Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Rejžíkov u Udraže necteno

18.6.2007 | Kulik | Domácí revíry | 3.545 zobrazení | 11 odpovědí

Vážení kolegové, v sobotu jedu na týdenní rybaření na Rejžíkov u Udraže,původně jsem se moc těšil na úlovky, nové osobáčky a bezva týden na rybách, ale nyní se obávám co z mého snu bude v reálu a proto prosím kolegy rybáře, kteří zde byli v posledních dnech o sdělení jaké úlovky se jim podařili a o případné rady, aby se můj sen aspoň částečně vyplnil. Díky všem a Petrův zdar.

Vnadeni cervy. necteno

6.3.2007 | Jeffry | Legislativa | 3.542 zobrazení | 16 odpovědí

Já se omlouvám že se vůbec ptám ale nemůžu to na najit a rodiče mi už odmala vštepuji že když něco nevím tak se mam zeptat "lína huba hole neštěstí " nebo jak se to říká.Tak se tedy ptám je vnadění,krmeni červy a jinými živými pitvůrkami povoleno,zakázáno nebo jak to vůbec je?Když se ptám rybářů tak jeden mi tvrdí že je povolen druhý že není tak už fakt nevím sem s toho zmaten.

Trofejní vody necteno

25.8.2006 | Kosmik | Úspěchy | 3.542 zobrazení | 20 odpovědí

Jaká je Vaše TROFEJNÍ VODA?
A jaké trofejní úlovky jste na ní ulovily?

rotační třpytka necteno

5.5.2007 | ??? | Přívlač | 3.541 zobrazení | 15 odpovědí | upravit

jakou velikost rotační třpytky mepps by jste mi doporučili na okouna?

Na sumce s mrtvou rybičkou. necteno

11.7.2005 | Goyer | Dravci | 3.541 zobrazení | 9 odpovědí

Chtěl bych se optat vzdejších sumcařů, zda chytli sumce i na mrtvou nástrahu. Vzhledem k tomu, že jsem včera chytal candáta a vytáhnul jsem dva sumce (62–45) a to na 3–5cm mrtvého okouna a háček 10tku. Systémem brčko a rybička 10cm nadednem, tak jsem se docela divil.
A pak se ještě chci zeptat, když chytám sumce u břehu do 2m, je možnost tam také chytit velkého (hloubka je tam okolo 1–1,5)…že bych nastražil větší rybu, ale teď nevím zda mrtvou nebo živou. ale když mi berou na mrtvou. nikde jsem ale nečetl o mrtvé na sumce. ale prý funguje jako nemocnice.

Náhradní přezka k broďákům necteno

19.10.2008 | Marfi69 | Tipy & triky | 3.540 zobrazení | 19 odpovědí

Ahoj – chtěl bych se zeptat kde se dá sehnat náhradní přezka k broďákům (bohužel jsem jednu ztratil při své vycházece). Zkoušel jsem přímo výrobce KOH-I-NOOR, obchod „kutil“ kde mají všechny možné, /jen ne tu co potřebuji/ ale i galanterii, ale bohužel vše bez úspěchu

ještě pár let a vyhynu...P - - - - ř necteno

7.11.2009 | IV.TO.ŠIRDA | Ostatní ryby | 3.539 zobrazení | 28 odpovědí

Přátelé,kdy a kde jste se s tak nádhernou a vzácnou rybou setkali? Já v lokalitě Poodří CHKO.Pokud jste tuto rybu chytli někdy na háček,napište jakým způsobem.

Sumci a jelci necteno

31.7.2006 | jake | Sumcařina | 3.538 zobrazení | 8 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s chytáním sumců na jelce – zejména teď v poslední době? Mám takový pocit, jakoby sumci (možná je to jen pro určitou lokalitu – konkrétně revír Morava 12) jelce naprosto ignorovali. Máte někdo podobnou zkušenost? Jaké zkoušet jiné alternativy? Plotice? oukleje? cejny? Případně něco úplně jiného?

Povrchové woblery necteno

5.6.2009 | drobcek | Přívlač | 3.537 zobrazení | 16 odpovědí

Blíži sa začiatok sezóny a chcel by som si doplniť nejaké povrchové woblery. Ktoré sú vaše najobľúbenejšie a aké máte s nimi skúsenosti?

Prut pro dceru necteno

9.10.2007 | M.BURNES | Pruty | 3.536 zobrazení | 21 odpovědí

Shánim nějaký prut a naviják pro dceru 4roky koukal sem na tohle fishop.cz
a potom se chci zeptat jak je to s rybařenim dětí budše někomu vadit když budu chytat na jeden prut a malá taky na jeden?

CORMORAN ULF LIGHT 200cm/3-15g necteno

10.9.2012 | stenli1998 | Pruty | 3.531 zobrazení | 2 odpovědi

chcel by som sa spytat na udicu CORMORAN ULF LIGHT 200cm/3–15g chcel by som vediet vas nazor na nu.ak snou dakto chyta

Kaprové pruty SPRO necteno

2.6.2006 | Pitsman | Pruty | 3.531 zobrazení | 2 odpovědi

Nemáte někdo zkušenosti s Kapráky od SPRA? Konkrétně Royalty Carp, 3,9m…případně jiné pruty?Co považujete za nejlepší volbu v cenové relaci do 3000,– kus?Díky za info…

Splétané šňůry necteno

10.3.2004 | zubac | Feeder | 3.531 zobrazení | žádná odpověď

Používáte někdo na feeder šnúru POWER PRO, pokud ano podělte se o zkušenosti. Vloni jsem měl Whiplash pro a nic moc, nerad bych znova koupil zajíce v pytli. Díky.

Akvárium 2011 necteno

28.8.2011 | Nerodia | Výstavy | 3.530 zobrazení | 4 odpovědi

Vážení kolegové dovolte mě pozvat na výstavu AKVÁRIUM 2011.Mimo jiné zde budou k vidění i naši raci. Výstava mám termín 15–19.9 2011,místo konání je Botanická zahrada Na Slupi ,v Praze 2. Otevřeno je od 9 do 18 hodin.

JERKBAITS necteno

23.2.2007 | PetrC | Přívlač | 3.530 zobrazení | 20 odpovědí

Názory, otázky a odpovědi. Aneb cukatůrou k lepším zítřkům.

Super lepidlo na broďáky necteno

2.7.2005 | Axamith | Přívlač | 3.530 zobrazení | žádná odpověď

Chci se podělit o zkušenosti s dobrým lepidlem na broďáky ( a nejen na ně ). Na neoprenech se ni odlepila podrážka a žádný běžný lepidlo na to nechytlo. Nakonec jsem sehnal lepidlo FREESOLE -lepidlo na bázi uretanové pryže. Vyrábí McNETT Corp., USA dováží PROSPORT Praha s. r. o. Lepidlo není zrovna levné (asi 300,– ), ale vyplatilo se. Ke gumě přilnulo perfektně a vyplnilo prasklinu novou pružnou hmotou. Existuje ještě měkčená varianta vhodná na neopren a podobné materiály. S tou zkušenosti nemám, ale věřím, že bude stejně kvalitní. Myslím, že když někdo investuje do drahé obuvi, tak tímto lepidlem zajisté prodlouží její životnost. a na závěr drobná rada. Lepidlo se rychle vypařuje, takže je vhodné po uzavření ještě víčko pořádně zamotat gumovou (elektrikářskou) lepící páskou, popř. zavoskovat. Tak ať vám to lepí stejně dobře jako mě.

Utržené štiky necteno

8.11.2009 | voltor | Dravci | 3.529 zobrazení | 20 odpovědí

Včera jsem byl na rybách na jedné labské tůni.Kapři vůbec nespolupracova­li,zato štiky ano.CHytli jsme ve dvou osm štik a pět se nám vyháklo. .Ale proč to píšu.Pěti s těch těch osmi koukaly s útrob lanka s vlasci.Museli jsme jim to ustříhnout,protože to měli tak hluboko,že při pokusu vyndat jim to by asi nepřežily.Hlavně ty vlasce co jim koukali byli nějaké osmnáctky.Je docela zajímavé,že i při takovém hendykepu,měli chuť žrát.Kromě jedné byli docela vypasené,takže asi hlady netrpěli.Pak jsme přišli na to proč to tak je.Naaproti nám si sedl jeden rybář,nastražil na štiku.Při záběru si prutu skoro nevšímal a asi 25 minut čekal pak zasekl vyndal štiku a strašně nadával,že to má prý až v pr..... Myslím,že i na rybičku se dá chytat šetrně.Tolik náš včerjší zážitek od vody.Momochodem,všechny ulovené štiky měli od 50 do 58 cm

Aké broďáky používate/odporúčate? necteno

4.4.2017 | Martines | Muškaření | 3.528 zobrazení | 7 odpovědí

Čaute, plánujem si zakúpiť nové brodiace nohavice a rád by som sa vás opýtal na skúsenosti či postrehy. Máte preferovane značky, ktoré nestoja zase ťažke tisíce a sú spoľahlivé? Za rady ďakujem!

Mikuláš a chytejáci necteno

5.12.2005 | Tomucha | Vánoce | 3.527 zobrazení | 9 odpovědí

tak se pochlubte co vám dneska přinesl Mikuláš? kdo zlobil a kdo ne?…

rohlíkové boilis necteno

26.2.2014 | karpius | Položená | 3.526 zobrazení | 2 odpovědi

Ahoj všem.Letos chci zkusit rohlíkové boilis,jedná se o silně bahnitou vodu.Jaká je dobrá příchuť teď po zimě a čím zakrmit.