašně nadával,že to má prý až v pr..... Myslím,že i na rybičku se dá chytat šetrně.Tolik náš včerjší zážitek od vody.Momochodem,všechny ulovené štiky měli od 50 do 58 cm
bezprotihroté hačky
1.11.2009 | paista | Přívlač | 3.398 zobrazení | 10 odpovědí
aké typi háčkov použiť na výrobu bezprotihrotých jigových hláv prípadne marmisiek… používate rozdielne typi na P vodách (cielová ryba pstruh) a MP vodách ( ostriež ,jalec ..atd)? Aké preferujete hroty prihnuté al. rovné?
Přístup k vodě
24.5.2005 | Jerk | Legislativa | 3.398 zobrazení | 15 odpovědí
V poslední době mám špatné zkušenosti z přístupu k potokům a řekám. Ohradníky a ploty jsou až k vodě a majitelé pozemků zakazují vstup na pobřežní pozemky!V popisu revíru není žádné omezení. Jak se mohu bránit?Čím mohu argumentovat?
co delat na rybach
23.4.2005 | kkarlos | Ryby | 3.398 zobrazení | 29 odpovědí
co mam vlastne delat nez kdy ryba zabere a ja ji zdolavam
Vnadění bílými červy
31.5.2004 | Chose | Ryby | 3.398 zobrazení | 12 odpovědí
Dokáže mi někdo jasně odpovědět,proč je zakázáno vnadit bílými červy?
Woblery Red Bass
15.3.2009 | -zruseno | Přívlač | 3.397 zobrazení | 16 odpovědí
Máte nějaké zkušenosto s těmito woblery. Potřeboval bych poradit jestli má cenu je kupovat. Díky! www.nastrahy.cz
Dalešická přehrada
17.8.2006 | Tumi | Domácí revíry | 3.395 zobrazení | 12 odpovědí
Vím že už to tady asi bylo, ale nějak jsem to nenašel;Chystám se na týden na Dalešickou přehradu, hodlám lovit jen dravce na přívlač a chtěl bych se vás zeptat jestli byste mi nemohli poradit kde je to tam dobrý a kde naopak ne. Vím že to zní trochu divně tahle otázka, ale jestli to tam někdo dobřeznáte tak děkuji za odpovědi a hodně úspěchů.
WFS
13.9.2005 | RASTOK | Ostatní nádobíčko | 3.395 zobrazení | 10 odpovědí
Aké máte skúsenosti s woblermi od WFS, prípadne, ktoré druhy, veľkosti a farby sa vám osvedčili.
brodici kalhoty z pvc nebo nylonu
11.6.2015 | Golfic | Vaše názory | 3.394 zobrazení | 5 odpovědí
Zdravim prosim vas jsou lepsi brodici kalhoty z Pvc nebo nylon? dekuji ...........................................
Dioptrické polarizační brýle
12.6.2006 | sethy | Ostatní nádobíčko | 3.394 zobrazení | 3 odpovědi
Mate někdo zkušenosti popřípadě víte kde a za kolik sehnat. A nechci pouze polarizacni klipsny na bryle
twistr na štiky
30.8.2005 | frenki | Sumcařina | 3.393 zobrazení | 3 odpovědi
chlapi poradte barvy twistru na štiky na podzim a zimu? zítra jdu na nákup tvistru. DÍK!!!
chytani v Norsku
4.1.2005 | TOMIK-X | Rybaření v zahraničí | 3.393 zobrazení | 9 odpovědí
co si otom myslite?
Náhradní díly na elektromotor
20.8.2013 | Horalcz | Ostatní nádobíčko | 3.392 zobrazení | 5 odpovědí
Zdravým všechny rybáře a kolegy.Potřeboval bych poradit,kde se dají sehnat náhradní díly na elektromotor,resp.Ve vrchní části ,kde je připojen přívodní kabel a kde se vlastně přeřazuje na rychlosti a a zpětný chod.(Otáčením rukojeti.)Je tam plastová krabička a v ní se ulomil malý kousek,který umožňuje jet vpřed nebo zpátky.Předem dík za nějaké info.
Sumci a jelci
31.7.2006 | jake | Sumcařina | 3.392 zobrazení | 8 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s chytáním sumců na jelce – zejména teď v poslední době? Mám takový pocit, jakoby sumci (možná je to jen pro určitou lokalitu – konkrétně revír Morava 12) jelce naprosto ignorovali. Máte někdo podobnou zkušenost? Jaké zkoušet jiné alternativy? Plotice? oukleje? cejny? Případně něco úplně jiného?
Twistry na okouny a candáty.
4.5.2005 | Tumi | Přívlač | 3.392 zobrazení | 12 odpovědí
na jakou byrvu Twistrachytáte okouny nebo candáty. A jakej druh.