Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

montáž.. necteno

29.10.2005 | Tumi | Dravci | 3.366 zobrazení | 8 odpovědí

Potřeboval bych ukázat nějakou dobrou montáž na dravce se živou rybičkou a se splávkem…

Dobrý preparátor necteno

26.5.2005 | Martin1 | Ryby | 3.365 zobrazení | 6 odpovědí

Poradí mi někdo kontakt na dobrého preparátora? Mám ty nejlepší zkušenosti s ing. Volenou z Plzně (používá velmi přirozené barvy), ale ten už bohužel nepreparuje. Díky

Dusí se ryby v noci? necteno

1.10.2012 | chj.rybar | Položená | 3.364 zobrazení | 4 odpovědi

Obracím se na Vás s dotazem – byl jsem třikrát na jednom soukromáku – lov na 24hod. Nejdřív jsem si myslel, že to je náhoda, ale zažil jsem to na každé návštěvě a ptal jsem se rybářů, co tam taky byli a potvrdili mi to. O co go? Pokaždé se soumrakem se haldina začala „vařit“ tak masivní sběr jsem nikdy nezažil. S úsvitem to vždy končilo a hladina byla jedna pěna. Zajímavý na tom bylo ještě to, že o nástrahu z hladiny neměly ryby zájem. Když jsem si posvítil na hladinu, vypadalo to, jako by se ryby dusily a lapaly po vduchu. Poradíte?

Trnávka necteno

30.1.2010 | j440 | Legislativa | 3.364 zobrazení | 3 odpovědi | upravit

421 503 TRNAVA – ÚDOLNÍ NÁDRŽ TRNÁVKA

Uživatel revíru: Rada ČRS Organizace pověřená hospodařením:Ji­hočeský územní výbor České Budějovice

Na revíru platí mimopstruhové povolenky celorepublikové, celosvazové a územní povolenky všech územních svazů ČRS.

Dohadujeme se s kolegou,zda zde můžu chytat na povolenku vydanou na Středočeský územní svaz.On tvrdí,že ne.Můžete nás někdo rozsoudit.

Prut Mikado Essential Feeling 2,4m/13g necteno

1.4.2013 | nolan | Přívlač | 3.360 zobrazení | 7 odpovědí

Prut Mikado Essential Feeling 2,4m/13gZdravím, máte prosím vás niekto skúsenosti s týmto prutom, chcel by som ho okrem jigov na menšie woblery a rotačky do č.2. Ďakujem. http://www.rybarikpp.sk/…7/privlacove-

Jizera 1+2 necteno

6.10.2008 | novas32 | Domácí revíry | 3.360 zobrazení | 5 odpovědí

ahoj, mate nekdo zkusenost s reviry Jizera 1 a 2? jaka je zarybnenost? vcera jsem tam byl (vlacka), krasna voda, hluboke useky se spoustou vazek a ukrytu, proudnejsi useky, relativne hodne cista voda, ale zadny naznak utoku ryby na nastrahu, at to bylo cokoliv

Woblery dorado? necteno

12.6.2005 | aspius | Ostatní nádobíčko | 3.360 zobrazení | 2 odpovědi

Prosím Vás, neviete o nejakom slovenskom, alebo českom dílerovi, prípadne obchodníkovi s poľskými woblermi Dorado? Bol by som veľmi vďačný za kontakt.

poslední vláčka v roce necteno

30.11.2005 | saky | Přívlač | 3.359 zobrazení | 21 odpovědí

Kdy vyrážíte naposled v roce na vláčku a kdy naposled vlezete do vody v broďácích.

já loni chtěl jít 31.12., ale den před sem moc pil a tak sem vzbudil až skoro za tmy … A naposled sem v broďácích vlez do vody loni 13.12. – nechtělo se mi urvat Storma, tak sem tam vlaz a nakonec si i neplánovaně zaplaval

Naviják na matchovej prut necteno

26.11.2005 | | Navijáky | 3.359 zobrazení | 16 odpovědí | upravit

Jen žádám o radu. Na matchku o délce 3,9 m je lepší naviják velikosti 20 nebo 30?Je mi jasný,že to je v ruce,ale chci slišet vaše názory. Nemám stim zkušenosti. Děkuji.

Letošní úhoři necteno

15.3.2006 | KačaX | Ostatní ryby | 3.358 zobrazení | 11 odpovědí

Kdy hodláte (pokud hodláte) jít letos na úhoře? Když je ta prodloužená zima.. Podotázka: Jak na háček (při lovu úhořů) napichujete rousnici? Slyšel sem něco o účinosti „na kalhotky“, ale nevím jak se to dělá.

Pletená šňůra Berkley Whiplash Pro necteno

14.1.2006 | Tomash | Ostatní nádobíčko | 3.358 zobrazení | 2 odpovědi

I když jsem pletenku odsunul při vláčce na druhou kolej – zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti s touto šňůrou. Je lepší než Fire line? Je kvalitní… atd.

Netradičná nástraha ? necteno

18.3.2009 | LuboO | Tipy & triky | 3.357 zobrazení | 7 odpovědí

Mozno blba otazka, ale skusal niekto chytat na sojove kocky? Myslim, ze je tam viac moznosti zatraktivnenia uvarenych kociek a malo by to drzat na haciku, mozno aj na vlase. Vdaka.

Mušák na stoják???????????????, necteno

12.10.2005 | topinka | Dravci | 3.356 zobrazení | 20 odpovědí

Prosím o radu při výběru značky prutu na jezerní muškaření . Délku a (ATMA )mám rozmyšlenou. Po předčtení několíka knich mam zmatek .

Boilis x kalná voda necteno

14.8.2006 | Kosmik | Kaprařina | 3.355 zobrazení | 2 odpovědi

Při svých výpravách jsem často narazil na kalnou vodu a žádný záběr od kapra. Zajímalo by mě, zda se dá chytat na boilis v kalné vodě, na jakou příchuť a popřípadě složení?

navíjení vlasce necteno

28.9.2010 | MirekS | Navijáky | 3.354 zobrazení | 3 odpovědi | upravit

chci se zeptat jak navíjte vlasce. někde jsoem četl, že někdo celou zakoupenou cívku hodí na hodinu do vody a po té teprve začne navíjet. tak se ptám zda je to nutné namáčet do vody a také zda máte nějaké to udělátko třeba na brždění silonu atd.. předem dík za rady.

Maštění a odmašťování necteno

12.3.2007 | modrak | Muškaření | 3.354 zobrazení | 15 odpovědí

Páni muškaři, tímto bych si dovolil udělat malou anketu na téma čím a jak mastíte a odmašťujete návazce, šňůry … Děkuji vám za vaše příspěvky k danému tématu.

E-shopy necteno

29.4.2008 | rohlston | Obchod | 3.352 zobrazení | 15 odpovědí

Jaké máte zkušenosti? Kde jste byli spokojeni a kde ne?

Mníci na vysočině necteno

15.9.2007 | Davish | Úspěchy | 3.352 zobrazení | 1 odpověď

Zajímalo by mě v jaké míře se vyskytují mníci na vysočině, tak prosím napište sem své úspěchy s mníky na revírech v oblasti vysočiny. Dík.

přívlač na jerky necteno

20.6.2010 | cici13 | Přívlač | 3.350 zobrazení | 16 odpovědí

Zravím všechny kolegy!Mám jednu otázečku zkoušeli jste někdo chytat na jerky?Jaký jste měly úspěch?

tripod jrc necteno

20.6.2007 | pike-007 | Ostatní nádobíčko | 3.350 zobrazení | 5 odpovědí

nemáte někdo skušenosti se stojanem JRC X-lite Euro Pod