Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Hájení na severní Moravě? necteno

27.10.2004 | HaD | Ryby | 3.378 zobrazení | 13 odpovědí

Zaslechl jsem, že na severní Moravě je v současné době globální hájení a povolen je pouze lov dravců. Víte o tom něco? Těch co se to týká-jakou z toho máte „radost“?

špičky na feedru necteno

23.2.2008 | Orka | Feeder | 3.376 zobrazení | 12 odpovědí

hoj lidi mám dotaz začal jsem s feedrem koupil jsem prut ale ty výměnné špičky jsou tam úplně volné je to tak správně nebo ne? Ono totiž se stane že to i omotá vlasec kolem prutů což si myslím že by asi nemělo ne ???

Teleskopický bič Shimano TC 10-6,0m necteno

25.3.2006 | ČudlařX | Plavaná | 3.375 zobrazení | 4 odpovědi

Máte někdo zkušenost s tímto bičem?

Jak správně nastražit rybku při bojkování necteno

13.2.2005 | xycht | Sumcařina | 3.375 zobrazení | 3 odpovědi

Chtěl bych se zeptat jak správně nastražovat rybku při bojkování. jak na stojáku a jak v proudu? Všem díky moc.

JESETER necteno

2.10.2005 | Enzo | Ostatní ryby | 3.374 zobrazení | 5 odpovědí

Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví kde a jak na jesetery. Je to pěkná ryba a na obrázku to není ono. Dík

Sázava - aktuální stav necteno

22.7.2015 | Bullfrog | Domácí revíry | 3.373 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím, od soboty se chystam na Sazavu (Sedlistě – blizko mesta Sazavy) nevíte jaky tam je stav hladiny vody? Koukal jsem na CHMI a bohuzel v tom okoli nemaji mer. stanici – a dost se obavam sucha :(. Diky moc

Rybáři a kuřáci dýmky necteno

4.10.2010 | troutkiller | Vaše názory | 3.373 zobrazení | 18 odpovědí

Docela sem se poslední dobou zbláznil do kouření dýmky tak by mně zajímalo zdy je nás takovejch víc nebo je to ojedinělá uchylka:-)

Dyje 7A necteno

11.7.2007 | martin.prochi | Domácí revíry | 3.373 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravím. Nevíte, co je pravdy na tom, že 7A na podzim slovili a na jaře tam před závodama skoro nic nevysadili???? Jen jsem to zaslechl, ale protože se tam v brzké době chystám na víc dní, tak by mě to celkem zajímalo… Díky

Rotačky BlueFox Super Vibrax necteno

9.4.2006 | Shrek | Přívlač | 3.373 zobrazení | 5 odpovědí

Přátelé,přemýšlím že se vybavím rotačkami BlueFox Vibrax,ale nemám s nimi žádnou zkušenost.Proto vás žádám o vyjádření vašich názorů na konkrétně tento typ rotaček.Nejsem si jistej jestli to dráždí rybu,nebo naopak plaší.

Dále jsem se doslechl cosi o rotačkách,které mají duté tělíčko,do kterého se dá pomocí kapátka nakapat jakási esence,která má dráždit dravce.Víte někdo o co jde? Všem lidem děkuji za věcné odpovědi.

Jaký dárek necteno

20.4.2005 | jiris | Ryby | 3.373 zobrazení | 15 odpovědí

Zajímalo by mne, jaký dárek byste koupili rybari, ktery chyta kapry s teleskopy a krmitky. Cokoliv co se tyka rybariny a vyuzil by to do 3000,–

Označení místa lovu necteno

15.1.2010 | kaakii | Tipy & triky | 3.372 zobrazení | 14 odpovědí

Ahoj měl bych takovou otázečku. Co kdybych na označní místa kde lovím použil třetí prut kde je navázána sestava na měření hloubky dna? Bylo by to porušení RŘ? Lovím přece na dva pruty a třetí není lovící.

Pustili by jste trofejního candáta? Znáte někoho kdo ano? necteno

18.8.2009 | petrcech | Vaše názory | 3.372 zobrazení | 25 odpovědí

Zajímalo by mě, který z chytejáků by pustil trofejního candáta. Myslím že lidí až tak moc nebude. Jesli bych ho pustil já? Netuším, kdyby krvácel tak ne. Kdyby byl jako řepa tak bych ho po vyfocení možná pustil. Hlavně kdyby měl šanci na přežití. Párkrát se mi stalo, že po vylovení je candát takový jakoby nemocný. Díky za všechny vaše odpovědi.

Prut na přívlač s woblery 2,10m necteno

18.8.2011 | loncak | Přívlač | 3.369 zobrazení | 17 odpovědí

Chtěl bych koupit kratší prut na přívlač s woblery(popy, atd.) cca do 10cm, zatím jsem si na prodejně osahal řadu Avantgarde Spin od Mivardi v gramáži 5–28g a 15–45g (ten mi připadal tvrdý, ale v obchodě je to subjektivní :-) ) Proto se ptám na doporučení zkušenějších kolegů jaké proutky používáte. Díky

Prut Snowbee necteno

5.5.2007 | Sotík | Muškaření | 3.369 zobrazení | 4 odpovědi

Chtěl bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s prutem Snowbee-Zircon a nebo s prutem Snowbee Zr 2.Chtěl bych si totiž jeden z nich zakoupit. Předem děkuji za každou odpověd.

Použití feeder gumy necteno

23.2.2006 | Hora | Feeder | 3.369 zobrazení | 5 odpovědí

Za jakých podmínek se má použít feeder guma a jak ji navazujete? Dík

Těším se ... necteno

23.10.2004 | Milky | Ryby | 3.369 zobrazení | 25 odpovědí

Je to spíše takové volné téma – na co se ještě může těšit rybář na konci října. Myslím, že těch tužeb může být děsná spousta a mohou být i inspirací pro ostatní. Nechám se rád inspirovat i přeqapit .

Kam v Praze a okolí na candáty? necteno

14.6.2008 | burak2000 | Domácí revíry | 3.367 zobrazení | 7 odpovědí

Kam v Praze a okolí na candáty?

Největší ryba necteno

16.12.2005 | MMArtanuss | Přívlač | 3.367 zobrazení | 25 odpovědí

Jaká byla vaše největší chycená ryba????

Tak pište.

montáž.. necteno

29.10.2005 | Tumi | Dravci | 3.367 zobrazení | 8 odpovědí

Potřeboval bych ukázat nějakou dobrou montáž na dravce se živou rybičkou a se splávkem…

SUMEC: Úspěšnost lovu bojka x vláčka s plandavkou necteno

14.6.2005 | xycht | Sumcařina | 3.367 zobrazení | 1 odpověď

Chtěl sem se zeptat sumcařů, jestli si myslí nebo mají vyzkoušeno, která metoda je úspěšnější jestli bojka nebo přívlač s plandavkou či woblerem. Chytám na bojku, ale letos sem se rozhodl, že je chyba se věnovat jen statickýmu rybolovu a že to chce zkusit i přívlač. Díky za odpověď všem