Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
ŽENY NA RYBÁCH - ANO? ČI NE ?
5.3.2010 | DJ | Vaše názory | 18.016 zobrazení | 182 odpovědí
Přeju všem krásný den. Nezakládám toto fórum protože bych měl proti ženám, dámám a dívkám něco zlého. Naopak si myslím, že bez žen by bylo na světě smutno. Jde mi jen o vaše názory. Pokud jde o mě, i skrze vřelý vztah k něžnému pohlaví, který jsem po letech boje na několika frontách koncentroval do jedné jedinečné partnerky, jsem stále toho názoru, že na rybách si s ženskou neodpočinu.
Kam na ryby v okoli Plzne
5.3.2010 | jozefbmw1 | Vaše názory | 6.674 zobrazení | 5 odpovědí
Ahojte.Nemohli by ste my poradit kam na ryby v okolí Plzne.Som zo slovenska uz tu byvam 8 mesiacov a este len teraz som vybral rybarsku povolenku ale nepoznam zatial vase rybarske reiry,kde sa oplati ist na ryby,myslim na mimopstruhove revíry.Inac bydlim v Liticich,mam tu kusok na Borsku priehradu ale neviem ci sa my tam oplati ist.Ja si myslim,ze je tam este dost studna voda.poradte my prosim…dakujem
Krmivá - porovnanie
2.3.2010 | LuboO | Plavaná | 8.306 zobrazení | 13 odpovědí
Dlho som rozmyslal, ako sformulovat tuto temu, aby som ziskal dostatocny prehlad k danej veci. Ide mi o porovnanie rozlicnych znaciek, resp. druhov krmiv, pouzivanych pri plavanej, ci uz pri pretekoch, alebo rekreacne. Krmiv ako znaciek je vela druhov a typov este viac. Preto som vyselektoval niekolko najznamejsich, ktore pouziva vacsina ci uz pretekarov, alebo rekreacnych plavackarov. Ide o znacky Sensas, Milo, Lorpio, Mossela, Master Gara. Pridam aj znacku Lastia, co je slovenska firma, u nas dost rozsirena, neviem, ako v Cechach. Rad by som vedel, ake ma kto skusenosti s tym, ktorym krmivom, ide mi o stojaky a lov kapra a bielej ryby, hlavne pleskac (cejn). Pripadne nejake typy na mixy, doplnky, dipy. Dakujem za kazdu odpoved.
Násada štiky - Kolik? V jaké velikosti?
2.3.2010 | | Dravci | 9.700 zobrazení | 46 odpovědí
Zdar všem milovníkům zubatých dravců! Potřeboval bych poradit – kolik štik a v jaké velikosti/stáří je rozumné a ekonomické nasadit do zatopeného lomu rozlohou 50×50m velmi členitý břeh, průměrná hloubka 2m. Nynější rybí osazenstvo – jelec ve velikostech 10 – 50 cm, okoun nejčasteji ±10cm, hrouzek. Nemyslím si, že by ta voda byla extra úživná, ale myslím, že nějaká štika by se tam uživila :-) Nasadit menší množství větších štik nebo raději plůdek ve větším množství? Díky za všechny tipy!
Na ryby do Švédska
28.2.2010 | bertik1208 | Dravci | 4.555 zobrazení | 10 odpovědí
Nazdárek.Chtěl jsem se někoho zeptat na zkušenosti z lovu dravců na švédském jezeře Aspen. Chtěl jsem tam letos v září. Nejede tam někdo?
Reklama v televizi
27.2.2010 | Hony | Vaše názory | 5.245 zobrazení | 36 odpovědí
Jak se vám líbí „odborně“ udělaná reklama pivních rybářů? Nevytažené teleskopy, pivo ve vezírku a duchaplné hlášky.
JAK TO VIDÍ RYBÁŘI
27.2.2010 | Kubajs | Domácí revíry | 12.331 zobrazení | 156 odpovědí
Docela by mě zajímal pohled rybářů na pár otázek,nad kterými musím
neustále přemýšlet.Pokud by odpovědělo více lidí zkusím to
i zpracovat.Na otázky odpovídejte stručně pokud možno ano x ne. 1)Zdá se
vám nejmenší lovná míra kapra obecného dostatečná? 2)Myslíte si projekt
K70 se uchytí na českých vodách a ryby přes 70cm se tu za pár let budou
lovit zcela běžně? 3)Souhlasíte s nejmenší lovnou mírou většiny
dravců? 4)Líbí se vám nápad celoroční vláčky na území ČRS A MRS?
5)Zdá se vám zarybnění na českých revírech dobré? 6)Je dobré
přemožení bolena na přehradních nádržích a řekách? 7)Kolik ryb si od
vody odnesete?
a)0
b)1–5
c)6–10
d)11a více 8)Kontrolovala vás v roce 2009 RS?? 9)Kolik docházek k vodě za
rok průměrně uděláte?
a)0–5
b)6–30
c)31–70
d)71a více 10)Měl by být na některých revírech dovolen lov na 3pruty?
11)Lovíte na bezprotihrotové háčky? 12)Vaše nejoblíbenější ryba je?
13)Oblíbený styl lovu?
Dyje 11/Dyje 11A
27.2.2010 | HonzakŠ | Přívlač | 11.789 zobrazení | 119 odpovědí
Dobrý den, začínám s přívlačí a nevím kde se nejlépe „zaučit“. Bydlím ve Znojmě, takže to mám k vodě blízko, ale nikdo z rodiny nechytá. Prosím o radu těch, kdo to tady znají. Oba rybníčky jsou dobře zarybněné bílou rybou, ale nevím jak je to s dravci (nemyslím štiku 120 cm ale něco „pro začátek“). Pokud by pro mě bylo lepší chytat na řece, tak nevím v jakém úseku (už za přehradou nebo až někde Dobšice-Hodonice???) Případně nástrahy,návazce......
Budu moc rád když mě Vy zkušenější alespoň trošku poradíte. Děkuji Honza
Který z těchto dvou multiplikátorů?
26.2.2010 | tjjack | Navijáky | 10.739 zobrazení | 22 odpovědí
Zdravim, chci se dát na sumce a hledám nějakej multiplikátor pod prut, docela se mi zalíbil Cormoran Corboss 510 LH a Cormoran Corboss 610 LH, 510ka má hvězdicovou brzdu ta 610ka má pákovou vícelamelovou. Kterej je podle vás lepší? Chci se držet v tý hranici do těch 1800,–.
Vlasec team carp black
26.2.2010 | FISHERBOY | Ostatní nádobíčko | 1.888 zobrazení | 1 odpověď
Zdravím, máte někdo zkušenosti s tímto vlascem??? mechanická paměť , pevnost v uzlu atd????díky:)
Naše úlety za rok 2010 a 2011 :-) (Nejlepší hlášky roku ) :-)
23.2.2010 | 1Mara | chytej.cz | 10.417 zobrazení | 50 odpovědí
¨Zakládám tohle fórum pro ty kteří se umnějí zasmát a berou vše tak jak život napsal, neboli někdo ulítl a byl po zásluze odmněněn :-D:-D :-D
lov na feder
22.2.2010 | recek | Feeder | 23.466 zobrazení | 37 odpovědí
Dobry den zajimalo by me jestli je nejaky rozdil pri lovu na feder jestli pri prubezne montazi pouziji bezne krmitko ne specialni na feder.A jaky je rozdil jestli pouziji normalni vydlicku nebo k tomu urcenou na fider sem zacatecnik tak se nezlopte ze se takto ptam.dekuji.
pěstování žížal
22.2.2010 | tomin | Položená | 29.737 zobrazení | 39 odpovědí
Je tu někdo trochu zahradník? Kamoš má hnojník kde má každý rok velký hnojáky a na našem hnojníku sem našel jen pár malinkatých žoužalek . neví někdo čím to muže být. složením kompostu,umístěním?
Shimano Speedmaster light, alebo?
22.2.2010 | Dzumigar | Feeder | 2.274 zobrazení | 1 odpověď
Zdravim,
Zaujima ma aky je rozdiel medzi Shimanom Speedmaster L, Speedmaster AX L, Speedmaster L/M 2,75–3,35. Konkretne ma zaujima akcia ,signalizacia zaberov , celkovy pocit zo zdolavania. Velmi intezivne uvazujem o kupe Light, alebo Picker na chytanie v okoli brehov nadrzi ci potokov. Popripade ak mate tip na inu znacku kludne mozte porovnat. Papierovo sa mi naviac pozdava Speedmaster L/M 2,75–3,35. Len neviem ci sa nebude spravat ako zuvacka. Este som ho u nas v obchodoch ani e-shop nikde nevidel.
SHIMANO Alivio BX DL - který typ?
20.2.2010 | djtomme | Pruty | 4.503 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím, chci si pořídit prut SHIMANO Alivio BX DL. Který typ byste mi prosím doporučili pro co nejdelší hody? Děkuji.
1 Alivio BX 12275 DL Počet dílů: 2 délka prutu: 360cm zátěž: 2,75lbs
2 Alivio BX 12300 DL Počet dílů: 2 délka prutu: 360cm zátěž: 3,00lbs
3 Alivio BX 13300 DL Počet dílů: 2 délka prutu: 390cm zátěž: 3,00lbs
Prut SHIMANO FORCEMASTER AX SPINNING 240 L
18.2.2010 | marťan | Pruty | 5.755 zobrazení | 3 odpovědi
Zdravím. Nemáte prosím někdo zkušenost a tímto prutem? Scháním prut na lehkou přívlač, ideální 2,4m a nevím, jestli špička 3–15g nebude moc měkká při přípaném zdolávání větší ryby. Mám ještě 2,1m 7–25g (spokojenost na řece) a chtěl bych něco jemnějšího na lepší vedení smáčků apod.(na rybník) a ideálně o něco málo delšího.. Poraďte prosím jaké pruty se vám osvědčily. Děkuju.
Sumci na nechranicích...
17.2.2010 | Vydra11111 | Domácí revíry | 3.443 zobrazení | 4 odpovědi
Poradtě prosím, Vydry, úspěšná místa na sumce na nechranicích. Předem děkuji.........
ZOH VANCOUVER 2010
15.2.2010 | obor | Závody | 57.469 zobrazení | 466 odpovědí
Zimná olympiáda? Predsa voda v inom skupenstve! Možno raz bude jednou z disciplín aj lov rýb na dierkach!:-)
Na jaké vodě,jaké délky návazců?
14.2.2010 | Rybapych | Feeder | 5.607 zobrazení | 10 odpovědí
Tak chlapy,zajímal by mě Váš názor na délku návazců v té či oné vodě!Myslím tím,na stojaté vodě většinou se dává kradší návazec a naopak na tekoucí vodě delší návazac.Zajímá mě a asi ne jen mě,jak to vidíte Vy?díky
Mik nebo Tandem.......?
13.2.2010 | Mega-Fish | Kaprařina | 3.148 zobrazení | 13 odpovědí
Ahoj, PRo tento rok se rohoduji mezi Mikbaits(konkrétně exppresky) a Tamden Baits jaké by jste zvolili vy pro delší zakrmování z partiklem a peletama?Jaké jste měli zkušenosti v loni všem kdo odpoví moc dík…