Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

sm.navijak do Norska a na sumce necteno

26.12.2006 | svaca | Ryby | 3.199 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravim prosim poradte jestli mate nekdo naky zkusenosti potrebuju navijacek do norska a pak na sumiky do 2500 kc dikes

staré navijáky necteno

25.11.2006 | yby | Navijáky | 3.198 zobrazení | 9 odpovědí

zdravim neprodal by někdo starý naviják nabídněte

Přívlačák necteno

22.1.2006 | Poperr | Ryby | 3.198 zobrazení | 14 odpovědí

Ahoj chtěl bych koupit novej na lehkou přívlač prut cena 2000kč Měl by měřit:270cm Chtěl bych na tom tahat rotčky00,0,1,2,­3 woblery do 11cm twistery,ripery a banja Lovené ryby:tloušt,bo­len,okoun,can­dát,pstruh a kdyby nahodou se na něj pověsila zubatá tak at s nim něco neudělá

Revír Roketnice1! necteno

16.7.2006 | Carpboy | Ryby | 3.197 zobrazení | 12 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s tímto revírem???!

Prosím doporučení na kemp, či chatu necteno

16.7.2010 | pepa750 | Ubytování | 3.196 zobrazení | 1 odpověď

Zdravím rybáře. Mám prosbu, zda by jste mi někdo neporadil, kam bych mohl příští týden vyrazit na tři noci s mou manželkou a tříletou dcerkou na ryby. Potřeboval bych nějaký kempík, či chatku, kde se dá chytat na celosvazovou povolenku, nejlépe, kde jsou sumci. Dále by to chtělo, aby se v místě dalo i vykoupat, nějaké houpačky, či prolézačky a hlavně kiosek, či restaurace. Děkuji všem za rady. Josef S.

Muškaření na Poličce necteno

9.5.2006 | mdx | Muškaření | 3.196 zobrazení | 14 odpovědí

Jaký máte zkušenosti s rybolovem na jezerech RS Vysočina,který je nejlepší,kolik stojí hostovačky atd.

Zimní muškaření necteno

3.11.2006 | mdx | Muškaření | 3.195 zobrazení | 4 odpovědi

Mám takovou otázku,dneska jsem byl muškařit a celkem solidně mi namrzala lajna a očka.Nemůže to šnůře popř. očkům uškodit?Používá někdo něco proti namrzání oček?

Jeden prut? necteno

18.1.2006 | dudu | Legislativa | 3.195 zobrazení | 24 odpovědí

Je zde mrtvo, tak kontrolní anketka. Ryb je málo, rybářů moc, co by jste řekli tomu, aby se mohlo chytat jen na jeden prut.

sumčááák necteno

5.4.2011 | candatek | Tipy & triky | 3.194 zobrazení | 10 odpovědí

myslíte si že je tohle dobrá volba sumcového prutu???......

http://www.rybashop24.com/…0m-400g.html

Rotačky BlueFox Super Vibrax necteno

9.4.2006 | Shrek | Přívlač | 3.194 zobrazení | 5 odpovědí

Přátelé,přemýšlím že se vybavím rotačkami BlueFox Vibrax,ale nemám s nimi žádnou zkušenost.Proto vás žádám o vyjádření vašich názorů na konkrétně tento typ rotaček.Nejsem si jistej jestli to dráždí rybu,nebo naopak plaší.

Dále jsem se doslechl cosi o rotačkách,které mají duté tělíčko,do kterého se dá pomocí kapátka nakapat jakási esence,která má dráždit dravce.Víte někdo o co jde? Všem lidem děkuji za věcné odpovědi.

Shimano Baitrunner 8000 D necteno

2.7.2013 | Zemak | Navijáky | 3.193 zobrazení | 3 odpovědi

Zdravim, zaujal me tento navijak, ma s nim nekdo nejake zkusenosti? Chtel bych s nim osadit Greys Prodigy SX 3lbs…

Echolot Humminbird Piranha Max 15x PT necteno

27.7.2008 | Bobs | Kaprařina | 3.193 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím všechny nadšené kapraře potřeboval bych nejake zkusenosti s timto echolotem:)Chystám se ho koupit tak abych vedel do čeho du

RSS necteno

14.12.2007 | m.b. | Ryby | 3.192 zobrazení | 12 odpovědí

Ahoj, redakce, kolegové online rybáři. Nevím, jestli se v minulosti neprobíralo, nicméně jsem zmínky nevyhledal. Hodně bych ocenil RSS na chytej.cz. Rozsah se nemusí týkat jen nových článků, ale i nových diskusí, souhrnu diskusních fór apod. Tvorba RSS kanálu je programátorská drobnost, hotovo maximálně za den. Co vy na to?

Závody v přívlači necteno

19.11.2004 | Zlinsky_lovec | Přívlač | 3.191 zobrazení | 11 odpovědí

Zajímalo by mě,jak je to se závodama v přívlači. Zajímalo by mě,jak se registrovat,abych mohl závodně chytat,jestli je potřeba sponzor,jestli jsou ligové závody nebo na který chci,na ten sepřihlásím a zněj si odnesu body,atd. prostě mi prosim napište vše,co bych mel a potreboval vedet,kdybych chtel začít závodně chytat,zatím díky,denyg

Nová rubrika TOP 20 necteno

1.4.2004 | HaD | chytej.cz | 3.189 zobrazení | 5 odpovědí

uvítali by jste novou rubriku „top twenty“, resp. TOP 20, kde by jste si články, recenze atd. mohli vybírat z 20 nejčtenějších, nejlépe hodnocených, s nejvíce komentáři tad? Kde by jste měli na tuto rubriku rádi odkaz (v rubrikách, v hlavním menu atd)? Eventuálně zda by jste raději měli jen TOP 10, či více-např. TOP 40?

Jizera 1+2 necteno

6.10.2008 | novas32 | Domácí revíry | 3.188 zobrazení | 5 odpovědí

ahoj, mate nekdo zkusenost s reviry Jizera 1 a 2? jaka je zarybnenost? vcera jsem tam byl (vlacka), krasna voda, hluboke useky se spoustou vazek a ukrytu, proudnejsi useky, relativne hodne cista voda, ale zadny naznak utoku ryby na nastrahu, at to bylo cokoliv

Polička - muška na P2 necteno

21.9.2005 | kreuz | Muškaření | 3.188 zobrazení | 6 odpovědí

Tenhle rok jsem si chtěl zkusit taky chytání duháků na rybníku, takže jsem se rozhodl pro RS Vysočina, že to teda zkusím tam. Poprvé jsem tam byl ještě s kamarádem, kterej ale chytá spíš kapráky, takže na horní nádrž jsem šel sám. Krásně jsem si zachytal, fakt to byla krása, duháci maj při obracení do hloubky fakt sílu. Bylo to super.

Potom jsem ale chtěl vzít na duháky otce. To bylo tak někdy ke konci srpna. Přijeli jsme teda brzo ráno, po ránu jakš takž nějakou aktivitu vidět bylo, ale tak po 10. hodině už nic. Táta nechytl nic, já jen jednu rybu. Kdyby ostatní rybáři, kterých tam bylo tehdy asi 10 chytali a my ne, řeknu si: „Dobře, jsme neschopný, neumíme to.“ Jenže nikdo nechytal nic, nikdo nechytl od 7 hodin ráno až do večerních hodin VŮBEC NIC, ani jednu rybu. Říkám si, asi špatné počasí či co.

Nakonec jsem ale na RS Vysočina nezanevřel a vydal jsem se na duháky ještě jednou, minulou sobotu Celá situace se ovšem opakovala. Ze 7-mi muškařů nechytl NIKDO OPĚT VŮBEC NIC. A to od 6-ti hodin ráno (ještě byla tma) až do 2 hodin odpoledne. Potom jsem už opravdu vzdal a jel domů.

Myslím, že při takovém počtu rybářů (někteří jistě o hodně zkušenější než já, to je jasné), snad můžu víceméně vyloučit chybnou mouchu, resp. luru, na kterou se tam hodně chytá. A tak by mě zajímalo, má-li někdo opačné zkušenosti. Tentokrát už se totiž začínám k Poličce otáčet s jakousi „nedůvěrou“.

Pletená šňůra Berkley Whiplash Pro necteno

14.1.2006 | Tomash | Ostatní nádobíčko | 3.187 zobrazení | 2 odpovědi

I když jsem pletenku odsunul při vláčce na druhou kolej – zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti s touto šňůrou. Je lepší než Fire line? Je kvalitní… atd.

Krmné boilies extra carp 5kg necteno

26.7.2017 | Valtris | Kaprařina | 3.186 zobrazení | žádná odpověď

Zdavím mate někdo skšenosti z krmákem od extra carpu 5kg fungujeto na zákrm? díky za odpovědi. at to jezdí. https://www.chytapust.cz/…ie-20mm-5-kg?…

vyber prutu necteno

22.6.2009 | dodorider | Pruty | 3.186 zobrazení | 8 odpovědí

chtel bychs e vas optat shanim prut o delce 210–260cm v grmazi 0–3g, jaky mi doporucite???