Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Koupě prutu a navijáku necteno

28.11.2008 | wwa.gy | Pruty | 3.526 zobrazení | 11 odpovědí

Zdravím všechny rybáře! Chci si koupit nový UL prut i s navijákem. Prutek by měl být lehoučký s korkovou rukojetí, dlouhý 180cm, gramáž do 10(15g)- používám rotačky 00–1 a miniwoblerky do 3cm. Naviják by měl ladit s proutkem, takže taky lehký, přední brzda, kapacita 100m/0,14mm. Dík za každý TIP!!!

Echolot necteno

17.11.2005 | R3F13X | Ostatní nádobíčko | 3.526 zobrazení | 7 odpovědí

Mate nekdo zkusenosti s echolotem?Podle ceho ho kupovat?A jake by mel mit vlastnosti?Chtel bych ho pouzivat hlavne na rekach a obcas na prehrade!Jaka je ucinnost echolotu na rekach?Myslim tim echolot za prijatelnou cenu do 2o oooKc. Dik za vsechny rady.

info jestřabice necteno

12.9.2006 | judas.d | Kaprařina | 3.525 zobrazení | 11 odpovědí

zítra tam jedu má někdo pár dobrejch rad

ČLUN necteno

24.4.2006 | Daniel | Ryby | 3.524 zobrazení | 10 odpovědí

Vaše zkušenosti a názory na čluny. Nafukovací/ skládací.

Encyklopedie na chytej.cz necteno

14.3.2006 | Fedderista | chytej.cz | 3.523 zobrazení | 29 odpovědí

Líbí se Vám nová rubrika Encyklopedie? Mě osobně ano, ale zatím mi tam chybí spousta věcí. U nástrah se jaksi zapomnělo, že i wobler, twister a třpytka jsou nástrahy. Přitom náš trh je zavalen nespočtem druhů, v každém krámu jiném. Bylo by dobré proto dobré tohle (a nejen to, to mě jen tak uhodilo do očí na první pohled). Dnes v době internetového prodeje již přece není problém sehnat téměř cokoli (když to zrovna nemají na našem krámu), jen to chce vědět co hledat.

brodici kalhoty z pvc nebo nylonu necteno

11.6.2015 | Golfic | Vaše názory | 3.522 zobrazení | 5 odpovědí

Zdravim prosim vas jsou lepsi brodici kalhoty z Pvc nebo nylon? dekuji .............­.............­.............­....

Náhradní díly na elektromotor necteno

20.8.2013 | Horalcz | Ostatní nádobíčko | 3.522 zobrazení | 5 odpovědí

Zdravým všechny rybáře a kolegy.Potřeboval bych poradit,kde se dají sehnat náhradní díly na elektromotor,res­p.Ve vrchní části ,kde je připojen přívodní kabel a kde se vlastně přeřazuje na rychlosti a a zpětný chod.(Otáčením rukojeti.)Je tam plastová krabička a v ní se ulomil malý kousek,který umožňuje jet vpřed nebo zpátky.Předem dík za nějaké info.

HÁJENÍ TLOUŠTĚ A PODOUSTVE necteno

24.5.2005 | Vydrus | Legislativa | 3.522 zobrazení | 10 odpovědí

Jaký je váš názor na tuto letošní novinku?

Kapři v Polsku. necteno

20.8.2010 | Ace | Kaprařina | 3.519 zobrazení | 2 odpovědi

Máte někdo zkušenosti s kaprařením v Polsku? Kolik stojí povolenka? Bivakování? Rybářský řád? Nějaké bližší info?

WFS necteno

13.9.2005 | RASTOK | Ostatní nádobíčko | 3.518 zobrazení | 10 odpovědí

Aké máte skúsenosti s woblermi od WFS, prípadne, ktoré druhy, veľkosti a farby sa vám osvedčili.

twistr na štiky necteno

30.8.2005 | frenki | Sumcařina | 3.516 zobrazení | 3 odpovědi

chlapi poradte barvy twistru na štiky na podzim a zimu? zítra jdu na nákup tvistru. DÍK!!!

Kam na střední školu necteno

26.9.2010 | Mr. Vydra | Vaše názory | 3.513 zobrazení | 17 odpovědí

Řeším na jakou školu po základce. Poraďte mi kdo jste studentem nebo absolventem střední rybářské školy. Díky za vaše odpovědi.

Přístup k vodě necteno

24.5.2005 | Jerk | Legislativa | 3.512 zobrazení | 15 odpovědí

V poslední době mám špatné zkušenosti z přístupu k potokům a řekám. Ohradníky a ploty jsou až k vodě a majitelé pozemků zakazují vstup na pobřežní pozemky!V popisu revíru není žádné omezení. Jak se mohu bránit?Čím mohu argumentovat?

Přívlač-výsledek necteno

19.12.2006 | Kubajs | Přívlač | 3.511 zobrazení | 24 odpovědí

Tak co jak jste letos s přívlačí dopadli??

Zarybnění českých vod oproti vodám v EU necteno

25.2.2006 | vody | Domácí revíry | 3.511 zobrazení | 26 odpovědí

Jáký máte názor ohledně zarybnění českých vod(hlavně řek) oproti sousedům v zemích EU.Soukromé komerční revíry samozřejmě vypouštím a známa vyhlášená letoviska typu Ebro též.Zajímavá by byla statistika jak přirozené reprodukce i umělého vysazování ryb.

Kniha pro začátečníky necteno

13.7.2010 | FISHERBOY | Tipy & triky | 3.510 zobrazení | 8 odpovědí

Chlapi , mám vážnej problém. Vzal jsem přítelkyni na dovču na Seč, kam jsme jeli s kamošem na vláčku. A co čert nechtěl( :D ), slečně se to začalo líbit a ráda by se dozvěděla něco víc o rybách. Docela ráda čte, tak mě napadlo jí dát nějakou knížku pro uplné začátečníky. Trošku na nahození nálady jsem jí pujčil První lovy, ale chtělo by to nějakou literaturu faktu. Vy, kteří jste více sečtělí, poraďte mi, prosím, jakou knížku sehnat..... Já tu mám jen 1000+1 rada pro rybáře(1990) od Říhy, a Sportovní rybaření od Šimka z 1967. Dík za typ.

Woblery Red Bass necteno

15.3.2009 | -zruseno | Přívlač | 3.510 zobrazení | 16 odpovědí

Máte nějaké zkušenosto s těmito woblery. Potřeboval bych poradit jestli má cenu je kupovat. Díky! www.nastrahy.cz

RYBÁŘSKÁ STRÁŽ necteno

27.3.2006 | mikiw | Legislativa | 3.510 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím všechny, loni jsem oficiálně začal s rybařením. Za tu dobu jsem měl zkušenost s ryb. str. asi 2 krát z čehož se se mnou jednalo vždy slušně a  byli to vždy slušní lidé, ale v naší organizaci existuje „porybný“-kamarád hospodáře, který neskutečně prudí a bere papíry za cokoliv, těm neznalým i za to co je legální. Mého známého se slovy " to si rozmysli frajere jestli chceš přijít o papíry nebo nám dáš něco na pivo" požádal o úplatek, jindy vyhrožuje fyzickým napadením apod. Sám je to opravdu „hajzl“ , který se napakuje jak může a na jisté přehradě se rybářům otvírají kudly v kapse když ho potkají,protože loni se tam napakoval candáty které nestihl spotřebovat ani uskladnit a pak je shnilé zakopával do břehu. Jak jsem uvedl je schopný sebrat papíry za cokoliv-třeba i minutu přesčasu (správný čas má a ví pouze on) nebo jinou podobnou blbost. Jak se bránit jak postupovat? Jaká opatření učinit? Sám přemýšlím o tom že kvůli takovému blbci vstoupím k ryb. stráži, ale jako normální poctivý člověk, abych jeho samotného mohl nějak načapat nebo něco…nevím poradte, někteří z nás jsou z toho už zelení, ale rozbíjením huby a házením do vody to řešit nechceme.

chytani v Norsku necteno

4.1.2005 | TOMIK-X | Rybaření v zahraničí | 3.509 zobrazení | 9 odpovědí

co si otom myslite?

Dešná necteno

1.2.2010 | Kantik | Kaprařina | 3.508 zobrazení | 3 odpovědi

Jak jste loni chytali na Dešné u Jemnice? Já jeden jeseter, mnoho kaprů a bílá ryba.