Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

JIG GUN FAVORITE necteno

25.11.2015 | Dany73 | Pruty | 3.241 zobrazení | 7 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s tímto krátkým 2 m jigovým prutem? V jaké gramáži? Údajně je vynikající pro lov candátů a cenově příznivý.

Lov sumců na jaře necteno

28.1.2008 | pike-007 | Sumcařina | 3.240 zobrazení | 4 odpovědi

Jak chytáte sumce na jaře když jsou dravci ještě (bohužel)hájení? nějaký povolený a hlavně účinný návod. Předem děkuji za všechny odpovědi.

Zahájení pstruhové sezóny 08 a vše kolem... necteno

15.4.2008 | R3F13X | Lososovité ryby | 3.239 zobrazení | 6 odpovědí

Čau,chtěl by jsem zavést diskuzní téma k začátku sezóny a klidně se i podělit o první výpravy, tipy na nástrahy a revíry a nebo se jen podělit o úlovky tečkovaných predátorů a jiné pěkné fotky ze zahájeni Vaší sezóny…

Bužírka necteno

17.8.2009 | brakýř | Sumcařina | 3.238 zobrazení | 12 odpovědí

Ahoj kamarádi. Kde bych mohl sehnat dobrou bužírku na výrobu montáží. Buď jsou moc tvrdé, a nebo zase tak měkké že nemohu protáhnou šňůru. Dík za radu :-)

Přívlačový prut necteno

20.7.2005 | Muris | Pruty | 3.238 zobrazení | 8 odpovědí

Pořídil jsem si přívlačový prut Abu Garcia v ceně okolo 2000, v obchodě říkalli že jsem si vybral slušnou značku,ale v mém okolí na ni nikdo nechytá,tak jak to je?Jaké s ní máte zkušenosti?Chytáte na prut této značky?

Wolframové návazce necteno

5.10.2004 | Dědek | Ostatní nádobíčko | 3.238 zobrazení | 11 odpovědí

Jaké pouľíváte uzly při vázání obratníku na wolframovou ąňůru, aby zustala nedeformovaná?

multiplikator za 2000 necteno

6.3.2006 | opl | Sumcařina | 3.237 zobrazení | 5 odpovědí

potreboval bych poradit multiplikator do 2000. vim ze je to malo, ale neni to pro me, shanim ho pro brachu. dik

Chystáte se na mníky? necteno

3.12.2005 | jake | Dravci | 3.237 zobrazení | 14 odpovědí

Rád bych na sklonku sezóny zkusil štěstí chytit mníka jednovousého. Prosinec je na něj údajně ideální měsíc. V kterou denní dobu je největší šance. Řekl bych, že spíš k večeru, až se začne stmívat? Jaká je nejlepší rybka? Hrouzek? Ouklej? Anebo pár rousnic? Poraďte. Díky

Rapala nebo Ja !!!!!!! necteno

10.4.2009 | tarpon | Přívlač | 3.236 zobrazení | 18 odpovědí

Zena vam da ultimatum: Bud pudou z domu Rapaly nebo ja!!!! Ciste hypoteticky, ju nenechate odist :0))) a ukecate ju na to, ze aspon jednu rapalu si nechate a ostatne predate. Ktora to bude? U mna Rapala SSR 7 SSH(1994).

Pstruhová voda necteno

6.12.2008 | wwa.gy | Přívlač | 3.236 zobrazení | žádná odpověď

Zdravim vsechny rybare! Je to jeste velmi brzy, ale chtěl bych poradit ohledne pstruhových vod kolem Moravske Trebove. Preferuji spis mensi potoky na UL vlaceni. Pokud mate nejaky TIP, tak budu docela rad. Diky!!!

Naviják zn. Wichwood Exorcist Big Pit Ereepin 75 necteno

9.3.2010 | bertik1208 | Navijáky | 3.235 zobrazení | žádná odpověď

Chtěl jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s Navijákem Wychwood Exorcist 75 nebo Wichwood Rapier 12 K

Oprava broďáků necteno

18.8.2008 | Robur | Ostatní nádobíčko | 3.234 zobrazení | 18 odpovědí

Tak jsem konečně objevil díru… Je nějaký fígl na opravu, záplatu, zalepení, zašití atp? Jedná se o klasiku, nemám ani neopreny či dejcháče, ale asi bude poučné psát o všech možných opravách, ale hlavně o těch mejch:-))

Feeder SPRO Luxxus Feeder LM 3,6m necteno

2.10.2006 | topaga | Pruty | 3.234 zobrazení | 6 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s tímto prutem? Mám od nich kaprové pruty a spokojenost.

Vláčení v okr. Kladno necteno

6.2.2005 | Carlos | Domácí revíry | 3.234 zobrazení | 6 odpovědí

Letos zacinam s vlacenim,tak by me zajimalo,jestli mate nekdo zkusenosti s vlacenim na okr. Kladno(Zaplavy,Ka­cak,Hřebeč at­d.)

Jediny „lepsi“ revir me napada az Berounka. Ale co neco bliz?

Jak se to navazuje? necteno

10.5.2014 | Valtr | Kaprařina | 3.233 zobrazení | 5 odpovědí

Je to asi něco jako boilies nebo peleta, moc se v tom neorientuju. A dirkou je provlecena už od výrobce nit. Co s tím?

Počasí necteno

26.6.2013 | Gustik | Vaše názory | 3.232 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj, četl jsem už několik článků o tom jaké je nejlepší počasí na ryby ale stejně mě to nedá a musím se zeptat na váš názor které počasí je podle vás nejlepší ?

UL s winklepickerem necteno

14.12.2008 | crazykapr | Ryby | 3.232 zobrazení | 30 odpovědí

Chtěl bych nějakej univerzál na UL vláčku,chci chytat na malý woblerky typu Hornet,Tiny atd,ale zároveň chci vodit malý gumičky a smáčky. Napadlo mě že bych koupil krátkej WP a měnil bych špičky,na smáčky nejměkčí,na woblery nejtvrdší. Myslíte že by to mohlo fungovat?

Zalezi na barve woblera necteno

20.9.2008 | farnas | Přívlač | 3.232 zobrazení | 26 odpovědí

ahoj vadi rybam kdyz vlacim woblera v barve pstruha na mimopstruhove vode a nechci chytat zadnou lososovitou rybu

Šnůra Maxilon necteno

3.6.2005 | Zlinsky_lovec | Ostatní nádobíčko | 3.231 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím, nevíte, kde by se dala sehnat tato šnůra? Byl bych rád, kdyby jste připsali cenu. Díky

Entomologie pro muskare. necteno

4.7.2016 | Snakei | Muškaření | 3.230 zobrazení | 20 odpovědí

Ahoj, nevite, kde sehnat tuhle knihu? Pritelkyne mi chce udelat radost k svatku, ale nikde neni skladem. Klidne z druhe ruky, diky.