Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Rybářské závody
17.8.2010 | jirin8 | Závody | 40.902 zobrazení | 10 odpovědí
Dobrý den,můžu se zeptat nevíte o nějakých rybářských závodech pro děti v ústeckém,jihočeském a středočeském kraji? děkuji
Jak dlouho Vám vydrží pletenka??
17.8.2010 | FISHERBOY | Ostatní nádobíčko | 2.488 zobrazení | 5 odpovědí
Chci se zeptat na vaše zkušenosti.. Já jsem před měsícem pořídil 150m pletenky Spiderwire 0,12mm nosnot cca 10 kg. Teď mi zbylo tak 70…taky tolik rvete? Kámoš mi řikal, že jemu vydrží dvě sezóny uplně v klidu a to vláčí častěji než já. Proto mi to nejde do hlavy…
Kupujete rádi v e - shopech? Díky za názory.
17.8.2010 | | Vaše názory | 5.946 zobrazení | 51 odpovědí
Nakupujete v e-shopech (rybářských)? Co by jste si přes internetový obchod nekoupily a co naopak ano.Díky za Vaše názory.
Asi jsme přišli o český kaprařský rekord
15.8.2010 | osprey | Kaprařina | 3.823 zobrazení | 26 odpovědí
Zaslechl jsem nedávno na jihu Moravy historku o kaprovi 116 cm / 31 kg.
Uloven by měl být zřejmě dost pochybným způsobem někde na Dyji pod Novými Mlýny a kolektivně sežrán. Důkaz o jeho existenci v podobě snímku či šupiny neexistuje, ale „viděla ho celá hospoda“. Neslyšel jsem, ovšem, která.
Neví někdo něco bližšího? Mraky kaprařů „pasou“ po „třicítce“ z našeho území a evidentně budou mít cestičku k této metě zase o trošku těžší. Na druhou stranu, možná je tato ryba (pokud existovala) důkazem, že není nereálné něco takového chytit.
soukromák liščí jezero
15.8.2010 | jirin8 | Domácí revíry | 8.375 zobrazení | 7 odpovědí
Čus rybáři hele chci se zeptat chci se vypravit na soukromý revír LIščí jezero.Jaká nástraha tam nevíc funguje a jaké ryby a okolo kolika cm tam jsou?
prut na candáty
15.8.2010 | Paja73 | Přívlač | 8.997 zobrazení | 50 odpovědí
Ahoj, ač ryby chytám hodně dlouho, tak přívlač šla vždy kolem mě dost obloukem, začínal jsem kaprařinou, nyní je mou jedničkou feeder. Proto bych potřeboval poradit s výběrem prutu. Na podzim se chystám poprvé na Rio Ebro tak jsem si řek proč tam nezkusit okrajově vláčku na candáta. Jenže se ve přívlačových prutech téměř vůbec nevyznám. Tak prosím o radu co pořídit na tuto příležitost, jakou gramáž? Naviják neřeším tam použíji Shimano Aspire 2500 RA které mám na feedrech. stačí mi něco lacinějšího, feedery mám hodně kvalitní, ale vláčení se do budoucnost asi moc věnovat nebudu tak mi stačí něco řekněme do 2000,– i měně. Díky všem za případné rady co pořídit.
Zlomený Skeletor
14.8.2010 | Sander | Pruty | 2.404 zobrazení | 19 odpovědí
Ahoj, chtěl jsem se zeptat v diskusi, ale možná nejsem jediný, komu se
případné rady mohou hodit a fórum jde lépe vyhledat.
Jelikož jsem tvor velice šikovný, udělal jsem ze Skeletora „Travel rod“.
O tom jak se to stalo nechci mluvit. :-)
Žádám Vás touto cestou o radu či inspiraci, co a jak s tím prutem dál.
Je mi líto ho vyhodit. Zlomený je zhruba v polovině horní části, jedná
se o verzi 3,05m, 2–12g. Existuje možnost sehnat horní díl prutu, nebo jen
čistý blank?
Děkuji mockrát.
Prosím o radu - preparace ryb na severní Moravě
13.8.2010 | kingkubik | Vaše názory | 17.050 zobrazení | 22 odpovědí
Prosím, neznáte někdo preparátora v okolí Opavy, co se věnuje i preparaci ryb? Včera se mi povedl kapitální kousek, o jakém sní každej rybář a chci si jej zvěčnit, jenže problém je, že nemůžu nikoho sehnat.
Skúsenosti s Mivardi Reactor carp
12.8.2010 | drobcek | Pruty | 2.644 zobrazení | 1 odpověď
Aké máte skúsenosti s prútmi Mivardi Reactor Carp? Predovšetkým 3,90m 3,5bs. Dík za postrehy.
Zkušenosti s peletama na ebru
12.8.2010 | Patula | Sumcařina | 2.930 zobrazení | 7 odpovědí
Jelikož letos pojedu v říjnu na Ebro(poprvé),chtěl bych se prosím zeptat těch co tam byli ,jaké mají zkušenosti s chytáním sumců na pelety.Protože jak všude čtu ,tak se tam už snad jiným způsobem chytat nesmí.Zajímala by mě spotřeba a cena tak na týde.Ať vím do čeho jdu.díky
Nejlepší Boilies - učinnost
12.8.2010 | 17_Rosta | Kaprařina | 9.975 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravim jedu na týden na přehadu a nevím za boha jaké boilie vybrat abych nalákal i větší kapry poradí někdo ? mám doma ostružinu kterou dipuju v ananasu ale zatím se nic nepovedlo pokud někdo poradí budu rád nějaké co natáhne i větší ryby . Jinak konkrétně jedu na nechranice u chomutova:)
PODVODNÍK
12.8.2010 | bigboy | Vaše názory | 4.394 zobrazení | 19 odpovědí
Prosím přihlaste se všichni, koho podvedl podvodník „kislikus“ do této diskuze. Chceme podat hromadné trestné oznámení. Dík
Živé ryby v Tescu
11.8.2010 | jersey | Vaše názory | 9.950 zobrazení | 30 odpovědí
Vážení kolegové,dnes jsem byl zas po delší době v Tescu a ačkoli si to vždy zakazuju,opět jsem zavítal juknout na zubožené ryby v akváriu.Řeknu vám,je to hodně smutný pohled na štiky,pstruhy,ale i další druhy ryb,jak živoří v místních prosklených nádobách.Nejsem žádnej zuřivej zelenej aktivista,ale ten pohled na ty chudáky mě hodně zasahuje.Jsem si vědom,že mě jako rybáře spousta jiných lidí osočí,že rybám,které na háčku tahám z vody nedělám zrovna potěšení,ale i přesto si myslím,že ty ryby v Tescu,pomlácené,některé plísní zasažené,vybledlé a zubožené jsou na tom podstatně hůř.A protože nechci dělat,že to nevidím,napadlo mě,jestli se nemám nepokusit s tím něco udělat.Nechci po vás aktivitu v tomto směru,jen mě zajímá,jestli si myslíte,zda to má šanci na úspěch.Úspěch v tom smyslu,že by se prodej živých ryb zakázal.
Vnadění cejnů
9.8.2010 | Paja73 | Bílá ryba | 2.827 zobrazení | 5 odpovědí
Jaká návnada se vám nejvíce osvědčuje při zakrmování před lovem velkých cejnů na vekých vodách, Nové mlýny atd. Osobně jsem vnadil kukuřice, kroupy, ovesné vločky a halibut minipeletky. Zkusil jsem vřadit z tohoto kukuřici a zdálo se mi to lepší, máte zkušenosti co těm lopaťákum nejvíce sedí a nebo jaký mix jim prostřít.
Mražené Grundle a lov na ně?
8.8.2010 | BOBIK1981 | Dravci | 4.414 zobrazení | 2 odpovědi
Co si o nich myslite a zkousel jste us nekdo na ne chytat?Jake mate zkusenosti s timto lovem na ne?
Odbahnění tůně
7.8.2010 | PITRSLAND | Domácí revíry | 2.162 zobrazení | žádná odpověď
Původní rozloha 4ha, dnes 1,2 ha. Cca 1m sedimentu. Hledám pomoc při řešení odbahnění. Dotace? Poraďte, zatím vše ztroskotalo. Byla by škoda, aby tato krásná voda zanikla. Mělnicko. Petr Zeman
Technika záběru na dravce
6.8.2010 | BOBIK1981 | Položená | 2.943 zobrazení | 10 odpovědí
Jakou techniku záběru používáte při lovu na položenou na dravce?Používáte někdo třeba ještě polystirén?nebo nekdo pouziva treba kaminek.policajta pred prut.Jaka je asi tak podle vas nejlepsi?
Jak mam chytat když my to v labi splave ?
5.8.2010 | Lazovič | Položená | 6.200 zobrazení | 26 odpovědí
Dal jsem tam těžší olovo ale stejně ?? Nwm co mam dělat na hodim s plave to je jak kdybych chytal na Amazonce !!
Kam na sumce ve Zlínském Kraji ?????
4.8.2010 | michal94 | Sumcařina | 6.318 zobrazení | 22 odpovědí
Kde v okolí Zlína jezdíváte na sumce, revíry a úlovky prosím !!!! Díky za odpovědi......
Co je lepší třpytky nebo wobler ??? Co myslíte ??
2.8.2010 | Lazovič | Přívlač | 10.374 zobrazení | 66 odpovědí
Já myslim ,že je to stejni co vy ??? Třpytky jako woblery ne ??? Co myslíte ?????????????????????????