Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

FOX Naviják STRATOS FS 10000 necteno

10.3.2007 | LukasH | Navijáky | 3.285 zobrazení | 3 odpovědi

Máte někdo zkušenost s tímto navijákem? Případně s touto značkou? díky

San Polsko necteno

31.1.2016 | rifly | Muškaření | 3.284 zobrazení | 1 odpověď

Kdo poradí kde,jak,podmínky k muškaření na řece San v Polsku.Chystám se tam v červnu 2016

Prut přivlač - pstruh necteno

14.3.2008 | streda | Pruty | 3.283 zobrazení | 11 odpovědí

Mam si na malou reku poridit spis:

prut Berkley Tactix 2,1m/2–12g

nebo prut Berkley Tactix 2,4m/4–24g

Diky za radu :)

16. červen necteno

14.6.2004 | Prizrak | Ryby | 3.283 zobrazení | 17 odpovědí

Tak kam a na co se chystáte na zahájenou?

Plzeňský rybář necteno

8.3.2006 | Láďa_vydra | Výstavy | 3.281 zobrazení | 6 odpovědí

Jde někdo na výstavu Plzeňský rybář? Výstava se koná v Plzni na Slovanech v hale Lokomotivy v sobotu 11.3.2006 od 9 do 15 hod.

Helikoptéra & přívlač necteno

10.5.2007 | mirmen | Přívlač | 3.280 zobrazení | 15 odpovědí

zajímavost z polského webu

Nutně scháním necteno

13.4.2005 | lev | Navijáky | 3.279 zobrazení | 7 odpovědí

Potřebuji nutně poradit kde seženu novou cívku na naviják . RIOBY TECHNO RUNNER 3800DX. Nebo servis. Je to vážný, včera mě sklamala.

Chytání na pelety na dalešické přehradě! necteno

28.9.2006 | Carpboy | Ryby | 3.278 zobrazení | 2 odpovědi

..

Hledám kolegu na společný rybolov necteno

12.7.2006 | ahop | Kaprařina | 3.278 zobrazení | 4 odpovědi

Ahoj, hledám kolegu na společný rybolov. Jsem z Prahy – Zličín. Většinou přeferuji lov na položenou.

Tandem Baits ano nebo ne? necteno

24.2.2008 | kam!kaze | Ostatní nádobíčko | 3.277 zobrazení | 6 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s boilies od TANDEM BAITS?už to tady v dotazech několikrát prošlo,ale žádnou odpověd jsem nenašel. Dík za Vaše zkušenosti a názory.

Straka proti škodné, či je on sám škodná. necteno

14.5.2014 | mastrof | Vaše názory | 3.275 zobrazení | 17 odpovědí

co myslíte kolegové? osobně mám s nepůvodními druhy organismů v naší kotlině také celkem problém, jejich odstranění bych neprováděl násilně spíš formou podpory původních organismů a totálním zákazem vysazování těch nepůvodních. o zbytek ať už se postará matka příroda…

Vltava v Českých Budějovicích necteno

10.3.2010 | Rybapych | Feeder | 3.275 zobrazení | 11 odpovědí

Zdraví Vás všechny Už jste někdo byl vyzkoušet Vltavu v Č.B.?Pod papírnou,v Č.Vrbným atd.?Nezlobte se,ale už jsem nadrženej a nevím,kam vyrazit!Díky

TERČ NA FEEDERRRRR necteno

15.2.2007 | M.BURNES | Feeder | 3.274 zobrazení | 25 odpovědí

Používáte terč a jakej?

Cykády necteno

26.12.2005 | Tumi | Ostatní nádobíčko | 3.274 zobrazení | 7 odpovědí

Teď jsem je dostla a chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti s nimy.......

Humminbird-Made in China!!!??? necteno

20.2.2011 | bene | Ostatní nádobíčko | 3.273 zobrazení | 19 odpovědí

Máte podobné zkušenosti i s Lowrence a Eagle koupených jak u nás, tak v cizině? Koupil jsem Humminbird Piranhu 180max u Tomi-Korda.cz a je Made in China, přestože se u něj uvádějí doslova-vyrobeno v USA!!! Trochu mě to překvapilo, ale snad si amíci značku a kvalitu ohlídají-doufám. Jsem na ten nápis u většiny výrobků už trochu alergický

Nevěděl jsem co dřív!! necteno

12.9.2004 | rarach | Lososovité ryby | 3.272 zobrazení | 6 odpovědí

V pátek jsem po týdnu stěhování a zabydlování vyrazil s mušákem prohnat lipánky, ale měl jsem trochu problém. Jako nadšený houbař jsem po chvíli nasbíral podél vody plný muš. košík hub. Bylo jich tam neúrekom, takže jsem se ani moc nesoustředil, přesto jsem 5 kousků nakonec dostal , ale měl jsem velký problém co dřív jestli houbařit nebo chytat? Podotýkám, že houby ani ryby nejím, přesto jsem v neoprenech pobíhal po lese. Taky se Vám stalo, že jste nevěděli co dřív!!!!!

morava a sumci necteno

14.7.2007 | pa3k | Sumcařina | 3.271 zobrazení | 2 odpovědi

prosim vas jak je to se sumcema na morave pri hodonine nebo rohatci. dik

Cukroví necteno

21.12.2010 | Robur | Vánoce | 3.269 zobrazení | 9 odpovědí

1/ pokud děláte, tak kolik druhů? 2/ jaké je nejoblíbenější? 3/ máte nějako rodinnou specialitu? 4/ fotky vítány

Pobřežní rybaření v Norsku necteno

27.6.2005 | Ladas | Rybaření v zahraničí | 3.269 zobrazení | 1 odpověď

Poradte někdo co si mám sebou vzít do Norska. Chystám se tam párkrát nahodit do fjordů (bez lodky) a nevím co si pořídit. S rybařením začínám. Předem díky

Lov na boilie na Berounce 3 necteno

26.9.2009 | jeckosil | Kaprařina | 3.268 zobrazení | 3 odpovědi | upravit

Petrův zdar kamarádi, chci se Vás zeptat jestli máte někdo nějaké zkušenosti s lovem kaprů na Berounce, konkrétně revír Berounka 3.Jestli máte nějaké odzkoušené montáže, způsob nastražení nástrahy nebo druh boilie, na které kapři jakštak reagují…Strávil jsem tam minulý týden asi tři dny (bez nocí), chytal jsem na příchuť „rybí mix“ a trošku jahoda a chytil jsem vel. ho…:) Vnadil jsem koulema, trochu řepky a šrotu…Místo na kapry dobrý, to mám ověřený, když chytám na kukuřici a tak tak se mi dost často podaří menší..Měl jsem asi tři jízdy, ale nějak se nepodařilo zaseknout i když mám olova na pevno 80 g.. pevno..Nemáte někdo prosím s tímto revírem nějaké zkušenosti??? děkuji za Váše připádné příspěvky..ať se daří!