Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Smáčci necteno

22.8.2004 | rybopet | Přívlač | 3.477 zobrazení | 10 odpovědí

Je to pravda!Na Zemplínskej Šírave chytal vedľa mňa chlapík na gumené rybky s plochým rozdvojeným chvostíkom,s českým názvom „smáček“. Na každý hod ťahal ostrieža,ja vedľa neho som cielene skúšal všetky možné nástrahy,jedine na riper som jedného vytiahol. Aké skúsenosti máte s touto nástrahou?

Rybareni v Italii necteno

11.9.2009 | Hohmon | Dravci | 3.476 zobrazení | 2 odpovědi | upravit

Ahoj, Musim mit rybarske povoleni kdyz se chystam rybarit v Italii na pobrezi pozdeji na mori ? – Maji tam neco jako je nas rybarsky listek ??

Shimano Technium Diaflesh Feeder délka 360cm zátěž M necteno

14.3.2006 | Stín | Pruty | 3.476 zobrazení | 5 odpovědí

Mám"chuť" na tento feeder.Máte někdo zkušenost s tímto prutem?

Krmení necteno

21.9.2010 | Mr. Vydra | Tipy & triky | 3.475 zobrazení | 14 odpovědí

Toto je fŕum na které můžete psát jaké krmení se vám nejvíce osvědčilo na jednotlivé druhy ryb. Díky za bohaté opovědi !!!!!!!!!!

Noční lov a netopýři necteno

17.9.2007 | Breva | Tipy & triky | 3.475 zobrazení | 11 odpovědí

Včera večer jsem zkoušel ulovit candáta na feeder,ale nevydržel jsem ani do konce.Protože mi špička pořád poskakovala od nárazů netopýrů do silonu,nepomohlo ani když jsem dal silon co nejblíž k hladině.Máte způsob jak tomu zabránit.

Prut YAD Springhill Spin necteno

23.8.2007 | Breva | Pruty | 3.474 zobrazení | 2 odpovědi

Nemáte někdo zkušenost s tímto prutem v délce 270 a 10–30g. Nemám možnost si ho podržet v ruce,takže ho musím objednat přes net. www.milfa.cz Díky.

Zahájení necteno

16.4.2006 | Sniper001 | Lososovité ryby | 3.474 zobrazení | 14 odpovědí

Tak jak jste zahájily?

Lužnice-lov sumcu porovnani reviru Lužnice 1-6 necteno

26.6.2005 | machy | Sumcařina | 3.473 zobrazení | 4 odpovědi

CHytam hlavne na 2a3 a zajimalo by mne porovnani co se tyče počtu zaberu a velikosti ulovenych sumcu:

Dá se lovit Bolen na třpytku? necteno

21.8.2004 | Wolf | Přívlač | 3.468 zobrazení | 5 odpovědí

Začínám vláčet a rád bych zjistil jaká vláčecí nástraha kromě wolbrů se dá na bolena s úspěchem použít ?

Napište svoje skušenosti s vláčkem a bolenem dík Wolf

Výběr výbavy na přívláč necteno

25.2.2017 | Gennaro | Přívlač | 3.466 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj, po deseti letech jsem se rozhodl, že se vrátím k chytání ryb, a to konkrétně k přívlači. Plánuju chytat na smáčky, rotačky a lehké woblery, přičemž bych chtěl chytat primárně pstruhy, což nevím, zda se mi splní, neboť v okolí Prahy neznam moc pěkných pstruhových vod :(. Zatím jsem si vybral PEZON&MICHEL Redoutable Flow 2,4m 4–15g. Naviják teprve řeším, ale chtěl bych nějaký lehky se zadní brzdou..Děkuju za všechny rady.

Záhada necteno

1.4.2010 | Shimano911 | Feeder | 3.466 zobrazení | 22 odpovědí

Prosím Vás, vysvětlí mi někdo z Vás jednu věc,týkající se krmení? Minulí rok jsem chytal na feeder krmení Traper cca za 50 Kč,ryby slušné,záběry časté. Poté jsem si koupil krmení za 120 Kč Lorpio Feeder Special Medium od Mivardi, a to jsem neměl dělat. Za víkend sotva 5 záběrů. Podotýkám že na Trapera jsem chytal skoro pořád s úspěchem. Zkusil jsem Mivardi a ani ťuk. Tak jak je to? Odráží se skutečně v ceně kvalita??

okuma nebo shimano necteno

14.12.2016 | tuzinek | Navijáky | 3.464 zobrazení | 5 odpovědí

prosím o radu chci si koupit naviják a rozmýšlím se mezi Okuma Longbow LB 50 a Shimano Baitrunner DL 2500 FA chci to na chytani na položenou na menší vody spíš slepá ramena nějaký rybník lov kaprovitých ryb děkuji za radu

Nástrahy na sumce necteno

2.12.2004 | Zlinsky_lovec | Ostatní nádobíčko | 3.464 zobrazení | 13 odpovědí

Zdar lidi,už jsem psal,že chci začít vláčet sumce. Zajímalo by mě,jaké na sumce používáte nástrahy. Už jsem taky psal,že už jsem četl HaDovi články. On tam uvádí woblery(od rapaly Risto rap,sliver,shad rap…),se kterými má určitě ůspěchy. Já si začínám dělat výbavu nástrah na sumce a tak mě zajímá,na co vy vláčíte vodní medvědy,abych při nakupování nástrah neudělal blbost. Jestli můžete,přidejte prosím i fotku. díky,denyg

KFL 2013 aneb nejsme profíci, ale rybáři, které to baví... necteno

3.1.2013 | Kosák | Feeder | 3.462 zobrazení | 11 odpovědí

KFL 2013 aneb nejsme profíci, ale rybáři, které to baví…Zdravím všechny příznivce této rychlé rybářské techniky a měl bych pro Vás takovou nabídku a pozvánku v jednom… Hledáme nové kamarády rybáře, kteří by si chtěli s námi zachytat již 4. ročník Kladenské feeder ligy??? Jde o kamarádské závody, nic oficiálního a monstrózního…

Jedná se o:

• závody týmů tj. TEAM (2 rybáři)
  • 4 feederové závody v roce 2012 (2× jaro – pravděpodobně duben, květen + 2× podzim pravděpodobně září, říjen).
  • hodnocení v CM (centimetrech)
  • bodování jako u prestižních feederových závodů (1. místo = 1 bod, nejnižší součet je ten nejlepší)

Veškeré ostatní informace Vám všem rádi zodpovíme… Buď zde, nebo na našich stránkách www.fishteamberounka.wbs.cz v POKECu. Na kterých naleznete i výsledky předchozích ročníků a náš závodní řád…

Rádi přivítáme nové kamarády do fajn party, která se za těch pár let na závodech vytvořila. TAK POJĎTE S NÁMI NA RYBY…

Tripod necteno

29.10.2010 | makros | Ostatní nádobíčko | 3.462 zobrazení | 11 odpovědí

Ahoj,uvažuji o koupi Tripodu,ale nevím jaký.Můžete mi někdo poradit jaký a na co si dát při koupi pozor.Za případné rady děkuji.Samozřejmě na ryby,cena 2000–3000kč.Makroš

Zkušenost se sedačkami necteno

18.11.2014 | krl | Ostatní nádobíčko | 3.461 zobrazení | 3 odpovědi

Máte někdo zkušenost s těmito sedačkami?Nerad bych si naběhl na laciné zboží. http://www.tropicliberec.cz/…esilko-juni/ http://www.tropicliberec.cz/…lo-standard/

Lužnice-Čevený mlýn(Nuzice) necteno

24.6.2007 | Kubajs | Domácí revíry | 3.461 zobrazení | 11 odpovědí

V létě jedu právě do této lokality rybařit již jsem tam byl ale spíš jsem se věnoval turistice Co je tu za ryby?Jaký styl je tu neljepší?Jetu hodně dravců???

výroba kačen a bójek na sumce necteno

3.1.2010 | RedTom | Dravci | 3.459 zobrazení | 7 odpovědí

Zajímá mě jestli si někdo děláte doma kačeny nebo bójky na sumce. Sám sem si minulý rok vyrobyl pevnou bójku na sumce a nic jsem na ni nechytil, tak nevím jestli je to tou bójí nebo špatnýma místama. A pište z čeho je vyrábíte a odcením i obrázky. Děkuji

Zubáče na streamer. necteno

29.8.2004 | rybopet | Ostatní nádobíčko | 3.459 zobrazení | 2 odpovědi

Má niekto skúsenosti s lovom zubáčov na streamer na stojatej vode údolnej nádrže bud muškárkou alebo so sbirom?

Přívlač v mrazu! necteno

26.12.2005 | kkarlos | Přívlač | 3.458 zobrazení | 5 odpovědí

Jak řešíte zamrzání oček při přívlači??? Chytám na prut Mikado feeling 270cm do 13g a očka na něm jsou dosti drobná a tak první čtyři očka zamrzají! Jak takovouhle situaci řešíte??? Dík všem za odpovědi a doufám že se pořádně rozepíšete…