Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Prut pro dceru necteno

9.10.2007 | M.BURNES | Pruty | 3.391 zobrazení | 21 odpovědí

Shánim nějaký prut a naviják pro dceru 4roky koukal sem na tohle fishop.cz
a potom se chci zeptat jak je to s rybařenim dětí budše někomu vadit když budu chytat na jeden prut a malá taky na jeden?

Přívlač-výsledek necteno

19.12.2006 | Kubajs | Přívlač | 3.391 zobrazení | 24 odpovědí

Tak co jak jste letos s přívlačí dopadli??

Sonar a sumec necteno

21.1.2005 | koko | Sumcařina | 3.391 zobrazení | 1 odpověď

Chlapi, čo poviete na Eagle Seafinder 480 DF na sumca?

Značky prutů,navijáků necteno

19.12.2004 | Klon | Přívlač | 3.391 zobrazení | 10 odpovědí

Chci se zeptat jaká je podle Vás nejlepší značka prutů nebo navijáků atd. dík.

fish necteno

30.8.2004 | doktor | Ryby | 3.390 zobrazení | 21 odpovědí

Fish: Ty si naozaj zo všetkých robíš srandu!!!!! Čítaš aspoň to čo ti niekto so železnými nervami odpíše?!!!! Zdá sa mi, že nie alebo veľmi zle!!!! DaH čo to musí napísať ale naozaj to čo sa pýtaš po tom čo ti toľko ľudí napísalo to je tvrdá káva! Neviem či si bol niekedy na rybách. Ako sa môžeš pýtať či takú alebo takú plandavku!!! Veď to skoro nič nestojí, kúp z každej ktorá sa ti pozdáva jednu a skúšaj!!!!!!! A prečítaj si články ktorých je na chytej o nástrahách X a zistíš aké hrozné hlúposti sa pýtaš!!! To si naozaj zo všetkých musíš strielať a budem sa diviť ak na to ešte niekto okrem DaH bude ragovať!!!!!

Náhradní přezka k broďákům necteno

19.10.2008 | Marfi69 | Tipy & triky | 3.389 zobrazení | 19 odpovědí

Ahoj – chtěl bych se zeptat kde se dá sehnat náhradní přezka k broďákům (bohužel jsem jednu ztratil při své vycházece). Zkoušel jsem přímo výrobce KOH-I-NOOR, obchod „kutil“ kde mají všechny možné, /jen ne tu co potřebuji/ ale i galanterii, ale bohužel vše bez úspěchu

Zarybnění českých vod oproti vodám v EU necteno

25.2.2006 | vody | Domácí revíry | 3.388 zobrazení | 26 odpovědí

Jáký máte názor ohledně zarybnění českých vod(hlavně řek) oproti sousedům v zemích EU.Soukromé komerční revíry samozřejmě vypouštím a známa vyhlášená letoviska typu Ebro též.Zajímavá by byla statistika jak přirozené reprodukce i umělého vysazování ryb.

pleas ,poraďte začátečníkovi necteno

21.7.2004 | morpheus | Muškaření | 3.388 zobrazení | 20 odpovědí

Nějak náhodou jsem čuchnul k muškaření, a taky jsem si to zkusil. každý asi víte jaký jsou začátky. Přečetl jsem spoustu literatury, jak tištěné tak na webu. Dá se říci že základy teorie mám. Horší je to ale s praxí. Nikde jsem se nedočetl jak správně nahodit- rozhýbat šňůru. V jakém postavení začít ,a jak dostat co nejvíce šňůry před sebe, na co nejmíň máchnutí. Nevím jestli jsem to dobře vysvětlil. Prostě já vymotám tak 6–7metrů šňůry ,ale máchám tak pětkrát než ji hodím a výsledek je asi tak 3m daleko. Neznám nikoho kdo by mi to ukázal v praxi a v mém okolí jsem muškovat nikoho neviděl.

Upravili byste míry některých ryb?? necteno

6.2.2005 | DEATH | Legislativa | 3.387 zobrazení | 20 odpovědí

Chci zde probudit debatu o tom,jestli byste upravili některé míry ryb,nebo jestli jste spokojení....­.......... Budu rád za každý příspěvek.

Pruty stále dokola necteno

19.1.2009 | rhany | Přívlač | 3.385 zobrazení | 21 odpovědí

Jako každý rybář si chci nadělit proutek do sezóny.Přívlači jsem propadl loni,proto se ptám jaký vybrat proutek na woblery.Osvědčily se mi woblery rapala DT-4,DT-6 a chci zkoušet woblery od 5do10cm.Cena prutu do 3000.Cílová ryby štika,candát.Revír řeka a přehrada,bohužel ze břehu. Porovnejte třeba: Diaflash EX Spinning 240 M 10–30g a Skeletor 270 délka 2,7 m 7–28g,Technium Diaflash spinning 240 ML 5–20g,nebo něco jiného.

info jestřabice necteno

12.9.2006 | judas.d | Kaprařina | 3.385 zobrazení | 11 odpovědí

zítra tam jedu má někdo pár dobrejch rad

"ABS" na broďáky necteno

2.3.2011 | jersey | Tipy & triky | 3.384 zobrazení | 15 odpovědí

Ahoj všem.Řeším teď nákup nových broďáků a tak mě napadlo, jaké máte kdo zkušenosti s kluzkou podrážkou.V pro­dejně mi doporučili podrážku s filcem, ale nemají mou velikost.A tak mě napadlo, jestli třeba není někdo mezi vámi, kdo si upravil podrážku nějak podomácku…Protože i ten filc údajně není všemocnej a zas tak dlouho prý nevydrží.Nevím, nemám zkušenost, vždy jsem měl jen gumu.

pstruhařina necteno

14.2.2006 | Gosticz | Lososovité ryby | 3.384 zobrazení | 1 odpověď

Ahoj, jsem z Mladé Boleslavi a občas bych uvítal „výměnou expedici“ za pstruhy po okolí. Měl byste někdo zájem zajet občas sem a na oplátku předvést Váš revír v okolí?

naše drahé polovičky necteno

13.11.2006 | bubu | Ryby | 3.383 zobrazení | 24 odpovědí

jak snášejí Vaše manželky potažmo přítelkyně toho našeho koníčka-rybaření? Zašlo to u někoho až tak daleko „Buď ryby nebo já“

mašinka na boilies necteno

10.6.2008 | Droždí | Ostatní nádobíčko | 3.382 zobrazení | 6 odpovědí

Čau všichni chci se zeptat jestli někdo nevíte jak se da vyrobit tahle mašinka na boilies.Předem dík za odpověď!!

Jarní chytání kaprů necteno

8.3.2006 | Hrouzek003 | Kaprařina | 3.381 zobrazení | 2 odpovědi

Jaký druh krmiva použít na jaře na řece Vltavě?

ČLUN necteno

24.4.2006 | Daniel | Ryby | 3.380 zobrazení | 10 odpovědí

Vaše zkušenosti a názory na čluny. Nafukovací/ skládací.

rohlíkové boilis necteno

26.2.2014 | karpius | Položená | 3.378 zobrazení | 2 odpovědi

Ahoj všem.Letos chci zkusit rohlíkové boilis,jedná se o silně bahnitou vodu.Jaká je dobrá příchuť teď po zimě a čím zakrmit.

Chobotnička a prívlač necteno

26.3.2009 | koloseum | Přívlač | 3.378 zobrazení | 10 odpovědí

Ahojte! Napadlo mi, či má niekto z vás rybárov serveru chytej.cz nejaké skúsenosti s lovom na prívlač za použitia umelej chobotničky. Ja osobne som skúšal tieto umelé nástrahy na rieke Morave. Zabral pekný menší sumec okolo metra ale vďaka jigovému háčiku na chobotničke mi o nejakú chvíľu spadol a bolo po radosti. Naviazal som si teda nový systém s olovkom v hlavičke a trojhákom pod ním naviazanom na pevnej šnúre. Ak máte typy, poprípade obrázky systémov, tak poprosím šup sem s nimi :) Ďík

Lososovité ryby na revírech Jihočeského Územního Svazu necteno

27.4.2014 | havel | Legislativa | 3.376 zobrazení | 15 odpovědí

Lososovité ryby na revírech Jihočeského Územního SvazuMěl bych takový dotaz, týkající se „Bližších podmínek výkonu rybářského práva platných na revírech Jihočeského územního svazu“, konkrétně pstruhových revírů.

V prvním odstavci tohoto dodatku jsou „definovány“ losovité ryby a omezení počtu ponechaných kusů. Ve druhém odstavci je stanovena minimální lovná míra losovitých ryb na 45cm. Zatím je vše srozumitelné, ale zádrhel pro mne nastal ve čtvrtém odstavci, kde je uvedeno, že minimální lovná míra lipana podhorního je zvýšena na 40cm. A teď babo raď :-)

Můj dotaz je spíše akademický a nekoření z potřeby odnášet od vody krásné lipany.

A druhý dotaz, který mne napadl, je spíš k zamyšlení – co si myslíte o tom, že se nejmenší lovná míra 45cm vztahuje i na nasazovaného pstruha „brojlera“ duhového? :-)