Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
jaké boilies teď frčí?
29.4.2007 | Zcuter | Kaprařina | 3.400 zobrazení | 7 odpovědí
zajímalo by mě s jakým boiliesem máte teď v tuto dobu velké (nebo) lepší úpěchy.ať vím co si mám teďkom pořídit.
Nástrahy na sumce
2.12.2004 | Zlinsky_lovec | Ostatní nádobíčko | 3.400 zobrazení | 13 odpovědí
Zdar lidi,už jsem psal,že chci začít vláčet sumce. Zajímalo by mě,jaké na sumce používáte nástrahy. Už jsem taky psal,že už jsem četl HaDovi články. On tam uvádí woblery(od rapaly Risto rap,sliver,shad rap…),se kterými má určitě ůspěchy. Já si začínám dělat výbavu nástrah na sumce a tak mě zajímá,na co vy vláčíte vodní medvědy,abych při nakupování nástrah neudělal blbost. Jestli můžete,přidejte prosím i fotku. díky,denyg
KFL 2013 aneb nejsme profíci, ale rybáři, které to baví...
3.1.2013 | Kosák | Feeder | 3.399 zobrazení | 11 odpovědí
Zdravím všechny příznivce této rychlé rybářské
techniky a měl bych pro Vás takovou nabídku a pozvánku v jednom… Hledáme
nové kamarády rybáře, kteří by si chtěli s námi zachytat již
4. ročník Kladenské feeder ligy??? Jde o kamarádské závody, nic
oficiálního a monstrózního…
Jedná se o:
- závody týmů tj. TEAM (2 rybáři)
- 4 feederové závody v roce 2012 (2× jaro – pravděpodobně duben, květen + 2× podzim pravděpodobně září, říjen).
- hodnocení v CM (centimetrech)
- bodování jako u prestižních feederových závodů (1. místo = 1 bod, nejnižší součet je ten nejlepší)
Veškeré ostatní informace Vám všem rádi zodpovíme… Buď zde, nebo na našich stránkách www.fishteamberounka.wbs.cz v POKECu. Na kterých naleznete i výsledky předchozích ročníků a náš závodní řád…
Rádi přivítáme nové kamarády do fajn party, která se za těch pár let na závodech vytvořila. TAK POJĎTE S NÁMI NA RYBY…
Paternoster - rada
30.6.2005 | Murphy | Navijáky | 3.399 zobrazení | 3 odpovědi
Ahoj, chytám na feedr druhým rokem, průběžná sestava nebo koncová (krmítko na konci a návázec cca 10 cm nad) tyhle motáže mám rád že se nemotají jak na řece tak i na rybníku. Nedávno jsem zkusil paternoster, prý to je povinnost feedraře , vlasec 15 cm na krmítko 30 cm pro háček, větší motanici jsem neviděl, jaké máte zkušenosti, je lepší pletenka na tuhle montáž nebo čím docílit aby se to nemotalo, dík
prut Prologic
7.1.2013 | vlčák | Kaprařina | 3.396 zobrazení | 1 odpověď
Kolegové máte někdo skušenost s prutem Prologic c1 carp 3ft-3lbs/2díly.Měl jsem ho v ruce(na prodejně)a docela mne zaujal.Díky za odpovědi.Petrův zdar.
Výběr výbavy na přívláč
25.2.2017 | Gennaro | Přívlač | 3.394 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj, po deseti letech jsem se rozhodl, že se vrátím k chytání ryb, a to konkrétně k přívlači. Plánuju chytat na smáčky, rotačky a lehké woblery, přičemž bych chtěl chytat primárně pstruhy, což nevím, zda se mi splní, neboť v okolí Prahy neznam moc pěkných pstruhových vod :(. Zatím jsem si vybral PEZON&MICHEL Redoutable Flow 2,4m 4–15g. Naviják teprve řeším, ale chtěl bych nějaký lehky se zadní brzdou..Děkuju za všechny rady.
River2sea... kde?
20.1.2007 | Švejk | Ostatní nádobíčko | 3.392 zobrazení | 12 odpovědí
Líbí se mi čím dál víc, poraďte kde mají, teda pokud vůbec, v naší republice větší výběr výrobků této značky. www.river2sea.com
Poznáváte někdo tyto woblery??
26.9.2009 | FISHERBOY | Ostatní nádobíčko | 3.391 zobrazení | 17 odpovědí
Zdravím , pořídil jsem si pár woblerů, s kterými jsem poměrně spokojen, ale už jsem zapomněl název firmy který mi paní v obchodě říkala…nevíte někdo název firmy která tyto nástrahy vyrábí?? Měla by být z Hradce Králové.
Boloňky: colmic veliger 7m a colmic symeon 9 m
31.12.2007 | mirmen | Pruty | 3.391 zobrazení | 6 odpovědí
Máte někdo praktickou zkušenost s některým ze zmíněných prutů? Za konkretní poznatky děkuji.
eMinnow
1.9.2017 | superweb | Přívlač | 3.390 zobrazení | 7 odpovědí
Woblery pohanene baterii..co si o tom myslite? :) https://www.indiegogo.com/…hing-lure--2#/
Rybník Domusnice nebo Švardák
23.12.2012 | David Mišlan (Ghaz) | Vaše názory | 3.390 zobrazení | 8 odpovědí
Dobrý den, nemáte někdo nějaké zkušenosti s rybníkem Švardák nebo Domusnice? Děkuji.
baitrunner
6.6.2009 | kospi | Kaprařina | 3.387 zobrazení | 10 odpovědí
múžete mi někdo doporučit dobrý naviják s baitrunnerem?mám D.A.M.qick finesa a nejsem s nimi spokojený.
Sumec na bojku
14.6.2007 | ivošš | Sumcařina | 3.387 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravím všechny,chci se zeptat jak to je s bojkou?Jestli muže být jen 25 metrů od břehu?Díky za odpověď…
Kam na zahájení?
10.4.2006 | mdx | Muškaření | 3.386 zobrazení | 26 odpovědí
tak kampak letos vyrazíte na zahájenou muškaři?
shanim civku na OKUMA Zeon ZN 30 a longbow 30
7.3.2010 | kingkubik | Navijáky | 3.385 zobrazení | 5 odpovědí
dobry den.chtel by jsem se zeptat jestli nekdo nemate navic civku na navijak okuma zeon 30 s predni brzdou http://www.rybarske-nej.cz/…-30-40-45-55 a na navijak longbow 30 se zadni brzdou http://www.rybarskepotreby-eshop.cz/…robnosti.php?… ??po propade nevite kde by se dali ty civky dala sehnat?pritelkyne delala jarni uklid a nevyhodila mi je ze:(koupim za rozumnou cenum kontakty na me tell:725160016 mail:kingkubik.gt@seznam.cz icq:352181216 dekuji vsem za ochotu a preji spoustu krasnych rybarskych zazitku v novem roce.Petruv Zdar
okuma nebo shimano
14.12.2016 | tuzinek | Navijáky | 3.384 zobrazení | 5 odpovědí
prosím o radu chci si koupit naviják a rozmýšlím se mezi Okuma Longbow LB 50 a Shimano Baitrunner DL 2500 FA chci to na chytani na položenou na menší vody spíš slepá ramena nějaký rybník lov kaprovitých ryb děkuji za radu
Výběr prutu a navijáku pro začátečníka
12.10.2013 | tomasito19 | Muškaření | 3.384 zobrazení | 18 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jaký prut a naviják je dobrý pro začátečníka v muškaření. Cena by měla být do 2500 tisíc za prut a do 2300 za naviják. Potřeboval bych poradit jaká značka je dobrá a délka. Většinou budu chytat na řece moravská sázava, morava a okolí. Děkuji za odpověď.
Penn Surfmaster 750
23.2.2011 | Lalin | Navijáky | 3.384 zobrazení | 2 odpovědi
Co řikáte na tyto navi. Hodí se k něčemu? Skušenosti jiných vlastníku. Budu rád za každou radu.
Rada od zkušených mazáků
7.2.2014 | Morsky_vlk | Pruty | 3.383 zobrazení | 8 odpovědí
Dobrý den přátelé rybolovu, Potřeboval bych poradit s výběrem dražšího prutu, budu slavit narozeniny a tak si chci udělat pořádnou radost. Vybírám prut v mé maximální cenové hladině do max 9000 Kč! To je důležité, více nemám ale nyní k věci rozhoduji se mezi prutem Sportex FBC Carp Top tenhle kaštanový kousek se mi velice líbí http://www.tropicliberec.cz/…380cm-3-50lb a nebo prut Sonik NCT Carp Rod http://www.tropicliberec.cz/…-12ft-2-75lb Máte někdo s některým z prutů zkušenosti? Popravdě se mi páči Sportex… ale nechám si poradit
KOZLOV Nová Včelnice
12.4.2011 | kapr1 | Domácí revíry | 3.383 zobrazení | 1 odpověď
Je na chytej nějaký rybář z okolí Kozlovaského koupaliště který je ochoten napsat jak to tam bere?