Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
prut na plavanou
5.2.2015 | muskar19 | Plavaná | 3.413 zobrazení | 1 odpověď
zdravim chci si pořidit prut na plavanou a potřebuju poradit bolonezka nebo telematch.jake sou rozdily a jake vyhody nebo nevyhody techto prutu dik.
MIVARDI spectrum cross telecapr
26.9.2010 | deniiis | Položená | 3.412 zobrazení | žádná odpověď
chtěl bych znát váš názor na tento prut.3.60m,3.00lb. případně jiný dobrý kaprařsky prut děkuji.
Rio Ebro..
9.1.2008 | Jeronymo | Sumcařina | 3.412 zobrazení | 5 odpovědí
Poradí někdo kdo má zkušenosti s Ebrem???Na co si dát pozor,co by se mohlo hodit??Prostě jakoukoliv informaci…Zatím díky…
Matchový prut
11.6.2007 | Yuri | Pruty | 3.411 zobrazení | 8 odpovědí
cus chlapi, poradte nejaky proutek na plavacku o delce 4,2 metry odhozovku max 20 gr, mekkou akci a cene do 2,500 kc. diky za nazory
Bolen neobvykle
5.8.2005 | Robur | Bílá ryba | 3.411 zobrazení | 3 odpovědi
letos jsem zatím chytl dva boleny /65 a 70/. První zabral na wobler, který se motal spirálovitě po hladině, protože měl vlasec chycený za tojhák za lopatkou. Druhá to vzal na twistra, který jsem tahal přes haluz, takže neměl ani nějaký super pohyb, což se mně vlastně stalo ještě u mého prvního bolena, který vzal rotačku taženou přes trám mola. V obou posledních případech, tam boelní prokazatelně lovili, ale vzali až tyto nepovedeé náhozy. Máte taky takovou zkušenost?
krabička na swingery a pipaky
10.4.2007 | frenki | Ostatní nádobíčko | 3.408 zobrazení | 9 odpovědí
Scháním krabičku na pipaky a swingery nevíte někdo kde se dá koupit? díky.
Jak vyrobit líhň na bílé červi?
2.9.2005 | Hrouzek02 | Ryby | 3.406 zobrazení | 4 odpovědi
Prosím poraďte jak vyrobit líheň na bílé červi. Složení a popř.
nákres.
Děkuji
jaká krabička na mouchy
28.7.2004 | morpheus | Muškaření | 3.405 zobrazení | 18 odpovědí
jaká krabička je lepší na mouchy a proč? Klasická krabička ,kde jsou mušky v přihrádkách? Nebo krabička ,kam se mušky zapichují? Nebo něco jiného?
Oprava sumcového multiplikátoru
23.7.2012 | Herink | Navijáky | 3.404 zobrazení | 16 odpovědí
Ahoj, potřebuji poradit ohledně opravy sumcového multiplikátoru. Při opakovaném nahazovaní multiplikátoru (s řadičem) se klička začala protáčet i zpětným chodem. Neměl někdo z vás podobný problém? Ocenil rady jak se takoví multík opravuje nebo zaslání nějaké stránky s obrázky jak rozebraný multík vypadá. Předem děkuji za odpovědi
zalepení prsaček
14.7.2010 | frenki | Tipy & triky | 3.404 zobrazení | 6 odpovědí
Pánové, jak zjistím kde mi tečou prsačky (dýcháče), když vylezu z vody mám na spodňácích sem tam vlhké kolečko, ale nevím kde mi to teče uvítám rady, díky.
Jesenice
12.7.2007 | Bobs | Domácí revíry | 3.403 zobrazení | 24 odpovědí
Chceme jet na Jesenici od Okrouhlé nebude to problém?
zahraničí
22.9.2005 | pif | Rybaření v zahraničí | 3.403 zobrazení | 14 odpovědí
kdyby jste měli neomezené finance,čas a možnosti,kam by jste vyrazili do zahraničí na ryby?na jaké a proč?já sním o mongolsku,celkem panneská příroda(zatím) a hodně ryb. co vy?
Správné nastavení sonaru na "VÁBNIČKU"
1.7.2007 | gadasnik | Sumcařina | 3.402 zobrazení | 2 odpovědi
Mám Lowrance 135,vábničce teprve přicházím na chuť a zajímalo by mě,jak nastavujete sonar při lovu na „vábničku“.
Krmné boilies extra carp 5kg
26.7.2017 | Valtris | Kaprařina | 3.400 zobrazení | žádná odpověď
Zdavím mate někdo skšenosti z krmákem od extra carpu 5kg fungujeto na zákrm? díky za odpovědi. at to jezdí. https://www.chytapust.cz/…ie-20mm-5-kg?…
Opravy retro nádobíčka, případně výroba drobného náčiní
4.2.2016 | | Ostatní nádobíčko | 3.400 zobrazení | 15 odpovědí
Přátelé je mezi námi mnoho rybářů kutilů,kteří nás mohou oslovit
svým nápadem. Nebo dokáží případně pomoci druhým vyrobit co on
nedokáže.
Jen Vás prosím o slušnost a férové kolegiální jednání. Vůbec nebude
na škodu pokud přidáte nákres,plánek nebo fotku.
Jaky tripod do 2500Kc
14.11.2008 | smates | Ostatní nádobíčko | 3.400 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravim,potrebuju nejaky slusny tripod a musim se vejit do max 2500Kc.Vim ze za tuhle cenu to nebude zadna pecka ale potrebuju vybrat nejaky ten lepsi mezi tema levnejsima.Dik
Jak udělat závod na Včelínku v BV a nepřijít o moc ryb v revíru
26.9.2013 | Kulifon | Závody | 3.399 zobrazení | 2 odpovědi | upravit
Jestlipak víte, jak zorganizovat rybářské závody na Včelínku v Břeclavi a nepřijít o mnoho ryb? Jednoduše v hluboké noci, z pátku na sobotu, kdy na revíru není ani noha, časovým spínačem zvednout stavidlo a upustit rybník. Ráno s úsměvem přivítat 120 závodníků. Vybrat peníze a celé dopoledne jim nosit pivo a kávu a diskutovat o tom, jak je špatná voda a ryby kapů :-)
chytání v okolí prahy -kdo poradí ?
3.6.2005 | joba | Domácí revíry | 3.399 zobrazení | 9 odpovědí
čau přistěhoval jsem se z pardubic do prahy, tak bych tu chtěl samozřejmě taky chytat, ale nezajímá mě lov někde pod jiráskovým mostem,spíš někde v okolí prahy, kde by byl lom,štěrkovna..... nebo prudší voda s tůňěma. Díky za nějaký tip
Multiplikátor Penn GT 330 LD nebo GTI 330?
20.5.2009 | fischmon | Sumcařina | 3.398 zobrazení | 1 odpověď
Nevím jaká je jejich kapacita.CHci ho použít na vyvážení sumců,tak aby se na něj vešla pletenka 300m a aspon na 70kg