Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Stav ryb na Lipně?
20.1.2013 | Fidel | Domácí revíry | 3.419 zobrazení | 5 odpovědí
Čau, chci se zeptat na vaše rybářské úspěchy na Lipně v roce 2012. Jak je to tam s dravcema? Díky
Kde na dravce na střední Moravě?
26.7.2005 | funami | Domácí revíry | 3.417 zobrazení | 5 odpovědí
Jsem z Hranic na Moravě a po dlouhé době se znovu vracím k rybařině. Zajímalo by mě kde se dájí v těchto lokalitách ulovit pěkní dravci (štika, candát,…). V nejbližším okolí mého bydliště nejsou nebo neznám taková místa. Uvažoval jsem MO ČRS ve Valašském Meziříčí, nebo možná okolí Přerova nebo taky MO MRS ve Zlíně… máte někdo zdejší zkušenosti s těmito lokalitami? Předem díky za odpověď. null
Rybareni v Italii
11.9.2009 | Hohmon | Dravci | 3.416 zobrazení | 2 odpovědi | upravit
Ahoj, Musim mit rybarske povoleni kdyz se chystam rybarit v Italii na pobrezi pozdeji na mori ? – Maji tam neco jako je nas rybarsky listek ??
Lužnice-Čevený mlýn(Nuzice)
24.6.2007 | Kubajs | Domácí revíry | 3.416 zobrazení | 11 odpovědí
V létě jedu právě do této lokality rybařit již jsem tam byl ale spíš jsem se věnoval turistice Co je tu za ryby?Jaký styl je tu neljepší?Jetu hodně dravců???
jaky je navijak OKUMA LB 60
19.1.2007 | pAlomi | Navijáky | 3.416 zobrazení | 3 odpovědi
chci si ho koupit protoze je cenove dostupny a kvalitni…hlavne ho budu pouzivat na stiky a kapry neni za stejnou cenu este nejaky ?( velka civka je hlavni)
SPORTEX Carboflex NG 3105
30.9.2014 | NEEO | Pruty | 3.415 zobrazení | 9 odpovědí
Dobrý den, měl bych jeden dotaz, mám možnost koupit tento prut za rozumný peníz na přívlač. Máte někdo s tímto prutem skušenosti,je dobrý?
Smáčci
22.8.2004 | rybopet | Přívlač | 3.415 zobrazení | 10 odpovědí
Je to pravda!Na Zemplínskej Šírave chytal vedľa mňa chlapík na gumené rybky s plochým rozdvojeným chvostíkom,s českým názvom „smáček“. Na každý hod ťahal ostrieža,ja vedľa neho som cielene skúšal všetky možné nástrahy,jedine na riper som jedného vytiahol. Aké skúsenosti máte s touto nástrahou?
výroba kačen a bójek na sumce
3.1.2010 | RedTom | Dravci | 3.412 zobrazení | 7 odpovědí
Zajímá mě jestli si někdo děláte doma kačeny nebo bójky na sumce. Sám sem si minulý rok vyrobyl pevnou bójku na sumce a nic jsem na ni nechytil, tak nevím jestli je to tou bójí nebo špatnýma místama. A pište z čeho je vyrábíte a odcením i obrázky. Děkuji
Zkušenost se sedačkami
18.11.2014 | krl | Ostatní nádobíčko | 3.411 zobrazení | 3 odpovědi
Máte někdo zkušenost s těmito sedačkami?Nerad bych si naběhl na laciné zboží. http://www.tropicliberec.cz/…esilko-juni/ http://www.tropicliberec.cz/…lo-standard/
Transport navijáků
19.4.2009 | Rico | Navijáky | 3.411 zobrazení | 16 odpovědí
Pro někoho možná jasná věc, pro někoho hlavolam a někdo se nechá inspirovat. Zajímalo by mě v čem přemisťujete Vaše milované navijáky k vodě a zpět. Jestli je nechaváte na prutu, nebo v krabicích ve kterých byly koupeny nebo máte vyrobeny vlastní pytlíky… Prostě vše k trasportu navijáku aby se nepoškodil… Díky za nápady a postřehy (Předpokládám, že se asi víc rozepíší hlavně majitelé děliček.)
Jaká je vaše zkušenost ?
19.12.2012 | ŠtikoušX | Vaše názory | 3.410 zobrazení | 27 odpovědí
Ahoj,chtěl bych se
s vámi poradit o vlascích od značky Byron.Rád bych věděl jaké máte
skušenosti vy,uvítám každou radu a tip.
Tripod
29.10.2010 | makros | Ostatní nádobíčko | 3.406 zobrazení | 11 odpovědí
Ahoj,uvažuji o koupi Tripodu,ale nevím jaký.Můžete mi někdo poradit jaký a na co si dát při koupi pozor.Za případné rady děkuji.Samozřejmě na ryby,cena 2000–3000kč.Makroš
Kolik věcí si berete na týden na ryby?
10.7.2008 | _*Aston_* | Ostatní nádobíčko | 3.405 zobrazení | 18 odpovědí
Znám jednoho blázna ten si bere plný AUTO Fabia combi :D 13 prutů,3 tašky s oblečením a asi dalších 10 tašek s krmením? to je tak na měsíc nemyslíte:-D?auto je vždycky naložený AŽ po střechu ja musím sedet schovanej mezi věcma:-D
Přívlač v mrazu!
26.12.2005 | kkarlos | Přívlač | 3.405 zobrazení | 5 odpovědí
Jak řešíte zamrzání oček při přívlači??? Chytám na prut Mikado feeling 270cm do 13g a očka na něm jsou dosti drobná a tak první čtyři očka zamrzají! Jak takovouhle situaci řešíte??? Dík všem za odpovědi a doufám že se pořádně rozepíšete…
jarní výlovy
8.3.2011 | Arnie11 | Domácí revíry | 3.403 zobrazení | 15 odpovědí
Ahoj, nevíte někdo o nějakém výlovu, či výlovech na jížní moravě?nikde nic nemužu najít…žádné datum :( díky
Krmení
21.9.2010 | Mr. Vydra | Tipy & triky | 3.403 zobrazení | 14 odpovědí
Toto je fŕum na které můžete psát jaké krmení se vám nejvíce osvědčilo na jednotlivé druhy ryb. Díky za bohaté opovědi !!!!!!!!!!
prut na kapry
5.4.2007 | pike-007 | Pruty | 3.403 zobrazení | 7 odpovědí
začínám s kaprařinou a chtěl bych poradit jak dlouhé pruty na kapry, na položenou. stačilo by 3,30m nebo delší?
Shimano Technium Diaflesh Feeder délka 360cm zátěž M
14.3.2006 | Stín | Pruty | 3.403 zobrazení | 5 odpovědí
Mám"chuť" na tento feeder.Máte někdo zkušenost s tímto prutem?
feeder koupim
23.7.2012 | Martin Mošna | Obchod | 3.401 zobrazení | 30 odpovědí
CHtel bych začit lovit na feeder.A tak vas žadam jestly nekdo neprodava nejaky starý feeder.Kdyby byly fotky tak by to bylo nej