Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Výroba dubbingu necteno

2.3.2005 | Honza2 | Muškaření | 3.173 zobrazení | 9 odpovědí

Prosím všechny přítomné muškaře o radu jak vyrábět a pracovat s dubbingem. Pokud možno popis a fotodokumentace. V případě obsáhlosti odpovědi možno zaslat na e-mail. Díky

Bolen x Ouklej necteno

20.6.2005 | Murphy | Ostatní ryby | 3.172 zobrazení | 3 odpovědi

Ahoj, poraďte mi jak se od sebe dá jednoduše a rychle rozpoznat bolen od oukleje ve velikosti 5 – 15 cm. Dík, mám rozhozený barvocit takže některé odstíny se mi míchají a kámoši ze mě maj akorát srandu , třeba hnědá x zelená, hnědá x červená, zelená x šedá, když jsou to barvy něco mezi tak to nepoznám, proto se ptám na tutový znaky.

Entomologie pro muskare. necteno

4.7.2016 | Snakei | Muškaření | 3.171 zobrazení | 20 odpovědí

Ahoj, nevite, kde sehnat tuhle knihu? Pritelkyne mi chce udelat radost k svatku, ale nikde neni skladem. Klidne z druhe ruky, diky.

ÚLOVEK necteno

31.5.2005 | Vydrus | Ryby | 3.171 zobrazení | 24 odpovědí

Jaký svůj úlovek považujete za nejkurióznější? Který vás hodně překvapil, nebo opravdu hodně potěšil? Já chytil např. čolka na žížalu. Ale třeba i pár igelitových tašek, což toho, kdo má přírodu rád opravdu nepotěší.

Pro začínající muškaře-vazače necteno

14.4.2006 | Zauwi | Muškaření | 3.170 zobrazení | 10 odpovědí

dávám odkaz na video vázání z tel.pořadu Rady ptáka Loskutáka… je to nic moc,ale třeba to někomu pomůže a kdyb jstě někdo znal něco podobnéh ohoďtě sem taky odkaz prosím.Díky kdyžtak pište názor,popř rady co se dá dělat lépe…jde mi o postup a různé triky(grify):-)

Vláčení v okr. Kladno necteno

6.2.2005 | Carlos | Domácí revíry | 3.170 zobrazení | 6 odpovědí

Letos zacinam s vlacenim,tak by me zajimalo,jestli mate nekdo zkusenosti s vlacenim na okr. Kladno(Zaplavy,Ka­cak,Hřebeč at­d.)

Jediny „lepsi“ revir me napada az Berounka. Ale co neco bliz?

JIG GUN FAVORITE necteno

25.11.2015 | Dany73 | Pruty | 3.169 zobrazení | 7 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s tímto krátkým 2 m jigovým prutem? V jaké gramáži? Údajně je vynikající pro lov candátů a cenově příznivý.

poraďte necteno

3.1.2008 | pesla | Kaprařina | 3.169 zobrazení | 24 odpovědí

Zdar chlapi začínám s kaprařinou mám pruty HARRISON-Marksman 12´ 3lb jsou dobrý?A teď nevím jaké navijáky.Poraďte moc díky.

jak na dravce s kačenou??? necteno

1.10.2006 | marianek | Ryby | 3.169 zobrazení | 4 odpovědi

ahojte, jsem úplný začátečník s přívlačí a schytání na tzv. kačenu. Kolika gramovou kačenu mám zvolit, když jako nástrahu dám 15 cm okouny nebo plotice???? Díky předem za odpoved

Prosím poraďte necteno

5.2.2011 | Walley | Navijáky | 3.168 zobrazení | 22 odpovědí

Ahoj, chtěl bych si koupit naviják na vláčení do 1500kč.Zatím mám vyhlídle dva kousky:Mivardi-Champion 3000 za cca.1300kč a Tubertiny-Sirio 4000 Vi za cca. 1200kč.Prosím dyštak poraďte i jiné typy na vláčecí naviják do 1500kč.Děkuji

MR Green necteno

7.12.2008 | Karpfenscene | Ostatní nádobíčko | 3.168 zobrazení | 9 odpovědí

Neviete nahodou ci existuje MR Green a jeho predajne?

DiiiK

Revíry v okolí Liberce a Turnova necteno

19.10.2006 | sobieski | Domácí revíry | 3.168 zobrazení | 2 odpovědi

Téma pro ty z vás, kdo máte nějaké zkušenosti s mimopstruhovým chytáním v okolí Liberce, Jablonce, Turnova a okolí.

Wobler SALMO necteno

3.5.2005 | msmaso | Legislativa | 3.168 zobrazení | 10 odpovědí

Poradí někdo kde objednat tento druh woblera přes net. Na stránky MAVEP se nemohu dostat,díky.

Smazaní fora necteno

13.4.2011 | vaisman1 | chytej.cz | 3.167 zobrazení | 14 odpovědí

Smazaní fora ......,duvod? Zajímalo co sem udělal špatně.Jeví se to jako dobrá nastraha na okouny a pstruhy.

UL s winklepickerem necteno

14.12.2008 | crazykapr | Ryby | 3.167 zobrazení | 30 odpovědí

Chtěl bych nějakej univerzál na UL vláčku,chci chytat na malý woblerky typu Hornet,Tiny atd,ale zároveň chci vodit malý gumičky a smáčky. Napadlo mě že bych koupil krátkej WP a měnil bych špičky,na smáčky nejměkčí,na woblery nejtvrdší. Myslíte že by to mohlo fungovat?

Počasí necteno

26.6.2013 | Gustik | Vaše názory | 3.166 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj, četl jsem už několik článků o tom jaké je nejlepší počasí na ryby ale stejně mě to nedá a musím se zeptat na váš názor které počasí je podle vás nejlepší ?

Jaký feeder prut na Jizeru 2 - Benátky n/J necteno

25.4.2012 | Petr-Pampalini | Pruty | 3.166 zobrazení | 13 odpovědí

Zdravím, rád bych se zeptal na radu a zkušenosti s Jizerou 2 kolem Benátek. Chtěl bych si koupit feeder prut, jenže nevím jestli M nebo M/H. Cílená ryba je bílá ryba + kapřík, úhoř atp.. Řeka je tam cca 2 metry hlubohá, průtok obvykle kolem 35–45 m3/s. Protože tam jsou stromy tak bych upřednostňoval kratší – 330 cm.. Chytá tam někdo? Co používáte za pruty? Díky!

Koloděje n. lužnicí necteno

18.7.2007 | hajan | Domácí revíry | 3.166 zobrazení | 6 odpovědí

Zdarec, mám jet s rodinou na tejden do Koloděj, neznáte to tam někdo, jestli má smysl si brát cajk sebou? (Jasně, že má!) Spíš jsem myslel, kolik je tam vody, jaký ryby můžu očekávat. Bodla by nějaká aktuální informace. Dík za každou info.

Candat necteno

29.8.2005 | Lukas | Přívlač | 3.166 zobrazení | 12 odpovědí

muzete mi poradit jak na ty opatrny candaty vyzrat?mam dva woblery nejaky gumy plandavku rotacky. je tam stojata voda.

diky za kazdou odpoved.

Muškaření a úbytek ryb na dolním Labi necteno

6.2.2013 | sfox | chytej.cz | 3.165 zobrazení | 1 odpověď

Kolegové ,kolegyně ,napište prosím svůj názor na toto téma . Nechci nic řešit ,jen mne zajímají Vaše postřehy.