Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Vhodnosť lovu na bič v Chorvátsku necteno

8.3.2010 | Kakofonix | Rybaření v zahraničí | 3.150 zobrazení | 17 odpovědí

Zdravím, cez leto sa chystám s rodinou na dovolenku do Chorvátska. Nedávno som čítal článok o chytaní na bič. Zaujímal by ma váš názor na použitie biča pri chytaní rýb z pobrežia v Chorvátsku. Podľa zloženia rýb, ktoré som videl v Chorvátsku pri pobreží po iné roky, by to mohlo fungovať. Moja predstava je bežná montáž s plaváčikom a prípadne niečo na spôsob mikroprívlače s malými gumenými nástrahami, prípadne marmyškami. Vzhľadom na množstvo batožiny, ktoré si vyžaduje štvorčlenná rodina s malými deťmi mi to príde ako priestorovo nenáročné riešenie ako si zachytať. Skúste mi napísať, či by to podľa Vás mohlo fungovať. Vďaka

Jiviny, Liboc necteno

24.8.2015 | marlene | Kaprařina | 3.149 zobrazení | 11 odpovědí | upravit

Ahoj všem, začaly jsme s kamarádkou chodit rybařit na Prahu 6 (máme to obě kousek z práce), na Jiviny a Liboc. Ale i přesto, že jsme zkoušely už všemožné návnady (chytáme hlavně na červi, žížaly, boilies, kukuřici) se nám nepodařil žádný větší kousek. Cejni a okouni zabírají jeden po druhém, kolikrát odnášíme i víc než deset pěkných ryb, ale žádný pořádný kapřík…co děláme špatně? Nemáte někdo zkušenost s těmito rybníky?

Přívlač-vedení nástrahy necteno

25.9.2005 | Mlady_Rybar | Přívlač | 3.149 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj všichni,(o5)

nedávno zde proběhla má otázka s nadpisem bezrybka. Smůlu jsem prolomil(na plavačku tahám pravidelně kapry 25–40 nic velkýho ale každá ryba potěší.)ale mý zatím největší úspěchy jsou:

1. Tátovi skočila štika na rippera když testoval akci kousek od břehu, brzo seknul, zářezy na ripperovi.
  2. Nepovedený útok bolena na rotačku hned po dopadu-minul.

3.Štika asi tak 40 mi jela až ke břehu za tím samým ripperem.

Poraďte prosím, vedení nástrahy a revír v západních čechách, abych ty dravce líp zaujal a chytl aspoň okounka…

Díky moc všem, kteří poradí…

PS: V nejbližší době asi půjdu zkusit tlouště vyhřívající se u břehu v hloubce tak 15–20cm, sem tam je tam vidět i parma nebo duhák, všechno tak 30–40, taky ouklejí a plotiček mraky. Použiji malou pestrou rotnu č. 0 ať je pořádně vydráždím…

Vltava v Českých Budějovicích necteno

10.3.2010 | Rybapych | Feeder | 3.147 zobrazení | 11 odpovědí

Zdraví Vás všechny Už jste někdo byl vyzkoušet Vltavu v Č.B.?Pod papírnou,v Č.Vrbným atd.?Nezlobte se,ale už jsem nadrženej a nevím,kam vyrazit!Díky

podivné léto necteno

23.8.2009 | dedacek | Neúspěchy | 3.147 zobrazení | 15 odpovědí

Zažil někdo horší léto na lov než je letošní? Já si horší léto nepamatuji.Na řekách zvednutá voda a kalná, berou jen úhoři tloušti a samé pidiryby.

Počet ryb v hejnu necteno

20.4.2013 | Nerodia | Ostatní ryby | 3.145 zobrazení | 6 odpovědí

Vážení kolegové ( odborníci)obracím se na vás z dotazem ohledně počtu ryb v hejnu.Na internetu jsem narazil na tuto zprávu:Největší hejna ryb vytváří koljuška tříostná (Gasterosteus aculeatus), jejíž hejna čítají na 500 miliard jedinců. To se mi nechce vůbec věřit ,spíše bych to tipoval např.na sardinky. Můžete mi prosím tuto otázku objasnit jak to je ?

Taková kaluž. necteno

27.9.2010 | Mr. Vydra | Domácí revíry | 3.144 zobrazení | 30 odpovědí

Revír:401032 Labe 20A podrevír:Doubka Kdo byl na doubkách a kdo byl spokojený ? Codím tam skoro každý den a vytáhl tam 81 Kg ryb ale teď ani záběr je to hrozný ani žádné čudly prostě nic jako kdyby to tam vše vychcípalo je to tam hrozný a tak jsem se chtěl zeptat jestli jste tam teď někdo nebyl.A jestli není vina na mé straně třeba špatné krmení nebo nástraha. díky za odpovědi

Lov na boilie na Berounce 3 necteno

26.9.2009 | jeckosil | Kaprařina | 3.143 zobrazení | 3 odpovědi | upravit

Petrův zdar kamarádi, chci se Vás zeptat jestli máte někdo nějaké zkušenosti s lovem kaprů na Berounce, konkrétně revír Berounka 3.Jestli máte nějaké odzkoušené montáže, způsob nastražení nástrahy nebo druh boilie, na které kapři jakštak reagují…Strávil jsem tam minulý týden asi tři dny (bez nocí), chytal jsem na příchuť „rybí mix“ a trošku jahoda a chytil jsem vel. ho…:) Vnadil jsem koulema, trochu řepky a šrotu…Místo na kapry dobrý, to mám ověřený, když chytám na kukuřici a tak tak se mi dost často podaří menší..Měl jsem asi tři jízdy, ale nějak se nepodařilo zaseknout i když mám olova na pevno 80 g.. pevno..Nemáte někdo prosím s tímto revírem nějaké zkušenosti??? děkuji za Váše připádné příspěvky..ať se daří!

morava a sumci necteno

14.7.2007 | pa3k | Sumcařina | 3.142 zobrazení | 2 odpovědi

prosim vas jak je to se sumcema na morave pri hodonine nebo rohatci. dik

Nazdar Kapraři necteno

26.4.2006 | Fish man | Kaprařina | 3.142 zobrazení | 10 odpovědí

Scháním někoho na prázdniny kdo by jel semnou na 14 dnů někde k vodě do ČR. Je mi ale jen 16!!

Prut přivlač - pstruh necteno

14.3.2008 | streda | Pruty | 3.141 zobrazení | 11 odpovědí

Mam si na malou reku poridit spis:

prut Berkley Tactix 2,1m/2–12g

nebo prut Berkley Tactix 2,4m/4–24g

Diky za radu :)

kde sehnat gumy necteno

18.4.2007 | ??? | Obchod | 3.141 zobrazení | 15 odpovědí | upravit

prosím poraďte mi někdo zjušenější kde se daji koupit dobrý gumy v hlavně v jižních Čechách ale jinak to je jedno kde a hlavně aby měli větší výběr

křupani necteno

8.8.2004 | overhaul | Ryby | 3.140 zobrazení | 9 odpovědí

Ne že bych byl nějakej citlivej chlapeček ale děla mi problém zabít rybu – to jo. To se přiznám. A ted sem prouzdal na internetu a viděl sem že sou aji jiné stránky než chyt a pust. Podivejte se na fotogalerii. Nevim jak nekomu muze chutnat 30 cm kapřík na másle a jiné blbosti co tam píšu.Šak se podivejte sami jenom sem se s vama chtěl o to podělit.

Nejlepsi dravcove reviry necteno

31.1.2008 | Jonny94 | Dravci | 3.139 zobrazení | 11 odpovědí

lidi jestli znate naky reviry s hdne dravcema tak mi pls poradte naky piskovny dravcovy reky bo udolni nadrzev okoli Plzne pls poradte

Kralupy n/V - hostenka necteno

30.5.2008 | emka | Legislativa | 3.138 zobrazení | žádná odpověď

Poradí mi niekto, kde by som si mal vybaviť „hosťovačku“ na Vltavu od Kralup na cca 10km úsek proti prúdu ? Idem na návštevu k rodine a im Vltava tečie za záhradou… Vopred ďakujem za odpovede a rady…

Pstruhovy revir v okoli 30km od PLzne??? necteno

15.1.2006 | kkarlos | Domácí revíry | 3.138 zobrazení | 19 odpovědí

Nevite nekdo takovy revir???- a nemate s nim nejake zkusenosti???

Tyčkové bojky. necteno

11.3.2005 | weird | Ryby | 3.138 zobrazení | 10 odpovědí

Poradí někdo z čeho a jak se dá vyrobit tyčková bojka?

Závodní přívlač necteno

5.3.2005 | Ebobo | Přívlač | 3.138 zobrazení | 13 odpovědí

Chytáte závodně přívlačí?Jste v nějaké lize?Kdo(co) vás přivedl(o) k tomu,že chcete chytat závodně?

eMinnow necteno

1.9.2017 | superweb | Přívlač | 3.137 zobrazení | 7 odpovědí

Woblery pohanene baterii..co si o tom myslite? :) https://www.indiegogo.com/…hing-lure--2#/

Rapala nebo Ja !!!!!!! necteno

10.4.2009 | tarpon | Přívlač | 3.137 zobrazení | 18 odpovědí

Zena vam da ultimatum: Bud pudou z domu Rapaly nebo ja!!!! Ciste hypoteticky, ju nenechate odist :0))) a ukecate ju na to, ze aspon jednu rapalu si nechate a ostatne predate. Ktora to bude? U mna Rapala SSR 7 SSH(1994).