Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

levné jiggové háčky necteno

9.11.2010 | FISHERBOY | Ostatní nádobíčko | 2.633 zobrazení | 3 odpovědi

poraďte mi prosim Vás, kde bych sehnal nějako levněji nebo za rozumnou cenu jiggové háčky na vlastní výrobu díky:-)

Kdo poradi kde ho sehnat necteno

8.11.2010 | sirka12 | Přívlač | 4.859 zobrazení | 16 odpovědí

Važeni vlačkaři kdo poradi kde sehnat proutek Cormoran Carb-o-star UL s gramazi 0,5–3gr. Diky za pripadnou radu.

Tradice necteno

8.11.2010 | andy5695 | Vaše názory | 6.057 zobrazení | 43 odpovědí

Ahoj, nevíte někdo o nějakejch stránkách, kde se dočtu něco o tradicích? Myslivci mají různé ( lovu zdar,připíjení levou rukou, atd.. ) ale v rybaření nemůžu nic najít a myslim si, že by to zajímalo určitě víc lidí. Díky

Belly Boat necteno

7.11.2010 | Piranha | Legislativa | 48.019 zobrazení | 57 odpovědí

Nedávno mě kontrolovala RS a tak jsme spolu přátelsky konverzovali o rybaření a došlo i na Belly Boat.Malinko jsem si mu posteskl, že s tímto vynálezem se může rybařit jen na málo revírech. On se podivil a řekl, že se s BB může rybařit na každém rybníce, že to není loď. Tak teď mam v tom guláš, protože mi kdysi jiná RS říkala, že se nesmí lovit z žádného nafukovacího lehátka, duše a pod. a tím vlastně tak trošku BB je. Tak které z tech RS mám věřit, abych se nedostal do maléru.Je vůbec nějaký jednotný rybářský řád, nebo si RS děla pravidla sama? Můžu s BB rybařit svobodně na větších revírech, nebo jen tam, kde je povoleno rybaření z lodě?

Závodní přívlač necteno

6.11.2010 | Stanik | Přívlač | 18.565 zobrazení | 125 odpovědí

Hledáme nové závodníky do fungujícího týmu I. ligy LRU – přívlač. Pokud máš chuť poměřit své síly s ostatními a máš soutěživého ducha, tak se ozvi a zkus chytat s námi. Závody nejsou jen o závodění samotném ale také o zábavě a setkání s kamarády – stejně postiženými blázny. Kontaktujte mě zde, mailem nebo Osobní poštu.

Mohu celoročne vláčet? necteno

6.11.2010 | devil28 | Přívlač | 9.680 zobrazení | 44 odpovědí

Mám na mysli lov na umělou mušku či streamery které nejsou vybaveny rotující vrtulkou, nebo jakým si blištivým plíškem.

Výlov rybníku Vrkoč necteno

4.11.2010 | ras2ta | Vaše názory | 6.665 zobrazení | 22 odpovědí

Chci se zeptat jestli někdo z Vás zavýtel minulý týden do Ivaňe na výlov.Já tam jezdím téměř každý rok.Jelikož sem tam byl už ve čtvrtek tak se vás chci zeptak kteří ste tam byly v neděli,jestli ste vyděli ty kapitální úlovky jestli tam nějaké měly.Já sem ta vyděl jen 13-ti kilového kapra,130 zubatou a albína sumika ten nevim kolik měl,jo a jeste jeden malinký KOI.Co ste viděly VY???

Rybářské hodinky necteno

3.11.2010 | Klon | Vaše názory | 17.316 zobrazení | 32 odpovědí

Zdravím Vás pánové.Chtěl bych se zeptat na názor jestli myslíte že funguje doopravdy rybolov podle ukazatele na hodinkách..hodinky se řídí fází měsíce a podle toho Vám ukazují kdy je nejlépe jít na ryby…Má někdo zkušenosti???Já jsem si takové hodinky pořídil,ale nebudu zde psát názor abych neovlivnoval.­....Všem Děkuji…Budu hlavně rád za názory samotných uživatelů..

Galerie hotových návazců necteno

3.11.2010 | skulaluks | Ostatní nádobíčko | 2.097 zobrazení | 1 odpověď

Zde je galerie 19 typů návazců, které mají různorodé použití: http://www.kamofish.cz/…lip-rig.html

Které jsou podle vás dobré a které špatné?

stojan a obal necteno

1.11.2010 | mcflurry | Ostatní nádobíčko | 1.963 zobrazení | 2 odpovědi

nevím jestli to sem patří alechtěl jsem se zeptat jestli se mi tohle http://www.chytapust.cz/…rma/d-72295/ vejde do mivardi obalu na pruty 125cm.na matematiku nejsem dobrej tak prosím pomoc.

Nashville Specimen Super Carp necteno

31.10.2010 | Robo | Pruty | 12.166 zobrazení | 1 odpověď

Zdravim, mate někdo zkušenosti z prutem Nashville Specimen Super Carp od firmy YAD ??? Dik

přívlač na Severu necteno

31.10.2010 | chevy | Rybaření v zahraničí | 3.779 zobrazení | 24 odpovědí

Petrův zdar, potřeboval bych poradit. Příští rok v létě se chystáme do Rumunských hor na dravce ale potíž je v tom že místo neznáme..nemáme žádný zaručený typ. Ocenil bych proto jakékoliv info o místě a revírech..nejlépe z vlastní zkušenosti. Předem děkuji

P.S. popripade poradte jinou lokalitu dobrou na sportovni lov dravcu. Diky

Rak necteno

30.10.2010 | Nerodia | Neúspěchy | 8.665 zobrazení | 38 odpovědí

Prosím všechny rybáře o pomoc k získání raka signálního.Jíž dlouhou dobu se o to snažím . Předem děkuji.

Tripod necteno

29.10.2010 | makros | Ostatní nádobíčko | 3.243 zobrazení | 11 odpovědí

Ahoj,uvažuji o koupi Tripodu,ale nevím jaký.Můžete mi někdo poradit jaký a na co si dát při koupi pozor.Za případné rady děkuji.Samozřejmě na ryby,cena 2000–3000kč.Makroš

Videokanál Tandembaits necteno

28.10.2010 | skulaluks | Kaprařina | 2.435 zobrazení | 1 odpověď

Jak používat nejnovější komponenty rybářské bižuterie Tandembaits popisuje profesionální rybář Tomasz Wasilewski: http://www.youtube.com/…andembaitsCZ#g/u

muškařina v rakousku necteno

27.10.2010 | mcflurry | Rybaření v zahraničí | 2.674 zobrazení | 2 odpovědi

prosím vás co mám udělat proto abych když pojedu do rakouska a tam sem si chtěl zkusit muškařinu tak povolenku mám koupit v česku nebo až na místě případně kolik tak může stát.Děkuji

Příposlechy necteno

26.10.2010 | vw | Legislativa | 6.087 zobrazení | 31 odpovědí

Ahoj, nikde jsem nenašel odkaz na vzdálenost od prutů. Jestli 2–5metrů, terasa chaty 7 metrů vzdálená nebo kolik kroků? Na co jsou příposlechy na vzdálenost cca 80–100 metrů. Asi aby vydělali prodejci a ČRS-MRS. Nebo záleží na vůli rybářské stráže? Nejedná se o zneužití funkce? V dnešní době je rybařina nákladný sport a nedivím se že v případě nejasného výkladu se rybáři dají raději na pytlačení. Snad se toho taky nedočkám. Jaký máte názor Vy? Petrův zdar. VW

Co rybář to názor na uvázání necteno

25.10.2010 | Fileťák | Sumcařina | 4.678 zobrazení | 23 odpovědí

Dobrý den rybáři.Pokud chytáte sumce a jezdíte na Pád a Rio Ebro,jistě znáte situaci,když Vám v noci nebo brzy ráno přijde trofejní sumec.V noci žádné pořádné fotky neuděláte,tak jak ho udržet do rána? Často se člověk setkává s uvázáním,sa­mozřejmně ne na stahovačku. Jak to řešíte Vy? Děkuji Vám za názor.

pomoc výběru wobleru na podzimní chytání. necteno

24.10.2010 | Herry | Přívlač | 7.674 zobrazení | 35 odpovědí

Dobrý den, potřeboval bych poradit s výběrem wobleru a barvou wobleru(možno od firmy SALMO)na podzimní chytání candátů.Znám jeden revír, kde se vyskytuje velké množství krásných krasavců a letos bych jim chtěl provětrat šupiny, ale nejsem ještě zkušený v přívlači.Abych vše upřesnil používám prut Beast Master 270cm s gramaží 5–20g.Spíš bych to viděl, že žádné experimentování a vyzkoušet přírodní barvy rybiček.Děkuji všem za odpověď.

výběr prutu pro začátek necteno

24.10.2010 | mcflurry | Feeder | 16.877 zobrazení | 14 odpovědí

myslíte že je tohle dobrá investice

http://aukro.cz/…it_cena.html