Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Bužírka necteno

17.8.2009 | brakýř | Sumcařina | 3.187 zobrazení | 12 odpovědí

Ahoj kamarádi. Kde bych mohl sehnat dobrou bužírku na výrobu montáží. Buď jsou moc tvrdé, a nebo zase tak měkké že nemohu protáhnou šňůru. Dík za radu :-)

sumci na kolík necteno

23.6.2007 | svaca | Sumcařina | 3.187 zobrazení | 8 odpovědí

zdravim nedavno sem slysel o teto metode pry uspesne chci ze zeptat jestli vite co to presne je za metodu navazce a tak.....!

Jezírkové ryby necteno

1.7.2013 | camo10 | Ostatní ryby | 3.186 zobrazení | žádná odpověď

Ahoj, rádi bychom Vás pozvali na diskusní fórum http://www.jezirkamanie.cz/, kde můžete probrat vše co se týká chovu ryb v jezírku.

Háromfa-Maďarsko necteno

25.10.2009 | _*Aston_* | Kaprařina | 3.186 zobrazení | 1 odpověď

Zdar,nevíte někdo něco o tomto revírů?Kdy tam jet Podzim-Jaro?Jaké máte zkušenosti?Jak je to tam s místama?přístup k vodě.. A hlavně kde se dá sehnat povolenka v Maďarsku.Diky ;-)

Úspěšné udice na kapry necteno

23.12.2010 | Mr. Vydra | Kaprařina | 3.185 zobrazení | 1 odpověď

Co si myslíte o knížce úspěšné udice na kapry od Kevina Maddockse a Juliana Cundiffa samozřejmě kdo ji má né že sem bude psát něěkdo nějaký nesmysli.

Modelovací hmota na závaží necteno

1.1.2009 | RadekH | Ostatní nádobíčko | 3.185 zobrazení | 12 odpovědí

Zdar v Novém roce. Rád bych se dozvěděl,jestli někdo použil dětskou modelovací hmotu pro závaží? Mojí představou je zabalit kus železa s drátem pro očko na karabinku (těžký šroub,velkou matku,…) do této hmoty, vyvařit,zabarvit a chytat na tuto kombinaci.Když se utrhne,tak to bude míň toxický pro vodu a možná i míň toxický pro mojí peněženku. A možná se dá se na to naplácat i písek,kamín­ky,prostě cokoliv dalšího?

Šnůra Maxilon necteno

3.6.2005 | Zlinsky_lovec | Ostatní nádobíčko | 3.185 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím, nevíte, kde by se dala sehnat tato šnůra? Byl bych rád, kdyby jste připsali cenu. Díky

Straka proti škodné, či je on sám škodná. necteno

14.5.2014 | mastrof | Vaše názory | 3.182 zobrazení | 17 odpovědí

co myslíte kolegové? osobně mám s nepůvodními druhy organismů v naší kotlině také celkem problém, jejich odstranění bych neprováděl násilně spíš formou podpory původních organismů a totálním zákazem vysazování těch nepůvodních. o zbytek ať už se postará matka příroda…

Prasklá guma necteno

23.7.2015 | Piscivor | Přívlač | 3.181 zobrazení | 13 odpovědí

Zdar rybylovící kutilové. Včera se mi povedlo roztrhat 8 nových smáčků. Sice super pracujou ve vodě, ale víc než 3 ryby nevydrží. Je mi líto je vyhodit. Dají se nějak opravit? Někde jsem četl o zatavování zapalovačem. Zkusil jsem a smáčka to zataví jen povrchově. Zkracovat 4 cm smáčka už asi taky nemá moc smysl. No prostě co s potrhanými smáčky děláte vy? ;)

Online CHAT na Chytej.cz necteno

26.11.2013 | HaD | chytej.cz | 3.181 zobrazení | 20 odpovědí

Online CHAT. Na Chytej.czZbrusu nová funkce umožňující rychlou soukromou komunikaci mezi uživateli. Uvítáme nápady, odhalení chyb apod.

Woblery ve tvaru ryb.... necteno

30.10.2006 | Tumi | Ostatní nádobíčko | 3.181 zobrazení | 13 odpovědí

Zrovna jsem na internetu našel ručně vyráběnné woblery ve tvary ryb z nějaké speciální hmoty která se dá ohýbat, nemáte s nima někdo nějaké zkušennosti popřípadě jakké?!!?

Oprava broďáků necteno

18.8.2008 | Robur | Ostatní nádobíčko | 3.180 zobrazení | 18 odpovědí

Tak jsem konečně objevil díru… Je nějaký fígl na opravu, záplatu, zalepení, zašití atp? Jedná se o klasiku, nemám ani neopreny či dejcháče, ale asi bude poučné psát o všech možných opravách, ale hlavně o těch mejch:-))

Přívlačový prut necteno

20.7.2005 | Muris | Pruty | 3.180 zobrazení | 8 odpovědí

Pořídil jsem si přívlačový prut Abu Garcia v ceně okolo 2000, v obchodě říkalli že jsem si vybral slušnou značku,ale v mém okolí na ni nikdo nechytá,tak jak to je?Jaké s ní máte zkušenosti?Chytáte na prut této značky?

Fotky ryb necteno

24.2.2005 | Forest | Ryby | 3.178 zobrazení | 6 odpovědí

Chtěl bych Vás touto cestou požádat o adresu, kde se dají stáhnout fotky našich ryb, nebo o zaslání Vašich fotek v co nejlepší kvalitě(velikosti), jen ryby bez rybáře. Shromažďuji fotky našich ryb jako pomůcku do rybářského kroužku, ty kreslené obrázky jsou nedostačující. Hodlám z nich udělat fotky, a proto potřebuji, aby fotky byli co nejlepší. Díky moc.

Mitchell Avocet Gold zkusenosti???? necteno

10.8.2006 | Yuri | Navijáky | 3.177 zobrazení | 5 odpovědí

Nema nekdo zkusenost s timto navijackem?neni poruchovy? Uvazuji o koupi modelu vel. 2000. Prave ho maji v akci 1+1 na serveru braunstar.cz. diky za vsechny odpovedi

Pomoc s výběrem prutů a navijáků necteno

15.6.2012 | Don | Pruty | 3.176 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím. Potřeboval bych poradit s výběrem 2 prutů + navijáků k tomu. Chtěl bych si pořídit 2 pruty i s navijáky na menší tekoucí vodu konkrétně by to byla Kyjovka a nechcou se mi tam tahat kaprové udice, a proto bych si chtěl pořídit teleskopické pruty + navijáky (nejlépe s přední brzdou). Máte někdo nějaké tipy? Strop je cca 2 000 (pruty i navijáky) ale může být i levnějc. Díky

Jak si ze srsti udělat dabbing? necteno

8.3.2007 | Sotík | Muškaření | 3.176 zobrazení | 10 odpovědí

Chtěl bych se zeptat, jak si z kůže králíka a nebo jiných zvířat udělat dabbing? A také, jak ho obarvit???

Niekto kto chodi na Hron? necteno

17.1.2006 | hari | Rybaření v zahraničí | 3.175 zobrazení | 3 odpovědi

Tohto roku sa chystam poriadne preskumat dolny tok Hronu. Niekto koho chytila tato rieka tak ako mna? Boli ste niekto a viete odporucit miesto, kde sa da na par dni zlozit? Dik a kludne o Hrone pokecam

Jak se to navazuje? necteno

10.5.2014 | Valtr | Kaprařina | 3.174 zobrazení | 5 odpovědí

Je to asi něco jako boilies nebo peleta, moc se v tom neorientuju. A dirkou je provlecena už od výrobce nit. Co s tím?

Zahájení pstruhové sezóny 08 a vše kolem... necteno

15.4.2008 | R3F13X | Lososovité ryby | 3.174 zobrazení | 6 odpovědí

Čau,chtěl by jsem zavést diskuzní téma k začátku sezóny a klidně se i podělit o první výpravy, tipy na nástrahy a revíry a nebo se jen podělit o úlovky tečkovaných predátorů a jiné pěkné fotky ze zahájeni Vaší sezóny…