Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

křupani necteno

8.8.2004 | overhaul | Ryby | 3.201 zobrazení | 9 odpovědí

Ne že bych byl nějakej citlivej chlapeček ale děla mi problém zabít rybu – to jo. To se přiznám. A ted sem prouzdal na internetu a viděl sem že sou aji jiné stránky než chyt a pust. Podivejte se na fotogalerii. Nevim jak nekomu muze chutnat 30 cm kapřík na másle a jiné blbosti co tam píšu.Šak se podivejte sami jenom sem se s vama chtěl o to podělit.

ÚN Hracholusky,Berounka,Orlík necteno

8.3.2006 | speed2 | Domácí revíry | 3.200 zobrazení | 4 odpovědi

Má někdo zkušenosti s lovem sumců na zmíněných revírech? Co se vám zde osvědčilo jaká nástraha jaký způsob lovu děkuji za vaše informace

multiplikator za 2000 necteno

6.3.2006 | opl | Sumcařina | 3.200 zobrazení | 5 odpovědí

potreboval bych poradit multiplikator do 2000. vim ze je to malo, ale neni to pro me, shanim ho pro brachu. dik

Rybář - nadšenec necteno

12.5.2005 | rarach | Neúspěchy | 3.199 zobrazení | 4 odpovědi

Dnes jsem snímkoval chlapa co se na rybách úmyslně pobodal , ne nějak moc ale tři díry solidní + něco na rukách . Zajímalo by mne co dělá RS v Sokolově když nechá chlapa chytat skoro 48 h. v kuse /údajně se pobodal v pondělí večer, což mi při současném nočním počasí nějak neladí, ovšem zápach co kolem sebe šířil-to by odpovídalo. I policisté co ho přivezli tvrdili, že seděl na židli celkem v přirozené pozici, nabonzoval ho nějakej rybář-údajně se mu zdálo, že sedí moc dloho na jednom fleku. Co říkáte na takovou výdrž – hlavně kuličkáři????

Dočasné téma-Chytejácký klan v CoD necteno

13.2.2005 | DEATH | Ryby | 3.199 zobrazení | 25 odpovědí

Tohle se pak smázne. Promiň HaDe… Jedná se o to,že se snažíme poskládat partu lidí(tzv. klan),kteří hrají CoD(Call of Duty) Pro ty co neznají CoD-Je to sqělá 3D akce,simulace z prostředí 2. světové války. A my chceme udělat tým(klan) Chytejáků… Co vy na to?Kdo je pro ať se tady projeví… Podmínkou je minimální rychlost spojení 128/64 kb/s. Zatím v téhle bandě natšenců je Zedus a Kelt. Luban už uvažuje…

Netradiční nástrahy necteno

6.11.2007 | filip111 | Ostatní nádobíčko | 3.198 zobrazení | 5 odpovědí

piště sem kdo zkoušel chytat např. na Makrelu, Sledě, luncheonmeat, krevety, sýr atd. na našich vodách? podle zahraničních pořadů o rybření je to účinné…

Tyčkové bojky. necteno

11.3.2005 | weird | Ryby | 3.198 zobrazení | 10 odpovědí

Poradí někdo z čeho a jak se dá vyrobit tyčková bojka?

dovoléná 2007 necteno

4.12.2006 | bubu | Ryby | 3.197 zobrazení | 28 odpovědí

prosím o tip na dovolenou,u ně­jakého soukromáku a s ubytováním v chatě co nejblíže vody. Je sice ještě hodně brzo, ale kvůli rezervaci raději dříve. Všem tipařům moc děkuji.

Závodní přívlač necteno

5.3.2005 | Ebobo | Přívlač | 3.196 zobrazení | 13 odpovědí

Chytáte závodně přívlačí?Jste v nějaké lize?Kdo(co) vás přivedl(o) k tomu,že chcete chytat závodně?

Rapala nebo Ja !!!!!!! necteno

10.4.2009 | tarpon | Přívlač | 3.195 zobrazení | 18 odpovědí

Zena vam da ultimatum: Bud pudou z domu Rapaly nebo ja!!!! Ciste hypoteticky, ju nenechate odist :0))) a ukecate ju na to, ze aspon jednu rapalu si nechate a ostatne predate. Ktora to bude? U mna Rapala SSR 7 SSH(1994).

Pstruhová voda necteno

6.12.2008 | wwa.gy | Přívlač | 3.195 zobrazení | žádná odpověď

Zdravim vsechny rybare! Je to jeste velmi brzy, ale chtěl bych poradit ohledne pstruhových vod kolem Moravske Trebove. Preferuji spis mensi potoky na UL vlaceni. Pokud mate nejaky TIP, tak budu docela rad. Diky!!!

Wolframové návazce necteno

5.10.2004 | Dědek | Ostatní nádobíčko | 3.193 zobrazení | 11 odpovědí

Jaké pouľíváte uzly při vázání obratníku na wolframovou ąňůru, aby zustala nedeformovaná?

Lov sumců na jaře necteno

28.1.2008 | pike-007 | Sumcařina | 3.192 zobrazení | 4 odpovědi

Jak chytáte sumce na jaře když jsou dravci ještě (bohužel)hájení? nějaký povolený a hlavně účinný návod. Předem děkuji za všechny odpovědi.

Chystáte se na mníky? necteno

3.12.2005 | jake | Dravci | 3.192 zobrazení | 14 odpovědí

Rád bych na sklonku sezóny zkusil štěstí chytit mníka jednovousého. Prosinec je na něj údajně ideální měsíc. V kterou denní dobu je největší šance. Řekl bych, že spíš k večeru, až se začne stmívat? Jaká je nejlepší rybka? Hrouzek? Ouklej? Anebo pár rousnic? Poraďte. Díky

Cormoran necteno

30.12.2012 | Firefighter | Navijáky | 3.191 zobrazení | 21 odpovědí

Zdravím,má někdo zkušenosti s tímto navijákem?? Bližší informace jsem bohužel nikde nenašel.A na tu moji rybařinu si myslím,že by mi posloužil dobře. Zaráží mě ale,že jsem ho nenašel ani v katalogu Cormoranu ani nikde na stránkách,ale pouze na aukru. Díky za zkušenosti a prosím k věci. O odpovědi typu cormoran je na h…,jedině shimano atd. nemám zájem. Každopádně díky

http://aukro.cz/…0266432.html?…

Woblery Luciapuma necteno

4.6.2009 | sirka12 | Přívlač | 3.190 zobrazení | 19 odpovědí

Zdravim všechny vlačkaře, kdo ma zkušenost s těmito woblery? Zkouším je na pstruhovce ale mam hodně smišene pocity, tak nevim jestli to byla vhodna investice, prosim o vaše nazory.

Naviják zn. Wichwood Exorcist Big Pit Ereepin 75 necteno

9.3.2010 | bertik1208 | Navijáky | 3.188 zobrazení | žádná odpověď

Chtěl jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s Navijákem Wychwood Exorcist 75 nebo Wichwood Rapier 12 K

Zalezi na barve woblera necteno

20.9.2008 | farnas | Přívlač | 3.188 zobrazení | 26 odpovědí

ahoj vadi rybam kdyz vlacim woblera v barve pstruha na mimopstruhove vode a nechci chytat zadnou lososovitou rybu

Líbí se vám počasí tohoto léta. necteno

16.8.2005 | Padis | Muškaření | 3.188 zobrazení | 22 odpovědí

Máte radši teplo nebo si libujete v děšti

Ostrava--Salmo necteno

20.4.2005 | RASTOK | Dravci | 3.188 zobrazení | 3 odpovědi

Zajtra, teda 21.4. cestujem do Ostravy, nevie mi náhodou niekto poradiť, ktoré ryb. potreby v ostrave sú zamerané, resp. majú v ponuke woblere Salmo ? Vopred ďakujem