Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
FOX Naviják STRATOS FS 10000
10.3.2007 | LukasH | Navijáky | 3.285 zobrazení | 3 odpovědi
Máte někdo zkušenost s tímto navijákem? Případně s touto značkou? díky
San Polsko
31.1.2016 | rifly | Muškaření | 3.284 zobrazení | 1 odpověď
Kdo poradí kde,jak,podmínky k muškaření na řece San v Polsku.Chystám se tam v červnu 2016
Prut přivlač - pstruh
14.3.2008 | streda | Pruty | 3.283 zobrazení | 11 odpovědí
Mam si na malou reku poridit spis:
prut Berkley Tactix 2,1m/2–12g
nebo prut Berkley Tactix 2,4m/4–24g
Diky za radu :)
16. červen
14.6.2004 | Prizrak | Ryby | 3.283 zobrazení | 17 odpovědí
Tak kam a na co se chystáte na zahájenou?
Plzeňský rybář
8.3.2006 | Láďa_vydra | Výstavy | 3.281 zobrazení | 6 odpovědí
Jde někdo na výstavu Plzeňský rybář? Výstava se koná v Plzni na Slovanech v hale Lokomotivy v sobotu 11.3.2006 od 9 do 15 hod.
Helikoptéra & přívlač
10.5.2007 | mirmen | Přívlač | 3.280 zobrazení | 15 odpovědí
zajímavost z polského webu
Nutně scháním
13.4.2005 | lev | Navijáky | 3.279 zobrazení | 7 odpovědí
Potřebuji nutně poradit kde seženu novou cívku na naviják . RIOBY TECHNO RUNNER 3800DX. Nebo servis. Je to vážný, včera mě sklamala.
Chytání na pelety na dalešické přehradě!
28.9.2006 | Carpboy | Ryby | 3.278 zobrazení | 2 odpovědi
..
Hledám kolegu na společný rybolov
12.7.2006 | ahop | Kaprařina | 3.278 zobrazení | 4 odpovědi
Ahoj, hledám kolegu na společný rybolov. Jsem z Prahy – Zličín. Většinou přeferuji lov na položenou.
Tandem Baits ano nebo ne?
24.2.2008 | kam!kaze | Ostatní nádobíčko | 3.277 zobrazení | 6 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s boilies od TANDEM BAITS?už to tady v dotazech několikrát prošlo,ale žádnou odpověd jsem nenašel. Dík za Vaše zkušenosti a názory.
Straka proti škodné, či je on sám škodná.
14.5.2014 | mastrof | Vaše názory | 3.275 zobrazení | 17 odpovědí
co myslíte kolegové? osobně mám s nepůvodními druhy organismů v naší kotlině také celkem problém, jejich odstranění bych neprováděl násilně spíš formou podpory původních organismů a totálním zákazem vysazování těch nepůvodních. o zbytek ať už se postará matka příroda…
Vltava v Českých Budějovicích
10.3.2010 | Rybapych | Feeder | 3.275 zobrazení | 11 odpovědí
Zdraví Vás všechny Už jste někdo byl vyzkoušet Vltavu v Č.B.?Pod papírnou,v Č.Vrbným atd.?Nezlobte se,ale už jsem nadrženej a nevím,kam vyrazit!Díky
TERČ NA FEEDERRRRR
15.2.2007 | M.BURNES | Feeder | 3.274 zobrazení | 25 odpovědí
Používáte terč a jakej?
Cykády
26.12.2005 | Tumi | Ostatní nádobíčko | 3.274 zobrazení | 7 odpovědí
Teď jsem je dostla a chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti s nimy.......
Humminbird-Made in China!!!???
20.2.2011 | bene | Ostatní nádobíčko | 3.273 zobrazení | 19 odpovědí
Máte podobné zkušenosti i s Lowrence a Eagle koupených jak u nás, tak v cizině? Koupil jsem Humminbird Piranhu 180max u Tomi-Korda.cz a je Made in China, přestože se u něj uvádějí doslova-vyrobeno v USA!!! Trochu mě to překvapilo, ale snad si amíci značku a kvalitu ohlídají-doufám. Jsem na ten nápis u většiny výrobků už trochu alergický
Nevěděl jsem co dřív!!
12.9.2004 | rarach | Lososovité ryby | 3.272 zobrazení | 6 odpovědí
V pátek jsem po týdnu stěhování a zabydlování vyrazil s mušákem prohnat lipánky, ale měl jsem trochu problém. Jako nadšený houbař jsem po chvíli nasbíral podél vody plný muš. košík hub. Bylo jich tam neúrekom, takže jsem se ani moc nesoustředil, přesto jsem 5 kousků nakonec dostal , ale měl jsem velký problém co dřív jestli houbařit nebo chytat? Podotýkám, že houby ani ryby nejím, přesto jsem v neoprenech pobíhal po lese. Taky se Vám stalo, že jste nevěděli co dřív!!!!!
morava a sumci
14.7.2007 | pa3k | Sumcařina | 3.271 zobrazení | 2 odpovědi
prosim vas jak je to se sumcema na morave pri hodonine nebo rohatci. dik
Cukroví
21.12.2010 | Robur | Vánoce | 3.269 zobrazení | 9 odpovědí
1/ pokud děláte, tak kolik druhů? 2/ jaké je nejoblíbenější? 3/ máte nějako rodinnou specialitu? 4/ fotky vítány
Pobřežní rybaření v Norsku
27.6.2005 | Ladas | Rybaření v zahraničí | 3.269 zobrazení | 1 odpověď
Poradte někdo co si mám sebou vzít do Norska. Chystám se tam párkrát nahodit do fjordů (bez lodky) a nevím co si pořídit. S rybařením začínám. Předem díky
Lov na boilie na Berounce 3
26.9.2009 | jeckosil | Kaprařina | 3.268 zobrazení | 3 odpovědi | upravit
Petrův zdar kamarádi, chci se Vás zeptat jestli máte někdo nějaké zkušenosti s lovem kaprů na Berounce, konkrétně revír Berounka 3.Jestli máte nějaké odzkoušené montáže, způsob nastražení nástrahy nebo druh boilie, na které kapři jakštak reagují…Strávil jsem tam minulý týden asi tři dny (bez nocí), chytal jsem na příchuť „rybí mix“ a trošku jahoda a chytil jsem vel. ho…:) Vnadil jsem koulema, trochu řepky a šrotu…Místo na kapry dobrý, to mám ověřený, když chytám na kukuřici a tak tak se mi dost často podaří menší..Měl jsem asi tři jízdy, ale nějak se nepodařilo zaseknout i když mám olova na pevno 80 g.. pevno..Nemáte někdo prosím s tímto revírem nějaké zkušenosti??? děkuji za Váše připádné příspěvky..ať se daří!