Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Mníci na přítoku Dalešic
7.11.2009 | ??? | Dravci | 2.045 zobrazení | 2 odpovědi | upravit
Nazdar rybaříci,rád bych se zeptal jestli se podařilo někomu z Vás chytit mníka na řece jihlavě?Konkrétně ve Vladislavi nebo číměři.
Revír v Libni
5.11.2009 | voltor | Domácí revíry | 3.361 zobrazení | 21 odpovědí
Prosím vás co je za revír :Vtava nebo Rokytka v Libni .Je to to rameno u bývalých loděnic.,Stěhuji se do Prahy a byl bych rád za nějaké informace o tomto revíru.Děkuji
kamm na pstruhy severni morava
5.11.2009 | hanz.333 | Domácí revíry | 1.850 zobrazení | 2 odpovědi
čautee nevite kamm na pstruhy v okoli ostravy a blizkeho okoli nebo lipany popřipadě siveny mate nake ulovky
Co krize????, ta finanční....
4.11.2009 | Mr.Hyde | chytej.cz | 2.341 zobrazení | 10 odpovědí
Pomalu se blíží konec roku a jako asi každej začínám trochen billaNCOVAT, těžko se mi to přiznává, ale i mě zasáhla finanční krize, jak jste na tom Vy ostatní, máte nějaké nápady na levnější řešení montáží, nástrah, zakrmování, rybařiny vůbec? U nás jsme se 4 spojili, každý dá něco a funguje to, zatím…
bezprotihroté hačky
1.11.2009 | paista | Přívlač | 3.287 zobrazení | 10 odpovědí
aké typi háčkov použiť na výrobu bezprotihrotých jigových hláv prípadne marmisiek… používate rozdielne typi na P vodách (cielová ryba pstruh) a MP vodách ( ostriež ,jalec ..atd)? Aké preferujete hroty prihnuté al. rovné?
Abu garcia UltraCast
1.11.2009 | FISHERBOY | Navijáky | 2.604 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím, chtěl bych se zeptat na Vaše názory na naviják od Abu garcie – UltraCast…davají ho ,,zdarma,, k vláčákům… pište vaše názory, zkušenosti, nedostatky či plusy navijáku… a pokud možno i něco o základní údržbě … předem díky
Na ryby s doprovodem nebo bez
29.10.2009 | zazatec | Legislativa | 5.794 zobrazení | 30 odpovědí
Musím do patnácti let chodit na revíry MRS s doprovodem starším 15 let? V papírech o tom není ani zmínka, ale jeden rybář mi říkal, že na ryby smím chodit sám až od patnácti. Tak jak je to?
SHIMANO ASPIRE SPINNING
28.10.2009 | frenki | Pruty | 2.295 zobrazení | 2 odpovědi
Pánové, scháním starší typ prutu shimano aspire 270cm a 15–40gr, jestli znáte nějakou vebovku kde lze koupit, můžete ji sem hodit, díky moc.
Mivardi Sirio vs. Grauvell Delphos
27.10.2009 | novas32 | Navijáky | 3.180 zobrazení | 9 odpovědí
Pomozte mi prosim s vyběrem navijaku na privlac. Rozhoduji se mezi temito dvema: Mivardi Sirio 2000 Grauvell Delphos ZF 1500
Diky za nazory.
podekovaní
26.10.2009 | pepanos | chytej.cz | 2.204 zobrazení | žádná odpověď
děkuji za pasovani meho kluka který se zučasnil výlovu na rybniku arnošt taky chci poděkovat za skvělou atmosveru všem zučasněným.lovu zdar
Pozvání na ryby
26.10.2009 | tona | Domácí revíry | 2.022 zobrazení | 2 odpovědi
Hledám parťáka na ryby Orlík-Štědronín,Slapy-Hříměždice, ale i jiné, jsem z příbramska.
Kolik ročně ulovíte a pustíte ryb?
26.10.2009 | HaD | Vaše názory | 7.568 zobrazení | 70 odpovědí
Existují fóra, kde se „přiznáváme“ k tomu, kolik jsme si za rok odnesli od vody ryb. Mě by ale zajímalo, kolik ročně ulovíte a pustíte ryb:
- ušlechtilých a dosahujících lovnou míru
- ušlechtilých podměrečných
- neušlechtilých větších velikostí
- neušlechtilých prďolů (malých ryb)
Zajímají mě všechny ryby včetně ouklejí apod. A prosím o co nejreálnější čísla. Odpovědi slosujeme a výherci pošleme nějakou odměnu ;-)
Člun na rybaření
25.10.2009 | Jezinka | Vaše názory | 64.919 zobrazení | 309 odpovědí
Rady pro toho, kdo si chce koupit člun, zkušenosti rybářů různými druhy člunů a motorů.
Slovensko-Dunaj
25.10.2009 | _*Aston_* | Kaprařina | 37.360 zobrazení | 3 odpovědi
Slovensko a řeka Dunaj?Jak je to tam s Kaprama? Kam na ně na Dunaj? pOrad te někdo?Dik ;-)
Háromfa-Maďarsko
25.10.2009 | _*Aston_* | Kaprařina | 3.039 zobrazení | 1 odpověď
Zdar,nevíte někdo něco o tomto revírů?Kdy tam jet Podzim-Jaro?Jaké máte zkušenosti?Jak je to tam s místama?přístup k vodě.. A hlavně kde se dá sehnat povolenka v Maďarsku.Diky ;-)
Rybařina na nových mlýnech
24.10.2009 | spike | Domácí revíry | 13.019 zobrazení | 9 odpovědí
Nevíte někdo jak je to s chytáním na nových mlýnech?? jsou tam nějaké speciální povolenky??
rybářská burza
24.10.2009 | noba | Obchod | 8.731 zobrazení | 6 odpovědí
nevíte někdo jestli se koná nějaká burza v praze a okolí? pokud tu toto téma někde je, tak se omlouvám, ale nenašel jsem.
Vnadění při chytání na mrtvou rybku
23.10.2009 | -tom- | Vaše názory | 2.606 zobrazení | 3 odpovědi
Vnadíte? Údajně jsou při tomto způsobu lovu velmi dobré výsledky (nezkoušel jsem dosud). Jde o to, proházet místo, kde mám nahozenou mrtvou rybku (vznášející se ve vodním sloupci) něčím, co přiláká bílou rybu, třeba šrotem. Hemžení bílé ryby pak zase přiláká dravce.
Při tomto způsobu lovu je prý daleko úspěšnejší mrtvá rybka, než živá. Jistá parta lidí testovala vedle sebe nastraženou živou i mrtvou (cca. 1,5m rozestup) a za dopoledne bylo na mrtvou 9 záběrů. Na živou… nic.
Zkušenosti u někoho jsou? :-)
Hodnocení článků
23.10.2009 | Robur | chytej.cz | 1.981 zobrazení | 9 odpovědí
Chci se zeptat, podle čeho hodnotíte článek.
současné hodnocení je: vynikající velmi dobrý dobrý nic nepřinášející bezvýznamný
díval jsem se např. na svoje Vychytávky, patří k nečtenějším věcem, a přitom něco má hodnocení jen dobré /navíc si myslím, že bych ocenění „dobré“ dal na jiné díly, ale nechci zde vypadat jako narcis, foukající si bebinko na dušičce spisovatele/. Přimělo mne to k zamyšlení, proč. např. známku Nic nepřinášející může dostat článek cílený na naprostého začátečníka a zkušený rybář pak dle sebe musí článek ohodnotit jako nicnepřinášející blábol. Tak se ptám, zda by třeba byl nějaký návrh na způsob hodnocení, nebo jaká témata byste uvítali. Případně čeho si nejvíce ceníte na článku, např. fotek, obsahu, barvitosti slohu. Samozřejmě chápu, že ideální je vše nej nebo nějaký kompromis. Tak jak to vidíte vy? Berte to všeobecně, ne jako hodnocení článků nějakého Robura.
Výrobky Jitafish
23.10.2009 | Bobertík | Vaše názory | 2.450 zobrazení | 1 odpověď
Zdravím všechny, mám dotaz a nejsem Kotas. Má někdo zkušenosti s výrobky firmy JITAFISH? Za všechna infa dík.