Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Abastar
12.1.2006 | Bublima | Ostatní nádobíčko | 3.268 zobrazení | 8 odpovědí
Co si myslíte o firmě Albastar. Zejména pruty a woblery. Určitě nemůže konkurovat věhlasným ,ale výrazně dražším firmám. Jaký je podle vás poměr ceny a kvality.
Celosvazová povolenka
29.8.2005 | Gudaska | Legislativa | 3.268 zobrazení | 1 odpověď
Obávám se, že to může být složitější. Ten člověk může být členem samostatně hospodařící ZO ( kterých je právě u východočechů nejvíc). Potom by měl s celosvazovkou smůlu jestli se nemýlím.
Šnúra
12.8.2004 | doktor | Ostatní nádobíčko | 3.268 zobrazení | 5 odpovědí
Má niekto skúsenosť so šnúrou Waller Kalle Power Line 0,80 – 112kg? Odporúča alebo niečo iné? Je lepšia sploštená alebo kruhového priemeru? Ďakujem
Nazdar Kapraři
26.4.2006 | Fish man | Kaprařina | 3.267 zobrazení | 10 odpovědí
Scháním někoho na prázdniny kdo by jel semnou na 14 dnů někde k vodě do ČR. Je mi ale jen 16!!
Přívlač-vedení nástrahy
25.9.2005 | Mlady_Rybar | Přívlač | 3.264 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj všichni,(o5)
nedávno zde proběhla má otázka s nadpisem bezrybka. Smůlu jsem prolomil(na plavačku tahám pravidelně kapry 25–40 nic velkýho ale každá ryba potěší.)ale mý zatím největší úspěchy jsou:
- Tátovi skočila štika na rippera když testoval akci kousek od břehu, brzo seknul, zářezy na ripperovi.
- Nepovedený útok bolena na rotačku hned po dopadu-minul.
3.Štika asi tak 40 mi jela až ke břehu za tím samým ripperem.
Poraďte prosím, vedení nástrahy a revír v západních čechách, abych ty dravce líp zaujal a chytl aspoň okounka…
Díky moc všem, kteří poradí…
PS: V nejbližší době asi půjdu zkusit tlouště vyhřívající se u břehu v hloubce tak 15–20cm, sem tam je tam vidět i parma nebo duhák, všechno tak 30–40, taky ouklejí a plotiček mraky. Použiji malou pestrou rotnu č. 0 ať je pořádně vydráždím…
Zlomení špičky nemusí být vaše vina !! Chyba VÝROBCE
20.8.2010 | Mr. Vydra | Neúspěchy | 3.263 zobrazení | 12 odpovědí
pIŠTE JSEM KOMU SE POVEDLO ZLOMIT ŠPIČKU U PRUTU TAK LEHCE ŽE I KDYBY SI NA TU ŠPIČKU SEDLA MOUCH TAK JI TAKY ZLOMÍ
Woblery Luciapuma
4.6.2009 | sirka12 | Přívlač | 3.263 zobrazení | 19 odpovědí
Zdravim všechny vlačkaře, kdo ma zkušenost s těmito woblery? Zkouším je na pstruhovce ale mam hodně smišene pocity, tak nevim jestli to byla vhodna investice, prosim o vaše nazory.
Hledám kolegu
18.3.2013 | jery | Kaprařina | 3.262 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj, hledám kolegu na společný rybolov. Jsem
z Ostravy – Vratimov. Většinou přeferuji lov na položenou.
Ulice-Zlatá muška
3.9.2007 | ??? | Muškaření | 3.262 zobrazení | 5 odpovědí | upravit
Myslím ten film..Co na to říkáte? :)
Broďáky Fenwick
8.8.2006 | HaD | Ostatní nádobíčko | 3.262 zobrazení | 9 odpovědí
Uvažuju o koupi dejcháčů Fenwick. Máte s nimi někdo nějaké zkušenosti? Nerad bych šlápl vedle. Díky za každou informaci
ROUSNICE :-D
4.5.2005 | Klon | Ryby | 3.262 zobrazení | 14 odpovědí
Ahoj lidičky,vím že o tom to tématu asi už bylo hodně debat,ale zakímalo by mě,jak nejlepe uskladnit rousnice,jestli maj mít hlinu nebo něco jiného,co papaj,a jak se o ně starat po uskladnění. všem dík za příspěvky,tipy a triky hojas :D
Migrace ryb po vysazování na řekách
8.1.2014 | Dany73 | Vaše názory | 3.261 zobrazení | 19 odpovědí
Rád bych se podělil s ostatními o zkušenosti a názory na téma migrace ryb po vysazování na řekách bez zásahu povodně. Na horním úseku nejmenovaného úseku řeky(od jezu k jezu cca. 2km) je obecně známo, že se zde ani po delším času od vysazování nedosahuje tak vysokých úlovků vysazených ryb jako na úseku spodním, kde se ryby vysazují (sypání probíhá bohužel na jednom místě nad spodním jezem – včetně štik). Nejlépe je to vidět na rybách, které jsou zde nedostatkovým zbožím (po jejich vysazení se i po delším času chytají až na výjimky dole). Jsou ryby schopny revír, zejména bohatý na potravu, projet opravdu téměř od jezu k jezu, aby nové prostředí prozkoumaly a našly si vhodné teritorium? Případně které druhy ano a jiné spíše ne? Osobně u některých druhů ryb o tomto pochybuji. Úhoře samozřejmě neřešme.
Lov trofejních tloušťů
23.2.2005 | Chose | Dravci | 3.261 zobrazení | 19 odpovědí
Našel jsem revír na kterém se vyskytují trofejní tloušti. Jedná se o malou říčku širokou cca 6m ahloubkou asi 1,5m. Líně plynoucí voda v nadjezí. Chytat chci na plavanou. Mimo tloušťů je zde dost malých okounů,kterým bych se rád vyhnul. Potřeboval bych pár přímých rad a tipů. díky předem
Morava 11
23.11.2008 | petrcech | Ryby | 3.259 zobrazení | 4 odpovědi
Na Moravu 11 k Napajedlům pod jez chodím rád.Boleni se mi tam daří a i nějakou tu štiku tam chytím.Podělte se s vašimi úspěchy i neůspěchy.Jak často tam Chodíte?
Nové Mlýny-Strachotín
29.7.2005 | kkarlos | Domácí revíry | 3.259 zobrazení | 2 odpovědi
Začatkem srpna pojudu na rybačku na Nový Mlýny. Budu chytat asi na hrázi ve Strachotíně máte s tím místem nějaké zkušenosti???
POPRVÉ NA EBRO
26.5.2010 | simir | Rybaření v zahraničí | 3.258 zobrazení | 8 odpovědí
1.týden v červenci se chystáme porvé na Ebro(Riba Roja) na sumíky tak sháním užitečné informace.Zda se smí kapr použít jako nástraha, jestli se smí chytat non-stop,jak daleko se smí vyvážet bojka nebo jaká nástraha či montáž je v tomto období lepší atd. Budu moc rád i za jiné užitečné informace a rady. Dik moc
Woblery ve tvaru ryb....
30.10.2006 | Tumi | Ostatní nádobíčko | 3.258 zobrazení | 13 odpovědí
Zrovna jsem na internetu našel ručně vyráběnné woblery ve tvary ryb z nějaké speciální hmoty která se dá ohýbat, nemáte s nima někdo nějaké zkušennosti popřípadě jakké?!!?
Cormoran
30.12.2012 | Firefighter | Navijáky | 3.255 zobrazení | 21 odpovědí
Zdravím,má někdo zkušenosti s tímto navijákem?? Bližší informace jsem bohužel nikde nenašel.A na tu moji rybařinu si myslím,že by mi posloužil dobře. Zaráží mě ale,že jsem ho nenašel ani v katalogu Cormoranu ani nikde na stránkách,ale pouze na aukru. Díky za zkušenosti a prosím k věci. O odpovědi typu cormoran je na h…,jedině shimano atd. nemám zájem. Každopádně díky
Zájemci o rybaření v Norsku
26.2.2011 | daník | Rybaření v zahraničí | 3.255 zobrazení | 1 odpověď
Manželé, aktivní rybáři, hledají dva zájemce o společný letecký zájezd na sever Norska (Tromso – Froya, nebo i jinam). Najdou se nějací nadšenci? vanrado@seznam.cz
Pstruhovy revir v okoli 30km od PLzne???
15.1.2006 | kkarlos | Domácí revíry | 3.254 zobrazení | 19 odpovědí
Nevite nekdo takovy revir???- a nemate s nim nejake zkusenosti???