Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Pomoc s výběrem prutů a navijáků necteno

15.6.2012 | Don | Pruty | 3.230 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím. Potřeboval bych poradit s výběrem 2 prutů + navijáků k tomu. Chtěl bych si pořídit 2 pruty i s navijáky na menší tekoucí vodu konkrétně by to byla Kyjovka a nechcou se mi tam tahat kaprové udice, a proto bych si chtěl pořídit teleskopické pruty + navijáky (nejlépe s přední brzdou). Máte někdo nějaké tipy? Strop je cca 2 000 (pruty i navijáky) ale může být i levnějc. Díky

Jak si ze srsti udělat dabbing? necteno

8.3.2007 | Sotík | Muškaření | 3.229 zobrazení | 10 odpovědí

Chtěl bych se zeptat, jak si z kůže králíka a nebo jiných zvířat udělat dabbing? A také, jak ho obarvit???

jak na dravce s kačenou??? necteno

1.10.2006 | marianek | Ryby | 3.229 zobrazení | 4 odpovědi

ahojte, jsem úplný začátečník s přívlačí a schytání na tzv. kačenu. Kolika gramovou kačenu mám zvolit, když jako nástrahu dám 15 cm okouny nebo plotice???? Díky předem za odpoved

Pro začínající muškaře-vazače necteno

14.4.2006 | Zauwi | Muškaření | 3.229 zobrazení | 10 odpovědí

dávám odkaz na video vázání z tel.pořadu Rady ptáka Loskutáka… je to nic moc,ale třeba to někomu pomůže a kdyb jstě někdo znal něco podobnéh ohoďtě sem taky odkaz prosím.Díky kdyžtak pište názor,popř rady co se dá dělat lépe…jde mi o postup a různé triky(grify):-)

Bolen x Ouklej necteno

20.6.2005 | Murphy | Ostatní ryby | 3.229 zobrazení | 3 odpovědi

Ahoj, poraďte mi jak se od sebe dá jednoduše a rychle rozpoznat bolen od oukleje ve velikosti 5 – 15 cm. Dík, mám rozhozený barvocit takže některé odstíny se mi míchají a kámoši ze mě maj akorát srandu , třeba hnědá x zelená, hnědá x červená, zelená x šedá, když jsou to barvy něco mezi tak to nepoznám, proto se ptám na tutový znaky.

Háromfa-Maďarsko necteno

25.10.2009 | _*Aston_* | Kaprařina | 3.228 zobrazení | 1 odpověď

Zdar,nevíte někdo něco o tomto revírů?Kdy tam jet Podzim-Jaro?Jaké máte zkušenosti?Jak je to tam s místama?přístup k vodě.. A hlavně kde se dá sehnat povolenka v Maďarsku.Diky ;-)

Líbí se vám počasí tohoto léta. necteno

16.8.2005 | Padis | Muškaření | 3.226 zobrazení | 22 odpovědí

Máte radši teplo nebo si libujete v děšti

Smazaní fora necteno

13.4.2011 | vaisman1 | chytej.cz | 3.224 zobrazení | 14 odpovědí

Smazaní fora ......,duvod? Zajímalo co sem udělal špatně.Jeví se to jako dobrá nastraha na okouny a pstruhy.

MR Green necteno

7.12.2008 | Karpfenscene | Ostatní nádobíčko | 3.224 zobrazení | 9 odpovědí

Neviete nahodou ci existuje MR Green a jeho predajne?

DiiiK

reviry necteno

23.5.2010 | dragosek-18 | Kaprařina | 3.223 zobrazení | 10 odpovědí

prosim vas je tu nekdo z jižni moravi?ja bydlim vletovicich a rad bych poznal vice neš rybnik u koupaliště a křetinku jelikoš je tam pro mně jako pro pokročileho rybaře špatne chytani a to zduvodu že nevim kde je tam dobre misto ale i proto cestovani za rybama bych těl poznat i jine revirykde se da pěkně zachitat.prosim jen o okoli boskovic sloupu a blanska dik všem za vaše odpovědi.

Fotky ryb necteno

24.2.2005 | Forest | Ryby | 3.221 zobrazení | 6 odpovědí

Chtěl bych Vás touto cestou požádat o adresu, kde se dají stáhnout fotky našich ryb, nebo o zaslání Vašich fotek v co nejlepší kvalitě(velikosti), jen ryby bez rybáře. Shromažďuji fotky našich ryb jako pomůcku do rybářského kroužku, ty kreslené obrázky jsou nedostačující. Hodlám z nich udělat fotky, a proto potřebuji, aby fotky byli co nejlepší. Díky moc.

Prosím poraďte necteno

5.2.2011 | Walley | Navijáky | 3.220 zobrazení | 22 odpovědí

Ahoj, chtěl bych si koupit naviják na vláčení do 1500kč.Zatím mám vyhlídle dva kousky:Mivardi-Champion 3000 za cca.1300kč a Tubertiny-Sirio 4000 Vi za cca. 1200kč.Prosím dyštak poraďte i jiné typy na vláčecí naviják do 1500kč.Děkuji

Úspěšné udice na kapry necteno

23.12.2010 | Mr. Vydra | Kaprařina | 3.220 zobrazení | 1 odpověď

Co si myslíte o knížce úspěšné udice na kapry od Kevina Maddockse a Juliana Cundiffa samozřejmě kdo ji má né že sem bude psát něěkdo nějaký nesmysli.

Není to vyjímka? necteno

10.2.2007 | Vlackar | Lososovité ryby | 3.220 zobrazení | 11 odpovědí

Letos jsem byl pozorovat mou nejbližší řeku, Labe, a tam jsem uviděl u břehu lipana. Jsem si jistý, že je to lipan, ale může jich žít hodně i v mimopstruhové vodě? Letos začínám muškařit, sice jen na MP vodách, ale je možno chytit hodně takovýchto velkoploutvých fešáků??? Díky.

Mitchell Avocet Gold zkusenosti???? necteno

10.8.2006 | Yuri | Navijáky | 3.220 zobrazení | 5 odpovědí

Nema nekdo zkusenost s timto navijackem?neni poruchovy? Uvazuji o koupi modelu vel. 2000. Prave ho maji v akci 1+1 na serveru braunstar.cz. diky za vsechny odpovedi

Kam na hlavatku? necteno

9.11.2008 | moldaublick | Ryby | 3.219 zobrazení | 7 odpovědí

Chtěl bych poradit nějaký dobrý hlavatkový revír na Slovensku nebo v Polsku.

Revíry v okolí Liberce a Turnova necteno

19.10.2006 | sobieski | Domácí revíry | 3.219 zobrazení | 2 odpovědi

Téma pro ty z vás, kdo máte nějaké zkušenosti s mimopstruhovým chytáním v okolí Liberce, Jablonce, Turnova a okolí.

Výroba dubbingu necteno

2.3.2005 | Honza2 | Muškaření | 3.219 zobrazení | 9 odpovědí

Prosím všechny přítomné muškaře o radu jak vyrábět a pracovat s dubbingem. Pokud možno popis a fotodokumentace. V případě obsáhlosti odpovědi možno zaslat na e-mail. Díky

Muškaření a úbytek ryb na dolním Labi necteno

6.2.2013 | sfox | chytej.cz | 3.218 zobrazení | 1 odpověď

Kolegové ,kolegyně ,napište prosím svůj názor na toto téma . Nechci nic řešit ,jen mne zajímají Vaše postřehy.

Niekto kto chodi na Hron? necteno

17.1.2006 | hari | Rybaření v zahraničí | 3.218 zobrazení | 3 odpovědi

Tohto roku sa chystam poriadne preskumat dolny tok Hronu. Niekto koho chytila tato rieka tak ako mna? Boli ste niekto a viete odporucit miesto, kde sa da na par dni zlozit? Dik a kludne o Hrone pokecam