Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

zkušenosti s jiri tuma. fishing z ČB necteno

13.8.2009 | dedacek | Obchod | 3.311 zobrazení | 2 odpovědi

Jaké máte zkušenosti s firmou Jiřího Tůmy z ČB prodávající navijáky D.A.M. , potřebuji ND k navijáku a jak jsem jim poslal přesný typ navijáku tak už se neozvali.

Black bass necteno

3.9.2005 | jake | Dravci | 3.310 zobrazení | 5 odpovědí

Ve fotogalerii jsem objevil fotky této prazvláštní statné ryby a zaujalo mne, že jeden úlovek byl dokonce dosažen v českých vodách (tajný revír v jižních Čechách ). Nechce se mi to příliš věřit . Setkal se někdo z Vás s touto rybou na některém (byť i soukromém) revíru? Víte někdo něco o možnostech vysazování, rozmnožování apod. u této ryby?

Krmit ano či ne??? necteno

26.7.2005 | kkarlos | Ryby | 3.309 zobrazení | 20 odpovědí

Myslíte že má cenu krmit na místě kde budu chytat v sobotu???Napište mi prosím čím mám krmit když chci chytat kapry kolem 50cm. dík

nasada do rybniku necteno

18.1.2005 | twert | Ryby | 3.309 zobrazení | 8 odpovědí

nemate nekdo kontakt na dobre – levne sadky? Drive jsem kupoval v Arybaz a neco malo sehnal pri vylovu okolnich rybnicku. Pludek, rocky… Letos se chystam do Chlumce… a nebo rybarstvi Ruzicka, ale kdyby jste vedeli o necem lepsim… jsem z Benesovska, ale jsem schopen pro to dojet docela daleko. Mnozstvi nijak valne, mam jen louzi 60×20 m. s max. hloubkou 2,20 m Nevite, kde by se dala sehnat nasada nekolik kusu sumecka americkeho? (vim, ze je to nerad, ale kdyby byla zima, tak aby mi tam krome linu zbylo taky neco jineho.)

Lužnice - Tábor necteno

25.6.2012 | Jirka85555 | Domácí revíry | 3.308 zobrazení | 2 odpovědi | upravit

Čau lidi, chtěl bych se zeptat jak to vypadá s rybama v Lužnici pod Táborem. Slyšel jsem, že tam jsou hodně kormoráni. Jedu tam nyní k babičce a chtěl bych se zeptat co se tám chytá. Dravci, úhoři, kapři atd. A jestli chytáte v okolí Čelkovic nebo když tak kde Dík za odpovědi. Jirka

pletená šňůra necteno

2.7.2008 | frenki | Sumcařina | 3.308 zobrazení | 3 odpovědi

Pánové potřeboval bych poradit jakou pletenou šňůru si mám pořídit na sumce? Momentálně používám pletenou šňůru fireline krystal o průměru 0,17 na 10,2kg, ale moc s ní nejsem spokojený. Mohli by jste mi poradit děkuji za rady

Síla vlasce? necteno

9.3.2006 | KačaX | Ostatní nádobíčko | 3.307 zobrazení | 9 odpovědí

Při nahazování sem nedával pozor, přehodil sem menší říčku a háček se mi zabodl na protějším břehu do větve. Po několika pokusech ho vysvobodit se mi „podařilo“ urvat celý vlasec i se splávkem. !Ale!: Kmenový vlasec sem měl 0.22mm a návazec jenom 0.14mm! Nevíte, jak je možné že se urval kmenový vlasec někde v půli a né jenom návazec? Možná blbé fórum, akorát mě to zajímá.

olešna nebo horni bečva necteno

8.3.2010 | hanz.333 | Domácí revíry | 3.306 zobrazení | 20 odpovědí

čaute da se chgytit na těchto revirech naky větši kapr nad 60cm ma někdo takovy ulovek jestli jo napište ale i ostatni ryby mužou byt

Zimní muškaření necteno

3.11.2006 | mdx | Muškaření | 3.305 zobrazení | 4 odpovědi

Mám takovou otázku,dneska jsem byl muškařit a celkem solidně mi namrzala lajna a očka.Nemůže to šnůře popř. očkům uškodit?Používá někdo něco proti namrzání oček?

Vhodnosť lovu na bič v Chorvátsku necteno

8.3.2010 | Kakofonix | Rybaření v zahraničí | 3.304 zobrazení | 17 odpovědí

Zdravím, cez leto sa chystám s rodinou na dovolenku do Chorvátska. Nedávno som čítal článok o chytaní na bič. Zaujímal by ma váš názor na použitie biča pri chytaní rýb z pobrežia v Chorvátsku. Podľa zloženia rýb, ktoré som videl v Chorvátsku pri pobreží po iné roky, by to mohlo fungovať. Moja predstava je bežná montáž s plaváčikom a prípadne niečo na spôsob mikroprívlače s malými gumenými nástrahami, prípadne marmyškami. Vzhľadom na množstvo batožiny, ktoré si vyžaduje štvorčlenná rodina s malými deťmi mi to príde ako priestorovo nenáročné riešenie ako si zachytať. Skúste mi napísať, či by to podľa Vás mohlo fungovať. Vďaka

Jarní chytání na Staňkově necteno

24.1.2008 | frantakapr | Kaprařina | 3.304 zobrazení | 6 odpovědí

Začátkem května bych si chtěl s kolegou udělat výpravu na týden za kapry do zátoky kolem rak. hranice,někde v okolí polic.chaty,máme však technický problém,jak se tam s hromadou věcí na týden dostat.S povolenkou vjezdu jsme neuspěli,prý se dává jen ve výjm.případech­.Prosím o kontakt na osobu z okolí,která by zapůjčila na týden pramici,popř.ochot­ného kolegu rybáře s povolenkou vjezdu,který by nás na toto místo zavezl,popř.pomohl získat dané povolení vjezdu.Děkuji za jakouko-li informaci ohl.našeho problému

Vlasce reflexních barev? necteno

7.9.2005 | sharkcom | Ostatní nádobíčko | 3.304 zobrazení | 9 odpovědí

Jaké máte zkušennosti s vlasci žluté čí jiné výrazné barvy? Myslím tím vůči vnímavosti ryb. Nepůsobí tato barva na ryby rušivě, pokus je udice bez návazce třeba u přívlače? Dík za postřehy a zkušennosti

prsačky předělané na prdelačky necteno

23.10.2008 | hecht | Tipy & triky | 3.303 zobrazení | 10 odpovědí

Jelikož mám starší broďáky prsačky na kterých jsem dokázal udělat skobu od kyčle až k laclu, napadlo mě že bych to zkusil předělat na zkrácenou verzi pod zadek (prdelačky).Má s tímto někdo už zkušenost ???

Besenova - skusenosti necteno

19.4.2007 | milos1507 | Přívlač | 3.303 zobrazení | 3 odpovědi

Minuly rok som začal chodit na VVN Besenova, odvtedy som tam chytil mnozstvo krasnych duhakov. Chcem sa Vas spytat ake nastrahy na tejto vode pouzivate, ake su vase rekordy a na ake miesta chodite. Ja zvacsa chytam na gumky, rotacky… Poznate niekto nejaku zaujimavu metodu ktora sa Vam tam osvedcila? Dakujem

Taková kaluž. necteno

27.9.2010 | Mr. Vydra | Domácí revíry | 3.302 zobrazení | 30 odpovědí

Revír:401032 Labe 20A podrevír:Doubka Kdo byl na doubkách a kdo byl spokojený ? Codím tam skoro každý den a vytáhl tam 81 Kg ryb ale teď ani záběr je to hrozný ani žádné čudly prostě nic jako kdyby to tam vše vychcípalo je to tam hrozný a tak jsem se chtěl zeptat jestli jste tam teď někdo nebyl.A jestli není vina na mé straně třeba špatné krmení nebo nástraha. díky za odpovědi

vyber prutu necteno

22.6.2009 | dodorider | Pruty | 3.302 zobrazení | 8 odpovědí

chtel bychs e vas optat shanim prut o delce 210–260cm v grmazi 0–3g, jaky mi doporucite???

Echolot Humminbird Piranha Max 15x PT necteno

27.7.2008 | Bobs | Kaprařina | 3.302 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím všechny nadšené kapraře potřeboval bych nejake zkusenosti s timto echolotem:)Chystám se ho koupit tak abych vedel do čeho du

Nejlepsi dravcove reviry necteno

31.1.2008 | Jonny94 | Dravci | 3.302 zobrazení | 11 odpovědí

lidi jestli znate naky reviry s hdne dravcema tak mi pls poradte naky piskovny dravcovy reky bo udolni nadrzev okoli Plzne pls poradte

jaxon na gumy necteno

17.11.2004 | kostnak | Pruty | 3.302 zobrazení | 9 odpovědí

zajtra by mali k nam doviezt a ja by som si mal ist poobede vybrat nejaky jaxon na gumy. poradte! ake s nimi mate skusenosti? aky vybrat?

Nová rubrika TOP 20 necteno

1.4.2004 | HaD | chytej.cz | 3.301 zobrazení | 5 odpovědí

uvítali by jste novou rubriku „top twenty“, resp. TOP 20, kde by jste si články, recenze atd. mohli vybírat z 20 nejčtenějších, nejlépe hodnocených, s nejvíce komentáři tad? Kde by jste měli na tuto rubriku rádi odkaz (v rubrikách, v hlavním menu atd)? Eventuálně zda by jste raději měli jen TOP 10, či více-např. TOP 40?