Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Úspěšné udice na kapry
23.12.2010 | Mr. Vydra | Kaprařina | 3.108 zobrazení | 1 odpověď
Co si myslíte o knížce úspěšné udice na kapry od Kevina Maddockse a Juliana Cundiffa samozřejmě kdo ji má né že sem bude psát něěkdo nějaký nesmysli.
Výroba dubbingu
2.3.2005 | Honza2 | Muškaření | 3.108 zobrazení | 9 odpovědí
Prosím všechny přítomné muškaře o radu jak vyrábět a pracovat s dubbingem. Pokud možno popis a fotodokumentace. V případě obsáhlosti odpovědi možno zaslat na e-mail. Díky
Vláčení v okr. Kladno
6.2.2005 | Carlos | Domácí revíry | 3.108 zobrazení | 6 odpovědí
Letos zacinam s vlacenim,tak by me zajimalo,jestli mate nekdo zkusenosti s vlacenim na okr. Kladno(Zaplavy,Kacak,Hřebeč atd.)
Jediny „lepsi“ revir me napada az Berounka. Ale co neco bliz?
Morava 11
23.11.2008 | petrcech | Ryby | 3.107 zobrazení | 4 odpovědi
Na Moravu 11 k Napajedlům pod jez chodím rád.Boleni se mi tam daří a i nějakou tu štiku tam chytím.Podělte se s vašimi úspěchy i neůspěchy.Jak často tam Chodíte?
ÚN Hracholusky,Berounka,Orlík
8.3.2006 | speed2 | Domácí revíry | 3.107 zobrazení | 4 odpovědi
Má někdo zkušenosti s lovem sumců na zmíněných revírech? Co se vám zde osvědčilo jaká nástraha jaký způsob lovu děkuji za vaše informace
Zlomení špičky nemusí být vaše vina !! Chyba VÝROBCE
20.8.2010 | Mr. Vydra | Neúspěchy | 3.106 zobrazení | 12 odpovědí
pIŠTE JSEM KOMU SE POVEDLO ZLOMIT ŠPIČKU U PRUTU TAK LEHCE ŽE I KDYBY SI NA TU ŠPIČKU SEDLA MOUCH TAK JI TAKY ZLOMÍ
Zalezi na barve woblera
20.9.2008 | farnas | Přívlač | 3.106 zobrazení | 26 odpovědí
ahoj vadi rybam kdyz vlacim woblera v barve pstruha na mimopstruhove vode a nechci chytat zadnou lososovitou rybu
MR Green
7.12.2008 | Karpfenscene | Ostatní nádobíčko | 3.105 zobrazení | 9 odpovědí
Neviete nahodou ci existuje MR Green a jeho predajne?
DiiiK
Lov sumců na jaře
28.1.2008 | pike-007 | Sumcařina | 3.104 zobrazení | 4 odpovědi
Jak chytáte sumce na jaře když jsou dravci ještě (bohužel)hájení? nějaký povolený a hlavně účinný návod. Předem děkuji za všechny odpovědi.
Revíry v okolí Liberce a Turnova
19.10.2006 | sobieski | Domácí revíry | 3.104 zobrazení | 2 odpovědi
Téma pro ty z vás, kdo máte nějaké zkušenosti s mimopstruhovým chytáním v okolí Liberce, Jablonce, Turnova a okolí.
co je to za rybu?
25.8.2015 | Knak | Bílá ryba | 3.102 zobrazení | 5 odpovědí
Zdar. Dneska jsem chytil tuhle
krasavici, ale jsem ostuda a nejsem si jist druhem. Na perlína moc velké a moc
mohutné s velkou tlamkou. Přijde mi to jako jelec jesen, ale toho jsem snad
nikdy na vlastní oči neviděl tak tápu. Ryba byla i dost statná a
velká 37cm.
Jaký feeder prut na Jizeru 2 - Benátky n/J
25.4.2012 | Petr-Pampalini | Pruty | 3.101 zobrazení | 13 odpovědí
Zdravím, rád bych se zeptal na radu a zkušenosti s Jizerou 2 kolem Benátek. Chtěl bych si koupit feeder prut, jenže nevím jestli M nebo M/H. Cílená ryba je bílá ryba + kapřík, úhoř atp.. Řeka je tam cca 2 metry hlubohá, průtok obvykle kolem 35–45 m3/s. Protože tam jsou stromy tak bych upřednostňoval kratší – 330 cm.. Chytá tam někdo? Co používáte za pruty? Díky!
Jak si ze srsti udělat dabbing?
8.3.2007 | Sotík | Muškaření | 3.101 zobrazení | 10 odpovědí
Chtěl bych se zeptat, jak si z kůže králíka a nebo jiných zvířat udělat dabbing? A také, jak ho obarvit???
Niekto kto chodi na Hron?
17.1.2006 | hari | Rybaření v zahraničí | 3.101 zobrazení | 3 odpovědi
Tohto roku sa chystam poriadne preskumat dolny tok Hronu. Niekto koho chytila tato rieka tak ako mna? Boli ste niekto a viete odporucit miesto, kde sa da na par dni zlozit? Dik a kludne o Hrone pokecam
Marmyšky
30.3.2005 | PIONYR | Ostatní nádobíčko | 3.100 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravim. Mam dotaz: jake firmy vyrabeji marmysky?kde se daji koupit, pokud mozno kde maji vetsi vyber marmysek? (v mym obchodu s ryb. potrebami maji totiz pouze jeden druh). Tak y jsem se chtel zeptat, kde bych mohl sehnat takovou pekne oranzovou/cervenou marmysku, ktera byla pouzita v clanku o navazovani marmysek, jde o vlastni vyrobu, nebo se takove daji koupit? bydlim v ceskych budejovicich, budu rad za kazdou radu, ci internetovy odakz na obchod/firmu. Jelikoz jsem s marmyskami zacal az letos, budu rad za kazdy trik. Taky se chci zeptat jestli ma nekdo zkusenosti s marmyskami na rece Malsi, nebo na Rimovske prehrade kterou Malse proteka. Dekuji vsem. Doufam ze se z toho da pochopit na co se vlastne ptam Preji uspesny zacatek sezony!
Neobvyklé fotky!
24.10.2004 | Krystof_the_Fisherman | chytej.cz | 3.099 zobrazení | 7 odpovědí
Čau všichni! Mám konečně stáhlý nějaký fotky z mobilu (mam tam foťák) a rád bych se s váma o ně podělil, ale nevíte někdo, jak je sem můžu vložit??? Asi jsem slepej tak, ale opravdu nevim kde, přitom v nějakym staršim tématu byly (např. „pop“). P. S. Mám tam 2 fotky, který jsou opravdu zajímavý…
Smazaní fora
13.4.2011 | vaisman1 | chytej.cz | 3.098 zobrazení | 14 odpovědí
Smazaní fora ......,duvod? Zajímalo co sem udělal špatně.Jeví se to jako dobrá nastraha na okouny a pstruhy.
reviry
23.5.2010 | dragosek-18 | Kaprařina | 3.098 zobrazení | 10 odpovědí
prosim vas je tu nekdo z jižni moravi?ja bydlim vletovicich a rad bych poznal vice neš rybnik u koupaliště a křetinku jelikoš je tam pro mně jako pro pokročileho rybaře špatne chytani a to zduvodu že nevim kde je tam dobre misto ale i proto cestovani za rybama bych těl poznat i jine revirykde se da pěkně zachitat.prosim jen o okoli boskovic sloupu a blanska dik všem za vaše odpovědi.
Bužírka
17.8.2009 | brakýř | Sumcařina | 3.095 zobrazení | 12 odpovědí
Ahoj kamarádi. Kde bych mohl sehnat dobrou bužírku na výrobu montáží. Buď jsou moc tvrdé, a nebo zase tak měkké že nemohu protáhnou šňůru. Dík za radu :-)
Netradiční nástrahy
6.11.2007 | filip111 | Ostatní nádobíčko | 3.095 zobrazení | 5 odpovědí
piště sem kdo zkoušel chytat např. na Makrelu, Sledě, luncheonmeat, krevety, sýr atd. na našich vodách? podle zahraničních pořadů o rybření je to účinné…