Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
podivné léto
24.8.2009 | dedacek | Neúspěchy | 3.299 zobrazení | 15 odpovědí
Zažil někdo horší léto na lov než je letošní? Já si horší léto nepamatuji.Na řekách zvednutá voda a kalná, berou jen úhoři tloušti a samé pidiryby.
Kralupy n/V - hostenka
30.5.2008 | emka | Legislativa | 3.299 zobrazení | žádná odpověď
Poradí mi niekto, kde by som si mal vybaviť „hosťovačku“ na Vltavu od Kralup na cca 10km úsek proti prúdu ? Idem na návštevu k rodine a im Vltava tečie za záhradou… Vopred ďakujem za odpovede a rady…
Dračí lodě na řekách...
17.9.2008 | milhom | chytej.cz | 3.298 zobrazení | 16 odpovědí
Su z Brna a protéká tu strouha která není moc široká, natož hluboká
a všichni okolo jí říkají Svratka. A na ní se uhnízdil zvláštní druh
hňupů co se pohybují na takové loďce a zatím co posádka na ní se
snaží pohnout lodí dopředu, jeden z nich řeže do bubnu jak hluchej do
vrat… Chápu mají taky koníčka i když trošku hlučnějšího, ale proč
proboha nejdou na přehradu, kde by to nikomu nevadilo??? pokud se trefíte do
jejich času tak to rovnou zabalte, protože po tom kraválu přestanou žrát
aji kačeny…
A co Vy jaký s tím máte zkušenosti???
made in Japan?
27.4.2005 | knedlik | Navijáky | 3.298 zobrazení | 18 odpovědí
Zaujimalo by ma, ake mate skusennosti s kvalitou navijakou Shimano vyrobene v Japonsku kontra vyrobene inde v Azii?
Catana BX Spinning - 3,0 m
25.3.2009 | inperson | Pruty | 3.297 zobrazení | 17 odpovědí
Zdravím, chtěl bych si koupit tento proutek a osadit jej shimano exage 2500. Chtěl bych jej využívat zejména na přívlač, ale občasně i na plavanou. Zajímalo by mě jestli máte někdo zkušenost s catanou od shimana, případně co si o ní myslíte. Díky.
Střapec na sumce
13.6.2007 | FreeGAme | Sumcařina | 3.297 zobrazení | 1 odpověď
Nevi nekdo jak se jmenuje nebo kde se da sehnat ten strapec co je na konci tohodle videa? xvella.free.fr
Toulovec-Má narozky!!
23.2.2005 | DEATH | Ryby | 3.297 zobrazení | 27 odpovědí
Zde se můžete připojit k přání k Toulovcovým zítřejším narozeninám......
Upouštění Lipna
29.12.2012 | Fidel | Domácí revíry | 3.296 zobrazení | 2 odpovědi
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví o kolik by měla klesnout hladina Lipna, v rámci modernizaci elektrárny, v roce 2013?
Závody v přívlači
19.11.2004 | Zlinsky_lovec | Přívlač | 3.296 zobrazení | 11 odpovědí
Zajímalo by mě,jak je to se závodama v přívlači. Zajímalo by mě,jak se registrovat,abych mohl závodně chytat,jestli je potřeba sponzor,jestli jsou ligové závody nebo na který chci,na ten sepřihlásím a zněj si odnesu body,atd. prostě mi prosim napište vše,co bych mel a potreboval vedet,kdybych chtel začít závodně chytat,zatím díky,denyg
dlouhodobé chemické světlo
21.5.2005 | rybar11 | Ostatní nádobíčko | 3.295 zobrazení | 9 odpovědí
Někde jsem slyšel, že se dá pořídit dlouhodobé chemické světlo. Má prý svítit několik let a stát několik set........ Pořád se mi to ale oplatí, bo jak víte- je čas úhořů.
Nevíte, kde se taková věcička dá sehnat a za kolik?
Je to z chemického hlediska vůbec možné?
Dětské rybářské závody
4.4.2011 | jirin8 | Závody | 3.294 zobrazení | 1 odpověď
Dobrý den, nevíte někdo o nějakých dětských rybářských závodech v Ústeckém kraji? Dík za odpověĎ.
Které ryby si nejvíc ceníte?
2.1.2006 | Pytel | Ryby | 3.294 zobrazení | 22 odpovědí
Já si nejvíc cením Candáta , kterého jsem chytl na Žermanické přehradě se strašným štěstím. Candát byl uloven klasicky na mrtvou rybičku na položenou. Po krásnem a rychlém rozjezdu po cca 15 až 20 sekundách po došponovaní vlasce následoval zásek bez většího odporu během zdolávaní mi ryba zajela do vázky a já ho urval. V návalu zlosti jsem zabalil prut s tím že počkám ještě chvíli a budu chytat jen na druhej prut , ktery jsem měl nahozeny na kapra po nějaké době jsem se rozhodl tento prut stáhnout a taky zabalit a jet domu. Při stahovaní mi i tento prut uvázl ve vázce ale mi se ho po nějaké době podařilo vyprostit po chvilce jsem ale na prutu ucítil odpor dost silný odpor tak jsem si myslel že jsem musel něco podseknout nebo že táhnu nějakého utopeného . Při přiblíženi břehu jsem uviděl krásného candáta. Po vytažení candáta jsem zjistil že je za motám do mé udice a taky chycenej při rozmotávaní jsem poznal svou montáž hned mi bylo veseleji. Protože jsem vytáhl da se říct ztrácenou rybu. Po vyproštěni háčku a tím vysvobozeni Candáta se zajeti ve kterém by asi našel smrt jsem ho změřil měl nádherných 87,5 cm. A nakonec pustil protože si ten svůj život určitě zasloužil po všech útrapách co zažil :roll
Univerzální wobler?
14.11.2004 | Ciffik | Přívlač | 3.294 zobrazení | 5 odpovědí
Asi se vám to bude zdát divné,ale až teď(po 4 letech rybaření) jsem si uvědomil,že bych si mohl vlastně pořídit nějaký wobler. vláčím sice už 3 roky . a řek bych i úspěšně(na gumu). ale opoměl jsem woblery. chtěl bych si příští rok pořídit woblera,na kterého bych chytil především tlouště,ale i nějakou tu štiku či okouna. myslim na malo potapiveho..0–0.5m . poradte jaké velikosti,které firmi,které barvy . díky předem
staré navijáky
25.11.2006 | yby | Navijáky | 3.291 zobrazení | 9 odpovědí
zdravim neprodal by někdo starý naviják nabídněte
Polička - muška na P2
21.9.2005 | kreuz | Muškaření | 3.289 zobrazení | 6 odpovědí
Tenhle rok jsem si chtěl zkusit taky chytání duháků na rybníku, takže jsem se rozhodl pro RS Vysočina, že to teda zkusím tam. Poprvé jsem tam byl ještě s kamarádem, kterej ale chytá spíš kapráky, takže na horní nádrž jsem šel sám. Krásně jsem si zachytal, fakt to byla krása, duháci maj při obracení do hloubky fakt sílu. Bylo to super.
Potom jsem ale chtěl vzít na duháky otce. To bylo tak někdy ke konci srpna. Přijeli jsme teda brzo ráno, po ránu jakš takž nějakou aktivitu vidět bylo, ale tak po 10. hodině už nic. Táta nechytl nic, já jen jednu rybu. Kdyby ostatní rybáři, kterých tam bylo tehdy asi 10 chytali a my ne, řeknu si: „Dobře, jsme neschopný, neumíme to.“ Jenže nikdo nechytal nic, nikdo nechytl od 7 hodin ráno až do večerních hodin VŮBEC NIC, ani jednu rybu. Říkám si, asi špatné počasí či co.
Nakonec jsem ale na RS Vysočina nezanevřel a vydal jsem se na duháky ještě jednou, minulou sobotu Celá situace se ovšem opakovala. Ze 7-mi muškařů nechytl NIKDO OPĚT VŮBEC NIC. A to od 6-ti hodin ráno (ještě byla tma) až do 2 hodin odpoledne. Potom jsem už opravdu vzdal a jel domů.
Myslím, že při takovém počtu rybářů (někteří jistě o hodně zkušenější než já, to je jasné), snad můžu víceméně vyloučit chybnou mouchu, resp. luru, na kterou se tam hodně chytá. A tak by mě zajímalo, má-li někdo opačné zkušenosti. Tentokrát už se totiž začínám k Poličce otáčet s jakousi „nedůvěrou“.
HEHE TO byla sranda !!
7.10.2004 | Frostys | Muškaření | 3.289 zobrazení | 12 odpovědí
šel jsem se jednou takhle projít k řece s mým kámošem ( on chytá ryby 2 roky já měsíc) sedíme kecáme a najednou v řece spatríme muškaře s já řeknu kámošovi zeptej se jestli něco má. zeptal se odpověd zněla že pár malejch. no a kamoš k tomu dodal A NA CO CHYTÁTE NA ŽÍŽALY ? No rybář byl upřímný a řekl „To si děláš srandu ne ?“ a šel dál kamoš nechápal a já se mezitím válel po zemi smíchy no doufám že jste to všichni pochopili
Pilkrovací prut a multík Shimano
13.11.2008 | sojka | Rybaření v zahraničí | 3.287 zobrazení | 2 odpovědi
Dobrý den, při shánění pilkrovacího prutu a multíku na příští Norsko mne v obchodě zaujal prut Shimano Catana 2,28m, 20–30 lbs, který stojí 1680,–Kč a po slevě vyjde na 1395,–Kč. Máte s nim někdo nějaké zkušenosti? Koupili byste si ho, nebo si mám raději připlatit za Penn Never Crack 2,1m, 30 lbs za 1890,–Kč, po slevě 1701,–Kč? Dále mne zaujal dvourychlostní multík Simano LTD II za původních přes 10.000,–, nyní po slevě za 6391,–Kč. Máte s tímto multíkem někdo zkušenosti?
deleny wobbler na pstruhy
18.4.2005 | kostnak | Lososovité ryby | 3.287 zobrazení | 5 odpovědí
mate skusenosti s delenyni wobblerami na pstruhy? chystam sa na dost rychlu vodu buduci tyzden a neviem,ako sa na takej vode chova deleny wobbler. a nechce sa mi struhat slepu ulicku. ak pouzivate, aky konkretny model, v akej velkosti a s akym vysledkom? dik.
Brno
20.9.2005 | bizkit | Domácí revíry | 3.286 zobrazení | 19 odpovědí
Má niekto z Vás tip, kde a naco beru dravce na Brnenskej priehrade a Svratke? moc krat dik
Prut Shakespeare - Trion Fly 2,55m- 3/4
9.2.2008 | LOMCOVÁK | Muškaření | 3.285 zobrazení | 2 odpovědi
Máte někdo zkušenosti s tímto prutem? Byl bych potěšen i za přidání fotografií.