Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
feeder koupim
23.7.2012 | Martin Mošna | Obchod | 3.318 zobrazení | 30 odpovědí
CHtel bych začit lovit na feeder.A tak vas žadam jestly nekdo neprodava nejaky starý feeder.Kdyby byly fotky tak by to bylo nej
Plavačka Česká lípa ?
1.11.2005 | Dankes | Plavaná | 3.317 zobrazení | 15 odpovědí
Rád bych se zapojil do spolku plavačkářů v České Lípě. Pomůže mi někdo ?
Jak na sumce
30.6.2006 | Krvinka | Ryby | 3.316 zobrazení | 4 odpovědi
Zdravim, jedu na Orlik s pritelkyni, ktera tam chce lovit sumce a tak jsem se Vas zkusenym sumcaru chtel zeptat. Koupil jsem si navazec na sumce s mensim trojhackem a vetsim jednohackem. Ktery hacek se kde zapichuje do rybicky? Ktery do hrebetu a ktery do tlamy? A dale nevite nekdo kde bych nasel navod jak navazat tak zvany bezuzlovy uzel na uvazani hacku na snuru? A pokud mate nejakou radu tak bych byl za ni moc rad bo sumce jsem nikdy jeste nechytal a bude to moje premiera. Tak jen doufam ze neco lapnu, vyfotim, pustim a pak se radosti zkalim ;) Diky za odpoved
Smáčci
22.8.2004 | rybopet | Přívlač | 3.316 zobrazení | 10 odpovědí
Je to pravda!Na Zemplínskej Šírave chytal vedľa mňa chlapík na gumené rybky s plochým rozdvojeným chvostíkom,s českým názvom „smáček“. Na každý hod ťahal ostrieža,ja vedľa neho som cielene skúšal všetky možné nástrahy,jedine na riper som jedného vytiahol. Aké skúsenosti máte s touto nástrahou?
Focení much
13.11.2006 | modrak | Muškaření | 3.314 zobrazení | 24 odpovědí
Pánové, jako fotografické embryo by mě zajímalo, jak a čím fotíte svoje výtvory. Já používám běžný digitální automat s předsádkovou čočkou cca. 8 dioptrií, ale výsledky nejsou nikterak valné, hlavně malá hloubka ostrosti. Jak tedy na to?
GPS
13.12.2004 | Klon | Ostatní nádobíčko | 3.313 zobrazení | 24 odpovědí
Zajímalo by mě jestli někdo má skušenosti s echoloty,sonary a GPS,já osobně nemám ani z jedním,tak by mě zajímalo co je lepší a proč.
Výběr prutu a navijáku pro začátečníka
12.10.2013 | tomasito19 | Muškaření | 3.312 zobrazení | 18 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jaký prut a naviják je dobrý pro začátečníka v muškaření. Cena by měla být do 2500 tisíc za prut a do 2300 za naviják. Potřeboval bych poradit jaká značka je dobrá a délka. Většinou budu chytat na řece moravská sázava, morava a okolí. Děkuji za odpověď.
Duhák a jeho vytření
20.10.2006 | Robur | Lososovité ryby | 3.311 zobrazení | 12 odpovědí
Pořád se dohadujete o duhácích a sem tam zaní názor, že už je duhák ve volné přírodě u nás schopen reprodukce, tak se ptám, zda je to realita nebo šum
Penn Surfmaster 750
23.2.2011 | Lalin | Navijáky | 3.310 zobrazení | 2 odpovědi
Co řikáte na tyto navi. Hodí se k něčemu? Skušenosti jiných vlastníku. Budu rád za každou radu.
okuma nebo shimano
14.12.2016 | tuzinek | Navijáky | 3.309 zobrazení | 5 odpovědí
prosím o radu chci si koupit naviják a rozmýšlím se mezi Okuma Longbow LB 50 a Shimano Baitrunner DL 2500 FA chci to na chytani na položenou na menší vody spíš slepá ramena nějaký rybník lov kaprovitých ryb děkuji za radu
Rybareni v Italii
11.9.2009 | Hohmon | Dravci | 3.309 zobrazení | 2 odpovědi | upravit
Ahoj, Musim mit rybarske povoleni kdyz se chystam rybarit v Italii na pobrezi pozdeji na mori ? – Maji tam neco jako je nas rybarsky listek ??
Rada od zkušených mazáků
7.2.2014 | Morsky_vlk | Pruty | 3.308 zobrazení | 8 odpovědí
Dobrý den přátelé rybolovu, Potřeboval bych poradit s výběrem dražšího prutu, budu slavit narozeniny a tak si chci udělat pořádnou radost. Vybírám prut v mé maximální cenové hladině do max 9000 Kč! To je důležité, více nemám ale nyní k věci rozhoduji se mezi prutem Sportex FBC Carp Top tenhle kaštanový kousek se mi velice líbí http://www.tropicliberec.cz/…380cm-3-50lb a nebo prut Sonik NCT Carp Rod http://www.tropicliberec.cz/…-12ft-2-75lb Máte někdo s některým z prutů zkušenosti? Popravdě se mi páči Sportex… ale nechám si poradit
Rybník Domusnice nebo Švardák
23.12.2012 | David Mišlan (Ghaz) | Vaše názory | 3.307 zobrazení | 8 odpovědí
Dobrý den, nemáte někdo nějaké zkušenosti s rybníkem Švardák nebo Domusnice? Děkuji.
Praha a místa kde vyrazit
1.3.2014 | Pavlán Marek | Tipy & triky | 3.306 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
Dobrý den, potřeboval bych poradit, přestěhoval jsem se z Moravy do Prahy a vůbec netuším kam tady vyrazit na ryby, může mi dát někdo nějaké tipy kam chodí nebo kde je to prostě jen fajn. Děkuji za všechny příspěvky
pravidelne krmeni
7.5.2009 | recek | Kaprařina | 3.306 zobrazení | 25 odpovědí
Dobry den zajimali by me vase skusenosti s pravidelnym krmenim.Krmil bych na potoku ktery je siroky okolo 10m nekde o trochu vyc vym ze kapri na toku sou par sem jich uz chytil.Krmil bych varenou psenicí a pridaval bich do ni i trochu kukurice.Jak dloho a pravidelne je treba krmit nez by se na ni ryby naucili?A jak velkym mnozstvym bych mel krmit.
Zkušenost se sedačkami
18.11.2014 | krl | Ostatní nádobíčko | 3.304 zobrazení | 3 odpovědi
Máte někdo zkušenost s těmito sedačkami?Nerad bych si naběhl na laciné zboží. http://www.tropicliberec.cz/…esilko-juni/ http://www.tropicliberec.cz/…lo-standard/
Vnadící směs Marcel VanDenEynde a Robinson
16.3.2010 | joscz | Feeder | 3.304 zobrazení | 6 odpovědí
Jaká máte zkušenosti s vnadící směsí těchto značek a čím je popřípadě doplňujete.
shanim civku na OKUMA Zeon ZN 30 a longbow 30
7.3.2010 | kingkubik | Navijáky | 3.304 zobrazení | 5 odpovědí
dobry den.chtel by jsem se zeptat jestli nekdo nemate navic civku na navijak okuma zeon 30 s predni brzdou http://www.rybarske-nej.cz/…-30-40-45-55 a na navijak longbow 30 se zadni brzdou http://www.rybarskepotreby-eshop.cz/…robnosti.php?… ??po propade nevite kde by se dali ty civky dala sehnat?pritelkyne delala jarni uklid a nevyhodila mi je ze:(koupim za rozumnou cenum kontakty na me tell:725160016 mail:kingkubik.gt@seznam.cz icq:352181216 dekuji vsem za ochotu a preji spoustu krasnych rybarskych zazitku v novem roce.Petruv Zdar
Poznáváte někdo tyto woblery??
26.9.2009 | FISHERBOY | Ostatní nádobíčko | 3.304 zobrazení | 17 odpovědí
Zdravím , pořídil jsem si pár woblerů, s kterými jsem poměrně spokojen, ale už jsem zapomněl název firmy který mi paní v obchodě říkala…nevíte někdo název firmy která tyto nástrahy vyrábí?? Měla by být z Hradce Králové.
Shimano Spirex
27.12.2006 | Shrek | Navijáky | 3.304 zobrazení | 7 odpovědí
Prosím vás,nevíte kde by se dal v ČR sehnat tento naviják?