Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
levné jiggové háčky
9.11.2010 | FISHERBOY | Ostatní nádobíčko | 2.633 zobrazení | 3 odpovědi
poraďte mi prosim Vás, kde bych sehnal nějako levněji nebo za rozumnou cenu jiggové háčky na vlastní výrobu díky:-)
Kdo poradi kde ho sehnat
8.11.2010 | sirka12 | Přívlač | 4.859 zobrazení | 16 odpovědí
Važeni vlačkaři kdo poradi kde sehnat proutek Cormoran Carb-o-star UL s gramazi 0,5–3gr. Diky za pripadnou radu.
Tradice
8.11.2010 | andy5695 | Vaše názory | 6.057 zobrazení | 43 odpovědí
Ahoj, nevíte někdo o nějakejch stránkách, kde se dočtu něco o tradicích? Myslivci mají různé ( lovu zdar,připíjení levou rukou, atd.. ) ale v rybaření nemůžu nic najít a myslim si, že by to zajímalo určitě víc lidí. Díky
Belly Boat
7.11.2010 | Piranha | Legislativa | 48.019 zobrazení | 57 odpovědí
Nedávno mě kontrolovala RS a tak jsme spolu přátelsky konverzovali o rybaření a došlo i na Belly Boat.Malinko jsem si mu posteskl, že s tímto vynálezem se může rybařit jen na málo revírech. On se podivil a řekl, že se s BB může rybařit na každém rybníce, že to není loď. Tak teď mam v tom guláš, protože mi kdysi jiná RS říkala, že se nesmí lovit z žádného nafukovacího lehátka, duše a pod. a tím vlastně tak trošku BB je. Tak které z tech RS mám věřit, abych se nedostal do maléru.Je vůbec nějaký jednotný rybářský řád, nebo si RS děla pravidla sama? Můžu s BB rybařit svobodně na větších revírech, nebo jen tam, kde je povoleno rybaření z lodě?
Závodní přívlač
6.11.2010 | Stanik | Přívlač | 18.565 zobrazení | 125 odpovědí
Hledáme nové závodníky do fungujícího týmu I. ligy LRU – přívlač. Pokud máš chuť poměřit své síly s ostatními a máš soutěživého ducha, tak se ozvi a zkus chytat s námi. Závody nejsou jen o závodění samotném ale také o zábavě a setkání s kamarády – stejně postiženými blázny. Kontaktujte mě zde, mailem nebo Osobní poštu.
Mohu celoročne vláčet?
6.11.2010 | devil28 | Přívlač | 9.680 zobrazení | 44 odpovědí
Mám na mysli lov na umělou mušku či streamery které nejsou vybaveny rotující vrtulkou, nebo jakým si blištivým plíškem.
Výlov rybníku Vrkoč
4.11.2010 | ras2ta | Vaše názory | 6.665 zobrazení | 22 odpovědí
Chci se zeptat jestli někdo z Vás zavýtel minulý týden do Ivaňe na výlov.Já tam jezdím téměř každý rok.Jelikož sem tam byl už ve čtvrtek tak se vás chci zeptak kteří ste tam byly v neděli,jestli ste vyděli ty kapitální úlovky jestli tam nějaké měly.Já sem ta vyděl jen 13-ti kilového kapra,130 zubatou a albína sumika ten nevim kolik měl,jo a jeste jeden malinký KOI.Co ste viděly VY???
Rybářské hodinky
3.11.2010 | Klon | Vaše názory | 17.316 zobrazení | 32 odpovědí
Zdravím Vás pánové.Chtěl bych se zeptat na názor jestli myslíte že funguje doopravdy rybolov podle ukazatele na hodinkách..hodinky se řídí fází měsíce a podle toho Vám ukazují kdy je nejlépe jít na ryby…Má někdo zkušenosti???Já jsem si takové hodinky pořídil,ale nebudu zde psát názor abych neovlivnoval.....Všem Děkuji…Budu hlavně rád za názory samotných uživatelů..
Galerie hotových návazců
3.11.2010 | skulaluks | Ostatní nádobíčko | 2.097 zobrazení | 1 odpověď
Zde je galerie 19 typů návazců, které mají různorodé použití: http://www.kamofish.cz/…lip-rig.html
Které jsou podle vás dobré a které špatné?
stojan a obal
1.11.2010 | mcflurry | Ostatní nádobíčko | 1.963 zobrazení | 2 odpovědi
nevím jestli to sem patří alechtěl jsem se zeptat jestli se mi tohle http://www.chytapust.cz/…rma/d-72295/ vejde do mivardi obalu na pruty 125cm.na matematiku nejsem dobrej tak prosím pomoc.
Nashville Specimen Super Carp
31.10.2010 | Robo | Pruty | 12.166 zobrazení | 1 odpověď
Zdravim, mate někdo zkušenosti z prutem Nashville Specimen Super Carp od firmy YAD ??? Dik
přívlač na Severu
31.10.2010 | chevy | Rybaření v zahraničí | 3.779 zobrazení | 24 odpovědí
Petrův zdar, potřeboval bych poradit. Příští rok v létě se chystáme do Rumunských hor na dravce ale potíž je v tom že místo neznáme..nemáme žádný zaručený typ. Ocenil bych proto jakékoliv info o místě a revírech..nejlépe z vlastní zkušenosti. Předem děkuji
P.S. popripade poradte jinou lokalitu dobrou na sportovni lov dravcu. Diky
Rak
30.10.2010 | Nerodia | Neúspěchy | 8.665 zobrazení | 38 odpovědí
Prosím všechny rybáře o pomoc k získání raka signálního.Jíž dlouhou dobu se o to snažím . Předem děkuji.
Tripod
29.10.2010 | makros | Ostatní nádobíčko | 3.243 zobrazení | 11 odpovědí
Ahoj,uvažuji o koupi Tripodu,ale nevím jaký.Můžete mi někdo poradit jaký a na co si dát při koupi pozor.Za případné rady děkuji.Samozřejmě na ryby,cena 2000–3000kč.Makroš
Videokanál Tandembaits
28.10.2010 | skulaluks | Kaprařina | 2.435 zobrazení | 1 odpověď
Jak používat nejnovější komponenty rybářské bižuterie Tandembaits popisuje profesionální rybář Tomasz Wasilewski: http://www.youtube.com/…andembaitsCZ#g/u
muškařina v rakousku
27.10.2010 | mcflurry | Rybaření v zahraničí | 2.674 zobrazení | 2 odpovědi
prosím vás co mám udělat proto abych když pojedu do rakouska a tam sem si chtěl zkusit muškařinu tak povolenku mám koupit v česku nebo až na místě případně kolik tak může stát.Děkuji
Příposlechy
26.10.2010 | vw | Legislativa | 6.087 zobrazení | 31 odpovědí
Ahoj, nikde jsem nenašel odkaz na vzdálenost od prutů. Jestli 2–5metrů, terasa chaty 7 metrů vzdálená nebo kolik kroků? Na co jsou příposlechy na vzdálenost cca 80–100 metrů. Asi aby vydělali prodejci a ČRS-MRS. Nebo záleží na vůli rybářské stráže? Nejedná se o zneužití funkce? V dnešní době je rybařina nákladný sport a nedivím se že v případě nejasného výkladu se rybáři dají raději na pytlačení. Snad se toho taky nedočkám. Jaký máte názor Vy? Petrův zdar. VW
Co rybář to názor na uvázání
25.10.2010 | Fileťák | Sumcařina | 4.678 zobrazení | 23 odpovědí
Dobrý den rybáři.Pokud chytáte sumce a jezdíte na Pád a Rio Ebro,jistě znáte situaci,když Vám v noci nebo brzy ráno přijde trofejní sumec.V noci žádné pořádné fotky neuděláte,tak jak ho udržet do rána? Často se člověk setkává s uvázáním,samozřejmně ne na stahovačku. Jak to řešíte Vy? Děkuji Vám za názor.
pomoc výběru wobleru na podzimní chytání.
24.10.2010 | Herry | Přívlač | 7.674 zobrazení | 35 odpovědí
Dobrý den, potřeboval bych poradit s výběrem wobleru a barvou wobleru(možno od firmy SALMO)na podzimní chytání candátů.Znám jeden revír, kde se vyskytuje velké množství krásných krasavců a letos bych jim chtěl provětrat šupiny, ale nejsem ještě zkušený v přívlači.Abych vše upřesnil používám prut Beast Master 270cm s gramaží 5–20g.Spíš bych to viděl, že žádné experimentování a vyzkoušet přírodní barvy rybiček.Děkuji všem za odpověď.
výběr prutu pro začátek
24.10.2010 | mcflurry | Feeder | 16.877 zobrazení | 14 odpovědí
myslíte že je tohle dobrá investice