Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Skutečnost či fantazie
26.11.2010 | Hony | Ostatní nádobíčko | 3.346 zobrazení | 7 odpovědí
Znáte a máte nějaké skušenosti s tímto vlascem :vlasec CROCODILE, nebo vlasec Jaxon Crocodile Carp? Fascinuje mě uváděná jejich nosnost.
Co lovit na Hartě?
1.10.2006 | MB | Domácí revíry | 3.346 zobrazení | 3 odpovědi
Chtěl bych se zeptat, co bych ted mohl chytit na Hartě? Nejezdím tam, tak nevím, kdy co bere…
PENN COMMANDER
17.12.2005 | Budra | Navijáky | 3.346 zobrazení | 13 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s tímto multíkem při lovu sumců?
Dík:
Naviják na sumce
14.5.2015 | Veverak94 | Navijáky | 3.345 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravím, chtěl by jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenost s chytáním sumců na Naviják Okuma Longbow LB 90? Co jsem slyšel, tak to používá dost lidí, ale jestli není rozumnější si připlatit a koupit nějaký multiplikátor nebo smekací naviják určený pro lov sumců, cca do 2500 kč. Předem díky za odpovědi.
Pomoc s výběrem echolotu
16.1.2017 | Bulldog.o | Vaše názory | 3.344 zobrazení | 2 odpovědi
Vážení přátelé.., potřeboval bych poradit s výběrem nového echolotu. Řadu let používám v podstatě historický echolot humminbird řady tuším 100 SX (zobrazení je spíš tcr101). Celou dobu pracuje spolehlivě a díky němu rozeznám kde je koryto nebo nějaké skály či pařezové pole. Nikdy jsem s ním neměl žádný technický problém, nicméně myslím, že je čas rozbít prasátko a udělat krůček dopředu a uložit ho k zasloužilému odpočinku. Od jeho nástupce bych se rád dočkal těchto vlastností: přesnější a ostřejší vykreslení dna přímo pod lodí, nejde mi o skenování velké plochy dna. Schopnost vykreslit „překážky“ na dně typu-pařez, padlý strom, silnější větve atd., Echolot používám při lovu sumce na bójku a kaprařině (hledám hrany koryt, „bordel“ na dně, lavice apod. a to do hloubek 20m). Echolot budu používat na klasickém nafukovacím člunu za 2000kč, nebo na pramici. Vybral jsem několik typů, ale nemůžu se rozhodnout, při prostudování jejich technických parametrů jsou téměř totožné a proto Vás prosím o radu, názor, popřípadě zkušenost. Tady jsou kousky co jsem vybral- Humminbird PiranhaMax 197C DI, Lowrance Elite-3X DSI, Humminbird® 541. Díky všem za pomoc…
Přívlačák
22.1.2006 | Poperr | Ryby | 3.344 zobrazení | 14 odpovědí
Ahoj chtěl bych koupit novej na lehkou přívlač prut cena 2000kč Měl by měřit:270cm Chtěl bych na tom tahat rotčky00,0,1,2,3 woblery do 11cm twistery,ripery a banja Lovené ryby:tloušt,bolen,okoun,candát,pstruh a kdyby nahodou se na něj pověsila zubatá tak at s nim něco neudělá
Hmyz
8.3.2005 | toulovec | Muškaření | 3.344 zobrazení | 16 odpovědí
Jelikož jsem byl poprávu osočen že prd vím o hmyzu, doufám si Vás poprosit o kontakty na WWW stránek zabývajících se hmyzem, kde bych mohl načerpat nějaké fotečky, obrázky, ..... jsem člověk línej a nechce se mi hledat, radši poprosím Vás -díky
štiky
31.7.2009 | stupy | Ostatní nádobíčko | 3.343 zobrazení | 11 odpovědí
Dobry den,chci se zeptat jake nastrahy na štiky mate osvětčene jestli Wobler nebo ja nevim.Jedeme pod stany na štiky tak doufam že budem mit uspěch.
Prehrada Hnevkovice
1.3.2006 | kamet | Domácí revíry | 3.343 zobrazení | 19 odpovědí
Prehrada Hnevkovice zkusenosti uspechy
Shimano Technium DF
28.1.2006 | Pytel | Dravci | 3.343 zobrazení | 16 odpovědí
Zajímalo by mně jestli má někdo zkušenosti s tímto vláčekem ???? A to s modelem Technium Diaflash spinning 270 M 10–30g. chci ho používat na lehkou a střední přívlač!Předem dík za názory a zkušenosti!
Vltava v Praze
13.2.2008 | novas32 | Domácí revíry | 3.342 zobrazení | 8 odpovědí
ahoj, nasel by me nekdo, kdo by mi trochu priblizil moznosti chytani na Vltave v Praze? myslim, ze je to znacne nedocenena voda se spoustou moznosti, ale nemam zadnou zkusenost a rad bych ji ziskal. spolecny rybolov uvitam. diky.
Echolot
6.6.2007 | Stín | Ostatní nádobíčko | 3.342 zobrazení | 2 odpovědi
Chtěl bych si pořídit sonar,byl by můj první.Chytám většinou na hloubce 2–20m.Vybral jsem si Humminbird Piranha Max 240 Tri – Beam.Nemám ale žádné zkušenosti s používáním echolotu.Může mi někdo poradit je-li to vhodný typ.Hlavně jest-li funguje i na hloubce kolo 2m. Dík za každou radu.
Zítra burza rybářsk.potřeb
3.3.2006 | ale | Ryby | 3.342 zobrazení | 24 odpovědí
Kdo zvás jde zítra na burzu???
Za málo peněz hodně muziky
20.9.2015 | Piscivor | Tipy & triky | 3.340 zobrazení | 7 odpovědí
Toto téma bych chtěl založit jako takovou „chlubírnu“, kde by se každý mohl pochlubit, co kde levně koupil. Nemyslím tím nákupy z druhé ruky :D. Rád bych aby se tu mohli inspirovat především mladí rybáři a ti co nevyznávají jen drahé značky. Zároveň bych poprosil ty rybáře, kteří si nemyslí, že i levné může být dobré, aby se zdrželi urážlivých komentářů.
Kobra - Bumerang Nikl ?
19.7.2012 | coca | Vaše názory | 3.340 zobrazení | 3 odpovědi
Ahoj kolegové,
uvažuji o zakoupení kobry – bumerangu od Nikla na zakrmování – Máte ho někdo popř. Vaše zkušenosti ? !
Dík !
Prut a naviják
1.8.2009 | Tommy | Sumcařina | 3.340 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravím všechny. Chci se zeptat na Váš názor na koupi prutu Colmic Bomb One 270 no limit a naviják Tica Cybernetic GC 100,všem moc děkuji :-)
Daiwa -Infinity Q Jiggerspin 2.7m 30/60g vaše zkušenosti s tímt
14.1.2012 | Losfedos | Pruty | 3.339 zobrazení | 5 odpovědí
vlastníte li tento prut,jestli je to dobrá volba na dlouhodobého partaka na vláčku.,kvalita,poměr ,vykon ,
Jak je nyní na Orlíku?
15.8.2006 | Hrouzek003 | Domácí revíry | 3.339 zobrazení | 24 odpovědí
Jak je nyní na Orlíku? Jedu si zachytat.
Prosím doporučení na kemp, či chatu
16.7.2010 | pepa750 | Ubytování | 3.338 zobrazení | 1 odpověď
Zdravím rybáře. Mám prosbu, zda by jste mi někdo neporadil, kam bych mohl příští týden vyrazit na tři noci s mou manželkou a tříletou dcerkou na ryby. Potřeboval bych nějaký kempík, či chatku, kde se dá chytat na celosvazovou povolenku, nejlépe, kde jsou sumci. Dále by to chtělo, aby se v místě dalo i vykoupat, nějaké houpačky, či prolézačky a hlavně kiosek, či restaurace. Děkuji všem za rady. Josef S.
prut na FEEDER***
29.1.2007 | pAlomi | Feeder | 3.338 zobrazení | 10 odpovědí
jaky prut vas zaujal ? me treba Alivio AX Feeder