Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Co už se vám stalo na rybách? necteno

1.11.2006 | Kubajs | Ryby | 3.338 zobrazení | 28 odpovědí

Co už se vám stalo na rybách například já jsem si zabodl woblera do nohy a vám???

Vánoční kapr a zima.... necteno

30.11.2005 | saky | Ryby | 3.338 zobrazení | 21 odpovědí

Baštíte 24.12. kapra, nebo si dáte radši nějakou jinou rybu, třeba pstruha…? Já osobně ryby nejim, takže se těšim na pořádnej flák prasátka .

Tření necteno

17.5.2004 | Dědek | Ryby | 3.338 zobrazení | 4 odpovědi

Žerou podle vás ryby, když se třou?Podle praktických zkušeností si myslím, že ne.

výprava na ebro necteno

29.1.2014 | filip krupka | Rybaření v zahraničí | 3.337 zobrazení | 3 odpovědi | upravit

výprava na ebroHledáme jednoho až dva lidi na doplnění míst v obytném voze na rybaření na Ebru. Veškeré info na mailu latanirotrade@gmail.com nebo tel 777/99 66 07

Hostenka? necteno

15.6.2005 | navijak | Legislativa | 3.337 zobrazení | 7 odpovědí

Nevite nekdo jak se da udelat,kdyz mam povolenku na severni moravu a jedu na dovolenou do jiznich cech,abych tam mohl chytat?Slysel jsem neco o nake hostence…???dik za odp.

Smáčky necteno

9.6.2006 | jake | Přívlač | 3.334 zobrazení | 7 odpovědí

Rád bych se zeptal na Vaše zkušenosti se smáčky. Svou takřka první zkušenost s těmito nástrahami jsem popsal ve středu 7.6. v rubrice „z lovu“ a děkuji Harpunářovi za reakci na můj příspěvek. zároveň bych se vás ostatních zkušenějších kolegů chtěl zeptat, zda upřednostňujete klasický doporučovaný způsob vázání – tedy na streamerový háček a brok cca 20 cm od něj anebo jej jen jednoduše napíchnete na jigovou hlavu. Mám zatím nevelké zkušenosti pouze s malými smáčky cca 4 cm – pstruzi, jelci, okouni… Viděl jsem ale prodávat i smáčky větší velikosti. Jaké jsou Vaše zkušenosti s těmito? Je šance na záběr štiky, bolena, příp. candáta? Děkuji VŠEM ZA ODPOVĚĎ

sumčááák necteno

5.4.2011 | candatek | Tipy & triky | 3.333 zobrazení | 10 odpovědí

myslíte si že je tohle dobrá volba sumcového prutu???......

http://www.rybashop24.com/…0m-400g.html

Naviják na kaprařinu necteno

17.8.2008 | spin | Navijáky | 3.333 zobrazení | 9 odpovědí

Chlapi co říkáte na naviják Ultimate Dream Liner…uvažuji o koupi nových navijáků a tenhle se mi celkem zamlouvá.

Skandál? 24.000,- namísto 240,- Kč strhl časopis Rybářství svým předplatitelům! necteno

7.6.2007 | ??? | Obchod | 3.333 zobrazení | 12 odpovědí | upravit

Víte o tom, že časopis Rybářství udělal zřejmě chybu a strhl všem předplatitelům, kteří platí inkasem, místo 240,– Kč z jejich účtu částku 24.000,–? Stalo se Vám to také? Jak se bráníte? Co si o tom myslíte? Vše na toto téma pište sem!

sm.navijak do Norska a na sumce necteno

26.12.2006 | svaca | Ryby | 3.333 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravim prosim poradte jestli mate nekdo naky zkusenosti potrebuju navijacek do norska a pak na sumiky do 2500 kc dikes

Vlačení necteno

17.8.2005 | kkarlos | Přívlač | 3.332 zobrazení | 8 odpovědí

Zajimalo by mne jestli vlacite na nejakem miste dyl treba pulhodky i kdyz nic nechytnete a nebo jestli zmenite stanoviste!?!?

Shimano Baitrunner 8000 D necteno

2.7.2013 | Zemak | Navijáky | 3.331 zobrazení | 3 odpovědi

Zdravim, zaujal me tento navijak, ma s nim nekdo nejake zkusenosti? Chtel bych s nim osadit Greys Prodigy SX 3lbs…

Jihlav 7 -8-9-10 privlac sumcu. necteno

12.10.2009 | Losfedos | Dravci | 3.331 zobrazení | 3 odpovědi

Jihlava 7–8–9–10 privlac sumcu.vase ulovky?vyskyt?ne­jefektyvnejsi vlaceci nastraha?obli­bene misto?

Vnadění patentkami necteno

4.4.2009 | r.y.b.a.r.k.a | Položená | 3.331 zobrazení | 11 odpovědí

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co znamená ,,vnadění patentkami." Předem děkuji za odpovědi.

Konzervování mrtvých rybek necteno

18.11.2007 | MadMack | Dravci | 3.331 zobrazení | 14 odpovědí

Máte někdo nějaký recept na konzervování mrtvých rybek, aby pro další použití příliš neztratili své původní vlastnosti. Poraďte prosím.

Okouni necteno

15.9.2008 | Medvěd | Dravci | 3.330 zobrazení | 8 odpovědí

Okouni, pruhovaní loupežníci Nějak mne chytli u srdce ti pruhovaní loupežníci , takže pár otázeček bych měl.Kdy nastane ten pravý okouní čas?Proč mi okouni berou pouze zelené banjo a proč jen velmi pomalu tažené?Proč mi žádný nezabral na fungl névé Hornety?Je třeba v zimní čisté vodě používat flurcarbon atd?Děkuji za fundované odpovědi

Teplé dipování gum necteno

18.4.2006 | dudu | Přívlač | 3.328 zobrazení | 16 odpovědí

Chtěl bych tímto varovat ostatní před možným zničením vláčecích nástrah. Někde na tomto vortále je návod ne dipování gum. Již vícekrát jsem to zdárně praktikoval, až dnes jsem narazil. Koupil jsem mimo jiné jeden druh twisterů, který se mi rozvařil, i když se vařil s jinými, které byly v pořádku. Doporučuji proto nejdřív každý druh gum vyzkoušet, aby jste nedopadli jako já:-(

RSS necteno

14.12.2007 | m.b. | Ryby | 3.326 zobrazení | 12 odpovědí

Ahoj, redakce, kolegové online rybáři. Nevím, jestli se v minulosti neprobíralo, nicméně jsem zmínky nevyhledal. Hodně bych ocenil RSS na chytej.cz. Rozsah se nemusí týkat jen nových článků, ale i nových diskusí, souhrnu diskusních fór apod. Tvorba RSS kanálu je programátorská drobnost, hotovo maximálně za den. Co vy na to?

Co na rybaření manželka, milenka či děvče?? necteno

18.10.2005 | efendi | Ryby | 3.326 zobrazení | 30 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s manželkou, milenkou či dívkou /obecně se „starou“?/ Je zajímavé, že ta moje mi k svátku, narozeninám a pod. kupuje rybářský cajk, knihy či časopisy a pak remcá když jdu k vodě, že nejsem doma, že nic neudělám v bytě, že je furt sama a pod. Co u vás doma?

Rotačky necteno

3.5.2004 | Prizrak | Ryby | 3.325 zobrazení | 5 odpovědí

Poslední dobu jsem začal více chytat na rotačky a jsem spokojen, ale jedna věc jim chybí na kráse a to, že se mi už po půlhodinovém chytání silon kroutí tak, že to vypadá jako by měla moje cívka trvalou. Dával jsem i obratlíky, ale výsledek nebyl povzbuzující. Je to mnou, špatným náčiním, nebo se to stává nornálně?