Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Zkušenosti s firmou Robinson necteno

12.3.2010 | Knak | Vaše názory | 2.896 zobrazení | 8 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s výrobky od firmy Robinson? Používáte od této firmy navijáky na feeder a nebo feederové pruty?

DO ROKU 2013 VRÁTIT DO ČESKÝCH ŘEK LOSOSY I BEZ POLITIKY necteno

12.3.2010 | DJ | Vaše názory | 2.558 zobrazení | 27 odpovědí

Máte pravdu, že tohle s rybama nemá moc co dělat. Kuba nakonec na kandidátce nebude :(

Vláčkaři vs Muškaři necteno

12.3.2010 | | Přívlač | 27.658 zobrazení | 66 odpovědí

Taky máte ten pocit, že přívlač je zbytečně zakazována (na úkor jiných rybolovných technik) a omezována? Nemůžeme chytat naší oblíbenou rybolovnou technikou půl sezóny jak na P tak i na MP, přestože jsme za povolenky vysolili nehorázné peníze?

Jestli ANO – tak to jste v tom správném fóru!!:-)

Připadá mi, že muškaři (přestože proti této krásné technice nic nemám a sám taky občas muškařím) začínají čím dál tím více lobbovat (např. pokus o zákaz trojháčku na Pstruhovce, pokus někde uplně zakázat vláčku, popř. úseky jen pro muškaře, nemožnost nahradit „muškařskou šňůru“ vlascem…atd. )

Na P vodách se např.zakazuje vláčet od 31.srpna do 1.12. hlavním argumentem je ochrana potočáka který táhne do tření.

Tak mě tak napadlo, že by bylo možná vhodné navrhnout ZÁKAZ MUŠKAŘENÍ na P vodě v době od 16.4. do 16.6. – to se tře zrovna lipan, který se na vláčku uloví jen výjímečně, tak proč neochránit lipana?? Všichni muškaři si přece stěžují, že je čím dál tím vzácnější a přesto ho zbytečně píchají a drancují vodu? Co si o tom myslíte vy? Necítíte na tom trochu nespravedlivosti na úkor vláčky?? (dokonce u nás existoval ještě do nedávna revír, kde se nesmělo celoročně vláčet, ale na živou rybku se mohlo… to už nechápu vůbec)

Jezero Mälaren necteno

11.3.2010 | oxiana | Rybaření v zahraničí | 2.768 zobrazení | žádná odpověď

Máte někdo zkušenosti s chytáním ryb v okolí Stockholmu, především na jezeře Mälaren, případně na stockholmském souostroví Archipelago nebo poloostrovu Galö?

sonar necteno

10.3.2010 | radek1 | Ostatní nádobíčko | 3.958 zobrazení | 11 odpovědí

Chtěl bych poradit jaké máte skušenosti s echolotem Eagle Cuda 300 Fishfinder nebo doporučit jiný do 5000Kč. Chytám Hlavně na přehradách v ČR.

Vltava v Českých Budějovicích necteno

10.3.2010 | Rybapych | Feeder | 3.059 zobrazení | 11 odpovědí

Zdraví Vás všechny Už jste někdo byl vyzkoušet Vltavu v Č.B.?Pod papírnou,v Č.Vrbným atd.?Nezlobte se,ale už jsem nadrženej a nevím,kam vyrazit!Díky

Soutok Olšavy s Moravou necteno

10.3.2010 | spike | Domácí revíry | 2.576 zobrazení | 4 odpovědi

Ahoj, chytáte někdo na soutoku Olšavy s Moravou poblíž města Kostelany nad Moravou? Letos bych se tam rád podíval, co se tam dá chytit za ryby? Dík

MUŽI NA RYBÁCH - ANO? ČI NE ? necteno

9.3.2010 | scootrovka | Vaše názory | 5.002 zobrazení | 58 odpovědí

Dobrý večer tak by mě docela zajímaly Vaše názory na tuto otázku.Já osobně proti chlapům na rybách nic nemám.Je to taková malá odvetka za fooorum Žena na rybách ano či ne?

premnozit bolena a sumce. ANO nebo NE? necteno

9.3.2010 | dodorider | Dravci | 7.420 zobrazení | 89 odpovědí

V poslednich letech se na ohri zacina premnozovat bolen dravy a sumec, tyto ryby zde byli a jsou stale vysazovany jste pro?

Naviják zn. Wichwood Exorcist Big Pit Ereepin 75 necteno

9.3.2010 | bertik1208 | Navijáky | 2.957 zobrazení | žádná odpověď

Chtěl jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s Navijákem Wychwood Exorcist 75 nebo Wichwood Rapier 12 K

Přívlačový prut necteno

9.3.2010 | Dave20 | Přívlač | 5.326 zobrazení | 26 odpovědí

ahoj, zdravím všechny rybáře a vláčkaře zvlášť :-)..chci si koupit nový prut o velikosti 220–240 cm a gramáží 10–30g, ale příliš se nevyznám ve značkách.....mohl by mi někdo poradit konkrétní značku a typ prutu, který funguje?......moc díky a přežijte nějak to čekání..:-)

olešna nebo horni bečva necteno

8.3.2010 | hanz.333 | Domácí revíry | 2.986 zobrazení | 20 odpovědí

čaute da se chgytit na těchto revirech naky větši kapr nad 60cm ma někdo takovy ulovek jestli jo napište ale i ostatni ryby mužou byt

mušovske jezera nebo dyje 5 necteno

8.3.2010 | hanz.333 | Domácí revíry | 15.439 zobrazení | 53 odpovědí

čaute poradi někdo do jakeho mista nejlip na těchto jezerech byl tam někdo nejake zažitky od vody kdyžtak napište nejlepe nake ubytovani taky

dovolena 2010 necteno

8.3.2010 | hanz.333 | Domácí revíry | 2.071 zobrazení | 21 odpovědí

čaute jaky soukromy revir by ste dopuručili jestřabice nebo skaličku nebo oborsky rybnik byl někdo na těchto revirech diky za pomoc napište někdo ulovky nake

Vhodnosť lovu na bič v Chorvátsku necteno

8.3.2010 | Kakofonix | Rybaření v zahraničí | 3.049 zobrazení | 17 odpovědí

Zdravím, cez leto sa chystám s rodinou na dovolenku do Chorvátska. Nedávno som čítal článok o chytaní na bič. Zaujímal by ma váš názor na použitie biča pri chytaní rýb z pobrežia v Chorvátsku. Podľa zloženia rýb, ktoré som videl v Chorvátsku pri pobreží po iné roky, by to mohlo fungovať. Moja predstava je bežná montáž s plaváčikom a prípadne niečo na spôsob mikroprívlače s malými gumenými nástrahami, prípadne marmyškami. Vzhľadom na množstvo batožiny, ktoré si vyžaduje štvorčlenná rodina s malými deťmi mi to príde ako priestorovo nenáročné riešenie ako si zachytať. Skúste mi napísať, či by to podľa Vás mohlo fungovať. Vďaka

Prsačky necteno

7.3.2010 | Bullrot | Ostatní nádobíčko | 3.915 zobrazení | 16 odpovědí

Zdravím som začiatočník v prívlači a rád by som chcel vedieť,či má niekto skúsenosti s prsačkami Lexpo(nylonové)…ďa­kujem

Prut a naviják na Feeder necteno

7.3.2010 | Ogar | Feeder | 3.793 zobrazení | 21 odpovědí

Zdravím chci začít s feeder a potřebuji poradit s vplbou prutu budu chytat na řekách a stojákách převážně želivka,un trnávka,un sedlice takže nejspíš prut heavy cena tak do 2500–3000kč prut a naviják.Díky za odpovědi

shanim civku na OKUMA Zeon ZN 30 a longbow 30 necteno

7.3.2010 | kingkubik | Navijáky | 3.219 zobrazení | 5 odpovědí

dobry den.chtel by jsem se zeptat jestli nekdo nemate navic civku na navijak okuma zeon 30 s predni brzdou http://www.rybarske-nej.cz/…-30-40-45-55 a na navijak longbow 30 se zadni brzdou http://www.rybarskepotreby-eshop.cz/…robnosti.php?… ??po propade nevite kde by se dali ty civky dala sehnat?pritelkyne delala jarni uklid a nevyhodila mi je ze:(koupim za rozumnou cenum kontakty na me tell:725160016 mail:kingkubik.gt@seznam.cz icq:352181216 dekuji vsem za ochotu a preji spoustu krasnych rybarskych zazitku v novem roce.Petruv Zdar

Štika 60 cm necteno

6.3.2010 | chosebaits | Dravci | 80.889 zobrazení | 246 odpovědí

Zdravím všechny rybáře.Jste pro zvýšení lovné míry u štiky na 60 cm? Pokud ne,tak proč ne. Pokud ano,tak na vaší členské schuzi prosím podejte návrh,A´t už se něco děje a neustále jenom o tom nekecáme.

Filmy z dětství necteno

6.3.2010 | džigit | Domácí revíry | 10.059 zobrazení | 98 odpovědí

Na téma mně přivedl právě sledovaný film v TV : My tři a pes z Pětipes.
Vzpomínáte na nějaké další filmy ze 70tých let s dětskýma rybářskýma příhodama? To krásné dětské tajemno při lovu,zaručené rady „jak na ně“ a především "nedotčenou " přírodu. Vzpomínáte ještě na nějaké?Pojdmě pokecat a zavzpomínat…