Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

ROBALL necteno

5.1.2007 | Kosmik | Ostatní nádobíčko | 3.214 zobrazení | 8 odpovědí

Budu si kupovat roball a chtěl bych se zeptat, jakou velikost, klasický roball nebo mamut, nějaký tip, tip na internetový obchod a popřípadě nějaké rady k používání.

preparace hlavy dravcu na amaterské urovni necteno

1.10.2006 | holis | Ryby | 3.214 zobrazení | 8 odpovědí

Jak co nejjednoduššeji preparovat hlavu štiky(92cm).For­malin mam,ale nechce se mi podstupovat složite a časově naročné operace,mam na mysli preparaci amaterske urovně se slusnym výsledkem.Hlava je zamražená a je mi lito to nezkusit, i když to není žádnej krokodýl,ve verandě by se docela vyjímala. Asi otvírám tema již zde tisíckrát probírané,ale určitě se tu najde někdo, kdo poradí nebo dá aspon šikovné odkazy.Ještě jednou podotýkám,nechci profi preparaci, tu bych rozhodně zadal odborníkovi,ale u opravdové trofeje

přívlač na jerky necteno

20.6.2010 | cici13 | Přívlač | 3.213 zobrazení | 16 odpovědí

Zravím všechny kolegy!Mám jednu otázečku zkoušeli jste někdo chytat na jerky?Jaký jste měly úspěch?

Naviják na kaprařinu necteno

17.8.2008 | spin | Navijáky | 3.212 zobrazení | 9 odpovědí

Chlapi co říkáte na naviják Ultimate Dream Liner…uvažuji o koupi nových navijáků a tenhle se mi celkem zamlouvá.

Co lovit na Hartě? necteno

1.10.2006 | MB | Domácí revíry | 3.211 zobrazení | 3 odpovědi

Chtěl bych se zeptat, co bych ted mohl chytit na Hartě? Nejezdím tam, tak nevím, kdy co bere…

Prehrada Hnevkovice necteno

28.2.2006 | kamet | Domácí revíry | 3.211 zobrazení | 19 odpovědí

Prehrada Hnevkovice zkusenosti uspechy

nasada do rybniku necteno

18.1.2005 | twert | Ryby | 3.211 zobrazení | 8 odpovědí

nemate nekdo kontakt na dobre – levne sadky? Drive jsem kupoval v Arybaz a neco malo sehnal pri vylovu okolnich rybnicku. Pludek, rocky… Letos se chystam do Chlumce… a nebo rybarstvi Ruzicka, ale kdyby jste vedeli o necem lepsim… jsem z Benesovska, ale jsem schopen pro to dojet docela daleko. Mnozstvi nijak valne, mam jen louzi 60×20 m. s max. hloubkou 2,20 m Nevite, kde by se dala sehnat nasada nekolik kusu sumecka americkeho? (vim, ze je to nerad, ale kdyby byla zima, tak aby mi tam krome linu zbylo taky neco jineho.)

zkušenosti s jiri tuma. fishing z ČB necteno

13.8.2009 | dedacek | Obchod | 3.208 zobrazení | 2 odpovědi

Jaké máte zkušenosti s firmou Jiřího Tůmy z ČB prodávající navijáky D.A.M. , potřebuji ND k navijáku a jak jsem jim poslal přesný typ navijáku tak už se neozvali.

Sázava - aktuální stav necteno

22.7.2015 | Bullfrog | Domácí revíry | 3.207 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím, od soboty se chystam na Sazavu (Sedlistě – blizko mesta Sazavy) nevíte jaky tam je stav hladiny vody? Koukal jsem na CHMI a bohuzel v tom okoli nemaji mer. stanici – a dost se obavam sucha :(. Diky moc

Vltava v Praze necteno

13.2.2008 | novas32 | Domácí revíry | 3.206 zobrazení | 8 odpovědí

ahoj, nasel by me nekdo, kdo by mi trochu priblizil moznosti chytani na Vltave v Praze? myslim, ze je to znacne nedocenena voda se spoustou moznosti, ale nemam zadnou zkusenost a rad bych ji ziskal. spolecny rybolov uvitam. diky.

dovolená Zvíkovec necteno

17.6.2008 | Mahoňák | Legislativa | 3.204 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj, můžete mi prosím někdo pomoct? Jedu na dovolenou na Zvíkovec a nemůžu nikde najít kde si můžu vyřídit povolenku. Zda to jde na obecním úřadě? A taky nemáte tip na místa, kde můžu chodit na ryby? Dík všem

Konzervování mrtvých rybek necteno

18.11.2007 | MadMack | Dravci | 3.204 zobrazení | 14 odpovědí

Máte někdo nějaký recept na konzervování mrtvých rybek, aby pro další použití příliš neztratili své původní vlastnosti. Poraďte prosím.

prut na FEEDER*** necteno

29.1.2007 | pAlomi | Feeder | 3.204 zobrazení | 10 odpovědí

jaky prut vas zaujal ? me treba Alivio AX Feeder

Prut a naviják necteno

1.8.2009 | Tommy | Sumcařina | 3.203 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím všechny. Chci se zeptat na Váš názor na koupi prutu Colmic Bomb One 270 no limit a naviják Tica Cybernetic GC 100,všem moc děkuji :-)

Krmit ano či ne??? necteno

26.7.2005 | kkarlos | Ryby | 3.203 zobrazení | 20 odpovědí

Myslíte že má cenu krmit na místě kde budu chytat v sobotu???Napište mi prosím čím mám krmit když chci chytat kapry kolem 50cm. dík

DOTAZ ! necteno

3.10.2004 | Frostys | Legislativa | 3.202 zobrazení | 20 odpovědí

Chci se zeptat na dvě otázky

1. Potřebuje mládež do 15-ti let dozor dospělé osoby pži rybaření ??
  2. až od 15-ti let se smí chytat na 2 pruty ???? Díky moc !

štiky necteno

31.7.2009 | stupy | Ostatní nádobíčko | 3.201 zobrazení | 11 odpovědí

Dobry den,chci se zeptat jake nastrahy na štiky mate osvětčene jestli Wobler nebo ja nevim.Jedeme pod stany na štiky tak doufam že budem mit uspěch.

Střapec na sumce necteno

12.6.2007 | FreeGAme | Sumcařina | 3.200 zobrazení | 1 odpověď

Nevi nekdo jak se jmenuje nebo kde se da sehnat ten strapec co je na konci tohodle videa? xvella.free.fr

Jak je nyní na Orlíku? necteno

15.8.2006 | Hrouzek003 | Domácí revíry | 3.200 zobrazení | 24 odpovědí

Jak je nyní na Orlíku? Jedu si zachytat.

Naviják na matchovej prut necteno

26.11.2005 | | Navijáky | 3.200 zobrazení | 16 odpovědí | upravit

Jen žádám o radu. Na matchku o délce 3,9 m je lepší naviják velikosti 20 nebo 30?Je mi jasný,že to je v ruce,ale chci slišet vaše názory. Nemám stim zkušenosti. Děkuji.