Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Abastar necteno

12.1.2006 | Bublima | Ostatní nádobíčko | 3.137 zobrazení | 8 odpovědí

Co si myslíte o firmě Albastar. Zejména pruty a woblery. Určitě nemůže konkurovat věhlasným ,ale výrazně dražším firmám. Jaký je podle vás poměr ceny a kvality.

Nové Mlýny-Strachotín necteno

29.7.2005 | kkarlos | Domácí revíry | 3.135 zobrazení | 2 odpovědi

Začatkem srpna pojudu na rybačku na Nový Mlýny. Budu chytat asi na hrázi ve Strachotíně máte s tím místem nějaké zkušenosti???

FOX Naviják STRATOS FS 10000 necteno

10.3.2007 | LukasH | Navijáky | 3.134 zobrazení | 3 odpovědi

Máte někdo zkušenost s tímto navijákem? Případně s touto značkou? díky

Wolframové návazce necteno

5.10.2004 | Dědek | Ostatní nádobíčko | 3.134 zobrazení | 11 odpovědí

Jaké pouľíváte uzly při vázání obratníku na wolframovou ąňůru, aby zustala nedeformovaná?

Lov trofejních tloušťů necteno

23.2.2005 | Chose | Dravci | 3.133 zobrazení | 19 odpovědí

Našel jsem revír na kterém se vyskytují trofejní tloušti. Jedná se o malou říčku širokou cca 6m ahloubkou asi 1,5m. Líně plynoucí voda v nadjezí. Chytat chci na plavanou. Mimo tloušťů je zde dost malých okounů,kterým bych se rád vyhnul. Potřeboval bych pár přímých rad a tipů. díky předem

Migrace ryb po vysazování na řekách necteno

8.1.2014 | Dany73 | Vaše názory | 3.131 zobrazení | 19 odpovědí

Rád bych se podělil s ostatními o zkušenosti a názory na téma migrace ryb po vysazování na řekách bez zásahu povodně. Na horním úseku nejmenovaného úseku řeky(od jezu k jezu cca. 2km) je obecně známo, že se zde ani po delším času od vysazování nedosahuje tak vysokých úlovků vysazených ryb jako na úseku spodním, kde se ryby vysazují (sypání probíhá bohužel na jednom místě nad spodním jezem – včetně štik). Nejlépe je to vidět na rybách, které jsou zde nedostatkovým zbožím (po jejich vysazení se i po delším času chytají až na výjimky dole). Jsou ryby schopny revír, zejména bohatý na potravu, projet opravdu téměř od jezu k jezu, aby nové prostředí prozkoumaly a našly si vhodné teritorium? Případně které druhy ano a jiné spíše ne? Osobně u některých druhů ryb o tomto pochybuji. Úhoře samozřejmě neřešme.

Black bass necteno

3.9.2005 | jake | Dravci | 3.131 zobrazení | 5 odpovědí

Ve fotogalerii jsem objevil fotky této prazvláštní statné ryby a zaujalo mne, že jeden úlovek byl dokonce dosažen v českých vodách (tajný revír v jižních Čechách ). Nechce se mi to příliš věřit . Setkal se někdo z Vás s touto rybou na některém (byť i soukromém) revíru? Víte někdo něco o možnostech vysazování, rozmnožování apod. u této ryby?

dovoléná 2007 necteno

4.12.2006 | bubu | Ryby | 3.129 zobrazení | 28 odpovědí

prosím o tip na dovolenou,u ně­jakého soukromáku a s ubytováním v chatě co nejblíže vody. Je sice ještě hodně brzo, ale kvůli rezervaci raději dříve. Všem tipařům moc děkuji.

Ostrava--Salmo necteno

20.4.2005 | RASTOK | Dravci | 3.129 zobrazení | 3 odpovědi

Zajtra, teda 21.4. cestujem do Ostravy, nevie mi náhodou niekto poradiť, ktoré ryb. potreby v ostrave sú zamerané, resp. majú v ponuke woblere Salmo ? Vopred ďakujem

Fotky ryb necteno

24.2.2005 | Forest | Ryby | 3.129 zobrazení | 6 odpovědí

Chtěl bych Vás touto cestou požádat o adresu, kde se dají stáhnout fotky našich ryb, nebo o zaslání Vašich fotek v co nejlepší kvalitě(velikosti), jen ryby bez rybáře. Shromažďuji fotky našich ryb jako pomůcku do rybářského kroužku, ty kreslené obrázky jsou nedostačující. Hodlám z nich udělat fotky, a proto potřebuji, aby fotky byli co nejlepší. Díky moc.

multiplikator za 2000 necteno

6.3.2006 | opl | Sumcařina | 3.128 zobrazení | 5 odpovědí

potreboval bych poradit multiplikator do 2000. vim ze je to malo, ale neni to pro me, shanim ho pro brachu. dik

Rybář - nadšenec necteno

11.5.2005 | rarach | Neúspěchy | 3.128 zobrazení | 4 odpovědi

Dnes jsem snímkoval chlapa co se na rybách úmyslně pobodal , ne nějak moc ale tři díry solidní + něco na rukách . Zajímalo by mne co dělá RS v Sokolově když nechá chlapa chytat skoro 48 h. v kuse /údajně se pobodal v pondělí večer, což mi při současném nočním počasí nějak neladí, ovšem zápach co kolem sebe šířil-to by odpovídalo. I policisté co ho přivezli tvrdili, že seděl na židli celkem v přirozené pozici, nabonzoval ho nějakej rybář-údajně se mu zdálo, že sedí moc dloho na jednom fleku. Co říkáte na takovou výdrž – hlavně kuličkáři????

Pilkrovací prut SPRO Norway King 200-600g necteno

24.11.2008 | Salmon | Pruty | 3.127 zobrazení | 7 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s tímto pilkrovacím prutem? Chci jej do Norska na lov s masem. Tady je odkaz: www.rybarskysvet.cz
A jaké jsou vaše zkušenosti celkově s pruty SPRO, jste spokojeni?

Hledám kolegu na společný rybolov necteno

12.7.2006 | ahop | Kaprařina | 3.127 zobrazení | 4 odpovědi

Ahoj, hledám kolegu na společný rybolov. Jsem z Prahy – Zličín. Většinou přeferuji lov na položenou.

Upouštění Lipna necteno

29.12.2012 | Fidel | Domácí revíry | 3.126 zobrazení | 2 odpovědi

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví o kolik by měla klesnout hladina Lipna, v rámci modernizaci elektrárny, v roce 2013?

POPRVÉ NA EBRO necteno

26.5.2010 | simir | Rybaření v zahraničí | 3.125 zobrazení | 8 odpovědí

1.týden v červenci se chystáme porvé na Ebro(Riba Roja) na sumíky tak sháním užitečné informace.Zda se smí kapr použít jako nástraha, jestli se smí chytat non-stop,jak daleko se smí vyvážet bojka nebo jaká nástraha či montáž je v tomto období lepší atd. Budu moc rád i za jiné užitečné informace a rady. Dik moc

Pstruhová voda necteno

6.12.2008 | wwa.gy | Přívlač | 3.124 zobrazení | žádná odpověď

Zdravim vsechny rybare! Je to jeste velmi brzy, ale chtěl bych poradit ohledne pstruhových vod kolem Moravske Trebove. Preferuji spis mensi potoky na UL vlaceni. Pokud mate nejaky TIP, tak budu docela rad. Diky!!!

Označení místa lovu necteno

15.1.2010 | kaakii | Tipy & triky | 3.123 zobrazení | 14 odpovědí

Ahoj měl bych takovou otázečku. Co kdybych na označní místa kde lovím použil třetí prut kde je navázána sestava na měření hloubky dna? Bylo by to porušení RŘ? Lovím přece na dva pruty a třetí není lovící.

Výměna mušek s radou necteno

4.2.2011 | Šnek | Muškaření | 3.122 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím,celkem mě zaujalo jedno fórum týkající se výměny mušek,ale zároveň soutěže,Drobet bych to pozměnil-zeptám se narovinu,našla by se nějaká dobrá duše,klidně i více lidí kteří by byli ochotni vyměnit cca.5 mušek se začátečníkem a zárove%n okomentovali co na tom mám špatně a co by bylo lepší dělat z jiných materiálů.Šlo by to i formou výměny,kdyby se našlo více lidí,uvázali by jste cca.5 stejných mušek,např.3 dru­hů(podle počtu zůčastněných) poslali byjste mi to,já bych s toho udělal takovou sadu,např 3 mušek od každého zůčastněného a poslal zpět+ bych k tomu zamozhřejmě přiložil mouchy moje,jako začátečníka,možná je to takový výkřik do tmy,třeba se nikdo takový nenajde ale přeci jenom by mě to vážně potěšilo :) vznikla by stoho taková sada,kterou by si každý ponechal a možná by na ně měl úspěchy. zatím díky

Šnůra Maxilon necteno

3.6.2005 | Zlinsky_lovec | Ostatní nádobíčko | 3.122 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím, nevíte, kde by se dala sehnat tato šnůra? Byl bych rád, kdyby jste připsali cenu. Díky