Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Výběr multíku
16.5.2011 | Bulb | Přívlač | 3.083 zobrazení | 24 odpovědí
Dobrý den
Chtěl bych se zeptat, jakými parametry by měl disponovat multiplikátor na jerkování, co se týče kapacity cívky (upřednostňoval bych vlasec), brzdné síly, popřípadě konkrétně jaké máte zkušenosti s nejrůznějšími výrobci.
Děkuji
www.NejlevnějšíAutobaterie.cz
29.3.2008 | kavak | Ostatní nádobíčko | 3.083 zobrazení | 13 odpovědí
Z našeho e-shopu jsou pro rýbáře zajímavé levné záložní zdroje fg-FORTE vhodné k napájení sonarů, svítilen, elektromotorů atd.. Dále prodáváme autobaterie, motobaterie značek VARTA, PERION, OPTIMA, YUASA, dobíječky ,nabíječky DECA, autohifi US BLASTER, měniče napětí, starovací vozíky.
Není to vyjímka?
10.2.2007 | Vlackar | Lososovité ryby | 3.083 zobrazení | 11 odpovědí
Letos jsem byl pozorovat mou nejbližší řeku, Labe, a tam jsem uviděl u břehu lipana. Jsem si jistý, že je to lipan, ale může jich žít hodně i v mimopstruhové vodě? Letos začínám muškařit, sice jen na MP vodách, ale je možno chytit hodně takovýchto velkoploutvých fešáků??? Díky.
podzimní vláčení na Svitavě
1.9.2009 | zazatec | Přívlač | 3.082 zobrazení | 17 odpovědí
Zalíbilo se mi vláčení na Svitavě 1, ale jelikož nevláčím moc dlouho mám trochu problém s výběrem nástrahy. Mohli byste mi poradit nějaké TOP nástrahy, které zde fungují (nebo by mohli fungovat) na podzim?
význam slov floating x sinking
4.8.2011 | shpell | Přívlač | 3.081 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
Dejte mi někdo prosím odpověď. Koupil jsem si woblera od Salma, nějakých 14cm, váha 50g – floating (což chápu jako plovoucí). Na stejném štítku je ale napsáno, že může jít do hloubky 3 – 6 metrů. Kupoval jsem ho v kamenné prodejně s tím, že chci potápivý, ale až doma jsem toto ze štítku zjistil. Teď si chci koupit na netu nějaké další woblery, ale sem z toho zmatený… Jak to tedy je? Díky…
Prut Saenger Sensitec Tele 3,00m 30-60gr
4.4.2017 | Dacan | Pruty | 3.080 zobrazení | 1 odpověď | upravit
Ahoj kluci,
chtěl bych se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s tímto prutem: Prut Saenger Sensitec Tele 3,00m 30–60gr.
Chtěl bych znát Váš názor než si ho případně koupím.
Díky moc, Dacan.
Entomologie pro muskare.
4.7.2016 | Snakei | Muškaření | 3.080 zobrazení | 20 odpovědí
Ahoj, nevite, kde sehnat tuhle knihu? Pritelkyne mi chce udelat radost k svatku, ale nikde neni skladem. Klidne z druhe ruky, diky.
JIG GUN FAVORITE
25.11.2015 | Dany73 | Pruty | 3.080 zobrazení | 7 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s tímto krátkým 2 m jigovým prutem? V jaké gramáži? Údajně je vynikající pro lov candátů a cenově příznivý.
twister a candát
10.8.2006 | Yuri | Přívlač | 3.080 zobrazení | 10 odpovědí
Mate nejaky osvedceny ¨zpusob vedeni mensich twisteru v parnych vedrech a vecerech?chtel bych lovit kusy okolo 40–60 cm.diky za reakce
Feeder špička
27.2.2008 | Zcuter | Feeder | 3.079 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím všechny.mám takový problém.Koupil jsem levný feeder od Shakespearu (Contender) a nemůžu na to sehnam špičku. průměr je totiž strašně velikej. A tak by mě zajímalo jestli se dá ten průměr nějak nadstavit.(dík za všechny nápady a názory.)(PS.špičku potřebuji co nejměkčí!)
Rybářské seriály na ČT
28.12.2005 | chleba | Ryby | 3.079 zobrazení | 19 odpovědí
kdo z vás neviděl jeden díl z Jak na Ryby, nebo S Jakubem na Rybách? když se na to chcete podívat, jděte na http:/www. czech-tv. cz/vysilani/… tam si klikněte na měsíc, den a vyberte si jaký pořad chcete vidět
Na P revírech ČRS Úv Ostrava od r.2010 jen s BL
29.3.2009 | bubu | Muškaření | 3.077 zobrazení | 9 odpovědí
Od r.2010 je povolen lov na P revírech ČRS Úv Ostrava povolen lov jen na jednoháčky bez protihrotu. Poslední dobou se ozývají nesouhlasné hlasy,připravuje se i petice,která má toto rozhodnutí zvrátit. Jaký je Váš názor?
Kam na hlavatku?
9.11.2008 | moldaublick | Ryby | 3.077 zobrazení | 7 odpovědí
Chtěl bych poradit nějaký dobrý hlavatkový revír na Slovensku nebo v Polsku.
Kam na Labe??
25.9.2007 | Chyť.pusť | Domácí revíry | 3.077 zobrazení | 4 odpovědi
Zdrawim všechny!!O víkendu bych si chtěl pěkně zachytat,poznat (pro mě ) nový revír a rozhodl sem se právě pro Labe …Nevíte někdo o nějákém místě kde neni problem s chytáním,chatky přímo za zády,automobily,apod.?? prostě místo kde je ten pravý klid a rybářská pohoda;-)mělo by to býti co nejblíže od Prahy .. díky za všechny odpovědi !!
Gramáž prutů od Berkleho
26.6.2007 | Fedderista | Pruty | 3.077 zobrazení | 13 odpovědí
Máte někdo zkušenosti, jak velkej je rozdíl mezi gramáží 7–28 a 15 – 40? Jaká se k čemu hodí. Berley to takhle má asi u dvou nebo třech řad…díky
Dravci na Zvíkově
7.7.2004 | Rob | Domácí revíry | 3.076 zobrazení | 1 odpověď
Zdravím. Máte někdo zkušenost s lovem dravců v okolí Zvíkova. Byl jsem tam minulý rok (přímo pod hradem) a chytil jsem tam jen pár okounků a malou štičku. Může se tam člověk dočkat něčeho většího?
CO VY NA TO RYBÁŘI?
18.4.2013 | sumecryba | Muškaření | 3.074 zobrazení | 9 odpovědí
že je povoleno za den tři lososovité ryby to prý až na pár vijímek každý zapoměl.Přeji všem poctivým rybářům hodně úspěchů a těm … ať raději zůstanou doma a těm poctivým nedělají ostudu.
Oprava broďáků
18.8.2008 | Robur | Ostatní nádobíčko | 3.074 zobrazení | 18 odpovědí
Tak jsem konečně objevil díru… Je nějaký fígl na opravu, záplatu, zalepení, zašití atp? Jedná se o klasiku, nemám ani neopreny či dejcháče, ale asi bude poučné psát o všech možných opravách, ale hlavně o těch mejch:-))
Počasí
26.6.2013 | Gustik | Vaše názory | 3.072 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj, četl jsem už několik článků o tom jaké je nejlepší počasí na ryby ale stejně mě to nedá a musím se zeptat na váš názor které počasí je podle vás nejlepší ?