Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Kde to bere 2008 necteno

11.8.2008 | Wiruscx | Úspěchy | 3.466 zobrazení | 11 odpovědí

Kde to bere 2008

Kapři v Polsku. necteno

20.8.2010 | Ace | Kaprařina | 3.465 zobrazení | 2 odpovědi

Máte někdo zkušenosti s kaprařením v Polsku? Kolik stojí povolenka? Bivakování? Rybářský řád? Nějaké bližší info?

Dešná necteno

1.2.2010 | Kantik | Kaprařina | 3.465 zobrazení | 3 odpovědi

Jak jste loni chytali na Dešné u Jemnice? Já jeden jeseter, mnoho kaprů a bílá ryba.

Woblery Red Bass necteno

15.3.2009 | -zruseno | Přívlač | 3.465 zobrazení | 16 odpovědí

Máte nějaké zkušenosto s těmito woblery. Potřeboval bych poradit jestli má cenu je kupovat. Díky! www.nastrahy.cz

Kam na střední školu necteno

26.9.2010 | Mr. Vydra | Vaše názory | 3.464 zobrazení | 17 odpovědí

Řeším na jakou školu po základce. Poraďte mi kdo jste studentem nebo absolventem střední rybářské školy. Díky za vaše odpovědi.

Na sumce s mrtvou rybičkou. necteno

11.7.2005 | Goyer | Dravci | 3.464 zobrazení | 9 odpovědí

Chtěl bych se optat vzdejších sumcařů, zda chytli sumce i na mrtvou nástrahu. Vzhledem k tomu, že jsem včera chytal candáta a vytáhnul jsem dva sumce (62–45) a to na 3–5cm mrtvého okouna a háček 10tku. Systémem brčko a rybička 10cm nadednem, tak jsem se docela divil.
A pak se ještě chci zeptat, když chytám sumce u břehu do 2m, je možnost tam také chytit velkého (hloubka je tam okolo 1–1,5)…že bych nastražil větší rybu, ale teď nevím zda mrtvou nebo živou. ale když mi berou na mrtvou. nikde jsem ale nečetl o mrtvé na sumce. ale prý funguje jako nemocnice.

Přístup k vodě necteno

24.5.2005 | Jerk | Legislativa | 3.464 zobrazení | 15 odpovědí

V poslední době mám špatné zkušenosti z přístupu k potokům a řekám. Ohradníky a ploty jsou až k vodě a majitelé pozemků zakazují vstup na pobřežní pozemky!V popisu revíru není žádné omezení. Jak se mohu bránit?Čím mohu argumentovat?

Prut pro dceru necteno

9.10.2007 | M.BURNES | Pruty | 3.463 zobrazení | 21 odpovědí

Shánim nějaký prut a naviják pro dceru 4roky koukal sem na tohle fishop.cz
a potom se chci zeptat jak je to s rybařenim dětí budše někomu vadit když budu chytat na jeden prut a malá taky na jeden?

WFS necteno

13.9.2005 | RASTOK | Ostatní nádobíčko | 3.463 zobrazení | 10 odpovědí

Aké máte skúsenosti s woblermi od WFS, prípadne, ktoré druhy, veľkosti a farby sa vám osvedčili.

Zarybnění českých vod oproti vodám v EU necteno

25.2.2006 | vody | Domácí revíry | 3.462 zobrazení | 26 odpovědí

Jáký máte názor ohledně zarybnění českých vod(hlavně řek) oproti sousedům v zemích EU.Soukromé komerční revíry samozřejmě vypouštím a známa vyhlášená letoviska typu Ebro též.Zajímavá by byla statistika jak přirozené reprodukce i umělého vysazování ryb.

chytani v Norsku necteno

4.1.2005 | TOMIK-X | Rybaření v zahraničí | 3.462 zobrazení | 9 odpovědí

co si otom myslite?

Přívlač-výsledek necteno

19.12.2006 | Kubajs | Přívlač | 3.461 zobrazení | 24 odpovědí

Tak co jak jste letos s přívlačí dopadli??

HLEDAM KAPRARE ZACINAJICIHO S BOILIES necteno

12.10.2005 | | Kaprařina | 3.460 zobrazení | 13 odpovědí | upravit

Rad bych poznal nekoho,kdo by se chte zacit vic venovat lovu kapru na boilies a chtel by vytvorit treba takovou dvokju a mohli bychom vyrazet spolecne,planovat vypravy,delat vlastni boilies a treba chytnout nejakeho pekneho kapra,tk se nkdo ozvete. jizni Moraval

rohlíkové boilis necteno

26.2.2014 | karpius | Položená | 3.459 zobrazení | 2 odpovědi

Ahoj všem.Letos chci zkusit rohlíkové boilis,jedná se o silně bahnitou vodu.Jaká je dobrá příchuť teď po zimě a čím zakrmit.

ČLUN necteno

24.4.2006 | Daniel | Ryby | 3.459 zobrazení | 10 odpovědí

Vaše zkušenosti a názory na čluny. Nafukovací/ skládací.

co delat na rybach necteno

23.4.2005 | kkarlos | Ryby | 3.459 zobrazení | 29 odpovědí

co mam vlastne delat nez kdy ryba zabere a ja ji zdolavam

Sonar a sumec necteno

21.1.2005 | koko | Sumcařina | 3.459 zobrazení | 1 odpověď

Chlapi, čo poviete na Eagle Seafinder 480 DF na sumca?

fish necteno

30.8.2004 | doktor | Ryby | 3.459 zobrazení | 21 odpovědí

Fish: Ty si naozaj zo všetkých robíš srandu!!!!! Čítaš aspoň to čo ti niekto so železnými nervami odpíše?!!!! Zdá sa mi, že nie alebo veľmi zle!!!! DaH čo to musí napísať ale naozaj to čo sa pýtaš po tom čo ti toľko ľudí napísalo to je tvrdá káva! Neviem či si bol niekedy na rybách. Ako sa môžeš pýtať či takú alebo takú plandavku!!! Veď to skoro nič nestojí, kúp z každej ktorá sa ti pozdáva jednu a skúšaj!!!!!!! A prečítaj si články ktorých je na chytej o nástrahách X a zistíš aké hrozné hlúposti sa pýtaš!!! To si naozaj zo všetkých musíš strielať a budem sa diviť ak na to ešte niekto okrem DaH bude ragovať!!!!!

Jarní chytání kaprů necteno

8.3.2006 | Hrouzek003 | Kaprařina | 3.458 zobrazení | 2 odpovědi

Jaký druh krmiva použít na jaře na řece Vltavě?

pleas ,poraďte začátečníkovi necteno

21.7.2004 | morpheus | Muškaření | 3.458 zobrazení | 20 odpovědí

Nějak náhodou jsem čuchnul k muškaření, a taky jsem si to zkusil. každý asi víte jaký jsou začátky. Přečetl jsem spoustu literatury, jak tištěné tak na webu. Dá se říci že základy teorie mám. Horší je to ale s praxí. Nikde jsem se nedočetl jak správně nahodit- rozhýbat šňůru. V jakém postavení začít ,a jak dostat co nejvíce šňůry před sebe, na co nejmíň máchnutí. Nevím jestli jsem to dobře vysvětlil. Prostě já vymotám tak 6–7metrů šňůry ,ale máchám tak pětkrát než ji hodím a výsledek je asi tak 3m daleko. Neznám nikoho kdo by mi to ukázal v praxi a v mém okolí jsem muškovat nikoho neviděl.