Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Broďáky Fenwick necteno

8.8.2006 | HaD | Ostatní nádobíčko | 3.229 zobrazení | 9 odpovědí

Uvažuju o koupi dejcháčů Fenwick. Máte s nimi někdo nějaké zkušenosti? Nerad bych šlápl vedle. Díky za každou informaci

Tandem Baits ano nebo ne? necteno

24.2.2008 | kam!kaze | Ostatní nádobíčko | 3.228 zobrazení | 6 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s boilies od TANDEM BAITS?už to tady v dotazech několikrát prošlo,ale žádnou odpověd jsem nenašel. Dík za Vaše zkušenosti a názory.

Nejlepsi dravcove reviry necteno

31.1.2008 | Jonny94 | Dravci | 3.228 zobrazení | 11 odpovědí

lidi jestli znate naky reviry s hdne dravcema tak mi pls poradte naky piskovny dravcovy reky bo udolni nadrzev okoli Plzne pls poradte

Nazdar Kapraři necteno

26.4.2006 | Fish man | Kaprařina | 3.228 zobrazení | 10 odpovědí

Scháním někoho na prázdniny kdo by jel semnou na 14 dnů někde k vodě do ČR. Je mi ale jen 16!!

San Polsko necteno

31.1.2016 | rifly | Muškaření | 3.227 zobrazení | 1 odpověď

Kdo poradí kde,jak,podmínky k muškaření na řece San v Polsku.Chystám se tam v červnu 2016

TERČ NA FEEDERRRRR necteno

15.2.2007 | M.BURNES | Feeder | 3.227 zobrazení | 25 odpovědí

Používáte terč a jakej?

Celosvazová povolenka necteno

29.8.2005 | Gudaska | Legislativa | 3.227 zobrazení | 1 odpověď

Obávám se, že to může být složitější. Ten člověk může být členem samostatně hospodařící ZO ( kterých je právě u východočechů nejvíc). Potom by měl s celosvazovkou smůlu jestli se nemýlím.

Abastar necteno

12.1.2006 | Bublima | Ostatní nádobíčko | 3.226 zobrazení | 8 odpovědí

Co si myslíte o firmě Albastar. Zejména pruty a woblery. Určitě nemůže konkurovat věhlasným ,ale výrazně dražším firmám. Jaký je podle vás poměr ceny a kvality.

Vltava v Českých Budějovicích necteno

10.3.2010 | Rybapych | Feeder | 3.225 zobrazení | 11 odpovědí

Zdraví Vás všechny Už jste někdo byl vyzkoušet Vltavu v Č.B.?Pod papírnou,v Č.Vrbným atd.?Nezlobte se,ale už jsem nadrženej a nevím,kam vyrazit!Díky

Prut přivlač - pstruh necteno

14.3.2008 | streda | Pruty | 3.224 zobrazení | 11 odpovědí

Mam si na malou reku poridit spis:

prut Berkley Tactix 2,1m/2–12g

nebo prut Berkley Tactix 2,4m/4–24g

Diky za radu :)

Helikoptéra & přívlač necteno

10.5.2007 | mirmen | Přívlač | 3.224 zobrazení | 15 odpovědí

zajímavost z polského webu

Přívlač-vedení nástrahy necteno

25.9.2005 | Mlady_Rybar | Přívlač | 3.224 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj všichni,(o5)

nedávno zde proběhla má otázka s nadpisem bezrybka. Smůlu jsem prolomil(na plavačku tahám pravidelně kapry 25–40 nic velkýho ale každá ryba potěší.)ale mý zatím největší úspěchy jsou:

1. Tátovi skočila štika na rippera když testoval akci kousek od břehu, brzo seknul, zářezy na ripperovi.
  2. Nepovedený útok bolena na rotačku hned po dopadu-minul.

3.Štika asi tak 40 mi jela až ke břehu za tím samým ripperem.

Poraďte prosím, vedení nástrahy a revír v západních čechách, abych ty dravce líp zaujal a chytl aspoň okounka…

Díky moc všem, kteří poradí…

PS: V nejbližší době asi půjdu zkusit tlouště vyhřívající se u břehu v hloubce tak 15–20cm, sem tam je tam vidět i parma nebo duhák, všechno tak 30–40, taky ouklejí a plotiček mraky. Použiji malou pestrou rotnu č. 0 ať je pořádně vydráždím…

Nevěděl jsem co dřív!! necteno

12.9.2004 | rarach | Lososovité ryby | 3.224 zobrazení | 6 odpovědí

V pátek jsem po týdnu stěhování a zabydlování vyrazil s mušákem prohnat lipánky, ale měl jsem trochu problém. Jako nadšený houbař jsem po chvíli nasbíral podél vody plný muš. košík hub. Bylo jich tam neúrekom, takže jsem se ani moc nesoustředil, přesto jsem 5 kousků nakonec dostal , ale měl jsem velký problém co dřív jestli houbařit nebo chytat? Podotýkám, že houby ani ryby nejím, přesto jsem v neoprenech pobíhal po lese. Taky se Vám stalo, že jste nevěděli co dřív!!!!!

co je to za rybu? necteno

25.8.2015 | Knak | Bílá ryba | 3.223 zobrazení | 5 odpovědí

co je to za rybu?Zdar. Dneska jsem chytil tuhle krasavici, ale jsem ostuda a nejsem si jist druhem. Na perlína moc velké a moc mohutné s velkou tlamkou. Přijde mi to jako jelec jesen, ale toho jsem snad nikdy na vlastní oči neviděl tak tápu. Ryba byla i dost statná a velká 37cm.

ROUSNICE :-D necteno

4.5.2005 | Klon | Ryby | 3.223 zobrazení | 14 odpovědí

Ahoj lidičky,vím že o tom to tématu asi už bylo hodně debat,ale zakímalo by mě,jak nejlepe uskladnit rousnice,jestli maj mít hlinu nebo něco jiného,co papaj,a jak se o ně starat po uskladnění. všem dík za příspěvky,tipy a triky hojas :D

Hledám kolegu na společný rybolov necteno

12.7.2006 | ahop | Kaprařina | 3.222 zobrazení | 4 odpovědi

Ahoj, hledám kolegu na společný rybolov. Jsem z Prahy – Zličín. Většinou přeferuji lov na položenou.

Pobřežní rybaření v Norsku necteno

27.6.2005 | Ladas | Rybaření v zahraničí | 3.222 zobrazení | 1 odpověď

Poradte někdo co si mám sebou vzít do Norska. Chystám se tam párkrát nahodit do fjordů (bez lodky) a nevím co si pořídit. S rybařením začínám. Předem díky

Cykády necteno

26.12.2005 | Tumi | Ostatní nádobíčko | 3.221 zobrazení | 7 odpovědí

Teď jsem je dostla a chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti s nimy.......

Šnúra necteno

12.8.2004 | doktor | Ostatní nádobíčko | 3.221 zobrazení | 5 odpovědí

Má niekto skúsenosť so šnúrou Waller Kalle Power Line 0,80 – 112kg? Odporúča alebo niečo iné? Je lepšia sploštená alebo kruhového priemeru? Ďakujem

Prut Shakespeare - Trion Fly 2,55m- 3/4 necteno

9.2.2008 | LOMCOVÁK | Muškaření | 3.220 zobrazení | 2 odpovědi

Máte někdo zkušenosti s tímto prutem? Byl bych potěšen i za přidání fotografií.