Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Rada od zkušených mazáků necteno

7.2.2014 | Morsky_vlk | Pruty | 3.382 zobrazení | 8 odpovědí

Dobrý den přátelé rybolovu, Potřeboval bych poradit s výběrem dražšího prutu, budu slavit narozeniny a tak si chci udělat pořádnou radost. Vybírám prut v mé maximální cenové hladině do max 9000 Kč! To je důležité, více nemám ale nyní k věci rozhoduji se mezi prutem Sportex FBC Carp Top tenhle kaštanový kousek se mi velice líbí http://www.tropicliberec.cz/…380cm-3-50lb a nebo prut Sonik NCT Carp Rod http://www.tropicliberec.cz/…-12ft-2-75lb Máte někdo s některým z prutů zkušenosti? Popravdě se mi páči Sportex… ale nechám si poradit

Vnadící směs Marcel VanDenEynde a Robinson necteno

16.3.2010 | joscz | Feeder | 3.381 zobrazení | 6 odpovědí

Jaká máte zkušenosti s vnadící směsí těchto značek a čím je popřípadě doplňujete.

Vláčák na UL - na jigy do 1 200Kč necteno

16.5.2006 | Tomash | Pruty | 3.380 zobrazení | 15 odpovědí

Letos bych si rád pořídil jigový prut. Moje ideální představa je dělička kolem 3 metrů a vrhací zátěž do 15ti gramů. Myslíte, že se dá sehnat takový prut do 1 200Kč? Nbo nemáte náhodou takový prut, který už nepotřebujete? Dejte vědět, pokud něco takového naleznete na netu, tak sem s odkazem. Mám vyhlídnutou děličku Dragon 270cm 3–12g za 1100Kč v naší kamenné prodejně v Teplicích. Pokud znáte e-shop, nebo tak, prosím napište. Díky

Jak na sumce necteno

30.6.2006 | Krvinka | Ryby | 3.379 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravim, jedu na Orlik s pritelkyni, ktera tam chce lovit sumce a tak jsem se Vas zkusenym sumcaru chtel zeptat. Koupil jsem si navazec na sumce s mensim trojhackem a vetsim jednohackem. Ktery hacek se kde zapichuje do rybicky? Ktery do hrebetu a ktery do tlamy? A dale nevite nekdo kde bych nasel navod jak navazat tak zvany bezuzlovy uzel na uvazani hacku na snuru? A pokud mate nejakou radu tak bych byl za ni moc rad bo sumce jsem nikdy jeste nechytal a bude to moje premiera. Tak jen doufam ze neco lapnu, vyfotim, pustim a pak se radosti zkalim ;) Diky za odpoved

dolni a horni peklo nebo rybnik hubertka necteno

4.4.2010 | hanz.333 | Domácí revíry | 3.378 zobrazení | 4 odpovědi

čaute navštivil někdo tyto rybniky jak je to tam s dravcema a kapry da se tam chytit naky větši kousek kdyby někdo věděl napište

GPS necteno

13.12.2004 | Klon | Ostatní nádobíčko | 3.378 zobrazení | 24 odpovědí

Zajímalo by mě jestli někdo má skušenosti s echoloty,sonary a GPS,já osobně nemám ani z jedním,tak by mě zajímalo co je lepší a proč.

twistry - Power Baits necteno

13.4.2004 | Prizrak | Přívlač | 3.378 zobrazení | 4 odpovědi

Co říkáte na twistry Power Baits?(nebo jak se to píše) Celkem zajímavý twary, pohyb, různá barevná škála,velikosti, a v neposlední řadě aroma. Co vy na to?

Plavačka Česká lípa ? necteno

1.11.2005 | Dankes | Plavaná | 3.377 zobrazení | 15 odpovědí

Rád bych se zapojil do spolku plavačkářů v České Lípě. Pomůže mi někdo ?

Nový ekonomický prut na pstruhy.-) necteno

22.3.2015 | JacobK | Pruty | 3.376 zobrazení | 16 odpovědí | upravit

Ještě jedna otázka pro profíky, včera mi kolega rozšlápl Robinson Xenon Master Jig 5–15g 2,50m Zamáčkl jsem slzu, dostal 700CZK bolestného a musím koupit nový univerzál na pstruhy. Řeka-stoják. To se dost vylučuje,ale holt nemám doma moc podporu pro své koníčky.-)Ona manželka mi dokonce řekla, že když jsem dostal 700, tak ať si za to něco koupím a neotravuju.-) Tak asi budu chodit se železem, nebo tak.-)Chytám smášky s hlavičkama 2.3 gramy a to samé nymfy. Občas navážu rappalu, někdy i 10cm plovoucí jointed – to spíš na stojácích za slunečna. No a někdy bych s tím rád hodil i 13–15 gramovou plandu když je potřeba.Robinsona už asi nekoupím,protože je pravda, že odhozy lehčích nástrah nebyly nic moc.Ale přesto bych byl moc vděčný, kdyby jste mi poradili ekonomickou verzi za cca 1000–1500 a pak něco do 2 500 – to je maximum co do toho můžu dát…Tady si někdy názory tak protiřečí, že nevím. Jeden řekne DRAGONY bomba, druhej mě to po týdnu prasklo. No a to bych doma byl za v..la. Díky za pomoc, i bych koupil něco staršího, kdyby to bylo na můj účel vhodné!!

Rybářská latina necteno

1.8.2013 | HaD | Úspěchy | 3.375 zobrazení | 13 odpovědí

Docela by mne zajímalo, co je pro vás přijatelná rybářská latina, která k našemu koníčku neodmyslitelně patří a co už je za hranicí a je to jen obyčejná lež…

Kam na Dyji necteno

21.3.2011 | malix | Domácí revíry | 3.375 zobrazení | 9 odpovědí

Chtěl bych někam vyjet na Dyji, ale nevím kam. Mohli by jste mi aspoň trochu poradit nějaké dobré místo. Děkuji

Grécko necteno

30.7.2007 | doktor | Rybaření v zahraničí | 3.375 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj. Nemáte niekto skúsenosti s rybačkou v Grécku? Treba nejaké povolenie na lov udicou z brehu? Sa mi zdá, že len v Chorvatsku zaviedli túto super vec. Čo zobrať, plavačku alebo prívlačku? Ďakujem

Shimano Spirex necteno

27.12.2006 | Shrek | Navijáky | 3.375 zobrazení | 7 odpovědí

Prosím vás,nevíte kde by se dal v ČR sehnat tento naviják?

pravidelne krmeni necteno

7.5.2009 | recek | Kaprařina | 3.373 zobrazení | 25 odpovědí

Dobry den zajimali by me vase skusenosti s pravidelnym krmenim.Krmil bych na potoku ktery je siroky okolo 10m nekde o trochu vyc vym ze kapri na toku sou par sem jich uz chytil.Krmil bych varenou psenicí a pridaval bich do ni i trochu kukurice.Jak dloho a pravidelne je treba krmit nez by se na ni ryby naucili?A jak velkym mnozstvym bych mel krmit.

Hodonínsko, Strážnicko MP revíry necteno

4.4.2007 | Robur | Domácí revíry | 3.373 zobrazení | 5 odpovědí

Jedu na velikonoční svátky do Radějova, tak jestli to tam někdo znáte, poraďte nějaký dobrý flek na feedr či lehčí položenou, asi přibalím i teleskop. Chci se otočit u vody tak 2* na 3 hoďky, takže potřebuji aby to bralo hned:-)). Pokud byste nechtěli veřejně provařit svoje top fleky, napište to osobkou nejlépe i se slibem průvodcovské služby. Slibuji, že se tam v nejblížších letech neobjevím:-)

Focení much necteno

13.11.2006 | modrak | Muškaření | 3.372 zobrazení | 24 odpovědí

Pánové, jako fotografické embryo by mě zajímalo, jak a čím fotíte svoje výtvory. Já používám běžný digitální automat s předsádkovou čočkou cca. 8 dioptrií, ale výsledky nejsou nikterak valné, hlavně malá hloubka ostrosti. Jak tedy na to?

Praha a místa kde vyrazit necteno

1.3.2014 | Pavlán Marek | Tipy & triky | 3.371 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

Dobrý den, potřeboval bych poradit, přestěhoval jsem se z Moravy do Prahy a vůbec netuším kam tady vyrazit na ryby, může mi dát někdo nějaké tipy kam chodí nebo kde je to prostě jen fajn. Děkuji za všechny příspěvky

Duhák a jeho vytření necteno

20.10.2006 | Robur | Lososovité ryby | 3.371 zobrazení | 12 odpovědí

Pořád se dohadujete o duhácích a sem tam zaní názor, že už je duhák ve volné přírodě u nás schopen reprodukce, tak se ptám, zda je to realita nebo šum

Rio Ebro.. necteno

9.1.2008 | Jeronymo | Sumcařina | 3.370 zobrazení | 5 odpovědí

Poradí někdo kdo má zkušenosti s Ebrem???Na co si dát pozor,co by se mohlo hodit??Prostě jakoukoliv informaci…Zatím dí­ky…

Má smysl vnad necteno

23.12.2006 | ČudlařX | Bílá ryba | 3.370 zobrazení | 4 odpovědi

Chtěl bych se poptat jestli je v tomto období,v mém případě na meší řece, je lepší vnadit či ryby aktivně hledat.Jedná se o feeder a plavanou .Je mi jedno jak velký ryby budu tahat ,hlavě abych tahal .dík