Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Toulovec-Má narozky!!
23.2.2005 | DEATH | Ryby | 3.162 zobrazení | 27 odpovědí
Zde se můžete připojit k přání k Toulovcovým zítřejším narozeninám......
HEHE TO byla sranda !!
7.10.2004 | Frostys | Muškaření | 3.160 zobrazení | 12 odpovědí
šel jsem se jednou takhle projít k řece s mým kámošem ( on chytá ryby 2 roky já měsíc) sedíme kecáme a najednou v řece spatríme muškaře s já řeknu kámošovi zeptej se jestli něco má. zeptal se odpověd zněla že pár malejch. no a kamoš k tomu dodal A NA CO CHYTÁTE NA ŽÍŽALY ? No rybář byl upřímný a řekl „To si děláš srandu ne ?“ a šel dál kamoš nechápal a já se mezitím válel po zemi smíchy no doufám že jste to všichni pochopili
Nevěděl jsem co dřív!!
12.9.2004 | rarach | Lososovité ryby | 3.160 zobrazení | 6 odpovědí
V pátek jsem po týdnu stěhování a zabydlování vyrazil s mušákem prohnat lipánky, ale měl jsem trochu problém. Jako nadšený houbař jsem po chvíli nasbíral podél vody plný muš. košík hub. Bylo jich tam neúrekom, takže jsem se ani moc nesoustředil, přesto jsem 5 kousků nakonec dostal , ale měl jsem velký problém co dřív jestli houbařit nebo chytat? Podotýkám, že houby ani ryby nejím, přesto jsem v neoprenech pobíhal po lese. Taky se Vám stalo, že jste nevěděli co dřív!!!!!
Prut Shakespeare - Trion Fly 2,55m- 3/4
9.2.2008 | LOMCOVÁK | Muškaření | 3.159 zobrazení | 2 odpovědi
Máte někdo zkušenosti s tímto prutem? Byl bych potěšen i za přidání fotografií.
Jarní chytání na Staňkově
24.1.2008 | frantakapr | Kaprařina | 3.159 zobrazení | 6 odpovědí
Začátkem května bych si chtěl s kolegou udělat výpravu na týden za kapry do zátoky kolem rak. hranice,někde v okolí polic.chaty,máme však technický problém,jak se tam s hromadou věcí na týden dostat.S povolenkou vjezdu jsme neuspěli,prý se dává jen ve výjm.případech.Prosím o kontakt na osobu z okolí,která by zapůjčila na týden pramici,popř.ochotného kolegu rybáře s povolenkou vjezdu,který by nás na toto místo zavezl,popř.pomohl získat dané povolení vjezdu.Děkuji za jakouko-li informaci ohl.našeho problému
Úslava 2A-Sedlečák
15.5.2005 | kkarlos | Domácí revíry | 3.158 zobrazení | žádná odpověď
Znáte někdo Sedlecký rybník?? Je to v malém městečku u Plzně jménem Starý Plzenec. Jaké jsou vašše skušenosti s tímto rybníkem??
Dětské rybářské závody
4.4.2011 | jirin8 | Závody | 3.157 zobrazení | 1 odpověď
Dobrý den, nevíte někdo o nějakých dětských rybářských závodech v Ústeckém kraji? Dík za odpověĎ.
ROUSNICE :-D
4.5.2005 | Klon | Ryby | 3.157 zobrazení | 14 odpovědí
Ahoj lidičky,vím že o tom to tématu asi už bylo hodně debat,ale zakímalo by mě,jak nejlepe uskladnit rousnice,jestli maj mít hlinu nebo něco jiného,co papaj,a jak se o ně starat po uskladnění. všem dík za příspěvky,tipy a triky hojas :D
olešna nebo horni bečva
8.3.2010 | hanz.333 | Domácí revíry | 3.156 zobrazení | 20 odpovědí
čaute da se chgytit na těchto revirech naky větši kapr nad 60cm ma někdo takovy ulovek jestli jo napište ale i ostatni ryby mužou byt
Helikoptéra & přívlač
10.5.2007 | mirmen | Přívlač | 3.156 zobrazení | 15 odpovědí
zajímavost z polského webu
Ulice-Zlatá muška
3.9.2007 | ??? | Muškaření | 3.154 zobrazení | 5 odpovědí | upravit
Myslím ten film..Co na to říkáte? :)
Největší ryba
16.12.2005 | MMArtanuss | Přívlač | 3.154 zobrazení | 25 odpovědí
Jaká byla vaše největší chycená ryba????
Tak pište.
Šnúra
12.8.2004 | doktor | Ostatní nádobíčko | 3.154 zobrazení | 5 odpovědí
Má niekto skúsenosť so šnúrou Waller Kalle Power Line 0,80 – 112kg? Odporúča alebo niečo iné? Je lepšia sploštená alebo kruhového priemeru? Ďakujem
děličky Shimano
24.2.2007 | ??? | Kaprařina | 3.153 zobrazení | 3 odpovědi | upravit
CHci si koupit děličky od Shimana BEAST MASTER 2,75 nebo 3 lbs v trojdíle. Nemáte je někdo?
Celosvazová povolenka
29.8.2005 | Gudaska | Legislativa | 3.153 zobrazení | 1 odpověď
Obávám se, že to může být složitější. Ten člověk může být členem samostatně hospodařící ZO ( kterých je právě u východočechů nejvíc). Potom by měl s celosvazovkou smůlu jestli se nemýlím.
Ebro
2.7.2016 | vikiviki | Rybaření v zahraničí | 3.152 zobrazení | 1 odpověď
Jezdím často do Španělska
na řeku Ebro .Rád bych se podělil ze zkušenosti popřípadě se
ponaučil.V případě že má někdo zájem napište.Rád odpovím nebo vezmu
někoho sebou na nezapomenutelný zážitek.volejte
pište.tel.602755090 Pepa
Gyotaku
5.5.2013 | Palivec | chytej.cz | 3.152 zobrazení | 24 odpovědí | upravit
Asi to neznáte –
stará japonská tradiční technika: gyotaku- rybář natře ulovenou rybu
barvou a otiskne na papír, hedvábí a pod. Pro vzpomínku…
Tandem Baits ano nebo ne?
24.2.2008 | kam!kaze | Ostatní nádobíčko | 3.152 zobrazení | 6 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s boilies od TANDEM BAITS?už to tady v dotazech několikrát prošlo,ale žádnou odpověd jsem nenašel. Dík za Vaše zkušenosti a názory.
Hledám kolegu
18.3.2013 | jery | Kaprařina | 3.151 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj, hledám kolegu na společný rybolov. Jsem
z Ostravy – Vratimov. Většinou přeferuji lov na položenou.
Humminbird-Made in China!!!???
20.2.2011 | bene | Ostatní nádobíčko | 3.150 zobrazení | 19 odpovědí
Máte podobné zkušenosti i s Lowrence a Eagle koupených jak u nás, tak v cizině? Koupil jsem Humminbird Piranhu 180max u Tomi-Korda.cz a je Made in China, přestože se u něj uvádějí doslova-vyrobeno v USA!!! Trochu mě to překvapilo, ale snad si amíci značku a kvalitu ohlídají-doufám. Jsem na ten nápis u většiny výrobků už trochu alergický