Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
štiky
31.7.2009 | stupy | Ostatní nádobíčko | 3.280 zobrazení | 11 odpovědí
Dobry den,chci se zeptat jake nastrahy na štiky mate osvětčene jestli Wobler nebo ja nevim.Jedeme pod stany na štiky tak doufam že budem mit uspěch.
Konzervování mrtvých rybek
18.11.2007 | MadMack | Dravci | 3.280 zobrazení | 14 odpovědí
Máte někdo nějaký recept na konzervování mrtvých rybek, aby pro další použití příliš neztratili své původní vlastnosti. Poraďte prosím.
Teplé dipování gum
18.4.2006 | dudu | Přívlač | 3.280 zobrazení | 16 odpovědí
Chtěl bych tímto varovat ostatní před možným zničením vláčecích nástrah. Někde na tomto vortále je návod ne dipování gum. Již vícekrát jsem to zdárně praktikoval, až dnes jsem narazil. Koupil jsem mimo jiné jeden druh twisterů, který se mi rozvařil, i když se vařil s jinými, které byly v pořádku. Doporučuji proto nejdřív každý druh gum vyzkoušet, aby jste nedopadli jako já:-(
Pletená šňůra Berkley Whiplash Pro
14.1.2006 | Tomash | Ostatní nádobíčko | 3.280 zobrazení | 2 odpovědi
I když jsem pletenku odsunul při vláčce na druhou kolej – zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti s touto šňůrou. Je lepší než Fire line? Je kvalitní… atd.
Samolepky fišek na auto
28.9.2007 | Sander | Ostatní nádobíčko | 3.279 zobrazení | 9 odpovědí
Chlapi kde by se daly sehnat trošku větší samolepky s rybářskou tematikou do interiéru (okna) a též na karoserii? Dík moc.
Naviják na matchovej prut
26.11.2005 | | Navijáky | 3.276 zobrazení | 16 odpovědí | upravit
Jen žádám o radu. Na matchku o délce 3,9 m je lepší naviják velikosti 20 nebo 30?Je mi jasný,že to je v ruce,ale chci slišet vaše názory. Nemám stim zkušenosti. Děkuji.
Hostenka?
15.6.2005 | navijak | Legislativa | 3.276 zobrazení | 7 odpovědí
Nevite nekdo jak se da udelat,kdyz mam povolenku na severni moravu a jedu na dovolenou do jiznich cech,abych tam mohl chytat?Slysel jsem neco o nake hostence…???dik za odp.
prut na FEEDER***
29.1.2007 | pAlomi | Feeder | 3.275 zobrazení | 10 odpovědí
jaky prut vas zaujal ? me treba Alivio AX Feeder
Tá úplne prvá ryba...
14.12.2009 | LuboO | Úspěchy | 3.274 zobrazení | 16 odpovědí
Pamätáte sa ešte na svoj úplne prvý úlovok? Tú prvú nádhernú rybu, ktorú ste zdolali len vlastnými silami, a potom vás niekolko hodín nafukovalo od pýchy pred kamarátmi, akí ste skvelí rybári? Alebo sa to nepodarilo a boli slzy na krajíčku? Podelte sa o tieto zážitky.
Okouni
15.9.2008 | Medvěd | Dravci | 3.274 zobrazení | 8 odpovědí
Okouni, pruhovaní loupežníci Nějak mne chytli u srdce ti pruhovaní loupežníci , takže pár otázeček bych měl.Kdy nastane ten pravý okouní čas?Proč mi okouni berou pouze zelené banjo a proč jen velmi pomalu tažené?Proč mi žádný nezabral na fungl névé Hornety?Je třeba v zimní čisté vodě používat flurcarbon atd?Děkuji za fundované odpovědi
dovolená Zvíkovec
17.6.2008 | Mahoňák | Legislativa | 3.273 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj, můžete mi prosím někdo pomoct? Jedu na dovolenou na Zvíkovec a nemůžu nikde najít kde si můžu vyřídit povolenku. Zda to jde na obecním úřadě? A taky nemáte tip na místa, kde můžu chodit na ryby? Dík všem
výprava na ebro
29.1.2014 | filip krupka | Rybaření v zahraničí | 3.272 zobrazení | 3 odpovědi | upravit
Hledáme jednoho až dva lidi na
doplnění míst v obytném voze na rybaření na Ebru. Veškeré info na mailu
latanirotrade@gmail.com
nebo tel 777/99 66 07
Jak jdou candáti?
11.8.2008 | paccco | Dravci | 3.272 zobrazení | 9 odpovědí
Za poslední ch 14 dní co jsem byl na candátech jsem neměl ani jeden záběr a to chytám na místech, kde jsem měl pravidelně několik záběrů za jedno ráno!!Chytám na Sázavě 13–14. Jaká je situace u Vás?
zkušenosti s jiri tuma. fishing z ČB
13.8.2009 | dedacek | Obchod | 3.271 zobrazení | 2 odpovědi
Jaké máte zkušenosti s firmou Jiřího Tůmy z ČB prodávající navijáky D.A.M. , potřebuji ND k navijáku a jak jsem jim poslal přesný typ navijáku tak už se neozvali.
sm.navijak do Norska a na sumce
26.12.2006 | svaca | Ryby | 3.271 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravim prosim poradte jestli mate nekdo naky zkusenosti potrebuju navijacek do norska a pak na sumiky do 2500 kc dikes
sumčááák
5.4.2011 | candatek | Tipy & triky | 3.269 zobrazení | 10 odpovědí
myslíte si že je tohle dobrá volba sumcového prutu???......
DOTAZ !
3.10.2004 | Frostys | Legislativa | 3.269 zobrazení | 20 odpovědí
Chci se zeptat na dvě otázky
- Potřebuje mládež do 15-ti let dozor dospělé osoby pži rybaření ??
- až od 15-ti let se smí chytat na 2 pruty ???? Díky moc !
Jak je nyní na Orlíku?
15.8.2006 | Hrouzek003 | Domácí revíry | 3.268 zobrazení | 24 odpovědí
Jak je nyní na Orlíku? Jedu si zachytat.
Rotačky
3.5.2004 | Prizrak | Ryby | 3.268 zobrazení | 5 odpovědí
Poslední dobu jsem začal více chytat na rotačky a jsem spokojen, ale jedna věc jim chybí na kráse a to, že se mi už po půlhodinovém chytání silon kroutí tak, že to vypadá jako by měla moje cívka trvalou. Dával jsem i obratlíky, ale výsledek nebyl povzbuzující. Je to mnou, špatným náčiním, nebo se to stává nornálně?
Ebro
2.7.2016 | vikiviki | Rybaření v zahraničí | 3.266 zobrazení | 1 odpověď
Jezdím často do Španělska
na řeku Ebro .Rád bych se podělil ze zkušenosti popřípadě se
ponaučil.V případě že má někdo zájem napište.Rád odpovím nebo vezmu
někoho sebou na nezapomenutelný zážitek.volejte
pište.tel.602755090 Pepa