Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Rybáři a kuřáci dýmky
4.10.2010 | troutkiller | Vaše názory | 3.102 zobrazení | 18 odpovědí
Docela sem se poslední dobou zbláznil do kouření dýmky tak by mně zajímalo zdy je nás takovejch víc nebo je to ojedinělá uchylka:-)
skládání troj děliček
4.10.2010 | eliot | Pruty | 18.578 zobrazení | 25 odpovědí | upravit
Možná pro někoho blbý dotaz, ale poprve jsem si koupil trojděličky a po navití silonu na naviják jsem zjistil, že při složení prutů na jednotlivé díly je to první očko od navijáku níž než cívka navijáku a tudíž při složení silon nejde přes rolničku odklopu, ale jse směrem dolů. Hodlám samozřejmě nechávat udice navázané a skladovat je tak jak odejdu od vody jen je složím.Můžete mi někdo napsat jak toto řešíte. Zda třeba ten prostřední díl skladujete obráceně nebo jak? Dík za radu mám troj děličky opravdu poprve a rád se nechám poučit.
naviják na vláčku
3.10.2010 | pajkinc | Navijáky | 3.343 zobrazení | 28 odpovědí
Prosím o radu, potřebuji naviják na vláčku a zatím mám vybráno mezi Ryobi Zauber a Fujitsi Quartz Grey. Chtěl bych znát Vaš názory nebo Vaše zkušenosti s těmito navijáky. Nebo mi jen zkuste doporučit dle svých zkušeností jiný tak do 3.000Kč. Děkuji za Vaše reakce.
jaký prut
29.9.2010 | deniiis | Vaše názory | 4.198 zobrazení | 27 odpovědí
dobrý den jsem začínajíci rybář a chtělů bych poradit s prutem zatím vlastním jenom mivardi spectrum cross telecarp a sem celkem spokojen ale s druhým prutem váhám jestli si mám koupit stejný nebo dokonce mi kamarád poradil že skvělý je feeder.hledám nějaký prut do 2 000Kč.děkuji za radu. LOVU ZDAR!
Okoun
29.9.2010 | Lipno men | Dravci | 4.877 zobrazení | 25 odpovědí
Vše o pruhatých barbarech sem :) Všechny vaše poznatky o lovu okounech-nejvhodnější doba lovu,nej nástrahy na okouna,nejlepší lokality na okouny atd.
Tak to už se bude u vody i střílet?
29.9.2010 | jersey | Legislativa | 2.803 zobrazení | 13 odpovědí
Teda musím říct, že jsem v šoku.V dnešní době, kdy postih pytláka za ulovené ryby je spíš k smíchu, než aby ho postih vedl k nápravě, se u vody střílí na porybné.To mi teda fakt hlava nebere… :-(
navíjení vlasce
28.9.2010 | MirekS | Navijáky | 3.166 zobrazení | 3 odpovědi | upravit
chci se zeptat jak navíjte vlasce. někde jsoem četl, že někdo celou zakoupenou cívku hodí na hodinu do vody a po té teprve začne navíjet. tak se ptám zda je to nutné namáčet do vody a také zda máte nějaké to udělátko třeba na brždění silonu atd.. předem dík za rady.
Naviják na ultralehkou přívlač
28.9.2010 | michal94 | Navijáky | 3.542 zobrazení | 6 odpovědí
Prosím o doporučení navijáku na ultralehkou přívlač..... Cena tak do 4000 Kč ..... Díky za odpověd!!!
Jerkbait - čo na naviják?
28.9.2010 | maro | Přívlač | 5.685 zobrazení | 37 odpovědí
Zdravím, priatelia. Včera som sa stal šťastným majiteľom jerkovej zostavy MegaForce od fi. Daiwa. Keďže som sa s „jerkovaním“ stretol len v teoretickej rovine, prosím o radu skúsených, čo si mám navinúť na cievku multiplikátora. V článkoch viac autorov odporúča pre začiatok monofil … aký priemer vlasca bude optimálny na lov s prútom 1,8m a 40–80g? Prípadne ak šnúru, aký priemer by ste mi odporúčali? Tiež aká hmotnosť nástrah (od do) je na tento prút vhodná? Som úplný začiatočník a potešia ma aké koľvek rady. Ďakujem.
Taková kaluž.
27.9.2010 | Mr. Vydra | Domácí revíry | 3.011 zobrazení | 30 odpovědí
Revír:401032 Labe 20A podrevír:Doubka Kdo byl na doubkách a kdo byl spokojený ? Codím tam skoro každý den a vytáhl tam 81 Kg ryb ale teď ani záběr je to hrozný ani žádné čudly prostě nic jako kdyby to tam vše vychcípalo je to tam hrozný a tak jsem se chtěl zeptat jestli jste tam teď někdo nebyl.A jestli není vina na mé straně třeba špatné krmení nebo nástraha. díky za odpovědi
Kam na střední školu
26.9.2010 | Mr. Vydra | Vaše názory | 3.224 zobrazení | 17 odpovědí
Řeším na jakou školu po základce. Poraďte mi kdo jste studentem nebo absolventem střední rybářské školy. Díky za vaše odpovědi.
MIVARDI spectrum cross telecapr
26.9.2010 | deniiis | Položená | 3.130 zobrazení | žádná odpověď
chtěl bych znát váš názor na tento prut.3.60m,3.00lb. případně jiný dobrý kaprařsky prut děkuji.
Vláčecí prut
25.9.2010 | kuba4 | Pruty | 23.980 zobrazení | 70 odpovědí
Zdravím, chtěl bych se zepat na jakou značku se mohu u vláčecích prutů spolehnout. Prošel jsem pár stránek a většina lidí hlasuje pro Shimano, jaké máte zkušenosti Vy? Máte nějaké zkušenosti třeba s firmou Cormoran, Sema, Mivardi, Albatros a a jinou?
Naviják na kaprařinu
25.9.2010 | Grand2 | Kaprařina | 3.476 zobrazení | 5 odpovědí
Prosím o rady při výběru navijáku na kaprařinu. Chtěl bych baitrunner a mělkou cívku s cenou kolem 2000 Kč. Zatím jsem koukal na Okuma Power Liner PL 860 a Naviják SPRO Super Long Cast LCS 460. Díky
Dynamite baits
24.9.2010 | Boloň | Feeder | 2.851 zobrazení | 2 odpovědi
Ahoj jaké máte zkušenosti s krmením na feeder od Dynamite baits? Cílová ryba kapr na menších pískovnách, ale i větších přehradách. Pokud máte osobně vyzkoušenou tuto značku na feeder, tak mi prosím zašlete ňáké informace. V lovu na feeder jsem nováček :-)
Křesílko Mivardi premium
24.9.2010 | vlnac | Ostatní nádobíčko | 2.619 zobrazení | 2 odpovědi
Tak jsem si objednal toto křeslo z netu. Do dvou dnů jsem ho měl , ale to zděšení!! Křeslo je malé nízké opěradlo krátké není to křeslo pro mě měřím 184cm a vážím 90kg . Jinak nevypadá špatně , no poslal jsem ho z5.. Tak bych se chtěl zeptat jestli máte podobné zkušenosti??
Mivardi
24.9.2010 | MirekS | Navijáky | 22.043 zobrazení | 71 odpovědí | upravit
Rád bych se zeptal co říkáte značce MIVARDI. jedná se o navijáky i o pruty. Je mi jasné, že to asi bude podle určitých některé řady budou lepší a některé horší, ale tak celkově zda má někdo s MIVARDI nějaké zkušenosti. Dík
Kam na ryby :-)
23.9.2010 | joska79 | Domácí revíry | 8.015 zobrazení | 21 odpovědí
Přátelé,kamarádi, asi budu trohcu najivní ale zkusím to. Po zlomenině nohy jsem se vůbec letos nikam na ryby nedostal a teď jsem konečně zahodil berle a mám šanci se někam dostat. Revír nevychytám :-),pouštím. Jen bych si chtěl pěkně zachytat :-)
Jaké třpytky
23.9.2010 | Mr. Vydra | Dravci | 6.911 zobrazení | 33 odpovědí
Na štiku s jakou třpytkou těžší nebo lehčí tmavou nebo stříbrnou jednolistovou nebo dvoulistovou no tak jakou poradíte ??
Bójky na sumce
23.9.2010 | Mr. Vydra | Sumcařina | 3.464 zobrazení | 3 odpovědi
Jaké máte zkušenosti s nezrůznějšími bójkami jaké barvy tipy jak navázat atd. díky za odpovědi