Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Toulovec-Má narozky!! necteno

23.2.2005 | DEATH | Ryby | 3.162 zobrazení | 27 odpovědí

Zde se můžete připojit k přání k Toulovcovým zítřejším narozeninám......

HEHE TO byla sranda !! necteno

7.10.2004 | Frostys | Muškaření | 3.160 zobrazení | 12 odpovědí

šel jsem se jednou takhle projít k řece s mým kámošem ( on chytá ryby 2 roky já měsíc) sedíme kecáme a najednou v řece spatríme muškaře s já řeknu kámošovi zeptej se jestli něco má. zeptal se odpověd zněla že pár malejch. no a kamoš k tomu dodal A NA CO CHYTÁTE NA ŽÍŽALY ? No rybář byl upřímný a řekl „To si děláš srandu ne ?“ a šel dál kamoš nechápal a já se mezitím válel po zemi smíchy no doufám že jste to všichni pochopili

Nevěděl jsem co dřív!! necteno

12.9.2004 | rarach | Lososovité ryby | 3.160 zobrazení | 6 odpovědí

V pátek jsem po týdnu stěhování a zabydlování vyrazil s mušákem prohnat lipánky, ale měl jsem trochu problém. Jako nadšený houbař jsem po chvíli nasbíral podél vody plný muš. košík hub. Bylo jich tam neúrekom, takže jsem se ani moc nesoustředil, přesto jsem 5 kousků nakonec dostal , ale měl jsem velký problém co dřív jestli houbařit nebo chytat? Podotýkám, že houby ani ryby nejím, přesto jsem v neoprenech pobíhal po lese. Taky se Vám stalo, že jste nevěděli co dřív!!!!!

Prut Shakespeare - Trion Fly 2,55m- 3/4 necteno

9.2.2008 | LOMCOVÁK | Muškaření | 3.159 zobrazení | 2 odpovědi

Máte někdo zkušenosti s tímto prutem? Byl bych potěšen i za přidání fotografií.

Jarní chytání na Staňkově necteno

24.1.2008 | frantakapr | Kaprařina | 3.159 zobrazení | 6 odpovědí

Začátkem května bych si chtěl s kolegou udělat výpravu na týden za kapry do zátoky kolem rak. hranice,někde v okolí polic.chaty,máme však technický problém,jak se tam s hromadou věcí na týden dostat.S povolenkou vjezdu jsme neuspěli,prý se dává jen ve výjm.případech­.Prosím o kontakt na osobu z okolí,která by zapůjčila na týden pramici,popř.ochot­ného kolegu rybáře s povolenkou vjezdu,který by nás na toto místo zavezl,popř.pomohl získat dané povolení vjezdu.Děkuji za jakouko-li informaci ohl.našeho problému

Úslava 2A-Sedlečák necteno

15.5.2005 | kkarlos | Domácí revíry | 3.158 zobrazení | žádná odpověď

Znáte někdo Sedlecký rybník?? Je to v malém městečku u Plzně jménem Starý Plzenec. Jaké jsou vašše skušenosti s tímto rybníkem??

Dětské rybářské závody necteno

4.4.2011 | jirin8 | Závody | 3.157 zobrazení | 1 odpověď

Dobrý den, nevíte někdo o nějakých dětských rybářských závodech v Ústeckém kraji? Dík za odpověĎ.

ROUSNICE :-D necteno

4.5.2005 | Klon | Ryby | 3.157 zobrazení | 14 odpovědí

Ahoj lidičky,vím že o tom to tématu asi už bylo hodně debat,ale zakímalo by mě,jak nejlepe uskladnit rousnice,jestli maj mít hlinu nebo něco jiného,co papaj,a jak se o ně starat po uskladnění. všem dík za příspěvky,tipy a triky hojas :D

olešna nebo horni bečva necteno

8.3.2010 | hanz.333 | Domácí revíry | 3.156 zobrazení | 20 odpovědí

čaute da se chgytit na těchto revirech naky větši kapr nad 60cm ma někdo takovy ulovek jestli jo napište ale i ostatni ryby mužou byt

Helikoptéra & přívlač necteno

10.5.2007 | mirmen | Přívlač | 3.156 zobrazení | 15 odpovědí

zajímavost z polského webu

Ulice-Zlatá muška necteno

3.9.2007 | ??? | Muškaření | 3.154 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Myslím ten film..Co na to říkáte? :)

Největší ryba necteno

16.12.2005 | MMArtanuss | Přívlač | 3.154 zobrazení | 25 odpovědí

Jaká byla vaše největší chycená ryba????

Tak pište.

Šnúra necteno

12.8.2004 | doktor | Ostatní nádobíčko | 3.154 zobrazení | 5 odpovědí

Má niekto skúsenosť so šnúrou Waller Kalle Power Line 0,80 – 112kg? Odporúča alebo niečo iné? Je lepšia sploštená alebo kruhového priemeru? Ďakujem

děličky Shimano necteno

24.2.2007 | ??? | Kaprařina | 3.153 zobrazení | 3 odpovědi | upravit

CHci si koupit děličky od Shimana BEAST MASTER 2,75 nebo 3 lbs v trojdíle. Nemáte je někdo?

Celosvazová povolenka necteno

29.8.2005 | Gudaska | Legislativa | 3.153 zobrazení | 1 odpověď

Obávám se, že to může být složitější. Ten člověk může být členem samostatně hospodařící ZO ( kterých je právě u východočechů nejvíc). Potom by měl s celosvazovkou smůlu jestli se nemýlím.

Ebro necteno

2.7.2016 | vikiviki | Rybaření v zahraničí | 3.152 zobrazení | 1 odpověď

EbroJezdím často do Španělska na řeku Ebro .Rád bych se podělil ze zkušenosti popřípadě se ponaučil.V případě že má někdo zájem napište.Rád odpovím nebo vezmu někoho sebou na nezapomenutelný zážitek.volejte pište.tel.602755090 P­epa

Gyotaku necteno

5.5.2013 | Palivec | chytej.cz | 3.152 zobrazení | 24 odpovědí | upravit

GyotakuAsi to neznáte – stará japonská tradiční technika: gyotaku- rybář natře ulovenou rybu barvou a otiskne na papír, hedvábí a pod. Pro vzpomínku…

https://www.google.cz/search?…

Tandem Baits ano nebo ne? necteno

24.2.2008 | kam!kaze | Ostatní nádobíčko | 3.152 zobrazení | 6 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s boilies od TANDEM BAITS?už to tady v dotazech několikrát prošlo,ale žádnou odpověd jsem nenašel. Dík za Vaše zkušenosti a názory.

Hledám kolegu necteno

18.3.2013 | jery | Kaprařina | 3.151 zobrazení | 6 odpovědí

Hledám koleguAhoj, hledám kolegu na společný rybolov. Jsem z Ostravy – Vratimov. Většinou přeferuji lov na položenou.

Humminbird-Made in China!!!??? necteno

20.2.2011 | bene | Ostatní nádobíčko | 3.150 zobrazení | 19 odpovědí

Máte podobné zkušenosti i s Lowrence a Eagle koupených jak u nás, tak v cizině? Koupil jsem Humminbird Piranhu 180max u Tomi-Korda.cz a je Made in China, přestože se u něj uvádějí doslova-vyrobeno v USA!!! Trochu mě to překvapilo, ale snad si amíci značku a kvalitu ohlídají-doufám. Jsem na ten nápis u většiny výrobků už trochu alergický