Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

prut na kapry necteno

5.4.2007 | pike-007 | Pruty | 3.457 zobrazení | 7 odpovědí

začínám s kaprařinou a chtěl bych poradit jak dlouhé pruty na kapry, na položenou. stačilo by 3,30m nebo delší?

Jaká je vaše zkušenost ? necteno

19.12.2012 | ŠtikoušX | Vaše názory | 3.456 zobrazení | 27 odpovědí

Jaká je vaše zkušenost ?Ahoj,chtěl bych se s vámi poradit o vlascích od značky Byron.Rád bych věděl jaké máte skušenosti vy,uvítám každou radu a tip.

Kam na zahájení? necteno

10.4.2006 | mdx | Muškaření | 3.456 zobrazení | 26 odpovědí

tak kampak letos vyrazíte na zahájenou muškaři?

Parma necteno

2.8.2008 | okoun27 | Feeder | 3.453 zobrazení | 19 odpovědí

feeder

jaky je navijak OKUMA LB 60 necteno

19.1.2007 | pAlomi | Navijáky | 3.453 zobrazení | 3 odpovědi

chci si ho koupit protoze je cenove dostupny a kvalitni…hlavne ho budu pouzivat na stiky a kapry neni za stejnou cenu este nejaky ?( velka civka je hlavni)

Transport navijáků necteno

19.4.2009 | Rico | Navijáky | 3.452 zobrazení | 16 odpovědí

Pro někoho možná jasná věc, pro někoho hlavolam a někdo se nechá inspirovat. Zajímalo by mě v čem přemisťujete Vaše milované navijáky k vodě a zpět. Jestli je nechaváte na prutu, nebo v krabicích ve kterých byly koupeny nebo máte vyrobeny vlastní pytlíky… Prostě vše k trasportu navijáku aby se nepoškodil… Díky za nápady a postřehy (Předpokládám, že se asi víc rozepíší hlavně majitelé děliček.)

jaké boilies teď frčí? necteno

29.4.2007 | Zcuter | Kaprařina | 3.452 zobrazení | 7 odpovědí

zajímalo by mě s jakým boiliesem máte teď v tuto dobu velké (nebo) lepší úpěchy.ať vím co si mám teďkom pořídit.

River2sea... kde? necteno

20.1.2007 | Švejk | Ostatní nádobíčko | 3.452 zobrazení | 12 odpovědí

Líbí se mi čím dál víc, poraďte kde mají, teda pokud vůbec, v naší republice větší výběr výrobků této značky. www.river2sea.com

Jak na sumce necteno

30.6.2006 | Krvinka | Ryby | 3.452 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravim, jedu na Orlik s pritelkyni, ktera tam chce lovit sumce a tak jsem se Vas zkusenym sumcaru chtel zeptat. Koupil jsem si navazec na sumce s mensim trojhackem a vetsim jednohackem. Ktery hacek se kde zapichuje do rybicky? Ktery do hrebetu a ktery do tlamy? A dale nevite nekdo kde bych nasel navod jak navazat tak zvany bezuzlovy uzel na uvazani hacku na snuru? A pokud mate nejakou radu tak bych byl za ni moc rad bo sumce jsem nikdy jeste nechytal a bude to moje premiera. Tak jen doufam ze neco lapnu, vyfotim, pustim a pak se radosti zkalim ;) Diky za odpoved

Rada od zkušených mazáků necteno

7.2.2014 | Morsky_vlk | Pruty | 3.446 zobrazení | 8 odpovědí

Dobrý den přátelé rybolovu, Potřeboval bych poradit s výběrem dražšího prutu, budu slavit narozeniny a tak si chci udělat pořádnou radost. Vybírám prut v mé maximální cenové hladině do max 9000 Kč! To je důležité, více nemám ale nyní k věci rozhoduji se mezi prutem Sportex FBC Carp Top tenhle kaštanový kousek se mi velice líbí http://www.tropicliberec.cz/…380cm-3-50lb a nebo prut Sonik NCT Carp Rod http://www.tropicliberec.cz/…-12ft-2-75lb Máte někdo s některým z prutů zkušenosti? Popravdě se mi páči Sportex… ale nechám si poradit

Kam na Dyji necteno

21.3.2011 | malix | Domácí revíry | 3.446 zobrazení | 9 odpovědí

Chtěl bych někam vyjet na Dyji, ale nevím kam. Mohli by jste mi aspoň trochu poradit nějaké dobré místo. Děkuji

co proti ukousnuti od stiky? necteno

20.9.2006 | wenclos | Přívlač | 3.443 zobrazení | 28 odpovědí

měl jsem na prutu peknou stiku…tak kolem 70 cm a vejch bych rekl ale bohuzel mi to ukousla…tak se ptam…vlaces s lankem nebo bez? a nebo by stacil kousek snury na konec?

Focení much necteno

13.11.2006 | modrak | Muškaření | 3.442 zobrazení | 24 odpovědí

Pánové, jako fotografické embryo by mě zajímalo, jak a čím fotíte svoje výtvory. Já používám běžný digitální automat s předsádkovou čočkou cca. 8 dioptrií, ale výsledky nejsou nikterak valné, hlavně malá hloubka ostrosti. Jak tedy na to?

jarní výlovy necteno

8.3.2011 | Arnie11 | Domácí revíry | 3.441 zobrazení | 15 odpovědí

Ahoj, nevíte někdo o nějakém výlovu, či výlovech na jížní moravě?nikde nic nemužu najít…žádné datum :( díky

Paternoster - rada necteno

30.6.2005 | Murphy | Navijáky | 3.441 zobrazení | 3 odpovědi

Ahoj, chytám na feedr druhým rokem, průběžná sestava nebo koncová (krmítko na konci a návázec cca 10 cm nad) tyhle motáže mám rád že se nemotají jak na řece tak i na rybníku. Nedávno jsem zkusil paternoster, prý to je povinnost feedraře , vlasec 15 cm na krmítko 30 cm pro háček, větší motanici jsem neviděl, jaké máte zkušenosti, je lepší pletenka na tuhle montáž nebo čím docílit aby se to nemotalo, dík

Penn Surfmaster 750 necteno

23.2.2011 | Lalin | Navijáky | 3.440 zobrazení | 2 odpovědi

Co řikáte na tyto navi. Hodí se k něčemu? Skušenosti jiných vlastníku. Budu rád za každou radu.

prut Prologic necteno

7.1.2013 | vlčák | Kaprařina | 3.439 zobrazení | 1 odpověď

Kolegové máte někdo skušenost s prutem Prologic c1 carp 3ft-3lbs/2díly.Měl jsem ho v ruce(na prodejně)a docela mne zaujal.Díky za odpovědi.Petrův zdar.

Poznáváte někdo tyto woblery?? necteno

26.9.2009 | FISHERBOY | Ostatní nádobíčko | 3.439 zobrazení | 17 odpovědí

Zdravím , pořídil jsem si pár woblerů, s kterými jsem poměrně spokojen, ale už jsem zapomněl název firmy který mi paní v obchodě říkala…nevíte někdo název firmy která tyto nástrahy vyrábí?? Měla by být z Hradce Králové.

Vláčák na UL - na jigy do 1 200Kč necteno

16.5.2006 | Tomash | Pruty | 3.439 zobrazení | 15 odpovědí

Letos bych si rád pořídil jigový prut. Moje ideální představa je dělička kolem 3 metrů a vrhací zátěž do 15ti gramů. Myslíte, že se dá sehnat takový prut do 1 200Kč? Nbo nemáte náhodou takový prut, který už nepotřebujete? Dejte vědět, pokud něco takového naleznete na netu, tak sem s odkazem. Mám vyhlídnutou děličku Dragon 270cm 3–12g za 1100Kč v naší kamenné prodejně v Teplicích. Pokud znáte e-shop, nebo tak, prosím napište. Díky

Sumec na bojku necteno

14.6.2007 | ivošš | Sumcařina | 3.438 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím všechny,chci se zeptat jak to je s bojkou?Jestli muže být jen 25 metrů od břehu?Díky za odpověď…