Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Pobřežní rybaření v Norsku
27.6.2005 | Ladas | Rybaření v zahraničí | 3.121 zobrazení | 1 odpověď
Poradte někdo co si mám sebou vzít do Norska. Chystám se tam párkrát nahodit do fjordů (bez lodky) a nevím co si pořídit. S rybařením začínám. Předem díky
San Polsko
31.1.2016 | rifly | Muškaření | 3.120 zobrazení | 1 odpověď
Kdo poradí kde,jak,podmínky k muškaření na řece San v Polsku.Chystám se tam v červnu 2016
Cukroví
21.12.2010 | Robur | Vánoce | 3.120 zobrazení | 9 odpovědí
1/ pokud děláte, tak kolik druhů? 2/ jaké je nejoblíbenější? 3/ máte nějako rodinnou specialitu? 4/ fotky vítány
Woblery Luciapuma
4.6.2009 | sirka12 | Přívlač | 3.120 zobrazení | 19 odpovědí
Zdravim všechny vlačkaře, kdo ma zkušenost s těmito woblery? Zkouším je na pstruhovce ale mam hodně smišene pocity, tak nevim jestli to byla vhodna investice, prosim o vaše nazory.
Modelovací hmota na závaží
1.1.2009 | RadekH | Ostatní nádobíčko | 3.119 zobrazení | 12 odpovědí
Zdar v Novém roce. Rád bych se dozvěděl,jestli někdo použil dětskou modelovací hmotu pro závaží? Mojí představou je zabalit kus železa s drátem pro očko na karabinku (těžký šroub,velkou matku,…) do této hmoty, vyvařit,zabarvit a chytat na tuto kombinaci.Když se utrhne,tak to bude míň toxický pro vodu a možná i míň toxický pro mojí peněženku. A možná se dá se na to naplácat i písek,kamínky,prostě cokoliv dalšího?
sumci na kolík
23.6.2007 | svaca | Sumcařina | 3.119 zobrazení | 8 odpovědí
zdravim nedavno sem slysel o teto metode pry uspesne chci ze zeptat jestli vite co to presne je za metodu navazce a tak.....!
Chystáte se na mníky?
3.12.2005 | jake | Dravci | 3.119 zobrazení | 14 odpovědí
Rád bych na sklonku sezóny zkusil štěstí chytit mníka jednovousého. Prosinec je na něj údajně ideální měsíc. V kterou denní dobu je největší šance. Řekl bych, že spíš k večeru, až se začne stmívat? Jaká je nejlepší rybka? Hrouzek? Ouklej? Anebo pár rousnic? Poraďte. Díky
Přívlačový prut
20.7.2005 | Muris | Pruty | 3.118 zobrazení | 8 odpovědí
Pořídil jsem si přívlačový prut Abu Garcia v ceně okolo 2000, v obchodě říkalli že jsem si vybral slušnou značku,ale v mém okolí na ni nikdo nechytá,tak jak to je?Jaké s ní máte zkušenosti?Chytáte na prut této značky?
ÚLOVEK
31.5.2005 | Vydrus | Ryby | 3.118 zobrazení | 24 odpovědí
Jaký svůj úlovek považujete za nejkurióznější? Který vás hodně překvapil, nebo opravdu hodně potěšil? Já chytil např. čolka na žížalu. Ale třeba i pár igelitových tašek, což toho, kdo má přírodu rád opravdu nepotěší.
Dočasné téma-Chytejácký klan v CoD
13.2.2005 | DEATH | Ryby | 3.118 zobrazení | 25 odpovědí
Tohle se pak smázne. Promiň HaDe… Jedná se o to,že se snažíme poskládat partu lidí(tzv. klan),kteří hrají CoD(Call of Duty) Pro ty co neznají CoD-Je to sqělá 3D akce,simulace z prostředí 2. světové války. A my chceme udělat tým(klan) Chytejáků… Co vy na to?Kdo je pro ať se tady projeví… Podmínkou je minimální rychlost spojení 128/64 kb/s. Zatím v téhle bandě natšenců je Zedus a Kelt. Luban už uvažuje…
Zájemci o rybaření v Norsku
26.2.2011 | daník | Rybaření v zahraničí | 3.117 zobrazení | 1 odpověď
Manželé, aktivní rybáři, hledají dva zájemce o společný letecký zájezd na sever Norska (Tromso – Froya, nebo i jinam). Najdou se nějací nadšenci? vanrado@seznam.cz
Háromfa-Maďarsko
25.10.2009 | _*Aston_* | Kaprařina | 3.117 zobrazení | 1 odpověď
Zdar,nevíte někdo něco o tomto revírů?Kdy tam jet Podzim-Jaro?Jaké máte zkušenosti?Jak je to tam s místama?přístup k vodě.. A hlavně kde se dá sehnat povolenka v Maďarsku.Diky ;-)
Mitchell Avocet Gold zkusenosti????
10.8.2006 | Yuri | Navijáky | 3.116 zobrazení | 5 odpovědí
Nema nekdo zkusenost s timto navijackem?neni poruchovy? Uvazuji o koupi modelu vel. 2000. Prave ho maji v akci 1+1 na serveru braunstar.cz. diky za vsechny odpovedi
Líbí se vám počasí tohoto léta.
16.8.2005 | Padis | Muškaření | 3.115 zobrazení | 22 odpovědí
Máte radši teplo nebo si libujete v děšti
Prosím poraďte
5.2.2011 | Walley | Navijáky | 3.114 zobrazení | 22 odpovědí
Ahoj, chtěl bych si koupit naviják na vláčení do 1500kč.Zatím mám vyhlídle dva kousky:Mivardi-Champion 3000 za cca.1300kč a Tubertiny-Sirio 4000 Vi za cca. 1200kč.Prosím dyštak poraďte i jiné typy na vláčecí naviják do 1500kč.Děkuji
Rybarenii
22.8.2006 | jopo | Ryby | 3.113 zobrazení | 2 odpovědi
Hledam nekoho koho bavii celkem chytat ryby a dokaze tam zustat i prex noc nebo proxte nejako kdyby nekdo chtel jet nedky se mnou a muzeme chytat spolu sem z Ostravy tak kdyz nekdo nekdy ce tak muzme zajiti zatim lovu zdarrrr
Naviják na sumce
14.5.2015 | Veverak94 | Navijáky | 3.112 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravím, chtěl by jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenost s chytáním sumců na Naviják Okuma Longbow LB 90? Co jsem slyšel, tak to používá dost lidí, ale jestli není rozumnější si připlatit a koupit nějaký multiplikátor nebo smekací naviják určený pro lov sumců, cca do 2500 kč. Předem díky za odpovědi.
Jak se to navazuje?
10.5.2014 | Valtr | Kaprařina | 3.112 zobrazení | 5 odpovědí
Je to asi něco jako boilies nebo peleta, moc se v tom neorientuju. A dirkou je provlecena už od výrobce nit. Co s tím?
Pomoc s výběrem prutů a navijáků
15.6.2012 | Don | Pruty | 3.111 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím. Potřeboval bych poradit s výběrem 2 prutů + navijáků k tomu. Chtěl bych si pořídit 2 pruty i s navijáky na menší tekoucí vodu konkrétně by to byla Kyjovka a nechcou se mi tam tahat kaprové udice, a proto bych si chtěl pořídit teleskopické pruty + navijáky (nejlépe s přední brzdou). Máte někdo nějaké tipy? Strop je cca 2 000 (pruty i navijáky) ale může být i levnějc. Díky
jarní závody Luhačovice
5.2.2008 | toms | Závody | 3.110 zobrazení | 5 odpovědí
Chtěl bychse zeptat na skušenosti a postřehy z těchto závodu nej nástrahy,místa