Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Za málo peněz hodně muziky
20.9.2015 | Piscivor | Tipy & triky | 3.171 zobrazení | 7 odpovědí
Toto téma bych chtěl založit jako takovou „chlubírnu“, kde by se každý mohl pochlubit, co kde levně koupil. Nemyslím tím nákupy z druhé ruky :D. Rád bych aby se tu mohli inspirovat především mladí rybáři a ti co nevyznávají jen drahé značky. Zároveň bych poprosil ty rybáře, kteří si nemyslí, že i levné může být dobré, aby se zdrželi urážlivých komentářů.
Chytání na pelety na dalešické přehradě!
28.9.2006 | Carpboy | Ryby | 3.171 zobrazení | 2 odpovědi
..
Které ryby si nejvíc ceníte?
2.1.2006 | Pytel | Ryby | 3.171 zobrazení | 22 odpovědí
Já si nejvíc cením Candáta , kterého jsem chytl na Žermanické přehradě se strašným štěstím. Candát byl uloven klasicky na mrtvou rybičku na položenou. Po krásnem a rychlém rozjezdu po cca 15 až 20 sekundách po došponovaní vlasce následoval zásek bez většího odporu během zdolávaní mi ryba zajela do vázky a já ho urval. V návalu zlosti jsem zabalil prut s tím že počkám ještě chvíli a budu chytat jen na druhej prut , ktery jsem měl nahozeny na kapra po nějaké době jsem se rozhodl tento prut stáhnout a taky zabalit a jet domu. Při stahovaní mi i tento prut uvázl ve vázce ale mi se ho po nějaké době podařilo vyprostit po chvilce jsem ale na prutu ucítil odpor dost silný odpor tak jsem si myslel že jsem musel něco podseknout nebo že táhnu nějakého utopeného . Při přiblíženi břehu jsem uviděl krásného candáta. Po vytažení candáta jsem zjistil že je za motám do mé udice a taky chycenej při rozmotávaní jsem poznal svou montáž hned mi bylo veseleji. Protože jsem vytáhl da se říct ztrácenou rybu. Po vyproštěni háčku a tím vysvobozeni Candáta se zajeti ve kterém by asi našel smrt jsem ho změřil měl nádherných 87,5 cm. A nakonec pustil protože si ten svůj život určitě zasloužil po všech útrapách co zažil :roll
Jak jdou candáti?
11.8.2008 | paccco | Dravci | 3.169 zobrazení | 9 odpovědí
Za poslední ch 14 dní co jsem byl na candátech jsem neměl ani jeden záběr a to chytám na místech, kde jsem měl pravidelně několik záběrů za jedno ráno!!Chytám na Sázavě 13–14. Jaká je situace u Vás?
deleny wobbler na pstruhy
18.4.2005 | kostnak | Lososovité ryby | 3.169 zobrazení | 5 odpovědí
mate skusenosti s delenyni wobblerami na pstruhy? chystam sa na dost rychlu vodu buduci tyzden a neviem,ako sa na takej vode chova deleny wobbler. a nechce sa mi struhat slepu ulicku. ak pouzivate, aky konkretny model, v akej velkosti a s akym vysledkom? dik.
výprava na ebro
29.1.2014 | filip krupka | Rybaření v zahraničí | 3.168 zobrazení | 3 odpovědi | upravit
Hledáme jednoho až dva lidi na
doplnění míst v obytném voze na rybaření na Ebru. Veškeré info na mailu
latanirotrade@gmail.com
nebo tel 777/99 66 07
Ohře 8A -8B
29.8.2011 | yelov | Přívlač | 3.168 zobrazení | 1 odpověď
Ahoj chytal jste letos někdo na tomto revíru?A s jakým úspěchem. Rád bych zkusil pstruhovou vodu něco od Rakovníka a Kladna do 50 až 60 kilometrů.Pokud ne poradte revír. Děkuji.
Cykády
26.12.2005 | Tumi | Ostatní nádobíčko | 3.167 zobrazení | 7 odpovědí
Teď jsem je dostla a chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti s nimy.......
Nutně scháním
13.4.2005 | lev | Navijáky | 3.167 zobrazení | 7 odpovědí
Potřebuji nutně poradit kde seženu novou cívku na naviják . RIOBY TECHNO RUNNER 3800DX. Nebo servis. Je to vážný, včera mě sklamala.
16. červen
14.6.2004 | Prizrak | Ryby | 3.167 zobrazení | 17 odpovědí
Tak kam a na co se chystáte na zahájenou?
Jihlav 7 -8-9-10 privlac sumcu.
12.10.2009 | Losfedos | Dravci | 3.166 zobrazení | 3 odpovědi
Jihlava 7–8–9–10 privlac sumcu.vase ulovky?vyskyt?nejefektyvnejsi vlaceci nastraha?oblibene misto?
Broďáky Fenwick
8.8.2006 | HaD | Ostatní nádobíčko | 3.166 zobrazení | 9 odpovědí
Uvažuju o koupi dejcháčů Fenwick. Máte s nimi někdo nějaké zkušenosti? Nerad bych šlápl vedle. Díky za každou informaci
Brno
20.9.2005 | bizkit | Domácí revíry | 3.166 zobrazení | 19 odpovědí
Má niekto z Vás tip, kde a naco beru dravce na Brnenskej priehrade a Svratke? moc krat dik
made in Japan?
27.4.2005 | knedlik | Navijáky | 3.166 zobrazení | 18 odpovědí
Zaujimalo by ma, ake mate skusennosti s kvalitou navijakou Shimano vyrobene v Japonsku kontra vyrobene inde v Azii?
Vlasce reflexních barev?
7.9.2005 | sharkcom | Ostatní nádobíčko | 3.165 zobrazení | 9 odpovědí
Jaké máte zkušennosti s vlasci žluté čí jiné výrazné barvy? Myslím tím vůči vnímavosti ryb. Nepůsobí tato barva na ryby rušivě, pokus je udice bez návazce třeba u přívlače? Dík za postřehy a zkušennosti
jaxon na gumy
17.11.2004 | kostnak | Pruty | 3.165 zobrazení | 9 odpovědí
zajtra by mali k nam doviezt a ja by som si mal ist poobede vybrat nejaky jaxon na gumy. poradte! ake s nimi mate skusenosti? aky vybrat?
TERČ NA FEEDERRRRR
15.2.2007 | M.BURNES | Feeder | 3.164 zobrazení | 25 odpovědí
Používáte terč a jakej?
Pomoc s výběrem echolotu
16.1.2017 | Bulldog.o | Vaše názory | 3.162 zobrazení | 2 odpovědi
Vážení přátelé.., potřeboval bych poradit s výběrem nového echolotu. Řadu let používám v podstatě historický echolot humminbird řady tuším 100 SX (zobrazení je spíš tcr101). Celou dobu pracuje spolehlivě a díky němu rozeznám kde je koryto nebo nějaké skály či pařezové pole. Nikdy jsem s ním neměl žádný technický problém, nicméně myslím, že je čas rozbít prasátko a udělat krůček dopředu a uložit ho k zasloužilému odpočinku. Od jeho nástupce bych se rád dočkal těchto vlastností: přesnější a ostřejší vykreslení dna přímo pod lodí, nejde mi o skenování velké plochy dna. Schopnost vykreslit „překážky“ na dně typu-pařez, padlý strom, silnější větve atd., Echolot používám při lovu sumce na bójku a kaprařině (hledám hrany koryt, „bordel“ na dně, lavice apod. a to do hloubek 20m). Echolot budu používat na klasickém nafukovacím člunu za 2000kč, nebo na pramici. Vybral jsem několik typů, ale nemůžu se rozhodnout, při prostudování jejich technických parametrů jsou téměř totožné a proto Vás prosím o radu, názor, popřípadě zkušenost. Tady jsou kousky co jsem vybral- Humminbird PiranhaMax 197C DI, Lowrance Elite-3X DSI, Humminbird® 541. Díky všem za pomoc…
Parametry,nastavení echolotu EAGEL Cuda 242
30.7.2009 | Cehun | Kaprařina | 3.162 zobrazení | 2 odpovědi
Zdarec všem,nemohli by jste mě někdo poradit jak nastavit tento echolot nějak se mi to nedaří.Dík
Plzeňský rybář
8.3.2006 | Láďa_vydra | Výstavy | 3.162 zobrazení | 6 odpovědí
Jde někdo na výstavu Plzeňský rybář? Výstava se koná v Plzni na Slovanech v hale Lokomotivy v sobotu 11.3.2006 od 9 do 15 hod.