Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Chobotnička a prívlač
26.3.2009 | koloseum | Přívlač | 3.435 zobrazení | 10 odpovědí
Ahojte! Napadlo mi, či má niekto z vás rybárov serveru chytej.cz nejaké skúsenosti s lovom na prívlač za použitia umelej chobotničky. Ja osobne som skúšal tieto umelé nástrahy na rieke Morave. Zabral pekný menší sumec okolo metra ale vďaka jigovému háčiku na chobotničke mi o nejakú chvíľu spadol a bolo po radosti. Naviazal som si teda nový systém s olovkom v hlavičke a trojhákom pod ním naviazanom na pevnej šnúre. Ak máte typy, poprípade obrázky systémov, tak poprosím šup sem s nimi :) Ďík
Jak často jíte ryby
9.3.2007 | Robur | chytej.cz | 3.433 zobrazení | 23 odpovědí
Tak dne píší v novinách o tom, že ryba by měla být na stole 2*týdně. Proto se ptám: 1/ Jak čato je jíte vy. 2/ V jeké kucchyňské úpravě. 3/ pokud jíte, převládají vaše úlovky nebo spíš kupujete.
magicbobbers
30.8.2006 | ART | Dravci | 3.433 zobrazení | 9 odpovědí
dneska jsem to vyhral v soutěži ale nevim jak se s tim zachází a co se na to chytá neví někdo
Jak dlouho vydrží boilie
12.7.2008 | kachnator | Kaprařina | 3.432 zobrazení | 10 odpovědí
Chci se zeptat jak dlouho mi vydrží použitelné boilie když ho uvařím a nechám 2 dny vyschnout?Jedu na týdenní výpravu a nemám ho jak uchovávat mražené.Díky.
Jak vytvořit vlas na lov s boilies
4.12.2013 | tomas54 | Kaprařina | 3.431 zobrazení | 17 odpovědí
prosím o rady nebo i fotky jak udělat vlas na boilies. Skoušel jsem to hledat všude ale nenašel.
mašinka na boilies
10.6.2008 | Droždí | Ostatní nádobíčko | 3.431 zobrazení | 6 odpovědí
Čau všichni chci se zeptat jestli někdo nevíte jak se da vyrobit tahle mašinka na boilies.Předem dík za odpověď!!
Noční lov a netopýři
17.9.2007 | Breva | Tipy & triky | 3.431 zobrazení | 11 odpovědí
Včera večer jsem zkoušel ulovit candáta na feeder,ale nevydržel jsem ani do konce.Protože mi špička pořád poskakovala od nárazů netopýrů do silonu,nepomohlo ani když jsem dal silon co nejblíž k hladině.Máte způsob jak tomu zabránit.
Potápění
4.2.2009 | Robur | Domácí revíry | 3.430 zobrazení | 25 odpovědí
Pánové, určitě jste už vedli nějakou debatu o tom, jak to vypadá pod vodou. S tím, že to pak došlo k tomu, že někdo někomu říkal, že jeho známý potapěč atp. viděl sumce jak hovado atd. Zde bych dal prostor ke zveřejnění a potvrzení těchto mýtů formou podvodních fotografii. Kdo má strach nemusí psát odkud foto má. Ale prostě věty: U hráze leží sumci jak polena mně nedávají spát.
Jak na pstruhy na stojáku?
24.7.2013 | vovo | Lososovité ryby | 3.427 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj potřeboval bych poradit jedeme na týden na rybník (kolem 10ha) a kromě kaprů a klasických ryb tam jsou i siveni a duháci. Když jsme tam byly poprvé tak se mi jeden podařil chytit na feeder na rohlík když to krmítko propadávalo sloupcem ale pak už nikdy nic. Zkoušel jsem vláčet atd. ,ale nic. Vláčák mám ale nejsem v tom tak zběhlí spíš bych stál o radu jak ho přelstít na feeder nebo tak. Díky za všechny rady. Petrův zdar
Značka Byron
7.8.2008 | baddy73 | Ostatní nádobíčko | 3.426 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravím, jaké jsou Vaše zkušenosti se zn.Byron. Vlasce,pruty,navijáky.
Závody v přívlači a chytání bez protihrotů
5.7.2008 | Candátoman | Závody | 3.425 zobrazení | 8 odpovědí
Chystám se příští týden na Labe na předkolo krajského přeboru VČ, kde se má chytat na nástrahy bez protihrotů.Jelikož originál háčky bez protihrotu nemám, tak se chci zeptat, co se ještě na závodech toleruje. Stačí kleštičkama zamáčknutý protihrot nebo musí být úplně odbroušený? Po zamačknutí kleštičkama na háčku zůstává stejně drobný hrbolek, tak nevím,…:-(. Pokusím se vložit také foto, jak dopadl jigový háček po zamačknutí protihrotu, který se odlomil, ale stejně tam zůstal drobný výběžek. Prosím všechny zkušené závodníky o jejich komentář, abych věděl, jak moc (ne)dokonale se mám snažit háčky protihrotů zbavovat. Děkuji za vaše komentáře.
Zahájení
16.4.2006 | Sniper001 | Lososovité ryby | 3.425 zobrazení | 14 odpovědí
Tak jak jste zahájily?
Lužnice-lov sumcu porovnani reviru Lužnice 1-6
26.6.2005 | machy | Sumcařina | 3.425 zobrazení | 4 odpovědi
CHytam hlavne na 2a3 a zajimalo by mne porovnani co se tyče počtu zaberu a velikosti ulovenych sumcu:
Koblov
9.12.2004 | rybar11 | Ryby | 3.425 zobrazení | žádná odpověď
Chci jet příští rok v srpnu na Koblov. www. rybolovkoblov. cz Nebyl tam z Vás někdo. Na co a kde jste chytali? Je to opravdu tak super chytačka?
Dá se lovit Bolen na třpytku?
21.8.2004 | Wolf | Přívlač | 3.425 zobrazení | 5 odpovědí
Začínám vláčet a rád bych zjistil jaká vláčecí nástraha kromě wolbrů se dá na bolena s úspěchem použít ?
Napište svoje skušenosti s vláčkem a bolenem dík Wolf
prut na suchou mouchu
13.12.2013 | muskar19 | Muškaření | 3.424 zobrazení | 5 odpovědí
dobry den chtel bych se zeptat jestli ma nekdo nejake zkusenosti a jake s timto prutem Greys Streamflex 8ft aft 4.
RYBÁŘSKÁ STRÁŽ
27.3.2006 | mikiw | Legislativa | 3.424 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravím všechny, loni jsem oficiálně začal s rybařením. Za tu dobu jsem měl zkušenost s ryb. str. asi 2 krát z čehož se se mnou jednalo vždy slušně a byli to vždy slušní lidé, ale v naší organizaci existuje „porybný“-kamarád hospodáře, který neskutečně prudí a bere papíry za cokoliv, těm neznalým i za to co je legální. Mého známého se slovy " to si rozmysli frajere jestli chceš přijít o papíry nebo nám dáš něco na pivo" požádal o úplatek, jindy vyhrožuje fyzickým napadením apod. Sám je to opravdu „hajzl“ , který se napakuje jak může a na jisté přehradě se rybářům otvírají kudly v kapse když ho potkají,protože loni se tam napakoval candáty které nestihl spotřebovat ani uskladnit a pak je shnilé zakopával do břehu. Jak jsem uvedl je schopný sebrat papíry za cokoliv-třeba i minutu přesčasu (správný čas má a ví pouze on) nebo jinou podobnou blbost. Jak se bránit jak postupovat? Jaká opatření učinit? Sám přemýšlím o tom že kvůli takovému blbci vstoupím k ryb. stráži, ale jako normální poctivý člověk, abych jeho samotného mohl nějak načapat nebo něco…nevím poradte, někteří z nás jsou z toho už zelení, ale rozbíjením huby a házením do vody to řešit nechceme.
Záhada
1.4.2010 | Shimano911 | Feeder | 3.422 zobrazení | 22 odpovědí
Prosím Vás, vysvětlí mi někdo z Vás jednu věc,týkající se krmení? Minulí rok jsem chytal na feeder krmení Traper cca za 50 Kč,ryby slušné,záběry časté. Poté jsem si koupil krmení za 120 Kč Lorpio Feeder Special Medium od Mivardi, a to jsem neměl dělat. Za víkend sotva 5 záběrů. Podotýkám že na Trapera jsem chytal skoro pořád s úspěchem. Zkusil jsem Mivardi a ani ťuk. Tak jak je to? Odráží se skutečně v ceně kvalita??
Zubáče na streamer.
29.8.2004 | rybopet | Ostatní nádobíčko | 3.422 zobrazení | 2 odpovědi
Má niekto skúsenosti s lovom zubáčov na streamer na stojatej vode údolnej nádrže bud muškárkou alebo so sbirom?
Prut YAD Springhill Spin
23.8.2007 | Breva | Pruty | 3.421 zobrazení | 2 odpovědi
Nemáte někdo zkušenost s tímto prutem v délce 270 a 10–30g. Nemám možnost si ho podržet v ruce,takže ho musím objednat přes net. www.milfa.cz Díky.