Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Prut necteno

15.6.2007 | roman55 | Feeder | 3.217 zobrazení | 5 odpovědí

Ahojte nemate nekdo zkusenosti se znackou SALMO. Koupil jsem si prut „Grand Power Feeder IM8“ Chtel bych znat nazor tech co ho vlastni. Dekuji.

Revíry v okolí Liberce a Turnova necteno

19.10.2006 | sobieski | Domácí revíry | 3.217 zobrazení | 2 odpovědi

Téma pro ty z vás, kdo máte nějaké zkušenosti s mimopstruhovým chytáním v okolí Liberce, Jablonce, Turnova a okolí.

ODRA necteno

2.4.2011 | candatek | Bílá ryba | 3.215 zobrazení | 2 odpovědi

Byli jste už někdo tento rok na Odře pod mostem u Antošovic? Jestli jo, tak řekněte, jestli tam neco bere, protože se tam teď asi nedostanu. Odra tam byla minulý rok vylitá, ja měl chycených 58 kaprů, ale posledni dobou nic moc.

Vlasec Spro(SproTec) necteno

19.12.2008 | nemecky.0vcak | Ryby | 3.215 zobrazení | 6 odpovědí

Chci se zeptat jestli nemáte zkušenosti s tímmto vlascem..popř­.internetovou stránku..

Jaký feeder prut na Jizeru 2 - Benátky n/J necteno

25.4.2012 | Petr-Pampalini | Pruty | 3.214 zobrazení | 13 odpovědí

Zdravím, rád bych se zeptal na radu a zkušenosti s Jizerou 2 kolem Benátek. Chtěl bych si koupit feeder prut, jenže nevím jestli M nebo M/H. Cílená ryba je bílá ryba + kapřík, úhoř atp.. Řeka je tam cca 2 metry hlubohá, průtok obvykle kolem 35–45 m3/s. Protože tam jsou stromy tak bych upřednostňoval kratší – 330 cm.. Chytá tam někdo? Co používáte za pruty? Díky!

www.NejlevnějšíAutobaterie.cz necteno

29.3.2008 | kavak | Ostatní nádobíčko | 3.214 zobrazení | 13 odpovědí

Z našeho e-shopu jsou pro rýbáře zajímavé levné záložní zdroje fg-FORTE vhodné k napájení sonarů, svítilen, elektromotorů atd.. Dále prodáváme autobaterie, motobaterie značek VARTA, PERION, OPTIMA, YUASA, dobíječky ,nabíječky DECA, autohifi US BLASTER, měniče napětí, starovací vozíky.

twister a candát necteno

10.8.2006 | Yuri | Přívlač | 3.214 zobrazení | 10 odpovědí

Mate nejaky osvedceny ¨zpusob vedeni mensich twisteru v parnych vedrech a vecerech?chtel bych lovit kusy okolo 40–60 cm.diky za reakce

Tica Pruty necteno

12.2.2006 | blickyn | Pruty | 3.214 zobrazení | 3 odpovědi

Jsem dlouho hledal na netu kde koupit a poprve vyzkouset pruty tica (navijaky znate vsichni) a nasel jsem az osobne na Praze 5. Jmeno obch.poslu na dotaz. Byly tam zvast povedene kousky na privlac !!!

Candat necteno

29.8.2005 | Lukas | Přívlač | 3.214 zobrazení | 12 odpovědí

muzete mi poradit jak na ty opatrny candaty vyzrat?mam dva woblery nejaky gumy plandavku rotacky. je tam stojata voda.

diky za kazdou odpoved.

Zkušenosti s peletama na ebru necteno

12.8.2010 | Patula | Sumcařina | 3.212 zobrazení | 7 odpovědí

Jelikož letos pojedu v říjnu na Ebro(poprvé),chtěl bych se prosím zeptat těch co tam byli ,jaké mají zkušenosti s chytáním sumců na pelety.Protože jak všude čtu ,tak se tam už snad jiným způsobem chytat nesmí.Zajímala by mě spotřeba a cena tak na týde.Ať vím do čeho jdu.díky

sumci v okolí loun necteno

25.7.2007 | pike-007 | Sumcařina | 3.212 zobrazení | 4 odpovědi

nevíte někdo o nějakém místě v okolí loun, max. 10km od loun, kde se dá chytit sumec, nemusí to být žádný kapitální kus.

Rybářské seriály na ČT necteno

28.12.2005 | chleba | Ryby | 3.212 zobrazení | 19 odpovědí

kdo z vás neviděl jeden díl z Jak na Ryby, nebo S Jakubem na Rybách? když se na to chcete podívat, jděte na http:/www. czech-tv. cz/vysilani/… tam si klikněte na měsíc, den a vyberte si jaký pořad chcete vidět

ÚLOVEK necteno

31.5.2005 | Vydrus | Ryby | 3.212 zobrazení | 24 odpovědí

Jaký svůj úlovek považujete za nejkurióznější? Který vás hodně překvapil, nebo opravdu hodně potěšil? Já chytil např. čolka na žížalu. Ale třeba i pár igelitových tašek, což toho, kdo má přírodu rád opravdu nepotěší.

Zarybňování potěrem necteno

27.6.2007 | breca | Legislativa | 3.211 zobrazení | 11 odpovědí

Máte někdo informace o tom, jakou efektivitu má zarybnění potěrem? U nás na Sázavě se s výjimkou několika málo metráků kaprů zarybňuje tímto způsobem viz: www.sweb.cz Sleduje někdo efektivnost takového zarybnění, nepožere se to navzájem? A nejsou to na řece vyhozený peníze s ohledem na to, že spousta toho i odplave? Zajímalo by mě, zda se tím někdo odborně zajímá, protože třeba u candáta, který je v potěru vysazován v počtu 1000 ks ročně, se roční úlovky dle soupisu na daném úseku pohybují okolo 40 ks.

kontakt na PETRA PELIKÁNA (preparátor) necteno

8.5.2005 | frenki | Ryby | 3.211 zobrazení | 11 odpovědí

Kdo zná kontakt na tohohle známeho preparátora tak atˇmi prosím napíše!!! Díky moc všem!!!

Neobvyklé fotky! necteno

24.10.2004 | Krystof_the_Fisherman | chytej.cz | 3.211 zobrazení | 7 odpovědí

Čau všichni! Mám konečně stáhlý nějaký fotky z mobilu (mam tam foťák) a rád bych se s váma o ně podělil, ale nevíte někdo, jak je sem můžu vložit??? Asi jsem slepej tak, ale opravdu nevim kde, přitom v nějakym staršim tématu byly (např. „pop“). P. S. Mám tam 2 fotky, který jsou opravdu zajímavý…

Gramáž prutů od Berkleho necteno

26.6.2007 | Fedderista | Pruty | 3.210 zobrazení | 13 odpovědí

Máte někdo zkušenosti, jak velkej je rozdíl mezi gramáží 7–28 a 15 – 40? Jaká se k čemu hodí. Berley to takhle má asi u dvou nebo třech řad…díky

Feeder špička necteno

27.2.2008 | Zcuter | Feeder | 3.209 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím všechny.mám takový problém.Koupil jsem levný feeder od Shakespearu (Contender) a nemůžu na to sehnam špičku. průměr je totiž strašně velikej. A tak by mě zajímalo jestli se dá ten průměr nějak nadstavit.(dík za všechny nápady a názory.)(PS.špičku potřebuji co nejměkčí!)

Tungstenové hlavičky necteno

14.10.2006 | bubu | Muškaření | 3.208 zobrazení | 6 odpovědí

Jsou pro Vás tungsteny opravdu nepostradatel­né,nebo si vystačíte s obyč.goldhe­dama.Nachytají více, nebo je jejich účinnost trochu přeceňována.

Kvalitní rybaření v Norsku necteno

6.5.2010 | OndřejMuzikant | Rybaření v zahraničí | 3.207 zobrazení | žádná odpověď | upravit

Dobrý den,

Chtěl jsem se zeptat zda by někdo měl zájem o kvalitní rybaření v Norsku?

• byla by to cesta s mým dědou a ještě pár milovníky rybaření, různých věkových kategorií, je to velice kamarádská parta, takže určitě hnedka zapadnete do kolektivu :)
  • chybí jim jedna osoba do auta

Termín: 10.-24.6. 2010

Cena: cca 14 tis. korun

Ubytování v pronajatém rd hned u moře je zajištěno!