Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Konger Equs Tango DX 240 cm, 1-10g
5.2.2011 | Shiman | Navijáky | 2.278 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím všechny příznivce UL vláčky.Letos bych si chtěl koupit další UL proutek a proto bych potřeboval vědět jestli nikdo tento proutek náhodou nevlastní a jeho názory na kvalitu zpracování a jak vypadá v akci… …moc se mi líbí a cena je taky přijatelná…díky všem
Dragon Maxima FR1060i
4.2.2011 | Kozoroh1 | Navijáky | 22.263 zobrazení | žádná odpověď
Ahoj všichni, chtěl bych si koupit tyto navijáky, Dragon Maxima FR1060i, avšak nemám s firmou Dragon žádné zkušenosti. V této cenové relaci se zdají být super, nemáte je někdo? Díky všem.
Úlovky na revíru Otava 5,6.....atd
4.2.2011 | Šnek | Lososovité ryby | 7.312 zobrazení | 20 odpovědí
Jaké máte úlovky na otavě? pochlubte se i fotografiemi + můžete pověděť jaké máte oblíbené nástrahy…
Výměna mušek s radou
4.2.2011 | Šnek | Muškaření | 2.976 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím,celkem mě zaujalo jedno fórum týkající se výměny mušek,ale zároveň soutěže,Drobet bych to pozměnil-zeptám se narovinu,našla by se nějaká dobrá duše,klidně i více lidí kteří by byli ochotni vyměnit cca.5 mušek se začátečníkem a zárove%n okomentovali co na tom mám špatně a co by bylo lepší dělat z jiných materiálů.Šlo by to i formou výměny,kdyby se našlo více lidí,uvázali by jste cca.5 stejných mušek,např.3 druhů(podle počtu zůčastněných) poslali byjste mi to,já bych s toho udělal takovou sadu,např 3 mušek od každého zůčastněného a poslal zpět+ bych k tomu zamozhřejmě přiložil mouchy moje,jako začátečníka,možná je to takový výkřik do tmy,třeba se nikdo takový nenajde ale přeci jenom by mě to vážně potěšilo :) vznikla by stoho taková sada,kterou by si každý ponechal a možná by na ně měl úspěchy. zatím díky
Naviják SPRO Dragmaster EX-Class 830
3.2.2011 | Jose79 | Feeder | 11.237 zobrazení | 6 odpovědí
Zdar kamarádi,uvažuji jestli zakoupit tento stroj,co Vy na to-nemáte ho někdo nebo z Vašeho okolí?
http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…30-1822.html
nebo tento:
Jednu rybu týdně ?
3.2.2011 | klotron | Ostatní ryby | 11.200 zobrazení | 108 odpovědí
Navrhoval bych aby si rybář mohl přisvojit jednu rybu týdně. Řeky a přehrady jsou vyrybněné, a bylo by už na čase něco s tím udělat. Odpadli by takzvaní masaři, kteří jsou opravdu schopni si děnně ponechat sotva mírové ryby. Pak by se dalo mluvit o sportovním rybolovu, zmírnil by se tlak rybářů na vodní toky a ryby by dostali větší šanci se rozmnožit. Určitě by se po několika letech zarybněnost našich revírů zlepšila.
Open Carp marathon Praha 2011
3.2.2011 | Noodling | Kaprařina | 3.701 zobrazení | 21 odpovědí
Co si myslíte o prvním ročníku kaprařských závodů na svazové vodě Vltava 6? Chystáte se také zúčastnit?
Info na: www.cm-praha.cz
Rybaření u Kroměříže
2.2.2011 | stormek | Domácí revíry | 21.716 zobrazení | žádná odpověď | upravit
Zdravím! Po 7 letech jdu zase chytat a jelikož už sem „velkej“ a mám možnost jezdit autem, rád bych si občas zachytal na řece Moravě v blízkém okolí Kroměříže. Proto zakládám toto téma, kde bych mohl s místními diskutovat o dobrých místech nebo se případně i domluvit s někým, kdo by vyrazil k vodě se mnou :-) Jakub
Vyber delky Winklepickeru
2.2.2011 | Herry | Feeder | 14.629 zobrazení | 33 odpovědí
Zdravím uz dlouho premyslim o koupi winklepickeru a letos si ho musím pořidit, ale jak koukam, jsou delky od 210 cm az do 330 cm a nevím kerej by byl pro me vhodnej.Hodlam chytat na malej rekach a rybnicich.cetl jsem hodne clanku o winklepickerovch proutcich, ale abych pravdu rek, uz si je moc nepamatuju :) diky vsem za odpovedi. PS:kurna at uz je teplo!!!!!
Jaký multiplikátor vybrat na sumce???
2.2.2011 | Jose.Pepe | Sumcařina | 6.687 zobrazení | 23 odpovědí
Ahoj, chtěl bych se zeptat na názor o těchto typech multiplikátorů: WFT Offshore LW LD 30 RH, Shimano Tyrnos 30, Shimano TLD 25. Jestli s tím má někdo nějaké zkušenosti a který byste doporučili na lov ze břehu.Nikde jsem se o tom nedočetl,tak se ptám. Díky za odpovědi
soukromý revír Sarlák v Písku
31.1.2011 | lukyno123456 | Domácí revíry | 6.830 zobrazení | 9 odpovědí
kdo navštívil tento revír?doporučuji ho.levné a super kaprařina.plus nádherní amuři
Tropic liberec
31.1.2011 | Mr. Vydra | Obchod | 8.813 zobrazení | 39 odpovědí
Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli máte stejné zkušenosti s dodávkouu zboží z tropic liberec.Mám objednáno a neustále tam musím volat jestli to tam už mají nebo ne volám poprvé : ne ještě ne. Volám podruhé asi po čtvrt hodině: jo už to tu je všechno druhým dnem. Pak přijde balík od firmy DPD a po rozbalení chybí pytlík traperu s omluvným papírem:omlouváme sae ale zboží není na skladě.
Smáček nebo twister
30.1.2011 | recek | Přívlač | 13.194 zobrazení | 68 odpovědí
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je nejaký rozdíl, když budu chytat na smáčky a budu dodržovat všechny ty zásady pro toto chytani anebo když smáček vyměním za stejně velký twister. Neni smáček jen kvůli tomu, aby rybáři u prodejců nechali víc peněz?
ATC Jedovnice
30.1.2011 | Pat-jan | Ubytování | 44.354 zobrazení | 3 odpovědi
Zdravím všechny. Jedu letos s rodinou na dovolenou do atc Jedovnice. Samozřejmě budu rybařit na rybníku olšovec. Nemá někdo zkušenosti na tomhle rybníku? Ještě jsem se chtěl zeptat na ty menší rybníky co jsou okolo. Může se tam taky chytat?
kdo má zkušenosti s rybařením ve španělsku na rio ebro?chci tam
30.1.2011 | lukyno123456 | Rybaření v zahraničí | 2.492 zobrazení | 4 odpovědi
zajímá mě cokoli,chci letos vyrazit na dovču tak prosím o rady.zajímá mě vše od nástrah po techniku lovu
Jste pro razantní zpřísnění rybářského řádu?
30.1.2011 | lukyno123456 | Domácí revíry | 34.152 zobrazení | 216 odpovědí
rybářský řád dnes vyhovuje těm kteří svazové revíry vyrybnují.bohužel většina veme co chytí.jsem pro změny v řádu,háčky bez protihrotů,kapr ven z vody jen od 50 do 70 cm atd atd
Co si myslíte o lidech kteří si koupí povolenku a nedělají zkouš
30.1.2011 | MenFish | Legislativa | 9.385 zobrazení | 67 odpovědí
Ahoj Rybaři co si myslíte o rybářích co si koupí povolenku a nic proto ne udělají žádné zkoušky myslíte si že je to správné MenFish
chytání na soukromých revírech v jižních čechách
29.1.2011 | lukyno123456 | Domácí revíry | 5.003 zobrazení | 10 odpovědí
mám tip na super soukromý revír.osádka-kapr 4–17kg.velcí amuři,pár velkých sumců,kaprů velké množstvý
Proč mizí rybí druhy z našich řek?
28.1.2011 | Poldík | Domácí revíry | 6.882 zobrazení | 46 odpovědí
Rád chodím rybařit k vodě, kde nevím co ulovím za rybí druh.Pravdou však je,že poslední roky je náhoda ulovit lína, lipana a okouna i tam, kde se to rybami jen hemžilo. Je ryb opravdu málo?
Zavážecí loďka-sonar
27.1.2011 | tona | Tipy & triky | 5.904 zobrazení | 3 odpovědi
zavážecí loďka SKARP S60, kdo poradí kde koupit originál sonar k této lodi, existuje, ale nikdo jej nemá, děkuji za info