Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Mníci na přítoku Dalešic necteno

7.11.2009 | ??? | Dravci | 2.045 zobrazení | 2 odpovědi | upravit

Nazdar rybaříci,rád bych se zeptal jestli se podařilo někomu z Vás chytit mníka na řece jihlavě?Konkrétně ve Vladislavi nebo číměři.

Revír v Libni necteno

5.11.2009 | voltor | Domácí revíry | 3.361 zobrazení | 21 odpovědí

Prosím vás co je za revír :Vtava nebo Rokytka v Libni .Je to to rameno u bývalých loděnic.,Stěhuji se do Prahy a byl bych rád za nějaké informace o tomto revíru.Děkuji

kamm na pstruhy severni morava necteno

5.11.2009 | hanz.333 | Domácí revíry | 1.850 zobrazení | 2 odpovědi

čautee nevite kamm na pstruhy v okoli ostravy a blizkeho okoli nebo lipany popřipadě siveny mate nake ulovky

Co krize????, ta finanční.... necteno

4.11.2009 | Mr.Hyde | chytej.cz | 2.341 zobrazení | 10 odpovědí

Pomalu se blíží konec roku a jako asi každej začínám trochen billaNCOVAT, těžko se mi to přiznává, ale i mě zasáhla finanční krize, jak jste na tom Vy ostatní, máte nějaké nápady na levnější řešení montáží, nástrah, zakrmování, rybařiny vůbec? U nás jsme se 4 spojili, každý dá něco a funguje to, zatím…

bezprotihroté hačky necteno

1.11.2009 | paista | Přívlač | 3.287 zobrazení | 10 odpovědí

aké typi háčkov použiť na výrobu bezprotihrotých jigových hláv prípadne marmisiek… používate rozdielne typi na P vodách (cielová ryba pstruh) a MP vodách ( ostriež ,jalec ..atd)? Aké preferujete hroty prihnuté al. rovné?

Abu garcia UltraCast necteno

1.11.2009 | FISHERBOY | Navijáky | 2.604 zobrazení | 10 odpovědí

Zdravím, chtěl bych se zeptat na Vaše názory na naviják od Abu garcie – UltraCast…davají ho ,,zdarma,, k vláčákům… pište vaše názory, zkušenosti, nedostatky či plusy navijáku… a pokud možno i něco o základní údržbě … předem díky

Na ryby s doprovodem nebo bez necteno

29.10.2009 | zazatec | Legislativa | 5.794 zobrazení | 30 odpovědí

Musím do patnácti let chodit na revíry MRS s doprovodem starším 15 let? V papírech o tom není ani zmínka, ale jeden rybář mi říkal, že na ryby smím chodit sám až od patnácti. Tak jak je to?

SHIMANO ASPIRE SPINNING necteno

28.10.2009 | frenki | Pruty | 2.295 zobrazení | 2 odpovědi

Pánové, scháním starší typ prutu shimano aspire 270cm a 15–40gr, jestli znáte nějakou vebovku kde lze koupit, můžete ji sem hodit, díky moc.

Mivardi Sirio vs. Grauvell Delphos necteno

27.10.2009 | novas32 | Navijáky | 3.180 zobrazení | 9 odpovědí

Pomozte mi prosim s vyběrem navijaku na privlac. Rozhoduji se mezi temito dvema: Mivardi Sirio 2000 Grauvell Delphos ZF 1500

Diky za nazory.

podekovaní necteno

26.10.2009 | pepanos | chytej.cz | 2.204 zobrazení | žádná odpověď

děkuji za pasovani meho kluka který se zučasnil výlovu na rybniku arnošt taky chci poděkovat za skvělou atmosveru všem zučasněným.lo­vu zdar

Pozvání na ryby necteno

26.10.2009 | tona | Domácí revíry | 2.022 zobrazení | 2 odpovědi

Hledám parťáka na ryby Orlík-Štědronín,Slapy-Hříměždice, ale i jiné, jsem z příbramska.

Kolik ročně ulovíte a pustíte ryb? necteno

26.10.2009 | HaD | Vaše názory | 7.568 zobrazení | 70 odpovědí

Existují fóra, kde se „přiznáváme“ k tomu, kolik jsme si za rok odnesli od vody ryb. Mě by ale zajímalo, kolik ročně ulovíte a pustíte ryb:

• ušlechtilých a dosahujících lovnou míru
  • ušlechtilých podměrečných
  • neušlechtilých větších velikostí
  • neušlechtilých prďolů (malých ryb)

Zajímají mě všechny ryby včetně ouklejí apod. A prosím o co nejreálnější čísla. Odpovědi slosujeme a výherci pošleme nějakou odměnu ;-)

Člun na rybaření necteno

25.10.2009 | Jezinka | Vaše názory | 64.919 zobrazení | 309 odpovědí

Rady pro toho, kdo si chce koupit člun, zkušenosti rybářů různými druhy člunů a motorů.

Slovensko-Dunaj necteno

25.10.2009 | _*Aston_* | Kaprařina | 37.360 zobrazení | 3 odpovědi

Slovensko a řeka Dunaj?Jak je to tam s Kaprama? Kam na ně na Dunaj? pOrad te někdo?Dik ;-)

Háromfa-Maďarsko necteno

25.10.2009 | _*Aston_* | Kaprařina | 3.039 zobrazení | 1 odpověď

Zdar,nevíte někdo něco o tomto revírů?Kdy tam jet Podzim-Jaro?Jaké máte zkušenosti?Jak je to tam s místama?přístup k vodě.. A hlavně kde se dá sehnat povolenka v Maďarsku.Diky ;-)

Rybařina na nových mlýnech necteno

24.10.2009 | spike | Domácí revíry | 13.019 zobrazení | 9 odpovědí

Nevíte někdo jak je to s chytáním na nových mlýnech?? jsou tam nějaké speciální povolenky??

rybářská burza necteno

24.10.2009 | noba | Obchod | 8.731 zobrazení | 6 odpovědí

nevíte někdo jestli se koná nějaká burza v praze a okolí? pokud tu toto téma někde je, tak se omlouvám, ale nenašel jsem.

Vnadění při chytání na mrtvou rybku necteno

23.10.2009 | -tom- | Vaše názory | 2.606 zobrazení | 3 odpovědi

Vnadíte? Údajně jsou při tomto způsobu lovu velmi dobré výsledky (nezkoušel jsem dosud). Jde o to, proházet místo, kde mám nahozenou mrtvou rybku (vznášející se ve vodním sloupci) něčím, co přiláká bílou rybu, třeba šrotem. Hemžení bílé ryby pak zase přiláká dravce.

Při tomto způsobu lovu je prý daleko úspěšnejší mrtvá rybka, než živá. Jistá parta lidí testovala vedle sebe nastraženou živou i mrtvou (cca. 1,5m rozestup) a za dopoledne bylo na mrtvou 9 záběrů. Na živou… nic.

Zkušenosti u někoho jsou? :-)

Hodnocení článků necteno

23.10.2009 | Robur | chytej.cz | 1.981 zobrazení | 9 odpovědí

Chci se zeptat, podle čeho hodnotíte článek.

současné hodnocení je: vynikající velmi dobrý dobrý nic nepřinášející bezvýznamný

díval jsem se např. na svoje Vychytávky, patří k nečtenějším věcem, a přitom něco má hodnocení jen dobré /navíc si myslím, že bych ocenění „dobré“ dal na jiné díly, ale nechci zde vypadat jako narcis, foukající si bebinko na dušičce spisovatele/. Přimělo mne to k zamyšlení, proč. např. známku Nic nepřinášející může dostat článek cílený na naprostého začátečníka a zkušený rybář pak dle sebe musí článek ohodnotit jako nicnepřinášející blábol. Tak se ptám, zda by třeba byl nějaký návrh na způsob hodnocení, nebo jaká témata byste uvítali. Případně čeho si nejvíce ceníte na článku, např. fotek, obsahu, barvitosti slohu. Samozřejmě chápu, že ideální je vše nej nebo nějaký kompromis. Tak jak to vidíte vy? Berte to všeobecně, ne jako hodnocení článků nějakého Robura.

Výrobky Jitafish necteno

23.10.2009 | Bobertík | Vaše názory | 2.450 zobrazení | 1 odpověď

Zdravím všechny, mám dotaz a nejsem Kotas. Má někdo zkušenosti s výrobky firmy JITAFISH? Za všechna infa dík.