Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
navíjení vlasce
28.9.2010 | MirekS | Navijáky | 3.241 zobrazení | 3 odpovědi | upravit
chci se zeptat jak navíjte vlasce. někde jsoem četl, že někdo celou zakoupenou cívku hodí na hodinu do vody a po té teprve začne navíjet. tak se ptám zda je to nutné namáčet do vody a také zda máte nějaké to udělátko třeba na brždění silonu atd.. předem dík za rady.
Echolot
6.6.2007 | Stín | Ostatní nádobíčko | 3.241 zobrazení | 2 odpovědi
Chtěl bych si pořídit sonar,byl by můj první.Chytám většinou na hloubce 2–20m.Vybral jsem si Humminbird Piranha Max 240 Tri – Beam.Nemám ale žádné zkušenosti s používáním echolotu.Může mi někdo poradit je-li to vhodný typ.Hlavně jest-li funguje i na hloubce kolo 2m. Dík za každou radu.
Malá jihlávka 1
17.2.2011 | deniiis | Muškaření | 3.240 zobrazení | 1 odpověď
Chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemuškařil na této říčce blízko Jihlavy.Vůbec netuším jestli tam jsou vůbec ryby dokonce ani na místní rybářské organizaci mi nepomohli.Takže se ptám vás jestli nemáte zkušenosti s touto říčkou.
FEEDER
18.10.2005 | vsetinek | Feeder | 3.239 zobrazení | 8 odpovědí
Chtěl bych se poradit. Chci si letos na Vánoce koupit feederový prut, ale nemám s tím vůbec zkušenosti. Proto nevím jaký se do začátků vyplatí. Jestli je něco univerzálnějšího abych s tím mohl na řeku i na písák nebo jinou jinou větší vodu. Díky za radu
Vlačení
17.8.2005 | kkarlos | Přívlač | 3.238 zobrazení | 8 odpovědí
Zajimalo by mne jestli vlacite na nejakem miste dyl treba pulhodky i kdyz nic nechytnete a nebo jestli zmenite stanoviste!?!?
Hmyz
8.3.2005 | toulovec | Muškaření | 3.237 zobrazení | 16 odpovědí
Jelikož jsem byl poprávu osočen že prd vím o hmyzu, doufám si Vás poprosit o kontakty na WWW stránek zabývajících se hmyzem, kde bych mohl načerpat nějaké fotečky, obrázky, ..... jsem člověk línej a nechce se mi hledat, radši poprosím Vás -díky
Prut Mikado Essential Feeling 2,4m/13g
1.4.2013 | nolan | Přívlač | 3.235 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravím,
máte prosím vás niekto skúsenosti s týmto prutom, chcel by som ho okrem
jigov na menšie woblery a rotačky do č.2. Ďakujem. http://www.rybarikpp.sk/…7/privlacove-
Netradičná nástraha ?
18.3.2009 | LuboO | Tipy & triky | 3.233 zobrazení | 7 odpovědí
Mozno blba otazka, ale skusal niekto chytat na sojove kocky? Myslim, ze je tam viac moznosti zatraktivnenia uvarenych kociek a malo by to drzat na haciku, mozno aj na vlase. Vdaka.
MIVARDI spectrum cross telecapr
26.9.2010 | deniiis | Položená | 3.232 zobrazení | žádná odpověď
chtěl bych znát váš názor na tento prut.3.60m,3.00lb. případně jiný dobrý kaprařsky prut děkuji.
Trnávka
30.1.2010 | j440 | Legislativa | 3.231 zobrazení | 3 odpovědi | upravit
421 503 TRNAVA – ÚDOLNÍ NÁDRŽ TRNÁVKA
Uživatel revíru: Rada ČRS Organizace pověřená hospodařením:Jihočeský územní výbor České Budějovice
Na revíru platí mimopstruhové povolenky celorepublikové, celosvazové a územní povolenky všech územních svazů ČRS.
Dohadujeme se s kolegou,zda zde můžu chytat na povolenku vydanou na Středočeský územní svaz.On tvrdí,že ne.Můžete nás někdo rozsoudit.
Shimano Technium DF
28.1.2006 | Pytel | Dravci | 3.230 zobrazení | 16 odpovědí
Zajímalo by mně jestli má někdo zkušenosti s tímto vláčekem ???? A to s modelem Technium Diaflash spinning 270 M 10–30g. chci ho používat na lehkou a střední přívlač!Předem dík za názory a zkušenosti!
PENN COMMANDER
17.12.2005 | Budra | Navijáky | 3.230 zobrazení | 13 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s tímto multíkem při lovu sumců?
Dík:
Santa Suzana - Španělsko - rybaření
1.7.2006 | efendi | Ryby | 3.229 zobrazení | 1 odpověď
Jedu v srpnu da Španělska do Santa Suzany. Byl zde někdo a dá se zde chytat?
Kobra - Bumerang Nikl ?
19.7.2012 | coca | Vaše názory | 3.228 zobrazení | 3 odpovědi
Ahoj kolegové,
uvažuji o zakoupení kobry – bumerangu od Nikla na zakrmování – Máte ho někdo popř. Vaše zkušenosti ? !
Dík !
Letošní úhoři
14.3.2006 | KačaX | Ostatní ryby | 3.228 zobrazení | 11 odpovědí
Kdy hodláte (pokud hodláte) jít letos na úhoře? Když je ta prodloužená zima.. Podotázka: Jak na háček (při lovu úhořů) napichujete rousnici? Slyšel sem něco o účinosti „na kalhotky“, ale nevím jak se to dělá.
Dusí se ryby v noci?
1.10.2012 | chj.rybar | Položená | 3.227 zobrazení | 4 odpovědi
Obracím se na Vás s dotazem – byl jsem třikrát na jednom soukromáku – lov na 24hod. Nejdřív jsem si myslel, že to je náhoda, ale zažil jsem to na každé návštěvě a ptal jsem se rybářů, co tam taky byli a potvrdili mi to. O co go? Pokaždé se soumrakem se haldina začala „vařit“ tak masivní sběr jsem nikdy nezažil. S úsvitem to vždy končilo a hladina byla jedna pěna. Zajímavý na tom bylo ještě to, že o nástrahu z hladiny neměly ryby zájem. Když jsem si posvítil na hladinu, vypadalo to, jako by se ryby dusily a lapaly po vduchu. Poradíte?
Skandál? 24.000,- namísto 240,- Kč strhl časopis Rybářství svým předplatitelům!
7.6.2007 | ??? | Obchod | 3.227 zobrazení | 12 odpovědí | upravit
Víte o tom, že časopis Rybářství udělal zřejmě chybu a strhl všem předplatitelům, kteří platí inkasem, místo 240,– Kč z jejich účtu částku 24.000,–? Stalo se Vám to také? Jak se bráníte? Co si o tom myslíte? Vše na toto téma pište sem!
Jaký dárek
20.4.2005 | jiris | Ryby | 3.226 zobrazení | 15 odpovědí
Zajímalo by mne, jaký dárek byste koupili rybari, ktery chyta kapry s teleskopy a krmitky. Cokoliv co se tyka rybariny a vyuzil by to do 3000,–
Opravy retro nádobíčka, případně výroba drobného náčiní
4.2.2016 | | Ostatní nádobíčko | 3.225 zobrazení | 15 odpovědí
Přátelé je mezi námi mnoho rybářů kutilů,kteří nás mohou oslovit
svým nápadem. Nebo dokáží případně pomoci druhým vyrobit co on
nedokáže.
Jen Vás prosím o slušnost a férové kolegiální jednání. Vůbec nebude
na škodu pokud přidáte nákres,plánek nebo fotku.
Rybáři a kuřáci dýmky
4.10.2010 | troutkiller | Vaše názory | 3.225 zobrazení | 18 odpovědí
Docela sem se poslední dobou zbláznil do kouření dýmky tak by mně zajímalo zdy je nás takovejch víc nebo je to ojedinělá uchylka:-)