Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Uchovávání kukuřice necteno

11.9.2009 | Ogar | Kaprařina | 11.115 zobrazení | 45 odpovědí

Zdravím dnes je si byl natrhat kukuřici a chi se zeptat jak jí uchovat na další sezonu.Udstraňujete lupení a loupete jí nebo jí necháváte vyschnout.Díky za odpovědi

Rybareni v Italii necteno

11.9.2009 | Hohmon | Dravci | 3.178 zobrazení | 2 odpovědi | upravit

Ahoj, Musim mit rybarske povoleni kdyz se chystam rybarit v Italii na pobrezi pozdeji na mori ? – Maji tam neco jako je nas rybarsky listek ??

Cívka necteno

11.9.2009 | HokrP1 | Obchod | 2.436 zobrazení | 4 odpovědi

Sháním náhradní cívku k navijáku Balzer Oyster 340 BR. Pomůže prosím někdo? Hokr Pavel , 731 172 519, Plzeň

Rybářští kamarádi necteno

10.9.2009 | Robur | Ostatní nádobíčko | 37.519 zobrazení | 351 odpovědí

Abych nezabíral všeobecnou diskusi zprávami o zvířecích kamarádech, tak po nátlaku vytvářím toto fórum, které je věnováno všem, kteří mají doma či na rybách nějakého toho pomocníka. Pište zde tedy o psech, kočkách, pavoucích, Hadech, přítelech, přítelkyních a jiné havěti, která vám zpestřuje osobní či rybářksý život.

poradit necteno

10.9.2009 | Alpa | Kaprařina | 2.158 zobrazení | 12 odpovědí

Dobry den prave zacinam s kaprarinou a potreboval bych poradit jaky prut a navijak bych si mel koupit,uz sem mel nejake navrhy ale stale si nejsem jisty.Jestli mi nekdo pomuze mudu moct vdecny tady mam nekolik typu predem dekuji.

http://www.grundik.cz/…-135040.html

http://www.tropicliberec.cz/…e-1-1-zdarma

http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…-PL-860.html

Vycpané ryby necteno

9.9.2009 | Robur | Vaše názory | 8.070 zobrazení | 18 odpovědí

V souvislosti s trofejním pstruhem, který pry byl zmasen, aby mohl být vycpán pro potěchu ostatních, se http://www.chytej.cz/…riho-pstruha#… se ptám, zda se vám vycpané ryby líbí?

Kniha Sumec - životní výzva necteno

9.9.2009 | Losfedos | Vaše názory | 16.417 zobrazení | 44 odpovědí

co rikate na tuto knihu?vase spokojenost s touto knihou.celkove hodnoceni tohoto dila…

Domácí krmná směs necteno

9.9.2009 | Piranha | Recepty | 24.690 zobrazení | 28 odpovědí

Dělá si někdo z vás doma krmení na ryby?Myslím tím směs pro feeder a plavanou.Povedlo se mi od kamaráda sehnat par pytlů sladkých výrobků (zmetků) z pekárny a chci to namlít a s pomocí dalších částí si vyrobit základní směs, která bude zhruba to samé, jako Traper. Pokud má někdo nějaký recept, tak sem s ním.Něco už mám vymyslený, ale zajímá mně i jiná varianta. Dík.

Uchování masa u vody necteno

8.9.2009 | -tom- | Tipy & triky | 5.262 zobrazení | 19 odpovědí

Ahoj, nemáte nějaký dobrý trik, jak uchovat maso ze zabitých ryb v jedlém stavu i po celodenním toulání se po břehu řeky? Živé ryby nechci z logických důvodů trápit, ale zároveň mám strach, že po zabití mi maso na dosud relativně teplém a čerstvém vzduchu dlouho poživatelné nevydrží.

Dík :-)

Revíry - spolupráce necteno

8.9.2009 | TomRev | Domácí revíry | 1.864 zobrazení | 1 odpověď

Dobrý den.

Tvořím něco, co se bude hodit provozovatelům rybářských revírů. Ale než to vypustím, hodila by se mně spolupráce s někým, kdo revír(y) provozuje. Nabízím za to zdarma služby, které budou pro ostatní za peníze. Více přes vzkazník, dík.

Tom

Prut a naviják necteno

7.9.2009 | Ogar | Kaprařina | 1.810 zobrazení | 2 odpovědi

Zdravím chci po 10 let začít znovu rybařit a proto bych chtěl poradit s nějakou výbavou mám na myslim jeden prut a naviják na položenou budu převážně chytat kapry cejny amury a další bílý ryby proto chci poradit nějaký vhodný prut a naviják tak cena prutu s navijákem do 2500kč.Radši bych asi nějaký teleskop protože je skladný ale děličce se nebráním.Díky za odpovědi

rybařske hry necteno

7.9.2009 | stupy | chytej.cz | 20.080 zobrazení | 17 odpovědí

Prosim,neznate někdo webovou stranku,kde se daji stahnout nějake rybařske hry???Děkuji

Zrkadlenie oukleji necteno

7.9.2009 | LuboO | Bílá ryba | 2.426 zobrazení | 11 odpovědí

Vcera som chytal u nas na VN, rozloha asi 23 ha. Bolo cca tesne popoludni, jasno az polooblacno a silnejsi vietor. Vtom som spozoroval nieco zaujimave. Boli to zablesky na hladine. Zajastril som a ono to boli belice(oukleje), ktore vyplavali uplne na hladinu, polozili sa na 3–4 sekundy na bok uplne na hladine ako vrbovy list a potom sa ponorili spät. Nafotit sa mi to zial nepodarilo. Vie mi niekto vysvetlit, preco to robili? Vdaka.

pololetní povolenka necteno

4.9.2009 | Beebo | Legislativa | 2.353 zobrazení | 3 odpovědi

Tak jsem si letos několikrát položil otázku jestli to ještě vůbec má cenu si kupovat povolenku. V okolí Klatov je žalostně málo mimopstruhových revírů a je tam takovej přetlak rybářů, že už mě to přestává bavit. Napadlo mě tedy, že by bylo celkem fajn, kdyby byla možnost koupit si na první pololetí mimopstruhovou a na druhou půlku roku pstruhovou povolenku. Ryby většinou stejně pouštím a aspoň bych si zachytal na Otavě.

Pustit vs. nepustit necteno

4.9.2009 | Mr.Hyde | Dravci | 6.174 zobrazení | 56 odpovědí

Ačkoliv jsem ještě nikdy nechytl gigantického sumce nebo štiku, či jiného dravce, zajímal by mě názor ostatních, úspěšnějších, na to zda takového opravdu velkého dravce vrátit vodě, nebo ne? K tomuto dilematu mě přivedl nedávný úlovek, kapr 75 cm s ohromnou sumčí podkovou na těle a nebylo to poprvé co jsem se setkal s pěknou rybou, která byla podobně poznamenána. Nenadělá taková ryba ve vodě více škody, než užitku?

svratka 3 necteno

3.9.2009 | clingfish | Domácí revíry | 3.981 zobrazení | 3 odpovědi

Zdarec Brňáci chodite, někdo na svratku k Rondu? Ryby tam vídávám pěkný, nadruhou stranu mě tamnější prostředí a travou zarostlá voda trošku odpuzuje. Rybáře tam moc vidět není, tak nevím, rád bych slyšel názor někoho, kdo tam už chytal. Eventuelně co by mi doporučil feeder nebo plavanou? Dík moc

rada s novým feederovým? prutem necteno

3.9.2009 | Troopik | Pruty | 3.552 zobrazení | 23 odpovědí

čau. chtěl bych poradit s výběrem prutu . co se týče prutu chtěl bych chytat s krmítkem tak nějakej s větší zátěží (aspoň 100g) s možností dlouhýho hodu. moc konkrétní představu nemám spíš bych chtěl poradit na co si dát při koupi pozor(co je opravdu na prd, doporučit nějakou značku a tak podobně…) cena by se měla pohybovat kolem tisícovky.

Křetínka necteno

2.9.2009 | zazatec | Domácí revíry | 15.290 zobrazení | 13 odpovědí

Nevíte někdo jak jde chytání na Křetínce? Měl jsem v plánu si tam těď na podzim zajet, ale od bratranca jsem slyšel, že už je to o ničem. Tak bych chtěl vidět jak to tam jde (zvláště vláčení a položená).

podzimní vláčení na Svitavě necteno

1.9.2009 | zazatec | Přívlač | 3.003 zobrazení | 17 odpovědí

Zalíbilo se mi vláčení na Svitavě 1, ale jelikož nevláčím moc dlouho mám trochu problém s výběrem nástrahy. Mohli byste mi poradit nějaké TOP nástrahy, které zde fungují (nebo by mohli fungovat) na podzim?

Kaprový prut pro nenáročného necteno

30.8.2009 | Robur | Kaprařina | 8.871 zobrazení | 34 odpovědí

Tak mně umřel na jeseterech naviják a stará sona už mne taky nebaví. Tak zkuste nadhodit nějaký prut či naviják. Kaprařina není můj top obor, takže přežiju bez tripodu, asi spíš preferuji skladnost, proto spíš teleskop a k tomu navijáček.
Něco jako:
http://www.tropicliberec.cz/…-bonus-tubus

nebo

http://www.chytej.cz/…_letak_b.pdf

Prostě něco jako univerzální balda na větší ryby, a když se s tím švihne, tak by to mělo trochu letět. Do akce to půjde tak 3* do roka, a to jsem optimista, takže arguemnty o kvalitě klidně řekněte, ale nejsou hlavním kriteriem.