Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Maštění a odmašťování
12.3.2007 | modrak | Muškaření | 3.253 zobrazení | 15 odpovědí
Páni muškaři, tímto bych si dovolil udělat malou anketu na téma čím a jak mastíte a odmašťujete návazce, šňůry … Děkuji vám za vaše příspěvky k danému tématu.
bojky na trhacku
16.5.2009 | kamet | Sumcařina | 3.252 zobrazení | 7 odpovědí
Jake pouzivate bojky na trhacku? delane plast -polisteren nebo jiny material .-velikost?
špičky na feedru
23.2.2008 | Orka | Feeder | 3.251 zobrazení | 12 odpovědí
hoj lidi mám dotaz začal jsem s feedrem koupil jsem prut ale ty výměnné špičky jsou tam úplně volné je to tak správně nebo ne? Ono totiž se stane že to i omotá vlasec kolem prutů což si myslím že by asi nemělo ne ???
Pustili by jste trofejního candáta? Znáte někoho kdo ano?
18.8.2009 | petrcech | Vaše názory | 3.250 zobrazení | 25 odpovědí
Zajímalo by mě, který z chytejáků by pustil trofejního candáta. Myslím že lidí až tak moc nebude. Jesli bych ho pustil já? Netuším, kdyby krvácel tak ne. Kdyby byl jako řepa tak bych ho po vyfocení možná pustil. Hlavně kdyby měl šanci na přežití. Párkrát se mi stalo, že po vylovení je candát takový jakoby nemocný. Díky za všechny vaše odpovědi.
JESETER
2.10.2005 | Enzo | Ostatní ryby | 3.250 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví kde a jak na jesetery. Je to pěkná ryba a na obrázku to není ono. Dík
Kam v Praze a okolí na candáty?
14.6.2008 | burak2000 | Domácí revíry | 3.248 zobrazení | 7 odpovědí
Kam v Praze a okolí na candáty?
Mušák na stoják???????????????,
12.10.2005 | topinka | Dravci | 3.248 zobrazení | 20 odpovědí
Prosím o radu při výběru značky prutu na jezerní muškaření . Délku a (ATMA )mám rozmyšlenou. Po předčtení několíka knich mam zmatek .
SUMEC: Úspěšnost lovu bojka x vláčka s plandavkou
14.6.2005 | xycht | Sumcařina | 3.248 zobrazení | 1 odpověď
Chtěl sem se zeptat sumcařů, jestli si myslí nebo mají vyzkoušeno, která metoda je úspěšnější jestli bojka nebo přívlač s plandavkou či woblerem. Chytám na bojku, ale letos sem se rozhodl, že je chyba se věnovat jen statickýmu rybolovu a že to chce zkusit i přívlač. Díky za odpověď všem
Nástrahy pro přívlač na malých vodách
27.4.2004 | novis | Lososovité ryby | 3.248 zobrazení | 2 odpovědi
Na co většinou chytáte pstruhy na malých potocích na přívlač?
zalepení prsaček
14.7.2010 | frenki | Tipy & triky | 3.247 zobrazení | 6 odpovědí
Pánové, jak zjistím kde mi tečou prsačky (dýcháče), když vylezu z vody mám na spodňácích sem tam vlhké kolečko, ale nevím kde mi to teče uvítám rady, díky.
Dyje 7A
11.7.2007 | martin.prochi | Domácí revíry | 3.247 zobrazení | 4 odpovědi
Zdravím. Nevíte, co je pravdy na tom, že 7A na podzim slovili a na jaře tam před závodama skoro nic nevysadili???? Jen jsem to zaslechl, ale protože se tam v brzké době chystám na víc dní, tak by mě to celkem zajímalo… Díky
váš názor naviják Simetre 750 Fi a silon Technium
2.5.2005 | Wolf | Navijáky | 3.247 zobrazení | 28 odpovědí
Simetre 750 Fi, tak co říkáte na tenhle navijáček od shima ja ho mám na Ul přívlač na pstruhovku. Zatím celkem spokojenost až na překlapěč, kterej se občas sám od sebe překlápí. Tak bych se chtěl zeptat jestli vám na něm taky něco kiksuje.
Technium (0,12mm shimano) tak tomuhle silonu jsem celkem věřil, podle značky a ceny jsem očekával lepší nad průměr, ale zatím jenom zklamání nosnost a pevnost je sice dobrá, ale děsně se to motá, jsem „šťastným“ majitelem tohodle vychvalovaného silonu a nevím jestli s ním máte podobné zkušenosti.
Díkec-Wolf
Jak správně nastražit rybku při bojkování
13.2.2005 | xycht | Sumcařina | 3.246 zobrazení | 3 odpovědi
Chtěl bych se zeptat jak správně nastražovat rybku při bojkování. jak na stojáku a jak v proudu? Všem díky moc.
Boilis x kalná voda
14.8.2006 | Kosmik | Kaprařina | 3.244 zobrazení | 2 odpovědi
Při svých výpravách jsem často narazil na kalnou vodu a žádný záběr od kapra. Zajímalo by mě, zda se dá chytat na boilis v kalné vodě, na jakou příchuť a popřípadě složení?
Elektromotory
12.2.2006 | hagrif | Ostatní nádobíčko | 3.244 zobrazení | 17 odpovědí
Čau všichni Chtěl bych se Vás zeptat jaký používáte elektromotory na údolních nádržích. (PS: Chtěl bych si nějaký pořídit)
Woblery dorado?
12.6.2005 | aspius | Ostatní nádobíčko | 3.244 zobrazení | 2 odpovědi
Prosím Vás, neviete o nejakom slovenskom, alebo českom dílerovi, prípadne obchodníkovi s poľskými woblermi Dorado? Bol by som veľmi vďačný za kontakt.
Sumcak.cz nova lokalita?
8.2.2017 | superweb | Domácí revíry | 3.243 zobrazení | 10 odpovědí
Podle mapky na hlavni strance i fotek na www.sumcak.cz se tento revir prestehoval a nyni tak sdili lokalitu s Dretovickou nadrzi, ktera je podle rybsvaz.cz zaroven stale soucasti reviru 411 179 (http://www.rybsvaz.cz/?…). O pripadnem zruseni reviru se clovek nedozvi ani na strankach prislusne MO Smecno. Navic podle katastru patri rybnik z 1/2 mistni organizaci CRS Smecno – http://nahlizenidokn.cuzk.cz/…zObjekt.aspx?… Takze ocividne to nemohlo byt tak, ze by je nekdo preplatil na najemnem.
Nad tremi nadrzemi reviru 411179 je navic cisticka odpadnich vod, ktera obcas nestiha a pusobi zejmena na hornich dvou rybnicich katastrofy v podobe uhynu ryb, ktere pak ale padaji pres stavidlo a doplouvaji i do dretovickeho rybnika. Takze pro VIP placeny revir nicmoc lokalita a pripada mi divne, ze by tam nekdo investoval do zazemi a poustel trofejni ryby. AL treba pocitaji i s nejakou investici do cisticky..
Prijde mi to zvlastni a pokud je pravda tvrzeni z webu sumcak.cz i trochu smutne. Obcas jsem na tento revir jezdil jen tak s feederem na kapri dorostence, vyhodou bylo ze brali uz casne z jara a i dlouho do podzimu.
Rybářské prodejny v Brně
5.9.2010 | Paja73 | Obchod | 3.243 zobrazení | 2 odpovědi
Naštvali Vás někde, nebo Vám nevyhověli v běžném standartu, podělte se. A naopak, kam chodíte nakupovat nejraději. Lze zde také doporučit různé výhodné akční slevy na zboží v brněnských rybářských prodejnách.
Mik nebo Tandem.......?
13.2.2010 | Mega-Fish | Kaprařina | 3.243 zobrazení | 13 odpovědí
Ahoj, PRo tento rok se rohoduji mezi Mikbaits(konkrétně exppresky) a Tamden Baits jaké by jste zvolili vy pro delší zakrmování z partiklem a peletama?Jaké jste měli zkušenosti v loni všem kdo odpoví moc dík…
tripod jrc
20.6.2007 | pike-007 | Ostatní nádobíčko | 3.242 zobrazení | 5 odpovědí
nemáte někdo skušenosti se stojanem JRC X-lite Euro Pod