Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

kde sehnat gumy necteno

18.4.2007 | ??? | Obchod | 3.253 zobrazení | 15 odpovědí | upravit

prosím poraďte mi někdo zjušenější kde se daji koupit dobrý gumy v hlavně v jižních Čechách ale jinak to je jedno kde a hlavně aby měli větší výběr

Rybarenii necteno

22.8.2006 | jopo | Ryby | 3.253 zobrazení | 2 odpovědi

Hledam nekoho koho bavii celkem chytat ryby a dokaze tam zustat i prex noc nebo proxte nejako kdyby nekdo chtel jet nedky se mnou a muzeme chytat spolu sem z Ostravy tak kdyz nekdo nekdy ce tak muzme zajiti zatim lovu zdarrrr

Prut Saenger Sensitec Tele 3,00m 30-60gr necteno

4.4.2017 | Dacan | Pruty | 3.252 zobrazení | 1 odpověď | upravit

Ahoj kluci,

chtěl bych se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s tímto prutem: Prut Saenger Sensitec Tele 3,00m 30–60gr.

Chtěl bych znát Váš názor než si ho případně koupím.

Díky moc, Dacan.

děličky Shimano necteno

24.2.2007 | ??? | Kaprařina | 3.252 zobrazení | 3 odpovědi | upravit

CHci si koupit děličky od Shimana BEAST MASTER 2,75 nebo 3 lbs v trojdíle. Nemáte je někdo?

křupani necteno

8.8.2004 | overhaul | Ryby | 3.251 zobrazení | 9 odpovědí

Ne že bych byl nějakej citlivej chlapeček ale děla mi problém zabít rybu – to jo. To se přiznám. A ted sem prouzdal na internetu a viděl sem že sou aji jiné stránky než chyt a pust. Podivejte se na fotogalerii. Nevim jak nekomu muze chutnat 30 cm kapřík na másle a jiné blbosti co tam píšu.Šak se podivejte sami jenom sem se s vama chtěl o to podělit.

ÚN Hracholusky,Berounka,Orlík necteno

8.3.2006 | speed2 | Domácí revíry | 3.250 zobrazení | 4 odpovědi

Má někdo zkušenosti s lovem sumců na zmíněných revírech? Co se vám zde osvědčilo jaká nástraha jaký způsob lovu děkuji za vaše informace

Dočasné téma-Chytejácký klan v CoD necteno

13.2.2005 | DEATH | Ryby | 3.249 zobrazení | 25 odpovědí

Tohle se pak smázne. Promiň HaDe… Jedná se o to,že se snažíme poskládat partu lidí(tzv. klan),kteří hrají CoD(Call of Duty) Pro ty co neznají CoD-Je to sqělá 3D akce,simulace z prostředí 2. světové války. A my chceme udělat tým(klan) Chytejáků… Co vy na to?Kdo je pro ať se tady projeví… Podmínkou je minimální rychlost spojení 128/64 kb/s. Zatím v téhle bandě natšenců je Zedus a Kelt. Luban už uvažuje…

Prasklá guma necteno

23.7.2015 | Piscivor | Přívlač | 3.246 zobrazení | 13 odpovědí

Zdar rybylovící kutilové. Včera se mi povedlo roztrhat 8 nových smáčků. Sice super pracujou ve vodě, ale víc než 3 ryby nevydrží. Je mi líto je vyhodit. Dají se nějak opravit? Někde jsem četl o zatavování zapalovačem. Zkusil jsem a smáčka to zataví jen povrchově. Zkracovat 4 cm smáčka už asi taky nemá moc smysl. No prostě co s potrhanými smáčky děláte vy? ;)

Jezírkové ryby necteno

1.7.2013 | camo10 | Ostatní ryby | 3.246 zobrazení | žádná odpověď

Ahoj, rádi bychom Vás pozvali na diskusní fórum http://www.jezirkamanie.cz/, kde můžete probrat vše co se týká chovu ryb v jezírku.

Online CHAT na Chytej.cz necteno

26.11.2013 | HaD | chytej.cz | 3.245 zobrazení | 20 odpovědí

Online CHAT. Na Chytej.czZbrusu nová funkce umožňující rychlou soukromou komunikaci mezi uživateli. Uvítáme nápady, odhalení chyb apod.

sumci na kolík necteno

23.6.2007 | svaca | Sumcařina | 3.245 zobrazení | 8 odpovědí

zdravim nedavno sem slysel o teto metode pry uspesne chci ze zeptat jestli vite co to presne je za metodu navazce a tak.....!

dovoléná 2007 necteno

4.12.2006 | bubu | Ryby | 3.245 zobrazení | 28 odpovědí

prosím o tip na dovolenou,u ně­jakého soukromáku a s ubytováním v chatě co nejblíže vody. Je sice ještě hodně brzo, ale kvůli rezervaci raději dříve. Všem tipařům moc děkuji.

Rybář - nadšenec necteno

12.5.2005 | rarach | Neúspěchy | 3.245 zobrazení | 4 odpovědi

Dnes jsem snímkoval chlapa co se na rybách úmyslně pobodal , ne nějak moc ale tři díry solidní + něco na rukách . Zajímalo by mne co dělá RS v Sokolově když nechá chlapa chytat skoro 48 h. v kuse /údajně se pobodal v pondělí večer, což mi při současném nočním počasí nějak neladí, ovšem zápach co kolem sebe šířil-to by odpovídalo. I policisté co ho přivezli tvrdili, že seděl na židli celkem v přirozené pozici, nabonzoval ho nějakej rybář-údajně se mu zdálo, že sedí moc dloho na jednom fleku. Co říkáte na takovou výdrž – hlavně kuličkáři????

Závodní přívlač necteno

5.3.2005 | Ebobo | Přívlač | 3.245 zobrazení | 13 odpovědí

Chytáte závodně přívlačí?Jste v nějaké lize?Kdo(co) vás přivedl(o) k tomu,že chcete chytat závodně?

Pilkrovací prut SPRO Norway King 200-600g necteno

24.11.2008 | Salmon | Pruty | 3.244 zobrazení | 7 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s tímto pilkrovacím prutem? Chci jej do Norska na lov s masem. Tady je odkaz: www.rybarskysvet.cz
A jaké jsou vaše zkušenosti celkově s pruty SPRO, jste spokojeni?

Netradiční nástrahy necteno

6.11.2007 | filip111 | Ostatní nádobíčko | 3.244 zobrazení | 5 odpovědí

piště sem kdo zkoušel chytat např. na Makrelu, Sledě, luncheonmeat, krevety, sýr atd. na našich vodách? podle zahraničních pořadů o rybření je to účinné…

Tyčkové bojky. necteno

11.3.2005 | weird | Ryby | 3.244 zobrazení | 10 odpovědí

Poradí někdo z čeho a jak se dá vyrobit tyčková bojka?

Nahradni spicky k FEEDER necteno

3.6.2014 | Misko01 | Feeder | 3.243 zobrazení | 7 odpovědí

dobry den rybari . chci vas poprosit dostal jsem od znameho 2× pruty Pluto GoldStar Feeder jen ze mam problem , nemohu sehnat nahradni spicky 4mm – 5mm poridil jsem si jednu ale ta je moc mala (slaba) propadne me do hrdla prutu .(doufam ze jsem to popsal srozumitelne )proto vas chci poprosit jestli nekdo nema nahodou navic nejake tyhle spicky,samozrejme koupim jako za novou spicku vym ze stojej + – 140.-kc.moc dekuji a petru zdar.

Modelovací hmota na závaží necteno

1.1.2009 | RadekH | Ostatní nádobíčko | 3.242 zobrazení | 12 odpovědí

Zdar v Novém roce. Rád bych se dozvěděl,jestli někdo použil dětskou modelovací hmotu pro závaží? Mojí představou je zabalit kus železa s drátem pro očko na karabinku (těžký šroub,velkou matku,…) do této hmoty, vyvařit,zabarvit a chytat na tuto kombinaci.Když se utrhne,tak to bude míň toxický pro vodu a možná i míň toxický pro mojí peněženku. A možná se dá se na to naplácat i písek,kamín­ky,prostě cokoliv dalšího?

Ostrava--Salmo necteno

20.4.2005 | RASTOK | Dravci | 3.242 zobrazení | 3 odpovědi

Zajtra, teda 21.4. cestujem do Ostravy, nevie mi náhodou niekto poradiť, ktoré ryb. potreby v ostrave sú zamerané, resp. majú v ponuke woblere Salmo ? Vopred ďakujem