Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Jak vyrobit líhň na bílé červi?
2.9.2005 | Hrouzek02 | Ryby | 3.334 zobrazení | 4 odpovědi
Prosím poraďte jak vyrobit líheň na bílé červi. Složení a popř.
nákres.
Děkuji
Sumcak.cz nova lokalita?
8.2.2017 | superweb | Domácí revíry | 3.333 zobrazení | 10 odpovědí
Podle mapky na hlavni strance i fotek na www.sumcak.cz se tento revir prestehoval a nyni tak sdili lokalitu s Dretovickou nadrzi, ktera je podle rybsvaz.cz zaroven stale soucasti reviru 411 179 (http://www.rybsvaz.cz/?…). O pripadnem zruseni reviru se clovek nedozvi ani na strankach prislusne MO Smecno. Navic podle katastru patri rybnik z 1/2 mistni organizaci CRS Smecno – http://nahlizenidokn.cuzk.cz/…zObjekt.aspx?… Takze ocividne to nemohlo byt tak, ze by je nekdo preplatil na najemnem.
Nad tremi nadrzemi reviru 411179 je navic cisticka odpadnich vod, ktera obcas nestiha a pusobi zejmena na hornich dvou rybnicich katastrofy v podobe uhynu ryb, ktere pak ale padaji pres stavidlo a doplouvaji i do dretovickeho rybnika. Takze pro VIP placeny revir nicmoc lokalita a pripada mi divne, ze by tam nekdo investoval do zazemi a poustel trofejni ryby. AL treba pocitaji i s nejakou investici do cisticky..
Prijde mi to zvlastni a pokud je pravda tvrzeni z webu sumcak.cz i trochu smutne. Obcas jsem na tento revir jezdil jen tak s feederem na kapri dorostence, vyhodou bylo ze brali uz casne z jara a i dlouho do podzimu.
Opravy retro nádobíčka, případně výroba drobného náčiní
4.2.2016 | | Ostatní nádobíčko | 3.333 zobrazení | 15 odpovědí
Přátelé je mezi námi mnoho rybářů kutilů,kteří nás mohou oslovit
svým nápadem. Nebo dokáží případně pomoci druhým vyrobit co on
nedokáže.
Jen Vás prosím o slušnost a férové kolegiální jednání. Vůbec nebude
na škodu pokud přidáte nákres,plánek nebo fotku.
Rotačky BlueFox Super Vibrax
9.4.2006 | Shrek | Přívlač | 3.331 zobrazení | 5 odpovědí
Přátelé,přemýšlím že se vybavím rotačkami BlueFox Vibrax,ale nemám s nimi žádnou zkušenost.Proto vás žádám o vyjádření vašich názorů na konkrétně tento typ rotaček.Nejsem si jistej jestli to dráždí rybu,nebo naopak plaší.
Dále jsem se doslechl cosi o rotačkách,které mají duté tělíčko,do kterého se dá pomocí kapátka nakapat jakási esence,která má dráždit dravce.Víte někdo o co jde? Všem lidem děkuji za věcné odpovědi.
Spolecna vyprava na kapry
5.8.2005 | | Bílá ryba | 3.331 zobrazení | 5 odpovědí | upravit
Cau,jsem 23-lety student z Brna a uz me nebavi vyrazet porad sam,tak nechcete se nekdo pripojit?Doufam,ze nezklamete
Hájení na severní Moravě?
27.10.2004 | HaD | Ryby | 3.331 zobrazení | 13 odpovědí
Zaslechl jsem, že na severní Moravě je v současné době globální hájení a povolen je pouze lov dravců. Víte o tom něco? Těch co se to týká-jakou z toho máte „radost“?
váš názor naviják Simetre 750 Fi a silon Technium
2.5.2005 | Wolf | Navijáky | 3.329 zobrazení | 28 odpovědí
Simetre 750 Fi, tak co říkáte na tenhle navijáček od shima ja ho mám na Ul přívlač na pstruhovku. Zatím celkem spokojenost až na překlapěč, kterej se občas sám od sebe překlápí. Tak bych se chtěl zeptat jestli vám na něm taky něco kiksuje.
Technium (0,12mm shimano) tak tomuhle silonu jsem celkem věřil, podle značky a ceny jsem očekával lepší nad průměr, ale zatím jenom zklamání nosnost a pevnost je sice dobrá, ale děsně se to motá, jsem „šťastným“ majitelem tohodle vychvalovaného silonu a nevím jestli s ním máte podobné zkušenosti.
Díkec-Wolf
Santa Suzana - Španělsko - rybaření
1.7.2006 | efendi | Ryby | 3.328 zobrazení | 1 odpověď
Jedu v srpnu da Španělska do Santa Suzany. Byl zde někdo a dá se zde chytat?
Elektromotory
12.2.2006 | hagrif | Ostatní nádobíčko | 3.327 zobrazení | 17 odpovědí
Čau všichni Chtěl bych se Vás zeptat jaký používáte elektromotory na údolních nádržích. (PS: Chtěl bych si nějaký pořídit)
Pustili by jste trofejního candáta? Znáte někoho kdo ano?
18.8.2009 | petrcech | Vaše názory | 3.326 zobrazení | 25 odpovědí
Zajímalo by mě, který z chytejáků by pustil trofejního candáta. Myslím že lidí až tak moc nebude. Jesli bych ho pustil já? Netuším, kdyby krvácel tak ne. Kdyby byl jako řepa tak bych ho po vyfocení možná pustil. Hlavně kdyby měl šanci na přežití. Párkrát se mi stalo, že po vylovení je candát takový jakoby nemocný. Díky za všechny vaše odpovědi.
Teleskopický bič Shimano TC 10-6,0m
25.3.2006 | ČudlařX | Plavaná | 3.326 zobrazení | 4 odpovědi
Máte někdo zkušenost s tímto bičem?
Taky sbíráte nástrahy, když na přehradě upustí vodu?
21.11.2005 | Daemon | Ryby | 3.326 zobrazení | 30 odpovědí
Vždycky mám radost, když na přehradě upustí vodu a začnou se oběvovat různě pařezy a podobné překážky. Člověk tam vždycky najde nějakou třpytku, gumu a podobné věci… Také se snažíte něco ukořistit?:-)
Nástrahy pro přívlač na malých vodách
27.4.2004 | novis | Lososovité ryby | 3.326 zobrazení | 2 odpovědi
Na co většinou chytáte pstruhy na malých potocích na přívlač?
Charakteristika kaprového prutu.
15.1.2008 | kam!kaze | Pruty | 3.325 zobrazení | 7 odpovědí
Můžete mi nekdo poradit co je u prutu hodnota např.2,75 lbs.Vím že to se todá přepočítat na gramy odhozové zátěže,ale nevím jak.Poraďte mi prosím.
preparace hlavy dravcu na amaterské urovni
1.10.2006 | holis | Ryby | 3.325 zobrazení | 8 odpovědí
Jak co nejjednoduššeji preparovat hlavu štiky(92cm).Formalin mam,ale nechce se mi podstupovat složite a časově naročné operace,mam na mysli preparaci amaterske urovně se slusnym výsledkem.Hlava je zamražená a je mi lito to nezkusit, i když to není žádnej krokodýl,ve verandě by se docela vyjímala. Asi otvírám tema již zde tisíckrát probírané,ale určitě se tu najde někdo, kdo poradí nebo dá aspon šikovné odkazy.Ještě jednou podotýkám,nechci profi preparaci, tu bych rozhodně zadal odborníkovi,ale u opravdové trofeje
Lov sumců na malých vodách.
25.5.2005 | Mike | Sumcařina | 3.325 zobrazení | 9 odpovědí
Jak na ně na rybníkách do 10 Ha.
Dyje 7A
11.7.2007 | martin.prochi | Domácí revíry | 3.324 zobrazení | 4 odpovědi
Zdravím. Nevíte, co je pravdy na tom, že 7A na podzim slovili a na jaře tam před závodama skoro nic nevysadili???? Jen jsem to zaslechl, ale protože se tam v brzké době chystám na víc dní, tak by mě to celkem zajímalo… Díky
Prut Snowbee
5.5.2007 | Sotík | Muškaření | 3.324 zobrazení | 4 odpovědi
Chtěl bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s prutem Snowbee-Zircon a nebo s prutem Snowbee Zr 2.Chtěl bych si totiž jeden z nich zakoupit. Předem děkuji za každou odpověd.
montáž..
29.10.2005 | Tumi | Dravci | 3.324 zobrazení | 8 odpovědí
Potřeboval bych ukázat nějakou dobrou montáž na dravce se živou rybičkou a se splávkem…
Prut na přívlač s woblery 2,10m
18.8.2011 | loncak | Přívlač | 3.320 zobrazení | 17 odpovědí
Chtěl bych koupit kratší prut na přívlač s woblery(popy, atd.) cca do 10cm, zatím jsem si na prodejně osahal řadu Avantgarde Spin od Mivardi v gramáži 5–28g a 15–45g (ten mi připadal tvrdý, ale v obchodě je to subjektivní :-) ) Proto se ptám na doporučení zkušenějších kolegů jaké proutky používáte. Díky