Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Jesenice
12.7.2007 | Bobs | Domácí revíry | 3.291 zobrazení | 24 odpovědí
Chceme jet na Jesenici od Okrouhlé nebude to problém?
Správné nastavení sonaru na "VÁBNIČKU"
1.7.2007 | gadasnik | Sumcařina | 3.290 zobrazení | 2 odpovědi
Mám Lowrance 135,vábničce teprve přicházím na chuť a zajímalo by mě,jak nastavujete sonar při lovu na „vábničku“.
co proti ukousnuti od stiky?
20.9.2006 | wenclos | Přívlač | 3.290 zobrazení | 28 odpovědí
měl jsem na prutu peknou stiku…tak kolem 70 cm a vejch bych rekl ale bohuzel mi to ukousla…tak se ptam…vlaces s lankem nebo bez? a nebo by stacil kousek snury na konec?
Výběr výbavy na přívláč
25.2.2017 | Gennaro | Přívlač | 3.289 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj, po deseti letech jsem se rozhodl, že se vrátím k chytání ryb, a to konkrétně k přívlači. Plánuju chytat na smáčky, rotačky a lehké woblery, přičemž bych chtěl chytat primárně pstruhy, což nevím, zda se mi splní, neboť v okolí Prahy neznam moc pěkných pstruhových vod :(. Zatím jsem si vybral PEZON&MICHEL Redoutable Flow 2,4m 4–15g. Naviják teprve řeším, ale chtěl bych nějaký lehky se zadní brzdou..Děkuju za všechny rady.
lov na živou
13.10.2014 | cms | Plavaná | 3.287 zobrazení | 8 odpovědí | upravit
Dobrý den,mám dotaz ohledně lovu na živou rybku na splávek,je možné mít nahozené dva pruty a na obou mít živou rybku?V RŘ jsem o tom nic nenašel.Děkuji za odpověd(nerad bych porušoval pravidla)
Grécko
30.7.2007 | doktor | Rybaření v zahraničí | 3.286 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj. Nemáte niekto skúsenosti s rybačkou v Grécku? Treba nejaké povolenie na lov udicou z brehu? Sa mi zdá, že len v Chorvatsku zaviedli túto super vec. Čo zobrať, plavačku alebo prívlačku? Ďakujem
krabička na swingery a pipaky
10.4.2007 | frenki | Ostatní nádobíčko | 3.285 zobrazení | 9 odpovědí
Scháním krabičku na pipaky a swingery nevíte někdo kde se dá koupit? díky.
Nový ekonomický prut na pstruhy.-)
22.3.2015 | JacobK | Pruty | 3.284 zobrazení | 16 odpovědí | upravit
Ještě jedna otázka pro profíky, včera mi kolega rozšlápl Robinson Xenon Master Jig 5–15g 2,50m Zamáčkl jsem slzu, dostal 700CZK bolestného a musím koupit nový univerzál na pstruhy. Řeka-stoják. To se dost vylučuje,ale holt nemám doma moc podporu pro své koníčky.-)Ona manželka mi dokonce řekla, že když jsem dostal 700, tak ať si za to něco koupím a neotravuju.-) Tak asi budu chodit se železem, nebo tak.-)Chytám smášky s hlavičkama 2.3 gramy a to samé nymfy. Občas navážu rappalu, někdy i 10cm plovoucí jointed – to spíš na stojácích za slunečna. No a někdy bych s tím rád hodil i 13–15 gramovou plandu když je potřeba.Robinsona už asi nekoupím,protože je pravda, že odhozy lehčích nástrah nebyly nic moc.Ale přesto bych byl moc vděčný, kdyby jste mi poradili ekonomickou verzi za cca 1000–1500 a pak něco do 2 500 – to je maximum co do toho můžu dát…Tady si někdy názory tak protiřečí, že nevím. Jeden řekne DRAGONY bomba, druhej mě to po týdnu prasklo. No a to bych doma byl za v..la. Díky za pomoc, i bych koupil něco staršího, kdyby to bylo na můj účel vhodné!!
Matchový prut
11.6.2007 | Yuri | Pruty | 3.283 zobrazení | 8 odpovědí
cus chlapi, poradte nejaky proutek na plavacku o delce 4,2 metry odhozovku max 20 gr, mekkou akci a cene do 2,500 kc. diky za nazory
Nový zákon
22.5.2004 | monty | Legislativa | 3.281 zobrazení | 1 odpověď
Co vy nato: V novém zákonu o rybářství je zrušen všeobecný zákaz
rybolovu(co byl od 16.3 do 15.6) dravci jinak hájeni jsou.
A další MUSÍ se při každém příchodu k mimopstruhovému revíru se
před započetím lovu musí zapsat datum a revír jako docházka.
KOZLOV Nová Včelnice
12.4.2011 | kapr1 | Domácí revíry | 3.280 zobrazení | 1 odpověď
Je na chytej nějaký rybář z okolí Kozlovaského koupaliště který je ochoten napsat jak to tam bere?
Mivardi Sirio vs. Grauvell Delphos
27.10.2009 | novas32 | Navijáky | 3.279 zobrazení | 9 odpovědí
Pomozte mi prosim s vyběrem navijaku na privlac. Rozhoduji se mezi temito dvema: Mivardi Sirio 2000 Grauvell Delphos ZF 1500
Diky za nazory.
Rybolov dětí.
4.3.2008 | mikyv | Ryby | 3.276 zobrazení | 3 odpovědi
Nevíte jak je to s omezením rybolovu u dětí(počet prutů, úlovků…). V novém rybářském řádu nemůžu nic najít. Jsou teda pravidla stejná jako u dospělých?? Dík za odpověd.
Vlasce pro zimní rybolov
7.12.2008 | | Feeder | 3.273 zobrazení | 19 odpovědí
Ahoj lidicky,tak postupem casu vybavuju svou rybarskou kulnicku a zastavil jsem se u jedna veci,protoze bych chtel rybarit celorocne a v zimnich mesících by mě omezovala teplota vody a vzduchu..Chtel bych poridti vlasec na zimni rybolov-ale zajimalo by me jestli se da pouzivat i v letnich mesicich,mate nekdo zkusenosti?Co si myslite??Diky za nazory..
Kam na zahájení?
10.4.2006 | mdx | Muškaření | 3.273 zobrazení | 26 odpovědí
tak kampak letos vyrazíte na zahájenou muškaři?
Dírky Strasice
19.1.2006 | Bery | Rybaření na dírkách | 3.273 zobrazení | 2 odpovědi
Nevite nekdo kde je ve strasicich to chytani na dirkach a jestli se tam chyta tento vikend. Jestli treba nemate nekdo kontakt nebo www Dekuji
Konec sezóny
15.11.2004 | Dědek | Ryby | 3.272 zobrazení | 25 odpovědí
Co budete dělat, až nám skončí vláčkařská sezóna?
Bolen neobvykle
5.8.2005 | Robur | Bílá ryba | 3.270 zobrazení | 3 odpovědi
letos jsem zatím chytl dva boleny /65 a 70/. První zabral na wobler, který se motal spirálovitě po hladině, protože měl vlasec chycený za tojhák za lopatkou. Druhá to vzal na twistra, který jsem tahal přes haluz, takže neměl ani nějaký super pohyb, což se mně vlastně stalo ještě u mého prvního bolena, který vzal rotačku taženou přes trám mola. V obou posledních případech, tam boelní prokazatelně lovili, ale vzali až tyto nepovedeé náhozy. Máte taky takovou zkušenost?
Multiplikátor Penn GT 330 LD nebo GTI 330?
19.5.2009 | fischmon | Sumcařina | 3.269 zobrazení | 1 odpověď
Nevím jaká je jejich kapacita.CHci ho použít na vyvážení sumců,tak aby se na něj vešla pletenka 300m a aspon na 70kg
Taky sbíráte nástrahy, když na přehradě upustí vodu?
21.11.2005 | Daemon | Ryby | 3.269 zobrazení | 30 odpovědí
Vždycky mám radost, když na přehradě upustí vodu a začnou se oběvovat různě pařezy a podobné překážky. Člověk tam vždycky najde nějakou třpytku, gumu a podobné věci… Také se snažíte něco ukořistit?:-)