Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Největší ryba do čeřenu
30.8.2009 | okoun27 | chytej.cz | 6.313 zobrazení | 31 odpovědí
Stalo se vám někdy že ste do čeřenu omylem chytli nějakou velkou rybu…jeden známý vytáhl do čeřenu úhoře cca 80cm…napište jakou největší rybu nebo něco zajímavého chytli do čeřenu..já jsem do čeřenu chytil raka…a můžete poslat fotky…Lovu zdar
Jak končí pruty?
30.8.2009 | BigMike | Přívlač | 2.750 zobrazení | 16 odpovědí
Jak končí svoji životní pouť vaše pruty? Především na vláčku, ale i jiné? Lámete je v „boji“ a pak kupujete nové nebo jsou časem nahrazeny novými,lepšími a uloženy k nepotřebě či do zálohy v temném koutě sklepa? Prodáte je nebo dokonce darujete?
Pro který se rozhodnout - Mitchell / Mistrall / Dragon
29.8.2009 | Petas | Kaprařina | 3.615 zobrazení | 4 odpovědi
Zdravím Vás přátelé, dovolím si Vás poprosit o radu, chci si pořídit nové pruty, délka 390cm, trojdílný ( transport ), zátěž 2,5 až 3lgs. Pruty budou v 80% využívány při nahazování na vzdálenost max 120m, osazeny navijáky Tica Abyss 9007, ovšem párkrát v roce dojde i na vyvážku cca 150 až 250m. U prutů jde mi převážně o požitek z lovu, lidově řečeno chci rybu na prutu cítit i MRŇOUSE 50CM, dále bych uvítal tenký průměr blanku prutu – " žádné násady od lopaty ) ty už mám ve 4ks. Doposud jsem objevil 3 FAVORITY:
http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…y-3-lbs.html Tyto pruty mě velice zaujali designem, ale ten není hlavní.
http://www.tropicliberec.cz/…e-1-1-zdarma značka Mistrall mi vůbec nic neříká + akce tipu 1+1 zdarma?? Vyvolává to ve mě pocybnosti ve zboží.
http://www.rsp-fishing.cz/…-90m-2-5-lbs od Dragonu mám 2ks přívlačových prutů, jsem s nimi max spokojen, ale carp pruty od této firmy bez zkušenosti.
Pokud máte chvilku času a náladu, koukněte na mnou přiložené odkazy a podělte se o Vaše zkušenosti.
Případně poraďte nějaký jiný prut v zadaných parametrech v ceně do 2000Kč za kus. Poprosím však o konkrétní pruty ze kterými máte vlastní zkušenost. Rad typu kamarád povídal je plný internet.
Děkuji za Váš čas a Vaše názory.
CANDAT-jak letos na ně?
29.8.2009 | karel1 | Dravci | 2.982 zobrazení | 11 odpovědí | upravit
Ahoj všem..rybařím asi 35let a teprve letos jsem začal chodit večer na „piskáč“pokusit se chytit nejakeho toho candoša…no asi po 20ceti prosezenejch večerech mám celkem 4záběry(asi candát) a to je vše…už nevím co a jak jim naservírovat?Od rybyček různejch velikostí a druhů až po způsoby napíchnutí popř.živá mrtvá,tenkej-silnej silon,lanko i bez-jednohák trojhák atd..no prosě velká bída.!!!..a s tím čekáním na zaseknutí když „jede“to taky nebude zrovna pravda,no prostě je to na H…!!A přitom vím že tam jsou,,, a pěkní „GYGANTI“..nechápu? Tak co u vás??? ahoj K
lov na karaska
26.8.2009 | recek | Dravci | 2.844 zobrazení | 17 odpovědí
Dobrý den prosimvas podelte se o sve skusenosti slovem stik na karaska okolo 10cm jake mate ulovky a jak na nej chytate na tezko nebo na plavanou nebo na privlac.Dekuji
podivné léto
24.8.2009 | dedacek | Neúspěchy | 3.036 zobrazení | 15 odpovědí
Zažil někdo horší léto na lov než je letošní? Já si horší léto nepamatuji.Na řekách zvednutá voda a kalná, berou jen úhoři tloušti a samé pidiryby.
Jak na komáry
22.8.2009 | nedby | Vaše názory | 2.914 zobrazení | 16 odpovědí
boj proti komárúm triky a rady jak snimy bojovat bez použití repelentů jen osvěčené rybařské rady vyzkoušené
< změna názvu otázky; CeP >
rybařske pisničky
21.8.2009 | stupy | chytej.cz | 20.611 zobrazení | 32 odpovědí
Mužu se zeptat,jestli neznatě nějake stranky kde jsou rybařske pisničky ke staženi sdarma?
Prut
21.8.2009 | Ogar | Kaprařina | 1.777 zobrazení | 3 odpovědi
Zdravím chci si koupit tento prut na kapry http://pruty.cz/…op/index.php?…
Je to dobrá volba???S kaprařinou budu teprve začínat a jaký naviják by jste mi doporučuli jestli s bojovou brzdou nebo jiný.
Svítící / fosforové vláčecí nástrahy
20.8.2009 | | Přívlač | 6.790 zobrazení | 12 odpovědí
Nedávno jsem si pořídil několik kusů fosforových twisterů. Zkoušel jsem je nasvítit a poté s nimi v noci vláčet. Docela dost dlouho to svítilo a připadalo mi to jako zajímavý pokus – skončil jsem ale bez rybky :-( Zajímalo by mě, jaké s touto v noci svítící nástrahou máte zkušenosti. Popř. s twistery/kopyty nebo i jinými svítícími vláčecími nástrahami. Do některých se dá dokonce vložit lámací svítící tyčinka. Chytli jste v noci na tyto svítící nástrahy někdy něco? Díky za tipy.
vypadla mi vložka z očka
19.8.2009 | Beebo | Pruty | 7.169 zobrazení | 20 odpovědí
Vypadla mi keramická vložka z očka na feederu Shimano Catana. Prut je v záruce, myslíte si, že má cenu jej reklamovat? Jaká je šance, že mi reklamaci uznají? Nejsem si vědom, že bych to někde udělal já, přepravuju pruty v pouzdrech a celkově na pruty dávám pozor. Napište mi, zda s tímto máte nějakou zkušenost, popř. pokud mi reklamaci neuznají, kde by mi to opravili tak aby to vypadalo jako originál. Díky za rady.
BRNO! Kam na dravce???
18.8.2009 | Cestulka | Dravci | 6.019 zobrazení | 6 odpovědí
Kam přesně se dá jít na dravce? Okouny,Štiky,Candoše. Vše pouštím, jde mi o zábavu… Větší množství menších ryb +
Pustili by jste trofejního candáta? Znáte někoho kdo ano?
18.8.2009 | petrcech | Vaše názory | 3.144 zobrazení | 25 odpovědí
Zajímalo by mě, který z chytejáků by pustil trofejního candáta. Myslím že lidí až tak moc nebude. Jesli bych ho pustil já? Netuším, kdyby krvácel tak ne. Kdyby byl jako řepa tak bych ho po vyfocení možná pustil. Hlavně kdyby měl šanci na přežití. Párkrát se mi stalo, že po vylovení je candát takový jakoby nemocný. Díky za všechny vaše odpovědi.
smáčci
18.8.2009 | D@N | Dravci | 2.624 zobrazení | 2 odpovědi
V tomhle fóru bych byl rád,abyste se poďelily se svímy zkušenostmi z lovu se smáčky.Dále bych poprosil o nějaký návod jak smáčky správně napíchnout na jigovou hlavičku
kam na pstruhy na peldrimovsku
18.8.2009 | mazlo | Přívlač | 2.662 zobrazení | žádná odpověď
Ahoj kolegové rybáři chci se zeptat kam bych měl vyrazit na pstruhy na pelhřimovsku?? díky za odpoved
Co je to za hmyz?
18.8.2009 | Robur | chytej.cz | 9.819 zobrazení | 35 odpovědí
Dnes jsem to našel na rohožce v koupelně a docela mne to zaujalo........................................................................
bolen a štika
17.8.2009 | candatek | Dravci | 6.199 zobrazení | 44 odpovědí
prosim vas skoci mi bolen na maleho okounka mnel jsem okounka na stice a popichala se o neho
Bužírka
17.8.2009 | brakýř | Sumcařina | 3.012 zobrazení | 12 odpovědí
Ahoj kamarádi. Kde bych mohl sehnat dobrou bužírku na výrobu montáží. Buď jsou moc tvrdé, a nebo zase tak měkké že nemohu protáhnou šňůru. Dík za radu :-)
Má otázky ohledně........
16.8.2009 | Mega-Fish | Domácí revíry | 1.780 zobrazení | 1 odpověď
Zdravím nevíte jestli se na Hněvkovický přehradě muže chytat nostop?Jak je to tam z rybami chystám se tam na 3 dny z bratrancem.Budeme chytat na na vlasovou montáž z kukuřicí,a na feeder a budeme krmit pšenicí a kukuřicí a nevíte jestli se tam muže bivakovat
Prut na privlac pls o radu
15.8.2009 | kingkubik | Přívlač | 5.368 zobrazení | 42 odpovědí
Dobry den muzete mi prosim poradit nejaky privlacovy prut na velkou prehradu s velkym poctem vazek(slezka harta)zacinam se privlaci venovat cca po 5 letech lenoseni.chyta hodlam asi na co se da a to jak na kopyta tak twistry,woblery ci rotacky max do 40 gramu.libi se mi celkem Prut Berkley Tactix –270 2,7m/15–40g a Prut Pezon&Michel Invitation Sensitive Spin 270 10–40gr prosim o jakoukoliv radu ci zkusenost s temi to pruty.dekuji vsem a Petruv zdar