Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Šťastný nebo smutný ???
20.12.2010 | Mr. Vydra | Vaše názory | 4.276 zobrazení | 32 odpovědí
Ctěl bych se zeptat zda jste rádi když dostanete k Vánocům dárek opo kterém toužíte už léta nebo zda je dárek nečekaný a který vůbec nepotřebujete a jak na tyto dárky reagujete zda předstíráte že se vám strašně líbí nebo jestli řeknete že už takové nečekané dárky nikdy nechcete.
Boilies na velké kapry
19.12.2010 | rybař 2010 | Recepty | 5.679 zobrazení | 8 odpovědí
Chtěl jsem se zeptat, jak se dělá boilies, protože dávat za 1kg 500 Kč to se mi nechce. Díky.
Poškození oček prutu
18.12.2010 | osprey | Pruty | 17.274 zobrazení | 23 odpovědí
Vážení kolegové, zajímalo by mě, jakým způsobem se vám podařilo zničit nebo poškodit očka rybářských prutů – důležitý je nejen typ poškození (prodřená či vylomená vložka, zdeformovaný rám apod.) a způsob, jak se to stalo, ale i typ očka – jednopatkové, dovoupatkové, hadové (mušáky) a typ vložky (SiC, Alconite, oxid hliníku, kovové výplně typu ocel SS304 atd.).
Křeslo
15.12.2010 | Shimano911 | Ostatní nádobíčko | 8.222 zobrazení | 54 odpovědí
Prosím o radu. Chci si koupit nové křeslo, ale nabídka je tak široká že nevím pro které sáhnout. Poraďte mi nějaké. Dík.
DAIWA - CROSSFIRE X 4000,
14.12.2010 | jezek | Navijáky | 3.437 zobrazení | 2 odpovědi
zdravím všechny rybáře :) Měl bych dotaz, koupil jsem si navijáky shakespeary cypry 6000 a udělal sem chybu…přijdou mi dost těžké a velké a mají docela těžký chod (když navíjím tak divně vrní), četl jsem na ně samou kritiku (bohužel až když sem je měl doma) Takže bych je chtěl vyměnit za DAIWA – CROSSFIRE X 4000. A proto bych se chtěl zeptat co si o DAIWA – CROSSFIRE navijácích myslíte? Jsou spolehlivější? Budu moc rád za každou odpověď. Díky
prosím o pomoc- RYBIČKY
13.12.2010 | tom1234 | Obchod | 4.886 zobrazení | 20 odpovědí | upravit
Ahoj, scháním naše říční ryby do akvária jako vánoční dárek. Jednalo by se o nějakého KOI kapříka, uhoře, sumce, jesetera. předem díky za pomoc a radu Tom
Velikost navijáku
12.12.2010 | Shimano911 | Navijáky | 6.197 zobrazení | 60 odpovědí
Zdravím. Mám feeder shimano speed master heavy 3.95m Na něj chci hodit naviják Shimano Baitrunner Aero GTE vel.5000. Myslíte si že 5000 je akorát nebo zbytečně velká a bude dělat víc problémů než užitků? dík.
Vytyčovací prut
12.12.2010 | Shimano911 | Legislativa | 9.328 zobrazení | 64 odpovědí
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli je opravdu povoleno využít vytyčovací prut. Někdo tomu říká Marker. Jen klasický prut, zátěž a splávek. bez háčku. Např. bych si tím vyznačil hranu lavice či krmné místo. Předem děkuji za odpovědi.
Lov štik na Lipně
8.12.2010 | kiosekpodvencem | Dravci | 12.205 zobrazení | 88 odpovědí
Jak se letos chytaly na Lipně štiky, když musí bejt nástražky 20 centimetrů a jak se daly sehnat?
prut s delenou rukojeti na UL
7.12.2010 | kingkubik | Přívlač | 13.615 zobrazení | 109 odpovědí
dobry den.shanim prut s delenou rukojeti na UL privlac.uvazuji o robinson cortez light perch ale nevim jesli chvejivka bude to prave.libi se mi treba MICHEL REDOUTABLE BASS ale nenasel jsem ho treba ve velikosti 240cm.shanim neco z levnejsi kategorie.muzete neco doporucit?pouziti 70%smacek ale chtel by jsem aby to zvladlo treba i nejakyho wobika co rotacku.
Prut Carp Maxx xt 360 teleskopický
6.12.2010 | 2d3n3k | Pruty | 14.197 zobrazení | 1 odpověď
Délka: 3.60 m, Počet dílů: 7, Vrhací zátěž: 3lb/max 110g, Přepravní délka: 90cm. Máte někdo zkušenost se zdolávací akcí, nahazováním apod? Za foto celého prutu (hlavně rukojeti) budu jenom rád..Nebo pokud máte někdo lepší návrh na kaprový teleskop tak napište.Díky
Konger TOP CARP bezdrátová sada signalizátorů
6.12.2010 | rastos | Ostatní nádobíčko | 4.169 zobrazení | 10 odpovědí
zdravim pánove,schanim informaci o Konger TOP CARP bezdrátová sada signalizátorů .napiste prosim nejaky komentar ke zbozi.chtel bych si ho koupit pod stromek,tak abych nekoupil zajice v pytli… dik
Zmrznute nohy
5.12.2010 | relis | Tipy & triky | 2.951 zobrazení | 2 odpovědi
Drazí kolegové při poslední vycházce mi nohy zmzli na kosť tak jsem se rozhodl si pořidit obuv má někdo s tímko butkem nějakou zkušenost? Jo a nejsem v baliku.
Lexpo Boty Tramp EVA
muškaření v zahraničí
4.12.2010 | mcflurry | Muškaření | 6.822 zobrazení | 15 odpovědí
chtěl bych svému 13 letemu synovi pořídit nějaký zájezd kde by si zamuškařil.Chtěl bych aby to bylo v zahraničí cca tak na 3–4 dny.Máte s tím nějaké zkušenosti?
Chytili jste dvakrát tu samou rybu?
4.12.2010 | osprey | Úspěchy | 4.173 zobrazení | 30 odpovědí
Tahle otázka by měla trochu podpořit myšlenku, že když rybu pustíte, můžete ji dokonce i vy sami chytit podruhé. Stalo se vám to? Máte fotky? Pochlubte se a zkuste přesvědčit další kolegy, že je svým způsobem fajn vytahnout z vody „známou tvář“.
Kormoráni
4.12.2010 | osprey | Vaše názory | 82.900 zobrazení | 554 odpovědí
Napadlo mě udělat malý monitoring toho, jak jsou naše vody tuto zimu s kormoránem.
Můžete psát, kde jsou a v jakém počtu, případně i nějaké další postřehy. Nejvíc by mě potěšily zprávy v duchu, že skoro nikde nejsou a říkali, že už se víckrát neukážou nebo jen na skok:-)
Trofejní úlovky
3.12.2010 | Aleš | chytej.cz | 5.514 zobrazení | 32 odpovědí
Dobrý den,chtěl bych jenom připomenout že nesouhlasím se soutěží „trofejní úlovky“. Jsme v České republice tak proč jsou zařazeny do soutěže ulovené trofejní ryby ze zahraničí ?!!! je to trochu scestné…Narážím jenom na to,že jsem minulý týden chytil trofejní štiku tuzemskou a v zápětí mě přeskočil úlovek štiky o centimetr větší chycenou mimo území ČR ! bůhví kdy byla chycena.Těším se na brzkou odpověď,váš fanoušek Aleš Stuchlík.(AStuchlik@seznam.cz)
Skončil čas Semeniuka, začal čas Šímy
3.12.2010 | Raf | Legislativa | 26.875 zobrazení | 76 odpovědí
V čele ČRS nahradil 20.11. prof. Ing. Petra Semeniuka, CSc. JUDr. Alexander Šíma. Je to dobrá zpráva, špatná zpráva, nebo jaká je to vlastně zpráva? http://www.rybsvaz.cz/?…〈=cz&fromIDS=&je_aktuality=ano
Mník na vláčku
29.11.2010 | Malinko | Dravci | 5.383 zobrazení | 33 odpovědí
Přeji příjemný zasněžený den. Protože se mi tu nepodařilo najít téma motající se okolo mníka a vláčení, zakládám tuto. Máte někdo zkušenost s uvláčenými mníky. Jaké nastrahy (gumy, plandy). Případně dipování (ano, ne, jak). Způsob vedení (pomalu a u dna).
Nákup Daiwy z Japonska
28.11.2010 | Vincnetibm | Obchod | 10.949 zobrazení | 100 odpovědí
Ahoj, nakupoval jste někdo na www.japanprofishing.com ?? Je to spolehlivý obchod?? Vyhlídl sem si místní Daiwu caldii v bílém provedení http://www.japanprofishing.com/…-caldia.html , napište mi, prosím, jestli k tomu mátě někdo co dodat :-) Jestli ji někdo nemáte, znáte atd.. Pak mám otázečku na místní daiwáře. Co dělat, až praskne cvrček na cívkách?? Opraví mi to tu někdo nebo to mám zaslat do japonska ?? Díky za všechny odpovědi