Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Jak často jíte ryby necteno

9.3.2007 | Robur | chytej.cz | 3.354 zobrazení | 23 odpovědí

Tak dne píší v novinách o tom, že ryba by měla být na stole 2*týdně. Proto se ptám: 1/ Jak čato je jíte vy. 2/ V jeké kucchyňské úpravě. 3/ pokud jíte, převládají vaše úlovky nebo spíš kupujete.

Parma necteno

2.8.2008 | okoun27 | Feeder | 3.352 zobrazení | 19 odpovědí

feeder

Zahájení necteno

16.4.2006 | Sniper001 | Lososovité ryby | 3.352 zobrazení | 14 odpovědí

Tak jak jste zahájily?

Kde na dravce na střední Moravě? necteno

26.7.2005 | funami | Domácí revíry | 3.350 zobrazení | 5 odpovědí

Jsem z Hranic na Moravě a po dlouhé době se znovu vracím k rybařině. Zajímalo by mě kde se dájí v těchto lokalitách ulovit pěkní dravci (štika, candát,…). V nejbližším okolí mého bydliště nejsou nebo neznám taková místa. Uvažoval jsem MO ČRS ve Valašském Meziříčí, nebo možná okolí Přerova nebo taky MO MRS ve Zlíně… máte někdo zdejší zkušenosti s těmito lokalitami? Předem díky za odpověď. null

jarní výlovy necteno

8.3.2011 | Arnie11 | Domácí revíry | 3.349 zobrazení | 15 odpovědí

Ahoj, nevíte někdo o nějakém výlovu, či výlovech na jížní moravě?nikde nic nemužu najít…žádné datum :( díky

Závody v přívlači a chytání bez protihrotů necteno

5.7.2008 | Candátoman | Závody | 3.348 zobrazení | 8 odpovědí

Chystám se příští týden na Labe na předkolo krajského přeboru VČ, kde se má chytat na nástrahy bez protihrotů.Jelikož originál háčky bez protihrotu nemám, tak se chci zeptat, co se ještě na závodech toleruje. Stačí kleštičkama zamáčknutý protihrot nebo musí být úplně odbroušený? Po zamačknutí kleštičkama na háčku zůstává stejně drobný hrbolek, tak nevím,…:-(. Pokusím se vložit také foto, jak dopadl jigový háček po zamačknutí protihrotu, který se odlomil, ale stejně tam zůstal drobný výběžek. Prosím všechny zkušené závodníky o jejich komentář, abych věděl, jak moc (ne)dokonale se mám snažit háčky protihrotů zbavovat. Děkuji za vaše komentáře.

Stav ryb na Lipně? necteno

20.1.2013 | Fidel | Domácí revíry | 3.347 zobrazení | 5 odpovědí

Čau, chci se zeptat na vaše rybářské úspěchy na Lipně v roce 2012. Jak je to tam s dravcema? Díky

Jak dlouho vydrží boilie necteno

12.7.2008 | kachnator | Kaprařina | 3.346 zobrazení | 10 odpovědí

Chci se zeptat jak dlouho mi vydrží použitelné boilie když ho uvařím a nechám 2 dny vyschnout?Jedu na týdenní výpravu a nemám ho jak uchovávat mražené.Díky.

Vázání much necteno

15.8.2005 | kkarlos | Muškaření | 3.346 zobrazení | 3 odpovědi

Zajimalo by mne z jakeho meterialu se vazou mouchy a kolik to asi tak stoji??? Zatim premyslim jen do budoucna ze zacnu muskarit!!! dik za odpoved

Záhada necteno

1.4.2010 | Shimano911 | Feeder | 3.345 zobrazení | 22 odpovědí

Prosím Vás, vysvětlí mi někdo z Vás jednu věc,týkající se krmení? Minulí rok jsem chytal na feeder krmení Traper cca za 50 Kč,ryby slušné,záběry časté. Poté jsem si koupil krmení za 120 Kč Lorpio Feeder Special Medium od Mivardi, a to jsem neměl dělat. Za víkend sotva 5 záběrů. Podotýkám že na Trapera jsem chytal skoro pořád s úspěchem. Zkusil jsem Mivardi a ani ťuk. Tak jak je to? Odráží se skutečně v ceně kvalita??

Boloňky: colmic veliger 7m a colmic symeon 9 m necteno

31.12.2007 | mirmen | Pruty | 3.345 zobrazení | 6 odpovědí

Máte někdo praktickou zkušenost s některým ze zmíněných prutů? Za konkretní poznatky děkuji.

ryobi zauber co vy na to? necteno

28.10.2008 | ZANDER | Navijáky | 3.343 zobrazení | 12 odpovědí

zdravim, chci se zeptat nemáte někdo zkušenosti s tímto navijákem, chci si ho pořídit ve velikosti 20 na ligu v přívlači tak bude dostavat pěknej záhul, uvažuju ještě o stradicovy FB co myslíte kterej je lepší, dík za odpovědi

Bolen v zimě necteno

25.11.2005 | Robur | Dravci | 3.343 zobrazení | 19 odpovědí

Berou Vám ještě v této době /podzim a hlavně zima/? Pokud ano, tak na co? Lovíte je v této době cíleně nebo jde o náhodu?

s poperem na tlouštích necteno

14.12.2008 | wenaX | Přívlač | 3.342 zobrazení | 26 odpovědí

jak mam dělat velký přestávky jak ho prostě vodit

Kolik věcí si berete na týden na ryby? necteno

10.7.2008 | _*Aston_* | Ostatní nádobíčko | 3.342 zobrazení | 18 odpovědí

Znám jednoho blázna ten si bere plný AUTO Fabia combi :D 13 prutů,3 tašky s oblečením a asi dalších 10 tašek s krmením? to je tak na měsíc nemyslíte:-D?auto je vždycky naložený AŽ po střechu ja musím sedet schovanej mezi věcma:-D

Transport navijáků necteno

19.4.2009 | Rico | Navijáky | 3.341 zobrazení | 16 odpovědí

Pro někoho možná jasná věc, pro někoho hlavolam a někdo se nechá inspirovat. Zajímalo by mě v čem přemisťujete Vaše milované navijáky k vodě a zpět. Jestli je nechaváte na prutu, nebo v krabicích ve kterých byly koupeny nebo máte vyrobeny vlastní pytlíky… Prostě vše k trasportu navijáku aby se nepoškodil… Díky za nápady a postřehy (Předpokládám, že se asi víc rozepíší hlavně majitelé děliček.)

Lužnice-Čevený mlýn(Nuzice) necteno

24.6.2007 | Kubajs | Domácí revíry | 3.341 zobrazení | 11 odpovědí

V létě jedu právě do této lokality rybařit již jsem tam byl ale spíš jsem se věnoval turistice Co je tu za ryby?Jaký styl je tu neljepší?Jetu hodně dravců???

Zubáče na streamer. necteno

29.8.2004 | rybopet | Ostatní nádobíčko | 3.341 zobrazení | 2 odpovědi

Má niekto skúsenosti s lovom zubáčov na streamer na stojatej vode údolnej nádrže bud muškárkou alebo so sbirom?

SPORTEX Carboflex NG 3105 necteno

30.9.2014 | NEEO | Pruty | 3.338 zobrazení | 9 odpovědí

Dobrý den, měl bych jeden dotaz, mám možnost koupit tento prut za rozumný peníz na přívlač. Máte někdo s tímto prutem skušenosti,je do­brý?

Krmení necteno

21.9.2010 | Mr. Vydra | Tipy & triky | 3.338 zobrazení | 14 odpovědí

Toto je fŕum na které můžete psát jaké krmení se vám nejvíce osvědčilo na jednotlivé druhy ryb. Díky za bohaté opovědi !!!!!!!!!!