Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

magicbobbers necteno

30.8.2006 | ART | Dravci | 3.337 zobrazení | 9 odpovědí

dneska jsem to vyhral v soutěži ale nevim jak se s tim zachází a co se na to chytá neví někdo

Jaká je vaše zkušenost ? necteno

18.12.2012 | ŠtikoušX | Vaše názory | 3.336 zobrazení | 27 odpovědí

Jaká je vaše zkušenost ?Ahoj,chtěl bych se s vámi poradit o vlascích od značky Byron.Rád bych věděl jaké máte skušenosti vy,uvítám každou radu a tip.

Koupě prutu a navijáku necteno

28.11.2008 | wwa.gy | Pruty | 3.336 zobrazení | 11 odpovědí

Zdravím všechny rybáře! Chci si koupit nový UL prut i s navijákem. Prutek by měl být lehoučký s korkovou rukojetí, dlouhý 180cm, gramáž do 10(15g)- používám rotačky 00–1 a miniwoblerky do 3cm. Naviják by měl ladit s proutkem, takže taky lehký, přední brzda, kapacita 100m/0,14mm. Dík za každý TIP!!!

jaky je navijak OKUMA LB 60 necteno

19.1.2007 | pAlomi | Navijáky | 3.335 zobrazení | 3 odpovědi

chci si ho koupit protoze je cenove dostupny a kvalitni…hlavne ho budu pouzivat na stiky a kapry neni za stejnou cenu este nejaky ?( velka civka je hlavni)

Přívlač v mrazu! necteno

26.12.2005 | kkarlos | Přívlač | 3.334 zobrazení | 5 odpovědí

Jak řešíte zamrzání oček při přívlači??? Chytám na prut Mikado feeling 270cm do 13g a očka na něm jsou dosti drobná a tak první čtyři očka zamrzají! Jak takovouhle situaci řešíte??? Dík všem za odpovědi a doufám že se pořádně rozepíšete…

prut na suchou mouchu necteno

13.12.2013 | muskar19 | Muškaření | 3.333 zobrazení | 5 odpovědí

dobry den chtel bych se zeptat jestli ma nekdo nejake zkusenosti a jake s timto prutem Greys Streamflex 8ft aft 4.

RYBÁŘSKÁ STRÁŽ necteno

27.3.2006 | mikiw | Legislativa | 3.332 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím všechny, loni jsem oficiálně začal s rybařením. Za tu dobu jsem měl zkušenost s ryb. str. asi 2 krát z čehož se se mnou jednalo vždy slušně a  byli to vždy slušní lidé, ale v naší organizaci existuje „porybný“-kamarád hospodáře, který neskutečně prudí a bere papíry za cokoliv, těm neznalým i za to co je legální. Mého známého se slovy " to si rozmysli frajere jestli chceš přijít o papíry nebo nám dáš něco na pivo" požádal o úplatek, jindy vyhrožuje fyzickým napadením apod. Sám je to opravdu „hajzl“ , který se napakuje jak může a na jisté přehradě se rybářům otvírají kudly v kapse když ho potkají,protože loni se tam napakoval candáty které nestihl spotřebovat ani uskladnit a pak je shnilé zakopával do břehu. Jak jsem uvedl je schopný sebrat papíry za cokoliv-třeba i minutu přesčasu (správný čas má a ví pouze on) nebo jinou podobnou blbost. Jak se bránit jak postupovat? Jaká opatření učinit? Sám přemýšlím o tom že kvůli takovému blbci vstoupím k ryb. stráži, ale jako normální poctivý člověk, abych jeho samotného mohl nějak načapat nebo něco…nevím poradte, někteří z nás jsou z toho už zelení, ale rozbíjením huby a házením do vody to řešit nechceme.

Dá se lovit Bolen na třpytku? necteno

21.8.2004 | Wolf | Přívlač | 3.332 zobrazení | 5 odpovědí

Začínám vláčet a rád bych zjistil jaká vláčecí nástraha kromě wolbrů se dá na bolena s úspěchem použít ?

Napište svoje skušenosti s vláčkem a bolenem dík Wolf

Jak na pstruhy na stojáku? necteno

24.7.2013 | vovo | Lososovité ryby | 3.331 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj potřeboval bych poradit jedeme na týden na rybník (kolem 10ha) a kromě kaprů a klasických ryb tam jsou i siveni a duháci. Když jsme tam byly poprvé tak se mi jeden podařil chytit na feeder na rohlík když to krmítko propadávalo sloupcem ale pak už nikdy nic. Zkoušel jsem vláčet atd. ,ale nic. Vláčák mám ale nejsem v tom tak zběhlí spíš bych stál o radu jak ho přelstít na feeder nebo tak. Díky za všechny rady. Petrův zdar

Tripod necteno

29.10.2010 | makros | Ostatní nádobíčko | 3.331 zobrazení | 11 odpovědí

Ahoj,uvažuji o koupi Tripodu,ale nevím jaký.Můžete mi někdo poradit jaký a na co si dát při koupi pozor.Za případné rady děkuji.Samozřejmě na ryby,cena 2000–3000kč.Makroš

Nástrahy na sumce necteno

2.12.2004 | Zlinsky_lovec | Ostatní nádobíčko | 3.329 zobrazení | 13 odpovědí

Zdar lidi,už jsem psal,že chci začít vláčet sumce. Zajímalo by mě,jaké na sumce používáte nástrahy. Už jsem taky psal,že už jsem četl HaDovi články. On tam uvádí woblery(od rapaly Risto rap,sliver,shad rap…),se kterými má určitě ůspěchy. Já si začínám dělat výbavu nástrah na sumce a tak mě zajímá,na co vy vláčíte vodní medvědy,abych při nakupování nástrah neudělal blbost. Jestli můžete,přidejte prosím i fotku. díky,denyg

jaké boilies teď frčí? necteno

29.4.2007 | Zcuter | Kaprařina | 3.328 zobrazení | 7 odpovědí

zajímalo by mě s jakým boiliesem máte teď v tuto dobu velké (nebo) lepší úpěchy.ať vím co si mám teďkom pořídit.

Trofejní úlovky kapra v okolí Prahy necteno

27.7.2007 | velkamys | Kaprařina | 3.325 zobrazení | 15 odpovědí

Zdravím, tak se mi zdá, že letos je okolí Prahy na pěkné kapříky nějak zakleté. Na berounce nejde ani cejn a Vltava…? A co Vy kolegové?

KFL 2013 aneb nejsme profíci, ale rybáři, které to baví... necteno

3.1.2013 | Kosák | Feeder | 3.324 zobrazení | 11 odpovědí

KFL 2013 aneb nejsme profíci, ale rybáři, které to baví…Zdravím všechny příznivce této rychlé rybářské techniky a měl bych pro Vás takovou nabídku a pozvánku v jednom… Hledáme nové kamarády rybáře, kteří by si chtěli s námi zachytat již 4. ročník Kladenské feeder ligy??? Jde o kamarádské závody, nic oficiálního a monstrózního…

Jedná se o:

• závody týmů tj. TEAM (2 rybáři)
  • 4 feederové závody v roce 2012 (2× jaro – pravděpodobně duben, květen + 2× podzim pravděpodobně září, říjen).
  • hodnocení v CM (centimetrech)
  • bodování jako u prestižních feederových závodů (1. místo = 1 bod, nejnižší součet je ten nejlepší)

Veškeré ostatní informace Vám všem rádi zodpovíme… Buď zde, nebo na našich stránkách www.fishteamberounka.wbs.cz v POKECu. Na kterých naleznete i výsledky předchozích ročníků a náš závodní řád…

Rádi přivítáme nové kamarády do fajn party, která se za těch pár let na závodech vytvořila. TAK POJĎTE S NÁMI NA RYBY…

baitrunner necteno

6.6.2009 | kospi | Kaprařina | 3.323 zobrazení | 10 odpovědí

múžete mi někdo doporučit dobrý naviják s baitrunnerem?mám D.A.M.qick finesa a nejsem s nimi spokojený.

prut na kapry necteno

5.4.2007 | pike-007 | Pruty | 3.323 zobrazení | 7 odpovědí

začínám s kaprařinou a chtěl bych poradit jak dlouhé pruty na kapry, na položenou. stačilo by 3,30m nebo delší?

Aké broďáky používate/odporúčate? necteno

4.4.2017 | Martines | Muškaření | 3.320 zobrazení | 7 odpovědí

Čaute, plánujem si zakúpiť nové brodiace nohavice a rád by som sa vás opýtal na skúsenosti či postrehy. Máte preferovane značky, ktoré nestoja zase ťažke tisíce a sú spoľahlivé? Za rady ďakujem!

Koblov necteno

9.12.2004 | rybar11 | Ryby | 3.320 zobrazení | žádná odpověď

Chci jet příští rok v srpnu na Koblov. www. rybolovkoblov. cz Nebyl tam z Vás někdo. Na co a kde jste chytali? Je to opravdu tak super chytačka?

River2sea... kde? necteno

20.1.2007 | Švejk | Ostatní nádobíčko | 3.319 zobrazení | 12 odpovědí

Líbí se mi čím dál víc, poraďte kde mají, teda pokud vůbec, v naší republice větší výběr výrobků této značky. www.river2sea.com

Paternoster - rada necteno

30.6.2005 | Murphy | Navijáky | 3.319 zobrazení | 3 odpovědi

Ahoj, chytám na feedr druhým rokem, průběžná sestava nebo koncová (krmítko na konci a návázec cca 10 cm nad) tyhle motáže mám rád že se nemotají jak na řece tak i na rybníku. Nedávno jsem zkusil paternoster, prý to je povinnost feedraře , vlasec 15 cm na krmítko 30 cm pro háček, větší motanici jsem neviděl, jaké máte zkušenosti, je lepší pletenka na tuhle montáž nebo čím docílit aby se to nemotalo, dík