Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
eMinnow
1.9.2017 | superweb | Přívlač | 3.490 zobrazení | 7 odpovědí
Woblery pohanene baterii..co si o tom myslite? :) https://www.indiegogo.com/…hing-lure--2#/
naše drahé polovičky
13.11.2006 | bubu | Ryby | 3.490 zobrazení | 24 odpovědí
jak snášejí Vaše manželky potažmo přítelkyně toho našeho koníčka-rybaření? Zašlo to u někoho až tak daleko „Buď ryby nebo já“
"ABS" na broďáky
2.3.2011 | jersey | Tipy & triky | 3.489 zobrazení | 15 odpovědí
Ahoj všem.Řeším teď nákup nových broďáků a tak mě napadlo, jaké máte kdo zkušenosti s kluzkou podrážkou.V prodejně mi doporučili podrážku s filcem, ale nemají mou velikost.A tak mě napadlo, jestli třeba není někdo mezi vámi, kdo si upravil podrážku nějak podomácku…Protože i ten filc údajně není všemocnej a zas tak dlouho prý nevydrží.Nevím, nemám zkušenost, vždy jsem měl jen gumu.
Potápění
4.2.2009 | Robur | Domácí revíry | 3.489 zobrazení | 25 odpovědí
Pánové, určitě jste už vedli nějakou debatu o tom, jak to vypadá pod vodou. S tím, že to pak došlo k tomu, že někdo někomu říkal, že jeho známý potapěč atp. viděl sumce jak hovado atd. Zde bych dal prostor ke zveřejnění a potvrzení těchto mýtů formou podvodních fotografii. Kdo má strach nemusí psát odkud foto má. Ale prostě věty: U hráze leží sumci jak polena mně nedávají spát.
Jak na pstruhy na stojáku?
24.7.2013 | vovo | Lososovité ryby | 3.488 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj potřeboval bych poradit jedeme na týden na rybník (kolem 10ha) a kromě kaprů a klasických ryb tam jsou i siveni a duháci. Když jsme tam byly poprvé tak se mi jeden podařil chytit na feeder na rohlík když to krmítko propadávalo sloupcem ale pak už nikdy nic. Zkoušel jsem vláčet atd. ,ale nic. Vláčák mám ale nejsem v tom tak zběhlí spíš bych stál o radu jak ho přelstít na feeder nebo tak. Díky za všechny rady. Petrův zdar
Jak dlouho vydrží boilie
12.7.2008 | kachnator | Kaprařina | 3.487 zobrazení | 10 odpovědí
Chci se zeptat jak dlouho mi vydrží použitelné boilie když ho uvařím a nechám 2 dny vyschnout?Jedu na týdenní výpravu a nemám ho jak uchovávat mražené.Díky.
Trofejní úlovky kapra v okolí Prahy
27.7.2007 | velkamys | Kaprařina | 3.487 zobrazení | 15 odpovědí
Zdravím, tak se mi zdá, že letos je okolí Prahy na pěkné kapříky nějak zakleté. Na berounce nejde ani cejn a Vltava…? A co Vy kolegové?
Kde na dravce na střední Moravě?
26.7.2005 | funami | Domácí revíry | 3.487 zobrazení | 5 odpovědí
Jsem z Hranic na Moravě a po dlouhé době se znovu vracím k rybařině. Zajímalo by mě kde se dájí v těchto lokalitách ulovit pěkní dravci (štika, candát,…). V nejbližším okolí mého bydliště nejsou nebo neznám taková místa. Uvažoval jsem MO ČRS ve Valašském Meziříčí, nebo možná okolí Přerova nebo taky MO MRS ve Zlíně… máte někdo zdejší zkušenosti s těmito lokalitami? Předem díky za odpověď. null
Stav ryb na Lipně?
20.1.2013 | Fidel | Domácí revíry | 3.486 zobrazení | 5 odpovědí
Čau, chci se zeptat na vaše rybářské úspěchy na Lipně v roce 2012. Jak je to tam s dravcema? Díky
Závody v přívlači a chytání bez protihrotů
5.7.2008 | Candátoman | Závody | 3.485 zobrazení | 8 odpovědí
Chystám se příští týden na Labe na předkolo krajského přeboru VČ, kde se má chytat na nástrahy bez protihrotů.Jelikož originál háčky bez protihrotu nemám, tak se chci zeptat, co se ještě na závodech toleruje. Stačí kleštičkama zamáčknutý protihrot nebo musí být úplně odbroušený? Po zamačknutí kleštičkama na háčku zůstává stejně drobný hrbolek, tak nevím,…:-(. Pokusím se vložit také foto, jak dopadl jigový háček po zamačknutí protihrotu, který se odlomil, ale stejně tam zůstal drobný výběžek. Prosím všechny zkušené závodníky o jejich komentář, abych věděl, jak moc (ne)dokonale se mám snažit háčky protihrotů zbavovat. Děkuji za vaše komentáře.
Značka Byron
7.8.2008 | baddy73 | Ostatní nádobíčko | 3.484 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravím, jaké jsou Vaše zkušenosti se zn.Byron. Vlasce,pruty,navijáky.
Vázání much
15.8.2005 | kkarlos | Muškaření | 3.483 zobrazení | 3 odpovědi
Zajimalo by mne z jakeho meterialu se vazou mouchy a kolik to asi tak stoji??? Zatim premyslim jen do budoucna ze zacnu muskarit!!! dik za odpoved
Koblov
9.12.2004 | rybar11 | Ryby | 3.483 zobrazení | žádná odpověď
Chci jet příští rok v srpnu na Koblov. www. rybolovkoblov. cz Nebyl tam z Vás někdo. Na co a kde jste chytali? Je to opravdu tak super chytačka?
magicbobbers
30.8.2006 | ART | Dravci | 3.482 zobrazení | 9 odpovědí
dneska jsem to vyhral v soutěži ale nevim jak se s tim zachází a co se na to chytá neví někdo
prut na suchou mouchu
13.12.2013 | muskar19 | Muškaření | 3.481 zobrazení | 5 odpovědí
dobry den chtel bych se zeptat jestli ma nekdo nejake zkusenosti a jake s timto prutem Greys Streamflex 8ft aft 4.
feeder koupim
23.7.2012 | Martin Mošna | Obchod | 3.481 zobrazení | 30 odpovědí
CHtel bych začit lovit na feeder.A tak vas žadam jestly nekdo neprodava nejaky starý feeder.Kdyby byly fotky tak by to bylo nej
pstruhařina
14.2.2006 | Gosticz | Lososovité ryby | 3.481 zobrazení | 1 odpověď
Ahoj, jsem z Mladé Boleslavi a občas bych uvítal „výměnou expedici“ za pstruhy po okolí. Měl byste někdo zájem zajet občas sem a na oplátku předvést Váš revír v okolí?
Kolik věcí si berete na týden na ryby?
10.7.2008 | _*Aston_* | Ostatní nádobíčko | 3.479 zobrazení | 18 odpovědí
Znám jednoho blázna ten si bere plný AUTO Fabia combi :D 13 prutů,3 tašky s oblečením a asi dalších 10 tašek s krmením? to je tak na měsíc nemyslíte:-D?auto je vždycky naložený AŽ po střechu ja musím sedet schovanej mezi věcma:-D
SPORTEX Carboflex NG 3105
30.9.2014 | NEEO | Pruty | 3.478 zobrazení | 9 odpovědí
Dobrý den, měl bych jeden dotaz, mám možnost koupit tento prut za rozumný peníz na přívlač. Máte někdo s tímto prutem skušenosti,je dobrý?
mašinka na boilies
10.6.2008 | Droždí | Ostatní nádobíčko | 3.478 zobrazení | 6 odpovědí
Čau všichni chci se zeptat jestli někdo nevíte jak se da vyrobit tahle mašinka na boilies.Předem dík za odpověď!!