Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Tření
17.5.2004 | Dědek | Ryby | 3.295 zobrazení | 4 odpovědi
Žerou podle vás ryby, když se třou?Podle praktických zkušeností si myslím, že ne.
Co už se vám stalo na rybách?
1.11.2006 | Kubajs | Ryby | 3.294 zobrazení | 28 odpovědí
Co už se vám stalo na rybách například já jsem si zabodl woblera do nohy a vám???
Hmyz
8.3.2005 | toulovec | Muškaření | 3.294 zobrazení | 16 odpovědí
Jelikož jsem byl poprávu osočen že prd vím o hmyzu, doufám si Vás poprosit o kontakty na WWW stránek zabývajících se hmyzem, kde bych mohl načerpat nějaké fotečky, obrázky, ..... jsem člověk línej a nechce se mi hledat, radši poprosím Vás -díky
Vánoční kapr a zima....
30.11.2005 | saky | Ryby | 3.293 zobrazení | 21 odpovědí
Baštíte 24.12. kapra, nebo si dáte radši nějakou jinou rybu, třeba pstruha…? Já osobně ryby nejim, takže se těšim na pořádnej flák prasátka .
Skutečnost či fantazie
26.11.2010 | Hony | Ostatní nádobíčko | 3.292 zobrazení | 7 odpovědí
Znáte a máte nějaké skušenosti s tímto vlascem :vlasec CROCODILE, nebo vlasec Jaxon Crocodile Carp? Fascinuje mě uváděná jejich nosnost.
Skandál? 24.000,- namísto 240,- Kč strhl časopis Rybářství svým předplatitelům!
7.6.2007 | ??? | Obchod | 3.290 zobrazení | 12 odpovědí | upravit
Víte o tom, že časopis Rybářství udělal zřejmě chybu a strhl všem předplatitelům, kteří platí inkasem, místo 240,– Kč z jejich účtu částku 24.000,–? Stalo se Vám to také? Jak se bráníte? Co si o tom myslíte? Vše na toto téma pište sem!
Vlačení
17.8.2005 | kkarlos | Přívlač | 3.289 zobrazení | 8 odpovědí
Zajimalo by mne jestli vlacite na nejakem miste dyl treba pulhodky i kdyz nic nechytnete a nebo jestli zmenite stanoviste!?!?
Přívlačák
22.1.2006 | Poperr | Ryby | 3.287 zobrazení | 14 odpovědí
Ahoj chtěl bych koupit novej na lehkou přívlač prut cena 2000kč Měl by měřit:270cm Chtěl bych na tom tahat rotčky00,0,1,2,3 woblery do 11cm twistery,ripery a banja Lovené ryby:tloušt,bolen,okoun,candát,pstruh a kdyby nahodou se na něj pověsila zubatá tak at s nim něco neudělá
Jiviny, Liboc
24.8.2015 | marlene | Kaprařina | 3.286 zobrazení | 11 odpovědí | upravit
Ahoj všem, začaly jsme s kamarádkou chodit rybařit na Prahu 6 (máme to obě kousek z práce), na Jiviny a Liboc. Ale i přesto, že jsme zkoušely už všemožné návnady (chytáme hlavně na červi, žížaly, boilies, kukuřici) se nám nepodařil žádný větší kousek. Cejni a okouni zabírají jeden po druhém, kolikrát odnášíme i víc než deset pěkných ryb, ale žádný pořádný kapřík…co děláme špatně? Nemáte někdo zkušenost s těmito rybníky?
Prut a naviják
1.8.2009 | Tommy | Sumcařina | 3.286 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravím všechny. Chci se zeptat na Váš názor na koupi prutu Colmic Bomb One 270 no limit a naviják Tica Cybernetic GC 100,všem moc děkuji :-)
E-shopy
29.4.2008 | rohlston | Obchod | 3.286 zobrazení | 15 odpovědí
Jaké máte zkušenosti? Kde jste byli spokojeni a kde ne?
Smáčky
9.6.2006 | jake | Přívlač | 3.286 zobrazení | 7 odpovědí
Rád bych se zeptal na Vaše zkušenosti se smáčky. Svou takřka první zkušenost s těmito nástrahami jsem popsal ve středu 7.6. v rubrice „z lovu“ a děkuji Harpunářovi za reakci na můj příspěvek. zároveň bych se vás ostatních zkušenějších kolegů chtěl zeptat, zda upřednostňujete klasický doporučovaný způsob vázání – tedy na streamerový háček a brok cca 20 cm od něj anebo jej jen jednoduše napíchnete na jigovou hlavu. Mám zatím nevelké zkušenosti pouze s malými smáčky cca 4 cm – pstruzi, jelci, okouni… Viděl jsem ale prodávat i smáčky větší velikosti. Jaké jsou Vaše zkušenosti s těmito? Je šance na záběr štiky, bolena, příp. candáta? Děkuji VŠEM ZA ODPOVĚĎ
Chytání na rybičku
11.8.2005 | Pery | Dravci | 3.286 zobrazení | 3 odpovědi
Můžu chytat na rybičku když mi ještě nebylo 15 let? Jestli ano na živou nebo na mrtvou?
Označení místa lovu
15.1.2010 | kaakii | Tipy & triky | 3.285 zobrazení | 14 odpovědí
Ahoj měl bych takovou otázečku. Co kdybych na označní místa kde lovím použil třetí prut kde je navázána sestava na měření hloubky dna? Bylo by to porušení RŘ? Lovím přece na dva pruty a třetí není lovící.
Vnadění patentkami
4.4.2009 | r.y.b.a.r.k.a | Položená | 3.285 zobrazení | 11 odpovědí
Dobrý den, chtěla bych se zeptat co znamená ,,vnadění patentkami." Předem děkuji za odpovědi.
Naviják na kaprařinu
17.8.2008 | spin | Navijáky | 3.284 zobrazení | 9 odpovědí
Chlapi co říkáte na naviják Ultimate Dream Liner…uvažuji o koupi nových navijáků a tenhle se mi celkem zamlouvá.
Co na rybaření manželka, milenka či děvče??
18.10.2005 | efendi | Ryby | 3.284 zobrazení | 30 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s manželkou, milenkou či dívkou /obecně se „starou“?/ Je zajímavé, že ta moje mi k svátku, narozeninám a pod. kupuje rybářský cajk, knihy či časopisy a pak remcá když jdu k vodě, že nejsem doma, že nic neudělám v bytě, že je furt sama a pod. Co u vás doma?
Ohře 8A -8B
29.8.2011 | yelov | Přívlač | 3.283 zobrazení | 1 odpověď
Ahoj chytal jste letos někdo na tomto revíru?A s jakým úspěchem. Rád bych zkusil pstruhovou vodu něco od Rakovníka a Kladna do 50 až 60 kilometrů.Pokud ne poradte revír. Děkuji.
Shimano Baitrunner 8000 D
2.7.2013 | Zemak | Navijáky | 3.281 zobrazení | 3 odpovědi
Zdravim, zaujal me tento navijak, ma s nim nekdo nejake zkusenosti? Chtel bych s nim osadit Greys Prodigy SX 3lbs…
Prosím doporučení na kemp, či chatu
16.7.2010 | pepa750 | Ubytování | 3.281 zobrazení | 1 odpověď
Zdravím rybáře. Mám prosbu, zda by jste mi někdo neporadil, kam bych mohl příští týden vyrazit na tři noci s mou manželkou a tříletou dcerkou na ryby. Potřeboval bych nějaký kempík, či chatku, kde se dá chytat na celosvazovou povolenku, nejlépe, kde jsou sumci. Dále by to chtělo, aby se v místě dalo i vykoupat, nějaké houpačky, či prolézačky a hlavně kiosek, či restaurace. Děkuji všem za rady. Josef S.