Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

jarní závody Luhačovice necteno

5.2.2008 | toms | Závody | 3.164 zobrazení | 5 odpovědí

Chtěl bychse zeptat na skušenosti a postřehy z těchto závodu nej nástrahy,místa

Nahradni spicky k FEEDER necteno

3.6.2014 | Misko01 | Feeder | 3.163 zobrazení | 7 odpovědí

dobry den rybari . chci vas poprosit dostal jsem od znameho 2× pruty Pluto GoldStar Feeder jen ze mam problem , nemohu sehnat nahradni spicky 4mm – 5mm poridil jsem si jednu ale ta je moc mala (slaba) propadne me do hrdla prutu .(doufam ze jsem to popsal srozumitelne )proto vas chci poprosit jestli nekdo nema nahodou navic nejake tyhle spicky,samozrejme koupim jako za novou spicku vym ze stojej + – 140.-kc.moc dekuji a petru zdar.

reviry necteno

23.5.2010 | dragosek-18 | Kaprařina | 3.163 zobrazení | 10 odpovědí

prosim vas je tu nekdo z jižni moravi?ja bydlim vletovicich a rad bych poznal vice neš rybnik u koupaliště a křetinku jelikoš je tam pro mně jako pro pokročileho rybaře špatne chytani a to zduvodu že nevim kde je tam dobre misto ale i proto cestovani za rybama bych těl poznat i jine revirykde se da pěkně zachitat.prosim jen o okoli boskovic sloupu a blanska dik všem za vaše odpovědi.

Kam na hlavatku? necteno

9.11.2008 | moldaublick | Ryby | 3.163 zobrazení | 7 odpovědí

Chtěl bych poradit nějaký dobrý hlavatkový revír na Slovensku nebo v Polsku.

Neobvyklé fotky! necteno

24.10.2004 | Krystof_the_Fisherman | chytej.cz | 3.162 zobrazení | 7 odpovědí

Čau všichni! Mám konečně stáhlý nějaký fotky z mobilu (mam tam foťák) a rád bych se s váma o ně podělil, ale nevíte někdo, jak je sem můžu vložit??? Asi jsem slepej tak, ale opravdu nevim kde, přitom v nějakym staršim tématu byly (např. „pop“). P. S. Mám tam 2 fotky, který jsou opravdu zajímavý…

sumci v okolí loun necteno

25.7.2007 | pike-007 | Sumcařina | 3.160 zobrazení | 4 odpovědi

nevíte někdo o nějakém místě v okolí loun, max. 10km od loun, kde se dá chytit sumec, nemusí to být žádný kapitální kus.

Není to vyjímka? necteno

10.2.2007 | Vlackar | Lososovité ryby | 3.160 zobrazení | 11 odpovědí

Letos jsem byl pozorovat mou nejbližší řeku, Labe, a tam jsem uviděl u břehu lipana. Jsem si jistý, že je to lipan, ale může jich žít hodně i v mimopstruhové vodě? Letos začínám muškařit, sice jen na MP vodách, ale je možno chytit hodně takovýchto velkoploutvých fešáků??? Díky.

Feeder SPRO Luxxus Feeder LM 3,6m necteno

2.10.2006 | topaga | Pruty | 3.160 zobrazení | 6 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s tímto prutem? Mám od nich kaprové pruty a spokojenost.

www.NejlevnějšíAutobaterie.cz necteno

29.3.2008 | kavak | Ostatní nádobíčko | 3.159 zobrazení | 13 odpovědí

Z našeho e-shopu jsou pro rýbáře zajímavé levné záložní zdroje fg-FORTE vhodné k napájení sonarů, svítilen, elektromotorů atd.. Dále prodáváme autobaterie, motobaterie značek VARTA, PERION, OPTIMA, YUASA, dobíječky ,nabíječky DECA, autohifi US BLASTER, měniče napětí, starovací vozíky.

Zákon č.115/2000 Sb. necteno

1.3.2011 | HonzaHD | Legislativa | 3.158 zobrazení | 3 odpovědi

Zákon č.115/2000 Sb. Zákon o poskytování náhrad škod způsobených vybranými zvláště chráněnými živočichy.

Máte někdo s uplatněním tohoto zákona zkušenosti? V konkrétním případě jde o vydru.

Zkušenosti s peletama na ebru necteno

12.8.2010 | Patula | Sumcařina | 3.158 zobrazení | 7 odpovědí

Jelikož letos pojedu v říjnu na Ebro(poprvé),chtěl bych se prosím zeptat těch co tam byli ,jaké mají zkušenosti s chytáním sumců na pelety.Protože jak všude čtu ,tak se tam už snad jiným způsobem chytat nesmí.Zajímala by mě spotřeba a cena tak na týde.Ať vím do čeho jdu.díky

Kvalitní rybaření v Norsku necteno

6.5.2010 | OndřejMuzikant | Rybaření v zahraničí | 3.157 zobrazení | žádná odpověď | upravit

Dobrý den,

Chtěl jsem se zeptat zda by někdo měl zájem o kvalitní rybaření v Norsku?

• byla by to cesta s mým dědou a ještě pár milovníky rybaření, různých věkových kategorií, je to velice kamarádská parta, takže určitě hnedka zapadnete do kolektivu :)
  • chybí jim jedna osoba do auta

Termín: 10.-24.6. 2010

Cena: cca 14 tis. korun

Ubytování v pronajatém rd hned u moře je zajištěno!

Feeder špička necteno

27.2.2008 | Zcuter | Feeder | 3.157 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím všechny.mám takový problém.Koupil jsem levný feeder od Shakespearu (Contender) a nemůžu na to sehnam špičku. průměr je totiž strašně velikej. A tak by mě zajímalo jestli se dá ten průměr nějak nadstavit.(dík za všechny nápady a názory.)(PS.špičku potřebuji co nejměkčí!)

Sumec a podvodni splavek necteno

8.5.2005 | filous | Sumcařina | 3.157 zobrazení | žádná odpověď

CHtěl bych se zeptat,co řikate ,lovit sumce na těžko s podvodním splávkem?Chtel bych to uplatnit na Laby okolo Pardubic. Když tak popište system navazování,jaké rybky nastrahovat nebo rousnice,kdy sekat záběr?Děkuji (začínám) [EMAIL]Novotny­Milda@seznam. cz[/EMAIL]

lipno - starý koryto necteno

7.7.2010 | pextr | Domácí revíry | 3.155 zobrazení | 4 odpovědi

Nevíte kde bych mohl najít mapu starého koryta na Lipně? Potřebuju mapu okolo Horní Planý a nebo jakou máte zkušenost s chytánim na Lipně? Nejlepší to bude asi v tom korytě.

twister a candát necteno

10.8.2006 | Yuri | Přívlač | 3.155 zobrazení | 10 odpovědí

Mate nejaky osvedceny ¨zpusob vedeni mensich twisteru v parnych vedrech a vecerech?chtel bych lovit kusy okolo 40–60 cm.diky za reakce

Tica Pruty necteno

12.2.2006 | blickyn | Pruty | 3.155 zobrazení | 3 odpovědi

Jsem dlouho hledal na netu kde koupit a poprve vyzkouset pruty tica (navijaky znate vsichni) a nasel jsem az osobne na Praze 5. Jmeno obch.poslu na dotaz. Byly tam zvast povedene kousky na privlac !!!

Marmyšky necteno

30.3.2005 | PIONYR | Ostatní nádobíčko | 3.154 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravim. Mam dotaz: jake firmy vyrabeji marmysky?kde se daji koupit, pokud mozno kde maji vetsi vyber marmysek? (v mym obchodu s ryb. potrebami maji totiz pouze jeden druh). Tak y jsem se chtel zeptat, kde bych mohl sehnat takovou pekne oranzovou/cervenou marmysku, ktera byla pouzita v clanku o navazovani marmysek, jde o vlastni vyrobu, nebo se takove daji koupit? bydlim v ceskych budejovicich, budu rad za kazdou radu, ci internetovy odakz na obchod/firmu. Jelikoz jsem s marmyskami zacal az letos, budu rad za kazdy trik. Taky se chci zeptat jestli ma nekdo zkusenosti s marmyskami na rece Malsi, nebo na Rimovske prehrade kterou Malse proteka. Dekuji vsem. Doufam ze se z toho da pochopit na co se vlastne ptam Preji uspesny zacatek sezony!

Gramáž prutů od Berkleho necteno

26.6.2007 | Fedderista | Pruty | 3.152 zobrazení | 13 odpovědí

Máte někdo zkušenosti, jak velkej je rozdíl mezi gramáží 7–28 a 15 – 40? Jaká se k čemu hodí. Berley to takhle má asi u dvou nebo třech řad…díky

Rybářské seriály na ČT necteno

28.12.2005 | chleba | Ryby | 3.150 zobrazení | 19 odpovědí

kdo z vás neviděl jeden díl z Jak na Ryby, nebo S Jakubem na Rybách? když se na to chcete podívat, jděte na http:/www. czech-tv. cz/vysilani/… tam si klikněte na měsíc, den a vyberte si jaký pořad chcete vidět