Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
nastražení boilie
6.6.2007 | ??? | Kaprařina | 3.303 zobrazení | 6 odpovědí | upravit
na každym obrázku s boilie, vidím že je nastražené pod háček na vlas, ale zajímalo by mě z čeho udělat zarážku nebo jak boilie uchytit na vlasu
Podseknutí
9.11.2006 | Libor | Ryby | 3.303 zobrazení | 13 odpovědí
Zajímalo by mne co při přívlači a jak často podseknete, pro mě je to vždy sklamání že to není nějaký dravec.Už jsem otestoval nový vláčák na tolstolobikovi 97cm za ocas:-(
Jak vytvořit vlas na lov s boilies
4.12.2013 | tomas54 | Kaprařina | 3.302 zobrazení | 17 odpovědí
prosím o rady nebo i fotky jak udělat vlas na boilies. Skoušel jsem to hledat všude ale nenašel.
Má smysl vnad
23.12.2006 | ČudlařX | Bílá ryba | 3.301 zobrazení | 4 odpovědi
Chtěl bych se poptat jestli je v tomto období,v mém případě na meší řece, je lepší vnadit či ryby aktivně hledat.Jedná se o feeder a plavanou .Je mi jedno jak velký ryby budu tahat ,hlavě abych tahal .dík
výroba kačen a bójek na sumce
3.1.2010 | RedTom | Dravci | 3.300 zobrazení | 7 odpovědí
Zajímá mě jestli si někdo děláte doma kačeny nebo bójky na sumce. Sám sem si minulý rok vyrobyl pevnou bójku na sumce a nic jsem na ni nechytil, tak nevím jestli je to tou bójí nebo špatnýma místama. A pište z čeho je vyrábíte a odcením i obrázky. Děkuji
twistry - Power Baits
13.4.2004 | Prizrak | Přívlač | 3.300 zobrazení | 4 odpovědi
Co říkáte na twistry Power Baits?(nebo jak se to píše) Celkem zajímavý twary, pohyb, různá barevná škála,velikosti, a v neposlední řadě aroma. Co vy na to?
chytání v okolí prahy -kdo poradí ?
3.6.2005 | joba | Domácí revíry | 3.298 zobrazení | 9 odpovědí
čau přistěhoval jsem se z pardubic do prahy, tak bych tu chtěl samozřejmě taky chytat, ale nezajímá mě lov někde pod jiráskovým mostem,spíš někde v okolí prahy, kde by byl lom,štěrkovna..... nebo prudší voda s tůňěma. Díky za nějaký tip
jaká krabička na mouchy
28.7.2004 | morpheus | Muškaření | 3.298 zobrazení | 18 odpovědí
jaká krabička je lepší na mouchy a proč? Klasická krabička ,kde jsou mušky v přihrádkách? Nebo krabička ,kam se mušky zapichují? Nebo něco jiného?
prut Prologic
7.1.2013 | vlčák | Kaprařina | 3.297 zobrazení | 1 odpověď
Kolegové máte někdo skušenost s prutem Prologic c1 carp 3ft-3lbs/2díly.Měl jsem ho v ruce(na prodejně)a docela mne zaujal.Díky za odpovědi.Petrův zdar.
dolni a horni peklo nebo rybnik hubertka
4.4.2010 | hanz.333 | Domácí revíry | 3.297 zobrazení | 4 odpovědi
čaute navštivil někdo tyto rybniky jak je to tam s dravcema a kapry da se tam chytit naky větši kousek kdyby někdo věděl napište
Rio Ebro..
9.1.2008 | Jeronymo | Sumcařina | 3.297 zobrazení | 5 odpovědí
Poradí někdo kdo má zkušenosti s Ebrem???Na co si dát pozor,co by se mohlo hodit??Prostě jakoukoliv informaci…Zatím díky…
Burčák
3.9.2006 | Robur | chytej.cz | 3.297 zobrazení | 25 odpovědí
Budeme brát na sraz s Prutosem burčák, protože zdroje jsou omezené (zatím burčáku moc není), tak bychom rádi znali předběžné množství a možnosti odběratelů, cena 35 – 40 Kč/l. Tak sem napište, kdo a kolik. Napište všichni, ať nemusíme evidovat, kdo už k tomuto tématu napsal do jiných diskusí. Asi se to poveze ve větších nádobách, tak si pro jistotu vemte petky.
Sumec na bojku
14.6.2007 | ivošš | Sumcařina | 3.295 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravím všechny,chci se zeptat jak to je s bojkou?Jestli muže být jen 25 metrů od břehu?Díky za odpověď…
Jak to bere na Vranovské přehradě a na co?
1.8.2005 | firelinePlzen | Domácí revíry | 3.295 zobrazení | 6 odpovědí
Nemáte někdo letos zkušenost z Vranovskou přehradou?Co a na co tam berou?Díky.
NATURA VIVA 2005
21.5.2005 | frenki | Výstavy | 3.295 zobrazení | 3 odpovědi
Kko jede na tuto výstavu rybářství a myslivosti (výstava preparovaných ryb) a plno rybářských stánku ,jedu poprvé a chci se zeptat co se tam dá koupit? ohledně rybařiny a jaké firmy tam jsou zastoupeny?
Kam na Dyji
21.3.2011 | malix | Domácí revíry | 3.294 zobrazení | 9 odpovědí
Chtěl bych někam vyjet na Dyji, ale nevím kam. Mohli by jste mi aspoň trochu poradit nějaké dobré místo. Děkuji
Boilis
18.6.2009 | Daweiczek | Kaprařina | 3.294 zobrazení | 7 odpovědí
Porádí někdo prosím jak vnadit boilisem na tekoucích vodách jako je např řeka Odra…?
Rybářská latina
1.8.2013 | HaD | Úspěchy | 3.293 zobrazení | 13 odpovědí
Docela by mne zajímalo, co je pro vás přijatelná rybářská latina, která k našemu koníčku neodmyslitelně patří a co už je za hranicí a je to jen obyčejná lež…
Naviják Sema Emotion FD 1150
3.5.2011 | Katka25 | Navijáky | 3.293 zobrazení | 2 odpovědi | upravit
Zdravím, chtěla bych poradit, zda by jste mi tuten naviják doporučili na kaprařinu. Nechystám se chytat nějaké kapitální úlovky ale chci aby to zase něco vydrželo. Díky http://www.usumce.cz/…fd-1150.html
Vláčák na UL - na jigy do 1 200Kč
16.5.2006 | Tomash | Pruty | 3.292 zobrazení | 15 odpovědí
Letos bych si rád pořídil jigový prut. Moje ideální představa je dělička kolem 3 metrů a vrhací zátěž do 15ti gramů. Myslíte, že se dá sehnat takový prut do 1 200Kč? Nbo nemáte náhodou takový prut, který už nepotřebujete? Dejte vědět, pokud něco takového naleznete na netu, tak sem s odkazem. Mám vyhlídnutou děličku Dragon 270cm 3–12g za 1100Kč v naší kamenné prodejně v Teplicích. Pokud znáte e-shop, nebo tak, prosím napište. Díky