Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
FOX Naviják STRATOS FS 10000
10.3.2007 | LukasH | Navijáky | 3.219 zobrazení | 3 odpovědi
Máte někdo zkušenost s tímto navijákem? Případně s touto značkou? díky
Morava 11
23.11.2008 | petrcech | Ryby | 3.218 zobrazení | 4 odpovědi
Na Moravu 11 k Napajedlům pod jez chodím rád.Boleni se mi tam daří a i nějakou tu štiku tam chytím.Podělte se s vašimi úspěchy i neůspěchy.Jak často tam Chodíte?
Lov na boilie na Berounce 3
26.9.2009 | jeckosil | Kaprařina | 3.217 zobrazení | 3 odpovědi | upravit
Petrův zdar kamarádi, chci se Vás zeptat jestli máte někdo nějaké zkušenosti s lovem kaprů na Berounce, konkrétně revír Berounka 3.Jestli máte nějaké odzkoušené montáže, způsob nastražení nástrahy nebo druh boilie, na které kapři jakštak reagují…Strávil jsem tam minulý týden asi tři dny (bez nocí), chytal jsem na příchuť „rybí mix“ a trošku jahoda a chytil jsem vel. ho…:) Vnadil jsem koulema, trochu řepky a šrotu…Místo na kapry dobrý, to mám ověřený, když chytám na kukuřici a tak tak se mi dost často podaří menší..Měl jsem asi tři jízdy, ale nějak se nepodařilo zaseknout i když mám olova na pevno 80 g.. pevno..Nemáte někdo prosím s tímto revírem nějaké zkušenosti??? děkuji za Váše připádné příspěvky..ať se daří!
POPRVÉ NA EBRO
26.5.2010 | simir | Rybaření v zahraničí | 3.216 zobrazení | 8 odpovědí
1.týden v červenci se chystáme porvé na Ebro(Riba Roja) na sumíky tak sháním užitečné informace.Zda se smí kapr použít jako nástraha, jestli se smí chytat non-stop,jak daleko se smí vyvážet bojka nebo jaká nástraha či montáž je v tomto období lepší atd. Budu moc rád i za jiné užitečné informace a rady. Dik moc
Migrace ryb po vysazování na řekách
8.1.2014 | Dany73 | Vaše názory | 3.214 zobrazení | 19 odpovědí
Rád bych se podělil s ostatními o zkušenosti a názory na téma migrace ryb po vysazování na řekách bez zásahu povodně. Na horním úseku nejmenovaného úseku řeky(od jezu k jezu cca. 2km) je obecně známo, že se zde ani po delším času od vysazování nedosahuje tak vysokých úlovků vysazených ryb jako na úseku spodním, kde se ryby vysazují (sypání probíhá bohužel na jednom místě nad spodním jezem – včetně štik). Nejlépe je to vidět na rybách, které jsou zde nedostatkovým zbožím (po jejich vysazení se i po delším času chytají až na výjimky dole). Jsou ryby schopny revír, zejména bohatý na potravu, projet opravdu téměř od jezu k jezu, aby nové prostředí prozkoumaly a našly si vhodné teritorium? Případně které druhy ano a jiné spíše ne? Osobně u některých druhů ryb o tomto pochybuji. Úhoře samozřejmě neřešme.
Hledám kolegu
18.3.2013 | jery | Kaprařina | 3.214 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj, hledám kolegu na společný rybolov. Jsem
z Ostravy – Vratimov. Většinou přeferuji lov na položenou.
děličky Shimano
24.2.2007 | ??? | Kaprařina | 3.213 zobrazení | 3 odpovědi | upravit
CHci si koupit děličky od Shimana BEAST MASTER 2,75 nebo 3 lbs v trojdíle. Nemáte je někdo?
Cukroví
21.12.2010 | Robur | Vánoce | 3.212 zobrazení | 9 odpovědí
1/ pokud děláte, tak kolik druhů? 2/ jaké je nejoblíbenější? 3/ máte nějako rodinnou specialitu? 4/ fotky vítány
Co s nima
16.5.2005 | Dědek | Ryby | 3.212 zobrazení | 13 odpovědí
Co uděláte, když vytáhnete poškozenou rybu, která buď nemá míru nebo je hájená. Pustíte jí, ikdyž víte, že zahyne nebo porušíte RŘ a usmrtíte jí?
Pilkrovací prut SPRO Norway King 200-600g
24.11.2008 | Salmon | Pruty | 3.209 zobrazení | 7 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s tímto pilkrovacím prutem? Chci jej do Norska na
lov s masem. Tady je odkaz: www.rybarskysvet.cz
A jaké jsou vaše zkušenosti celkově s pruty SPRO, jste spokojeni?
Rybarenii
22.8.2006 | jopo | Ryby | 3.209 zobrazení | 2 odpovědi
Hledam nekoho koho bavii celkem chytat ryby a dokaze tam zustat i prex noc nebo proxte nejako kdyby nekdo chtel jet nedky se mnou a muzeme chytat spolu sem z Ostravy tak kdyz nekdo nekdy ce tak muzme zajiti zatim lovu zdarrrr
Humminbird-Made in China!!!???
20.2.2011 | bene | Ostatní nádobíčko | 3.207 zobrazení | 19 odpovědí
Máte podobné zkušenosti i s Lowrence a Eagle koupených jak u nás, tak v cizině? Koupil jsem Humminbird Piranhu 180max u Tomi-Korda.cz a je Made in China, přestože se u něj uvádějí doslova-vyrobeno v USA!!! Trochu mě to překvapilo, ale snad si amíci značku a kvalitu ohlídají-doufám. Jsem na ten nápis u většiny výrobků už trochu alergický
Pstruhovy revir v okoli 30km od PLzne???
15.1.2006 | kkarlos | Domácí revíry | 3.206 zobrazení | 19 odpovědí
Nevite nekdo takovy revir???- a nemate s nim nejake zkusenosti???
Ulice-Zlatá muška
3.9.2007 | ??? | Muškaření | 3.205 zobrazení | 5 odpovědí | upravit
Myslím ten film..Co na to říkáte? :)
Zlomení špičky nemusí být vaše vina !! Chyba VÝROBCE
20.8.2010 | Mr. Vydra | Neúspěchy | 3.204 zobrazení | 12 odpovědí
pIŠTE JSEM KOMU SE POVEDLO ZLOMIT ŠPIČKU U PRUTU TAK LEHCE ŽE I KDYBY SI NA TU ŠPIČKU SEDLA MOUCH TAK JI TAKY ZLOMÍ
Prut Saenger Sensitec Tele 3,00m 30-60gr
4.4.2017 | Dacan | Pruty | 3.203 zobrazení | 1 odpověď | upravit
Ahoj kluci,
chtěl bych se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s tímto prutem: Prut Saenger Sensitec Tele 3,00m 30–60gr.
Chtěl bych znát Váš názor než si ho případně koupím.
Díky moc, Dacan.
kde sehnat gumy
18.4.2007 | ??? | Obchod | 3.203 zobrazení | 15 odpovědí | upravit
prosím poraďte mi někdo zjušenější kde se daji koupit dobrý gumy v hlavně v jižních Čechách ale jinak to je jedno kde a hlavně aby měli větší výběr
Zájemci o rybaření v Norsku
26.2.2011 | daník | Rybaření v zahraničí | 3.202 zobrazení | 1 odpověď
Manželé, aktivní rybáři, hledají dva zájemce o společný letecký zájezd na sever Norska (Tromso – Froya, nebo i jinam). Najdou se nějací nadšenci? vanrado@seznam.cz
Lov trofejních tloušťů
23.2.2005 | Chose | Dravci | 3.202 zobrazení | 19 odpovědí
Našel jsem revír na kterém se vyskytují trofejní tloušti. Jedná se o malou říčku širokou cca 6m ahloubkou asi 1,5m. Líně plynoucí voda v nadjezí. Chytat chci na plavanou. Mimo tloušťů je zde dost malých okounů,kterým bych se rád vyhnul. Potřeboval bych pár přímých rad a tipů. díky předem
Nové Mlýny-Strachotín
29.7.2005 | kkarlos | Domácí revíry | 3.201 zobrazení | 2 odpovědi
Začatkem srpna pojudu na rybačku na Nový Mlýny. Budu chytat asi na hrázi ve Strachotíně máte s tím místem nějaké zkušenosti???