Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Značky prutů,navijáků
19.12.2004 | Klon | Přívlač | 3.457 zobrazení | 10 odpovědí
Chci se zeptat jaká je podle Vás nejlepší značka prutů nebo navijáků atd. dík.
Twistry na okouny a candáty.
4.5.2005 | Tumi | Přívlač | 3.455 zobrazení | 12 odpovědí
na jakou byrvu Twistrachytáte okouny nebo candáty. A jakej druh.
Kniha pro začátečníky
13.7.2010 | FISHERBOY | Tipy & triky | 3.454 zobrazení | 8 odpovědí
Chlapi , mám vážnej problém. Vzal jsem přítelkyni na dovču na Seč, kam jsme jeli s kamošem na vláčku. A co čert nechtěl( :D ), slečně se to začalo líbit a ráda by se dozvěděla něco víc o rybách. Docela ráda čte, tak mě napadlo jí dát nějakou knížku pro uplné začátečníky. Trošku na nahození nálady jsem jí pujčil První lovy, ale chtělo by to nějakou literaturu faktu. Vy, kteří jste více sečtělí, poraďte mi, prosím, jakou knížku sehnat..... Já tu mám jen 1000+1 rada pro rybáře(1990) od Říhy, a Sportovní rybaření od Šimka z 1967. Dík za typ.
Pruty stále dokola
19.1.2009 | rhany | Přívlač | 3.454 zobrazení | 21 odpovědí
Jako každý rybář si chci nadělit proutek do sezóny.Přívlači jsem propadl loni,proto se ptám jaký vybrat proutek na woblery.Osvědčily se mi woblery rapala DT-4,DT-6 a chci zkoušet woblery od 5do10cm.Cena prutu do 3000.Cílová ryby štika,candát.Revír řeka a přehrada,bohužel ze břehu. Porovnejte třeba: Diaflash EX Spinning 240 M 10–30g a Skeletor 270 délka 2,7 m 7–28g,Technium Diaflash spinning 240 ML 5–20g,nebo něco jiného.
Kaprařina východní čechy
14.1.2008 | eiffel1 | Kaprařina | 3.451 zobrazení | 8 odpovědí
tak na ty macky ve východních čechách? No možná Rocice? nebo rozkoš? To jsou moji favoriti. A co vy chlapy kam na ně?
Encyklopedie na chytej.cz
14.3.2006 | Fedderista | chytej.cz | 3.449 zobrazení | 29 odpovědí
Líbí se Vám nová rubrika Encyklopedie? Mě osobně ano, ale zatím mi tam chybí spousta věcí. U nástrah se jaksi zapomnělo, že i wobler, twister a třpytka jsou nástrahy. Přitom náš trh je zavalen nespočtem druhů, v každém krámu jiném. Bylo by dobré proto dobré tohle (a nejen to, to mě jen tak uhodilo do očí na první pohled). Dnes v době internetového prodeje již přece není problém sehnat téměř cokoli (když to zrovna nemají na našem krámu), jen to chce vědět co hledat.
Koupě prutu a navijáku
28.11.2008 | wwa.gy | Pruty | 3.448 zobrazení | 11 odpovědí
Zdravím všechny rybáře! Chci si koupit nový UL prut i s navijákem. Prutek by měl být lehoučký s korkovou rukojetí, dlouhý 180cm, gramáž do 10(15g)- používám rotačky 00–1 a miniwoblerky do 3cm. Naviják by měl ladit s proutkem, takže taky lehký, přední brzda, kapacita 100m/0,14mm. Dík za každý TIP!!!
Jak chytat na řece Pó
11.12.2008 | rioma | Ryby | 3.447 zobrazení | 1 odpověď
Petrův zdar. Na jaře se chystám zajed do Itálie na řeku Pó.Poradíte mi někdo co se tam smí a nesmí?Kde se dá koupit povolenka, kde se dá dobře zachyta …atd. Prostě jedu poprvé tak bych potřeboval nějaké informace. Děkuji předem.
Lov bez RL/členské legitimace
6.1.2007 | kkarlos | Legislativa | 3.447 zobrazení | 20 odpovědí
Tak mi tak napadlo jaký by mi mohl čekat postih když budu mít platnou povolenku k lovu, jen si doma zapomenu ryb. lístek či členskou průkazku…?
Zákaz přívlače do 1.9. Labe - Nymburk, Poděbrady
9.1.2010 | Alfons | Dravci | 3.446 zobrazení | 16 odpovědí
Jaky je rozumný důvod zákazu přívlače do 1.9. na Labi v Nymburku a Poděbradech? Pochopil bych kdyby se nesmělo chytat na živou nebo mrtvou rybu, ale proč zákaz přívlače????
naše drahé polovičky
13.11.2006 | bubu | Ryby | 3.445 zobrazení | 24 odpovědí
jak snášejí Vaše manželky potažmo přítelkyně toho našeho koníčka-rybaření? Zašlo to u někoho až tak daleko „Buď ryby nebo já“
pstruhařina
14.2.2006 | Gosticz | Lososovité ryby | 3.445 zobrazení | 1 odpověď
Ahoj, jsem z Mladé Boleslavi a občas bych uvítal „výměnou expedici“ za pstruhy po okolí. Měl byste někdo zájem zajet občas sem a na oplátku předvést Váš revír v okolí?
s poperem na tlouštích
14.12.2008 | wenaX | Přívlač | 3.443 zobrazení | 26 odpovědí
jak mam dělat velký přestávky jak ho prostě vodit
Vázání much
15.8.2005 | kkarlos | Muškaření | 3.442 zobrazení | 3 odpovědi
Zajimalo by mne z jakeho meterialu se vazou mouchy a kolik to asi tak stoji??? Zatim premyslim jen do budoucna ze zacnu muskarit!!! dik za odpoved
"ABS" na broďáky
2.3.2011 | jersey | Tipy & triky | 3.441 zobrazení | 15 odpovědí
Ahoj všem.Řeším teď nákup nových broďáků a tak mě napadlo, jaké máte kdo zkušenosti s kluzkou podrážkou.V prodejně mi doporučili podrážku s filcem, ale nemají mou velikost.A tak mě napadlo, jestli třeba není někdo mezi vámi, kdo si upravil podrážku nějak podomácku…Protože i ten filc údajně není všemocnej a zas tak dlouho prý nevydrží.Nevím, nemám zkušenost, vždy jsem měl jen gumu.
ryobi zauber co vy na to?
28.10.2008 | ZANDER | Navijáky | 3.441 zobrazení | 12 odpovědí
zdravim, chci se zeptat nemáte někdo zkušenosti s tímto navijákem, chci si ho pořídit ve velikosti 20 na ligu v přívlači tak bude dostavat pěknej záhul, uvažuju ještě o stradicovy FB co myslíte kterej je lepší, dík za odpovědi
Zkušenosti z Travel-support s.r.o.
15.7.2010 | Vrťa | Rybaření v zahraničí | 3.440 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravím všechny, Chtěl jsem se vás zeptat jaké máte zkušenosti,názory,postřehy,kdo jste poslední dobou byli s touto cestovkou v Norsku(samozřejmě za rybama:) pokud možno v Aure. Předem děkuji
Trofejní úlovky kapra v okolí Prahy
27.7.2007 | velkamys | Kaprařina | 3.440 zobrazení | 15 odpovědí
Zdravím, tak se mi zdá, že letos je okolí Prahy na pěkné kapříky nějak zakleté. Na berounce nejde ani cejn a Vltava…? A co Vy kolegové?
Bolen v zimě
25.11.2005 | Robur | Dravci | 3.439 zobrazení | 19 odpovědí
Berou Vám ještě v této době /podzim a hlavně zima/? Pokud ano, tak na co? Lovíte je v této době cíleně nebo jde o náhodu?
Aké broďáky používate/odporúčate?
4.4.2017 | Martines | Muškaření | 3.435 zobrazení | 7 odpovědí
Čaute, plánujem si zakúpiť nové brodiace nohavice a rád by som sa vás opýtal na skúsenosti či postrehy. Máte preferovane značky, ktoré nestoja zase ťažke tisíce a sú spoľahlivé? Za rady ďakujem!