Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Lososovité ryby na revírech Jihočeského Územního Svazu necteno

27.4.2014 | havel | Legislativa | 3.376 zobrazení | 15 odpovědí

Lososovité ryby na revírech Jihočeského Územního SvazuMěl bych takový dotaz, týkající se „Bližších podmínek výkonu rybářského práva platných na revírech Jihočeského územního svazu“, konkrétně pstruhových revírů.

V prvním odstavci tohoto dodatku jsou „definovány“ losovité ryby a omezení počtu ponechaných kusů. Ve druhém odstavci je stanovena minimální lovná míra losovitých ryb na 45cm. Zatím je vše srozumitelné, ale zádrhel pro mne nastal ve čtvrtém odstavci, kde je uvedeno, že minimální lovná míra lipana podhorního je zvýšena na 40cm. A teď babo raď :-)

Můj dotaz je spíše akademický a nekoření z potřeby odnášet od vody krásné lipany.

A druhý dotaz, který mne napadl, je spíš k zamyšlení – co si myslíte o tom, že se nejmenší lovná míra 45cm vztahuje i na nasazovaného pstruha „brojlera“ duhového? :-)

ještě pár let a vyhynu...P - - - - ř necteno

7.11.2009 | IV.TO.ŠIRDA | Ostatní ryby | 3.376 zobrazení | 28 odpovědí

Přátelé,kdy a kde jste se s tak nádhernou a vzácnou rybou setkali? Já v lokalitě Poodří CHKO.Pokud jste tuto rybu chytli někdy na háček,napište jakým způsobem.

16. duben necteno

13.4.2004 | pupak | Lososovité ryby | 3.376 zobrazení | 6 odpovědí

Jdete na zahájení s přívlačí, mouchou nebo s obojím?

Kde to bere 2008 necteno

11.8.2008 | Wiruscx | Úspěchy | 3.373 zobrazení | 11 odpovědí

Kde to bere 2008

Kniha pro začátečníky necteno

13.7.2010 | FISHERBOY | Tipy & triky | 3.371 zobrazení | 8 odpovědí

Chlapi , mám vážnej problém. Vzal jsem přítelkyni na dovču na Seč, kam jsme jeli s kamošem na vláčku. A co čert nechtěl( :D ), slečně se to začalo líbit a ráda by se dozvěděla něco víc o rybách. Docela ráda čte, tak mě napadlo jí dát nějakou knížku pro uplné začátečníky. Trošku na nahození nálady jsem jí pujčil První lovy, ale chtělo by to nějakou literaturu faktu. Vy, kteří jste více sečtělí, poraďte mi, prosím, jakou knížku sehnat..... Já tu mám jen 1000+1 rada pro rybáře(1990) od Říhy, a Sportovní rybaření od Šimka z 1967. Dík za typ.

Encyklopedie na chytej.cz necteno

14.3.2006 | Fedderista | chytej.cz | 3.370 zobrazení | 29 odpovědí

Líbí se Vám nová rubrika Encyklopedie? Mě osobně ano, ale zatím mi tam chybí spousta věcí. U nástrah se jaksi zapomnělo, že i wobler, twister a třpytka jsou nástrahy. Přitom náš trh je zavalen nespočtem druhů, v každém krámu jiném. Bylo by dobré proto dobré tohle (a nejen to, to mě jen tak uhodilo do očí na první pohled). Dnes v době internetového prodeje již přece není problém sehnat téměř cokoli (když to zrovna nemají na našem krámu), jen to chce vědět co hledat.

Kapři v Polsku. necteno

20.8.2010 | Ace | Kaprařina | 3.368 zobrazení | 2 odpovědi

Máte někdo zkušenosti s kaprařením v Polsku? Kolik stojí povolenka? Bivakování? Rybářský řád? Nějaké bližší info?

Značka Byron necteno

7.8.2008 | baddy73 | Ostatní nádobíčko | 3.368 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím, jaké jsou Vaše zkušenosti se zn.Byron. Vlasce,pruty,na­vijáky.

Kaprařina východní čechy necteno

14.1.2008 | eiffel1 | Kaprařina | 3.367 zobrazení | 8 odpovědí

tak na ty macky ve východních čechách? No možná Rocice? nebo rozkoš? To jsou moji favoriti. A co vy chlapy kam na ně?

Jak chytat na řece Pó necteno

11.12.2008 | rioma | Ryby | 3.366 zobrazení | 1 odpověď

Petrův zdar. Na jaře se chystám zajed do Itálie na řeku Pó.Poradíte mi někdo co se tam smí a nesmí?Kde se dá koupit povolenka, kde se dá dobře zachyta …atd. Prostě jedu poprvé tak bych potřeboval nějaké informace. Děkuji předem.

Revír 441 120 – Malhostický rybník necteno

18.8.2017 | vita97 | Vaše názory | 3.365 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Dobrý den. Chtěl bych si jen zachytat na 441 120 – Malhostický rybník, ale nikdy jsem tam nebyl a zmínky dostupné na internetu jsou většinou dost staré. Má někdo zkušenosti z poslední doby? Není to moc zarostlé, nebo tak něco? Díky

Kam na střední školu necteno

26.9.2010 | Mr. Vydra | Vaše názory | 3.363 zobrazení | 17 odpovědí

Řeším na jakou školu po základce. Poraďte mi kdo jste studentem nebo absolventem střední rybářské školy. Díky za vaše odpovědi.

Prut YAD Springhill Spin necteno

23.8.2007 | Breva | Pruty | 3.362 zobrazení | 2 odpovědi

Nemáte někdo zkušenost s tímto prutem v délce 270 a 10–30g. Nemám možnost si ho podržet v ruce,takže ho musím objednat přes net. www.milfa.cz Díky.

Zákaz přívlače do 1.9. Labe - Nymburk, Poděbrady necteno

9.1.2010 | Alfons | Dravci | 3.361 zobrazení | 16 odpovědí

Jaky je rozumný důvod zákazu přívlače do 1.9. na Labi v Nymburku a Poděbradech? Pochopil bych kdyby se nesmělo chytat na živou nebo mrtvou rybu, ale proč zákaz přívlače????

Potápění necteno

4.2.2009 | Robur | Domácí revíry | 3.361 zobrazení | 25 odpovědí

Pánové, určitě jste už vedli nějakou debatu o tom, jak to vypadá pod vodou. S tím, že to pak došlo k tomu, že někdo někomu říkal, že jeho známý potapěč atp. viděl sumce jak hovado atd. Zde bych dal prostor ke zveřejnění a potvrzení těchto mýtů formou podvodních fotografii. Kdo má strach nemusí psát odkud foto má. Ale prostě věty: U hráze leží sumci jak polena mně nedávají spát.

Lužnice-lov sumcu porovnani reviru Lužnice 1-6 necteno

26.6.2005 | machy | Sumcařina | 3.361 zobrazení | 4 odpovědi

CHytam hlavne na 2a3 a zajimalo by mne porovnani co se tyče počtu zaberu a velikosti ulovenych sumcu:

Zkušenosti z Travel-support s.r.o. necteno

15.7.2010 | Vrťa | Rybaření v zahraničí | 3.359 zobrazení | 2 odpovědi

Zdravím všechny, Chtěl jsem se vás zeptat jaké máte zkušenosti,ná­zory,postřehy,kdo jste poslední dobou byli s touto cestovkou v Norsku(samozřejmě za rybama:) pokud možno v Aure. Předem děkuji

Dešná necteno

1.2.2010 | Kantik | Kaprařina | 3.357 zobrazení | 3 odpovědi

Jak jste loni chytali na Dešné u Jemnice? Já jeden jeseter, mnoho kaprů a bílá ryba.

Lov bez RL/členské legitimace necteno

6.1.2007 | kkarlos | Legislativa | 3.357 zobrazení | 20 odpovědí

Tak mi tak napadlo jaký by mi mohl čekat postih když budu mít platnou povolenku k lovu, jen si doma zapomenu ryb. lístek či členskou průkazku…?

Noční lov a netopýři necteno

17.9.2007 | Breva | Tipy & triky | 3.355 zobrazení | 11 odpovědí

Včera večer jsem zkoušel ulovit candáta na feeder,ale nevydržel jsem ani do konce.Protože mi špička pořád poskakovala od nárazů netopýrů do silonu,nepomohlo ani když jsem dal silon co nejblíž k hladině.Máte způsob jak tomu zabránit.