Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Mik nebo Tandem.......? necteno

13.2.2010 | Mega-Fish | Kaprařina | 3.320 zobrazení | 13 odpovědí

Ahoj, PRo tento rok se rohoduji mezi Mikbaits(konkrétně exppresky) a Tamden Baits jaké by jste zvolili vy pro delší zakrmování z partiklem a peletama?Jaké jste měli zkušenosti v loni všem kdo odpoví moc dík…

FEEDER necteno

18.10.2005 | vsetinek | Feeder | 3.320 zobrazení | 8 odpovědí

Chtěl bych se poradit. Chci si letos na Vánoce koupit feederový prut, ale nemám s tím vůbec zkušenosti. Proto nevím jaký se do začátků vyplatí. Jestli je něco univerzálnějšího abych s tím mohl na řeku i na písák nebo jinou jinou větší vodu. Díky za radu

špičky na feedru necteno

23.2.2008 | Orka | Feeder | 3.318 zobrazení | 12 odpovědí

hoj lidi mám dotaz začal jsem s feedrem koupil jsem prut ale ty výměnné špičky jsou tam úplně volné je to tak správně nebo ne? Ono totiž se stane že to i omotá vlasec kolem prutů což si myslím že by asi nemělo ne ???

Boilis x kalná voda necteno

14.8.2006 | Kosmik | Kaprařina | 3.318 zobrazení | 2 odpovědi

Při svých výpravách jsem často narazil na kalnou vodu a žádný záběr od kapra. Zajímalo by mě, zda se dá chytat na boilis v kalné vodě, na jakou příchuť a popřípadě složení?

JESETER necteno

2.10.2005 | Enzo | Ostatní ryby | 3.317 zobrazení | 5 odpovědí

Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví kde a jak na jesetery. Je to pěkná ryba a na obrázku to není ono. Dík

Použití feeder gumy necteno

23.2.2006 | Hora | Feeder | 3.314 zobrazení | 5 odpovědí

Za jakých podmínek se má použít feeder guma a jak ji navazujete? Dík

Dobrý preparátor necteno

26.5.2005 | Martin1 | Ryby | 3.314 zobrazení | 6 odpovědí

Poradí mi někdo kontakt na dobrého preparátora? Mám ty nejlepší zkušenosti s ing. Volenou z Plzně (používá velmi přirozené barvy), ale ten už bohužel nepreparuje. Díky

Tica necteno

10.7.2005 | ripper | Navijáky | 3.313 zobrazení | 5 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s navijákem Tica Dolphin?

Jak správně nastražit rybku při bojkování necteno

13.2.2005 | xycht | Sumcařina | 3.313 zobrazení | 3 odpovědi

Chtěl bych se zeptat jak správně nastražovat rybku při bojkování. jak na stojáku a jak v proudu? Všem díky moc.

Těším se ... necteno

23.10.2004 | Milky | Ryby | 3.313 zobrazení | 25 odpovědí

Je to spíše takové volné téma – na co se ještě může těšit rybář na konci října. Myslím, že těch tužeb může být děsná spousta a mohou být i inspirací pro ostatní. Nechám se rád inspirovat i přeqapit .

navíjení vlasce necteno

28.9.2010 | MirekS | Navijáky | 3.312 zobrazení | 3 odpovědi | upravit

chci se zeptat jak navíjte vlasce. někde jsoem četl, že někdo celou zakoupenou cívku hodí na hodinu do vody a po té teprve začne navíjet. tak se ptám zda je to nutné namáčet do vody a také zda máte nějaké to udělátko třeba na brždění silonu atd.. předem dík za rady.

Mušák na stoják???????????????, necteno

12.10.2005 | topinka | Dravci | 3.312 zobrazení | 20 odpovědí

Prosím o radu při výběru značky prutu na jezerní muškaření . Délku a (ATMA )mám rozmyšlenou. Po předčtení několíka knich mam zmatek .

Kam v Praze a okolí na candáty? necteno

14.6.2008 | burak2000 | Domácí revíry | 3.311 zobrazení | 7 odpovědí

Kam v Praze a okolí na candáty?

Maštění a odmašťování necteno

12.3.2007 | modrak | Muškaření | 3.310 zobrazení | 15 odpovědí

Páni muškaři, tímto bych si dovolil udělat malou anketu na téma čím a jak mastíte a odmašťujete návazce, šňůry … Děkuji vám za vaše příspěvky k danému tématu.

SUMEC: Úspěšnost lovu bojka x vláčka s plandavkou necteno

14.6.2005 | xycht | Sumcařina | 3.310 zobrazení | 1 odpověď

Chtěl sem se zeptat sumcařů, jestli si myslí nebo mají vyzkoušeno, která metoda je úspěšnější jestli bojka nebo přívlač s plandavkou či woblerem. Chytám na bojku, ale letos sem se rozhodl, že je chyba se věnovat jen statickýmu rybolovu a že to chce zkusit i přívlač. Díky za odpověď všem

Woblery dorado? necteno

12.6.2005 | aspius | Ostatní nádobíčko | 3.310 zobrazení | 2 odpovědi

Prosím Vás, neviete o nejakom slovenskom, alebo českom dílerovi, prípadne obchodníkovi s poľskými woblermi Dorado? Bol by som veľmi vďačný za kontakt.

Krmné boilies extra carp 5kg necteno

26.7.2017 | Valtris | Kaprařina | 3.309 zobrazení | žádná odpověď

Zdavím mate někdo skšenosti z krmákem od extra carpu 5kg fungujeto na zákrm? díky za odpovědi. at to jezdí. https://www.chytapust.cz/…ie-20mm-5-kg?…

Dusí se ryby v noci? necteno

1.10.2012 | chj.rybar | Položená | 3.308 zobrazení | 4 odpovědi

Obracím se na Vás s dotazem – byl jsem třikrát na jednom soukromáku – lov na 24hod. Nejdřív jsem si myslel, že to je náhoda, ale zažil jsem to na každé návštěvě a ptal jsem se rybářů, co tam taky byli a potvrdili mi to. O co go? Pokaždé se soumrakem se haldina začala „vařit“ tak masivní sběr jsem nikdy nezažil. S úsvitem to vždy končilo a hladina byla jedna pěna. Zajímavý na tom bylo ještě to, že o nástrahu z hladiny neměly ryby zájem. Když jsem si posvítil na hladinu, vypadalo to, jako by se ryby dusily a lapaly po vduchu. Poradíte?

Mníci na vysočině necteno

15.9.2007 | Davish | Úspěchy | 3.308 zobrazení | 1 odpověď

Zajímalo by mě v jaké míře se vyskytují mníci na vysočině, tak prosím napište sem své úspěchy s mníky na revírech v oblasti vysočiny. Dík.

Rybáři a kuřáci dýmky necteno

4.10.2010 | troutkiller | Vaše názory | 3.307 zobrazení | 18 odpovědí

Docela sem se poslední dobou zbláznil do kouření dýmky tak by mně zajímalo zdy je nás takovejch víc nebo je to ojedinělá uchylka:-)