Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Catana BX Spinning - 3,0 m
25.3.2009 | inperson | Pruty | 3.245 zobrazení | 17 odpovědí
Zdravím, chtěl bych si koupit tento proutek a osadit jej shimano exage 2500. Chtěl bych jej využívat zejména na přívlač, ale občasně i na plavanou. Zajímalo by mě jestli máte někdo zkušenost s catanou od shimana, případně co si o ní myslíte. Díky.
Naviják na sumce
14.5.2015 | Veverak94 | Navijáky | 3.244 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravím, chtěl by jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenost s chytáním sumců na Naviják Okuma Longbow LB 90? Co jsem slyšel, tak to používá dost lidí, ale jestli není rozumnější si připlatit a koupit nějaký multiplikátor nebo smekací naviják určený pro lov sumců, cca do 2500 kč. Předem díky za odpovědi.
podivné léto
24.8.2009 | dedacek | Neúspěchy | 3.244 zobrazení | 15 odpovědí
Zažil někdo horší léto na lov než je letošní? Já si horší léto nepamatuji.Na řekách zvednutá voda a kalná, berou jen úhoři tloušti a samé pidiryby.
Pilkrovací prut a multík Shimano
13.11.2008 | sojka | Rybaření v zahraničí | 3.243 zobrazení | 2 odpovědi
Dobrý den, při shánění pilkrovacího prutu a multíku na příští Norsko mne v obchodě zaujal prut Shimano Catana 2,28m, 20–30 lbs, který stojí 1680,–Kč a po slevě vyjde na 1395,–Kč. Máte s nim někdo nějaké zkušenosti? Koupili byste si ho, nebo si mám raději připlatit za Penn Never Crack 2,1m, 30 lbs za 1890,–Kč, po slevě 1701,–Kč? Dále mne zaujal dvourychlostní multík Simano LTD II za původních přes 10.000,–, nyní po slevě za 6391,–Kč. Máte s tímto multíkem někdo zkušenosti?
Jarní chytání na Staňkově
24.1.2008 | frantakapr | Kaprařina | 3.241 zobrazení | 6 odpovědí
Začátkem května bych si chtěl s kolegou udělat výpravu na týden za kapry do zátoky kolem rak. hranice,někde v okolí polic.chaty,máme však technický problém,jak se tam s hromadou věcí na týden dostat.S povolenkou vjezdu jsme neuspěli,prý se dává jen ve výjm.případech.Prosím o kontakt na osobu z okolí,která by zapůjčila na týden pramici,popř.ochotného kolegu rybáře s povolenkou vjezdu,který by nás na toto místo zavezl,popř.pomohl získat dané povolení vjezdu.Děkuji za jakouko-li informaci ohl.našeho problému
deleny wobbler na pstruhy
18.4.2005 | kostnak | Lososovité ryby | 3.241 zobrazení | 5 odpovědí
mate skusenosti s delenyni wobblerami na pstruhy? chystam sa na dost rychlu vodu buduci tyzden a neviem,ako sa na takej vode chova deleny wobbler. a nechce sa mi struhat slepu ulicku. ak pouzivate, aky konkretny model, v akej velkosti a s akym vysledkom? dik.
Plzeňský rybář
8.3.2006 | Láďa_vydra | Výstavy | 3.240 zobrazení | 6 odpovědí
Jde někdo na výstavu Plzeňský rybář? Výstava se koná v Plzni na Slovanech v hale Lokomotivy v sobotu 11.3.2006 od 9 do 15 hod.
Taková kaluž.
27.9.2010 | Mr. Vydra | Domácí revíry | 3.238 zobrazení | 30 odpovědí
Revír:401032 Labe 20A podrevír:Doubka Kdo byl na doubkách a kdo byl spokojený ? Codím tam skoro každý den a vytáhl tam 81 Kg ryb ale teď ani záběr je to hrozný ani žádné čudly prostě nic jako kdyby to tam vše vychcípalo je to tam hrozný a tak jsem se chtěl zeptat jestli jste tam teď někdo nebyl.A jestli není vina na mé straně třeba špatné krmení nebo nástraha. díky za odpovědi
made in Japan?
27.4.2005 | knedlik | Navijáky | 3.238 zobrazení | 18 odpovědí
Zaujimalo by ma, ake mate skusennosti s kvalitou navijakou Shimano vyrobene v Japonsku kontra vyrobene inde v Azii?
Chytání na pelety na dalešické přehradě!
28.9.2006 | Carpboy | Ryby | 3.237 zobrazení | 2 odpovědi
..
dlouhodobé chemické světlo
21.5.2005 | rybar11 | Ostatní nádobíčko | 3.237 zobrazení | 9 odpovědí
Někde jsem slyšel, že se dá pořídit dlouhodobé chemické světlo. Má prý svítit několik let a stát několik set........ Pořád se mi to ale oplatí, bo jak víte- je čas úhořů.
Nevíte, kde se taková věcička dá sehnat a za kolik?
Je to z chemického hlediska vůbec možné?
jaxon na gumy
17.11.2004 | kostnak | Pruty | 3.237 zobrazení | 9 odpovědí
zajtra by mali k nam doviezt a ja by som si mal ist poobede vybrat nejaky jaxon na gumy. poradte! ake s nimi mate skusenosti? aky vybrat?
Upouštění Lipna
29.12.2012 | Fidel | Domácí revíry | 3.234 zobrazení | 2 odpovědi
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví o kolik by měla klesnout hladina Lipna, v rámci modernizaci elektrárny, v roce 2013?
Vhodnosť lovu na bič v Chorvátsku
8.3.2010 | Kakofonix | Rybaření v zahraničí | 3.233 zobrazení | 17 odpovědí
Zdravím, cez leto sa chystám s rodinou na dovolenku do Chorvátska. Nedávno som čítal článok o chytaní na bič. Zaujímal by ma váš názor na použitie biča pri chytaní rýb z pobrežia v Chorvátsku. Podľa zloženia rýb, ktoré som videl v Chorvátsku pri pobreží po iné roky, by to mohlo fungovať. Moja predstava je bežná montáž s plaváčikom a prípadne niečo na spôsob mikroprívlače s malými gumenými nástrahami, prípadne marmyškami. Vzhľadom na množstvo batožiny, ktoré si vyžaduje štvorčlenná rodina s malými deťmi mi to príde ako priestorovo nenáročné riešenie ako si zachytať. Skúste mi napísať, či by to podľa Vás mohlo fungovať. Vďaka
Nutně scháním
13.4.2005 | lev | Navijáky | 3.232 zobrazení | 7 odpovědí
Potřebuji nutně poradit kde seženu novou cívku na naviják . RIOBY TECHNO RUNNER 3800DX. Nebo servis. Je to vážný, včera mě sklamala.
Toulovec-Má narozky!!
23.2.2005 | DEATH | Ryby | 3.232 zobrazení | 27 odpovědí
Zde se můžete připojit k přání k Toulovcovým zítřejším narozeninám......
HEHE TO byla sranda !!
7.10.2004 | Frostys | Muškaření | 3.232 zobrazení | 12 odpovědí
šel jsem se jednou takhle projít k řece s mým kámošem ( on chytá ryby 2 roky já měsíc) sedíme kecáme a najednou v řece spatríme muškaře s já řeknu kámošovi zeptej se jestli něco má. zeptal se odpověd zněla že pár malejch. no a kamoš k tomu dodal A NA CO CHYTÁTE NA ŽÍŽALY ? No rybář byl upřímný a řekl „To si děláš srandu ne ?“ a šel dál kamoš nechápal a já se mezitím válel po zemi smíchy no doufám že jste to všichni pochopili
16. červen
14.6.2004 | Prizrak | Ryby | 3.232 zobrazení | 17 odpovědí
Tak kam a na co se chystáte na zahájenou?
morava a sumci
14.7.2007 | pa3k | Sumcařina | 3.230 zobrazení | 2 odpovědi
prosim vas jak je to se sumcema na morave pri hodonine nebo rohatci. dik
Brno
20.9.2005 | bizkit | Domácí revíry | 3.230 zobrazení | 19 odpovědí
Má niekto z Vás tip, kde a naco beru dravce na Brnenskej priehrade a Svratke? moc krat dik