Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

FOR FISHING 2011 necteno

1.1.2011 | Mr. Vydra | Výstavy | 74.901 zobrazení | 871 odpovědí

Zdravím členy Petrova cechu kdo se chystá na výstavu FOR FISHING 2011. A kdo už tam byl tak jaké to tam je a další podrobnosti. DÍKY Mr. Vydra

Korek místo balzy? necteno

1.1.2011 | fishman123 | Tipy & triky | 10.445 zobrazení | 36 odpovědí

Nazdar rybáři, používáte někdo korek místo balzy na výrobu splávků? Fotky uvítám :-)

Drop-Shot na dírkách necteno

27.12.2010 | michal94 | Rybaření na dírkách | 8.393 zobrazení | 88 odpovědí

Jak na dírkách provozovat Drop-Shot… Druhy vlasců, háčků,zátěží a smáčků… Díky za odpovědi

Pomoc necteno

26.12.2010 | Mr. Vydra | Vaše názory | 2.591 zobrazení | 20 odpovědí

Kdo v zimě seká díry do ledu pro ryby a čím pomozte zima je v plném proudu dnes jsem byl dělat díru na Doubka a pomalu pod rukama mi to zamrzlo máte nějaký typ nebo trik ??

ukradené rybářské náčiní :-( :-( :-( necteno

26.12.2010 | wallys | Neúspěchy | 4.683 zobrazení | 4 odpovědi

předem zdravím a měl bych návrh .. Né jenom mě se stalo že při rybaření a nejenom při něm dojde nějaké Howado a vezmě si něco co mu nepatří … prohledávání bazarů prozby v diskuzích a tak jsou věčinou neůspěšné a kradený cajk se v ten moment nedohledá .. každý si své věci fotíme a víme o určitých vadách či šrámech které mít jiný kus nemůže . proto bych zde přivítal lidi kterým se něco podobného stalo a ještě se nesmířili ze strátou aby sem dali fota či popis věcí … něchci nikomu brát jeho koupené věci i když třebas kradené ,ale dojít na lidi kteří toto SWINSTVO dědají . U vody trávíme času dost kamarády máme také a třebas se nám něco podaří najít ..

Co vás na tom bere ??? necteno

26.12.2010 | Mr. Vydra | Vaše názory | 6.798 zobrazení | 45 odpovědí

Co vás nejvíce baví na rybaření pište cokoliv jenom né že vás baví trápit ryby. DÍKY ZA BOHATÉ PŘÍSPVĚVKY

Naviják na přívlač okolo 2000kč necteno

25.12.2010 | Vincnetibm | Navijáky | 17.904 zobrazení | 199 odpovědí

Ahoj, jaký pořídit naviják na lehčí přívlač v cenové hladině okolo 2000kč ? Je jich na trhu hodně, ale který je dejme tomu lepší než ostatní? Mám vyhlídnutý Exage 2500 FC ale nechám si poradit od zkušenějších.

Rybaření na Labi necteno

23.12.2010 | timbab | Domácí revíry | 64.514 zobrazení | 193 odpovědí

Pokec pro rybáře lovící na naší největší řece-Labi.Můžeme podiskutovat,vy­měnit zkušenosti atd.Nikdo není nucen prozrazovat svá místa :-)

Poradíte ?? necteno

23.12.2010 | Mr. Vydra | Rybaření na dírkách | 35.757 zobrazení | 11 odpovědí

Chci se zeptat jestli má někdo zkušenosti s lovem na dírkácha jesli by mi mohl poradit nějaké dobré vybavení ??

Úspěšné udice na kapry necteno

23.12.2010 | Mr. Vydra | Kaprařina | 2.967 zobrazení | 1 odpověď

Co si myslíte o knížce úspěšné udice na kapry od Kevina Maddockse a Juliana Cundiffa samozřejmě kdo ji má né že sem bude psát něěkdo nějaký nesmysli.

Zákaz přívlače do 31.8. na Labi necteno

21.12.2010 | JKemr | Dravci | 7.367 zobrazení | 61 odpovědí

Zdravím rybářské kolegy. Zajímalo by mě, jaký máte názor na zákaz přívlače na revíru Labe 21(Nymburk)až do 31.8., přesto že lov na rybičku je povolen standardně od 16.6. Údajně jde o opatření proti nadměrnému drancování štik a z důvodu vysokého výskytu koupajících se lidí, jak mi bylo sděleno na členské schůzi. Díky za všechny příspěvky.

Výbava pro začínajícího rybáře necteno

21.12.2010 | Jirkasss | Pruty | 16.422 zobrazení | 32 odpovědí | upravit

Zdravím všechny rybáře! Je mi 14let a za nedlouho začnu chodit do rybářského kroužku a udělám si svůj první rybářský lístek. Rybaření mě chytlo asi před rokem a v létě jsem byl se známým rybářem párkrát na rybách. Jsem z Jížní Moravy a v okolí mého bydliště je pár odstavených ramen, rybníků, pískoven a samozřejmě řeka Morava. Chytat bych chtěl spíše na kratší vzdálenosti (do 30metrů), ale nechtěl bych se specializovat jen třeba na kapry ale chtěl bych chytat více druhů ryb (kapr, lín, cejn…). A tomu bych chtěl přizpůsobit i výběr prutu. Také se chci zeptat zda jsou i pruty kterými bych mohl pres léto chytat výše vypsané ryby a na podzim a v zimě třeba nějaké dravce (štiky,okouny). Tedy nějaké pruty univerzální.
A dále se chci zeptat jaký naviják. Chtěl bych naviják levný, ale dostatečně kvalitní. Ve velikostech a dalších údajech o navijácích se nevyznám a proto vás prosím o pomoc s výběrem. Celkem bych se chtěl vejít do max 3000,– avšak byl bych rád kdyby to bylo i mnohem méně, protože si myslím že na začátek mé rybářské „kariéry“ vystačím s levnější výbavou. Předem děkuji za rady! Petrův ZDAR!

Cukroví necteno

21.12.2010 | Robur | Vánoce | 3.011 zobrazení | 9 odpovědí

1/ pokud děláte, tak kolik druhů? 2/ jaké je nejoblíbenější? 3/ máte nějako rodinnou specialitu? 4/ fotky vítány

Krám v Nymburce necteno

21.12.2010 | Mr. Vydra | Dravci | 2.192 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj všichni našel jsem ve svém okolí jeden krám kde mají snad největší výběr woblerů je v Nymburce a jeden zvukový wobler stojí 80 kč pojeďte se podívat.

Rybolov na dírkách necteno

21.12.2010 | michal94 | Lososovité ryby | 2.348 zobrazení | 1 odpověď

Jaké preferujete nástrahy, návnady a typy na revíry.......... Díky za odpovědi !!!!!!

K zamyšlení.... necteno

20.12.2010 | Bulldog.o | Vánoce | 2.792 zobrazení | 9 odpovědí

http://www.novinky.cz/…u-prahy.html názory lidí(nás) na toto netradiční „poukazování“… díky

Vlasec Shimano Technium Line necteno

20.12.2010 | Shimano911 | Ostatní nádobíčko | 7.716 zobrazení | 19 odpovědí

Zdravím, má někdo zkušenosti s tímto vlascem? chci ho hodit na heavy feeder v síle 0.18 dík.

PF 2014 necteno

20.12.2010 | breca | chytej.cz | 55.138 zobrazení | 126 odpovědí

EDIT: dovolil jsem si aktualizovat rok

Ať se všechno vydaří, na co sáhnete, ať se vše splní, na co pomyslíte, ať nemoci vás obchází mílovými krokem a ať se tu potkáme, až rok se sejde s rokem…

Moje první. necteno

20.12.2010 | Mr. Vydra | Úspěchy | 3.519 zobrazení | 26 odpovědí

Moje první zubatá

V tomto článku bych vám rád vyprávěl svůj příběh o své první a určitě né poslední štice . Jednou mi táta řekl že firma ve které pracuje pořádá rybářské závody na které taky můžu. Po přijetí na rybářské závody do Borovanského mlýna jsem vybalil všechny věci na které jsem chtěl lovit nejprve kapry ale po chvíli mě začali štípat komáři a kapři jak jinak než nebrali, znechucen odcházím od vody se najíst do restaurace která byla hned vedle mého lovného místa, po vrácení se na místo uspokojen alespoň plným žaludkem koukám jako blbec na rozsvícenou kontrolku záběru u signalizátoru. Zaseknu ryby která se jako naschvál zamotá do nějakých kořenů které ležely na dně rybníka. Říkám si : Jo chlapče na dně toho asi moc nechytíš možná tak rýmu a kašel. Vezmu si svůj vláčecí set a vyrážím se svým kamarádem Francem obejít rybník kolem dokola a pokusit se chytit nějakou tu zubatou. Znuděně tahám třpytku vodou a najednou má Franc drbnutí od nějakého dravce . Ptám se ho na jakou třpytku chytá že chci mít taky záběr, Franc mi říká musíš tam dát tu která se nejvíce blýská, poslechnu France a vyměňuji měděnou třpytku za stříbrnou. Hned po prvním náhozu jsem ucítil že mi do třpytky začalo něco najíždět říkám si že to bude asi macek. Štika se pověsila na moji třpytku a já s radostí a s úsměvem na tváři zděluji Francovi že mám svoji první štiku. Franc mi ji pomáhá vylovit z vody a drží mi jí i při měření, moje první štika měla 42 centimetrů Francovi říkám že jdu chytit ještě jednu na druhou stranu rybníku a Franc mi na to odpovídá serchrchrchu na to už je tma ty ryby na to neviděj, když tuto větu Franc dořekl myslel jsem že asi spadnu do vody. Franc má takový divný přízvuk protože bydlí na hranicích s Německem. Obešel jsem rybník a za chvíli přicházím a mám v ruce svoji druhou štiku která měřila 52 centimetrů­.Chlubím se i tátovi který běhal kolem celého rybníka a fotil úlovky ostatních. Jdu spát je hodně hodin řekl jsem si a vyrazil do pelechu kde na mě čekala pěkně teplá peřinka. Druhý den ráno si táta hrál na vraha který čistil, kuchal a vraždil ryby samozřejmě ne v tomto pořadí. Neměl jsem co dělat tak jsem si vzal ještě prut a třpytku na kterou jsem vytáhl předešlý den dvě štiky. Obcházím rybník a nahazuju a přitahuju najednou něco začne ťukat do třpytky a následuje můj zásek který šel do prázdna tento koloběh se opakoval asi pětkrát než se mi vláčení zase znechutilo a tak s nenávistí k té rybě odcházím do auta ve kterém pak jedeme domů společně se svým tátou. Následuje vybalování a uklízení rybářského vybavení které má určitě každý rybář nejraději na celém svém koníčku.

Petrův zdar a úspěchy u vody přeje Mr. Vydra

Je článek hezký ??? dej mu známku do komentáře

Norsko necteno

20.12.2010 | Mr. Vydra | Rybaření v zahraničí | 4.441 zobrazení | 28 odpovědí

Kdo si myslí zda je rybaření v Norsku pěkné a záživné tak napište co se vám podařilo nějaké úspěchy a nelepší místa pro lov.