Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Muškaření na Poličce
9.5.2006 | mdx | Muškaření | 3.256 zobrazení | 14 odpovědí
Jaký máte zkušenosti s rybolovem na jezerech RS Vysočina,který je nejlepší,kolik stojí hostovačky atd.
Úslava 2A-Sedlečák
15.5.2005 | kkarlos | Domácí revíry | 3.256 zobrazení | žádná odpověď
Znáte někdo Sedlecký rybník?? Je to v malém městečku u Plzně jménem Starý Plzenec. Jaké jsou vašše skušenosti s tímto rybníkem??
olešna nebo horni bečva
8.3.2010 | hanz.333 | Domácí revíry | 3.255 zobrazení | 20 odpovědí
čaute da se chgytit na těchto revirech naky větši kapr nad 60cm ma někdo takovy ulovek jestli jo napište ale i ostatni ryby mužou byt
Parametry,nastavení echolotu EAGEL Cuda 242
30.7.2009 | Cehun | Kaprařina | 3.255 zobrazení | 2 odpovědi
Zdarec všem,nemohli by jste mě někdo poradit jak nastavit tento echolot nějak se mi to nedaří.Dík
Black bass
3.9.2005 | jake | Dravci | 3.255 zobrazení | 5 odpovědí
Ve fotogalerii jsem objevil fotky této prazvláštní statné ryby a zaujalo mne, že jeden úlovek byl dokonce dosažen v českých vodách (tajný revír v jižních Čechách ). Nechce se mi to příliš věřit . Setkal se někdo z Vás s touto rybou na některém (byť i soukromém) revíru? Víte někdo něco o možnostech vysazování, rozmnožování apod. u této ryby?
Kralupy n/V - hostenka
30.5.2008 | emka | Legislativa | 3.253 zobrazení | žádná odpověď
Poradí mi niekto, kde by som si mal vybaviť „hosťovačku“ na Vltavu od Kralup na cca 10km úsek proti prúdu ? Idem na návštevu k rodine a im Vltava tečie za záhradou… Vopred ďakujem za odpovede a rady…
Besenova - skusenosti
19.4.2007 | milos1507 | Přívlač | 3.253 zobrazení | 3 odpovědi
Minuly rok som začal chodit na VVN Besenova, odvtedy som tam chytil mnozstvo krasnych duhakov. Chcem sa Vas spytat ake nastrahy na tejto vode pouzivate, ake su vase rekordy a na ake miesta chodite. Ja zvacsa chytam na gumky, rotacky… Poznate niekto nejaku zaujimavu metodu ktora sa Vam tam osvedcila? Dakujem
Závody v přívlači
19.11.2004 | Zlinsky_lovec | Přívlač | 3.253 zobrazení | 11 odpovědí
Zajímalo by mě,jak je to se závodama v přívlači. Zajímalo by mě,jak se registrovat,abych mohl závodně chytat,jestli je potřeba sponzor,jestli jsou ligové závody nebo na který chci,na ten sepřihlásím a zněj si odnesu body,atd. prostě mi prosim napište vše,co bych mel a potreboval vedet,kdybych chtel začít závodně chytat,zatím díky,denyg
pletená šňůra
2.7.2008 | frenki | Sumcařina | 3.252 zobrazení | 3 odpovědi
Pánové potřeboval bych poradit jakou pletenou šňůru si mám pořídit na sumce? Momentálně používám pletenou šňůru fireline krystal o průměru 0,17 na 10,2kg, ale moc s ní nejsem spokojený. Mohli by jste mi poradit děkuji za rady
KRMENÍ
10.9.2007 | Rybar211 | Feeder | 3.252 zobrazení | 15 odpovědí
Zdar, poradte prosím, nějaké dobré krmení na obyčejné rybářské závody. Stojatá voda, hlobka max. 3metry. Rozloha 1ha. Moc díky
staré navijáky
25.11.2006 | yby | Navijáky | 3.252 zobrazení | 9 odpovědí
zdravim neprodal by někdo starý naviják nabídněte
Dračí lodě na řekách...
17.9.2008 | milhom | chytej.cz | 3.251 zobrazení | 16 odpovědí
Su z Brna a protéká tu strouha která není moc široká, natož hluboká
a všichni okolo jí říkají Svratka. A na ní se uhnízdil zvláštní druh
hňupů co se pohybují na takové loďce a zatím co posádka na ní se
snaží pohnout lodí dopředu, jeden z nich řeže do bubnu jak hluchej do
vrat… Chápu mají taky koníčka i když trošku hlučnějšího, ale proč
proboha nejdou na přehradu, kde by to nikomu nevadilo??? pokud se trefíte do
jejich času tak to rovnou zabalte, protože po tom kraválu přestanou žrát
aji kačeny…
A co Vy jaký s tím máte zkušenosti???
Gyotaku
5.5.2013 | Palivec | chytej.cz | 3.250 zobrazení | 24 odpovědí | upravit
Asi to neznáte –
stará japonská tradiční technika: gyotaku- rybář natře ulovenou rybu
barvou a otiskne na papír, hedvábí a pod. Pro vzpomínku…
Dětské rybářské závody
4.4.2011 | jirin8 | Závody | 3.250 zobrazení | 1 odpověď
Dobrý den, nevíte někdo o nějakých dětských rybářských závodech v Ústeckém kraji? Dík za odpověĎ.
vyber prutu
22.6.2009 | dodorider | Pruty | 3.249 zobrazení | 8 odpovědí
chtel bychs e vas optat shanim prut o delce 210–260cm v grmazi 0–3g, jaky mi doporucite???
Vlasce reflexních barev?
7.9.2005 | sharkcom | Ostatní nádobíčko | 3.249 zobrazení | 9 odpovědí
Jaké máte zkušennosti s vlasci žluté čí jiné výrazné barvy? Myslím tím vůči vnímavosti ryb. Nepůsobí tato barva na ryby rušivě, pokus je udice bez návazce třeba u přívlače? Dík za postřehy a zkušennosti
Které ryby si nejvíc ceníte?
2.1.2006 | Pytel | Ryby | 3.248 zobrazení | 22 odpovědí
Já si nejvíc cením Candáta , kterého jsem chytl na Žermanické přehradě se strašným štěstím. Candát byl uloven klasicky na mrtvou rybičku na položenou. Po krásnem a rychlém rozjezdu po cca 15 až 20 sekundách po došponovaní vlasce následoval zásek bez většího odporu během zdolávaní mi ryba zajela do vázky a já ho urval. V návalu zlosti jsem zabalil prut s tím že počkám ještě chvíli a budu chytat jen na druhej prut , ktery jsem měl nahozeny na kapra po nějaké době jsem se rozhodl tento prut stáhnout a taky zabalit a jet domu. Při stahovaní mi i tento prut uvázl ve vázce ale mi se ho po nějaké době podařilo vyprostit po chvilce jsem ale na prutu ucítil odpor dost silný odpor tak jsem si myslel že jsem musel něco podseknout nebo že táhnu nějakého utopeného . Při přiblíženi břehu jsem uviděl krásného candáta. Po vytažení candáta jsem zjistil že je za motám do mé udice a taky chycenej při rozmotávaní jsem poznal svou montáž hned mi bylo veseleji. Protože jsem vytáhl da se říct ztrácenou rybu. Po vyproštěni háčku a tím vysvobozeni Candáta se zajeti ve kterém by asi našel smrt jsem ho změřil měl nádherných 87,5 cm. A nakonec pustil protože si ten svůj život určitě zasloužil po všech útrapách co zažil :roll
Polička - muška na P2
21.9.2005 | kreuz | Muškaření | 3.247 zobrazení | 6 odpovědí
Tenhle rok jsem si chtěl zkusit taky chytání duháků na rybníku, takže jsem se rozhodl pro RS Vysočina, že to teda zkusím tam. Poprvé jsem tam byl ještě s kamarádem, kterej ale chytá spíš kapráky, takže na horní nádrž jsem šel sám. Krásně jsem si zachytal, fakt to byla krása, duháci maj při obracení do hloubky fakt sílu. Bylo to super.
Potom jsem ale chtěl vzít na duháky otce. To bylo tak někdy ke konci srpna. Přijeli jsme teda brzo ráno, po ránu jakš takž nějakou aktivitu vidět bylo, ale tak po 10. hodině už nic. Táta nechytl nic, já jen jednu rybu. Kdyby ostatní rybáři, kterých tam bylo tehdy asi 10 chytali a my ne, řeknu si: „Dobře, jsme neschopný, neumíme to.“ Jenže nikdo nechytal nic, nikdo nechytl od 7 hodin ráno až do večerních hodin VŮBEC NIC, ani jednu rybu. Říkám si, asi špatné počasí či co.
Nakonec jsem ale na RS Vysočina nezanevřel a vydal jsem se na duháky ještě jednou, minulou sobotu Celá situace se ovšem opakovala. Ze 7-mi muškařů nechytl NIKDO OPĚT VŮBEC NIC. A to od 6-ti hodin ráno (ještě byla tma) až do 2 hodin odpoledne. Potom jsem už opravdu vzdal a jel domů.
Myslím, že při takovém počtu rybářů (někteří jistě o hodně zkušenější než já, to je jasné), snad můžu víceméně vyloučit chybnou mouchu, resp. luru, na kterou se tam hodně chytá. A tak by mě zajímalo, má-li někdo opačné zkušenosti. Tentokrát už se totiž začínám k Poličce otáčet s jakousi „nedůvěrou“.
Univerzální wobler?
14.11.2004 | Ciffik | Přívlač | 3.247 zobrazení | 5 odpovědí
Asi se vám to bude zdát divné,ale až teď(po 4 letech rybaření) jsem si uvědomil,že bych si mohl vlastně pořídit nějaký wobler. vláčím sice už 3 roky . a řek bych i úspěšně(na gumu). ale opoměl jsem woblery. chtěl bych si příští rok pořídit woblera,na kterého bych chytil především tlouště,ale i nějakou tu štiku či okouna. myslim na malo potapiveho..0–0.5m . poradte jaké velikosti,které firmi,které barvy . díky předem
Zimní muškaření
3.11.2006 | mdx | Muškaření | 3.246 zobrazení | 4 odpovědi
Mám takovou otázku,dneska jsem byl muškařit a celkem solidně mi namrzala lajna a očka.Nemůže to šnůře popř. očkům uškodit?Používá někdo něco proti namrzání oček?