Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Zákaz přívlače do 1.9. Labe - Nymburk, Poděbrady necteno

9.1.2010 | Alfons | Dravci | 3.505 zobrazení | 16 odpovědí

Jaky je rozumný důvod zákazu přívlače do 1.9. na Labi v Nymburku a Poděbradech? Pochopil bych kdyby se nesmělo chytat na živou nebo mrtvou rybu, ale proč zákaz přívlače????

s poperem na tlouštích necteno

14.12.2008 | wenaX | Přívlač | 3.505 zobrazení | 26 odpovědí

jak mam dělat velký přestávky jak ho prostě vodit

co delat na rybach necteno

23.4.2005 | kkarlos | Ryby | 3.505 zobrazení | 29 odpovědí

co mam vlastne delat nez kdy ryba zabere a ja ji zdolavam

chytani v Norsku necteno

4.1.2005 | TOMIK-X | Rybaření v zahraničí | 3.505 zobrazení | 9 odpovědí

co si otom myslite?

Jak často jíte ryby necteno

9.3.2007 | Robur | chytej.cz | 3.504 zobrazení | 23 odpovědí

Tak dne píší v novinách o tom, že ryba by měla být na stole 2*týdně. Proto se ptám: 1/ Jak čato je jíte vy. 2/ V jeké kucchyňské úpravě. 3/ pokud jíte, převládají vaše úlovky nebo spíš kupujete.

Sonar a sumec necteno

21.1.2005 | koko | Sumcařina | 3.503 zobrazení | 1 odpověď

Chlapi, čo poviete na Eagle Seafinder 480 DF na sumca?

Značky prutů,navijáků necteno

19.12.2004 | Klon | Přívlač | 3.502 zobrazení | 10 odpovědí

Chci se zeptat jaká je podle Vás nejlepší značka prutů nebo navijáků atd. dík.

Zkušenosti z Travel-support s.r.o. necteno

15.7.2010 | Vrťa | Rybaření v zahraničí | 3.501 zobrazení | 2 odpovědi

Zdravím všechny, Chtěl jsem se vás zeptat jaké máte zkušenosti,ná­zory,postřehy,kdo jste poslední dobou byli s touto cestovkou v Norsku(samozřejmě za rybama:) pokud možno v Aure. Předem děkuji

Pruty stále dokola necteno

19.1.2009 | rhany | Přívlač | 3.501 zobrazení | 21 odpovědí

Jako každý rybář si chci nadělit proutek do sezóny.Přívlači jsem propadl loni,proto se ptám jaký vybrat proutek na woblery.Osvědčily se mi woblery rapala DT-4,DT-6 a chci zkoušet woblery od 5do10cm.Cena prutu do 3000.Cílová ryby štika,candát.Revír řeka a přehrada,bohužel ze břehu. Porovnejte třeba: Diaflash EX Spinning 240 M 10–30g a Skeletor 270 délka 2,7 m 7–28g,Technium Diaflash spinning 240 ML 5–20g,nebo něco jiného.

Kaprařina východní čechy necteno

14.1.2008 | eiffel1 | Kaprařina | 3.501 zobrazení | 8 odpovědí

tak na ty macky ve východních čechách? No možná Rocice? nebo rozkoš? To jsou moji favoriti. A co vy chlapy kam na ně?

HLEDAM KAPRARE ZACINAJICIHO S BOILIES necteno

12.10.2005 | | Kaprařina | 3.501 zobrazení | 13 odpovědí | upravit

Rad bych poznal nekoho,kdo by se chte zacit vic venovat lovu kapru na boilies a chtel by vytvorit treba takovou dvokju a mohli bychom vyrazet spolecne,planovat vypravy,delat vlastni boilies a treba chytnout nejakeho pekneho kapra,tk se nkdo ozvete. jizni Moraval

fish necteno

30.8.2004 | doktor | Ryby | 3.501 zobrazení | 21 odpovědí

Fish: Ty si naozaj zo všetkých robíš srandu!!!!! Čítaš aspoň to čo ti niekto so železnými nervami odpíše?!!!! Zdá sa mi, že nie alebo veľmi zle!!!! DaH čo to musí napísať ale naozaj to čo sa pýtaš po tom čo ti toľko ľudí napísalo to je tvrdá káva! Neviem či si bol niekedy na rybách. Ako sa môžeš pýtať či takú alebo takú plandavku!!! Veď to skoro nič nestojí, kúp z každej ktorá sa ti pozdáva jednu a skúšaj!!!!!!! A prečítaj si články ktorých je na chytej o nástrahách X a zistíš aké hrozné hlúposti sa pýtaš!!! To si naozaj zo všetkých musíš strielať a budem sa diviť ak na to ešte niekto okrem DaH bude ragovať!!!!!

pleas ,poraďte začátečníkovi necteno

21.7.2004 | morpheus | Muškaření | 3.501 zobrazení | 20 odpovědí

Nějak náhodou jsem čuchnul k muškaření, a taky jsem si to zkusil. každý asi víte jaký jsou začátky. Přečetl jsem spoustu literatury, jak tištěné tak na webu. Dá se říci že základy teorie mám. Horší je to ale s praxí. Nikde jsem se nedočetl jak správně nahodit- rozhýbat šňůru. V jakém postavení začít ,a jak dostat co nejvíce šňůry před sebe, na co nejmíň máchnutí. Nevím jestli jsem to dobře vysvětlil. Prostě já vymotám tak 6–7metrů šňůry ,ale máchám tak pětkrát než ji hodím a výsledek je asi tak 3m daleko. Neznám nikoho kdo by mi to ukázal v praxi a v mém okolí jsem muškovat nikoho neviděl.

Jak chytat na řece Pó necteno

11.12.2008 | rioma | Ryby | 3.500 zobrazení | 1 odpověď

Petrův zdar. Na jaře se chystám zajed do Itálie na řeku Pó.Poradíte mi někdo co se tam smí a nesmí?Kde se dá koupit povolenka, kde se dá dobře zachyta …atd. Prostě jedu poprvé tak bych potřeboval nějaké informace. Děkuji předem.

Twistry na okouny a candáty. necteno

4.5.2005 | Tumi | Přívlač | 3.498 zobrazení | 12 odpovědí

na jakou byrvu Twistrachytáte okouny nebo candáty. A jakej druh.

Chobotnička a prívlač necteno

26.3.2009 | koloseum | Přívlač | 3.496 zobrazení | 10 odpovědí

Ahojte! Napadlo mi, či má niekto z vás rybárov serveru chytej.cz nejaké skúsenosti s lovom na prívlač za použitia umelej chobotničky. Ja osobne som skúšal tieto umelé nástrahy na rieke Morave. Zabral pekný menší sumec okolo metra ale vďaka jigovému háčiku na chobotničke mi o nejakú chvíľu spadol a bolo po radosti. Naviazal som si teda nový systém s olovkom v hlavičke a trojhákom pod ním naviazanom na pevnej šnúre. Ak máte typy, poprípade obrázky systémov, tak poprosím šup sem s nimi :) Ďík

Lov bez RL/členské legitimace necteno

6.1.2007 | kkarlos | Legislativa | 3.496 zobrazení | 20 odpovědí

Tak mi tak napadlo jaký by mi mohl čekat postih když budu mít platnou povolenku k lovu, jen si doma zapomenu ryb. lístek či členskou průkazku…?

Jarní chytání kaprů necteno

8.3.2006 | Hrouzek003 | Kaprařina | 3.496 zobrazení | 2 odpovědi

Jaký druh krmiva použít na jaře na řece Vltavě?

Bolen v zimě necteno

25.11.2005 | Robur | Dravci | 3.492 zobrazení | 19 odpovědí

Berou Vám ještě v této době /podzim a hlavně zima/? Pokud ano, tak na co? Lovíte je v této době cíleně nebo jde o náhodu?

ryobi zauber co vy na to? necteno

28.10.2008 | ZANDER | Navijáky | 3.491 zobrazení | 12 odpovědí

zdravim, chci se zeptat nemáte někdo zkušenosti s tímto navijákem, chci si ho pořídit ve velikosti 20 na ligu v přívlači tak bude dostavat pěknej záhul, uvažuju ještě o stradicovy FB co myslíte kterej je lepší, dík za odpovědi